Wagas

Jak wygląda rekrutacja

• Ciechanów

5. Opinie o Wagas S.A.

Opinie o Wagas Warszawa

Nie przegap nowości o Wagas S.A.!

Honorata

16.04.2024 16:21

Witam. Wiem z oferty dla Specjalisty ds. Ubezpieczeń, że została jeszcze w zeszłym roku wskazana w niej umowa o pracę. Czy do dziś to jedyna możliwa forma współpracy czy jednak istnieje możliwość podjęcia współpracy w oparciu o B2B?

17.04.2024 09:39

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Wszelkie szczegóły dotyczące stanowiska, można poznać podczas rozmowy o pracę. Zachęcamy do aplikowania na stanowisko! Z poważaniem, WAGAS S.A.
    Diana

10.04.2024 21:46

Cześć, w jakich godzinach pracuje specjalista ds. ubezpieczeń? Wcześniej jak widziałam ofertę to nie zostało to w żaden sposób w niej określone a z sieci wiem, że w tygodniu obsługa działa od 8:00 do 19:00. Można ułożyć to sobie bardziej elastycznie?

11.04.2024 09:40

Sebastian

17.03.2024 18:45

Bardzo dobrze, że mieliśmy wykupione ubezpieczenie GAP. Wypłata bardzo szybka, wszystko sprawnie załatwione i bez zbędnych formalności.
    Artek

31.01.2024 17:04

Firma okej, bardzo dobry kontakt z klientem.

27.02.2024 12:53

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Z poważaniem, WAGAS S.A.
    Ktoś

12.02.2024 16:53

Rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko młodszego specjalisty ds. obsługi klienta, to głównie słuchanie o firmie, a wiadomo że idąc na taką rozmowę, człowiek jest przygotowany z takiej wiedzy. Następnie prosili żeby opowiedzieć coś o sobie i tyle. Oczywiście informacja o zarobkach jest wielką tajemnicą.

15.02.2024 10:15

Szanowna/y Pani/Panie, Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami po rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko młodszego specjalisty ds. obsługi klienta. Rozmowy rekrutacyjne odbywają się według ustalonego schematu, którego jedną z części jest przedstawienie profilu firmy oraz szczegółowego zakresu obowiązków na danym stanowisku. Są one niezbędne w procesie rekrutacji bez względu na to, czy kandydat wie coś o firmie, czy nie wie nic. Sprawa wysokości wynagrodzenia jest, jak Pan słusznie zauważył, kwestią poufną. Dzieje się tak ze względu na osoby już zatrudnione w firmie na tym stanowisku – poufność wynagrodzenia regulują oddzielne przepisy. Dziękujemy za udział w rekrutacji i życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach pracy. Z poważaniem, WAGAS S.A.
    Inga

04.09.2023 01:52

Zwrot z Gap po szkodzie całkowitej. Bardzo sprawnie załatwiona sprawa, profesjonalne podejście do klienta po rozmowie telefonicznej pracownik prosił o przesłanie dokumentów potrzebnych do wypłaty. Po 10 dniach pieniądze na koncie. Polecam
    Nikola

01.07.2023 08:50

Może ktoś napisać, jak konkretnie wygląda to atrakcyjne wynagrodzenie z oferty pracy. Chodzi mi, czy znacie konkretną stawkę? Trwa w tym czasie rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. Ubezpieczeń i stąd moje zapytanie.

04.07.2023 13:35

Szanowna Pani, Wysokość wynagrodzeń w naszej firmie jest poufna, ale serdecznie zapraszamy do aplikowania na nasze ogłoszenie. Na spotkaniu rekrutacyjnym będzie możliwość porozmawiania o zarobkach
    Izabela

27.02.2023 08:16

Jest to najgorszy ubezpieczyciel , w moim przypadku sprzętu laptopa. Ubezpieczyłam dodatkowo sprzęt po roku miałam problem, uznano ze to nie jest ich wina , nie naprawili mi sprzętu. Zmarnowałam 30 dni na czekanie. Zero komunikacji. Odradzam z całego serca, Nie podpisujcie nic z Wagas

16.12.2022 08:14

Drogi użytkowniku portalu GoWork!

Miło jest nam powitać Cię na profilu firmy WAGAS S.A. Skoro tu jesteś to zapewne zainteresowała Cię nasza oferta pracy lub chcesz podzielić się swoimi doświadczeniami pracy w firmie WAGAS. Bardzo chętnie udzielimy Ci wszelkich informacji związanych z zatrudnieniem oraz zapoznamy się z sugestiami i merytorycznymi uwagami, które będziesz do nas kierował.

Pragniemy zauważyć, że opinie niezgodne z regulaminem i przeznaczeniem serwisu GoWork, mogą być usuwane przez administratora portalu.

Chcesz dowiedzieć się o nas więcej? Zapraszamy na http://www.wagas.pl

Pozdrawiamy

Zespół WAGAS

06.12.2022 19:11

Pppa

07.12.2022 17:22

Ale to nie stron Waga tutaj opisuje się pracodawców więc jak pani nie pracowała dla tego firmy to do widzenia.
    inny

12.12.2022 14:04

jesteś pracownikiem to chociaż zapoznaj się z opisem strony swoje Firmy - firma sam zbiera opinie również od klientów tak macie na stronie
    Marta

07.12.2022 23:44

Hej myśle o aplikowaniu na stanowisko specjalisty do obsługi klienta, powiedzcie mi jak wyglada proces rekrutacji?ile ma etapów? Czy są później szkolenia kursy zakończone egzaminami?w ogłoszeniu podane jest ze jedna sobota/ miesiąc pracująca, jest opcja wybrania sobie tej soboty czy raczej narzucają z góry?

08.12.2022 10:54

Dzień dobry, Serdecznie zapraszamy do aplikowania na stanowisko Specjalisty ds. Obsługi Klienta. Proces rekrutacji na powyższe stanowisko jest jednoetapowy, bezstresowy i bez egzaminów końcowych. Wszelkie potrzebne szkolenia pracownik rozpoczyna od pierwszego dnia pracy, tak, aby być w pełni przygotowanym do jej podjęcia. Pracujemy w zgranym i prężnym zespole. Grafiki godzin pracy ustalane są z przełożonym z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb pracowników. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji.
    MartaL

18.07.2022 16:17

Podczas wykupienia ubezpieczenia na odkurzacz zapewniono, że przy każdej szkodzie jakiegokolwiek z elementu odkurzacza zostanie przesłany nowy element bez poniesienia jakiegokolwiek kosztu. Obecnie gdy zgłosiłam szkodę do firmy ubezpieczeniowej, otrzymałam odmowę, gdyż nie można popsuć jakiegokolwiek elementu przy pracy odkurzacza ???? Gdzie tu logika?(usunięte przez administratora)

Kontakt - Wagas S.A.

Warszawa

10.05.2022 11:15

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Wagas S.A.?
    odpowiedź

01.06.2022 08:26

a jak ta wypowiedz odnosi się do kierownictwa?
    brejdak

25.06.2022 14:24

O zarobkach się nie rozmawia.

08.01.2022 09:59

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Wagas S.A.?

20.01.2022 08:36

Atmosfera zawsze miła i przyjemna. mili, profesjonalni ludzi dookoła więc niema co przejmować się.
    Rem

21.10.2021 13:23

Witam opowiem wam swoją historie o tuż pralka po gwaranci producenta popsuła się wiec co MEiL ze zgłoszeniem do firmy wagas po prawie miesiącu i wypisywaniu meili słońcu był ktoś ale tylko zrobił zdjęcie i powiedział ze firma będzie się kontaktować ale cały czas tylko odczytuje meile ze proces rozpatrywania jest w trakcie proszę czekać na (usunięte przez administratora)itd …. Żadnego telefonu ani meili nie polecam napewno już nigdy nie kupię w mediaexpert sprzętu bo 2lata wytrzymał

31.07.2020 21:38

Dariusz

02.08.2021 14:13

Panie, to jest portal do opinii o pracodawcach, co mnie obchodzi Pana jakieś odszkodowanie??? Żenada
    Barbara Zielińska

02.07.2021 14:47

Jestem klientką firmy Wagas SA. Posiadam polisę GAP. W maju skradziono mi samochód.Po załatwieniu formalności z podstawowym ubezpieczycielem, zgłosiłam szkodę w firmie Wagas .Moim prowadzącym jest pan Arkadiusz Stelmach. Wszystkie dokumenty jakie miałam przesłać do ich firmy zostały wymienione w moim i-mail . Po przesłaniu na adres i-mail "skanów" dokumentów ,następnego dnia miałam przesłany kosztorys do wypłaty. Byłam w szoku . Pan Arkadiusz Stelmach to rzeczowy i kompetentny pracownik ,a przy tym cierpliwy. Wszystkie moje wątpliwości wyjaśniał mi przez telefon.Bardzo dziękuję panie Arkadiuszu przywrócił mi Pan wiarę w ludzi . Jeszcze raz BARDZO DZĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!

08.10.2019 11:28

Co wchodzi w socjal Wagas S.A.?

05.01.2021 15:00

Cześć. Czy jest możliwość napisania jakie są mniej więcej zarobki na stanowisku Specjalisty ds obsługi klienta?

05.01.2021 15:01

05.01.2021 09:21

Aga

22.08.2020 23:12

Pracuję w tej firmie ok 8 miesięcy i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa. Jeśli ktoś szuka raju na ziemi to pewnie nie tu. Ale jeśli jesteś chętny do pracy i szukasz miłego i solidnego pracodawcy to dobrze trafiłeś. Pracowałam w kilku firmach i znam realia, Wagas to naprawdę przyjazna pracownikowi firma.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wagas?

Leon

10.01.2020 13:28

Byłem na rozmowie. Super, miła atmosfera. Zero odzewu. Po kontakcie z mojej strony info ze już po rekrutacji. Cóż za profesjonalizm. Plus za miłą rozmowę podczas rekrutacji. Nic więcej. Koszty poniesione, czas stracony. Wystarczyłoby jeden telefon....
    Ewa

24.01.2020 10:31

Szanowny Panie. Odpowiedź otrzymał Pan mailem, zaraz po zakończeniu rekrutacji, w terminie, o którym został Pan poinformowany na rozmowie rekrutacyjnej. Życzymy wszystkiego dobrego w dalszym poszukiwaniu pracy.
    Janek

30.05.2019 19:08

Firma ma opinię dobrego pracodawcy więc może to pracownicy nie wywiązują się ze swoich obowiązków właściwie?

28.08.2019 12:03

Niestety niektórzy pracownicy tylko kombinują, jakby tu ominąć zakaz konkurencji i robić to co Wagas, ale już samemu. Co gorsza namawiają innych pracowników, żeby odeszli i pracowali u nich. I pewnie ci najbardziej narzekają.
    Ex worker

30.05.2019 13:14

Obiecują dużo, ale na obietnicach się kończy. Słowa są rzucane na wiatr. Atmosfera jest fatalna. Popierają politykę donoszenia. (usunięte przez administratora) Pozytyw-lokalizacja.
    Agnieszka

28.06.2019 21:57

W stosunku do mojej osoby obietnice zostały spełnione, atmosfera była miła. Fajni, życzliwi ludzie, dobra kawa z ekspresu i dużo miłych wspomnień. Czy na pewno piszemy o tym samym miejscu?

16.06.2019 21:02

28.06.2019 21:32

Przykro nam że pomimo 1,5 roku wspólnej pracy nie była Pani zadowolona. Niemniej jednak dziekujemy za komentarz i życzymy, niezmiennie, wszystkiego dobrego.

Zostaw merytoryczną opinię o Wagas S.A.