Kasujemy kłamstwa tych Januszków i mówimy prawde. Uwaga, ta firma to Januszex ostateczny zarządzany przez Niemca nieogara, zarobki śmieszne i presja duża. Pozdrawiam
Maniek
25.05.2026 05:49
Co tworzy tak duża presje? No i kasa mnie zastanawia nie rzucasz kwota
Recenzent
14.09.2025 22:12
Stoprint? Chyba sto niekompetencji w jednym miejscu.
Kasa słaba, ciągłe problemy, odpowiedzialność za własną głupotę spychana na niższe szczeble. Zero konkretów. O podwyżkach zapomnij po prostu usłyszysz że każdy z ulicy się nada pomimo że w twojej profesji orłami to oni nie są (Sądze że w swojej własnej również) i raczej nie będą patrząc na ego jakie tam występuje.
Praca zdalna? Owszem występuje ale jak mieszkasz dalej to odradzam gdyż praca zdalna raz jest (po kilku miesiącach jeżdżenia tam i z powrotem ) później jej nie ma w zależności od kaprysu tych wyżej. Język angielski wymagany stawka nieadekwatna do ogromu obowiązków.
Szukają teraz na grafika. Szczerze nie polecam to najgorsza firma do pracy w tym zawodzie.
A i darcie się po pracownikach to tam norma także poważnie się radze każdemu zastanowić nad podjęciem pracy w tym (usunięte przez administratora)
PS: A i po jeżdżeniu tam prywatnym samochodem okazało się iż szczury i myszy poprzegryzały mi instalacje w samochodzie. Na parkingu wzdłuż firmy często walają się śmieci ponadgryzane przez gryzonie. Nie wiem co tam się dzieje po nocach ale mnie kosztowało to całkowite doprowadzanie elektroniki w samochodzie do ładu co swoje kosztuje i raczej napewno zarobki tam mi tego nie zapewniły. Totalna kpina....
Szczerze nie pozdrawiam.
Kilka słów prawdy/
06.11.2025 01:02
No tak przecież -400 tysięcy strat za rok 2023 to sam się zrobił XD
Bądźmy szczerzy gdyby nie najniżsi szczeblem w tej firmie i ich praca to pracowalibyście zbierając ogórki czy inne szparagi za odrą. Darmozjady, jesteście tylko balastem dla tej firmy. Nie pozdrawiam.
STO Print Production Sp.zo.o.
24.11.2025 14:30
Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią, choć oczywiście przykro nam, że Pana doświadczenia są negatywne. Chcielibyśmy jednak odnieść się do kilku poruszonych kwestii, ponieważ część informacji nie odzwierciedla realiów naszej firmy.
Praca zdalna
Współpracujemy z osobą pracującą w pełni zdalnie już od ponad czterech lat, którą widujemy średnio dwa razy w roku. Ten model działa u nas bezproblemowo, dlatego nie jest prawdą, że praca zdalna „raz jest, raz jej nie ma” i wynika z czyjegoś kaprysu.
Warunkiem takiej współpracy jest wcześniejsze dokładne wdrożenie w procesy oraz odpowiedzialne podejście do obowiązków. W przypadkach, gdy ten warunek nie był spełniony, praca zdalna mogła być ograniczana.
Wynagrodzenie
Stawki są powiązane z doświadczeniem, umiejętnościami i zakresem odpowiedzialności. Staramy się, aby były uczciwe i adekwatne.
W kwestii podwyżek – osoby, które rozwijają swoje kompetencje, wykazują zaangażowanie i realnie wspierają funkcjonowanie firmy, mogą na podwyżki liczyć. Tak dzieje się w praktyce.
Atmosfera i organizacja pracy
Nie zgadzamy się z określeniem, że „darcie się na pracowników to norma”. Dbamy o kulturę pracy i szacunek w zespole. Jeśli pojawiła się sytuacja trudna lub stresująca, zawsze istniała możliwość omówienia jej bezpośrednio – nigdy nie zostawiamy takich spraw bez reakcji, jeśli zostaną zgłoszone.
Parking i kwestia uszkodzeń samochodu
Firma posiada prywatny parking przy budynku i nie otrzymaliśmy dotychczas żadnych zgłoszeń o problemach z gryzoniami. Jeśli opisane zdarzenie miało miejsce na miejscach postojowych wzdłuż ulicy, warto zaznaczyć, że są one własnością miasta — w takich przypadkach właściwym adresatem zgłoszeń są odpowiednie służby miejskie.
Rozumiemy, że każdy ma prawo do własnych odczuć i doświadczeń, jednak przedstawione informacje mijają się z faktami. Mimo wszystko życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
Przychody i zysk Sto Print Production
-408,8 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Johny zza Odry
09.10.2025 18:40
Cześć nie polecam pracy w tym (usunięte przez administratora)płacą jak p.s.u a oczekiwania z innej orbity.
W dodatku bardzo dużo (usunięte przez administratora) unikajcie ludzie tego c.h.l.e.w.u.
Witam zgadzam się z przedmówca w dodatku dodam że mimo starań w tej firmie i zostawania po godzinach nie ma co liczyć na jakie kolwiek podziękowania ani nawet premie
W dodatku po próbie pójścia po podwyżkę gwarantuje to zakończenie umowy ponieważ jak to usłyszałem na Twoje miejsce każdy z ulicy się nada
D
04.02.2025 14:46
Firma ogólnie okej, czasem trzeba zostać dłużej ale to jak wszędzie. Natomiast uwaga na pewnego gościa który jest obecnie na prawie każdym wyjezdzie w delegację. Stosuje (usunięte przez administratora) wyzywa, wiecznie mu nic nie pasuje, wymadrzaj się na każdy możliwy temat i nie przyjmuje do siebie żadnego słowa krytyki bądź innego spojrzenia na jakąkolwiek sprawę.
Praca codziennie po ponad 10 godzin w tym nie rzadko w sobotę i niedzielę to również jego zasługa . Prowokuje konflikty na linii biuro-produkcja-wyjazdy. Wszyscy pracujący to wiedza.
Aż dziwne że szefostwo jeszcze się nim nie zajęło bo na wyjazdach skończył już nie jednego chłopaka. Dużo osób odeszło z firmy przez niego.
Łucja
13.04.2021 08:58
Hej, orientujecie się może jak obecnie wygląda sytuacja Sto Print? Czy firma kontynuuje rozwój, czy też sytuacja w związku z pandemią odbiła się na niej znacząco? Mam nadzieję, że ktoś z Was pracuje tam i podzieli się informacjami z pierwszej ręki.
Pit
27.01.2022 22:30
Chętnie bym się czegoś oczywiście prawdziwego chciał dowiedzieć o firmie
12.03.2019 11:24
STO Print Production
12.03.2019 18:13
Drogi „pracowniku”
Przykro mi że praca w naszej firmie naraziła Panią/Pana na rozczarowanie.
Słowa "hejtu" pozostawiam bez komentarza.
Postaram się natomiast odpowiedzieć na część merytoryczną Pani/Pana wpisu.
Istotnie zdarza się w naszej firmie, że zachodzi czasem potrzeba zostać dłużej, nie jest to jednak „zasada”. Nadgodziny, które się pojawiają wynikają z charakteru naszej pracy, są rejestrowane i rozliczane zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Maile po godzinie 16:00 też nie należą do obowiązującej normy w naszej firmie. Zdarzają się w sytuacjach wyjątkowych i dotyczą one osób, które pracują w systemie zadaniowego czasu pracy.
Pozdrawiam
Właścicielka
Zostaw merytoryczną opinię o Sto Print Production Sp. z o.o.