Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k
5 103 6 1

Opinie o Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k

jester

Firma jest niewiarygodna i brak mi słów

nick
@jester 16.04.2018 16:47

Tragedia potwierdzam. Nie wywiązują się z umów.

nick
@nick 28.11.2018 17:19

Daj znać o co dokładnie chodzi, możemy porozmawiać na priv? Miałam podobną sytuację, teraz walczę.

oszustsu@o2.pl
@nick 29.11.2018 11:34

tu nie ma czegoś takiego jak priv podaj jakiś namiar - telefon, adres mailowy, cokolwiek albo piszcie na majla z mojego nicka

anonim

(usunięte przez administratora)

whinterspoon

Witam, bardzo prosze o kontakt, rowniez zostalem (usunięte przez administratora) przez firme WMH . Telefon do kontaktu 512600858. Pan pół prezes WMH tym razem trafił bardzo żle. Bardzo proszę wszystkie osoby ktore zostaly (usunięte przez administratora)przez pana smiesznego prezesa o kontakt ze mna. pozdrawiam

Henryk

Tragedia. Zapłaciłem z góry, a wiem, że ulotek nie roznieśli. Po mojej prośbie o rozliczenie przysłali "oferty" skrzynek na listy tzn zdjęcia skrzynek listowych bez możliwości identyfikacji a do tego skrzynki były z bloków a mój teren gdzie miały być roznoszone ulotki obejmował głównie domy jednorodzinne. Tzw rozliczenie kolportażu też przysłali dla terenu innego niż zleciłem. Próbowałem interweniować ale bez skutku. Nie reagują na maile a przed wpłatą pieniędzy dzwonili i mailowali codziennie. Przestrzegam i nie polecam.

whinterspoon
@Henryk 21.11.2018 12:47

Witam ,prosze o kontakt 512600858 ,tez jestem(usunięte przez administratora) pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

Do wszystkich osób, które ta firma wykorzystała. Dajcie znać o co dokładnie chodzi, możemy porozmawiać na priv? Miałam podobną sytuację, teraz walczę.

Piotr

Przyjmuja zlecenie, biora kase z gory, (usunięte przez administratora)Mialbyc raport podsumowujacy - brak. OMIJAĆ. Funkconuja, bo (usunięte przez administratora)na stosunkowo mala kase, nikomu sie nie chce sadzic, a udowodnic ze czegos nie zrobili jest trudno.

Ted

Ciężko się doprosić wypłaty. Kasę za wrzesień dostałam dopiero w połowie listopada. (usunięte przez administratora)trzeba ich pilnowac. Musiałam kilka razy jeździć do firmy, żeby wyjaśniać "sprawę" , tylko nie wiem, co tu wyjaśniać. Szef to zawsze nie ma czasu, żeby rozmawiać, bo wiecznie zajęty. Co tylko się da zrzuca na pracowników, a potem się okazuje, że to on musi zrobić. Nie polecam. Moje sugestie dla Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k: Niech zmienia system rozliczania wynagrodzenia dla pracowników. Bo póki co jest jeden wielki bałagan i dogadać się nie można.

O.

(usunięte przez administratora) nie nawiązujcie współpracy z tą ''firmą''. Ulotki rozniosłam a wynagrodzenia nie dostałam, mój chłopak również. Strata czasu.

O.
@O. 08.11.2018 14:43

Sprawa została wyjaśniona.

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Niezmiennie podziwiam mechanizm działania WMA. Tylko zastanawia mnie, po co bierzecie firmę z innego miasta do dystrybucji. U mnie jest prosto - zlecenie, kontrola wspólna, wypłata po kontroli. Faktura, gotówka, polecam się. I tyle

anonim

(usunięte przez administratora)

Challenge Pracodawcy Czekamy na podpisane oświadczenie od użytkownika.Termin złożenia oświadczenia: za 16 dni.

Agnieszka

(usunięte przez administratora) Nie wywiązują się z umowy, kasują tylko pieniądze. Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.

Dawid

Pracowalem przy kilku akcjach i bylo ok, dobre miejsce zeby sobie dorobic czy to po poludniu czy w weekendy

anonim

(usunięte przez administratora)

Aga

Również zostałam (usunięte przez administratora)... chętnie opiszę sytuację...

Dominiką

Tragedia pracują tam niepoważni ludzie, (usunięte przez administratora) prace zero dogadania. Nie polecam !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Anna, wyczerpałaś moją cierpliwość

anonymous
@anonymous 24.07.2018 22:28

Jakub, skontaktuj się ze mną, bo to już jest żart na miarę Sex Pistols

Jakub
@anonymous 24.07.2018 22:29

daj namiar :)

Anna

Czy posiadacie jakieś informacje odnośnie nowych rekrutacji w Warsaw Media House? Gdzie można znaleźć ogłoszenia z ofertami pracy? Na stronie firmy nie ma żadnych informacji na ten temat. Na jakie stanowiska Warsaw Media House potrzebuje pracowników? Jakie wymagania należy spełniać? Jakie są warunki zatrudnienia oferowane na początku rozpoczęcia współpracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

nabrany

I dalej na olx można się nabrać. Gratki mistrzowie :P

nabrany

Można i to super proste. Sam się dziwię, że nie wpadłem na to. Tylko za uczciwy jestem.

nabrany

Dostałaś już list od prawnika ? Walczą z hejtem w sieci przecież

Anna

@Anna, czy możesz napisać coś więcej na ten temat? Twoja wypowiedź jest bardzo krótka i brakuje jej uzasadnienia. Dlaczego firma Warsaw Media House postąpiła w ten sposób? Czy próbowaliście wyjaśnić tę sytuację? W jaki sposób zachowała się firma i jej pracownicy? Zawsze warto szukać wspólnego porozumienia, czasami niektóre czynniki są niezależne od firm.

Anna

@Angelika, rozumiem, że byłaś klientem firmy Warsaw Media House? Opinie klientów są także ważne, ale kluczowe opinie pochodzą od pracowników na temat pracodawców. Użytkownicy wymieniają się opiniami na temat warunków pracy u konkretnego pracodawcy. Może znasz kogoś, kto pracuje dla tej firmy i jest z niej zadowolony? Kto z Was w ostatnim czasie uczestniczył w rozmowie rekrutacyjnej do tej firmy, o co zostaliście zapytani?

Anna

@Uwaga, czy możesz napisać coś więcej o tej sytuacji? Czy byłaś pracownikiem firmy Warsaw Media House czy jej kontrahentem? @Ania, czy możesz napisać jak przebiega taka współpraca? Czy realizowane projekty są ciekawe? Czy firma oferuje pracownikowi umowę o dzieło?

Filip

Czy jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?

Tak
@Filip 25.04.2018 19:36

Ani jednego pozytywnego słowa. (usunięte przez administratora)

Ania

Pracowałam u nich przy kilku akcjach i nie narzekałam.

Anna

Jak widać, ostatnie opinie na forum zostały napisane przez klientów firmy. Jakie zdanie na temat firmy mają jej pracownicy? Ktoś z Was w ostatnim czasie zatrudnił się w tej firmie i może ją polecić innym osobom? Czy firma Warsaw Media House nadal działa pod tą nazwą? Jeden z użytkowników podejrzewa, że firma zmieniła nazwę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mia

Czy mogę skontaktować się z Panem osobiscie? Planuję współpracę z tą firmą, zależy mi na rzetelnej opinii. Jeśli sie Pan zgodzi podam swój nr telefonu.

Były pracownik

Dzień dobry. (usunięte przez administratora) Wprowadza ludzi w błąd ,nie daje dojść do słowa oraz nie odpowiada na pytania postawione. Koordynator zaczyna być nie miły jeśli chcesz coś zrobić nie tak jak oni chcą. Nie polecam , pierwszy i ostatni raz z nimi współpracuje. Pozdrawiam.

Anna

@X, czy udało Ci się skontaktować z pracodawcą? Może zaległość z wynagrodzeniem była spowodowana tylko jakimiś przejściowymi problemami firmy. @DrDreee, a na jaką umowę można liczyć w Warsaw Media House? Jaki jest tryb pracy? @girl on fire, na jakim stanowisku pracowałaś? Rozważasz ponowne zatrudnienie w Warsaw Media House?

Tadzik

Praca na ulotkach może nie jest szczytem marzeń, ale firma jest wyplacalna. Daje regularne zlecenia :)

Marcin
@Tadzik 23.12.2017 14:36

A ile czasu czekałeś na pieniędze?

DrDreee

Szału może nie było. Zlecenie spore i dużo przy nim miałam roboty, ale koniec końców nie mogę narzekać. Ogólnie polecam, tylko czasem trzeba czekać na tą kasę co jest według mnie sporym problemem. Kilka dni poczekałam to fakt i to mogliby zmienić, bo to według mnie jest problem przez który ludzie będę mniej chętnie u nich pracować. Dam takie 6,5/10

Andrz
@DrDreee 16.01.2018 20:39

A ile czasu czekałaś na pieniędze?

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k o opisanie świeżej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

girl on fire

Praca mi się podobała, dobry kontakt z koordynatorami, polecam :)

Damian

Dobre miejsce, żeby sobie dorywczo popracować. Jest OK

Zostaw opinię o Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warsaw Media House sp. z o.o. sp.k