Arvato Services Polska

3. Opinie o pracodawcach Błonie
  5. Opinie o Arvato Services Polska

Opinie o Arvato Services Polska Błonie

WebsiteIconArvato Polska

Nie przegap nowości o Arvato Services Polska!

lolo

17.03.2020 08:30

Praca w arvato jest naprawdę fajna. Jestem zadowolony
    olol

18.03.2020 15:48

a kogo to obchodzi ? Jak tam korona-wirus na zakładzie ?

09.02.2020 09:03

Czy Arvato Services Polska oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    LOLO

17.03.2020 08:29

Umowa o pracę. Naprawdę jest ok

26.01.2020 17:55

Obserwator

31.01.2020 05:40

Ze słyszenia, to można dużo wynieść nie prawdy. Trzeba być na miejscu, by to widziec. A może nie mają ludzie zaufania do lidera, a nie odwaga.By coś można było zrobić to trzeba mieć zaufanie.
    Mloda

31.01.2020 22:04

Jaki odział? Chyba dział. O jakim mowa.
    Pracownik Jack

25.01.2020 08:54

W tej pracy jest jedna klika która się liczy, te co mało robią a dużo gadają, bo mają układy z przełożonym, tam się nie liczy to że ktoś ma własne zdanie jeżeli mu się nie podobają,, warunki pracy,, które narzucają przełożeni, albo robisz potulnie tak jak Ci każą albo wyjazd!!! z pracy.
    kris

20.12.2019 15:34

Witam , Czy mogę dowiedzieć się czegoś na temat pracy? Jaka atmosfera w pracy, czy jest możliwość rozwoju?
    Aga

25.10.2019 14:54

Gdzie można składać cv? Pójść najlepiej do placówki? Są jakieś wolne wakaty?
    Arvato Services Polska

25.10.2019 15:40

Szanowna Pani, uprzejmie informuję, że aktualne oferty pracy w Arvato Polska są zamieszczone na stronie pracuj.pl pod linkiem https://pracodawcy.pracuj.pl/arvato-polska,22816/oferty-pracy Zachęcam do zapoznania się ze szczegółami ogłoszeń i aplikowania. Pozdrawiam, Aldona Krzyczmonik [email protected] PR i Marketing Arvato Supply Chain Solutions w Polsce
    Była pracownica

24.10.2019 17:25

Nie polecam pracy w tej firmie, totalna porażka, wykorzystują ludzi jak chcą, zmuszają do pracy w wszystkie soboty, albo każą wystawiać urlop, a jak nie to masz "enke" i do widzenia. Psedo praca! za marne grosze!!!

Kontakt - Arvato Services Polska

Błonie

Arvato Polska
    Grzegorz

23.06.2018 20:22

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

09.10.2018 22:36

No cały czas tylko ,że nikt już nie chce przychodzić
    mala

11.07.2019 22:20

Tak potrzebuja
    Anna

01.10.2018 22:49

Jaka agencja pracy tam przyjmuje do pracy?
    Dorota

21.05.2019 14:36

JAGA Temp - ww.jagatemp.pl

19.07.2018 08:41

Cisza bo już nikt tam nie pracuje :). Poszukajcie sobie lepiej innego pracodawcy. Szkoda czasu ,nerwów i zdrowia na Arvato.

09.10.2018 22:35

Pracują ,pracują ,ale więcej Ukrainy .

09.10.2018 22:09

Witam, pracowałam tam jakiś czas temu, niedługo (i całe szczęście), nie polecam nikomu takiej pracy, ponieważ ludzie traktowani są tam jak jakieś śmieci. Praca na zasadzie przynieś, wynieś i pozamiataj. Przerwa na gwizdek, i nigdy nie wiesz czy wyjdziesz po 8czy 10 godzinach pracy, przelozeni-lepiej nie mówić zero poszanowania, najgorsi są liderzy, przykre to jest.
    Nk

07.10.2018 18:26

@Lider - niestety to co napisałeś to wszystko prawda. Wiem bo tam pracowałem. Uwaga na rozmowach kwalifikacyjnych. Firma się nie rozwija i w porównaniu z innymi niewiele oferuje. Oczekiwania z kosmosu a w zamian nic tylko stres.
    Lider

19.06.2018 23:09

Dokonanie zmian na stanowiskach kierowniczych oraz niektórych średniego szczebla to strzał w kolano w Arvato. Kolesiostwo, zakłamanie, donosicielstwo, prywatne układziki, szczucie ludzi przeciwko sobie. Takie zachowanie skutkują tragiczną atmosferą w pracy i wręcz obrzydzeniem do niej. Pracowałem tam kilka ładnych lat lecz dobrze że już nie muszę mieć z tą firmą do czynienia.
    AB

10.06.2018 18:17

Na szczęście już tam nie pracuję. Nie polecam nikomu. Atmosfera fatalna(usunięte przez administratora)
    HR

01.09.2017 08:32

Traktowanie kandydatów z "szacunkiem" - na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywanie, że odpowiedz kandydatowi NA PEWNO będzie udzielona najpóźniej w ciągu 3 dni (obojętnie czy "na tak" czy "na nie") po czym następuje 5 tygodniowa cisza i po tym czasie standardowy mejlik. Najbardziej wymowne jest to, że tak postępują osoby z działu HR, który co do zasady powinien kreować polityki w obszarze zzl a w obszarze rekrutacji służyć za przykład dla menedżerów Jeśli Arvato tak samo traktuje pracowników jak kandydatów do pracy, to wyrazy współczucia dla pracowników.

28.11.2017 10:33

firma jest ok tylko tak jak w bloniu pod warszawa w firmie arvato to kierownicy i liderzy sa do (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Services Polska