Knott Sp. z o.o.

Zdziechowice Drugie

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 36 ocen.

Knott Sp. z o.o.
3 36 6 1

Opinie o Knott Sp. z o.o.

:-)

Polecam. Jedna z lepszych firm na średzkim rynku pracy.

Aspirant
@:-) 11.10.2018 22:27

Buzka nie podlizuj się bo i tak z tego nie będzie

:-)
@Aspirant 14.10.2018 12:49

????????????????

Głupi
@:-) 14.10.2018 15:07

Gdyby jeszcze dali podwyżki...

Nick

Jednak sa wieksze PATOLOGIE niż Fludra pl

Kandydat

Niezbyt sympatyczna atmosfera panowała w trakcie rozmowy. Mało rzeczowe pytania padały. A pani z sekretariatu jest wręcz niesympatyczna.

Kandydat

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej . :-)

Nick
@Kandydat 01.10.2018 15:19

Masz sie czym chwalić haha ????????

Pochwała:

pała zrezygnowała!

Nick

Niewygodne opinie usuniete brawo ????????

Zwalniam sie....albo nie..żart

Fajnie to tu sie mialo zrobić....... ale zostałes

anonim

(usunięte przez administratora)

Nim

Siema po uplywie czasu stwierdzam że mój komentarz w tym miejscu jest zbedny . Dla wyjaśnienia został napisany pod wpływem pewnego gościa który nastawiał załogę przeciwko sobie i zarządowi. Pobieranie krwi i zabieranie za to premi okazało sie nieprawdą. Dziś tego gościa nie ma z nami i zaczyna robić sie tu fajne miejsce pracy.

Bądź madry

Ciekawa sprawa jak z ponad 100 opinie robi się mniejsza połowa w czym znikły same negatywne opinie skasowanie tu i tak wam nic nie da bo opinia i tak jest w powiecie jedna negatywna ha ha gamonie

Cieślak

Stara załoga nie potrzebna że szukają monterów

Wierny

Narzekać potraficie a i tak tu pracujecie to po co te wypociny Knott to wasza ostatnia szansa na pracę bo ściemniac byście nie mogli w innych firmach ja tu

Sołtys
@Wierny 04.07.2018 22:13

To jeśli każdy z pracowników nic innego nie robi tylko ściemnia to ja się pytam skąd z roku na rok bierze się wzrost produkcji o którym sama pani dyrektor B.Król informuje zazwyczaj na wigili firmowej więc wydaję mi się że nie są to informacje wyssane z palca.

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

ale to jeden a jest ich jeszcze tylu że ho ho...nie można sugerować się opinia jednej osoby....tak myślę:-)

Olga

@Mis, odsyłam Cię do regulaminu forum. Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem i nie będzie tolerowane. Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy poziomu organizacyjnego w firmie. Czy dobrze rozumiem? Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Czy z innych aspektów pracy w firmie Knott jesteś zadowolony?

Olga

@Trele morele, Twoja opinia zupełnie nie wnosi nic do dyskusji na temat firmy Knott. W dodatku może być ona obraźliwa dla innych osób. Takie wpisy podlegają moderacji. Na forum GoWork.pl wymieniamy się wartościowymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Jaka jest Twoja opinia o tej firmie? Czy możesz napisać, co w firmie najbardziej Ci się podoba? Jak długo już pracujesz w tej firmie?

Olga

@Tata, mobbing to poważny zarzut w stronę pracodawcy. Należy mieć na to odpowiednie dowody. Zapoznaj się z treścią art. 943 § 2. Kodeksu Pracy. Jest w nim napisane na przykład, że mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika. Czy właśnie to miałeś na myśli? Może warto wcześniej porozmawiać z pracodawcą o Twoich zastrzeżeniach?

Paweł

Prawdziwy czy ty jesteś dziwny

Gumiś

2 razy byłem szczęśliwy w tej firmie. Pierwszy raz jak dostałem pracę i 2 raz jak sie z niej zwalniałem. Ostatniego dnia łzy ze szczescia mialem w oczach. (usunięte przez administratora)

Olga

@Lala Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w firmie Knott? @:-) nie obrażajmy nikogo, jest to sprzeczne z regulaminem serwisu Gowork.

Olga

@Kapitan a jak wyglądają zarobki na tle konkurencji w firmie Knott? Czy dodatkowe benefity są oferowane pracownikom? Zastanawia mnie perspektywa rozwoju u tego pracodawcy, pytanie jak się kształtuje obecnie taka możliwość? Pamiętajmy o regulaminie forum.

Kapitan

Brak zgranej zalogi gdyby wszyscy sie zgrali to gora jest bez ruchu wtedy mozna walczyc o podwyzki 300-500 zl a nie smieszne 2 zl wiekszosc tylko potrafi gadac a jak co do czego to glowa w piach wszystkich nie zwolnia

Waldi

Jeszcze nie słyszałem żeby wszystkim odpowiadała praca w firmie. Jak komuś źle niech odejdzie i już!!

:-)
@Waldi 08.04.2018 09:42

....no dokładnie ...jak znajdziecie lepsza gdzieś to dajcie znać też pójdziemy...ale nie znajdziecie...:-D

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

....to szukaj szczęścia gdzieś indziej Kluczowy....

Jozef z Palestyny

Chlopie odradzam chyba ze lubisz miec problemowa prace i zryta banie

Stary

Nowy dobrze jest przychodź

nowy

Czy mógłby ktoś napisać jakie warunki pracy oraz płacy panują na spawalni. Jestem zainteresowany pracą spawacza.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Ale pamiętajcie wszyscy kwiecień niedaleko będziecie się mogli zintegrować i na ryby wszyscy szykować,bo jak wam wszystkim tak źle to po co tam robocie.bo wszędzie dobrze gdzie nas niema i nigdy nikomu nie dogodzisz.

:-)
@anonymous 12.03.2018 00:28

Dokładnie....

Cień

Ops wez sie za prace bo roznosisz pierdoly jak baby na wsi ........ Ops ma łeb zryty przez meteoryty ha ha

Pindol

Dzień bez opini dzień stracony

Bolo
@Pindol 28.02.2018 20:44

Praca jak w każdej innej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

Xnxx

Dawno temu pracowałem na szczęście krótko. Firma dla silnych psychicznie. Do dziś mam bardzo złe wspomnienia, NIKOGO nie pozdrawiam.

:-)

"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Zostaw opinię o Knott Sp. z o.o. - Zdziechowice Drugie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knott Sp. z o.o.