4.4/5

• Czernidła
  • Dębina
  • Cieszyn
Karczew - Baks

3. Opinie o pracodawcach Karczew
  5. Opinie o Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Opinie o Baks Producent Systemów Tras Kablowych Karczew

Nie przegap nowości o Baks Producent Systemów Tras Kablowych!

DeDe

09.01.2020 13:55

macie więcej niż jeden magazyn, nie? skąd mam wiedzieć na który skierowana jest oferta pracy ze strony? mogę sobie wybrać czy jak?
    Gerwazy

10.01.2020 09:30

tak, jest Karczew, Łódź i Katowice. jak to skąd masz wiedzieć? Przecież masz napisane w ofercie “miejsce pracy:Karczew” więc wszystko powinno być jasne :D
    DeDe

13.01.2020 14:46

a faktycznie, sorry, zwracam honor
    Kolo

08.01.2020 11:11

Byłem ostatnio na szkoleniu instalatorów u Was i powiem szczerze, że bardzo dobrze wrażenie wszystko na mnie zrobiło. Część teoretyczna i praktyczna, obie fajnie przeprowadzone i przydatne. Pozdrawiam!
    Michał

30.12.2019 14:32

Podobno szukacie pracownika sekretariatu, rozumiem, że płeć nie ma znaczenia i kandydować zarówno mogą kobiety jak i mężczyźni?

24.12.2019 11:11

Metek

30.12.2019 10:53

Ja spoźniony jak zwykle, ale wpadam z życzeniami Szczęśliwego Nowego Roku :D
    Trr

30.12.2019 12:18

Wiesz dla mnie to lepiej. Zresztą, odświeżenie składu zwykle przynosi dobre rezultaty na efektywność ;)
    Ewis

21.12.2019 17:24

Będą podwyżki po nowym roku?
    Ciekawy

22.11.2019 12:08

Macie dział badań. Bardzo interesująca praca. Na jakiej zasadzie są ludzie przyjmowani? Jak przeprowadzane są doświadczenia? Czy współpracujecie z kimś
    nemo

25.11.2019 13:58

kolego za dużo chciałbyś wiedzieć. Z konkurencji jesteś?
    klekot

28.11.2019 11:54

No napisał, że jest ciekawski
    Zbigniew

14.11.2019 10:04

Cześć! jestem 49letnim ślusarzem. Szukam pracy takiej już w której zostanę do emerytury. Zależy mi żeby firma miała stabilną sytuację na rynku, żeby wypłacała regularnie wypłaty i żeby było do przeżycia
    Zbigniew

20.11.2019 11:49

Dobra, w takim razie teraz bardziej drażliwy temat, w ogłoszeniu niby nie jest wspomiany limit wiekowy ale jaka jest średnia wieku
    Tom

21.11.2019 08:17

Hahaha, nie miej komplesków, najważniejsze doświadczenie i chęć do pracy
    Staszek

13.11.2019 12:57

Tylu macie doradców, że aż ciężko się zdecydować do którego zadzwonić ;P
    Automatyk

29.10.2019 10:23

Chce startować na automatyka bo znam się na tym ale nie mam rocznego doświadczenia to przyjmują tak ?
    Automatyk

05.11.2019 09:07

2miesiące ale szybko się ucze ;p
    Tom

07.11.2019 10:11

Powiem ci tak, jak ci bardzo zależy i rozumiesz temat to możesz spróbować, ale nie uwłaczając ci to przez 2miechy to ty orłem w dziedzinie nie jesteś
    Andrzej

23.10.2019 09:06

Chciałbym pochwalić dział doradztwa technicznego, nie wiem czy wszyscy ale osoba z którą miałem przyjemność rozmawiać bardzo kumata i ogarnięta. Pozdrawiam
    Tymon123

07.10.2019 11:21

Jak duże są regiony sprzedaży dla handlowców?
    Tymon123

11.10.2019 09:21

Gdzie?
    ofc

15.10.2019 09:41

W zakładce kontakt, reszte sobie znajdź
    Andrzej

12.10.2019 19:04

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować, podpowie mi ktoś coś?
    kopytko

14.10.2019 18:43

a na jaki dział chcesz aplikować, produkcja, biuro.....? wszystko zalezy gdzie trafisz, ale chyba najgorszą opinię ma magazyn
    pytalski

30.09.2019 13:13

czy osoby prywatne mogą przy zamówieniu liczyć na transport czy musi być jakiś limit?
    Ralf

01.10.2019 10:09

Dobre pytanie, jak to jest z dostawą, bo na stronie są podane miasta czyli pewnie do jakiejś hurtowni są wysyłane i stamtąd odbiór. Dobrze rozumiem?
    Odys

04.10.2019 13:04

Na stronie są podane numery telefonów, na które można dzwonić aby złożyć zamówienie lub uzyskać rzetelne odpowiedzi pytania. Są również podane trasy i terminy dostaw. Najrozsądniejsze więc wydaje się zapoznanie ze stroną oraz uzyskanie informacji u źródła.

Oferty pracy - Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Spawacz ręczny/ operator robota spawalniczego

Mechanik Utrzymania Ruchu

Karczew

Specjalista ds. zakupów (k/m/d)

Operator maszyn

Frezer (k/m/d)

Garwolin

Magazynier z uprawnieniami na wózki widłowe (k/m/d)

Karczew

25.09.2019 10:54

Tym razem byłem na targach i widziałem. Nie było wstydu, bardzo fachowe to stoisko miał Baks, nie takie przesadzone jak niektórzy ale jednak były bajery. Fajne, podobało mi się
    Pino

26.09.2019 12:45

były targi w bielsku i gdańsku, o których mówisz?

27.09.2019 14:02

Bielsko, miała być wycieczka i była
    Kokosz

03.09.2019 09:42

Jak często aktualizowane są oferty na stronie? Jestem w miare na bieżąco i mam wrażenie że nic się nie zmienia
    obserwator

19.09.2019 12:21

Przygladam się waszej dyskusji iii zgadzam sie z jednym i drugim bo faktycznie przyczepiłaś się bezsensu i tu sie zgodzę z Karlik ale gdyby faktycznie pytanie powtórzyło się niedawno to zgdziłbym sie z Martinem bo jeśli komuś sie nie chciało przeczytać kilku zdan to nie uwierze, ze takiej osobie bedzie sie chcialo pracowac i że bedzie pracowac dokladnie. Niby mala rzecz ale daje jakis ogląd
    Karlik

23.09.2019 11:11

Według mnie za bardzo generalizujesz w końcu mogło komuś umknąć, ale nie ważne. Szanuje Twoje zdanie
    Tomek

28.08.2019 09:50

Czy jako osoba bez żadnego doswiadczenia dostane się na magazyn? Wiem, nie trzeba mieć nie wiadomo jakich predyspozycji ale już mi w jednej firmie odmówiono właśnie z powodu braku doswiadczenia co bylo dosyć dziwne, no ale wole spytac
    Tomek

02.09.2019 15:58

Wow. Jak konkretnie. Thx
    Pinin

06.09.2019 13:21

nie zatrudniaj sie na magazyn(usunięte przez administratora)szkoda zdrowia poszukaj czegos innego
    Mrówkolew

21.08.2019 11:38

Macie jakieś hurtownie/ sklepy stacjonarne gdzie można iść zobaczyć jak to wszystko w rzeczywistości wygląda, jest jakaś lista z adresami dostępna?
    Ach ten admin

26.08.2019 15:09

hahaha no to masz na stronie :D
    salamandra

27.08.2019 13:34

co oni się tak tych linków uczepili na stronie w zakładce "partnerzy handlowi", o.
    michau

20.08.2019 15:27

przegladalem ostatnio goworki innych firm z okolicy i tam chwala baksa
    Mazan

12.07.2019 14:20

Czy ogłoszenia o pracę na stronie Baksa są aktualne? pytanie jest zasadne bo data wstawienia ogłoszenia jest w styczniu, więc?
    Guru

25.07.2019 10:47

to dzwoń bo tu ci nikt raczej nie pomoże w tej sprawie
    Xxx

20.08.2019 09:44

Do lipca 2019 nikogo takiego w Eksporcie nie było i wątpię żeby się zmieniło..
    Karola

14.08.2019 11:34

Jak to jest, że szukają przedstawicieli w różnych regionach. Czy są jakieś sklepy firmowe, czy stacjonarnie w Karczewie tylko dział handlowy jest podzielony na regiony?
    ...

19.08.2019 08:41

jakbys kliknela w ogloszenie, a nie zadawala pytan po przeczytaniu naglowka to jest napisane jak byk “siedziba w Karczewie”. daj sobie spokoj bo raczej jakis ogarnietych szukaja

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Baks Producent Systemów Tras Kablowych?

gienko

12.08.2019 14:47

jaka jest aktualizacja BaksCada?

02.08.2019 09:07

Chwila minęła ale może ktoś wie jak było na targach?
    Zawisza

07.08.2019 09:46

Następne są we wrześniu. Możesz przyjść i sam zobaczyć.
    Haha

08.08.2019 12:27

W Gdańsku są więc od razu wycieczkę sobie zrobisz
    Kuki001

19.07.2019 17:26

Czy wrócą nadgodziny?
    ....

06.07.2019 16:33

Pracuje w Baksie 10 lat,bywało różnie jak to w wielu firmach ale co jest obecnie w firmie to chyba nikt się nie spodziewal. Brakuje osób do pracy nie wspomnę osób z doświadczeniem przez ostatnie 2,3 miesiące jest tragicznie co najlepsze firma nic z tym nie robi czyli jak będzie tak będzie a były słuchy ze chcą 3 zmiany zrobić a tu może nie długo będzie 1 zmiana,na pracy mi zależy dobrze zarabiam ale nie będę pracował za dwie osoby po mimo zadowolenia z pieniędzy nie,kwestia czasu jak inne osoby zaczną się zwalniać i dobrze,nie ma osób do pracy nic z tym firma nie robi olewaja to czyli kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. A tu osoby na forum pytają się jak i na jakim dziale praca wygląda? Powiem że każdy tu się gdzieś odnajdzie ALE nie w obecnej sytuacji gdzie na dany dział brakuje po 5,9 osób!!!!!
    Deni

18.07.2019 09:47

Dlatego dobrze że jest zainteresowanie pracą i że ludzie pytają. Ty przynajmniej jakiś konstruktywny ten komentarz napisałeś a większość zwyczajnie (usunięte przez administratora)głupoty jakieś bezsensowne dyskusje, takim (usunięte przez administratora) sami sobie robimy do gniazda, a jak przyjdą nowi do pracy to będzie dobrze każdy będzie robił co do niego należy i aktualny problem się rozwiąże ale ciężko żeby ktoś przyszedł jak przeczyta jakieś komentarze "czemu sadownicy dojeżdżają taniej" sam byłem zniesmaczony co za zawistne społeczeństwo, a co dopiero ktoś z zewnątrz...
    pih

17.07.2019 15:05

nie zatrudniajcie sie w baksie jest tyle(usunięte przez administratora) firm gdzie tez szukaja osob do pracy i to za lepsze pienidze(usunięte przez administratora)nie polecam pracowalem pare lat i dzieki stracony czas..
    emdzej

23.06.2019 16:07

bron boze na magazyn pracujesz za czterech a jeszcze zwalniaja sie starzy pracownicy coraz gorzej a (usunięte przez administratora) z nim nie da sie pracowac wiem co mowie troche pracowalem na magazynie nje polecam..

03.07.2019 22:55

Jeśli zastępują się inne osoby to tym samym zdobywa się nowe doświadczenie i umiejętności...A jeśli ktoś jest kreatywny to powinno to być docenione!!! Więcej obowiązków...większa pensja...A tak raczej nie jest:-(
    pih

17.07.2019 15:03

W baksie sie da niestety,,

Kontakt - Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Jagodne 5 05-480 Karczew

NIP:5320102041

Branża główna: Wyroby metalowe

FacebookIconYoutubeIcon
    AB34

04.07.2019 15:25

Wie ktoś jak wygląda rekrutacja?
    HENIU

09.07.2019 12:20

A prowadzona jest jakaś teraz?
    no

11.07.2019 10:50

ogolnie wyglada normalnie, zakladam ze nie jets to twoja pierwsza rozmowa wiec tego tłumaczyc nie musze. Jesli chodzi o jakies specials to raczej nie, przynajmniej za moich czasow nie bylo wiec standardowo
    qwerty

06.06.2019 09:10

przymierzam się do aplikowania na stan. Handlowca w Łodzi, może ktoś coś powiedzieć więcej?
    Stan

10.06.2019 09:26

w zasadzie to podstawowe info masz w ogłoszeniu
    PcH

04.07.2019 13:21

Byłeś na rozmowie?
    Kursant

11.06.2019 00:47

Spoko, że zrobili kurs pierwszej pomocy. Niby nic wielkiego ale zawsze to coś. Nie jakiś lipny kurs tylko w koncu taki fachowy, z praktyką na fantomach.

03.07.2019 22:27

PRAWDA ZABOLAŁA...W Baksie wieści szybko sie roznoszą..(usunięte przez administratora)
    naja

04.07.2019 13:14

czyli jednak to ty
    lolek

13.06.2019 09:23

Szczerze lepiej iść na produkcje czy na magazyn, bo sa dwa ogłoszenia, uprawnienia na wozki nawet mam
    lolek

21.06.2019 10:10

no i jeszcze na budowie robilem wiec zamawialiśmy odbieraliśmy dostawy. Ale w takiej dużej firmie to nie pracowałem nigdy wiec nie wiem

23.06.2019 06:23

Na produkcji będziesz miał lepiej...omijać magazyn szerokim lukiem
    obserwator

21.06.2019 23:39

(usunięte przez administratora) Kierowcy przyjeżdżający po towar "tydzień w tydzień" są zmuszani odstać po kilka ładnych godzin w celu załadowania. Niejednokrotnie zgłaszano zapotrzebowanie na samochód przed południem, po czym okazywało się, że towar nie był gotowy, więc załadunek kończono w godzinach nocnych. Takie sytuacje stały się normą w tej firmie. Jednym zdaniem strata nerwów, czasu i(usunięte przez administratora) Zdecydowanie nie polecam!
    Bolek

10.06.2019 12:53

(usunięte przez administratora)nikt tam nie chce pracowac na 10 osob moze 1 jest zadowolona bo ma pieniadze na czas ale łachy nie robia na swieta nic nie daja i urlopu mozesz wziac max tydzien zeby (usunięte przez administratora)nie musial placic pod grusza nie polecam!!! a(usunięte przez administratora) .straszny...

10.06.2019 13:08

Jedynie co się zgadza to to, że faktycznie premia jest zabierana za zwolnienie lekarskie powyżej 2 dni. Ale to też proporcjonalnie do czasu nieobecności. A reszta to wypowiedź jakiegoś frustrata
    Fizior

04.06.2019 08:41

Wielki props za bakscada – bardzo dobra sprawa.
    Martin

31.05.2019 14:16

Piszę jeszcze nie jako pracownik Baks, ale mam nadzieję że będzie mi dana szansa sprawdzić się u Was. Posiadacie imponujące certyfikaty, zresztą zasięg Waszych produktów i referencje są świadectwem samym w sobie.

29.05.2019 10:04

Zmieniłem prace już jakis czas temu, w sumie nie jest zle ale w Baksie było lepiej
    Andy

13.05.2019 12:13

Jak wygląda sytuacja w biurze?
    Cypisek

23.05.2019 08:13

A szukają kogoś wogóle??
    Andy

27.05.2019 12:18

Nie wiem czy szukają czy nie, na stronie jest na operatora chyba ale to mnie nie interesuje. Bardziej myślałem o dziale handlowym lub marketing z jednego mam wykształcenie a z drugiego doświadczenie, ale bardziej kwestia rekonesansu po rynku. To znaczy byłoby fajnie ale się nie nastawiam na nic
    Kamil

10.05.2019 08:02

Firma kupuje od was materiały i musze przyznać, że są bardzo wygodne w montażu i też reklamacji nie mamy także dobrze
    Teo

19.04.2019 09:17

To prawda, że w Baksie dają multisporta też pracownikom fizycznym?
    koli

03.05.2019 02:12

na uop tak
    Teo

07.05.2019 12:00

Dzięki za informacje
    Araman

05.04.2019 12:47

praca pracą było normalnie ale ludzie to mnie tak denerwowali ze musialem się zwolnic jeden na drugiego nadawał a pozniej wszyscy uśmiech od ucha do ucha
    bronek

16.04.2019 14:43

Stary to bardzo dziwne albo byles niekumany albo jakis inny niemrawy ja nic takiego nie pamiętam. Co prawda pracuje już ponad 3 lata i na magazynie ale od podatku jest do kogo gębe otworzyc albo cos się dopytac albo po prostu pogadac
    Maro

17.04.2019 08:17

Skraje rozne mam doświadczenia, jako swieżaka mnie raczej co chwila ktos sprawdzal prawie do tego stopnia ze nic sam nie robilem a pozniej podłapałem troche wprawy i zostalem sam no ale wtedy już mi to nie przeszkadzalo
    Pan Uchwyt Kablowy

27.02.2019 19:54

No tak... farmerzy i sadownicy dostali autobus do pracy, żeby mogli dojeżdżać taniej do pracy... A co dostanie reszta pracowników?
    hulkbuster

04.04.2019 12:06

SŁOIKI - tacy SADOWNICY co na weekend jadą z W-wy po wałówki .

04.04.2019 19:37

Żenada. Kazik powinien Was wszystkich wygonić na zbity pysk. To Wy robicie (usunięte przez administratora) w tej firmie, obrzucacie się potem tym gównem a na koncu i tak wina Kazika. Niedobrze się robi jak się to czyta. Potem muszę na Was patrzeć w pracy jak po maśle w (usunięte przez administratora) wychodzicie kierownikom.

Zostaw merytoryczną opinię o Baks Producent Systemów Tras Kablowych