A&J Consulting Jacek Kotowicz

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 3 ocen.

Opinie o A&J Consulting Jacek Kotowicz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Consulting Jacek Kotowicz

Franek

Opliwac lazdy potrafi lecz wyrazac wsziexznosc nikt. Trzeba pamietac o tym ile dobrego zrobil. Pozdrawiam

zly
@Franek 17.01.2017 10:28

ty pisac dobry polski kali

Karczek

Kotowicz na profilu FB (Pan Kopeć) chwali się że pracuje w Warszawie w Innology Polska i Konsalnet także komornik i do dzieła. Mi udało się odzyskać kasę zanim u swojej Pani majątek schował. A sądząc po fotkach to za chwilę wyda na panny i to co schował.

zyga
@Karczek 04.12.2017 08:00

Wlasnie jedna z jego panienek wystawila mu tu pozytywna opinie. Jak poszperacie w internecie to znajdziecie ja z J.K.

Kamilsyk
@zyga 30.11.2017 12:54

Już siedzi, Warszawa Białołęka 3 lata i 4 miesiące do odsiadki, następny wyrok w lutym 2018 będzie we Wrocławiu, mnie wykiwał na 120000PLN, jak ktoś ma więcej info proszę o kontakt na kamilsyk@interia.pl

MaciekS

Proszę o najnowsze info odnośnie tego oszusta

Kacperski A.

On już ma pięć wyroków, trzy w zawieszeniu ale już są pierwsze wyroki (dwa) do odsiadki bez zawieszania w stosunku do tego złodzieja, za krótki okres będzie trzeci 99 % tez do odsiadki z Wrocławia. Są już wyznaczone terminy do stawiennictwa sie w ZK.

Kolejny oszukany

Ja mam podpisane z panem K. Dwie umowy z października i listopada 2015 roku. Tez zostalem oszukany.

Grzegorz

Zostałem oszukany proszę o kontakt mgrzesiu@wp.pl

MaciekS

Kotowicz jest oszustem Sprawy prowadzi skandaliczne i niedbale Bezbłędnie potrafi tylko brać kasę Niedotrzymuje umów, ponadto potrafi to ukrywać i kłamać że jest inaczej Pomimo że stracił prawo do wykonywania zawodu, twierdzi aż do samej rozprawy, że to nieprawda

Oszukani

Tez jestem ofiarą tego oszusta. Zostalam oszukana w lutym 2016

Oszukani

Tez jestem ofiarą tego oszusta.

Oszukany

Przeciwko jackowi K zostala zawiadomiona prokuratura z paragrafu 286kk wkonywanie i legitymowanie sie jako radca prawny bez uprawnień jak również wyludzenie pieniędzy jezeli ktos zotal oszukany przez tego niby lub bylego radcę prawnego po czerwcu 2015 proszę o kontakt

Ryci
@Oszukany 12.03.2017 21:08

jestem załatwiony przez tego typa, proszę o kontakt.

Kacperski A.

Czas tej qurwy na wolności juz sie konczy, juz niedługo pójdzie do pierdla.

ogur

Jacek Kotowicz jest żulem, chodzi wybiera pety ze śmietników, śpi schlany po trawnikach. Także o czymkolwiek można zapomnieć, też zostałem oszukany przez tego człowieka.

oszukany

Na FB nie jest już Pan Jackiem K tylko Danielem!!!!!!

mgrzesiu

To bezczelny i całkowicie pozbawiony etyki typ. Prowadził sprawy jako mój pełnomocnik a po ich przegraniu nawet nie poinformował o wyrokach dodatkowo teraz nie chce nawet przekazać otrzymanej korespondencji z sądów tylko bezczelnie odpowiada że sam mam sobie szukać informacji w sądach. Nigdy w życiu nie spotkałem tak zakłamanej osoby. Powinien nigdy nie znaleźć już żadnego zatrudnienia, chyba, że do sprzątania kibli.

Kacperski A.

Kotowicz to złodziej i kanalia, radzę omijać go bardzo szerokim łukiem. znam trochę tego małego złodziejaszka.

Marek H

To zwyczakne swimstwo tak upubliczniac i to anonimowo dane drazliwe. A ja osobiscie jestem zadowolony Marek H

Kinia

Typowe polskie piekielko.nie zalatwil sprawe pozytywnie i to mnie interesuje. Pozdrawiam Kinia

Były żołnierz zawodowy

Przyłączam się do poprzednich wypowiedzi . Pieniądze za swoje "usługi" wiedział jak pobierać, a wynik jego działań był mierny. Gdybym wiedział, że ta osoba jest tak bardzo nierzetelna nigdy bym jej nie powierzył swoich spraw. Opinia swoją opieram nie tylko na moich doświadczeniach, ale też innych moich kolegów.

SK

Bezczelność tego małego gnoja sięga samych szczytów, komornik juz zlicytował jego mieszkanie w Bydgoszczy http://www.ekomornik.pl/auctions/detail/312912. Naciągnął wielu ludzi, w szczególności żołnierzy zawodowych przywłaszczając sobie ich pieniądze, nie małe kwoty (ponad sto tysięcy ) od jednej osoby a naciągnął kilka osób, ma już kilka wyroków w zawieszeniu a) Sądu Rejonowego w Bydgoszczy z dnia 19 lutego 2016 r., Sygn.akt IV K 575/15, b) Sądu Rejonowego w Bydgoszczy z dnia 17 marca 2016r., sygn. akt IV K 94/16, i został skreślony (dosłownie wywalony z hukiem ) z listy radców prawnych w Bydgoszczy rzeczenie Okręgowego Sądu Dyscyplinarnego przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Bydgoszczy, sygn. akt OSD 3/2016 z dnia 13 czerwca 2016 r. , na forach wojskowych został zbanowany ponieważ dalej próbował naciągać i okradać ludzi tworząc kolejne nicki http://www.nfow.pl/viewtopic.php?t=42159, toczy sie przeciwko niemu kilka spraw o przywłaszczenia i oszustwa, na jego FB tez sa wyrażone opinie o tym bydlaku. Reasumując jest to złodziej i krętacz, mam nadzieję że jego dni na świeżym powietrzu są już policzone

JK

Swoja drogą zapraszam Państwa do kontakt poprzez FB. Pozwoli to na wyjaśnienie pewnych nieścisłości. Dziękuje i pozdrawiam wszystkich ukrywających się pod nikami. Skoro zostali państwo oszukani, proszę o podpis, anonimowo bluzgać i oskarżać może każdy. Powodzenia. Zakłamani ludzie: oszukałem, bo nie wygrałem sprawy. Toż to kpina jakaś!

BERNARD

WITAM PODAJ ADRES E-MAIL

Krzysiek

Jacek Kotowicz juz nie jest radca prawnym. Na chwile obecna powinien się martwić jak sobie w więzieniu poradzi bo przy takich zarzutach nie wywinie się. Sprawa karna juz w toku.

Mgrzesiu

Również zostałem oszukany przez tego człowieka bardzo proszę o informacje czy można dołączyć do skargi zbiorowej na niego

Darek

Faktycznie nieciekawa persona . Udzielał się na wojskowych forach , chwalony był za sprawy z tego zakresu prawa , ale po prostu kilka mu się udało wygrać i potem już jechał na renomie . Sam straciłem przez niego prawa do lokalu za ponad 200 tysięcy złotych . Jego argumentacja prawna , udzielana w zasadzie tylko korespondencyjnie , bo telefonów nie odbierał , niby taki nawał pracy , została wyśmiana w WSA i NSA . Przeklęty internet . Zwykły , młody radca prawny z mojej miejscowości złapał sie za głowę czytając wywody tego Pana , a sprawa była do wygrania w cuglach . Cóż , sąd po prostu przyklepał brednie Wojskowej Agencji Mieszkaniowej w Krakowie , bo jeżeli sam pozwany na to przystał w pismach redagowanych przez Kotowicza, to trudno aby było inaczej . Ciekawe ilu ludzi naciągnął .

misiu234

Czy jest wogule jakis pozew zbiorowy przeciwko temu panu ??

Rzecznik dyscyplinarny

Nikt już Kotowicza nie uniewinni, ten człowiek już może całkowicie zapomnieć o zawodzie prawnika, jest prawomocnie zawieszony i w kolejce czeka już następnych kilka skarg do OIRP na tą personę, ponadto w sądach cywilnych i karnych są już sprawy przeciwko temu złodziejowi, on nie daje już rękojmi na wykonywanie zawodu radcy prawnego i zostanie wydalony. Odnośnie spraw karnych też czeka na niego ostry wyrok bo to już nie było wykroczenie lecz kilka podobnych przestępstw. Jego specjalnością było okradanie żołnierzy zawodowych ze świadczeń związanych z odprawą mieszkaniową (po około 150000PLN od okradzionego żołnierza).

HAJLA BAJLA

OGŁASZAM LETNI KONKURS, NIESTETY BEZ NAGRÓD :-( ZE WZGLĘDU NA TO, ŻE MNIE NIE STAĆ NA NAGRODY. JAK NAZWAĆ CZŁOWIEKA, KTÓRY MIENI SIĘ PRAWNIKIEM , NAWET RADCĄ PRAWNYM, A OD PRAWIE 10 MIESIĘCY NIE CHCE ZWRÓCIĆ ZNACZNEJ KWOTY PIENIĘDZY, KTÓRĄ OTRZYMAŁ NA SWOJE KONTO W IMIENIU KLIENTA? DLA NAJBARDZIEJ KREATYWNEJ NAZWY NAJWIĘKSZE I NAJBARDZIEJ UŚMIECHNIĘTE DZIĘKUJĘ NA ŚWIECIE. ODPOWIEDZI PROSZĘ UMIESZCZAĆ TUTAJ. PS: OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM

Oszukany

Boi sie odpowiedzialnosci za swoje klamstwa. Nie raczy nawet odebrać telefonu od klienta który został przez niego wprowadzony w błąd.

były żołnierz zawodowy

nierzetelny, niesłowny, oszukał mnie

Ernest

I ja się przychylam. Polecam

Werka

Guzik mnie to obchodzi. Jestem bardzo zadowolona. Najważniejsza jest skuteczność

Ag.

czyli że może udzielać porad prawnych, prowadzić kancelarie, tylko nie może reprezentować klientów przed Sądem. Takie są przepisy

M.H.

Na stronie OIRP jest ta informacja na czerwono, czyli to raczej oznacza, że trwa postępowanie odwoławcze,więc przy całym szacunku może być jeszcze uniewinniony. Nie osądzajmy człowieka przedwcześnie.

xxxxx

A dlaczego?

żołnierz

Szanowni Państwo- nie dajcie się nabrać. Pozytywne opinie wystawiają Kotowiczowi jego KLAKIERZY. Kotowicz jest zawieszony w wykonywaniu zawodu radcy prawnego. Wystarczy zadzwonić pod nr (usunięte przez administratora) ( Okręgowa Izba Radców Prawnych w Bydgoszczy) i wszystkiego się dowiecie. Wpis OIRP w Bydgoszczy: Kotowicz Jacek, Nr uprawnień Bd-1053 - Zawieszony w prawie wykonywania zawodu radcy prawnego od dnia 6 lipca 2015 roku. Nr na liście 76

Marta

Ja tam bardzo sobie chwalę współpracę. Widać ktoś musiał miernie płacić

Bartek

To fakt, trollowanie, zawsze będzie w modzie. A nam potrzeba więcej takich Kancelarii. Brawo Panowie

Marta

Hejterzy są wszędzie. Panie Jacku, jest Pan bardzo skuteczny i to się liczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Brakuje ludzi z takim podejściem jak Pan Jacek. Super

Krzysztof

Polecam. Prawdziwi ludzie sukcesu! Więcej nam takich trzeba

Patryk

Ja jestem bardzo zadowlony! Mogę śmiało polecać. Bardzo kompetentny człowiek, przyjemna atmosfera.

Klient

WITAM zostałem oszukany przez pana Kotowicza sprawdzałem w okręgowej izbie radców prawnych i rzeczywiście nie ma uprawnień do wykonywania zawodu

Zyga

Radca Prawny Jacek Kotowicz pozbawiony jest prawa wykonywania zawodu radcy prawnego. Po informacje odsyłam do Okręgowej Izby Radców Prawnych w Bydgoszczy.

Zostaw opinię o A&J Consulting Jacek Kotowicz - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Consulting Jacek Kotowicz