Prestige24h S.K.

• Barniewice
  • Bysewo
  • Rębiechowo

3. Opinie o pracodawcach Sopot
  5. Opinie o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

Opinie o Prestige24h S.K. Sopot

Nie przegap nowości o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.!

Małgoś Małgoś

24.06.2021 12:32

Polecam firmę Pristige 24 wyplata na czas wynikające spory co nieraz się pojawią zareguja szybko .Tak jak w moim przypadku Ja i Pristige 24 nie mamy żadnych zarzutów doslismy do porozumienia .Mogę polecić firme z czystym sumieniem pracowałam u nich trochę czasu .Mam zamiar jeszcze do nich wrócić

25.06.2021 14:24

Dziękujemy za zamieszczoną opinię o nas i polecamy się na przyszłość Prestige24h Sp. z o.o. Sp.k.
    Małgorzata P

24.06.2021 12:37

Mogę polecić firme z czystym sumieniem

25.06.2021 09:12

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Miłego dnia, Prestige24h

19.03.2021 11:07

Zapraszamy do śledzenia naszego bloga dla Opiekunek i Opiekunów.
    Znajdziecie tam sporo interesujących i aktualnych informacji o pracy w opiece nad seniorami w Niemczech.

Miłej lektury: https://prestige24h.pl/blog/
    News image
    Gośka

05.03.2021 09:46

Pracuje w opiece od 10 lat. Było i prywatnie i przez agencje. Byłam na trzech sztelach z nimi i było bez problemów. Płaca na czas, dobrze przedstawiają, jest umowa, składki karta ekuz. Ja jestem zadowolona

05.03.2021 10:10

Dzień dobry Pani Małgorzato. Dziękujemy za zamieszczenie opinii i polecamy się na przyszłość. Miłego dnia, Prestige24h
    Anna

04.03.2021 14:04

Nie polecam firmy ze względu na nierzetelność . Firma odprowadza znikome składki ZUS podatek niewiele większy . Firma nie przestrzega praw opiekunki-pracownika. Liczba godzin opieki w ciągu dnia przekracza zakres zawarty w umowie .
    Marysia

23.03.2020 08:28

Ja jestem bardzo zadowolona z Prestige a teraz szczególnie bardzo mnie wspierają i pomagają na zleceniu Bardzo dobry kontakt i płaca na czas Pozdrawiam wszystkie Opiekunki musimy się wspierać. Dobrej porannej kawki i miłego dnia
    Danka

25.03.2020 21:43

Też pozdrawiam i wspieram
    Kinia

01.03.2021 07:10

A ja nie jestem zadowolona. Wszystkie pozytywne opinie to ściema na kółkach. Nawet nie będę komentować tej agencji.
    Ola

23.02.2021 14:33

Pierwsze zlecenie z nimi. Jestem już kilka dni u seniora i jest tu tak jak było opisane podczas przedstawiania. Umowa była wcześniej przesłana, test na korone, sprawny transport. Nie zapeszam i polecam. Zobaczymy jak będzie dalej. Dostałam premie za szybki wyjazd i świeta

23.02.2021 14:58

Dziękujemy za pozytywną opinię i wierzymy w to, że nasza współpraca nadal będzie dobrze się układać. Pozostajemy w kontakcie, Rafał Ereciński Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Opiekunka osób starszych

23.02.2021 14:28

Ola

Przebieg rekrutacji Rozmowa telefoniczna Pytania Doświadczenie, język, referencje i takie tam. Miła koordynatorka

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    #OpiekunkaOsobStarszych
    Sabina

24.01.2021 22:12

Polecam. Wszystko od samego początku na plus. Zlecenie zgodne z opisem, wynagrodzenie na czas i miła koordynatorka. Warto spróbować i się przekonać.

04.02.2021 13:35

aha, dziekuje za szybka i wyczerpujaca odpowiedz. domyslam sie, ze to Panstwo rejestrujecie opiekunke w tym nowym systemie cyfrowym dla przekraczajacych niemiecka granice?

04.02.2021 13:41

Dokładnie tak. Pozdrawiam, Rafał Ereciński Prestige24h
    Gocha

04.12.2020 16:34

Pracuje jeżdzę z nimi i jestem zadowolona. W tym roku wypadła moja zmiana na święta . Cóż raz ja raz zmienniczka. Przynajmniej premia za święta będzie . Z czystym sumieniem polecam

30.11.2020 08:02

Polecam. Solidna agencja. Pracuje z nimi od roku. Płaca na czas. Nie miałem nigdy żadnych problemów z nimi i ze zleceniami. Załatwiają dobry transport. Umowa i papiery też na czas. Kontakt z koordynatroką dobry. Nie nam się do czego przyczepić
    Joanna

24.11.2020 13:33

Wszystko byłoby ok gdyby firma była po prostu troszkę bardziej uczciwa... Chodzi o kwoty od jakich odprowadzane są składki na emeryturę. Przykład 1200e faktura wystawiona 2500e zus od 500zl brutto od tej kwoty składki . Dla firmy zostaje około 1200-1300euro. Bardzo dużo pozytywnych opinii na temat firmy nma się nijak do rzeczywistości... Szkoda...

02.11.2020 14:48

Jeśli chodzi o pieniądze to są wypłacane na czas. Jeśli chodzi o traktowanie opiekunki to nie polecam. Sztela nie zgodna z opisem.
    Krystyna

06.11.2020 07:40

Co do wypłaty się zgadzam bo płacą na czas i bez problemów. Z moim koordynatorem mam dobry kontak jestem zadowolona
    Krystyna

06.11.2020 07:25

Lubie i polecam. Dobra agencja

10.08.2020 21:07

Uwaga !!!! Ostrzegam przed firma , 10 brak wynagrodzenia, firma zamiast dbać o opiekunki które pracuje na właściciele i koordynatorów, mają za nic bez opiekunkę firma by nie istniała a oni mają za nic opiekunki brak kontaktu jak z łaski odbierze telefon to od razu ze ma spotkanie przedłużają pobyt opiekunki choć umowa wygasa ale wynagrodzenie 10 brak na koncie omijać takie firmy , np. Ostanie ma do 10 a wynagrodzenie już 5 na koncie jest wiele firm godnych zaufania . Prestige24 sopot omijać z daleka nie wywiązuje się z umowy 11 zgłaszam do ZUS i inspekcji pracy.
    Margarita35

13.10.2020 10:41

Dokoadnie takie same opinie slyszalam
    Baśka

13.10.2020 20:06

A ja z nimi pracuje i jest wręcz przeciwnie. Mogę za nich poręczyć. Margarita pewnie znajdziesz tez dużo takich osób jak ja, a ja polecam
    Baśka

13.10.2020 20:01

Dobra agencja. Dużo dobrych ofert, premie, pieniądze na czas. Wiem i polecam bo jadę na kolejną sztele.
    Iwonka

30.09.2020 09:43

Pracuje, lubie i polecam. Nie mam najmniejszych problemow na zleceniach, z wynagrodzeniem, busami, ubezpieczeniem. Sa pomocni i nigdy sie niezawiodlam

02.10.2020 08:39

Pani Iwono. Dziękujemy. Miłego dnia od całego Prestige24h

02.10.2020 08:41

@AHA, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i zapraszamy do współpracy. Teraz szczególnie warto, gdyż przygotowaliśmy bardzo atrakcyjny system PREMII związany z wyjazdami świątecznymi. Zapraszam do kontaktu z naszym koordynatorem pod numerem: (+48) 58 551 00 52 Miłego dnia

18.08.2020 15:22

Polecam. Dobrze sie pracuje, dobre zlecenia, dobry kontakt, kasa na czas

25.09.2020 17:37

witam Panstwa, mam pytanie dotyczace sytuacji miedzynarodowej: w razie gdy opiekunka przeziebi się w pracy, to czy zostanie wyslana na test covid? a co jesli wynik bedzie dodatni? to kto wtedy zaplaci za kwarantanne i skrócony pobyt?

30.09.2020 08:32

Dzień dobry. Każda sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie i zgodnie z zaleceniami oraz wytycznymi służb sanitarnych. W razie dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji pod numerem: (+48) 58 551 00 52. Miłego dnia, Prestige24h
    Lidia Niedzwiecka

14.08.2020 11:02

Agencja działa w pełni profesjonalnie, przez cały okres współpracy nie miałam żadnych zastrzeżeń, polecam agencje

17.08.2020 11:04

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość

16.07.2020 09:59

Uczciwa agencja. Polecam

11.08.2020 09:03

Dziękujemy i pozdrawiamy Prestige24h

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Prestige24h S.K.?

Kontakt - Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

ul. Mikołaja Reja 13/15 81-874 Sopot

Branża główna: Pomoc społeczna

Zofia

22.07.2020 12:20

Sprawdzona,! dobra i pewna. Jeżdzę z nimi to wiem

11.08.2020 09:02

Dziękujemy i zapraszamy do dalszej współpracy z nami. Miłego dnia, Prestige24h
    Monika

24.07.2020 08:50

Mam wspaniałą koordynatorkę i bardzo sobie chwale współpracę z nimi. Dla mnie to bardzo dobra agencja i polecam innym opiekunkom

11.08.2020 09:01

Dzień dobry Pani Moniko i dziękujemy Miłego dnia
    Jadzia

06.08.2020 11:40

Złego słowa nie powiem. Dobra firma

11.08.2020 09:00

Dziękujemy, polecamy się na przyszłość i dziękujemy za udaną współpracę. Miłego dnia od całego zespołu Prestige24h
    Kaśka

09.07.2020 09:21

Już ponad rok i kilka wyjazdów. Dobra agencja dobra współpraca Koordynatorka bardzo profesjonalna i dobrze się pracuje

09.07.2020 10:13

Dzień dobry i dziękujemy Pani Katarzyno
    Marta

08.07.2020 10:31

Pracuje z nimi od początku tego roku i jestem bardzo zadowolona. Nie mam uwag. Polecam innym i sama nadal z nimi chce jeździć
    Opiekunka

26.06.2020 11:39

Pracuje z nimi od roku i jeździłam na różne zlecenia Teraz mam stałe i jestem bardzo zadowolona. Ja bardzo polecam Prestige
    Elżbieta S

05.06.2020 16:04

To jest mój pierwszy wyjazd w firmie Prestige 24. Jestem zadowolona ze współpracy . Wypłatę otrzymałam na czas ,załoga firmy jest bardzo uprzejma i pomocna. Polecam firmę Prestige 24 jest solidna i wiarygodna fima . Pozdrawia m cały personel firmy. Elżbieta S

08.06.2020 08:37

Bardzo Dziękujemy Pani Elżbieto i polecamy się na przyszłość Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Bogusia

20.05.2020 21:59

Wszystko dobrze i jestem z nich zadowolona. Płaca, dobre sztele i idzie się dogadać. Teraz trochę problemów z przejazdami ale to nie ich wina., Dobra firma i polecam

21.05.2020 08:47

Pani Bogusławo, dziękujemy i pozdrawiamy

11.05.2020 21:11

Jestem z nich zadowolona. Dobre zlecenia,dobre warunki, wyplata na czas. Pozdrawiam ekipę i mojego koordynatora

12.05.2020 08:24

Dziękujemy i również pozdrawiamy
    Anna

09.05.2020 20:25

Ta firma to banda (usunięte przez administratora) Dziewczyny, które znają język angielski za opiekę w uk mogą zarobić minimum 2000tys.funtow miesięcznie w byle jakiej firmie.Ja zaczynałam w firmie veritas a potem w cekal. Teraz zarabiam 800 funtów tygodniowo. Także same widzicie, że to (usunięte przez administratora) Przepraszam za mocne słowa, ale praca opiekunów jest ciężka choćby prze, fakt bycia z kimś 24 h na dobę. Płacenie ludziom 1/4 tego co płaci klient w ik za usługę to wyzysk.

11.05.2020 21:17

Oooo następna której się agencje pomyliły. Jaka Anglia jak oni do Niemiec wysyłają. Kochanieńka nie pisz głupot i nie krytykuj jak firmy nieznasz

11.05.2020 21:19

Dokładnie jak napisałaś Zgadzam się w 100% (usunięte przez administratora) piszą i obrażają firmę i nas które dla nich pracują
    Ala

09.05.2020 20:33

Ta firma rekrutuje do pracy w Anglii do opieki płacąc 1/4tego co normalnie płaci każdy klient. To jest śmiech na sali. Ja zarabiam 3.200 funtów miesięcznie. A zaczynałam w firmie Cekal i Veritas. Oni przynajmniej płaca minimum 2000 funtów miesięcznie. To jest wyzysk.

11.05.2020 08:40

Pani Alu witamy i serdecznie pozdrawiamy ekipę firm Cekal oraz Veritas ... doskonała robota :) Szkopuł w tym, że trochę Wam nie wyszedł ten wpis, bo ... my NIE MAMY ZLECEŃ W ANGLII :) :) :) :) i nigdy nie pracowaliśmy na tamtejszym rynku. Pracujemy TYLKO z klientem niemieckim i na terenie NIEMIEC. Następnym razem postarajcie się bardziej i lepiej przygotujcie do tematu, nim coś opublikujecie :) Teraz się kompletnie skompromitowaliście. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia od całego zespołu Prestige24h Sp. z o.o. Sp.k.

11.05.2020 21:14

Kochanieńka chyba coś ci się pomieszało i pomyliłaś firmy. Oni nie wysyłają do Anglii. Wiem co pisze bo z nimi długo pracuje. Wystarczy wejść na ich strone i sprawdzić
    Zofia

24.04.2020 08:42

Dla mnie dobra agencja. Pracuje z nimi od dłuższego czasu i nie mam problemów. Z czystym sumieniem polecam znajomym i innym. Zawsze idzie się dogadać. Nie jak z innymi opiniami ale ja napisałam sama i jest prawdziwa Takie mam zdanie i go nie zmienie

07.05.2020 09:54

Dziękujemy za wpis i pozytywną opinię. Polecamy się na przyszłość Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Katarzyna

03.05.2020 17:20

Dobrze mi się z nimi pracuje dobra agencja

07.05.2020 09:53

Dzień dobry Pani Katarzyno. Dziękujemy :) Miłego dnia, Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.

03.05.2020 22:04

Dobre zlecenia, uczciwe warunki Byłem i wiem co mowię. Teraz czas na kolejną sztele

07.05.2020 09:52

Dzień dobry. Dziękujemy za wpis i pozytywną opinię. Miłego dnia Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Paweł

05.05.2020 12:16

W dużym skrócie i uproszczeniu po prostu (usunięte przez administratora) I SIEDEM METRÓW MULU!!! Z mojej perspektywy najgorsza firma w jakiej pracowałem, choć pewnie znajdą się osoby , które pracowały w porównywalnych lub jeszcze gorszych firmach niż ta. Szkoda czasu i nerwów na ten (usunięte przez administratora) Dobrze radzę zastanowić się pięć razy lub więcej zanim się tu zatrudnicie. Nie wierzycie, to przekonajcie się sami. Nie zmyslam, bo byłem tam i pracowałem. Bajzel i wyzysk. Pajonara.

07.05.2020 09:50

Dzień dobry Pani Pawle. Chciałbym poznać szczegóły sprawy i skąd tak negatywna opinia o naszej firmie oraz pracy. Zapraszam do kontaktu na priv: [email protected] Czekam na kontakt i pozdrawiam, Rafał Ereciński Dział marketingu, Prestige24h
    Bożena

25.03.2020 11:09

Ta firma ma bardzo dużo negatywnych opinii a przecież agencja pośrednictwa powinna mieć jakieś standardy ... po przenalizowaniu wszystkich opinii z poprzednich lat nasuwa mi się wniosek ...po co firma sobie to wypisuje? Ja współpracy nie podejmę . Wszędzie maja złe opinie i wątpię żeby coś nie było na rzeczy . Lepiej omijać .
    Danka

25.03.2020 21:29

Ja polecam. Opinie opiniami ale to dobra agencja. Wiem że wkładam kij w mrowisko, ale nie warto brać na poważnie wszystkiego co wypisują inni. Ja mam z nimi dobre doświadczenie ale pewnie znajda się i inni którzy nie byli zadowoleni. Nigdzie nie jest idealnie. Ja mam dobre stałe zlecenie, wypłaty na czas i dobrą koordynatorke. Boje się tylko czy będzie można jechać przez wirusa ale to już inny temat

03.05.2020 22:16

Co wy wszyscy o tym że piszą sami opinie? To tylko złe może napisać ktoś sam? Ja napisałem dobrą

23.04.2020 00:04

Wiem dobrze wiem u nich tak jest pracowałam u nich tylko teraz i więcej.nie pójdę czepiają się kogo kogo aby się utrzymać tak jak piszecie drogie Panie jak sie dzwoni to nie odbierajo telefonów i pchajo w (usunięte przez administratora) bo dobrych zleceń nie majo i opinie dobrej terz sami sobie wystawiajo dobre opinie nie polecam chamskiej firmy
    Maria

01.05.2020 11:40

oni sami sobie piszą opinie nie polecam nikomu tej agencji to zwykli (usunięte przez administratora)

03.05.2020 22:10

Ja z nimi byłem na szteli i jestem zadowolony a opinie napisałem sam. Dobra agencja krótko i na temat
    Teresa

29.04.2020 09:19

Lubie, polecam i czekam na następne zlecenie

29.04.2020 10:46

Pani Tereso dziękujemy i polecamy się na przyszłość
    Agnieszka

16.04.2020 13:23

Ponadto mama nie otrzymala obiecanej premii swiatrcznej. Na umowie widnieje opieka na jedna osoba, a fakt jest taki ze z Pania mieszka maz ktoremu rowniez trzeba gotoeac, robic sniadanoa, prac, myc po nim, itp. To również jest nie zgodne ze stanem faktycznym i nie ma za to dodatkowych pieniedzy, za to grosby kara umowna sa.
    gosia

16.04.2020 16:24

ta firma to (usunięte przez administratora) pit 11 tez nie dostanie zerwać tylko umowę i nie jechać nigdy więcej . pozdrawiam

17.04.2020 09:43

Pani Małgorzato, a może w pierwszej kolejności warto zadzwonić do nas i zapytać o PIT, datę oraz adres na jaki był wysłany? W sprawie PITa zapraszam do kontaktu z naszym sekretariatem pod numerem: (+48) 58 551 00 52. Miłego dnia, Rafał Ereciński Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Elżbieta G

16.10.2019 21:12

To jest moja pierwsza umowa z firmą Pestige 24 h.Prację od 8.09.br Wypłata przyszłana czas.Załoga firmy super uprzejma.Miałambyć do 7 go pażdziernika ale zostaję dłuzej..Zajęcia mam sporo ale rodina bardzo fajna.Serdecznie polecam firmę.Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie i Panów z firmy.Elżbieta

16.04.2020 14:20

Pani Agnieszko. Zacznijmy od tego, że stroną do prowadzenia rozmów jest pracownik, lub jego pełnomocnik. W dokumentach mamy wskazaną przez pracownika osobę do kontaktu. Drogą do takiego kontaktu z pewnością, nie jest publiczny portal. Ustalanie szczegółów zlecenia, warunków itp. jest poufne. My również mamy potwierdzone oraz zarejestrowane rozmowy pomiędzy koordynatorem i pracownikiem. Tak jak napisałem wcześniej warunki umowy są poufne i nie wchodząc w szczegóły w dalsze szczegóły, umowa jest podpisana na czas nieoznaczony, więc fizycznie nadal nie ustała. W ramach tej umowy mogą być realizowane różne zlecenia, na podstawie osobnych uzgodnień. Nie ma tu mowy o łamaniu prawa. Koordynator nie groził, ale tylko poinformował o konsekwencjach wynikających z tzw. "ucieczki ze zlecenia" i pozostawieniu podopiecznego bez opieki. Taka informacja musiała być udzielona i została przekazana wraz z innymi możliwościami rozwiązania obecnej sytuacji (premia, przedłużenie pobytu i dodatkowe wynagrodzenie). Nie zależnie jakiego zlecenia i jakiej sytuacji sprawa dotyczy, obie strony muszą wiedzieć jakie mają możliwości i jakie są konsekwencje ich decyzji. Oczywiście jesteśmy zawsze otwarci na rozmowy, ale wola do ich prowadzenia musi być z obu stron. Z poważaniem, Rafał Ereciński Prestige24h Sp. z o.o. Sp.k.
    gosia

16.04.2020 16:25

mnie potraktowali jak psa a koordynatorka wyzwała przez telefon firma sama pisze sobie pozytywne opinie sprawę nagłośnić trzeba !

Zostaw merytoryczną opinię o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.