ARO Logistics Spółka z o.o.

• Nasze wartości

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o ARO Logistics Spółka z o.o.

Opinie o ARO Logistics Spółka z o.o. Łódź

Nie przegap nowości o ARO Logistics Spółka z o.o.!

05.03.2018 17:53

Moim zdaniem firma jest ok.Z ludźmi z którymi pracuje można normalnie porozmawiać a i kiedy trzeba to pomogą.Na rozmowie rekrutacyjnej udzielono mi odpowiedzi na moje pytania a i atmosfera jest przyjazna.

10.02.2018 19:45

Adi

12.02.2018 20:51

10 metrów też nie ma, przestań gadać głupoty. Rękawiczki kazdy może sobie wziąc. A wiesz gdzie jest socjalny? Tam jest herbata i cukier tak jak lodowka i mikrofala. To po drodze do kibla, powinieneś zauważyć. A przerwa to sie należy ale 15 minut a nie 30. Do pracy chodzi się pracować
    obecna

12.02.2018 21:06

dzieciaki wezcie sie do roboty bo chyba prawdzieej pracy nie zaznaliscie. jeszcze wspomnicie prace tutaj, lekko nie jest ale do pracy nie idzie sie pobimbac. zreszta adas sam mowiles ze to twoja 15 czy 16 praca, w kazdej po kjlka miesiecy - o czym to swiadczy. polecam wziac miarke w domu i zobaczyc ile to jest 10m, magazyn ma moze z 5-6 ;) kazdy powinien przyjsc i sam sie przekonac, bo duzo tu bredni na forum, sporo tez prawdy. dobranoc
    Prack

25.11.2017 20:27

Moim zdaniem warunki finansowe są dobre. Są firmy gdzie płacą mniej i są takie gdzie płacą więcej. Ile by nie płacili każdemu wciąż będzie mało, nie oszukujmy się. Czasami bywa,że na soczewkach siedzi się cały miesiąc? I co, jak za pracę non stop siedzącą to złe wynagrodzenie? Nie przesadzajcie. Jak warunki finansowe nie odpowiadają to czemu nie pójdziecie tam gdzie dają więcej?

28.11.2017 10:50

Moim zdaniem ocena warunków finansowych danej firmy zależy po prostu od tego, ile zarabiało się w innych miejscach. Moim zdaniem warunki finansowe w tej firmie są kiepskie, bo przedtem zwyczajnie zarabiałem więcej. Jeśli ktoś zarabiał mniej, dla tej osoby warunki finansowe będą dobre. Zgadzam się z tym, że są firmy, gdzie płaci się lepiej i są firmy, gdzie płaci się gorzej. Przez x lat zarabiałem zwyczajnie więcej pracując o wiele lżej, więc mi osobiście warunki tej frmy nie podobały się. Zgadzam się też z tym, że jeśli komuś nie odpowiada charakter danej firmy, to może poszukać innej pracy. Firm magazynowych/produkcyjnych jest w Łodzi dużo.

25.11.2017 10:48

Warunki pracy nie są złe - praca po 8 godzin, bez nocek, przerwa trwa 30 minut. Zgadzam się z niektórymi przedmówcami - przychodząc do tej pracy trzeba nastawić się na ciężką pracę fizyczną. Jeśli ktoś nie chce ciężko pracować fizycznie, odradzam temu komuś tę firmę. Inna sprawa, że moim zdaniem warunki finansowe są po prostu słabe. Podsumuwując - jest to ciężka fizyczna praca za nieciekawe pieniądze. Moim zdaniem to główny mankament tej firmy - kiepskie zarobki. Jeżeli komuś nie odpowiada taki rodzaj pracy, nie musi tam pracować. Są inne miejsca. Jak na magazyn/produkcję jest tam spokojnie, ale nie oszukujmy się - lekka praca to to nie jest.

13.11.2017 17:32

Jako starszy już stażem pracownik doradzę, żeby od początku nastawić się na to, że do pracy przychodzi się PRACOWAĆ. Jeżeli do pracy przyjdziesz z takim nastawieniem, będzie dobrze. Nawet jeżeli na początku wiele rzeczy nie wychodzi, będą pretensje to trzeba wziąć je do siebie i wziąć się w garść. Jeżeli praca jest za ciężka i nie pasuje to trzeba się zwolnić – na rynku pełno jest ofert. Jak jest komuś źle w firmie to wiadomo że człowiek się nie stara i błędne koło się zamyka – do czasu zwolnienia. Czytając komentarze można odnieść wrażenie, że nie wiadomo co się w firmie dzieje i jakie męczarnie tutaj ludzie przeżywają. Pytanie – czemu tak wiele z nas jest i to po kilka lat? ;) Co jakiś czas pojawiają się opinie oczerniające firmę, a prawda jest taka że piszą je głównie ale nie zawszee osoby które tak szybko jak przyszły do pracy, tak szybko zostały od niej odsunięte i mszczą się na pracodawcy, nie widząc problemu w sobie. Do wszystkich osób które zastanawiają się czy do firmy przyjść – tak, ale trzeba nastawić się na pracę fizyczną. Jeżeli ktoś chce przyjść i ponygusować to odradzam – nie potrwa to zbyt długo. Są lepsze i gorsze zakłady i warunki pracy – wiem z doświadczenia ;). Doradzam - Doceńcie to co macie albo mieć w firmie możecie, ale żeby coś dostać pierw trzeba dać od siebie. Z takim nastawieniem wszystkim będzie pracowało się lepiej.
    KaErTe

08.11.2017 20:22

A ja polecam pracę w tej firmie. Przychodzę tylko w weekendy - praca łatwa raz lżejsza raz cięższa ale w miłej atmosferze. Brygadzistka (blondynka w czarnej koszulce-chyba Kasia) konkretna i rzeczowa ale przesympatyczna i chętnie pomaga. Na razie jest ok.

06.11.2017 10:14

Mm

08.11.2017 15:21

Odwagę? Odwagą nazywasz napisanie tego na forum? Odwagą byłoby skierowanie tych uwag do samego kierownika lub przełożonych.
    Polecam

01.11.2017 22:56

Pracowałam w tej firmie jakiś czas. Jak w każdej pracy są minusy i plusy, wszystkim się nie dogodzi. Ogólnie praca w porządku, 30min przerwy podczas której można wyjść na dwór, pracę kończy się równo o wyznaczonej godzinie, nie zostaje się ani minuty dłużej. Kierownik młody jak dla mnie to plus, młode osoby mają więcej pomysłów. Jeśli ktoś chce iść do pracy aby przysłowiowo zarobić ale się nie narobić to odradzam, praca dla ludzi którzy chcą naprawdę pracować.
    jk

18.10.2017 11:12

wpis mocno przesadzony też byłem na zleceniu było nieźle ale bez przesady a z tego co wiem to z tym radiem jest troszke inaczej
    jst

15.10.2017 20:48

Witam. Miałam okazję pracować w firmie ARO w ten weekend, na dodatkowym zleceniu. Polecam każdemu pracę w tej firmie, kto chciałby podjąć swoją pierwszą pracę i nabrać doświadczenia w magazynie, a także osobom z doświadczeniem. Praca przystępna zarówno dla młodszych jak i starszych osób. Wszystko zostało nam wytłumaczone, pokazane w spokojny i kulturalny sposób. Pracowaliśmy dość szybko ale i tak każdy adekwatnie do swoich mocy. Pozytywna atmosfera na prawdę rekompensowała Nam to tempo. Mieliśmy pół godzinną przerwę, w tle muzyczka, w kuchni herbatka:) W każdej chwili mogliśmy liczyć na wsparcie liderki - Natalki, która wykazała się wyrozumiałością dla nowego zespołu - świetna osoba. Na prawdę nie ma się do czego przyczepić, polecam pracę w ARO.
    ktoto

08.10.2017 09:22

Skoro kierownictwo tak sie angazje w sprawy firmy a raczej pracownikow to niech zwroci uwage na prace liderek. Jest wśród nich taka co przed objęciem tej funkcji robiła ponad normę i po nadal tak jest. a w śród grupy liderów jest jedna osoba, po której widać,że z pracą jej nie po drodze. Sądzę, że obijająca się liderka (co 3/4 osób widzi a nawet osoby z II zmiany!) nie jest motywacją do pracy. Całkowita rezygnacja z norm? A może tylko częściowa?
    KM

08.10.2017 19:54

Proponuję interesować się swoimi wynikami pracy a nie rozliczać innych. Następnym razem tego typu uwagi kieruj bezpośrednio do swoich przełożonych: brygadzisty, koordynatora, kierownika.
    Pracownicy

02.10.2017 23:10

Dziękujemy kierownictwu że zaangażowanie i rozwiązanie sprawy
    spd

03.09.2017 18:31

Spoko pomysł z premiami dla pracowników skoda tylko ze największe dostanie się za ogólne sciemnianie i gryzenie okularow albo laska ktora kończy swoją karierę w tej firmie a nie docenienia tak bardzo osoby która pracuje tam najdłużej i na wszystkim robi ponad norme. Więcej sprawiedliwość !!!
    d.x

17.08.2017 20:46

zastanówcie się czy kierownictwo czyta w ogóle zna tę stronę i czyta te wpisy, zamiast wylewać swoje żale od kilku miesięcy przy biurze jest skrzynka na kwestie wkurzające nas pracowników a kierownik mówił o tym na spotkaniu, że jeżeli którakolwiek czy ktokolwiek ma jakiś problem to każdy może się do niego zgłosić. tyle że każdy sie boi co powiedzą inni i woli anonimowo pisać na forum. takie forum jak to nie jest jak wspomniała koleżanka jest od opinii a nie konfrontacji i kłotni. chyba że taki list poszedł a ja nie wiem,ale nie wydaje mi sie bo nie widziałam. ale w mojej opini tak się powinno tą sprawę zgłosić a nie przez forum. pozdrawiam wszystkich długoletnich pracowników
    Km

12.08.2017 14:42

Czlowieku daj spokoj tej dziewczynie jak sie ciagle popelnia bledy to nie ma sie co dziwic ze jej nie lubisz.Od tego jest brygadzista zeby nad tym zapanowal.Co myslales ze przyjdzie, poklepie Cie po plecach i powie ze jest zaje... I jeszcze jedno (usunięte przez administratora) Cie obchodzi co ona robi po pracy i jej zycie prywatne zajmij sie lepiej swoja polszczyzna i swoim życiem,bo widac ze jest nudne skoro wpierdzielasz sie w czyjes
    czar

12.07.2017 11:49

jak czytam niekture komentarze to mam wrażenie, że pracujemy w innych magazynach.firamch
    Dzaro

11.07.2017 17:08

Istny (usunięte przez administratora) -praca fizyczna w 30 stopnia -bardzo duża wilgotność -zakaz rozmowy przez 8 godzin -pracować jak maszyna Nie polecam i radze się trzymać wszystkim z dala!!

03.07.2017 17:52

Radze sobie odpuścić tam prace , poszukać innej , tam się nic nie zmieniło jeszcze gorszy syf jest jak był , pozdrawiam :)
    Lolek

02.07.2017 13:10

Nie polecam osobom na dłuższą metę. Pracowalam tam dluższy czas. Dziewczyny tam pracujące robią jak głupie za psie pieniądze. Kierownictwo goni jak tylko może bo przecież kasa musi się im zgadzać. Większa kulturę osobistą w stosunku co do pracownika poznalam pracując w wiekszych magazynach typu Bosh przynajmniej tam kazdy reaguje na słowo " Dzień dobry " !! Zdecydowanie odradzam!!

Kontakt - ARO Logistics Spółka z o.o.

Duńska 3/5 lok. 211 91-204 Łódź

NIP:9471987677

Branże: Magazynowanie i centra logistyczne
    natali1996

09.05.2017 17:30

nie polecam tej firmy jakos pare dni popracowałam i nawet nie dali do wprawy dojsc po prostu jak ktos lubi sie podlizywać w tej firmie to prosze bardzo i te śmieszne normy ktore co nowy pracownik ktory nie ma doswiadczenia nie wyrobi lub bedzie musiał nadrabiać z czasem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ARO Logistics Spółka z o.o.?

mala

27.04.2017 01:26

ja nie narzekam, duzo lepiej niz na innych produkcjach gdzie pracowalam i przerwa 30minn, robic trzeba swoje
    Max

23.01.2017 16:15

Nie polecam pracy w tej firmie............ Zatrudniają tylko na umowę zlecenie 13zł brutto przez agencję a praca jest na akord, normy z kosmosu wzięte. Trzeba tyrać za śmieszne i marne pieniądze !!!!! Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok albo i dłużej, oczekują, że nowy pracownik na dzień dobry wyrobił 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę to można sobie tylko pomarzyć. Zero jakiegokolwiek poszanowania pracownika, szefostwo za młode jest bardzo nie sympatyczne. Firma bez przyszłości dla pracownika pracującego tam jak wół na akord. Stanowczo odradzam tam pracę, jest bardzo duża roszada pracowników. Wiecznie szukają nowych ludzi do pracy aby im tyrali jak białe murzyny. Te negatywne opinie nie biorą się z niczego, świadczy to o pracodawcy jakim jest człowiekiem. Nadal będzie zbierać ta firma negatywne opinie jak się nic nie zmieni.
    Kot

09.04.2022 19:49

Mamy rok 2022 a tam nic się nie zmieniło! Atmosfera koszmar. Spędzamy w pracy duża część naszego życia, jeżeli motywacją nie są pieniądze z tytułu wynagrodzenia to chociaż atmosfera powinna być przyjazna. A tu ani kasy ani atmosfery. Ja też stanowczo odradzam Aro Logistics!
    Rubin

22.01.2017 14:25

Nie polecam pracy w tej firmie... Smieszne zarobki, normy z kosmosu. Normy ustalają na podstawie osób, które tam pracują już przynajmniej rok i oczekują, że nowy pracownik na 2/3 dzień wyrobi 100% tego co założyli, a jak nie to do widzenia. Żeby dostać umowę o pracę trzeba czekać przynajmniej z rok, albo i dłużej. Najpierw umowa zlecenie przez agencję, a później dają bezpośrednio z firmy i ciągle zwodzą pracownika, że umowa o pracę będzie, ale jeszcze nie teraz. Wszelkie zapytania o podwyżkę itp. są skutecznie zbywane przez szefostwo.

14.01.2017 09:43

Też jestem tego samego zdania . Pozdrawiam :)

14.01.2017 09:42

Również się z Tobą zgadzam.
    zniesmaczoonaOna

09.01.2017 17:30

Małgosia okropną brygadzistką? Mało cierpliwa? :O a to Ci nowość! :) pracuje w tej firmie ponad rok i Małgosia widząc, że coś komuś nie wychodzi zawsze podchodzi, siada na stanowisku i pokazuje krok po kroku jak jest najszybciej i najwygodniej robić daną rzecz. Czasem nawet jest zmuszona pokazać wszystko krok po kroku jak np. przełożyć karton na paletę (tak wielu ludziom sprawia to trudność :)) A normy w firmie muszą być by wyeliminować obiboków ;) Jeśli się Pani nie udało zostać na dłużej to wniosek nasuwa się sam (patrz wyżej) pozdrawiam ;)
    Zadowolona

25.11.2016 12:33

Głupota. Każdemu z nas z naszą Gosią współpracuje się super. Jest miła i cierpliwa :)
    Linka

25.11.2016 08:50

Malgosia tez spoko jak moja praca na soczewkach

24.11.2016 13:25

Brygadzistka Magda super osoba !
    linka

23.11.2016 14:52

moja brygadzistka spoko, praca spoko ja skladam soczewki i mozna siedziec cale 8 godzin. tylko trzeba byc blisko normy bo takto sie czepiają - ale nie trzeba miec 100%, dajo duzo czasu zeby dojsc do wprawy
    wahatka95

18.11.2016 08:48

pracuje w tej firmie trzeci miesiac, jak ktos sie przyklada to mozna pracowac, sa nadgodziny wiec mozna dorobic. zwalniaja tych co nie przychodza albo im sie nie chce wogole pracowac. sa inne osoby ktore dlugo tu pracuja, jak ktos chce to praca jest
    Francowata1

11.10.2016 11:58

Odradzam tam prace, Przełożona Goska okropna myśli że jak ma takie stanowisko to może pomiatać ludźmi, wypiera ogromną presję na nowych pracownikach , oczekuje że w pierwszym dniu pracy zrobi się 3/3 normy . Śmieszne pieniądze !!!!! Do tej pory nie spotkałam się z taką firmą:)
    Ap

12.07.2016 17:24

Pracuje w tej firmie już ponad rok, z obserwacji moich wynika że do pracy przychodzą sami leserzy którzy tylko myślą jak robić by się nic nie narobić a zarobić. Coś za coś :) ja jestem zadowolona ze współpracy, a opinie piszą na pewno Ci o których mowa na początku :)
    Kadra

09.11.2015 20:21

Oj, w 2014 praca bardzo fajna, a w ciągu dwóch dni dno, opinie minuta po minucie napisane? Chyba coś przeskrobaliście ???
    nil

29.10.2015 19:42

Praca spoko... Najgorsze szefostwo które pomiata ludźmi.. Bezsens jest w tym że ciągle wola zmieniać niż kogoś na dłużej zostawić
    dixi

29.10.2015 19:40

Dokładnie tak jest.. Zgadzam się z powyższą opinia.. Poza tym brygadzistka na którą trafiłam mało się przykladala do swoich zadań i nie umiała wykonywać swoich obowiązków ..
    adax

29.10.2015 19:36

Jak maja pracę to spoko.. Choć wola by było dużo i szybko jak na akrod, a potem pracy nie ma i zwalniają bo przestoje mają.. Bezsens.
    domix

28.10.2015 18:14

Firma okropna...źle traktuje pracowników i pomiata nimi że szok..zero szacunku dla pracownika nawet takiego który jest na stałe.. Szefostwo za młode i bardzo źle traktujące ludzi... Odradzam pracę w tej firmie zresztą na dłużej się nie da to ściema
    barcelona

23.03.2014 01:07

Praca bardzo fajna w milej atmosferze

Zostaw merytoryczną opinię o ARO Logistics Spółka z o.o.