Repus Meble Krzysztof Stempniewicz

Wrocław

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1 ocen.

Opinie o Repus Meble Krzysztof Stempniewicz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Repus Meble Krzysztof Stempniewicz

Były znajomy

Ostatni znany adres Powstańców Warszawy 16/4 Zielona Góra I areszt śledczy Ostrów Wielkopolski

mec

Przeglądając informację na temat Krzyśka, przypadkowo natknęłam się na jego nowy email : repusmeble@gmail.com, czy ktoś to może potwierdzić? Jeszcze jedno, czy to nie ciekawe, że jego nowa siedziba firmy to blok i mieszkanie ,to gdzie on te meble robi?w kuchni na blacie albo w sypialni?

wrocL
@mec 21.06.2017 21:01
Przeglądając informację na temat Krzyśka, przypadkowo natknęłam się na jego nowy email : repusmeble@gmail.com, czy ktoś to może...

Czy masz jakieś namiary na tego człowieka? Mnie naciągnął w 2011 roku. Jeśli tak bedę wdzięczny za info na wrocek28@gmail.com

ktos

o proszę szukają go .....

S

Tak właśnie, Pani Jolanta i Arkadiusz to wciąż ta sama bajka, na którą nabierają się następne współczujące mu kobiety, a kto wie czy Krzysiek z Jolką to nie spółka? Ciekawe czy policja zabezpieczyła wszystkie konta min. założonego dla Arka, bo pieniądze pochodzące z przestępstw mogą być wpłacane na konto syna.

ja

Czyli jola i jej syn to ciągle aktualny temat

ja::

Tak Krzysiu widzę że wroclaw to już stara bajka ale ja pamiętam nasze sąsiadki z Kiełczowa też naprawde masz dar z tym chyba się trzeba urodzić powinieneś mieć na imię czarek.czarusiu

ktoś

Dla zainteresowanych i chcących się jeszcze dołożyć w latach dla Pana K. jest możliwość tzn jest uchwytny - jest w areszcie.

ktos

Zapewniam Cię Kicia (czyt. Krzysztof lub jakaś naiwna, która uważa, że pożyczone pieniądze do Ciebie wrócą), że ktos to nie Pani Jola, nie znam żadnej Joli. Kim ja jestem dowiesz się w swoim czasie, powiem tylko Krzysiek jest mi winien dużą sumę pieniędzy i teraz będę walczyć o swoje, nie popuszczę mu nawet złotówki. Do zobaczenia Krzysztofie. Ps. Jak było w kiciu, nie łatwo co? Tym razem posiedzisz dłużej, szykuj d....

kicia

No prosze to ta słynna Jola ktora robi każdemu problemy . Wariatka

ktos02

"ktos" - to jest ukochana Jola z podkarpacia - prawda. Nie masz jeszcze dość???

ktos

Dla zainteresowanych Krzysztof S. jest znowu w Zielonej Górze.... Proponuje ostrożnie zawierać znajomość z tym człowiekiem...

ktos

A moje zdanie jest takie nikt z nas pieniedzy nie zobaczy ... a w wiezieniu znajdzie sie przypadkiem. Do tego czasu dalej bedzie pasozytem dla innych naiwnych.

Znam Cię od lat

Myszka, Janusz i Kasia to Krzysiek w samej osobie i nadal popełnia te same błędy stylistyczne.

CD

dla mnie jest nieodpowiedzialny i tyle.Wybierzcie bardziej słowną Firmę jeżeli nie chcecie się denerwować,BO TA JEST BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.10, 10:35 oszukany przez Repus Meble Tylko tak dalej, Repus. Pierwsze wrażenie okej, meble przyjeżdżają - wszystko dobrze wygląda, a po zapłacie zabiera Pan swój towar i pozostawia mnie samego w kuchni z wyposażeniem bez klamek, jak jakiegoś obłąkanego, z niedziałającym Pańskim(!) sprzętem. Pozdrawiam Pana i kogoś, kto przyjdzie otworzyć mi zmywarkę. 04.05.10, 13:38 oszukana przez REPUS MEBLE Dokładnie, REPUS meble to jakaś kpina, przestrzegam i polecam omijać. Ja już od 2 miesięcy czekam na dokończenie spartaczonego montażu. Już nawet nie chcę liczyć ile razy P.Krzysztof miał przyjechać i nie przyjechał!!! nie odbiera telefonu, obiecuje a co innego robi. Tragedia. Krętacz i oszust. 21.05.10, 11:49 Niestety zbyt późno odnalazłem tą stronę i opinie na temat firmy REPUS MEBLE. Niestety zamówiłem w tej firmie szafki na wymiar, wszystko pięknie było w rozmowie, czego to ja nie dostanę, podpisaliśmy stosowną umowę wpłaciłem zaliczkę, na tym się miłe skończyło. Meble do dziś nie skończone, mógłbym przepisać wszystko co u poprzedników, dziesiątki nie odebranych telefonów, nowe terminy, których ten pan nie dotrzymuje etc.... łudzę się ze ten pan się opamięta i dokończy to co zaczął ale z dnia na dzień tracę nadzieję. Przychodzi mi myśl do głowy, czy nie warto by było skrzyknąć się w grupę i złożyć zbiorowy wniosek do sądu o wyłudzenie? 24.05.10, 12:55 Zakończmy to Proponuje zorganizować spotkanie poszkodowanych w tej sprawie posiadam trochę informacji na temat tego całego oszusta chetnych zapraszam do kontaktu (usuniety)

Kilka opinii z 2010r dla Myszki

Oto kilka opinii sprzed odsiadki Pana Krzysia 18.01.10, 19:03 Witam REPUS Meble!!! Nigdy nie zamawiajcie mebli od tej firmy!!! Oszust i kretacz!! Na meble czekam miesiac po terminie i nadal nie ma!! Pozdrawiam i ostrzegam przed ta firma!!! 09.02.10, 20:26 z daleka omijaj firme REPUS MEBLE K. Stempniewicz kretacz i oszust 11.02.10, 15:10 Witam, Chciałbym przestrzec przed korzystaniem z usług firmy Repus Meble z Wrocławia (właściciel Pan Krzysztof Stempniewicz). Skorzystałem z Jego usługi jestem bardzo niezadowolony. Główne zastrzeżenia: 1. Pan Krzysztof nie wykonuje mebli zgodnie z projektem będącym załącznikiem do Umowy (nawet tego nie konsultuje lecz przyjeżdża na montaż z innymi meblami niż uzgodniono) – dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcie mebla vs projekt. 2. Pan Krzysztof jest niepunktualny, nieterminowy i niesłowny – nie przyjeżdża na montaż w terminie, nie odbiera telefonów lecz robi to wybiórczo, umawia się, że oddzwoni lub przyjedzie i nie robi tego (mimo zapewnień). 3. Wielokrotne telefoniczne prośby o poprawę mebli od mojej żony niczym nie skutkowały, gdy ja zadzwoniłem Pan Krzysztof oczywiście obiecał, że się pojawi i do tej pory nic… (mimo, że jasno przekazałem, iż w razie braku reakcji będę robił tzw. czarny PR na WWW – co właśnie w tej chwili czynię – cóż innego mi pozostało Raz jeszcze – NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG FIRMY REPUS MEBLE KRZYSZTOF STEMPNIEWICZ Z WROCŁAWIA 18.04.10, 22:07 Nigdy nie korzystajcie z usług Firmy Repus Meble we Wrocławiu Krzysztof Stempniewicz,to co on robi z ludźmi to jakaś KPINA,będziecie żałować i pluć sobie w brodę,żeby na dwie szafki czekać miesiąc co miało być zrobione w 3 do 5 dni jak obiecuje pan Krzysztof.Po pierwsze kłamie,po drugie nie odbiera telefonu,umawia się i nie przyjeżdża,Jak

Drodzy Poszkodowani

Proponuje pozew zbiorowy. Kto na ochotnika pisze do rożnych telewizji i gazet? Uważam, że należy na wszystkich możliwych stornach internetowych pisać opinie o nim i tym samym ostrzegać innych (tylko bez wulgaryzmów). Jeżeli Policja i Sąd nie potrafią poradzić sobie z tym Panem, to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, a internet może nam w tym dopomóc. Pokażmy Panu K, co my potrafimy i jaką jesteśmy siłą...

Kicia

Myszka, albo Krzysiu, co znów działamy, tym razem w Ostrowie, co znów naciągasz i okradasz i zarazem nabijasz na konto syna, co tym razem wymyśliłeś papiery wartościowe, a może założyłeś nowe konto, aby zabezpieczyć syna jak będziesz ponownie siedział w kiciu, wyrok za oszukiwanie ZUS'u, odsiadka za kradzież, czyżby szykował się następny pozew zbiorowy? Kobitki ten Pan to naciągacz i bajkopisarz, naciągający również na kredyty, nie dajcie się nabrać. A jak ktoś wynajmuje mu mieszkanie to radze pobierać za pół roku z góry i kontrolować rachunki, bo lubi znikać nie płacąc. A jakby co to również mogę być świadkiem w sprawie.

wroclaw

Pozew zbiorowy to jest rozwiazanie. A TV czemu nie - warto sprobowac.

Naiwna

Niestety jestem z jedną z oszukanych przez Krzysztofa. Znam wiele osób, których również oszukał w Zielonej Górze. Póki odbierał telefony to odbierał i umawiał się na spotkania w celu zwrotu pieniędzy, niestety na spotkaniach się nie pojawiał. Wówczas ponownie odbierał i prosił o nowy termin, na którym też się nie pojawiał. Sprawy były zgłoszone na Policji, a potem umorzone. Jedynym rozwiązaniem jest powództwo cywilne. Będzie tak się przeprowadzał i nabierał naiwnych dopóki czegoś z tym nie zrobimy. Co powiecie o TV, może tam nagłośnić sprawę?

Wrocław

http://poszukiwani.policja.pl/pos/form/r45866,STEMPNIEWICZ-KRZYSZTOF.html mam nadzieje że tym razem nikt nie usunie tego linku

Wrocław

Przede wszystkim Krzysztof mocno się postarał żeby zniknęły wpisy na temat jego działalności sprzed kilku lat we Wrocławiu gdzie oszukał mnóstwo ludzi, za co siedział już w więzieniu, myślę że nie ma sensu dalsza kłótnia z kimś kto pod różnymi podpisami tak uporczywie go chroni, sam straciłem kilka tysięcy na znajomości z tym człowiekiem. Tak więc szkoda naszych (oszukanych przez niego) nerwów na kłótnie z myszkami, kasiami itd oby w końcu trafiła kosa na kamień i skończy bandzior tam gdzie jego miejsce

Artur

Paweł myślę że Myszka i Kasia to sam Krzysztof albo ktoś z jego bliskiego otoczenia, którzy próbują go postawić w dobrym świetle. Ale na to jest już niestety za późno, więc nie ma co zwracać uwagi na takie opinie. Sam zostałem oszukany przez Krzysztofa na duże pieniądze w ostatnim czasie. Na początku jest wszystko ok, gościu wzbudza zaufanie ale po jakimś czasie okazuje się że to po prostu zwyczajny ZŁODZIEJ !!! Inaczej tego nie można nazwać droga Kasiu i Myszko vel Krzysztofie. Znam (odnalazły mnie) 5 osób oszukanych prze niego na terenie Zielonej Góry i okolic w roku 2014. A co do Policji to pozostawię to bez komentarza. Gościu jest poszukiwany listem gończym przez lubuska Policję, oszukuje wiele ludzi na terenie Polski a biedna Policja nic nie może zrobić. Morał z tego, że warto być przestępcą w tym kraju. Pozdrawiam wszystkich byłych i przyszłych oszukany (OKRADZIONYCH.

PAWEŁ

W jakim świecie KOBIETY żyjecie..... Facet już siedział raz dokładnie za to samo. Szkoda dyskusji z wami, tylko rzeczywistość was uświadomi i fakty. Ja wierze tym poszkodowanym sam popłynołem na tej znajomości i jak będzie trzeba to też pójdę za świadka do sądu.

kasia

Hmm gdyby sprawa była na policji już dawno znaleziono by Pana Krzysztofa. Bo jak widzę rzekomo nie jedna osobę oszukał w co nie wierzę.Skąd Pani wie że działa w Ostrowie zielonej gorze czy gdzie kołowego skoro nie ma takiej firmy?? Ja nie rozumiem założyła pani stronę chyba z własnych potrzeb niedowartosciowania czy Bóg jeden wie po co.. jeśli już sprawa będzie w sądzie proszę powołać mnie na świadka bo wydaje mi sie ze dużo kłamstw w oszczerstwa na tej stronie jest.

klientka

Myszko, widzę że jesteś tak oczarowana Panem Krzysztofem, że jak mówi skacz - to Ty pytasz tylko jak wysoko !!!!! Ale jeszcze się przekonasz...

myszka

witam no własnie piszecie podajecie strony na których ta firma istnieje tylko chyba żadne z was nie czyta wszystkiego dokładnie .co do ukrywania się pana Krzysztofa to padają tutaj opinie gdzie go szukać gdzie teraz działa i to ta osoba moim zdaniem próbuje oczernić pana K z własnych powodów

klient

Witam, Pani Kasiu, sprawa jest już dawno na Policji tylko Krzysztof umiejętnie się ukrywa. A tak w ogóle to gdzie Pani żyje, żeby działać gdziekolwiek w Polsce to nie trzeba mieć firmy zarejestrowanej w każdej miejscowości, wystarczy na przykład w Zielonej Górze, tak jak to uczynił to ten oszust.

oszukany

O czym Wy mówicie z tym człowiekiem nie ma kontaktu i pieniędzy też nie ma... Pism nie odbiera, telefony nie odpowiadają.... Tak sprawa została zgłoszona i zobaczymy kto tu ma racje... Kto niby oczernia a kto oszukuje i naciąga !!!

kasia

Dzień dobry. Widzę że ktoś tu próbuje wprowadzić zamieszanie i czernica tego Pana. Ja wielokrotnie korzystałam z tej firmy i polecalam wielu znajomym i znajomi znajomym. Meble które zakupiliśmy są solidne i zgrabne pięknie się prezentują. Takiej firmy w ogole nie ma w Ostrowie nawet jak sie wpisze w Google więc państwa zarzuty są bezpodstawne. Może ma pani zawód miłosny albo mąż pani niedogadza. Proszę nie oszukiwać bo ta sprawę można podać na policje.

Franek

witam to jak MYSZKO wytłumaczysz ze działalność została zarejestrowana w maju 2014 w zielonej górze? Wjedź sobie na CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ i wpisz NIP firmy i zobaczysz ze Twoje znajomości są do niczego https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/EntryChangeHistory.aspx?Id=50d91d58-5e67-42a5-9c1f-f1c43a4edd2e&archival=False

myszka

Wypraszam sobie nie jestem Krzysztof. Byłam jego klientką i byłam zadowolona dlatego tez staje w obronie tego człowieka.Co do Pana Janusza to nie znam go ale jest mi miło że staje po mojej stronie. Owszem rozumie Państwa chęć skontaktowania się z Panem Krzysztofem ale nie rozumie waszego postępowania bo tymi oszczerstwami tylko go zniechęcacie.Na stronę trafiłam przez znajomą która znała Pana Krzysztofa i to bardzo dobrze . Mam pewne znajomości i z tego co wiem to ta Firma na prawdę już nie istnieje.

oszukany

A mnie dziwi że ludzie, którzy rzekomo są zadowoleni nagle trafili na tą stronę...zastanówmy się, gość mnie oszukał więc ostrzegę innych ale jak jestem zadowolony to już nie szukam stron na których ma złe opinie i nie będę go bronić bo mi to do głowy nie przyjdzie... szczególnie po kilku latach więc profile myszka i janusz są na pewno związane z osobą tego złodzieja

Rafał

A ja miałem nieprzyjemność świadczyć mu usługi transportowe we Wrocławiu i potwierdzam że ten człowiek to złodziej i oszust, siedział nawet za to, z internetu zniknęły komentarze na jego temat z czasów kiedy prowadził działalność we Wrocławiu. "Myszko" zadziwiająco mocno bronisz go i mam wrażenie że z nim współpracujesz, a może to Ty Krzysiu sam się wybielasz pisząc raz jako myszka raz jako janusz

myszka

Moi drodzy państwo pierwsza rzecz która mnie martw to to że ktoś z was założył profil pod nazwiskiem Pana Stempniewicza a to jest karalne . Oczerniacie go publicznie zamiast skontaktować się z nim osobiście . Piszecie że Firma działa na terenie Ostrowa Wlkp i ze można sprawdzić to na necie skoro tak jest to numer do Pana Krzysztofa tez tam powinien być. Być może Panie Marcinie ja miałam to szczęście i nie zostałam przez niego oszukana ale znam tez ludzi z Wrocławia którzy są zadowoleni z Jego usług tak jak ja . Moim skromnym zdaniem takich rzeczy nie powinno załatwiać sie w ten sposób.

ktoś.

A ma Pan do niego nr tel?? Nie jestem i nie bylam klientka tylko znajoma i nie wiem co sie z nim dzieje...

Janusz

Witam Serdecznie ! Byłem klientem firmy Pana Krzysztofa . Jestem zadowolony z usług jakie proponuje firma jakże z samej obsługi."klientka" nie wiem czemu Pani tak oczernia Krzysztofa widzę tutaj pozytywne opinie ja też osobiście jestem zadowolny lecz Pani chyba przesadza z tymi oszczerstwami i z tym żeby przedstawiac takie rzeczy internetowi niech Pani zachowa to dla siebie i nie psuje opini firmy jak i imienia Pana Krzysztofa . Ja osobiscie jestem zadowolony nie mam żadnych zastrzeżen dla tej firmy i mam cały czas kontakt z Panem Krzysztofem i firmą Pozdraawiam Krzysztofie ! niech Pani się zastanowi nad swoim postepowaniem

myszka

Nie wiem skąd macie te wiadomości firmy nie ma już na rynku od paru lat . Mnie nie oszukał. Jestem zadowolona z jego usług i złożyła bym kolejne zamówienie tylko jest to nie możliwe.Panie Krzysztofie jeśli Pan to czyta prosze o kontakt pozdrawiam

PAWEŁ

LUDZIE UWAŻAJCIE NA GOŚCIA OD WIELU LAT OSZUKUJE I WRĘCZ OKRADA LUDZI POSZUKAJCIE SOBIE OPINIE NA JEGO TEMAT!!! WE WROCŁAWIU OKRADŁ WIELU LUDZI

Dawny klient

kocur masz nr tel do tego człowieka lub adres pod jakim działa? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Klient

Czy ktoś mógłby podać nr tel do Pana Krzysztofa?

koCUR

Myszka, ogarnij się, właśnie takich naiwnych ludzi oszukuje Krzysztof, skoro nie ma takiego numeru telefonu to znaczy że już ma nowy, przez ostatnie miesiące zmieniał numer kilkakrotnie, skoro oszukuje ludzi to nie będzie się nigdzie reklamował - proste. Chętnie też skorzystam z nowego numeru Krzysztofa.

myszka

Nie sądzę bo pod podanym numerem sekretarka informuje iż nie ma takiego numeru.Z mebli i jakości ich wykonania jestem bardzo zadowolona w terminie bez czekania . Pochodzę z Wrocławia i szukając informacji na temat firmy Pana Krzysztofa rzekomej działalności na terenie Ostrowa nic na ten temat nie ma . bardzo chciałabym skontaktować się z Panem Krzysztofem i złożyć kolejne zamówienie . Jeśli ktokolwiek zna numer Pana Krzysztofa proszę o pomoc

koCUR

FIRMA WYKONUJE DALEJ ZLECENIE I WYŁUDZA KOLEJNE PIENIĄDZE, DZIAŁA TERAZ NA TERENIE OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO. OSZUST - ODRADZAM !!!

myszka

bardzo dobra firma polecam poprzednie opinie są fałszywe firma nie wykonuje zamówień od kilku lat meble do dziś są bardzo wytrzymałe solidnie wykonane. szkoda że nie ma jej nadal ponieważ znów złożyła bym zamówienie

klient

zgadzam się z poprzednimi opiniami to KŁAMCA, OSZUST I NACIĄGACZ ODRADZAM !!!!!!!!!!!!

Jaga

Brak mu płynności finansowej przez co nie kończy zaczętych prac! Chce zapłatę przed zakończeniem prac a potem znika bez śladu i nie odbiera tel. Odradzam!

klientka

Krzysztof Stempniewicz to oszust!!!! Ostrzegam przed korzystaniem z jego usług. Zamówiliśmy szafy w Repus Meble. Za szafy zapłaciliśmy w maju a w listopadzie nadal ich nie zamontował. Zero kontaktu z tym człowiekiem. Byliśmy zmuszeni założyć mu sprawę sądową. ODRADZAM!

Zostaw opinię o Repus Meble Krzysztof Stempniewicz - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Repus Meble Krzysztof Stempniewicz