Avida Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Avida Sp. z o.o.
2 92 136 5 1

Opinie o Avida Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Możliwości lokowania pieniędzy jest wiele. Można kupić nieruchomości na wynajem, można zainwestować na giełdzie, w złocie, czy też w udziałach dobrze prosperującej firmy. A czy pomyślałeś o inwestycji w coś co jest dla Ciebie najbardziej cenne, w coś, co nie straci na wartości, w coś co z czasem może procentować, w coś, czego nikt Ci nie zabierze– w swój rozwój osobisty? Nasza edukacja nie skończyła się wraz z otrzymaniem dyplomu ze studiów czy szkoły średniej 
Uczymy się całe życie, a tym bardziej, że dzisiejszy świat mknie w takim tempie, że wręcz wymusza na nas pewną elastyczność i zmiany. Oczywiście nic nie musimy- jednak czy warto opierać się zmianom na dobre?  Czy warto stać w miejscu, by po latach obudzić się i stwierdzić, że straciło się kilka lat?
JAK INWESTOWAĆ?
Czytaj więcej: http://www.akademiaavidy.pl/w-co-inwestujesz/
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Zdolności, potencjał, umiejętności, kompetencje, predyspozycje- festiwal pięknych słów, używany głównie jako opis w CV, gdy szukamy pracy, bądź tworzymy profile na platformach biznesowych, czy w mediach społecznościowych. Jakże łatwo przychodzą nam do głowy, gdy tworzymy wizytówkę siebie. PO CO? Gdyż chcemy dobrze zaprezentować się komuś, kogo zazwyczaj nie znamy. Komuś, kto czytając nasz ‘opis’ ma zdecydować czy warto się z nami spotkać, pójść na randkę, nawiązać współpracę, czy zaproponować nam pracę  Oczywiście możemy zastanowić się nam tym: czy CHCEMY, czy MUSIMY– bo przecież wszyscy tak robią!
Nie zmienia to postaci rzeczy, że kreowanie ‘profesjonalnego’ wizerunku siebie w domowym zaciszu, w komfortowych warunkach, przychodzi nam z lekkością. Dając upust kreatywności, skaczemy po klawiszach klawiatury tworząc piękne zdania, a gdy dodamy do tego atrakcyjne zdjęcie, czujemy, że ZROBILIŚMY TO DOBRZE! No dosłownie- sam bym siebie zatrudnił- nie ma innej opcji! 
Od ogółu do szczegółu… Dziś chcemy Cię zapytać- gdzie TWOJEzdolności, potencjał, umiejętności, kompetencje, predyspozycje chowają się na co dzień? Czy faktycznie wykorzystujesz je w pracy, w życiu, w relacjach? CZY JESTEŚ DOBRĄ WIZYTÓWKĄ SAMEGO SIEBIE? Czas na rachunek sumienia!  Oto lista najbardziej popularnych cech/ umiejętności/ zalet, którymi dekorujemy się jak choinkę bombkami..
Czytaj więcej na:
Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
5 WSKAZÓWEK na to- JAK realizować cele
Wiesz już czego pragniesz w życiu? Wiesz, w jakim kierunku chcesz zmierzać? Wiesz w co chcesz się zaangażować i włożyć swoją energię? Jeśli TAK– pierwszy krok  masz już za sobą Wszystko jednak zależy od tego co z tym zrobisz. Możesz zatrzymać marzenia w swojej głowie, albo ruszyć w podróż do ich realizacji. Jak zatem to zrobić? Na co warto zwrócić uwagę, aby posuwać się naprzód? Jak zacząć realizować nasze cele?
Czytaj więcej na:
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
WYZNACZANIE CELÓW- po co mi to?
Dlaczego słyszymy wszem i wobec, że mamy stawiać przed sobą cele  – w pracy, w sporcie, w życiu? Czy bez tego nie da się osiągnąć sukcesu? Czy jest to konieczne i bez tego naprawdę nie wiemy jak działać? Czy to tylko swoista moda na piękne sformułowania, czy jednak jest w tym coś wartościowego? 
Przypomnij sobie ostatniego Sylwestra, wejście w Nowy Rok i… postanowienia noworoczne. Składałeś je sobie? Czy mówiłeś sobie kiedykolwiek, że rzucisz palenie, że zgubisz parę kilogramów, że zaczniesz biegać, zaczniesz realizować swoje pasje, czy rozwijać się zawodowo? Jak długo byłeś wierny temu postanowieniu? Czy na początku lutego pamiętałeś jeszcze czego chciałeś 1 stycznia?
Czytaj więcej na stronie:
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
"W życiu motywuje nas wiele rzeczy. Coś, co wyzwala w nas iskrę do działania , coś co napędza, daje kopa i zastrzyk energii, kiedy jej ilość zaczyna spadać.  Okazuje się, że jest niejedno źródło motywacji w naszym życiu, a można je podzielić na zewnętrzne i wewnętrzne. Jak to wygląda w praktyce? Kiedy do działania zachęca Cię nagroda, czyjeś uznanie, ale także kara czy niemiłe konsekwencje- to mówimy  zdecydowanie o  MOTYWACJI ZEWNĘTRZNEJ. To czynniki, mające na celu powodowanie w Tobie określonych zachowań, podjęcia się realizacji zadań, aby uzyskać pożądany efekt. Jak widać może to być wizja pozytywów, jakie mogą się zdarzyć po wykonaniu danych czynności, lub negatywów w przypadku braku podjęcia działania. W pracy jest to często spotykany system kar i nagród, prowizji i braku premii, pochwały i nagany. W codziennym życiu może być to zła pogoda, czy słońce za oknem, czy też kłótnia z przyjacielem lub słowa uznania naszej osoby.MOTYWACJA WEWNĘTRZNAto energia do działania, która wyzwala się wewnątrz Ciebie. To mechanizmy, które wchodzą w odpowiednie tryby, aby napędzać się jeszcze bardziej. To Twoja chęć i zapał, to zaangażowanie- a to wszystko jest na wagę złota"
Czytaj więcej na:

Pobierz PDF i wykonaj ćwiczenia ;)
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
"Chcemy pokazać Ci, że MASZ WPŁYW na ‘jakość’ swojego dnia, tygodnia, miesiąca… życia. Wystarczy, że zrozumiesz na czym polegaMOTYWACJA. Tak jak łatwiej jest obsługiwać piekarnik, po przeczytaniu instrukcji jego obsługi, tak łatwiej jest zrozumieć siebie samego, wiedząc, czym jest motywacja wewnętrzna i zewnętrzna. Wróćmy do piekarnika- oczywiście każdy z nas i bez instrukcji będzie potrafił go uruchomić, ale czy pozna jego wszystkie funkcje? Ukryte programy/ umiejętności? Można zastosować metodę prób i błędów, ale ryzykujemy, że coś się nam spali, albo będzie surowe. Stracimy poświęcony czas, energię, produkty i podlejemy to jeszcze naszym rozczarowaniem… Po wszystkim okazuje się jeszcze, że zamiast szorować go godzinami, wystarczyło włączyć odpowiedni program czyszczący, ale skąd miałeś to wiedzieć, skoro olałeś instrukcję??"
Czytaj więcej:
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Jeśli interesuje Cię temat organizacji czasu i chcesz poznać 10 podstawowych zasad zarządzania czasem - zapraszamy na bloga:
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy na naszą avidową stronę AKADEMII AVIDY, gdzie znajdziesz inspirujące wpisy na blogu :)
Pomocna?
Tak1Nie
zzz
 Opinia

Cześć, Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat stanowiska specjalista ds. Finansów i Administracji w firmie. Rozumiem, że to głównie chodzi o tworzenie różnych raportów i wprowadzaniu danych do systemu? Dzięki wielkie za szybką odpowiedź

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A.
 Opinia
@zzz 11.03.2019 19:57

Jeżeli lubisz zarabiać grosze za odwalanie masy roboty jest to praca idealna dla Ciebie. W innym wypadku odradzam.

Pomocna?
Tak1Nie
Moni
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@A. 10.05.2019 18:29

Zgadzam się w 100% przedmówca, już nie wspominając o atmosferze tam panującej! :)

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia
@Moni 21.05.2019 20:55

Widzę, że podzielasz nieprzychylne zdanie innych użytkowników na temat pracodawcy, jakim jest Avida. Jasne jest to, iż masz do tego pełne prawo, ale chcielibyśmy dowiedzieć się od Ciebie czegoś więcej a propos funkcjonowania wyżej wspomnianej firmy. Nadmieniłeś o nienajlepszej atmosferze w tym miejscu. A czy pracodawca ten wspomaga w jakiś sposób Wasz rozwój zawodowy? Co o tym powiesz?

Pomocna?
TakNie
Stefan
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jaka jest atmosfera w pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Stefan 16.08.2018 16:36

Jak najbardziej - Avida rozwija swoje zespoły, tak więc działania rekrutacyjne prowadzone są głównie na stanowisko związane z obsługą Klienta w temacie sprzedaży produktów kredytowych. Zapraszam do zakładki na profilu Avidy na obecnym portalu Gowork: https://www.gowork.pl/praca/avida-sp.-zo.o;pr a także na stronę www oraz facebook i instagram, gdzie oprócz treści kierowanych do Avidowych partnerów, czy potencjalnych Klientów, są publikacje i zdjęcia oddające także klimat panujący w Avidzie :) W związku z tym, że klimat w każdej firmie stanowią ludzie, to także od Ciebie - Potencjalny Pracowniku - zależy co wniesiesz od siebie :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żaneta
 Opinia
@Ania 20.08.2018 11:06

Dla sprostowania...Ciągle szukają bo ciągle ktoś się zwalnia. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@Żaneta 28.08.2018 09:42

Wiesz może, co jest powodem tego, że pracownicy firmy Avida decydują się na odejście? Ma to związek z ilością obowiązków, które na nich spoczywają, czy może głównym czynnikiem są zarobki, które oferuje firma? Mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? Twoja opinia w tej sprawie może być dla wielu osób kluczowa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Joanna 28.11.2018 12:22

Witaj. Powodów dlaczego ludzie decydują się o zakończeniu pracy w danym miejscu, zapewne jest wiele. Każda firma zdecydowanie ma w tym już jakieś doświadczenie. Co do pracy w Avidzie to należy pamiętać, że po pierwsze jest to sprzedaż, po drugie produktów bankowych. W sprzedaży (niezależnie jakiego przedmiotu czy usługi) nie każdy się odnajduje. Zazwyczaj ma jakieś wyobrażenie na ten temat, jednak wszystko "wychodzi w praniu". Produkty bankowe i temat finansów nie jest bardzo złożony, pod warunkiem, że ktoś nastawi się na zdobywanie wiedzy i niezbędnych umiejętności, co, zważywszy na wielość ofert jakie mamy w sprzedaży, jest niezbędne. Tak więc w swoich szeregach mamy Pracowników, którzy zdecydowanie odnaleźli się w obu tych kwestiach i są z nami od 5 czy 3 lat, ale też są tacy którzy byli z nami zdecydowanie krócej i zakończyli współpracę np.po okresie próbnym. Zdecydowanie każdy ma wolny wybór, gdzie będzie pracować - całe szczęście :) Nie chcąc za dużo rozpisywać się w tej kwestii, bo ma to być komentarz, a nie cały artykuł :) jeśli kogoś interesują procesy rekrutacyjne i motywy dzisiejszych pracowników, zachęcam zapoznać się z terminem "generacja Z" - to może wiele wyjaśnić :) Serdecznie pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikołaj
 Opinia
@Ania 28.11.2018 14:10

Uważasz, że praca w firmie Avida będzie dobrym miejscem pracy dla osób młodych bez doświadczenia zawodowego? Tak, jak napisałaś w komentarzu, jest to sprzedaż produktów bankowych, także zastanawia mnie, czy osoba mająca predyspozycję do tego typu pracy może liczyć na szereg szkoleń oraz pomoc innych pracowników, aby móc krok po kroku zostać wprowadzonym w realia tego typu stanowiska? Jeżeli możesz, to wyraź swoje zdanie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ula
 Opinia
@Mikołaj 08.01.2019 08:25

Tak, jak najbardziej to miejsce dla takich ludzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikołaj
 Opinia
@Ula 08.01.2019 21:09

Dziękuję za odpowiedź. Wiesz może, czy będąc już zatrudnionym w firmie Avida można liczyć na odpowiedni rozwój zawodowy? Pracodawca organizuje cykliczne kursy bądź szkolenia, które mają za zadanie podnieść kwalifikacje zatrudnionych pracowników? Chciałbym, abyś napisała, jak to wygląda w rzeczywistości.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ula
 Opinia
@Mikołaj 17.01.2019 10:28

Nie byłam na żadnym. Nie wiem. Może są. Ale to może ktoś inny się wypowie. Ja pracuję tu krótko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mikołaj
 Opinia
@Ula 17.01.2019 18:00

Rozumiem - jeżeli pracujesz krótko, to rzeczywiście możesz tego nie wiedzieć. Może mogłabyś napisać, jak wyglądały Twoje pierwsze dni w firmie Avida? Zostałaś ciepło przyjęta przez pozostałych pracowników? Podoba Ci się atmosfera panująca w tym zakładzie? Dla wielu osób jest to istotna kwestia, więc chętnie poznam Twoje zdanie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Mikołaj 24.01.2019 12:33

Witam ponownie :) Mikołaju pytasz o kwestię wdrożenia i szkoleń. Nie wiem kto dokładnie występuje pod nickiem Ula na tym portalu, ale jedyna Ula pracująca obecnie w naszej firmie, była na tygodniowym szkoleniu wdrożeniowym, bo takowe organizujemy :) Po zatrudnieniu zapraszamy na szkolenie, gdzie wdrażamy nie tylko w temat finansów i bankowości, ale także konkretnych produktów bankowych i zagadnień dotyczących sprzedaży. Ciąg dalszy wdrożenia, już w aspekcie praktycznym, odbywa się w zespole, w którym na co dzień doradca jest pod okiem swojego menadżera. Czasami, wyjątkowo, ze względów organizacyjnych wdrożenie odbywa się od razu w zespole. W trakcie zatrudnienia organizujemy cyklicznie szkolenia w zakresie rozwoju kompetencji twardych i miękkich. Na naszej stronie internetowej od 2018 roku prowadzimy także bloga, aby oprócz treści finansowych dostarczanych na bieżąco w pracy, motywować także do rozwoju w wielu innych przestrzeniach :) Pozdrawiam serdecznie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
adamos
 Opinia

Przygotuj się jak do większości rozmów o pracę - wiedz do kogo idziesz na rozmowę :) bo w dzisiejszych czasach to nie jest oczywiste ;) czemu akurat tam, czy miałeś coś wspólnego z branżą (jeśli nie, to że chcesz uczyć :) ) w czym masz doświadczenie - ogarnij swoje cv, wejdź na ich stronę - poczytaj, ubierz się ładnie i nie spinaj się - nerwy człeka zjadają, ważny jest luz, bo wtedy jesteśmy sobą! good luck.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Moja synowa zatrudniona jest w tej firmie sporo lat jest bardzo zadowolona

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Marco Polo, użytkownicy forum, na podstawie opinii tu zawartych, mogą podjąć decyzję odnośnie aplikowania bądź nie aplikowania do firmy Avida. Każda merytoryczna opinia będzie bardzo pomocna i pomoże osobom zainteresowanym uzyskać informację o firmie. Czy mógłbyś powiedzieć coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników są organizowane szkolenia/kursy podnoszące ich kwalifikacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych ciekawostek o Avida Sp. zo.o jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marco Polo
 Opinia
@Administrator 25.05.2018 11:08

Nie mamy czasu na siedzenie bezproduktywnie na necie, bo...pracujemy ;) Jak ktoś chce przekonać się jak tu jest - zapraszamy w szeregi :) A tym, którzy wylewają tutaj żale - cóż, tylko współczuć, że ich nowa praca jest na tyle niefajna, że mają czas i ochotę smarować w sieci tutaj przeciwko innej firmie. Widać w wielu miejscach nie jest Wam za dobrze, tak więc pytanie na ile Wasze opinie są obiektywne ;) Tymczasem borem lasem - ja wracam do pracy! Dobrego dnia Everyone!

Pomocna?
Tak1Nie
Joanna
 Opinia

@hyt wszelkie opinie mogą być usuwane w sytuacji gdy łamią regulamin https://www.gowork.pl/regulamin A więc, gdy zawierają min. pomówienia, wulgaryzmy i oszczerstwa. Każda wypowiedź, pozytywna jak i negatywna ma istotę bycia na forum, gdy jest uargumentowana. @Iza jeśli czegoś się dowiesz pod kątem warunków i atomsfery pracy, to proszę podziel się z nami swoją wiedzą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hyt
 Opinia
@Joanna 21.04.2018 11:21

Joanno raczej usuwane są te które mówią prawdę i nie podobają się Wam...hi hi hi

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iza
 Opinia

Czy dobrze pracuje się w firmie? Tak rzadko piszecie więc pomyślałam, że jest dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiola
 Opinia

Hmmm chyba nie wszystkie opinie są dodane?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia

Może niektórzy pracują w niewłaściwym miejscu? Może warto zastanowić się nad zmianą firmy. Ja jestem bardzo zadowolona i oby się nic nie zepsuło to będzie ok.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tadzio
 Opinia
@Darek 13.08.2017 16:55

a jakie są zarobki ?

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julita
 Opinia

Najgorsi to są pracownicy,którym nie chce się pracować! Przecież zawsze można zmienić pracę!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ww
 Opinia

"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"...ale fakt jest taki że to kiepska firma, kiepskie szkolenia, kiepski sprzęt biurowy, kiepska płaca....chyba auta mają w miarę nowe hi hi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia

Najgorsze są te niby szkolenia, które nic nie wnoszą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AAndzia
 Opinia

Ja pracuję w Avidzie w Szczecinie już rok i jestem bardzo zadowolona. Pewnie,że bywa ciężko ale jak się chce i lubi to co się robi to kasa wynagradza wszystko. Na pewno nie jest to praca dla osób które myślą,że hajs sam im wpadnie do portfela.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miki
 Opinia
@AAndzia 19.09.2017 13:24

A czy są jakieś benefity od firmy? Po tym poznasz dobra firmę he he. Firmę która nie tylko daje zarobić Ale także docenia pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukas
 Opinia
@Miki 21.09.2017 08:21

Nie ma bonów i benefitów na świeta. Łaskawie po trzech miesiacach multisport za stówe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Danuta
 Opinia

Czy możecie podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla doradcy klienta? Jakie wymagania może firma postawić kandydatowi? Jak się pracuje, w jakiej atmosferze? Bardzo proszę o kilka informacji bo opinie są różne.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Możecie mi podpowiedzieć coś w temacie pracy dla mobilnego doradcy? Jakie wymagania stawia firma przed kandydatem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Generalnie to jest tak, że w pracy trzeba pracować. Jeśli ktoś chce się obijać to ręczę , że nie będzie zadowolony ponieważ nikt nie chce za takich leni pracować. Stąd biorą się w firmie kłótnie między ludźmi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@Dawid 14.09.2017 08:39

Kłótnie to się biorą przez intrygi...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasa
 Opinia

Nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Doniedawna
 Opinia

Chcę powiedzieć, że Avida to normalna firma bez jakichś szaleństw. W życiu zawsze może się coś wydarzyć !!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tiwo
 Opinia
@Doniedawna 10.09.2017 12:43

Żart?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kik
 Opinia

Ja tu pracuję kilka lat i nie wiem o co chodzi tym co tak psioczą. Jestem mega zadowolony - fajny zespół, super atmosfera między ludźmi, naprawdę wiele różnych zadań w ramach obsługi Klienta. Widziałem różne osoby - takie, co super dają radę i takich co się poddali po krótkim czasie. Nie każdy odnajduje się w sprzedaży, tym bardziej w finansach , więc luz. Skoro Ci się nie podobało narzekaczu to, zamiast tracić czas przed kompem, idź tam, gdzie Ci lepiej - proste? proste :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawidziuk
 Opinia

Mam zamiar aplikować do Avidy i poczytałem wpisy na tym wątku. Trochę jestem nimi zniesmaczony ponieważ słyszałem opinie że to dobry pracodawca. Wszędzie mogą zdarzyć się różne sytuacje, firma jak każda nie jest idealna i może mieć jakieś mankamenty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tyuio
 Opinia
@Dawidziuk 02.09.2017 16:45

Ale nie aż takie....sprobuj a się przekonasz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rower
 Opinia

Szkoda życia aplikujcie gdzie indziej....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Avida Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny