Prestige24h S.K.

• Barniewice
  • Bysewo
  • Rębiechowo

3. Opinie o pracodawcach Sopot
  5. Opinie o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

Opinie o Prestige24h S.K. Sopot

Nie przegap nowości o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.!

Agnieszka

16.04.2020 08:57

Moja mama zostala wyslana przez ta firme. Dzis o 4:30 miala wracac do Polski, transport nie przyjechał. Pan z firmy transportowej powiedzial ze firma Prestige wieczorem wyslala maila i odwolala powrót mamy na wlasna reke bez konsultacji z nia. Firma nie odbiera telefonow. Trakutuja ludzi jak (usunięte przez administratora) prosze o pomoc w sciagnieciu mamay

16.04.2020 10:28

Dzień dobry Pani Agnieszko. Domyślam się o jaką sytuację chodzi, bo chwilę temu rozmawiała Pani z nami telefonicznie. 1. Faktycznie wymiana na zleceniu planowana była 16.04.2020, ale z przyczyn od nas niezależnych zmienniczka nie dotarła na miejsce. 2. Faktycznie w związku z tym, aby utrzymać ciągłość opieki musieliśmy na miejscu zostawić obecną opiekunkę. 3. Opiekunka będąca na zleceniu (mama p. Agnieszki), została poinformowana o sytuacji w dniu 15.04.2020. 4. Zaproponowaliśmy dodatkową premię za przedłużenie pobytu do końca kwietnia. Spotkało się to z odmową ze strony opiekunki. 5. Poinformowaliśmy, że zgodnie umową możemy przedłużyć jej pobyt na zleceniu do 10 dni, co da nam czas na znalezienie zmienniczki. 6. Zgodnie z umową przedłużenie pobytu jest dodatkowo płatne, do podstawy wynagrodzenia. Jeszcze w drugim wpisie pisała Pani o lekach, których potrzebuje Pani mama. Koordynatorka zaoferowała pomoc w uzyskaniu recepty na te leki i wykupienie ich na terenie Niemiec. Spotkało się to z odmową ze strony pani mamy. Z naszej strony robimy wszystko, aby rozwiązać sytuację i zrobić to możliwie szybko. Do dyspozycji naszych pracowników poza telefonem stacjonarnym do biura, są numery komórkowe koordynatorów oraz numer alarmowy dostępny 24h/7. Pani Agnieszko zapewniam, że jesteśmy w kontakcie z Pani mamą. Z poważaniem, Rafał Ereciński Kierownik ds. marketingu & PR

14.04.2020 16:57

14.04.2020 21:30

Szanowna Pani Kolejny raz daje Pani popis swojej radosnej twórczości, za każdym razem pod różnymi pseudonimami - tym razem jest to Hela. Gratulujemy kreatywności. W sieci nikt nie jest anonimowy i można to sprawdzić np. po adresie IP. Każdorazowa zmiana imienia przy umieszczanym wpisie nic tu nie da. Jeżeli mogę coś zasugerować, to trochę więcej odwagi i proszę się podpisać prawdziwym imieniem oraz nazwiskiem. Mając prawdziwe dane osoby publikującej, chętnie zmierzymy się z postawionymi zarzutami i również publicznie przedstawimy, jak wykonywane były powierzone obowiązki na zleceniu. Usuwanie wpisów - owszem, tak się dzieje gdy dany wpis zawiera wulgarne słowa, obraża inne osoby, wskazuje je z imienia i nazwiska. Takie działania zasługują na blokowanie. GoWork to nie nasz portal, ale sam Administrator tego serwisu widzi co jest publikowane i sam na to odpowiednio reaguje. I na koniec. Tym razem zdecydowaliśmy się odpisać, bo w tym wpisie jest wyjątkowo mało wulgarnych słów i przekleństw. Opublikowała Pani swoją opinię raz, to po co to robić kolejny raz i kolejny raz, pod różnymi wymyślonymi imionami? Nie ma Pani ochoty z nami pracować? Super. My również się z tego cieszymy. Naprawdę trudno na poważnie brać zarzuty o tym, że specjalnie ustalamy transport tak, aby ktoś przyjechał na zlecenie w nocy ... Przejazdy są realizowane przez przewoźników, a oni mają własne rozkłady jazdy - my na nie nie mamy wpływu... Życzymy powodzenia na innych zleceniach i z innymi agencjami Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Opiekun

13.04.2020 11:52

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt dla całej załogi Prestige
    Gosia

24.03.2020 21:49

Ha ha widać że korona szaleje bo tu ruch prawie jak na facebooku. Ja nie marudzę, nie narzekam i Prestige polecam. Czekam na kolejny wyjazd Mam nadzieję że granic mi nie zamkną bo trzeba z czegoś żyć i zarabiać
    Danka

25.03.2020 21:35

No koleżanki się uaktywniły Ktoś tu ma bardzo dużo wolnego czasu. Teraz narzekanie na agencje a zaraz zacznie się płacz że pracy nie ma bo granice zamkną Tak samo było z konkurencją z Ukrainy zawsze musza mieć kogoś do obrzucenia błotem
    Danka

25.03.2020 21:15

Znam, lubię, pracuję i polecam. Sztela dobra, koordynatorka super miła i zawsze pomocna. Pieniążki na czas i tak jak było umowione. Pozdrawiam Anie i Izę a wszystkim zdrówka życzę
    Ela

24.03.2020 18:19

odradzam pracowałam wysłali mnie na minę i pit 11 nie dostałam bo podatek był niski 4zł a składki 1, 27zł za cały miesiąc masakra ta agencja ! Z czymś takim jeszcze nie spotkałam się. Pozytywne opinie są bardzo przereklamowane i nieodzwierciedlaną nieczystych praktyk firmy.
    Bożena

25.03.2020 11:14

Powinna Pani to zgłosić bo żadna agencja nie może od takich kwot składek Pani odprowadzać. Były już obszerne artykuły na temat nieczystych praktyk ze strony agenci . Dlatego warto czytać co piszą opiekunki a nie podstawieni pracowni z firmy . To co zrobili Pani to wyzysk i (usunięte przez administratora) . Zachęcam do zgłoszenia sprawy bo oni to myślą ze są bezkarni . Pozdrawiam .

24.03.2020 22:52

25.03.2020 07:52

Mam przepraszać że z mi się z nimi dobrze pracuje? I czy ty napewno pracujesz jako opiekunka? Znasz agencje która pracuje z umowa o prace? Daj spokój bo szkoda czasu. Ty miałaś problem ja nie. Nie wnikam czemu miałaś problem, ale ja nigdy nie miałam. Moja znajoma która mi ich poleciła tez nigdy nie miała problemów. Jak jest w umowie to jest wypłacone. Były tez premie za polecenie, szybszy wyjazd i święta. Swojego zdania nie zmienie
    Ela opiekunka

24.03.2020 21:14

Nocne czuwanie wiec myszkuje po sieci :) Prestige to moja 3 agencja. Koleżanka mi polecała. Na forach dużo negatywnych opini, ale były też dobre. Miałam trochę obaw ale zaryzykowałam i nie żałuje. Mogę polecić. To trzeci wyjazd z nimi, czyli już prawie rok. Umowa była od początku, mam ciągłość ubezpieczenia wiem bo byłam u lekarza. Mam ekuz. Czytałam tu teź o pitach. Ja nie mam bo był rozliczony ryczałtem i sprawdzałam w moim urzędzie i mówili że to jest Ok. Kończę bo babcia wzywa Dobrej nocy
    Dorota

24.03.2020 19:27

Mi dobrze się z nimi pracuje. Nie rozumiem negatywnych komentarzy. Płaca na czas dobry kontakt. Zlecenia mi dobrze przedstawiali. Kartę ekuz mam. Teraz trochę strachu przez korone ale zorganizowali mi możliwość zostania tu gdzie jestem. Koordynatorka mówiła że awaryjnie mogą mnie przewieźć na inna sztele jak moja zmienniczka będzie chciała przyjechać
    Anna

23.03.2020 19:17

Nie polecam prestige zainteresowanym opiekunkom ! bardzo niskie składki zus brak karty ekuz nawet o 3mies firma to zwykli (usunięte przez administratora) ignorujący pracownika

24.03.2020 09:34

Pani Anno, dziękuję za opublikowaną opinię. Jeżeli chodzi o kartę EKUZ to zgłoszenie do NFZ jest wykonywane od razu po podpisaniu dokumentów przez pracownika i otrzymaniu A1. Tak jak wielokrotnie pisaliśmy fizyczny brak karty EKUZ nie oznacza braku ubezpieczenia. Ubezpieczenie jest od chwili zgłoszenia, a nie wystawienia przez NFZ karty. Jeżeli ma Pani pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu pod adresem: [email protected] Mając Pani pełne dane mogę dokładnie sprawdzić jak wyglądał przebieg naszej współpracy i obieg dokumentów. Miłego dnia, Rafał Ereciński Kierownik ds. marketingu & PR

19.03.2020 02:26

20.03.2020 12:51

Kobieto, ogarnij się... co to jest? Nic dziwnego, że nie chcieli z tobą pracować. Szkoda słów.

20.03.2020 13:02

Może źle akurat trafiłaś. Ja z nimi jeżdzę i mam dobre sztele. Teraz jestem w Badeni. Fora też czytam i głosu nie zabieram, bo jak się dobrze o kimś wypowiesz to cię żywcem zjedzą. Pełno tam jadu i złośliwości. Szkoda czasu i energii. Zreszta to samo słychać w busach. Najwiecej do powiedzenia mają te co ze zleceń zostały wyrzucone bo coś nawywijały. Agencja jak agencja moja znajoma pracuje z inna agencja z która ja mam bardzo złe wspomnienia, a ona jest super zadowolona

23.01.2020 16:36

Jak długo czekaliście na odzew z Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.? Oddzwaniają zawsze?
    Daria

10.03.2020 10:12

To chyba, zle Pani powiedziala. Jakos przelewy dostaje regularnie

20.03.2020 12:54

Do mnie dzwonią regularnie
    Daria

10.03.2020 10:09

Dzisiaj dostalam informacje od osoby, ktora jechala do Niemiec do pracy. Bus z prestige 24 specjalnie jechał na okolo, zeby nie spotkać kontroli (koronawirus) zenada!!! Jak tak mozna, a zaraza pozniej sie roznosi!!!

10.03.2020 10:33

Dzień dobry Pani Dario. Prestige24h nie ma własnych busów/autobusów. Przy zamawianiu transportu dla naszych pracowników, korzystamy z usług licencjonowanych i sprawdzonych firm przewozowych. Niestety nie mamy wpływu i kontroli nad tym jaką trasę wybierają ich kierowcy. Przydałaby się tu informacja jaki przewoźnik tak postępuje, bo podkreślam, że nie był to nasz bus. Miłego dnia, Rafał Ereciński Kierownik ds. marketingu & PR Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.

20.03.2020 12:53

Jak mogli mogli inaczej jechać? Przecież wszystkie przejścia sa tak samo kontrolowane

20.03.2020 12:49

Jestem zadowolona Teraz siedzę na zleceniu w Badeni. Jest trochę niespokojnie bo korona, ale mój koordynator dzwoni, pyta czy jest dobrze jak sytuacja na miejscu Nie zdecyduje się na szybszy wyjazd bo nie chce ryzykować. Stanie na tej granicy i dwa tygodnie kwarantanny jest bez sensu. Tu jest spokojnie i nie ma paniki
    Magdalena

28.02.2020 10:12

Dobra i sprawdzona agencja
    Julka

27.02.2020 21:26

Nie polecam chamska firma nie interesuje się wógule jest tam jeden cwaniacek czas żeby dostał w cztery litery i poszedł z firmy modne bezrobocie u jedna dziewczyna klamki nie mówio prawdy i zleceniu tyszujo sprawę chco zarobic hak cygan na mamie pcha i w (usunięte przez administratora) bo 7m hak muwio zależy na kliencie a nie na.pracowniku zależy aby się firma utrzymała (usunięte przez administratora) z 8ch strony nigdy nie pójdę z tej firmy tajskiej i nie polecam nik9mu uważajcie na te furme
    Magdalena

28.02.2020 10:11

Wow to mi Julka poprawiła humor z rana. Cztery razy czytałam ten bełkot i gratuluje Prestige że z tą Panią już nie pracuje. Masakra jakaś. Miłego dzionka wszystkim życzę

22.02.2020 14:24

Jestem na drugim zleceniu z Prestige. Wynagrodzenie mam zawsze na czas i nigdy nic nie brakowało. Zlecenie zgodne z tym co powiedziała mi koordynatorka. Nie mam żadnych problkemów z tą firmą zawsze mogę zadzwonić i pogadać. Tak czytam te negatywne opinie i myślę że te wszystkie oszukane i poszkodowane to pewnie same mają cos za uszami. Drogie Panie, jest tyle agencji że każdy znajdzie coś dla siebie . Ja polecam Prestige.

24.02.2020 08:33

Pani Ewo, dziękujemy Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.
    Joanna

19.02.2020 20:05

Chcialabym się dowiedzieć,czy faktycznie bonus za Nowy rok wpłynie dopiero w marcu,Dla mnie to dziwne,że nie wplynelo w lutym skoro pracowalam przez 7 tygodni od grudnia,.Myślę,że mogę się pożegnać z bonusem.A szkoda.Bo to źle wpłynie na moja opinię o firmie,jak również fakt,że moj pobyt jest przedlużany i przedłużamy, zawsze o kilka dni,.W zasadzie powinna być zgodnie z umową zaplacona większa stawka za każdy dzień pobytu w De.
    Lucyna

20.02.2020 07:33

Faktycznie trochę dziwne. Ja dostałam teraz w lutym. Wróciłam ze zlecenia w styczniu i normalnie mi zaplacili za grudzień w styczniu a za styczeń w lutym plus premia za święta. Ale tak mi moja koordynatorka mówiła ze dostanę całość z ostatnim wynagrodzeniem. Mi się zgadza. Zadzwoń do nich albo napisz do pana Rafała na Facebooku on napewno ci pomoże

20.02.2020 08:29

Dzień dobry Pani Joanno. Proszę się nie martwić, wszystko wyjaśnimy, a ja chętnie w tym pomogę. Proszę o e-mail na adres [email protected] . Jak będę mieć Pani dane, to sprawdzę umowę. Wszystko co zostało ustalone powinno być w umowie, a jak jest w umowie to powinno być zrealizowane. Czekam na wiadomość e-mail od Pani. Miłego dnia, Rafał Ereciński Kierownik ds marketingu i PR Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.

19.02.2020 22:08

Polecam tego allegrowicza

20.02.2020 08:18

Pani Katarzyno my również polecamy się na przyszłość i dziękujemy za opinię
    Opiekunka na służbie

19.02.2020 20:11

Czytam i czytam i nie wiem skąd drogie koleżanki te żale i obwinianie całego świata. Nie zadzwonili, wypłacili za mało , zusy srusy, to koordynatorka nie była miła, to na zleceniu było inaczej niż myślałam, a to nie miałam umowy, albo miałam i mi się nie podobała i tak dalej i tak dalej. Jak bym czytała o jakiejś innej firmie niż ta z ktorà pracuje od kilku lat. Jeżdżę na zlecenia busem, słucham i wiem że najwiecej do powiedzenia mają ci którzy sami kombinują, uciekają ze zleceń do innych firm, i robią tak żeby się nie narobić a zarobić. Te co pracują nie mają czasu na wypisywanie bzdur i żale. Wolą się pouczyć języka i poszukać lepszych zleceń i robić swoje. Dziś po raz pierwszy od wielu lat nie wytrzymałam i napisałam co myśle. Z Prestige pracuje mam do nich zaufanie. Nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze wspierali i pomagali. Płacili na czas tak jak się umówiliśmy. Mam kartę ekuz umowę i dobra prace i to się liczy. Przepraszam że tak długo ale się uzbierało. Luty w domu z wnukami w marcu do pracy
    Lucyna

20.02.2020 06:52

W sumie się z Tobą zgadzam ale każdy ma prawo do napisania własnej opini. Ja z nimi jeżdzę i nie planuje zmieniać. Mam uwagi bo nie są idealni ale idzie się dogadać wiec o tym nie pisze. Szteli jak sztele bywa różnie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Prestige24h S.K.?

Kontakt - Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.

ul. Mikołaja Reja 13/15 81-874 Sopot

Branża główna: Pomoc społeczna

Opiekunka

18.12.2019 18:32

Pracuje z nimi i polecam. Teraz w busie na nowe zlecenie. Prestige obsługa powinna być wzorem dla innych agencji. Pozdrawiam cała ekipę i wszystkie opiekunki

19.02.2020 15:22

Dziękujemy
    Ania

28.01.2020 10:48

Dobra i pewna agencja. Żadnych problemów. Byłam na kilku zleceniach, u 3 rodzin i zawsze zgodnie z opisem. Język mam dobry i mam dobre zlecenia. Próbowałam tez z innymi agencjami i nie mieli dla mnie lepszych propozycji jak oni

19.02.2020 15:20

Dziękujemy Pani Aniu
    Bartosz

13.02.2020 10:35

Bardzo dobra i solidna agencja. Pojechałem z nimi z polecenia. Jestem bardzo zadowolony.

19.02.2020 15:20

Dziękujemy Panie Bartoszu

03.12.2019 20:43

Świetny wybór. Polecam. Dobre oferty, znakomita koordynatorka. Dobra agencja. Mała z indywidualnym podejściem

14.01.2020 16:08

Albo ty pecha. Kolejne zlecenie za mną. Właśnie wróciłem ze świat. Wszystko było dobrze. Wczoraj wypłata i czekam na propozycje kolejnego wyjazdu w lutym

19.02.2020 14:57

Ja nikomu do portfela nie zaglądam :) ale ostrożności nigdy za wiele. Trochę z nimi pracuje i u mnie się zgadza a liczyć umiem A zawsze można zadzwonić i sobie wyjaśnić jak ma się wątpliwości
    Marta

17.02.2020 20:05

nieuczciwa firma odradzam szkoda nerwów nie podejmujcie współpracy . firma mina !

19.02.2020 08:03

Szanowna Pani @KATI, jak umowa nie istnieje? Nikt pracujący z nami nie podejmuje pracy bez umowy. Kawałek dalej i w tym samym zdaniu, zaprzeczyła Pani sama sobie pisząc, że "piszą co innego a płacą nie takie pieniądze" - czyli jednak umowa istnieje... bo wynagrodzenie zawsze musi być zapłacone zgodnie z umową i tak jak w niej jest zapisane. Nie może być inaczej. Prestige24h Sp. z o.o. Sp. k.

19.02.2020 14:39

Pani Mato, tak jak napisała Pani Gabriela chciałbym poznać Pani opinię, czemu szkoda nerwów. Zależy mi na ciągłej poprawie naszych usług i standardów. Poproszę o przesłanie na adres e-mail [email protected] opisu sytuacji. Postaram się ją jak najszybciej sprawdzić i wyjaśnić. Z poważaniem, Rafał Ereciński

10.01.2020 18:05

25.01.2020 19:31

ja tez zostałam oszukana ale to ich nie interesuje oni maja nas w d. jedyna rada nie poodejmować z ta agencja współpracy . I nie dyskutować człowiek by ich zabił a oni dalej swoje . JA przestrzegam również .

27.01.2020 10:56

Dzień dobry Pani Ewo. Bardzo bym chciał poznać szczegóły i wiedzieć na czym polega to (usunięte przez administratora) Zależy mi na wyjaśnieniu sprawy. Zapraszam do kontaktu na priv, na adres: [email protected] Czekam na kontakt. Pozdrawiam, Rafał Ereciński
    Elżbieta opiekunka

22.01.2020 11:22

Pracuje z nimi. Poleciła mi ich znajoma. Miałam troche obaw jak czytałam opinie na facebooku. Zaryzykowałam, pojechałam i jestem zadowolona. Nic z tego co czytałam nic sie nie sprawdziło Polecam wszystko jest jak powinno być od pierwszej rozmowy, dokumenty, wyjazd i wynagrodzenie

22.01.2020 12:06

Pani Elżbieto, dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Mamy nadzieję, że poleci nam Pani inne dobre opiekunki :) PREMIA za polecenie czeka :)

07.10.2019 12:58

Polecam te firme jest wszystko Ok Nigdy mnie nie zawiodla.

06.11.2019 08:16

Pani Ewo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię.

12.01.2020 22:22

Od października, nie zmieniłam opini i nadal polecam. Mi się dobrze z nimi pracuje ale rozumiem że nie każdy może być zadowolony. Tak jak w życiu.

10.01.2020 18:12

10.01.2020 21:47

Witaj Eve. Ten wpis mało wnosi... praca Opiekunki jest koszmarem? Nikt nikogo do niczego nie zmusza. My proponujemy, a każdy sam decyduje co chce robić. Działamy w pełni legalnie, zgodnie z najwyższymi standardami. Szukacie pracy w opiece nad seniorami? Przedstawiamy oferty i możliwości. Decydujecie się na takie a nie inne zlecenie? Przygotowujemy dokumenty, ubezpieczenie, EKUZ, A1, transport itd. i możecie jechać na zlecenie. Są wątpliwości i pytania? Odpowiadamy. Potrzebujecie pomocy i wsparcia? Pomagamy. Agencje pracy działają jak każda inna firma. Muszą zarabiać. Po to prowadzi się biznes. Gdzie tu wyzysk? A tak poza tym to, trzy wpisy w ciągu 10 minut... Przypadek? Nie sądzę :) Pozdrawiamy Joannę, Oszukaną i Eva

10.01.2020 18:01

10.01.2020 21:34

Trzy wpisy w ciągu 10 minut... Przypadek? Nie sądzę :) Pozdrawiamy Joannę, Oszukaną i Eva

12.12.2019 19:49

Kochana a gdzie jesteś pod Monachium? Może jako prestiżowe opiekunki się spotkamy :) na kawę i ciasto.
    Krysia Opiekunka

12.12.2019 10:13

Muszę się pochwalić. Jestem na zleceniu pod Monachium. Wczoraj mój podopieczny zrobił mi niespodziankę. Przyjechała jego córka i zabrała nas na jarmark świąteczny. Było bardzo miło. Martwiłam się tym świątecznym wyjazdem, ale na miejscu okazuje się że nie jest źle. W weekend mamy wspólnie ubierać choinkę. Zlecenie okazało się super. Pozdrawiam wszystkich z dalekiej Bawarii

12.12.2019 10:15

Pani Krystyno, również pozdrawiamy Prestige24h
    Opiekunka

11.12.2019 20:30

To początek mojej pracy z nimi. Jestem na zleceniu od listopada i chyba przedłużę ten wyjazd. Wszystko jest dobrze. Sztela zgodna z tym co mówiła rekruterka. Szło dogadać się z babcia i rodziną. Dobry kontakt z firmom.

12.12.2019 08:14

Cieszymy się, że na zleceniu wszystko dobrze się układa i praca dla nas jest zgodna z Pani oczekiwaniami. Dziękujemy z wpis i owocną współpracę. Pozdrowienia do całego zespołu Prestige24h
    kryskazet

08.12.2019 12:48

Dziękuję serdecznie p.Ani Niedzielskiej za szybkie i profesjonalne załatwienie mojego wyjazdu i rezerwacji busa w dniu 6.12.2019.roku. Jestem niezmiernie zobowiązana , pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego.
    Justyna

04.12.2019 19:03

Wysłali mnie na minę! Koordynatorka przekazała nieprawdziwe informacje o zleceniu , zastraszyli karą bez możliwości wcześniejszego zjazdu . Sprawa zajmuje się prawnik. Dziewczyny ta firma to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)nie wspomnę o mega niskim zusie (usunięte przez administratora). Firma na czarnej liście agencji. Oni sami piszą sobie pozytywne komentarze i sami na nie odpowiadają . Przestrzegam

05.12.2019 09:56

Pozdrawiamy konkurencję :)
    Violetta

02.12.2019 19:48

Polecam bo to dobra agencja. Wszystko załatwiają, płaca na czas. Ja jestem zadowolona. Mam stałe zlecenie

03.12.2019 08:34

Dziękujemy Pani Violetto
    Justyna

27.11.2019 10:13

Jeżdżę z prestige 24 i raczej nie zmienię firmy. Wszystko mi pasuje, a moja koordynatorka zawsze stara mi się pomoc w trudnych sytuacjach. Kasa jest na czas. Teraz podjęłam trudna decyzję i jadę na święta. Zobaczymy jak będzie ale jestem dobrej myśli

27.11.2019 11:26

Dziękujemy i również się cieszymy, że mamy OPIEKUNKI na które zawsze możemy liczyć. Pani Justyno pozdrawiamy i pozostajemy w kontakcie. Miłego dnia, Prestige24h
    Gośka

14.11.2019 18:42

Płacą na czas i tak jak ustaliliśmy. Dla mnie to bardzo ważne szczególnie po doświadczeniach z innymi agencjami. Mam dobre zlecenia i zgodne z tym co mi przedstawiali.

15.11.2019 09:34

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Miłego piątku Zespół Prestige24h
    Alicja

10.11.2019 14:13

Długo z nimi pracuje i sobie chwale oraz polecam innym opiekunkom. Pracuje z nimi moja koleżanka którą poleciłem i też jest zadowolona. Obie dostałyśmy premie za polecenie.
    Jadwiga

09.11.2019 09:20

Firma naprawde godna polecenia. W marcu bedzie 2 rok naszej wspołpracy. Wynagrodzenia na czas zgodnie z umowa.Opiekunka zawsze odbiera telefony pomaga rozwiazac kazdy problem. Oby tak zawsze. Znajomym zawsze polecam Firme Prestige24h. Pozdrawiam Jadwiga

Zostaw merytoryczną opinię o Prestige24h Sp. z.o.o. S.K.