Urban Spa

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 255 ocen.

Urban Spa
2 255

Opinie o Urban Spa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urban Spa

Konrad

Czy jakieś rekrutacje są prowadzone w firmie, wiecie coś?

   
Dzięki że firma zamyka się
@Konrad 20.06.2018 18:34

Człowieku, jakie rekrutacje? Firma wypłaty zadluza 50 osobom,a prezeska firmy zachowuje się niby nic się nie stało. Nie będę zaskoczona jeżeli nawet ten komentarz ona pisała

   
Kamilka

Stoiska są zamykane a wypłat nie widać

   
Tonia
@Kamilka 16.06.2018 00:29

Niestety to smutna prawda, omijajcie tą firmę wielkim lukiem bo to tragedia

   
konsultantka

Dołączę się i powiem, że wyplata za kwiecien byla opóżniona na miesiąc. Do tej pory nie mamy wyplaty za maj. Dziewczyny ! Unikajcie wspólpracy z Panią Agnieszka Hreczuch

   
Były pracownik

Nie polecam współpracy masowo nie wypłacane pensje

   
Esmeralda

Czy są jeszcze jakieś wyspy we Wrocławiu?

   
byly pracownik
@Esmeralda 07.06.2018 10:33

nie

   
Ewelina

Podpowiedzcie czy firma daje pracownikom jakieś benefity poza pensją?

   
Wroclove
@Soska 25.04.2018 15:48

Dokładnie, ja i moje koleżanki również nie dostałyśmy premii chociaż łatwo nie było jej wypracować Ceny zawyżone managerowie totalna porażka. Jak najdalej od tej firmy i to prawda, ze komentarze są usuwane. No cóż..

   
Wroclawianka

Niestety zadnych premii bobto jest awykonalne przybustalonych targetach i mimo promocji i tak zawyzonych cenach. Zastajowcie sie czemu firma placi za kasowanie komentarzy. I to nie prawda, ze jedna osoba pisze negatywne komentarze natomiast prawda jest ze jedna osoba pisze pozytywne a mianowicie pani prezes Agnieszka. Ja doradzam ostroznosc w podejmowaniu wspolpracy z ta firma.

   
Zainteresowana pracą

Czy te kosmetyki się w ogóle sprzedają, czy jest więc szansa zarobić na premię?

   
heh
@Bbbbba 20.03.2018 22:07

nawet jak sprzedasz to i tak podwyższą ci próg do premii także ...

   
Pracownik

długo nie pociągnięcie ;)

   
hello
@Pracownik 04.04.2018 10:12

chyba proroctwo się spełnia bo inwestor trochę się zadłużył :) na jakieś nota bene 2 miliardy złotych ;) dopływ kasy odcięty i co teraz ?:)

   
Zainteresowany

Czy firma potrzebuje pracowników? Jaka jest atmosfera w pracy?

   
Bbbbba
@anonymous 27.03.2018 16:42

Beznadzieja ciągle maile jak nie ma utargu wieczne pretensje a co ty masz poradzić jak nie ma ludzi i nikt nie chce nic u ciebie kupić ale babki z biura tego nie mogą pojąć ! Niech same stoją jak durnie !

   
ExUrbanka

Śmieszne to wszystko. W Jeleniej to dramat, nikogo do pracy nie możecie znaleźć bo każdy kto tam pracuje widząc jak to wszystko funkcjonuje nie wytrzymuje tam dłużej niż miesiąc. Od prawie 2 tygodni widzę tam praktycznie codziennie jedna dziewczynę. Wychodzenie z tymi kremami to glupota nikt normalny nie lubi jak coś mu się próbuję wcisnąć jeśli klient będzie zainteresowany to podejdzie, ma oczy i widzi co jest wyłożone czy wy to w końcu zrozumiecie? Co chwilę ludzie się tam zmieniają i klientów też to zaczyna interesować. Swoją drogą i tak to długo nie pociągnie. A to gadanie, że jesteśmy wizytówka galerii... Litości, wszyscy się tylko z nas śmieją, bądź co bądź maja z czego. Taka jest prawda.

   
anonymous
@Paula 21.03.2018 19:51

Skąd wy te durne opowiesci bierzecie?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
anonymous
@Dariazola 21.03.2018 19:56

Ale bzdura

   
Fere

To jest jakiś (usunięte przez administratora). Wyjmiesz telefon i zaraz afera że nie pracujesz - nawet w przerwie!!!! Tu się liczy tylko kasa a człowiek to 0!!

   
Hela

Fakt że liderami sprzedaży zostaje znajoma Pani Prezes też o czymś świadczy. Ewidentnie z Waszych opisów widać że osoba zarzadzajaca nie ma o tym pojęcia. Nic tylko zgłaszać do Inspekcji Pracy - takie zachowania to nic innego jak prostactwo i brak szacunku do ludzi!!!!

   
Hela

Trzeba

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Urbanator 5000
@anonymous 07.03.2018 19:40

Niech mnie podaje. Sęk w tym, że brak podstaw prawnych do tego, a firmę nie stać na płacenie kosztów sądowych. Ponadto mowa tu o zachowaniu Pani Prezes względem pracowników, a nie realizacji celów. Proszę o czytanie ze zrozumieniem. Hejt, a wyrażanie opinii to również różnica. Swoją opinie opieram na faktach. P.S. Agnieszka, wiemy, że Ty to piszesz xD

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Zainteresowana pracą
@premia 05.03.2018 12:51

No to słabo ???? to w pozostałych miesiącach nie da się nic sprzedać?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Pati

to szczera prawda, nie polecam tej firmy ani tępej Prezes

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Excelu
@Nick 03.02.2018 21:48

Agnieszka to uwlaczajace że musisz się tu pocic. Ale jaka firma taka prezes

   
Uwolniona

Potwierdzam, opinie negatywne sa w pelni prawdziwe. Ja pracowalam na stanowisku managerskim i w 100%potwierdzam. Rozumiem takze, ze sa osoby ktorym praca i sposob traktowania odpowiada i sie w tym odnajduja. Nic mi do tego. Prawda jest raka, ze wystarczy pomyslec dlaczego jest tak duza ilosc bylych pracownikow, ktorzy odeszli sami? Pretensje, podwyzszanie targetow, telefony i maile od pani prezes z pretensjami to codziennosc. Tak znizka pracownivza jest i co z tego? Probki kosmetykow tez, i co z tego? Przy tych wszystkich pomyjach i żalach wylewanych na pracownika to zaden przywilej. Co do stanowisk liderek bylyboddzielne rekrutacje na to Stanowisko takze awans po 3 miesiacach sorry zadne to osiagniecie. Lider ma najgorsza robote a pensja nie duzo wieksza. Polecam prace tym ktorzy beda mieli w nosie pania prezes ale wtedy to tylko jako praca na przeczekanie na cos lepszego. Reszcie z calego serca ODRADZAM!

   
Uwolniona
@anonymous 07.02.2018 22:46

Ja widze ze jedna osoba broni tu tylko....hmmm pomyslmy kto to. I uwierz mi nie wszystkie firmy zmagaja sie z goworkiem bo nie wszystkie firmy tak zle traktuja firmy. Ja tez slyszalam na poczatku,ze to jedna osoba pisze te wszystkie opinie bo czuje sie pokrzywdzona. Prawda okazala sie znaczaco inna jednak. Mijanie sie z prawda to norma w tej firmie. Ja chetnie pojde i zeznam jak sie tam traktuje pracownikow. Czekam z niecierpliwiscia na wezwanie. :)))

   
Liderka

Ja jestem liderką, awansowałam prawie po 3 miesiącach. Czy ktoś dostaje propozycję po 3 dniach nie wiem -Ale jeżeli nie korzysta z szansy to jest sam sobie winien - niektóre liderki są rekrutować z zewnątrz więc nie czas się liczy ale to co kto ma w głowie. Czytając negatywne rzeczy jestem przekonana że pisze to jedna osoba. Mi w firmie jest bardzo dobrze i polecam pracodawcę choć jest wymagający to dużo można się nauczyć i są bardzo dobre warunki.

   
anonymous
@Liderka 05.02.2018 22:43

ja się zgadzam. firma rezygnuje z tych co nic nie robią i widać że ich to strasznie boli. u nas była dziewczyna co ze zmian schodziła z 0 - przez nią premii nie miałyśmy a cały czas gadała że na goworku wszystko pisze żeby nie myśleli że są bezkarni i będą jej coś kazać a przecież na poczatku wszyscy maja mówione jak ta praca wygląda. szkoda słów.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
anonymous

a to zabawne. ciekawe kiedy i od kogo przyszedł mail że ktoś jest "do niczego" teraz widzę, że to bezpodstawne pomówienia a nie że ja jestem jakoś inaczej traktowana. nie słyszałam też żeby mail z pytaniem o wynik był mobbingiem - to tak juz w kwestii definicji ale jak widzę chodzi o wylewanie pomyj a nie o merytorykę. Mam nadzieje że juz znalazłaś pracę swoich marzeń i juz siedzisz i gapisz się w telefon na FB przez 8 godzin.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Aeternum
@magic 08.02.2018 15:20

Widzę, ze ktos jest pozbawiony umiejętności czytania ze zeozumieniem. Napisałam ze pracuje od pracy miesiecy, ale nie od kiedy szukam innej pracy. W szkole podstawowej uczą jak składać zdania i dlaczego są podrzedne i nadrzedne, ale na ten temat sie rozwodzic nie będę. Dopóki pewnej soboty nie zaczely przychodzic maile, o tym że stoimy jak słupy, dlaczego są 0 na kopercie godzinę po otwarciu, myslalam ze mobbing nie ma miejsca. O ja głupia, nabralam się jak większość.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Bolesna prawda
@Oli 09.02.2018 00:58

Agnieszka. Ty masz czas pisać takie rzeczy?

   
anonymous

Wszystkie pozytywne komentarze są prawdziwe i zasadne. dużo pracy i dużo nauki no i niestety czasami menagerowie fatalni - ale dość szybko są wymieniani jeżeli się nie nadają - co widać po tym ile czasu tu spędzają. Obecnie mamy na szczęście już fajną kierowniczkę. Przy liderze praca trochę inna ale z ludźmi i to jest bardzo fajne.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Aktualny pracownik :)

Czyli jednak cały hejt pisze jedna osoba która została zwolniona za nic nie robienie.

   
Ja

Praca zwykle 6 godzinna. Czasami jak ktoś zachoruje to są dłuższe ale to przypadki. Potwierdzam że dostajemy kosmetyki i że mamy zniżkę 25 %. Zgadzam się z przedmowcami że piszecie nieprawdę jeżeli piszecie na przykład o tych cenach bardzo wysokich. Targety są jak wszędzie. Nie sprzedajesz to nie masz przedłużone umowy i te osoby później zmyslaja niestworzone rzeczy że nawoływać na klientów trzeba. Pytania są jak nie ma wyniku ale są normalne typu "co się stalo". Ja pracuje dużo dziewczyn też od dawna i nam się podoba. Polecam bo fajna firma jak ktoś chce i lubi pracować z ludzmi A nie być kasjerem. U nas była liderka przyjęta ale się nie nadawała zupełnie i dziewczyna z innej wyspy awansowała na liderkę i jest super. Tamta oczywiście gadała jak tutaj niektórzy że to taka fatalna firma ale ciągle przychodziła do pracy dopóki w końcu ostatnio nie przedłużył jej umowy - jak ona na swoich godzinach nic nie robiła to premi nie mogliśmy przez nią wyrobic. No i na szczęście już jej nie ma. Także jak nic nie robicie to tu takich nie trzymają A później tu wylewanie firma zła. A kierowniczka i pani dyrektor są super więc też sądzę że dobrze im się pracuje.

   
Stella

Jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada praca zawsze może ją zmienić, po co psuć atmosferę tym , którzy są zadowoleni z pracy?

   
xD
@Nick 02.02.2018 19:48

Chyba jednak sam odszedłem. Etat trolla, to Ty masz na wyspie :)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
xD
@&me 31.01.2018 13:42

@&me dopadnie Cię Pani Prezes to zmienisz zdanie ;) A jak chcesz tak umieć jak liderka, to się ucz...

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
xD

Jestem jak najbardziej za.

   

Zostaw opinię o Urban Spa - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urban Spa