Urban Spa

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 180 ocen.

Opinie o Urban Spa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urban Spa

xD

Dodaję ponownie, bo Pani Agniesia zgłosiła do usunięcia. Piszę to z pozycji managera, który pracował na początku istnienia firmy. Przygoda zapowiadała się niezwykle obiecująca - rozwój firmy, potężna ekspansja na rynek polski, a nawet włoski. Kontrakty z firmami kosmetycznymi oraz otwieranie nowych wysp w atrakcyjnych miejscach do handlu. Dodatkowo managerowie służbowe laptopy, telefony i uwaga - samochody. To obiecywała Pani Prezes. Laptop służbowy po dłuższym czasie był. Biuro, które było również magazynem wołało o pomstę do nieba. Pani Prezes przy designerskim biurku, a pracownicy przy stole ogrodowym. Telefony nie przyszły, trzeba było korzystać z prywatnych, bo Pani Prezes nie chciała mieć dwóch. Obiecanych samochodów nie było (zwrotu za paliwo również). Pani Prezes nie ma prawa jazdy, przypadek? Jeżeli chodzi o samą pracę to była mocno skupiona na wyniku, co jest logiczne. Niemniej jednak granica była przekraczana wielokrotnie. Pomimo bardzo dobrych relacji z Panią Prezes kontakty służbowe z dnia na dzień były coraz gorsze, pomimo dwukrotnego wzrostu globalnej sprzedaży na wyspach. Nie było utworzonych procesów, regulaminów, brak jakichkolwiek zasad współpracy. Wszystko było robione ad hoc przy akompaniamencie krzyków i obelg Pani Prezes. Czas pracy? Zadaniowy, co wg Pani Prezes oznaczało dyspozycje pracownika przez 24 h, 7 dni w tygodniu. Wiadomości na komunikatorze o 2 w nocy. Wprowadzenie zasady odpisywania na maile maksymalnie do 4 godzin od momentu maila zarządu. Mail o 1 w nocy? Do 5 rano masz czas by odpisać - absurd. Takich sytuacji jest wiele, cała kadra managerska nie wytrzymała tego psychicznie i każdy się ulotnił. Te wszystkie wpisy, które są pochlebne? Jestem przekonany, że piszę ja Pani Prezes ze swoimi poplecznikami. Właściciel powinien w końcu przejrzeć na oczy, bo prawo to jest ostatnie, co jest tam respektowane. Sprzedaż oślepiła Panią Prezes, która jako teoretyk jest dobrym managerem, a jako praktyk - najgorszym jakiego spotkałem. Wierzę, że karma wróci. Wszystkie dziewczyny na wyspach pozdrawiam i życzę sukcesów. W Urban SPA nie nauczycie się tyle, co w innych firmach. Aplikujących przestrzegam. Przejście tam to strata czasu, nerwów i zdrowia. Zachowania Pani Prezes kwalifikują się jak najbardziej jako mobbing określony w KP i niech mi tu Mądrale nie wypisują, że tak nie jest, bo jak mi się nie podoba to po co pracowałem. Godne wynagrodzenie i poszanowanie pracownika jako człowieka to elementarna podstawa. Proszę o tym pamiętać, jeżeli Pani to czyta, Pani Prezes. Nie pozdrawiam. PS. Jak ogłoszenie będzie usuwane, to będę je dodawał ponownie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pati

To prawda...

Pati

to szczera prawda, nie polecam tej firmy ani tępej Prezes

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick
@xD 03.02.2018 12:56

Tak -Zgadzam się -Ale nie wysmiewajcie tych którym się podoba ta praca. Mamy do tego prawo by czuć się w niej dobrze i wyrażać te opinie a ty zmieniasz nicki i pod każdym postem rzucasz błotem bo nie pozwolili ci jeść kabanosow przy klientach i oczekiwali że będziesz prala fartuszek -w pensji dostajesz na to pieniądze. Twoje opinie to ogolniki mówiące o rzeczach z którymi ja się nie spotykam w Urban Spa -i też mam prawo to powiedzieć na tym portalu. Cały czas mówicie stanowiskami lub nawet imionami - to też się podpisz jeżeli to co robisz to nie jest zwykły hejt.

Excelu
@Nick 03.02.2018 21:48

Agnieszka to uwlaczajace że musisz się tu pocic. Ale jaka firma taka prezes

Uwolniona

Potwierdzam, opinie negatywne sa w pelni prawdziwe. Ja pracowalam na stanowisku managerskim i w 100%potwierdzam. Rozumiem takze, ze sa osoby ktorym praca i sposob traktowania odpowiada i sie w tym odnajduja. Nic mi do tego. Prawda jest raka, ze wystarczy pomyslec dlaczego jest tak duza ilosc bylych pracownikow, ktorzy odeszli sami? Pretensje, podwyzszanie targetow, telefony i maile od pani prezes z pretensjami to codziennosc. Tak znizka pracownivza jest i co z tego? Probki kosmetykow tez, i co z tego? Przy tych wszystkich pomyjach i żalach wylewanych na pracownika to zaden przywilej. Co do stanowisk liderek bylyboddzielne rekrutacje na to Stanowisko takze awans po 3 miesiacach sorry zadne to osiagniecie. Lider ma najgorsza robote a pensja nie duzo wieksza. Polecam prace tym ktorzy beda mieli w nosie pania prezes ale wtedy to tylko jako praca na przeczekanie na cos lepszego. Reszcie z calego serca ODRADZAM!

It hero
@Oli 09.02.2018 01:04

IP są rosnę. Już nie gadaj bzdur.

Uwolniona
@anonymous 07.02.2018 22:46

Ja widze ze jedna osoba broni tu tylko....hmmm pomyslmy kto to. I uwierz mi nie wszystkie firmy zmagaja sie z goworkiem bo nie wszystkie firmy tak zle traktuja firmy. Ja tez slyszalam na poczatku,ze to jedna osoba pisze te wszystkie opinie bo czuje sie pokrzywdzona. Prawda okazala sie znaczaco inna jednak. Mijanie sie z prawda to norma w tej firmie. Ja chetnie pojde i zeznam jak sie tam traktuje pracownikow. Czekam z niecierpliwiscia na wezwanie. :)))

Liderka

Ja jestem liderką, awansowałam prawie po 3 miesiącach. Czy ktoś dostaje propozycję po 3 dniach nie wiem -Ale jeżeli nie korzysta z szansy to jest sam sobie winien - niektóre liderki są rekrutować z zewnątrz więc nie czas się liczy ale to co kto ma w głowie. Czytając negatywne rzeczy jestem przekonana że pisze to jedna osoba. Mi w firmie jest bardzo dobrze i polecam pracodawcę choć jest wymagający to dużo można się nauczyć i są bardzo dobre warunki.

anonymous
@Liderka 05.02.2018 22:43

ja się zgadzam. firma rezygnuje z tych co nic nie robią i widać że ich to strasznie boli. u nas była dziewczyna co ze zmian schodziła z 0 - przez nią premii nie miałyśmy a cały czas gadała że na goworku wszystko pisze żeby nie myśleli że są bezkarni i będą jej coś kazać a przecież na poczatku wszyscy maja mówione jak ta praca wygląda. szkoda słów.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

a na czym on polegał - tak dokładnie? Targety i oczekiwanie ich realizacji to normalne działanie firmy handlowej.

anonymous

a to zabawne. ciekawe kiedy i od kogo przyszedł mail że ktoś jest "do niczego" teraz widzę, że to bezpodstawne pomówienia a nie że ja jestem jakoś inaczej traktowana. nie słyszałam też żeby mail z pytaniem o wynik był mobbingiem - to tak juz w kwestii definicji ale jak widzę chodzi o wylewanie pomyj a nie o merytorykę. Mam nadzieje że juz znalazłaś pracę swoich marzeń i juz siedzisz i gapisz się w telefon na FB przez 8 godzin.

anonim

(usunięte przez administratora)

Urban spa okropna firma
@Ja 08.02.2018 21:03

HahahahHa No jak widzę Aeternum maila to widać ze z Urbana piszą Hahaha żal ale spoko to upadnie jeszcze za to jak ludzi się traktuje

Aeternum
@magic 08.02.2018 15:20

Widzę, ze ktos jest pozbawiony umiejętności czytania ze zeozumieniem. Napisałam ze pracuje od pracy miesiecy, ale nie od kiedy szukam innej pracy. W szkole podstawowej uczą jak składać zdania i dlaczego są podrzedne i nadrzedne, ale na ten temat sie rozwodzic nie będę. Dopóki pewnej soboty nie zaczely przychodzic maile, o tym że stoimy jak słupy, dlaczego są 0 na kopercie godzinę po otwarciu, myslalam ze mobbing nie ma miejsca. O ja głupia, nabralam się jak większość.

anonim

(usunięte przez administratora)

Oli

A to już totalne nieporozumienie :-) nie pij tyle kochana bo omamy z rzeczywistością mylisz ;-) firma ma się dobrze i kontynuuje współpracę z najlepszymi - wiem co mówię :-)))

Bolesna prawda
@Oli 09.02.2018 00:58

Agnieszka. Ty masz czas pisać takie rzeczy?

anonymous

Wszystkie pozytywne komentarze są prawdziwe i zasadne. dużo pracy i dużo nauki no i niestety czasami menagerowie fatalni - ale dość szybko są wymieniani jeżeli się nie nadają - co widać po tym ile czasu tu spędzają. Obecnie mamy na szczęście już fajną kierowniczkę. Przy liderze praca trochę inna ale z ludźmi i to jest bardzo fajne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aktualny pracownik :)

"Godne wynagrodzenie i poszanowanie pracownika jako człowieka to elementarna podstawa." - uczciwa praca wzamian za godne wynagrodzenie to elementarna podstawa uczciwego pracownika niestety ostatnio coraz mniej spotykana wśród managerów pańskiego pokroju panie ... hmmm...taki odważny a imienia nie zostawił. Ci którzy uczciwie pracują a nie powołują się na prywatne relacje z Panią prezes pracują do dzisiaj - jestem tego przykładem. To co pan pisze to bzdury lub poprzeinaczane fakty - z tego co pamiętam to pan miał napisać procedury a zabawial Pan dziewczęta w biurze zamiast pracować że swoimi podwladnymi. Samochody i telefony są od kiedy zajęła się tym inna osoba niż pańska koleżanka. A bałagan który zostawiliscie po sobie w najprostszych procesach porzadkowalismy kilka miesięcy. Z tego co wiem obecnie jest Pan bardzo nisko w strukturze w firmie która nie szczyci się dobrymi opiniami. Ot i myślał pan że nikt panu nie odpowie? Wszyscy odetchnęli z ulgą kiedy uciekł pan na l4. Przynajmniej przestaliśmy być zameczane glupimi opowieściami co to pan nie robił w poprzedniej firmie -aż Pana wyrzucili jak się okazało że tam też pan nic nie robił (tak mówiła pańska koleżanka po pańskim l4). Teraz są rotacje ale gorszego lenia od pana w firmie nie bylo.

Aktualny pracownik :)

Czyli jednak cały hejt pisze jedna osoba która została zwolniona za nic nie robienie.

Ja

Praca zwykle 6 godzinna. Czasami jak ktoś zachoruje to są dłuższe ale to przypadki. Potwierdzam że dostajemy kosmetyki i że mamy zniżkę 25 %. Zgadzam się z przedmowcami że piszecie nieprawdę jeżeli piszecie na przykład o tych cenach bardzo wysokich. Targety są jak wszędzie. Nie sprzedajesz to nie masz przedłużone umowy i te osoby później zmyslaja niestworzone rzeczy że nawoływać na klientów trzeba. Pytania są jak nie ma wyniku ale są normalne typu "co się stalo". Ja pracuje dużo dziewczyn też od dawna i nam się podoba. Polecam bo fajna firma jak ktoś chce i lubi pracować z ludzmi A nie być kasjerem. U nas była liderka przyjęta ale się nie nadawała zupełnie i dziewczyna z innej wyspy awansowała na liderkę i jest super. Tamta oczywiście gadała jak tutaj niektórzy że to taka fatalna firma ale ciągle przychodziła do pracy dopóki w końcu ostatnio nie przedłużył jej umowy - jak ona na swoich godzinach nic nie robiła to premi nie mogliśmy przez nią wyrobic. No i na szczęście już jej nie ma. Także jak nic nie robicie to tu takich nie trzymają A później tu wylewanie firma zła. A kierowniczka i pani dyrektor są super więc też sądzę że dobrze im się pracuje.

Stella

Jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada praca zawsze może ją zmienić, po co psuć atmosferę tym , którzy są zadowoleni z pracy?

Nick
@xD 02.02.2018 19:13

Masz tutaj etat trola widzę. Czyli mam rację -ten sam nabór :-) jak dobrze że się was pozbyli.

xD
@Nick 02.02.2018 19:48

Chyba jednak sam odszedłem. Etat trolla, to Ty masz na wyspie :)

anonim

(usunięte przez administratora)

&me

To ciekawe co piszesz bo ja mam zupełnie inne doświadczenia. Jest premia od utargow i to dużo wyższa niż gdzie indziej. Widocznie nie masz utargow skoro nie dostajesz. Zastanawiam się kiedy Firma zgłosi ten hejt -zgadzam się z @anonymous że szkodzicie żeby szkodzić. Że jeść nie można na wyspie -Nie widziałam żeby ktoś w drogerii czy w aptece z kanapka stał na środku sali - zresztą - nie przyszłoby mi to do głowy. my dostajemy premie prawie co tydzień a nasza liderka sprzedaje tak że sama bym chciała tak umieć.

xD
@&me 31.01.2018 13:42

@&me dopadnie Cię Pani Prezes to zmienisz zdanie ;) A jak chcesz tak umieć jak liderka, to się ucz...

anonim

(usunięte przez administratora)

xD

Jestem jak najbardziej za.

anonymous

Dziewczyny to są jakieś głupoty!! Nie obrzydzajcie pracy tym,co pracują.To jest zwykły hejt..... Znam osoby, które tu pracują, sama pracuje już kilka miesięcy i to głupoty wyssane z palca. Nie rozumiem po co opluwać i pisać nieprawdę, ja przynajmniej od początku wiedziałam na czym polega ta praca. Jak się coś nie podoba to się rozmawia albo szuka innej pracy a nie pisze bzdury w necie. No i nie pracuje się tu tak jak się pracuje na innych wyspach - nam nawet ochroniarz powiedział, że jesteśmy wizytówką galerii. Jak ktoś chce być hostessą i tylko stać, to nie jest praca dla niego...ale ja bym nie dała rady stać jak kołek. Raz jest łatwiej a raz trudniej, ale bez przesady...

xD
@anonymous 29.01.2018 22:50

Ochroniarz powiedział, że jesteście wizytówką galerii? To zwracam honor. Autorytet przemówił

Aktualna

Skoro komuś tak źle to dlaczego nie odejdzie? Dla mnie ta praca to najlepsza jaką miałam. Dokładnie wiem co robić i jak robię to zawsze jest to docenione. Pieniądze zawsze są na czas. Na święta dostalysmy prezenty. Kamery są tak jak w większości sklepów i wysp i przy umowie jest dokument że wiemy że one sa - gdzie wy wcześniej pracowaliscie że nie było kamer? Ja bardzo polecam.

XD
@Aktualna 30.01.2018 23:26

Najlepszą jaką miałaś? To Ty w łagrze pracowałaś wcześniej

anonim

(usunięte przez administratora)

Spanka
@Urbanka 24.01.2018 16:33

No i właśnie takie coś nadaje się do sądu - bo Eliza jest bardzo życzliwa osobą i zwyczajne ja oczerniasz. Zatrudniłaś się do sprzedaży a nie do siedzenia. Jak chcesz siedzieć to zatrudnij się jako tester krzeseł. Bardzo polecam te firmę - wszystko na czas i firma bardzo przyjazna ale wymagająca. Jak ktoś chce pracować i się rozwijać jest tu bardzo dużo możliwości.

xD
@Spanka 31.01.2018 21:45

Bzdura!Można to ładować do sądu bez problemowo. Aż taki masz problem z tym, że człowiekowi należy się odpoczynek? 11 godzin w pozycji stojącej, często po 7 dni w tygodniu. Litości ;)

wrocławianka

Niedawno byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie - szkoda, że wcześniej nie poszukałam opinii, nie traciłabym czasu. W biurze faktycznie straszny bałagan, dodatkowo rozmawiano ze mną przy otwartych drzwiach... więc wszyscy pracownicy (swoją drogą osób było chyba z 20 w tak małym pomieszczeniu) mnie podsłuchiwali, często musiałam powtarzać wypowiedzi, bo był okropny hałas przez rozmowy i śmiechy dookoła. Kilka dni później dostałam telefon, że umowa jest gotowa dla mnie i mogę przyjechać podpisać. Koniec końców nie podpisałam. Dlaczego? Ponieważ kategorycznie odmówiono mi dnia próbnego, kiedy to mogłabym przyjść i NIEODPŁATNIE spróbować czy ta praca jest faktycznie dla mnie. (usunięte przez administratora)Brawo. Szkoda czasu i trzymajcie się z daleka.

Poziomka
@wrocławianka 02.11.2017 11:27

Przecież drugi etap rekrutacji jest na wyspie gdzie właśnie sprzedajesz i dopiero po tym etapie albo dostajesz pracę albo nie. Skoro nie doszłas do drugiego etapu to chyba nie chcieli Cię zatrudnić I teraz hejtujesz. Ja miałam rozmowę w sali która jest przygotowana do spotkań A później drugi etap na wyspie z liderką i ona mi wszystko pokazywała A na koniec ja godzinę sprzedawała , w sumie trwało to jakieś 3 godziny. Po co piszesz takie głupoty ? Nie rozumiem. Dziewczyny same się przekonajcie. Pracuje od połowy grudnia, jest ok. Najlepsze że dostajemy kosmetyki, całe zapakowane nawet :-)

Anonim

Jestem pracownikiem już drugi miesiąc , Firma w porządku , nie ma problemu przejścia z umowy zlecenie na umowę o pracę. Atmosfera między dziewczynami jest bardzo zgrana, o każdym problemie można porozmawiać z liderem bądź menadżerem. Firma też wychodzi na przeciw oczekiwaniom pracownika , grafik naprawdę jest elastyczny , Naprawdę polecam firmę UrbanSpa

Katastrofa

Kompletna żenada - obiecywanie i gwarantowanie gwiazdek z nieba na początku, a tymczasem wypłata śmiechu warta za ciężką pracę i utargi o wiele większe od reszty dziewczyn. Nie dziwię sie, że dziewczyny na wyspie pracowały max miesiąc. Ceny kosmetyków kosmiczne, a zniżka pracownicza śmiechu warta. Jedyny plus to wybrane kosmetyki do testowania od firmy. A spróbujcie się tylko nie zgodzić z systemem jaki panuje to wylecicie od razu. Pomijając fakt, że osoby działające jako pracodawcy nie trzymają się zasad prawnych i chyba nie mają o nich pojęcia. Polecam się doedukować zanim się będzie stawiać na swoim. Firma uważa, że jeżeli wyspa nie ma rentowności to trzeba zatrudniać jeszcze więcej dziewczyn, które między sobą muszą pisać osobne utargi, a premia i tak jest od wyspy, więc każda musi robić świetny utarg każdego dnia. Nie polecam i pozdrawiam chory system i niepoważnych ludzi, którzy takim zarządzaniem daleko nie zajdą.

Katastrofa
@Cwn 20.12.2017 17:01

Na samej wyspie wśród dziewczyn to nie jest źle ale pani szefowa i jej sluguska niestety katastrofa. Nie oczekują doświadczenia, nie ma żadnych szkoleń a wymagaja realizacji planow a jak sie tego nie robi to sie zaczyna nagonka na konsultantki, maile, telefony. Informuja ze na wyspach sa kamery ale nie mowia ze takze podsluchuja rozmowy (spr info)

Bluuu
@Katastrofa 20.12.2017 20:44

A idź Pani... Wisz kochana co mam na myśli :) mam nadzieję że karma wróci do tych nie wykwalifikowanych wielce doświadczonych 'szefów itp' a jedna z Sudeckiej ciągle gada przez telefon nie polecam :(

Exurb

I ja przylaczam sie do tych wszystkich negatywnych opini. Niestety totalny brak zarządzania i pomysłu na firmę. Pani prezes...hmmm każdy może wpisać sobie stanowisko na wizytówce, i tak chyba tu się stało. Zero pomysłu, żadnej umiejętności zarządzania ludźmi. Motywacja krzykiem i wiecznym pretensjami tak to się odbywa niestety. Stawianie nierealnych celów to chyba sposób na to aby nie wypłacać premii tak bardzo obiecywanych ale bez możliwości realizacji. Kosmetyki dostępne w każdej drogerii za dużo niższe pieniądze. Grafik miał być elastyczny A układamy odgórnie i to na zmiany 11 godzinne co jest poronionym pomysłem. Pani prezes każe zaczepiac ( jest zakaz nazywania po imieniu tego, komunikuje sie ze jest to zachecanie) każdego klienta który przechodzi obok wyspy, farsa...dermokonsultantka wygląda jak przekupa na targu a nie osoba godna zaufania, doradca kosmetyczny. Obiecywane są szkolenia których nie ma praktycznie chyba że za szkolenia można uznać maile z "cudownymi" radami jak naciągnąć seniora lub że teraz w zimę należy używać tłustych kremów. Jeśli szukacie pracy na przeczekanie to można się skusić o ile się ma mocno olewcze podejście do wybuchów Pani prezes, ale i w takim przypadku uważam że szkoda energii, czasu i zdrowia bo w ciągu 11 godzinne zmiany nie wolno usiąść na krzeselku bo jest ono dla klienta ( i tak nikt tam nie siada)

amber

Znacie? Pracujecie? Nigdzie nie ma żadnych opinii na temat tej firmy a widuję ostatnio ich ogłoszenia o poszukiwaniu dziewczyn do pracy na wyspy. Firma w miarę nowa, ale i tak podejrzane wydaje mi się to że nikt o nich nie słyszał. Warto? Dajcie znać.

P
@Nowa 20.09.2017 13:50

dyrektorka od sprzedaży to była przez kilka dni w czerwcu i błyskawicznie zrezygnowała przez złą komunikację z panią prezes, więc ktoś tu ściemnia...

anonymous
@amber 07.08.2017 14:33

Szczerze odradzam, dziewczyny wytrzymują max miesiąc. Cała ta firma i system zarządzania to jedno wielkie dno.

Kaja

Jest duzo szkoleń a za czas szkoleń jest płacone. No i fajne kosmetyki mają i można ich używać to duży plus. A jak będziesz sprzedawała to te gorsze osoby będą krzywo patrzyły ale później widzisz efekt przy wypłacie. No i te słabe osoby się nie utrzymują a tez nie wszyscy się nadają do takiej sprzedaży. W firmie jest duży luz i jak masz kłopot to możesz dzwonić nawet do prezes i wiesz że Ci pomoże.

Niepolecam
@Kaja 19.09.2017 22:11

Ciekawe jakie wtedy widzisz efekty przy wypłacie skoro jest premia od wyspy, a nie od osoby, więc jeżeli pracujesz sama i robisz dobry utarg, a inne dziewczyny się lenią to już widzę Twoją premię. Co nagle zrobili od osoby żeby docenić starania i pracę tych lepszych? (Hahaha)

była_ urbanka

Niestety muszę zgodzić się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej firmy. Pracowałam w Warszawie przez kilka miesięcy- jedyne co dobre w tej firmie- to szkolenia z trenerką Anią i współpracą z kierownikiem Markiem. Niestety te osoby po tym , co zobaczyły co się dzieje w tej firmie zrezygnowały- w sumie ja też w tym czasie odeszłam . Czemu ? 1. nie zgadzałam się na kamerę i podsłuch na wyspie 2.nie zgodzę się z tym, że każdego dnia utarg ma być ten sam -że jak do 12 mam zero tzn. że "nic nie robię", " że śpię na tej wyspie" 3. nie zgadzam się z tym, że nie ma żadnego marketingu i promocji, że mam " zaczepiać każdego Klienta 4. że wszystkie kosmetyki są naturalne ( mimo, że mają PEGI i inne substancje, o których możecie sobie poczytać) 5. nie zgodzę się z cenami kosmetyków na wyspie i dawaniem promocji jak kończy się data ważności kosmetyków.. 6. I NAJWAŻNIEJSZE: nie zgodzę się z takim traktowaniem ludzi jak Pani Prezes i nowa Dyrektora od Sprzedaży ( pani K.) ich traktują I nie zgodzę się z inwestorem, który mam wrażenie, że się zagubił albo w ogóle nie ma pojęcia co się dzieje wewnątrz firmy. Odradzam stanowczo- szkoda, że taki " TWÓR" w ogóle istnieje...nie dajcie się nabrać i zobaczcie ile kto pracuje w tej firmie

Em

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie, to jakieś nieporozumienie. Obowiązkiem zatrudnionej osoby jest nagabywanie do zakupu produktów, nawoływanie do przechodzących klientów galerii, co samo w sobie jest pomysłem żałosnym. A wystarczyłoby obniżyć ceny produktów, bo na Urbanspa są nawet wyższe od tych w rossmannie. Monitoring, podsłuch, telefony z pretensjami, ze utarg nie taki, wyzwiska. Nie dajcie się nabrać na to "urocze" ogłoszenie, które serwują na olx. Kosmiczne wymagania i poniżanie - oto, co oferuje firma.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dno

Ta wypowiedź idealnie obrazuje DNO intelektualne osiągnięte przez firmę i jej sługusów, wstyd i średniowiecze.

ex menedżer

MOCNO ODRADZAM pracę w Urban Spa. Pracowałam tam zaledwie kilka dni na stanowisku menedżerskim. Totalne nieporozumienie...

pat

33 oceny i nagle 23 opinie? Widzę, że ktoś ostro się wziął za usuwanie nieprzychylnej prawdy...

Magnoliaaaa

Pracowałam w kilku innych miejscach, również na wyspie ale Urban spa to kompletna katastrofa. Pani prezes, hm zero pomysłu na rozkręcenie biznesu a swoją porażka próbuje obwiniać pracowników. Traktuje wszystkich z góry myśląc ze jest najmądrzejsza kobieta na świecie a potwierdzę ze błyskotliwa i inteligentna to ona nie jest. Robi częste kontrole, które są moim zdaniem dobre, ale Pani prezes myśli ze krzykiem załatwi wszystko, niestety.. Ciągły brak pracowników, czy to na wyspie czy w kadrach. Rotacja jest ogromna gdyż kierownicy nie są w stanie sprostać wymaganiom utargu z tak marnym i drogim towarem. Jesli ktoś z was szuka pracy na krótki okres lub do czasu znalezienia czegoś normalnego to śmiało, ale w innym wypadku szkoda tylko czasu i nerwów.

anonim

(usunięte przez administratora)

magnolia

Gdzie pracowalas jesli mozna widziec? magnolia moze?

ola

chyba najgorsza praca z jaka mialam do czynienia a wcale mloda nie jestem i doswiadczenie mam.. pracowalam na jednej z wysp we Wrocławiu ale zrezygnowalam z powodu braku godzin i bardzo złej atmosfery osob funkcyjnych :/ kiedy pracowalam zrezygnowalo tez na wyspie pare innych osob wiec tez o czyms to swiadczy...

żartownisia

Wow, widzę pani A poszalała z próbą poprawy wizerunku firmy - wszystkie pozytywy z jednego IP - tak trzymać! :D

Expracownik

"Prezes jest dla mnie mila" jaki to standard na początku. Miła aż do przesady, nadskakuje i stara się zrobić dobre wrażenie, a potem ciach i po złudzeniu. Przeżyjesz na własnej skórze to pogadamy. Nie ma co komu udowadniać, ale ta firma to syf nad syfem i komu jeszcze została jakaś godność to z niej odchodzi lub się tam nie zatrudnia. Firma bez pomysłu, wystarczy chwile dłużej popatrzeć i posłuchać Prezes, nie dość ze,wyglądem straszy to intelektem nie zachwyci.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Na umowę o pracę jest stawka miesięczna a na umowę zlecenie jest więcej (nawet 20 zl). Oj nieładnie tak kłamać. Jak juz tam nie pracujesz to pewnie stałas i żarłaś na wyspie bo jak sie czegoś nie umie to dają szkolenia ale jak jesteś leniwa to szukaj sobie gdzie indziej miejsca właśnie za 13 zl brutto bo nikt więcej Ci nie da. Ja mam teraz fajne dziewczyny na wyspie i spokojnie pracujemy. Z tym krzykiem to też pierwsze słyszę no ale może jestem pupilem i lizusem bo prezes jak i całe biuro dla mnie wszyscy mili albo może po prostu dobrze pracuje.

1979

czytajmy ze zeozumieniem- dlatego ze masz L4 na umowe zlecenie to Cie nie wyrzucili. Wystarczy jakbys wziela L4 na Umowe o prace to wtedy do widzenia.

Nick

Pracuje w tej firmie i nie wiem skad są informacje o jej niewypłacalności? Myślę za to, że jeżeli ktoś był mobingowany to powinien iść z tym do sądu a nie wylewać żale na portalu internetowym -No chyba, że został wylany za nieróbstwo, które ktoś zobaczył na kamerze :-) Firma ma jasne zasady i płaci za realizację ich dobre pieniądze- jak ktos chce brać kasę ale nie wywiązuje się z zasad to wylatuje- proste. Na l4 kilka razy byłam i jakoś nikt mnie nie wyrzucił a mam zlecenie.

1979
@Nick 22.09.2017 11:25

ciekawe która liderka, narazie zadna nie byla na L4. Chyba ze w innych miastach

Nick
@1979 22.09.2017 12:27

Haha -dokładnie wiesz kto był i kiedy na l4. Znajdź sobie jakąś pracę zamiast hejtowac pod różnymi nikami -chyba że już nikt we Wrocławiu nie chce Cię zatrudnić.

cherry

widze ze komentarze dodaje ta sama osoba. W ten sam dzien o godzinie 21:50, 22:11, 22:18 i 22:20! WSTYD! zeby zmieniac postrzeganie firmy w taki sposob. Firma jest na dnie, podupada, jest niewyplacalna!!!a jeszcze pracownicy biura( byc moze nawet pani prezes) dodaje pozytywne komentarze hahah...wcale tego nie widac ze podczas 30 minut az 4 pozytywne komentarze sa..hahahhahaha...zalosne

cherry

Wlasnie widze kto pisze te komentarze. Ciekawi mnie pozniej jak zmienicie zdanie.Daje Wam 6 miesiacy maxymalnie. Narazie zachwalacie elastycznosc godzinowa bo macie umowe zlecenie. Sprobujcie tylko wziac zwolnienie lekarskie to skonczy sie zwolnieniem na umowie O prace. Dyrektor sprzedazy? juz dawno nie ma Pani N. Nie ma tez dyrektora sprzedazy. Kto pisze w ogole takie bzdury?

Holika

Kosmetyki są super i są zniżki dla pracowników ale są plany i trzeba robić do tego czepiają się o używanie telefonów. Za to można brać dużo godzin a tez wolne na sesję wziąć i bardzo idą z tym na rękę.

Urban ka

Młoda firma więc zmiany częste, ale szanse na rozwój i awans spore. Wiadomo, jak to na początku, szukanie najlepszych metod. Fajny zespół pracowników, jak trzeba każdy każdemu pomoże. Dużo osób odpada, bo nie czuje takiej sprzedaży, ale dla mnie osobiście ok - fajne premie, zniżki na zakupy. A cyferki? To podstawa w sprzedaży..

exurbanka

Na pewno nie na długo. Bardzo niska stawka i dziwny grafik zmieniany na ostatnią chwilę. Podejmujesz pracę w konkretnej galerii handlowej, ale i tak latasz między pozostałymi, bo są braki. To nie jest praca na wyspie. Tam wymaga się dosłownie łażenia za klientem. Masz zatrzymywać ludzi, narzucać się, zachwalać produkty nie warte tak wysokich cen i robić wszystko, byle był utarg i cyferki się zgadzały. Jak utargu nie ma - są telefony, awantury, tajemniczy klienci, obserwacje prowadzone przez panią prezes - która swoją drogą uważa że zbuduje swój szacunek i wizerunek jedynie krzycząc na pracowników. Na liderki również należy uważać, mają długi język i kopią doły pod pozostałymi. Plusy? Grosze wypłacane na czas. Jeśli podejście się nie zmieni, średnio widzę tak zapowiadany rozwój firmy. Fajnie, gdyby zaczęto inwestować w pracowników i ich rozwój tak samo jak w kupowanie obserwujących i lajków w mediach społecznościowych - ale jak wspomniałam wyżej, cyferki są najważniejsze :-)

Zostaw opinię o Urban Spa - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Urban Spa