Gastro Team

Adres: Parowcowa 18/22A, 02-445 Warszawa

NIP: 5241460786 REGON: 017262557

Gastro Team
4 3 39 5 1

Opinie o Gastro Team

Filtruj opinie po kryteriach:

Arek
 Opinia

Fajnie, że klienci pozytywnie opiniują firmę ale zastanawiam się dlaczego pracownicy nic nie piszą?

Pomocna?
TakNie
Jozin
 Opinia

Szczerze polecam! Bardzo smaczne domowe obiady i sympatyczna obsluga.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Jozin 17.12.2018 16:11

Świetnie! Jesteś już kolejną z wielu osób, które chwalą sobie firmę Gastro Team. Jak często ich odwiedzasz? Słabo znamy firmę Gastro Team od strony tego, jakim jest pracodawcą, dlatego najwyższy czas to zmienić. Zapraszam teraz do dyskusji tych, którzy w niej pracują. Czy zatrudniając się tam można liczyć na jakieś atrakcyjne dodatki pozapłacowe? Czekamy z niecierpliwością na Wasze wpisy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@Jozin 17.12.2018 16:11

Masz rację. Profesjonalna obsługa eventów tak naprawdę bez względu na liczbę gości. Obsługa spisuje się na medal i jest świetnie zgrana i zorganizowana.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Franek
 Rekomendacja
@Alicja 08.02.2019 11:10

Zamawiamy catering do pracy. Doskonale dania kuchni polskiej, zawsze świeże, gorące i pachnące. Surówki przepyszne, świeże.

Pomocna?
TakNie
Lew
 Opinia
@Jozin 17.12.2018 16:11

Miałem okazję być na weselu organizowanym przez Gastro team. Jedzenie fenomenalne, a obsługa kelnerska spisała się na medal.

Pomocna?
TakNie
Lidka
 Opinia
@Jozin 17.12.2018 16:11

Obiadu jako takiego nie jadłam, ale byłam gościem na imprezie która Gastro organizowało. No i przystawki pycha, wystrój i obsługa także bez zarzutu.

Pomocna?
TakNie
Kirk
 Opinia

Pierwszorzędny catering. Smacznie, do syta - je nie tylko żołądek ale i oczy ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anka
 Opinia
@Kirk 04.09.2018 19:16

Zgadzam się w 100% z tym co napisałeś. Do tego świetny lokal i bardzo dobrze zorganizowana impreza. Bawiliśmy się znakomicie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Anka 15.11.2018 13:27

Niezmiernie cieszy fakt, że wszystkie usługi oferowane przez Gastro Team spełniły stawiane przez Ciebie oczekiwania. Będziesz ponownie z nich korzystała? Ostatnie posty dotyczą jakości usług firmy Gastro Team, dlatego teraz chcielibyśmy poznać ją jako pracodawcę. Może zatem odezwą się tu jacyś pracownicy i opiszą aktualną jej kondycję? Może zarobki są tam już na tyle korzystne, że warto byłoby ubiegać się o pracę - co sądzicie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Gastro Team? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jonny
 Opinia
@Administrator 15.06.2018 09:25

Praca w gastronomii nie jest lekka. Trzeba kochać gotować, a do tego mieć idealnie wyostrzone zmysły smaku i węchu. W Gastroteam pracuje się dobrze, atmosfera jest przyjemna i przede wszystkim pracownicy współpracują ze sobą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek W.
 Opinia
@Administrator 15.06.2018 09:25

Jak ktoś lubi pracę w gastronomii, to na pewno spełni się w Gastroteam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie prezentuje się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Migotka
 Opinia
@Administrator 13.05.2018 09:57

Prawda jest taka, że Gastro Team nie ma większej konkurencji w Warszawie. Są dobrzy, a ich usługi są kompleksowe, słuchają klientów i mają rozsądne ceny.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Dawno na forum nie było merytorycznych wypowiedzi na pracy w Gastro Team. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kinga
 Opinia
@Administrator 12.04.2018 09:55

Jest dobrze, a w pracy panuje przyjazna atmosfera. Prawdą jest, że zgrana ekipa, to połowa sukcesu w pracy. W Gastro tak własnie jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tołdi
 Opinia

Świetna organizacja czasu i pracy. Doskonałe jedzenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ala
 Opinia

Pracowałam na Strumykowej praca ciężka jak to na kuchni wszędzie trzeba pracować, zarobki wyższe niż w przedszkolu państwowym mam porównanie przez wiele lat pracowałam na państwowym. Zależy czego się oczekuje od danego miejsca. Ja nie miałam takich problemów z umową, zanim przyszłam do pracy byłam na rozmowie Pani menager wszystko mi powiedziała o pracy obowiązkach być może że ja mam duże doświadczenie w pracy na kuchni, dostałam adres do Pani kadrowej i wszystko już na miejscu załatwiłam. Było że ktoś do pracy nie przyszedł bo zachorował lub dziecko, ale tak jest wszędzie zdarza się i owszem niektórzy przeginają z nieobecnościami ale nie wiem czy na to ma wpływ właściciel.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Basik
 Opinia
@Ala 09.10.2017 23:32

W przedszkolach państwowych zawsze były najniższe pieniądze. Trzeba być filantropem żeby tam pracować :) Natomiast w siedzibie Gastro team, to zupełnie inna bajka, inne pieniądze i normalna atmosfera.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fubu
 Opinia
@Basik 13.11.2017 12:04

Albo trzeba lubić gotować dla dzieci :) Są ludzie, którzy pracują za psie pieniądze i to im wystarcza. Ze świecą takich szukać, ale jednak ;) W Gastro płaca jest o niebo lepsza, a i warunki pracy dobre.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sławek
 Opinia
@Fubu 12.12.2017 18:53

A co mają powiedzieć kucharki pracujące w państwowych przedszkolach? One dopiero pracują za grosze :/ Gastro oferuje niezłe warunki pracy w porównaniu do innych jadłodajni, stołówek czy firm cateringowych.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dejka
 Opinia
@Sławek 10.01.2018 15:08

I tu się zgodzę. Poza tym jakość wyżywienia na szkolnych stołówkach jest bardzo wysoka (mówie go Gastroteam). Mój syn chodzi do szkoły, która ma podpisany kontrakt z Gastro na catering i naprawdę żywność jest świeża, urozmaicona i co najważniejsze - ZDROWA. Wcześniej, w przedszkolu państwowym była po prostu tragedia z jedzeniem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia

Gastro Team to super pracodawca. Opinie na forum utwierdziły mnie , że warto tu pracować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Baśka
 Opinia

Dokładnie! Na kuchni zawsze była, jest i będzie ciężka praca. Albo lubisz to co robisz, albo szukasz nowej pracy. Organizowałam wraz z gastro team kilka eventów i wesel (praca na kuchni) i mówcie co chcecie, ale wszystko jest dopracowane na ostatni guzik. Jedzenie jest smaczne i prezentuje się znakomicie. Kelnerzy zgrani. W kuchni jest młyn, ale kto powiedział, że będzie łatwo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Diana
 Opinia

Żadna inna firma cateringowa nie dała mi tak dużego wyboru i możliwości wpływu na ostateczny wygląd przyjęcia. Jesteście znakomici i wszechstronni. Polecam wwwgastroteam.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gośka S.
 Opinia

Pracuje już 6 lat i gdyby było żle to dawno bym zmieniła ale wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, Jak na obecna sytuacje w gastronomii to jest naprawdę uczciwie, pensja na czas zawsze , godziny pracy i warunki również porządne. Nie ma co narzekać. Ja polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kruczka
 Opinia

Mam wrażenie, że większość opinii tutaj pisze konkurencja. Jeżeli komuś zarobki nie odpowiadają, to trzeba było studia skończyć i robić karierę, a nie wylewać żali, że pracuje się na kuchni, czy w szkolnej stołówce. Wiadomym jest, że w tej branży nie zostanie się milionerem i nie zarobi kokosów. Niemniej jednak nawiązując do Gastro Team, bo w końcu o tej firmie mowa, to pieniądze zawsze są na czas, umowa spisana i jasno określone warunki. Osobiście polecam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kelner94
 Opinia

wchodzi na rynek nowy portal jest niezależny tzn. ustala się dyspozycyjność w kalendarzu i można dostać zlecenie od różnych agencji jak i od bezpośrednich pracodawców adazo.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia

A to chyba z kosmosu opinia bo ja pracowałam już z wieloma Managerami , ale w Gastro Team jedyny normalny człowiek jakiego miałam okazję w gastronomii poznać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koleżankazpracy
 Opinia

To pozdrawiam panią , bo jak się kradnie w pracy to trzeba się jakoś odgryżć , Trzy próby pobłażania na kradzież to i tak o dwie za dużo. Pozdrawiam. Pani W.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marzeka Kalas
 Opinia

Pracuję od 9 miesięcy i jest spoko, może pieniądze nie są oszałamiające ale praca też nie jest ciężka, warunki w stołówce bardzo dobre, wypłata jest na czas, umowa normalna , Ogólnie polecam i choć nie mam sama dużego doświadczenia na kuchni to tu się dużo nauczyłam. I dodatkowy Plus to dobra atmosfera, fajne babki na kuchni, kierownictwo które nas odwiedza bardzo sympatyczne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
santiago
 Opinia

A to bardzo ciekawe , bo ja właśnie pracuje tam już 3 lata i jestem bardzo zadowolony a w wielu juz stołówkach i firmach byłem. Mam umowę i całkiem dobre pieniądze. I wyrozumiałość szefostwa co do pewnych osób które faktycznie nie przychodziły do pracy to raczej zaleta a nie wada bo wielu osobom szansa byłą dana o kilka razy za dużo ;/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
santiago
 Opinia

bardzo ciekawa opinia tyle że nie do tego Gastro Team co trzeba bo w tym jest Pani Manager :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gość
 Opinia

to zależy czy w cateringu czy szkole, szkołę odradzam no chyba, że komuś odpowiada 10 zł na godz ciężkiej harówki, kilka świadectw pracy w ciągu roku (1/2, 1/8 etatu a najlepiej na czarno- w zalężności od humoru p. W ). Większość pracowników zatrudniają na czarno to i nie przykładają się do pracy odpowiednio nie przychodzą wcale lub po balandze dzwonią że są chorzy a osoby które zostają muszą zasuwać za nie -bo szefostwo nie dba o pracowników. Tragedia przez duże T, mimo bezrobocia można znaleźć prace na normalnych warunkach. zanim pójdziesz na rozmowę na ul.Strumykową to przeczytaj wszystkie komentarze w internecie lub porozmawiaj z osobami które pracowały tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia
@gość 23.07.2015 08:09

Witam jutro mam tam rozmowę ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
izabell
 Opinia

Masakra jakich mało, w szkołach Dzieci są karmione zlewkami i to dosłownie!!! kotlecik nie zjedzony przez dziecko ze zmywaka wędruje spowrotem na wydawke tak samo gularze mięsne jak i nawet ziemniaki bo Pani W za mało ugotowała i tak się ratuje tak było za moich czasów jak pracowałam w szkole na ul Niecałej.... Porażka !!! Rodzice przyjrzyjcie się bliżej tym Paniom Pani W. Pani M. pani Z. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elunia Kuchnia
 Opinia

Witam Ja pracuję tam już ponad 2 lata i mocno nie narzekam , są różne sytuacje i zarobki mogłyby być większe ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma . Pensja jest zawsze na czas , praca w normowanych godzinach . Wydaje mi się że kolega powyżej chyba nie w tym Gastro Team pracował :) albo jest z konkurencji . Pracowałam w różnych firmach cateringowych i jak na razie w Gastro jestem najdłużej , atmosfera całkiem pozytywna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OSZUKANY
 Opinia

jest to [usunięte przez moderatora]. tylko obietnice złote góry nic więcej. Po prostu taki cwaniaczek. Naciągacz nigdy nie zobaczyłem pieniędzy które zarobiłem ciężko pracując. Kobietom zawsze zadawał pytanie "co jesteś wstanie zrobić za większe wynagrodzenie?" UWAGA KOBIETY, UWAZAJCIE, A NAJGORSZY JEST TEN MENAGER

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Gastro Team - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej