Urban Spa

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 267 ocen.

Urban Spa
2 267 6 1

Opinie o Urban Spa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Sylwia

@pomocny Proszę Cię, żebyś na forum nie posługiwał się danymi personalnymi konkretnych osób. Dysponujesz jakąś aktualną wiedzą dotyczącą warunków pracy w Urban Spa? Może poszukują w chwili obecnej nowych kandydatów do pracy? Proszę Cię o dalszy, aktywny udział w dyskusji.

anonim

(usunięte przez administratora)

pomocny

Teraz Pani Hreczuch jest dyrektorem w Termat Sp z o.o. w Środzie Śląskiej:)

Sylwia

@Konrad Z Tego, co wiedziałam, to Urban Spa nie prowadzi obecnie rekrutacji. Ale zawsze możesz napisać do nich bezpośrednio i dopytać http://www.urbanspagroup.com/kontakt Z waszych komentarzy wynika, że sytuacja w Urban Spa nie wygląda najlepiej. Jak myślicie - z czego to może wynikać?

Konrad

Czy jakieś rekrutacje są prowadzone w firmie, wiecie coś?

Esmeralda

Czy są jeszcze jakieś wyspy we Wrocławiu?

byly pracownik
@Esmeralda 07.06.2018 10:33

nie

Ewelina

Podpowiedzcie czy firma daje pracownikom jakieś benefity poza pensją?

Soska
@Ewelina 25.04.2018 09:38

Nie licz na nic

Soska
@Ewelina 25.04.2018 09:38

Nawet premii nie wypłacają

Zainteresowana pracą

Czy te kosmetyki się w ogóle sprzedają, czy jest więc szansa zarobić na premię?

anonymous
@Zainteresowana pracą 05.03.2018 09:34

Oczywiscie ze premie wyrabiamy - tylko czasami sie nie udaje ale one sa tygodniowe wiec pozniej nadrabiamy. Kosmetyki sie sprzedają i caly czas mamy promocje. ale same sie nie sprzedaja -trzeba pracowac a nie siedziec ani stac bezczynnie.

Weeonika
@anonymous 07.03.2018 19:46

Hahaha dobry zart! Oczywiscie ze sie nie sprzedaja nawet mimo promocji i tak taniej jest gdzie indziej

Bbbbba
@Weeonika 17.03.2018 16:45

Haha nigdy nie ma premi oprócz świąt żenada ! Te kosmetyki mimo promocji ciężko sprzedać bo na stronach internetowych połowę tańsze są !

Alex
@Bbbbba 19.03.2018 08:34

nie tylko na internecie. Rossmann, Hebe i tego typu sklepy mają te same produkty o 30, 40% taniej w reguralnych cenach. Miałam sutuacje, że babka chciała kupić Vita C i tak się podjarałą, że dwa w cenie jednego, a jak usłyszala cene to powiedziała, że nawet jak zapłaci za przesyłkę i zamówi na necie to jej taniej wyjdzie...

Tola
@Alex 19.03.2018 21:46

No i co z tego? A w Piotrze i Pawle jest duzo drozej niz w biedronce to kupuj w biedronce i tyle. Wiele osob u mnie kupilo vit C w zestawie z kremem. Niektore najpierw wzięly do testowania. Do mnie klienci wracaja - ale ja doradzam a nie podaje towar. Jak chcesz kasowac tanie produkty idz na kasę do rossmana.

Bbbbba
@Tola 20.03.2018 19:26

Poporostu nie raz choćby nie wiadomo co robiła nie sprzedaż produktu który jest 2 razy droższy i tyle!

heh
@Bbbbba 20.03.2018 22:07

nawet jak sprzedasz to i tak podwyższą ci próg do premii także ...

Zainteresowany

Czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera w pracy?

anonymous
@Zainteresowany 24.03.2018 21:33

Porażka, żenada i tragedia. Inaczej tego traktowania pracowników nie da się opisać

anonim

(usunięte przez administratora)

Bjkkkmmkw

Dokładnie wychodzenie z kremem żenada ciągle prowadzą rekrutację a nikt i tak nie chce pracować za to 13 zloty na nogach i nagabywanie ludzi to praca jako hostessa za dwukrotnie większą stawkę a nie za 13 złoty !

Paula
@Bjkkkmmkw 19.03.2018 08:41

Kiedyś koleżankę karetka zabrała z przepracowania bo szefowa wydzwania i mówi czemu siedzisz widzę Cię i ta z wycienczenia padła.

anonymous
@Paula 21.03.2018 19:51

Skąd wy te durne opowiesci bierzecie?

anonim

(usunięte przez administratora)

oz

Jest ktoś z Urban Spa z Warszawy kto może podzielić się swoją opinią w oparciu o doświadczenie?

Warszawianka
@oz 24.02.2018 15:39

Chetnie sie podziele. Jestem z Wawy

Dariazola
@oz 24.02.2018 15:39

Ja jestem z Warszawy. Uciekaj z tej firmy jak najdalej tam jest koszmar a nie robota. Nawet siku nie można pójść

anonymous
@Dariazola 21.03.2018 19:56

Ale bzdura

Fere

To jest jakiś (usunięte przez administratora). Wyjmiesz telefon i zaraz afera że nie pracujesz - nawet w przerwie!!!! Tu się liczy tylko kasa a człowiek to 0!!

Hela

Fakt że liderami sprzedaży zostaje znajoma Pani Prezes też o czymś świadczy. Ewidentnie z Waszych opisów widać że osoba zarzadzajaca nie ma o tym pojęcia. Nic tylko zgłaszać do Inspekcji Pracy - takie zachowania to nic innego jak prostactwo i brak szacunku do ludzi!!!!

Hela

Trzeba

anonim

(usunięte przez administratora)

Zdegustowana

Rozumiem, że można być niezadowolonym z tej pracy, jednak nie używajmy słów, których znaczenia nie rozumiemy - zwłaszcza publicznie. MoBBing to nic innego jak terror psychiczny charakteryzujący się agresywnym i nieetycznym zachawniem, które jest POWTARZANE SYSTEMATYCZNIE. Osoba mobbingująca np.: krzyczy, często też wyzywa, publicznie krytykuje i wyśmiewa, utrudnia wykonywanie obowiązków. Ostatecznie osoba mobbingowana jest zastraszona, pozbawiona pomocy oraz odizolowana. Jesteś w stanie potwierdzić, że takie zdarzenia miały miejsce lub przytoczyć konkretne sytuacje? O tym, czy jest/był mobbing decyduje sąd. Jeżeli faktycznie mobbing miał miejsce (sądząc po tym, że piszesz na pubilcznej stronie jesteś tego pewna) powinnaś to zgłosić. Należy bardzo uważać, aby nie przypisać komuś nieprawdziwych zachowań, na które nie ma się odpowiednich dowodów. Przekonanie, że masz rację, nie wystarczą.

Zdegustowana

Rozumiem, że można być niezadowolonym z tej pracy, jednak nie używajmy słów, których znaczenia nie rozumiemy - zwłaszcza publicznie. MoBBing to nic innego jak terror psychiczny charakteryzujący się agresywnym i nieetycznym zachawniem, które jest POWTARZANE SYSTEMATYCZNIE. Osoba mobbingująca np.: krzyczy, często też wyzywa, publicznie krytykuje i wyśmiewa, utrudnia wykonywanie obowiązków. Ostatecznie osoba mobbingowana jest zastraszona, pozbawiona pomocy oraz odizolowana. Jesteś w stanie potwierdzić, że takie zdarzenia miały miejsce lub przytoczyć konkretne sytuacje? O tym, czy jest/był mobbing decyduje sąd. Jeżeli faktycznie mobbing miał miejsce (sądząc po tym, że piszesz na pubilcznej stronie jesteś tego pewna) powinnaś to zgłosić. Należy bardzo uważać, aby nie przypisać komuś nieprawdziwych zachowań, na które nie ma się odpowiednich dowodów. Przekonanie, że masz rację, nie wystarczą.

anonymous

Chyba uwazaj zeby firma nie podala cie o naruszenie dobr. Rozliczanie z celow ktore przyjmujesz jako swiadomy (?) czlowiek to normalne dzialanie a nie mobbing. Jezeli nie masz ku temu kompetencji ani wiedzy to firma sie z toba rozstaje. Skoro masz tyle dowodow to czemu do sadu nie pojdziesz ? Anonimowo latwo hejtowac bohaterze co? Ja polecam tę firmę -trzeba pracowac i jest to doceniane i to wielki plus!

Urbanator 5000
@anonymous 07.03.2018 19:40

Niech mnie podaje. Sęk w tym, że brak podstaw prawnych do tego, a firmę nie stać na płacenie kosztów sądowych. Ponadto mowa tu o zachowaniu Pani Prezes względem pracowników, a nie realizacji celów. Proszę o czytanie ze zrozumieniem. Hejt, a wyrażanie opinii to również różnica. Swoją opinie opieram na faktach. P.S. Agnieszka, wiemy, że Ty to piszesz xD

anonim

(usunięte przez administratora)

Zainteresowana pracą

Czy te kosmetyki się w ogóle sprzedają, czy jest więc szansa zarobić na premię?

premia
@Zainteresowana pracą 05.03.2018 10:01

premia jest osiągalna jedynie w grudniu ;) inaczej, haha, nie ma na co liczyć

Zainteresowana pracą
@premia 05.03.2018 12:51

No to słabo ???? to w pozostałych miesiącach nie da się nic sprzedać?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pati

To prawda...

Pati

to szczera prawda, nie polecam tej firmy ani tępej Prezes

anonim

(usunięte przez administratora)

xD

Chyba jednak sam odszedłem. Etat trolla, to Ty masz na wyspie :)

Nick
@xD 02.02.2018 20:13

Patrząc jak radzisz sobie z odpisaniem na konkretny post to mysle ze ci pomogli podjac tą decyzje i wcale się nie dziwię. Czy jesteś wszystkimi tymi nikmami które tu zmyslaja te brednie? :-D

xD
@Nick 02.02.2018 23:25

Mówi to osoba z problemami z interpunkcją? Nie jestem tymi wszystkimi "nikmami". Też się skup jak odpisujesz. Jest tu szerokie grono osób szczerze niezadowolonych z pracodawcy jakim jest/była Pani Prezes. Mają co do tego prawo i po to jest ten portal - by wyrażać w tej kwestii swoje opinie.

Nick
@xD 03.02.2018 12:56

Tak -Zgadzam się -Ale nie wysmiewajcie tych którym się podoba ta praca. Mamy do tego prawo by czuć się w niej dobrze i wyrażać te opinie a ty zmieniasz nicki i pod każdym postem rzucasz błotem bo nie pozwolili ci jeść kabanosow przy klientach i oczekiwali że będziesz prala fartuszek -w pensji dostajesz na to pieniądze. Twoje opinie to ogolniki mówiące o rzeczach z którymi ja się nie spotykam w Urban Spa -i też mam prawo to powiedzieć na tym portalu. Cały czas mówicie stanowiskami lub nawet imionami - to też się podpisz jeżeli to co robisz to nie jest zwykły hejt.

Excelu
@Nick 03.02.2018 21:48

Agnieszka to uwlaczajace że musisz się tu pocic. Ale jaka firma taka prezes

Uwolniona

Potwierdzam, opinie negatywne sa w pelni prawdziwe. Ja pracowalam na stanowisku managerskim i w 100%potwierdzam. Rozumiem takze, ze sa osoby ktorym praca i sposob traktowania odpowiada i sie w tym odnajduja. Nic mi do tego. Prawda jest raka, ze wystarczy pomyslec dlaczego jest tak duza ilosc bylych pracownikow, ktorzy odeszli sami? Pretensje, podwyzszanie targetow, telefony i maile od pani prezes z pretensjami to codziennosc. Tak znizka pracownivza jest i co z tego? Probki kosmetykow tez, i co z tego? Przy tych wszystkich pomyjach i żalach wylewanych na pracownika to zaden przywilej. Co do stanowisk liderek bylyboddzielne rekrutacje na to Stanowisko takze awans po 3 miesiacach sorry zadne to osiagniecie. Lider ma najgorsza robote a pensja nie duzo wieksza. Polecam prace tym ktorzy beda mieli w nosie pania prezes ale wtedy to tylko jako praca na przeczekanie na cos lepszego. Reszcie z calego serca ODRADZAM!

anonymous
@Uwolniona 07.02.2018 16:48

Uwolniona od myślenia jak widzę...co za bzdury. zastanawiam się kiedy zostaniecie wezwani na przesłuchanie za ten hejt i czy firma się w końcu za to weźme. pomyje to to co tu wylewacie - bez żadnych faktów. zresztą - wszystkie firmy sie borykają z goworkiem i takimi jak wy - niespełnionymi "cudownymi" pracownikami na których wszyscy się uwzięli. żal. polecam tą firme ale tylko w przypadku jeżeli chcecie pracować - dla leni rzeczywiście miejsca ani tolerancji tu nie ma.

Zrelakdowana
@anonymous 07.02.2018 22:46

Jakoś nie jedyna osoba pisze negatywy!!!! W Sudeckiej wszystkie dziewczyny się pozwalniały bo takie durne baby w biurach pracują!!!

Oli
@Zrelakdowana 08.02.2018 21:21

Tylko dlaczego wciąż jedno IP tej "niejednej osoby"? :)))

It hero
@Oli 09.02.2018 01:04

IP są rosnę. Już nie gadaj bzdur.

Uwolniona
@anonymous 07.02.2018 22:46

Ja widze ze jedna osoba broni tu tylko....hmmm pomyslmy kto to. I uwierz mi nie wszystkie firmy zmagaja sie z goworkiem bo nie wszystkie firmy tak zle traktuja firmy. Ja tez slyszalam na poczatku,ze to jedna osoba pisze te wszystkie opinie bo czuje sie pokrzywdzona. Prawda okazala sie znaczaco inna jednak. Mijanie sie z prawda to norma w tej firmie. Ja chetnie pojde i zeznam jak sie tam traktuje pracownikow. Czekam z niecierpliwiscia na wezwanie. :)))

Liderka

Ja jestem liderką, awansowałam prawie po 3 miesiącach. Czy ktoś dostaje propozycję po 3 dniach nie wiem -Ale jeżeli nie korzysta z szansy to jest sam sobie winien - niektóre liderki są rekrutować z zewnątrz więc nie czas się liczy ale to co kto ma w głowie. Czytając negatywne rzeczy jestem przekonana że pisze to jedna osoba. Mi w firmie jest bardzo dobrze i polecam pracodawcę choć jest wymagający to dużo można się nauczyć i są bardzo dobre warunki.

anonymous
@Liderka 05.02.2018 22:43

ja się zgadzam. firma rezygnuje z tych co nic nie robią i widać że ich to strasznie boli. u nas była dziewczyna co ze zmian schodziła z 0 - przez nią premii nie miałyśmy a cały czas gadała że na goworku wszystko pisze żeby nie myśleli że są bezkarni i będą jej coś kazać a przecież na poczatku wszyscy maja mówione jak ta praca wygląda. szkoda słów.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

a na czym on polegał - tak dokładnie? Targety i oczekiwanie ich realizacji to normalne działanie firmy handlowej.

anonymous

a to zabawne. ciekawe kiedy i od kogo przyszedł mail że ktoś jest "do niczego" teraz widzę, że to bezpodstawne pomówienia a nie że ja jestem jakoś inaczej traktowana. nie słyszałam też żeby mail z pytaniem o wynik był mobbingiem - to tak juz w kwestii definicji ale jak widzę chodzi o wylewanie pomyj a nie o merytorykę. Mam nadzieje że juz znalazłaś pracę swoich marzeń i juz siedzisz i gapisz się w telefon na FB przez 8 godzin.

anonim

(usunięte przez administratora)

magic

Od paru miesięcy pracujesz i zaciekle od paru miesięcy szukasz innej pracy? Patrząc na rynek pracownika nie świadczy to dobrze o twoich umiejętnościach. Awanse są dla osób, które pracują i wywiązują się ze swoich obowiązków a nie siedzą w telefonie podczas pracy. Podpisz się jeżeli to co piszesz nie jest hejt. a kosmetyków nie musisz brać - to przywilej nie obowiązek. Ci którzy robią dobre utargi są doceniani i chwaleni - i mogę to potwierdzić bo sama do nich należę. Nie sądzę żeby firma zmieniła podejście do wymagań co do aktywnej obsługi więc jak ktoś chce stać albo siedziec w pracy - to to nie jest to miejsce i tylko utrudniacie nam zdobyć premie przez swoją postawę - potrzebujecie pracy na kasie a nie dermokonsultantki. Biedronka na was czeka!

Ja
@magic 08.02.2018 15:20

O i znow Agnieszka pani prezes ????????????

Urban spa okropna firma
@Ja 08.02.2018 21:03

HahahahHa No jak widzę Aeternum maila to widać ze z Urbana piszą Hahaha żal ale spoko to upadnie jeszcze za to jak ludzi się traktuje

Aeternum
@magic 08.02.2018 15:20

Widzę, ze ktos jest pozbawiony umiejętności czytania ze zeozumieniem. Napisałam ze pracuje od pracy miesiecy, ale nie od kiedy szukam innej pracy. W szkole podstawowej uczą jak składać zdania i dlaczego są podrzedne i nadrzedne, ale na ten temat sie rozwodzic nie będę. Dopóki pewnej soboty nie zaczely przychodzic maile, o tym że stoimy jak słupy, dlaczego są 0 na kopercie godzinę po otwarciu, myslalam ze mobbing nie ma miejsca. O ja głupia, nabralam się jak większość.

anonim

(usunięte przez administratora)

Oli

A to już totalne nieporozumienie :-) nie pij tyle kochana bo omamy z rzeczywistością mylisz ;-) firma ma się dobrze i kontynuuje współpracę z najlepszymi - wiem co mówię :-)))

Bolesna prawda
@Oli 09.02.2018 00:58

Agnieszka. Ty masz czas pisać takie rzeczy?

anonymous

Wszystkie pozytywne komentarze są prawdziwe i zasadne. dużo pracy i dużo nauki no i niestety czasami menagerowie fatalni - ale dość szybko są wymieniani jeżeli się nie nadają - co widać po tym ile czasu tu spędzają. Obecnie mamy na szczęście już fajną kierowniczkę. Przy liderze praca trochę inna ale z ludźmi i to jest bardzo fajne.

anonim

(usunięte przez administratora)

#pufpuf

Myślę że prawdziwy manager znalazłby inna prace a nie wylewał żale na Goworku. Załosc normalnie. Autka mu nie dali bo Pani prezes prawa jazdy nie ma...A miałaby cię wozić ? Ludzie opanujcie sie -skoro jest tyle lepszych firm to po co wciaz sie ta interesujecie jak jestescie tacy swietni. Jawam powiem -bo ta firma szuka swietnych ludzi i takim placi i o takich dba -a na was sie poznala i was wywalili.

Pozdro
@#pufpuf 02.02.2018 23:53

Agnieszka, co Ty (usunięte przez administratora)

Aktualny pracownik :)

"Godne wynagrodzenie i poszanowanie pracownika jako człowieka to elementarna podstawa." - uczciwa praca wzamian za godne wynagrodzenie to elementarna podstawa uczciwego pracownika niestety ostatnio coraz mniej spotykana wśród managerów pańskiego pokroju panie ... hmmm...taki odważny a imienia nie zostawił. Ci którzy uczciwie pracują a nie powołują się na prywatne relacje z Panią prezes pracują do dzisiaj - jestem tego przykładem. To co pan pisze to bzdury lub poprzeinaczane fakty - z tego co pamiętam to pan miał napisać procedury a zabawial Pan dziewczęta w biurze zamiast pracować że swoimi podwladnymi. Samochody i telefony są od kiedy zajęła się tym inna osoba niż pańska koleżanka. A bałagan który zostawiliscie po sobie w najprostszych procesach porzadkowalismy kilka miesięcy. Z tego co wiem obecnie jest Pan bardzo nisko w strukturze w firmie która nie szczyci się dobrymi opiniami. Ot i myślał pan że nikt panu nie odpowie? Wszyscy odetchnęli z ulgą kiedy uciekł pan na l4. Przynajmniej przestaliśmy być zameczane glupimi opowieściami co to pan nie robił w poprzedniej firmie -aż Pana wyrzucili jak się okazało że tam też pan nic nie robił (tak mówiła pańska koleżanka po pańskim l4). Teraz są rotacje ale gorszego lenia od pana w firmie nie bylo.

Aktualny pracownik :)

Czyli jednak cały hejt pisze jedna osoba która została zwolniona za nic nie robienie.

Ja

Praca zwykle 6 godzinna. Czasami jak ktoś zachoruje to są dłuższe ale to przypadki. Potwierdzam że dostajemy kosmetyki i że mamy zniżkę 25 %. Zgadzam się z przedmowcami że piszecie nieprawdę jeżeli piszecie na przykład o tych cenach bardzo wysokich. Targety są jak wszędzie. Nie sprzedajesz to nie masz przedłużone umowy i te osoby później zmyslaja niestworzone rzeczy że nawoływać na klientów trzeba. Pytania są jak nie ma wyniku ale są normalne typu "co się stalo". Ja pracuje dużo dziewczyn też od dawna i nam się podoba. Polecam bo fajna firma jak ktoś chce i lubi pracować z ludzmi A nie być kasjerem. U nas była liderka przyjęta ale się nie nadawała zupełnie i dziewczyna z innej wyspy awansowała na liderkę i jest super. Tamta oczywiście gadała jak tutaj niektórzy że to taka fatalna firma ale ciągle przychodziła do pracy dopóki w końcu ostatnio nie przedłużył jej umowy - jak ona na swoich godzinach nic nie robiła to premi nie mogliśmy przez nią wyrobic. No i na szczęście już jej nie ma. Także jak nic nie robicie to tu takich nie trzymają A później tu wylewanie firma zła. A kierowniczka i pani dyrektor są super więc też sądzę że dobrze im się pracuje.

Stella

Jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada praca zawsze może ją zmienić, po co psuć atmosferę tym , którzy są zadowoleni z pracy?

xD
@Stella 02.02.2018 18:12

A co Ci psuje atmosferę? Wpisy na gowork? Może warto popracować w innych miejscach by poznać, że nie wszędzie tak jest. Prawda w oczy kole. Zaorać tę firmę jak najszybciej...

Nick
@xD 02.02.2018 18:48

Patrząc na poziom frustracji dochodzę do wniosku że cie wyrzucili? To może poszukaj sobie innej pracy. Albo skoro masz inną to się nią zajmij :-) tak -jeść ani pić nie można na wyspie właśnie dlatego że to nie Świebodzki. A jak nawolywalas tak jak opisujesz to się nie dziwię że Cię wyrzucili. może jesteś z tego naboru co manager bez auta służbowego? Jak dobrze że pozbyli się ich z firmy - to były porażki totalne.

xD
@Nick 02.02.2018 19:04

Nie rozśmieszaj mnie. Świebodzki? Albo jesteś Panią Prezes, która próbuje ratować opinię tej podłej firmy, albo zaślepioną dziewczynką z wyspy, która jeszcze nie poznała prawdziwego oblicza tej firmy. Stawiam na to pierwsze, bo jak oceniać kogoś, kogo się nie znało?

Nick
@xD 02.02.2018 19:13

Masz tutaj etat trola widzę. Czyli mam rację -ten sam nabór :-) jak dobrze że się was pozbyli.

xD
@Nick 02.02.2018 19:48

Chyba jednak sam odszedłem. Etat trolla, to Ty masz na wyspie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

&me

To ciekawe co piszesz bo ja mam zupełnie inne doświadczenia. Jest premia od utargow i to dużo wyższa niż gdzie indziej. Widocznie nie masz utargow skoro nie dostajesz. Zastanawiam się kiedy Firma zgłosi ten hejt -zgadzam się z @anonymous że szkodzicie żeby szkodzić. Że jeść nie można na wyspie -Nie widziałam żeby ktoś w drogerii czy w aptece z kanapka stał na środku sali - zresztą - nie przyszłoby mi to do głowy. my dostajemy premie prawie co tydzień a nasza liderka sprzedaje tak że sama bym chciała tak umieć.

xD
@&me 31.01.2018 13:42

@&me dopadnie Cię Pani Prezes to zmienisz zdanie ;) A jak chcesz tak umieć jak liderka, to się ucz...

anonim

(usunięte przez administratora)

xD

Jestem jak najbardziej za.

anonymous

Dziewczyny to są jakieś głupoty!! Nie obrzydzajcie pracy tym,co pracują.To jest zwykły hejt..... Znam osoby, które tu pracują, sama pracuje już kilka miesięcy i to głupoty wyssane z palca. Nie rozumiem po co opluwać i pisać nieprawdę, ja przynajmniej od początku wiedziałam na czym polega ta praca. Jak się coś nie podoba to się rozmawia albo szuka innej pracy a nie pisze bzdury w necie. No i nie pracuje się tu tak jak się pracuje na innych wyspach - nam nawet ochroniarz powiedział, że jesteśmy wizytówką galerii. Jak ktoś chce być hostessą i tylko stać, to nie jest praca dla niego...ale ja bym nie dała rady stać jak kołek. Raz jest łatwiej a raz trudniej, ale bez przesady...

xD
@anonymous 29.01.2018 22:50

Ochroniarz powiedział, że jesteście wizytówką galerii? To zwracam honor. Autorytet przemówił

Aktualna

Skoro komuś tak źle to dlaczego nie odejdzie? Dla mnie ta praca to najlepsza jaką miałam. Dokładnie wiem co robić i jak robię to zawsze jest to docenione. Pieniądze zawsze są na czas. Na święta dostalysmy prezenty. Kamery są tak jak w większości sklepów i wysp i przy umowie jest dokument że wiemy że one sa - gdzie wy wcześniej pracowaliscie że nie było kamer? Ja bardzo polecam.

XD
@Aktualna 30.01.2018 23:26

Najlepszą jaką miałaś? To Ty w łagrze pracowałaś wcześniej

Zostaw opinię o Urban Spa - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urban Spa