Prestige24h S.K.

• Barniewice
  • Bysewo
  • Rębiechowo

3. Opinie o pracodawcach Sopot
  5. Opinie o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

Opinie o Prestige24h S.K. Sopot

Nie przegap nowości o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.!

Aga

26.07.2018 13:26

@marzena ten wpis to nie opinia :) jak chcesz odpowiedz to zadzwoń do nich tak będzie szybciej i latwiej ;)
    opiekunka

24.07.2018 11:06

żaden pracownik nie dostał u nich a1 na oczy własne i ekuz

24.07.2018 13:42

Droga @Opiekunko, nie wiem skąd ma Pani takie informacje, ale nie są one prawdziwe. Po prostu nie ma takiej możliwości. 1. Wszyscy pracownicy są zgłoszeni do ZUS - występujemy o wydanie A1. 2. Po uzyskaniu A1, występujemy o wydanie karty EKUZ. Z naszej strony nigdy nie zwlekamy z przygotowaniem i wysłaniem dokumentów do odpowiednich urzędów. A1 - jest dokumentem wewnętrznym spółki i zostaje u nas, więc pracownik go nie otrzymuje. Może on ewentualnie poprosić np. o udostępnienie skanu. Problemy z wydaniem A1 mogą wynikać, m.in. z tego, że ktoś się nie wyrejestrował z poprzedniej firmy i ZUS nie chce nam wydać nowego dokumentu, do czasu wyjaśnienia sprawy. W takiej sytuacji procedura automatycznie się przedłuża, a pracownik jest informowany o sytuacji. EKUZ - wydawane jest po uzyskaniu A1. Czas wydawania dokumentów przez NFZ jest różny i uzależniony Nie mamy wpływu na szybkość przygotowywania i wydawania dokumentów przez odpowiednie urzędy. Co ważne, w przypadku EKUZ, ochrona działa od chwili zgłoszenia, a nie od momentu otrzymania fizycznie karty przez pracownika. Miłego dnia, Zespół Prestige24h
    Paulina

20.07.2018 17:12

ja z nimi robiłam i powiem tak masakra ta firma nie jest wiarygodna i na dodatek łze jak pies takie szachrajstwo w 21 wieku. Pisałam już wcześniej rok temu to usunęli mój wpis . Nie dajcie się wykorzystywać.

23.07.2018 10:03

Dzień dobry Pani Paulino Rozumiem, że współpracowaliśmy ponad rok temu. Sporo czasu upłynęło i wiele się zmieniło. Wprowadziliśmy wiele nowych rozwiązań, które mają na celu poprawę jakości świadczonych przez nas usług. Zależy nam przede wszystkim na dobrej i długotrwałej współpracy z naszymi Opiekunkami/Opiekunami. O tym, że jakość tej współpracy jest coraz wyższa, świadczy m.in. ilość pozytywnych opinii jakie otrzymujemy na przykład właśnie na GoWork. Jeżeli zdecydowałaby się Pani dać nam jeszcze jedną szansę, to zapraszam do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Chętnie przedstawimy aktualne oferty i możliwości współpracy z nami. Jeżeli chodzi o usuwanie postów, to można to jedynie zrobić w sytuacji, gdy ewidentnie łamany jest regulamin i musi być to zatwierdzone przez Administratora serwisu. Z zasady staramy się odpowiadać i odnosić do opinii tu prezentowanych, a nie zgłaszać opinie do usunięcia. Sprawdziłem historię na ponad rok w tył i nie znalazłem negatywnego wpisu od p. Pauliny chyba, że był wtedy wystawiony pod jakimś innym imieniem/pseudonimem. Miłego dnia Zespół Prestige24h
    anonymous

20.07.2018 15:00

nie długo opinii nie będzie można dodac i to jest właśnie prestige (usunięte przez administratora) i prostactwo

20.07.2018 15:24

@ANONYMOUS, a jednak się udało i opinia została opublikowała. Szok prawda?!?! A już tak na poważnie, to przecież to co jest tu publikowane, nie jest zależne od nas. Nie mamy specjalnie wpływu na to jak pisane są opinie i na jakim poziomie... Serwis został stworzony po to, aby ludzie mogli wymieniać się opiniami, ale w granicach rozsądku i przyzwoitości, a to reguluje regulamin GoWork.pl Pracownicy mają prawo zamieszczać swoje opinie. My mamy prawo odpowiadać. Jak jesteśmy atakowani. Mamy prawo się bronić. To chyba normalne i naturalne. Co w tym złego? Spokojnego weekendu Pani/Panu oraz wszystkim użytkownikom GoWork Życzy cały zespół Prestige24h
    Marzena Bobolice

20.07.2018 13:20

A ja mam pytania jestem zainteresowana 1. Czy jak długo jest wyjazd? 2. jaka to umowa zlecenie czy o prace? 3. Czy są kary typu zmuszanie do pracy? 4. Od jakiej kwoty odprowadzany jest Zus? 5. Czy macie jakieś postojowe w Polsce płatne? 6. Czy można zjechać ze zlecenia z przyczyn osobistych 7. Czy firma kupuje bilet i czy jak ktoś zjedzie wcześniej nie potrącają ? 8. Ile jest premii wszystkich ile mieliście naprawdę ? 9.Czy zlecenie jest dokładne czy dostajecie kopię taka jak rodzina im przysyła? 10. Czy agencja daje wam ekuz i a1 i po jakim czasie ? 11. Jakie wynagrodzenie jest naprawdę od 1os od 2os z jakimkolwiek językiem? 12. Czy nie oszukują na przelewach? 13. Premie są w netto czy brutto? 14. Firma reaguje na problemy w miejscu pracy? Proszę odpowiedz zgoda z stanem faktycznym.
    Ewa

19.07.2018 21:45

To ja ich do sadu powinnam podac za to jaktraktuja pracownika odtadzam wszystkim ta agencje to forum dla wszystkim a mojaocena na temat tej agencjijest sluzna chic firema zyczy sobie samych pozytow slabi i boja sie.

20.07.2018 09:30

Pani Ewo, nie chodzi o to czy wystawiane opinie są pozytywne, czy negatywne, tylko o to aby były prawdziwe oraz wystawiane przez różne i prawdziwe osoby. Tak jak już to wielokrotnie powtarzaliśmy, dla nas każda opinia jest ważna. Z całą pewnością nie "boimy się" i w większości wypadków odpowiadamy na zamieszczane o nas opinie oraz staramy się wyjaśniać ewentualne sytuacje sporne. Czasem trudno to zrobić, bo jak ktoś działa np. anonimowo, to wśród setek pracowników trudno zlokalizować kim jest p. Ewa, p. Marta, p. Darek itp. Dla tego zawsze zachęcam, aby oprócz umieszczenia opinii, jednak podjąć z nami kontakt poprzez e-mailem, telefonicznie lub osobiście i wyjaśnić sprawę do końca. Życzę spokojnego piątki i weekendu Rafał Ereciński Marketing&PR, Prestige24h

18.07.2018 15:11

popieram Panią śledzę często opinie o tej agencji z której jasno widać że agencja natychmiast podkłada opinie jako os prywatna i zawsze jest to życzliwa osoba z prestige . nikt nie jest tak głupi aby uwierzyć . Wyzyskiwali i wykorzystywali.

18.07.2018 15:06

szukają jeleni tylko chętnych brak.

18.07.2018 15:04

pracowałam i podziękowałam i ja również 1200 przy 2 os zlecenia przekłamane zero ekuz a1 na oczy od nich nie widziałam . Jednym słowem po co dyskutować . Każdy kto pracował z nimi lepiej wie. Zus od 100 zł
    były pracownik

18.07.2018 13:13

Przez 3 lata współpracowałam z agencją pracy Prestige 24h i przestrzegam i odradzam. Oszukują i wyzyskują. Ignorancja na to jaka sytuacja jest w domu podopiecznego, czego rodzina wymaga i jak się zachowuje. Niestety jeśli w rodzinie pojawiają się problemy, kiedy jest się źle traktowanym, podopieczny jest bardzo ciężki w obyciu, wyzywa, a nawet niejednokrotnie potrafi uderzyć, jest agresywny i firma o tym wie nie reaguje. Przed przyjęciem zlecenia kluczowe informacje jak mój wiek i prowadzona dieta przeze mnie zostały przez firmę zmienione i zatajone. Specjalnie dodali w formularzu mi lat, aby tylko zyskać to zlecenie i z tego tytułu były później w rodzinie nieporozumienia. Gdy rodzina wymusza więcej obowiązków niż jest to w umowie i jest to sygnalizowane firmie również pojawia się ignorancja, brak wynagrodzenia za dodatkową pracę mimo że zgodziłam się zostać na tym zleceniu by nie robić problemu. Nie zostałam za dodatkowe gotowanie i sprzątanie dla innych członków rodziny oprócz podopiecznego wynagrodzona. Firma ukrywa wiele informacji o tym jak jest na miejscu, dane zlecenie przedstawiane jest bardzo ogólnie, lecz gdy dojeżdża się na miejsce i rozmawia się z poprzedniczką tak sytuacja jest zupełnie różna. Agencja kłamie do mnie i do poprzedniczki, że o niczym nie wiedziała, że nie ma dodatkowych obowiązków, jak każda poprzednia opiekunka to zgłaszała i upominała się o dodatkowe wynagrodzenie, które miało wynosić chociaż 50 euro. Wypieranie się i tłumaczenie, że nie wiadomo jak i dlaczego, kiedy inne dane na umowie, gdzie była moja data urodzenia itd. były poprawne, lecz akurat w formularzu dla rodziny byłam starszą jak preferowała rodzina kandydatką. Są nierzetelni, zakłamani, naprawdę nie wiem gdzie ci ludzie, którzy tam pracują mają sumienie, patrzeć jak ich rodak jest w jakiejś rodzinie wykorzystywany i traktowany jak śmieć i nie interweniować. Dodatkowo każde zlecenie jest realizowane na ostatnią chwilę, dlatego europejska karta zdrowia przychodzi pocztą do domu jak się jest już z powrotem w Polsce, lub 2 dni przed wyjazdem (który akurat był wydłużony o tydzień z winy agencji, gdyż na ostatnią chwilę nie mogli znaleźć zastępstwa). W innej agencji za mój poziom języka zaawansowany jak i za doświadczenie 6 różnych podopiecznych w różnych stanach zdrowia dostałam 300 euro więcej pensji, niż tutaj choć się upominałam. Brak ludzkiego podejścia. Dla tej agencji liczy się zysk, niestety ludzkim kosztem. Zgadzam się w 100 %%% nie zawierajcie z nimi umów !

18.07.2018 14:23

Dzień dobry. Przepraszam, ale trochę się uśmiecham czytając ten wpis :) Ktoś się nawet specjalnie nie wysilił i zrobił kopiuj/wklej, z wpisu z października 2017 roku. Ten wpis można było również znaleźć przy opiniach wystawianych innym agencjom. To jest zwykłe trollowanie - @AlaAla: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1039732,2#scroll85635b9f-00dd-499a-a3df-cefed6a59843 Fakt, że firma się rozwija i zaczyna zagrażać innym, chyba komuś bardzo przeszkadza i został zauważony przez „konkurencję”. W sumie chyba powinniśmy się cieszyć, ale my jesteśmy dalecy od stosowania i pochwalania takich praktyk w naszej działalności biznesowej. Przechodząc do samego opisu sytuacji. Przykro nam, że wcześniej „@alaala”, a teraz „@Były Pracownik” tak negatywnie ocenił Prestige24h. Oczywiście opisana powyżej sytuacja to bardzo poważny incydent, który w ubiegłym roku został bardzo dokładnie sprawdzony, a opis zdarzenia pomógł nam poprawić i udoskonalić nasz system rekrutacji oraz prowadzenia samego kontraktu. Zakładam, że skoro ktoś z nami "wytrzymał" przez 3 lata i był na kilku różnych zleceniach, to chyba nie jest z nami tak najgorzej … Mogę tylko wszystkich zapewnić, że ciągle pracujemy nad jakością świadczonych przez nas usług. Zawsze stawiamy sobie wysoko poprzeczkę, a dobra współpraca z Opiekunkami oraz Opiekunami, jest najważniejsza i robimy wszystko, aby spełnić pokładane w nas oczekiwania! Spokojnego popołudnia, Rafał Ereciński Marketing Prestige24h
    Bartosz

13.07.2018 12:18

Ze współpracy jestem bardzo zadowolony. Pieniądze zawsze na czas. Z kontaktem nigdy nie mialem problemu. Zalecenie zgodne z przedstawionym.

09.07.2018 19:56

Byłam na 6 tygodni. wszystko bylo ok. Pierwsza wyplata w terminie czekam na druga. Kontakt byl dobry. Wczesniej z (usunięte przez administratora) dostawalam o 200 euro mniej z taka sama prace. Ja polecam
    Izabela

09.07.2018 16:23

Witam też pracuję z ta firmą i nie narzekam bo z poprzednią to dopiero były chocki klocki (usunięte przez administratora) a tu jak narazie ok i kasa jest jak trzeba nie ma co narzekać polecam te firmę póki co!!!!!!!!!!
    anti

03.07.2018 19:56

pracuje od niedawna, nie mam żadnych problemów z firmą, kontakt tel przynajmniej raz w tyg.wypłaty na czas.polecam
    Paulina

06.07.2018 11:33

dzień dobry ... czy możesz dać mi kontakt do siebie. chciała bym podpytac o kilka spraw Mam zlecenie na wyjazd z nimi
    gość1

12.04.2018 11:31

firma ma same negatywne opinie a po negatywnych pojawiają się jak zwyle od firmy pozytywne. POZDRAWIAM
    nikola

04.07.2018 17:03

bo te pozytywne to pisze pan Ereciński

05.07.2018 08:39

Pani Nikolo, proszę sobie odpuścić "prywatne wycieczki", bo mija się Pani z prawdą. Ja podpisuję się pod moimi wpisami. Czasem warto uszanować to, że ktoś inny może mieć inne zdanie niż Pani. Miłego dnia

03.07.2018 11:25

czytam i juz nie wiem jak to z nimi jest. Jestem miesiac na szyteli. Pierwsza wyplata byla na czas. Z babcia dobrze, tylko czasem trzeba wstac w nocy zgłosiłam to koordynatore bo nie było o tym mowy. Powiedziała że jak będzie tak dalej to coś mi zaproponują Zobaczymy. Dla mnie agencja jak agencja, z innymi było gorzej. Pojechałam z nimi bo zaproponowali więcej niz inni z premiami

03.07.2018 14:02

tak ???? witaj. To my znowu robimy w jednej firmie. Gdzie teraz jestes i do kiedy? moze bysmy razem jedno zlecenie obstawily. Ja mam Monachium, rodzina super. Kasa tez. Odezwij sie jakos na priv to może sie zgadamy.

03.07.2018 14:42

Drogie Panie, w przyszłości zapraszam do kontaktu z koordynatorem, który przedstawi jakie mamy możliwości jeżeli chodzi o Pań zlecenia. Tak będzie najszybciej i najprościej. Zapraszamy do kontaktu w tej i innych sprawach. Miłego dnia, Zespół Prestige24h
    gość

03.07.2018 12:52

pojechałabym ale same złe opinie są i nie wiem czy oni pomogą czy za bilet potracą itp. to firma krzak czy jak

03.07.2018 13:40

Dzień dobry. Oczywiście, że za bilet nie potrącamy. To byłoby wbrew zasadom i zdrowemu rozsądkowi. Zapraszam do kontaktu z naszym koordynatorem. On chętnie odpowie na wszystkie pytania i dokładnie przedstawi warunki. Miłego dnia, Zespół Prestige24h tel.: +4858 551 00 52 e-mail: [email protected] strona: https://prestige24h.pl/ facebook: https://www.facebook.com/prestige24h/
    konrad

29.06.2018 08:41

Firma jak firma patrzy tylko swoich korzyści wysłać opiekunkę i na tym koniec nie interesują sie wogóle jak jest już na miejscu u podopiecznego a już z tą wakacyjną promocją to przegięcie 20 pare euro za miesiąc i tu macie przykład jacy to krwiopijcy pani Joasiu pani Ewelino panie Rafale siedzicie ze swoimi rodzinami to my na Was pracujemy a wy i tak zarabiacie więcej jak my Opiekunki będa od was odchodzić jak nie zaczniecie wsłuchiwać się w ich problemy i działać
    Helena

02.07.2018 19:54

Piszę pan o zarobkach 1200eu dlaczego nie pisze Pan o tych 1000eu a od klienta niemieckiego bierzecie 1900-2000eu i o jakiej uczciwości pan pisze opiekunki pracują na was tak właśnie na was po11-12 dziennie .Wiem co pisze pracowałam dla was i na moje szczęście w porę odeszlam
    Agata

02.07.2018 21:16

Nikola racja ale przecież wiadomo ze agencje płaca więcej tym z dobrym językiem. Jak podpisuje umowę to wiem na ile jest i zgadzam się na warunki. Po co potem narzekać? Ale nawet jak zaczynałam to u nich nie miałam mniej niż 1200. Nie wiem skąd ma pani informacje, może kolezanki nie do końca są szczere :) Wracam do pracy i pozdrawiam Pa
    basia

02.07.2018 16:04

znalazłam ofertę pracy do Niemiec z tą firmą czy oni są wpisani w KRAZ? od jakiej kwoty odprowadzają zus?
    Krycha

30.06.2018 12:21

Najgorsza firma!

02.07.2018 11:05

Dzień dobry Pani Krystyno. Dziękujemy za opinię. Miłego dnia Zespół Prestige24h

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Prestige24h S.K.?

Kontakt - Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

ul. Mikołaja Reja 13/15 81-874 Sopot

Branża główna: Pomoc społeczna

Anna

02.07.2018 09:06

Niestety do wszystko prawda moja kolezanka odeszla od nich ze wzgledu na smiesznie niski dprowadzany zus a wynagrodzenue tez nie lepsze 1000e nie jest to firma godna pilecenia jest nastawuina na sztbki zarobek kosztem kobiet.
    Sabina

01.07.2018 10:04

wanda

30.06.2018 13:43

kombinatorzy bonus letni od 27.06 wiadomo że jak ktoś jedzie np.01.07 to juz ze 2 tygodnie wcześniej ma umowe podpisaną i co bonus w plecy a i tak będzie pracował w wakacje wszystko robicie żeby ograbić opiekunki GRATULUJE PRZEBIEGŁOŚCI

30.06.2018 17:47

Dzień dobry. Niestety w przypadku niektórych osób odnoszę wrażenie, że cokolwiek firma zaproponuje, to będzie ŹLE. Źle jak jest bonus, źle jak go nie ma. A tak tylko dla przypomnienia, to Premia Letnia obowiązuje od 25 maja, a Słoneczny Bonus od 27 czerwca... Ciągle rozwijamy swoją ofertę i przygotowujemy nowe propozycje dla naszych pracowników. Pani Wando, a Pani chyba nie jest jedną z naszych Opiekunek? Nasze Opiekunki wiedzą, że wątpliwości lub swoje uwagi najlepiej jest osobiści wyjaśnić z koordynatorem, a nie robić tego na forum. Rozmowa jest kluczem do porozumienia i do rozwiązywania problemów. Panią oraz wszystkie inne osoby zachęcam do kontaktu z naszym działem rekrutacji, który zawsze chętnie przedstawi nasze aktualne zlecenia i ofertę współpracy. Telefon: +4858 551 00 52 Dział rekrutacji: [email protected] Miłego dnia, Rafał Ereciński Marketing, Prestige24h
    wanda

29.06.2018 12:20

przeczytałam priorytety tej firmy rozmawiałam z osobami które pracowały z tą firmą i o dziwo 1. prawdziwe informacje o pacjentach -wcale tak nie jest nie wiecie nic albo nie chcecie wiedzieć ważne że jest klient i płaci no tak w sumie to nie wy tam bedziecie pracować 2.opieka koordynatora to chyba tylko po tożeby ktoś tam miał stanowisko bo opieka żadna 3.stały kontakt powinno być wogóle brak kontaktu 3.rozwiązywanie problemu w pracy opiekunek każecie sami rozmawiać z rodziną i dogadywać się umywacie ręce jak jest jakiś problem
    zainteresowana

27.06.2018 10:43

(usunięte przez administratora)Przepraszam za kłopot
    zainteresowana

26.06.2018 16:21

czytam te opinie i zastanawiam się kto ma racje chciałam się zgłosić na wyjazd ale teraz już sama nie wiem jest aż tak złe? wyzyskują ? ile zarabiacie jaka umowa zus czy ta ekuz jest
    Krzysiek

26.06.2018 21:10

Według mnie warto spróbować z Prestige. Zresztą napisałem o tym kilka dni temu. Czytam inne wpisy i ja się z takimi problemami nie spotkałem, wiec albo mam szczęście albo sam już nie wiem ;) Zresztą nie tylko ja ich chwale, a łatwiej narzekać niż chwalić. Dla mnie są OK
    Gość

26.06.2018 16:22

jestem zainteresowana praca ale jak czytam te opinie chyba odpuszczę znacie inna firmę dobra i solidna
    anna

26.06.2018 12:54

prestige 24 prawie nikt nie chce z nimi jeździć do pracy cóż hmm myśleli że całe życie będą wykorzystywali. Lada dzień się zamknie i zniknie z rynku patrzeć tylko jak będą w likwidacji.

26.06.2018 13:35

Dzień dobry Pani Anno, każda opinia jest ważna, nawet tak krytyczna jak Pani. W końcu każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania. Dziękujemy za zainteresowanie kondycją spółki, ale pragnę Panią zapewnić oraz uspokoić, że Prestige24h ma się dobrze. Ciągle się rozwijamy, pozyskujemy nowych klientów i co ważne, a może i najważniejsze, to mamy szczęście pracować z profesjonalnymi Opiekunkami i Opiekunami, którzy faktycznie tworzą naszą firmę. Tak dobra kondycja spółki, pozwala nam planowanie dalszych działań, w tym m.in. wejście na nowe rynki. Jeszcze raz dziękujemy za zainteresowanie i życzymy miłego dnia Zespół Prestige24h
    Krzysiek opiekun

21.06.2018 21:12

Jako facet, napiszę krótko :) 2 lata współpracy, 6 wyjazdów, brak większych problemów, terminowe wypłaty, dobry kontakt. POLECAM i nie narzekam ...

26.06.2018 09:21

Panie Krzysztofie dziękujemy za wpis i również za udaną współpracę. Praca z takim Opiekunem to sama przyjemność. Miłego dnia, Zespół Prestige24h
    wiki

25.06.2018 18:38

nie polecam tej agencji nikomu chyba ze ktoś ludzi być okradany i oszukany.

26.06.2018 09:19

Dzień dobry. Trudno odnieść się do takich zarzutów, bo nie ma opisu sytuacji. Z naszej strony możemy tylko zapewnić, że wszyscy pracownicy mają jasno określone warunki zatrudnienia, potwierdzone w podpisywanej umowie. Jeżeli ktoś ma wątpliwości, zapraszam do kontaktu w celu ich wyjaśnienia. Można to zrobić, pisząc np. na adres [email protected] do sekretariatu lub na adres [email protected] do naszego kierownika operacyjnego. Miłego dnia Zespół Prestige24h
    bea

03.05.2018 12:48

nie polecam szkoda czasu okropna agencja
    gość!

20.06.2018 17:15

tak tak kontaktuje się biegiem żałosna firemka

21.06.2018 11:04

Dzień dobry @GOŚĆ! Trudno skomentować taki wpis i się do niego odnieść. Brak konkretów. Dobrzy byłoby mieć więcej informacji... Mimo wszystko życzymy miłego dnia.

07.06.2018 11:13

Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w firmie Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.?
    mera

17.06.2018 19:02

fajnie że zadajecie sobie sami pytania brawo tak trzymać

18.06.2018 08:46

@Mera, to pytanie zostało zadane nam przez GoWork i też nas trochę zaskoczyło :) Ale ponieważ na pytania należy odpowiadać, to odpowiedzieliśmy na nie tak jak na wszystkie inne wpisy i opinie pojawiające się przy profilu naszej firmy. Miłego dnia, Zespół Prestige24h

14.06.2018 16:09

oszukują na wszystkim nie warto

15.06.2018 09:19

Pani Marto, jeżeli czuje się Pani oszukana, to zapraszam do kontaktu np. poprzez e-mail: [email protected] Chciałbym się dowiedzieć o co dokładnie chodzi i spróbować wyjaśnić sprawę. Miłego dnia, Rafał Ereciński Marketing, Prestige24h
    gość

27.04.2018 15:16

zus od 100zł śmiech na sali a mówią średnia krajowa od dawna z nimi nie pracuje agencja nastawiona na wyzysk oni nazywają to zysk .
    anna

12.04.2018 11:34

nie polecam tej firmy

12.04.2018 14:21

Dzień dobry Pani Aniu. Jeżeli coś poszło nie tak w naszej współpracy, to proszę o przesłanie opisu sytuacji e-mailem na adres: [email protected] Przyjrzymy się sprawie i ocenimy co możemy poprawić oraz zmienić w funkcjonowaniu naszej firmy. Zależy nam na dobrej współpracy i eliminowaniu ewentualnych błędów. Miłego dnia, Prestige24h
    Ania Opiekunka

08.04.2018 13:09

Dla mnie Prestige jak na razie OK i nie zgadzam się z wpisem mojej poprzedniczki, ale każdy może mieć własne zdanie. Jak czytam wpisy to sobie myślę, że wszyscy lubią strasznie narzekać, mówiąc że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Pracowałam z innymi agencjami i mam porównanie. Trafiłam na Prestige i nie planuję zmieniać. Byłam na 3 zleceniach. Wszystkie zgodne z opisem. Pierwsze dali mi krótkie zastępstwo na próbe. Drugie i trzecie to już stała wymiana. Teraz jestem na postojowym i mam nadzieję, że znowu wrócę w to samo miejsce. Ja polecam.

09.04.2018 13:25

Pani Aniu, dziękujemy za pozytywną opinię i polecamy się na przyszłość. Zespół Prestige24h
    Byly pracownik

06.04.2018 15:10

Niestety opinie o tej firmie sa prawdziwe . szkoda mi klawiatury żeby opisac ile razy mnie oszukali . bylam z nimi od sierpnia 4 wyjazdy . Pierwszy byl porządku ale kolejne to juz porazka . na jednym zleceniu nawet stracilam 200 euro bo musialam miec wlasne jedzenie . moja poprzedniczka wiedziala ale zapomniała poeiadomic agencje jak wróciła to przywiozla z polski dwie torby jedzenia dla siebie . a oststnie zlecenie to nic sie nie zgadzalo co mi pani ladnie i pieknie przekazala przez telefon . nawet ilość podopiecznych sie nie zgadzala . mial byc jeden .a bylo 2 zona tak nie stabilns ze mialam pracy przy niej 23 godziny na dobe . zjechalam po 2 tygodniach . malo tego przez 2 tygodnie jak tam bylam zadnego telefonu z agencji NIC . nawet czy dojechalam . Prestige24 nie dba i nie szanuje pracownikow. Dla nich liczy sie zysk . a jak wyjechalam to juz 3 tyg beda żadnego telefonu .Dowiedzialam sie od prawnika ze przeciwko prestige24 szykuje sie pozew zbiorowy jak mi nie wyplaca kasy za te 2 tyg to dolacze do tego pozwu. Pamietajcie jesteście dla nich cenne przez pierwsze 2 zlecenia a potem mysicie radzic sobie same . a Dyrektor tej firmy nie ma szacunku dla pracownikow. Firma nastawiona na zysk nie polecam .
    Ania Opiekunka

08.04.2018 13:02

Trochę nie rozumiem. 4 wyjazdy i trzy razy dawała się Pani oszukać? Ja z nimi jeźdze od roku i nie mam problemów, a przynajmniej nie takie o jakich tu pani napisała. Jeździłam z innymi agencjami i oni naprawdę mają dobry kontakt. Dzwonią przed wyjazdem i po tym jak się dojedzie. Jak zlecenie jest stałe i opiekunka dłużej pracuje to wiadomo, że nie trzeba ciągle dzwonić i sprawdzać co się dzieje. Ja mam do nich telefon i jak coś mi się nie podoba, to sama dzwonię i sama sobie wyjaśniam problem, a nie czekam aż może sam się rozwiąże. Ciekawa jestem o co chodzi z tym pozwem. Może mi Pani więcej napisać w wiadomości prywatnej na adres: [email protected]

09.04.2018 13:24

Dzień dobry Sprawa została skierowana do wyjaśnienia. Wiemy o jakiego pracownika chodzi, gdyż identyczny wpis pojawił się winnym miejscu, podpisany z imienia i nazwiska. Przedstawione informacje są nieprawdziwe. Po konfrontacji oraz omówieniu poszczególnych zarzutów z Opiekunką, potwierdziła ona, że rzeczywiście zamieszczone informacje mijają się z prawdą oraz, że sama usunie negatywne komentarze na temat Prestige24h. Zdecydowaliśmy się na umieszczenie tej informacji, ponieważ sami nie usuwamy i nie blokujemy wpisów. Z zasady jesteśmy firmą otwartą i gotową do rozmów oraz wyjaśniania wątpliwości. Zespół Prestige24h

03.04.2018 03:32

Wiecie chyba cos w tych wpisach jest bo ja wyjezdzam jutro 4.04 i nie mam karty ubezpieczeniowej. Poczekamy zobaczymy. Jade z nimi pierwszy raz...zobaczymy jak sie spisza.

03.04.2018 10:44

Dzień dobry @ZANIEPOKOJONA Zacznę od tego, że cieszymy się, że jedzie Pani z nami. Jeżeli chodzi o kartę, to proszę się nie niepokoić. Przy przesłaniu dokumentów jest Pani ubezpieczona, a karta jest tylko tego fizycznym potwierdzeniem. Czasem trzeba na nią chwilę poczekać i jest to niestety niezależne od nas. W razie wątpliwości zapraszam do bezpośredniego kontaktu z biurem. Miłego dnia Zespół Prestige24h
    Bogusia

21.02.2018 22:10

Witajcie. Tydzien temu wróciłam z wyjazdu z Prestige. W sumie nie było wiekszych problemów. Siedze i przegladam tu i tam za pracą. O wszystkich firmach piszą złe opinie... pewnie czasem prawdziwe. Prestige też pewnie nie jest święte, ale ja raczej bedę się trzymać tego co sprawdzone. Ten wyjazd był dobry. Umowa na czas, było a1 i ekuz. Babcia i rodzina też fajni. Jakos nie mogę uwieżyć że jedni mają karty a inni nie. Przecież oni to pewnie robią tak samo dla wszystkich, taśmowo :) Premia świąteczna też była, zgodnie z tym co bylo napisane w papierach. Moze uda mi się załapać na wyjazd na kolejne święta :) i też będzie premia :) Ja polecam

03.04.2018 04:35

Wie Pani co ja mam wyjazd jutro 4.04 2018 i nie dostalam karty ubezpieczeniowej ...wiec nie wiem jak bylo u Pani ale u mnie faktem jest ze karty nie mam

03.04.2018 10:42

Dzień dobry @ZANIEPOKOJONA Proszę się nie niepokoić. Przy przesłaniu dokumentów jest Pani ubezpieczona, a karta jest tylko tego fizycznym potwierdzeniem. Czasem trzeba na nią chwilę poczekać i jest to niestety niezależne od nas. W razie wątpliwości zapraszam zawsze do bezpośredniego kontaktu z biurem. Miłego dnia Zespół Prestige24h
    opiekunka nie usuwać

18.02.2018 12:41

mnie oszukali nie ubezpieczyli pół premii do kieszeni wzięli ,zero a1 zero ekuz nawet pit nie dostałam szok robiłam na czarno masakra.

03.04.2018 04:39

Powiem tak zdecydowalam sie na wyjazd z ta firma....ale jak czytam te komentarze to jestem pelna obaw tym bardziej ze nie otrzymalam jeszcze karty ubezpieczeniowej a wyjazd jutro 4.04.2018. Jest to moj pierwszy wyjazd z ta firma wiec zobaczymy...znam jezyk wiec klopotu nie ma. Sprawdze na sobie i podzielę sie opinia ale zaczyna sie poki co dziwnie...

03.04.2018 10:27

Zostaw merytoryczną opinię o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.