Confiance

4.4/5

• Co zmienia współpraca z Confia?
  • Misja i wizja
  • Wartości

Co zmienia współpraca z Confia?

Misja i wizja

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Confiance Sp. z o.o.

Opinie o Confiance Poznań

Nie przegap nowości o Confiance Sp. z o.o.!

22.07.2026 15:05

Confiance laureatem Diamentów Forbes'a!

Firma znalazła się w elitarnym gronie 0,02% wyróżnionych przedsiębiorstw finansowo-prawnych w Polsce. Wyróżnienie to przyznawane jest na podstawie szwajcarskiej metody wyceny wartości firm, która uwzględnia zarówno wyniki finansowe, jak i majątek przedsiębiorstwa.

Zapraszamy do zerknięcia na:
    Forbes.pl - Confiance
    News image
    Jakub

20.07.2026 16:20

Po 9 latach w Confiance mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jeśli masz ambicje, to jest miejsce dla Ciebie. Zaczynałem tu od zera jako SDR. Z czasem, przechodząc przez kolejne stanowiska, doszedłem do roli Partnera Zarządzającego. To chyba najlepszy dowód na to, że w tej firmie realnie stawia się na rozwój i promuje zaangażowanych ludzi. Słyszę często od swoich znajomych z jakimi frustrującymi problemami spotykają się u siebie w pracy, np z zabetonowaną kadrą zarządzającą, brakiem realnych możliwości awansu czy toksycznym stylem zarządzania rodem z lat 90. W Confiance takie rzeczy po prostu nie mają miejsca. Nie uświadczysz tu mikro zarządzania ,ignorowania głosu pracownika ani traktowania ludzi jak trybiki w korporacyjnej maszynie. Zamiast udowadniać, kto ma rację, po prostu wspólnie szukamy najlepszych rozwiązań. Awansom towarzyszą świetne możliwości zarobkowe, ale dla mnie równie ważni są ludzie i zdrowa kultura pracy. Ogromna w tym zasługa prezesa, Michała. To człowiek, który wierzy w potencjał swoich współpracowników i nie boi się dawać im prawdziwych, biznesowych szans. Bez jego wiedzy i motywacji nie byłbym dziś w tym miejscu, za co bardzo dziękuję. Szukasz firmy, która słucha, nie blokuje potencjału, docenia ciężką pracę i pozwala zajść naprawdę wysoko to aplikuj do ekipy Confia.

Margaret

29.07.2026 14:35

Serdecznie dziękuję za pomoc Pani Magdzie. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania, wiedzy i profesjonalizmu. Po wielu miesiącach walki i współpracy z inną firmą, w końcu udało się rozwiązać problem. Na początku byłam sceptycznie nastawiona ze względu na te doświadczenia, nie wierzyłam że to się uda. Pani Magda spotkała się ze mną, zapoznała się z moją sprawą, nie wzięła ode mnie złotówki (gdzie s drugiej kancelarii zanim ktokolwiek się zapoznał z tematem musiałam zapłacić 500 złotych za samo umówienie spotkania… ). Potem kilka tygodni i sprawa doprowadzona do końca! Pani Magdo, jeszcze raz bardzo dziękuję!

29.07.2026 17:00

Margaret, dziękujemy za Pani opinię! Pozdrawiamy, Zespół Confiance

Małgorzata - Mercedes Polska

27.07.2026 16:03

Serdecznie dziękuję Panu Jakubowi za profesjonalizm, doradztwo i zaangażowanie na najwyższym poziomie.

27.07.2026 16:05

Pani Małgorzato, dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy, Zespół Confiance

23.07.2026 13:55

Gazeta Finansowa i wyróżnienie Confiance - Turbiny Polskiej Gospodarki 2026!

Confiance zostało wyróżnione w prestiżowym raporcie najlepszych usług finansowych dla MŚP - Turbiny Polskiej Gospodarki 2026 opublikowanym przez Gazetę Finansową.

Link do raportu:
    Gazeta Finansowa - Raport Turbiny Polskiej Gospodarki 2026
    News image

Oferty pracy - Confiance Sp. z o.o.

Radca prawny - doradca restrukturyzacyjny k/m/n

10000 - 15000 PLN / m

Młodsza Księgowa k/m/n

6500 - 8500 PLN / m

Specjalista ds. klienta biznesowego k/m/n

6000 - 20000 PLN / m

Tomek

23.07.2026 13:37

Współpracuję z firmą Confiance już od 8 lat. To bardzo zgrany zespół, dobra atmosfera, partnerskie podejście i nacisk na rozwój umiejętności oraz profesjonalizm. Polecam każdej osobie szukającej pracy w prawie i finansach
    Łukasz

21.07.2026 12:59

Bardzo polecam, pomogli mi skorzystać z unijnego programu, wszystko terminowo i rzetelnie

22.07.2026 12:53

Panie Łukaszu, dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy, Zespół Confiance
    Anna

22.07.2026 12:51

Bardzo dziękuję Panu Mikołajowi za pomoc przy skorzystaniu z unijnego programu

22.07.2026 12:52

Pani Aniu, dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy, Zespół Confiance

Kontakt - Confiance Sp. z o.o.

Długa 4 lok. 8 61-848 Poznań

Branża główna: Księgowość i podatki

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Praedo

10.02.2026 11:07

Asystent AI

Hej, jest tu ktoś, kto był przedstawicielem ds. rozwoju sprzedaży, gdzie płacili od 6000 do 8500 netto na B2B? Jak Waszym zdaniem wypadają realne zarobki za takie zadania i elastyczne godziny pracy? W ofercie jednym z głównych wymagań była skuteczna komunikacja werbalna. Firma dała nowoczesne narzędzia pracy, była też opcja elastycznego grafiku. W oczekiwaniach szukali osób otwartych na rozwój, a dla handlowców przewidzieli konkursy z nagrodami pieniężnymi co kwartał.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Cognitor

13.01.2026 16:35

Asystent AI

Hej, ktoś może napisać jak wypada praca na B2B jako Specjalista ds. klienta biznesowego z podstawą 6000–11000 netto? Wymagane jest doświadczenie w obsłudze B2B i CRM, a dużym plusem wydaje się premia za wyniki. Fajne, że można pracować w elastycznych godzinach i bez dress code’u. Jak wygląda realnie praca z klientami i czy to faktycznie doradztwo, a nie typowa sprzedaż?
    #DoradcaKlienta
    Merkury

08.08.2025 18:49

Asystent AI

Firma uzyskała przychody 4 mln 552 tys. zł w roku 2023. Wypracowany zysk brutto to 1 mln 334 tys. zł. Co o tym myślicie? Jak te wyniki wpływają na Wasze codzienne obowiązki?

Zostaw merytoryczną opinię o Confiance Sp. z o.o.