Knott Sp. z o.o.
3 36 6 1

Opinie o Knott Sp. z o.o.

zdzihuj

dobra firma, miła atmosfera i piękne sekretarki

Piotr
@zdzihuj 02.11.2018 08:50

Totalna bzdura.

Nick
@Piotr 18.01.2019 11:37

Piotr popieram wpis

Nick

(usunięte przez administratora) to do domu ;)

Honorata
@Nick 10.12.2018 18:44

Musisz wiedzieć, że Twój komentarz w powyższej postaci mało powie szczególnie nowym użytkownikom forum. Jest on po posty lakoniczny i dlatego nie wiadomo właściwie, o co w nim chodzi. Proponuję zatem, żebyś rozwinął swoją poprzednią myśl. Jesteś zatrudniony w firmie Knott? Jeśli tak, to jak opisałbyś atmosferę panującą między jej pracownikami?

Nick
@Honorata 25.12.2018 12:35

Wtajemniczeni i pracownicy wiedza ocb

Honorata
@Nick 27.12.2018 12:09

Dobrze byłoby, jakbyś jednak miał na uwadze, że na to forum wchodzą osoby, które dopiero poszukują informacji o firmie Knott, bowiem chcą do niej aplikować. Jeśli więc posiadasz jakąś przydatną wiedzę o tym pracodawcy, to bylibyśmy Ci bardzo wdzięczni za przekazanie Nam jej. Może powiesz, jakie konkretnie macie tam możliwości rozwoju swojej kariery?

Nick
@Honorata 03.01.2019 14:42

Jeśli jest się kapusiem to jest ok ,a jeśli chcesz wyrazic swoje zdanie i tak maja je tam gdzie światło nie dochodzi

Honorata
@Nick 03.01.2019 18:41

Nie do końca jasne jest, o co chodzi w Twojej wypowiedzi. Ale rozumiem, że jesteś zatrudniony w firmie Knott. W związku z tym najlepiej zrobiłabyś, jakbyś opisał Nam chociaż niektóre warunki pracy we wspomnianej powyżej firmie. Czy pracodawca ten dba o atmosferę między Wami, poprzez na przykład organizację jakichś spotkań bądź wyjazdów integracyjnych?

Ewa

Wszystkie najlepszego na mowy rok

Lup
@Ewa 31.12.2018 18:59

Ewa weź lepiej juz moze nie pij

Nick

Jednak sa wieksze PATOLOGIE niż Fludra pl

Byly
@Nick 10.10.2018 21:47

Popieram w stu pro ..

zdzihuj

dobra firma, piękne spedytorki

:-)

Polecam. Jedna z lepszych firm na średzkim rynku pracy.

Aspirant
@:-) 11.10.2018 22:27

Buzka nie podlizuj się bo i tak z tego nie będzie

Głupi

Gdyby jeszcze dali podwyżki...

Smutna
@:-) 11.10.2018 22:27

Kiepski żart

Kandydat

Niezbyt sympatyczna atmosfera panowała w trakcie rozmowy. Mało rzeczowe pytania padały. A pani z sekretariatu jest wręcz niesympatyczna.

Kandydat

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej . :-)

Nick
@Kandydat 01.10.2018 15:19

Masz sie czym chwalić haha ????????

Pochwała:

pała zrezygnowała!

Nick

Niewygodne opinie usuniete brawo ????????

Zwalniam sie....albo nie..żart

Fajnie to tu sie mialo zrobić....... ale zostałes

anonim

(usunięte przez administratora)

Nim

Siema po uplywie czasu stwierdzam że mój komentarz w tym miejscu jest zbedny . Dla wyjaśnienia został napisany pod wpływem pewnego gościa który nastawiał załogę przeciwko sobie i zarządowi. Pobieranie krwi i zabieranie za to premi okazało sie nieprawdą. Dziś tego gościa nie ma z nami i zaczyna robić sie tu fajne miejsce pracy.

Bądź madry

Ciekawa sprawa jak z ponad 100 opinie robi się mniejsza połowa w czym znikły same negatywne opinie skasowanie tu i tak wam nic nie da bo opinia i tak jest w powiecie jedna negatywna ha ha gamonie

Cieślak

Stara załoga nie potrzebna że szukają monterów

Wierny

Narzekać potraficie a i tak tu pracujecie to po co te wypociny Knott to wasza ostatnia szansa na pracę bo ściemniac byście nie mogli w innych firmach ja tu

Sołtys
@Wierny 04.07.2018 22:13

To jeśli każdy z pracowników nic innego nie robi tylko ściemnia to ja się pytam skąd z roku na rok bierze się wzrost produkcji o którym sama pani dyrektor B.Król informuje zazwyczaj na wigili firmowej więc wydaję mi się że nie są to informacje wyssane z palca.

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

ale to jeden a jest ich jeszcze tylu że ho ho...nie można sugerować się opinia jednej osoby....tak myślę:-)

Olga

@Mis, odsyłam Cię do regulaminu forum. Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem i nie będzie tolerowane. Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy poziomu organizacyjnego w firmie. Czy dobrze rozumiem? Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Czy z innych aspektów pracy w firmie Knott jesteś zadowolony?

Olga

@Trele morele, Twoja opinia zupełnie nie wnosi nic do dyskusji na temat firmy Knott. W dodatku może być ona obraźliwa dla innych osób. Takie wpisy podlegają moderacji. Na forum GoWork.pl wymieniamy się wartościowymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Jaka jest Twoja opinia o tej firmie? Czy możesz napisać, co w firmie najbardziej Ci się podoba? Jak długo już pracujesz w tej firmie?

Olga

@Tata, mobbing to poważny zarzut w stronę pracodawcy. Należy mieć na to odpowiednie dowody. Zapoznaj się z treścią art. 943 § 2. Kodeksu Pracy. Jest w nim napisane na przykład, że mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika. Czy właśnie to miałeś na myśli? Może warto wcześniej porozmawiać z pracodawcą o Twoich zastrzeżeniach?

Paweł

Prawdziwy czy ty jesteś dziwny

Gumiś

2 razy byłem szczęśliwy w tej firmie. Pierwszy raz jak dostałem pracę i 2 raz jak sie z niej zwalniałem. Ostatniego dnia łzy ze szczescia mialem w oczach. (usunięte przez administratora)

Olga

@Lala Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w firmie Knott? @:-) nie obrażajmy nikogo, jest to sprzeczne z regulaminem serwisu Gowork.

Olga

@Kapitan a jak wyglądają zarobki na tle konkurencji w firmie Knott? Czy dodatkowe benefity są oferowane pracownikom? Zastanawia mnie perspektywa rozwoju u tego pracodawcy, pytanie jak się kształtuje obecnie taka możliwość? Pamiętajmy o regulaminie forum.

Kapitan

Brak zgranej zalogi gdyby wszyscy sie zgrali to gora jest bez ruchu wtedy mozna walczyc o podwyzki 300-500 zl a nie smieszne 2 zl wiekszosc tylko potrafi gadac a jak co do czego to glowa w piach wszystkich nie zwolnia

Waldi

Jeszcze nie słyszałem żeby wszystkim odpowiadała praca w firmie. Jak komuś źle niech odejdzie i już!!

:-)
@Waldi 08.04.2018 09:42

....no dokładnie ...jak znajdziecie lepsza gdzieś to dajcie znać też pójdziemy...ale nie znajdziecie...:-D

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

....to szukaj szczęścia gdzieś indziej Kluczowy....

Jozef z Palestyny

Chlopie odradzam chyba ze lubisz miec problemowa prace i zryta banie

Stary

Nowy dobrze jest przychodź

nowy

Czy mógłby ktoś napisać jakie warunki pracy oraz płacy panują na spawalni. Jestem zainteresowany pracą spawacza.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Ale pamiętajcie wszyscy kwiecień niedaleko będziecie się mogli zintegrować i na ryby wszyscy szykować,bo jak wam wszystkim tak źle to po co tam robocie.bo wszędzie dobrze gdzie nas niema i nigdy nikomu nie dogodzisz.

:-)
@anonymous 12.03.2018 00:28

Dokładnie....

Zostaw opinię o Knott Sp. z o.o. - Zdziechowice Drugie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knott Sp. z o.o.