ProService Finteco

Kogo szukamy

Korzyści

Proces rekrutacyjny

• Ciechanów

5. Opinie o ProService Finteco Sp. z o.o.

Opinie o ProService Finteco Warszawa

Nie przegap nowości o ProService Finteco Sp. z o.o.!

Zaciekawiona

26.02.2021 20:51

Jak wygląda pierwszy dzień Welcome Day? Czy same formalności czy przedstawianie się w kółeczku nowych osób?
    Ostatni wojujacy sprawiedliwy

13.03.2021 17:04

Ja miałem trochę papierologii + zapoznanie z pracą. Zespół poznałem wcześniej:)
    Zaciekawiona

26.02.2021 16:54

Mam pytanie jak wygląda Welcome Day? Czy grupka osób w kółko i kazdy sie przedstawia czy konkrety podpisanie umowy, bhp itp?
    Karol

21.02.2021 20:40

Oprócz stawki podstawowej można dostać coś więcej?
    Smutny

23.02.2021 19:00

Garba od roboty co najwyżej.

14.01.2021 12:06

Niestety, po usunięciu moich dwóch poprzednich komentarzy piszę kolejnego....Brak odpowiedzi po rozmowie rekrutacyjnej, mimo takiej zapowiedzi. Obiecali, czekam już długo i nie ma sensu czekać dalej. Szkoda mojego czasu na odpowiedź od firmy, która nie szanuje czasu ludzi i okazuje brak kultury. A przecież wypadało by przesłać, choć podziękowanie za zainteresowanie i udział w rekrutacji, pomino decyzji na nie. Jeżeli tak traktowani są kandydaci, ciekawe jak traktowani są pracownicy? Wiele firm stać na taki krok, wysyłki odpowiedzi, nawet jak nie są zainteresowani. A tu nic. Na szczeście to nie jedyna firma w Ww.

14.01.2021 08:34

Z mojej strony dodam jeszcze, że to nie jedyna firma w Ww, więc nic na siłe. Nikt nikomu łaski nie robi i pieniędzy za darmo nie daje.

14.01.2021 08:30

Po aplikowaniu cv do tej firmy, miałam tel. od Pani z HR. Wszystko miło, konkretnie, ustalona rozmowa rekrutacyjna online, już z konkretną osobą, z działu gdzie aplikowałam. Rozmowa przebiegła normalnie, nie trwała wcale krótko. Dużo rozpytywania było, dużo pytań. Niby, że spoko, że kogoś takiego szukaja. Na koniec podziękowanie za rozmowę, swój czas itp. Niby miło i że się odezwą w niedługim czasie z odpowiedzią. A tu mineło już całkiem sporo czasu, ani widu ani słychu. Strata czasu na czekanie, na kogoś kto nie ma kultury powiadomić, że jednak "nie" ale wypadało by coś odpisać takiemu kandytatowi, który czeka na odpowiedź. Nie wspominając, że wiele firm potrafi już na etapie wysłania cv, podziękować za zainteresowanie, i napisać że na razie nie są zainteresowani. A tu?.... Podsumowując: Jeżeli tak traktuje się dopiero kandydatów, ciekawe jak traktuje się pracowników? Braki są w kulturze zachowania i szacunku dla człowieka na pewno.

01.09.2020 14:56

Czy zaległe dwie premie kwartalne oraz roczną to jeszcze dostaniemy? Czy lepiej się zwolnić już i nie czekać, bo chyba na to PSF liczy?

13.10.2020 10:38

Czyli nie ma na co liczyć. Adekwatne wynagrodzenia? No to chyba żart i to mało śmieszny. Pensje wręcz głodowe, niewiele ponad najniższą krajową, a premie się odbiera... Taką firma ma ciężką, że wynajmuje piosenkarzy na prywatne koncerty...
    zapiekanka

02.12.2020 20:35

a po co Ci premia? dostaniesz mikołajkowy kurs on-line, mało Ci?
    Święty Mikołaj

21.10.2020 12:09

Ho ho ho , czy proservice było w tym roku grzeczną firmą ?
    Dziadek mróz

13.11.2020 15:35

Kolego pchasz się w gips.
    Urszula

07.10.2020 07:29

mam bardzo złe doświadczenia z Waszą firmą. Przez miesiąc nie potrafili mi aktywować konta, a informacje udzielane przez pracowników sprzeczne.
    Dezyrea

14.09.2020 00:43

Dzień dobry Czytam wiele niepochlebnych komentarzy o tej firmie ... mam pytanie jak wyglada praca w dziale bezpieczeństwa - są jakieś ofert nie wiem czy składać ofertę. Jak wyglada obłożenie pracą? Czy jest szansa na rozwój? Szkolenia zewnętrzne? Zarobki rząd wielkości czy widełki - w UK jest normalne podawanie takich danych, wiec darujcie gadki ze naruszam tajemnice - chodzi o orientacyjne dane - czy warto iść na rozmowę.
    ProService Finteco Sp. z o.o.

01.10.2020 14:51

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą!. Wszystkie aktualne oferty pracy znaleźć można na naszej stronie internetowej w zakładce kariera. Przesyłam link do strony: https://psfinteco.pl/kariera/#job_offer. Do każdej oferty załączony jest link do formularza za pomocą, którego można wysłać swoją aplikację. W naszej firmie jest przewidziany pakiet benefitów, które również zostały opisane w naszej zakładce kariera. Wynagrodzenie jest uzależnione od danego stanowiska. Zapraszamy do śledzenie naszych aktualnych ofert i składania aplikacji. Jeżeli Pana/ Pani aplikacja spełni wymogi zaprosimy Pana/ Panią na rozmowę podczas której dowie się Pan/ Pani szczegółów:) Zapraszamy!
    Zawiedziony

20.07.2020 16:49

Premii jak nie było tak nie ma. Informacji kiedy zostaną wypłacone i czy w ogóle także brak. Tak się szanuje pracowników :)
    Zawiedziony

28.07.2020 08:05

A no, jeszcze firma działa. Odnośnie HO to zależy z jakiego działu jesteś, ale i tak nie ma tak, że wszyscy pracują zdalnie. Zawsze co najmniej połowa zespołu jest w biurze i się zmieniają.
    Smutny

04.08.2020 17:56

Dzięki za info...no to lipa ogromna z tym HO:/ Myslałem, że w dobie korona raczej każda firma wysyła pracowników na HO a nie takie akcje.
    Księgowapsat

10.06.2019 14:38

Premie wstrzymane kwartalne i roczne. Następne pewnie będą pensje....
    MIKI

20.09.2019 16:22

Firma zawsze szukała nowych pracowników, skoro ludzie odchodzą już po kilku dniach "pracy" to jakoś trzeba załatać dziury.

15.05.2020 13:13

To są jednak pojedyncze przypadki. Praca na niektórych stanowiskach jest nużąca a pensje mocno średnie. Przychodzą bardzo młodzi ludzie dla których to może być pierwsza praca i uznają ze im się nie podoba
    Zizu

21.06.2019 22:07

Odeszłam z tej firmy 2 lata temu. Już wtedy ciągle brakowało im kasy na wypłaty. Kto odczytał to jako znak ostrzegawczy, w porę się ewakuował. Szkoda życia na takie miejsce, atmosfera kiepska, psychotyczny dyrektor i manager, możliwości rozwoju brak a pensja szkoda gadać. Kto myśli o aplikacji to polecam tylko świeżakom na zdobycie doświadczenia, bez koneksji nikt w tej organizacji kariery nie zrobi.

15.05.2020 13:11

To jest akurat totalna bzdura. Firma oszczędza na wszystkim to fakt, ale głównie przez inwestycje i zakupy nowych spółek. Brak pieniędzy na wypłaty to jakiś żart. Mogą mówić ze brak na większe nagrody itp., ale z wypłatami tu nie ma problemu.
    Pytający

02.04.2020 11:02

no dobra, wiadomo jak to jest w księgowości, a jak wygląda praca w dziale IT?
    luiz42

03.03.2020 11:14

Pracowałem w PROService krótko, niespełna 3. miesiące. Mogą podsumować jednym słowem: porażka. Firma ma wiele pięknych słów na Welcome Day ale nic ponadto. Po pierwsze: wynagrodzenie jak na Warszawę nie jest niczym szczególnym. (usunięte przez administratora) kultura pracy. Oczekiwanie, że pracownik odpisze maila do klienta jak najszybciej, a później raporty zarządu, że 70% czasu pracownikom zajmuje odpisywanie na maile. (usunięte przez administratora) oczekiwanie na realizację aktualizacji systemu czy wymianę telefonu trwa całymi dniami.... (usunięte przez administratora)
    luiz42

10.03.2020 13:56

Uwierz mi poznałem dobrze pracodawcę, ale takie stosunku do pracowników to jeszcze nie... Przypominają najgorsze czasy z lat 90. - tych. Spróbuj - sama się przekonasz. Menadżerowie powinni przejść szkolenie, przede wszystkich z kultury osobistej.
    M

11.03.2020 21:31

Jakie tam jest wynagrodzenie?? Bo nie wiem czy w ogóle warto wysyłać CV.
    Byl Pracownik

09.03.2020 14:20

Na prawda nie polecam pracowac jak Administrator Aplikacji i Procesów, menadzer zespol jest nie mile.
    patrząc z boku

09.01.2020 08:27

Imho, ta firma wiele straciła przez to, że miała siedzibę na ul. Puławskiej pod Piasecznem, (usunięte przez administratora). Przeprowadzka bliżej centrum powinna pomóc, bo może przyciągnąć nowych ludzi. Dojazd w Warszawie to duży problem, a biuro blisko metra, to już w ogóle awans cywilizacyjny. Dziwię się, że taka firma nie ma biura gdzieś przy Rondzie Daszyńskiego, bo Mordor już trochę passe
    Miki

13.02.2020 15:04

Firma traci przez sposób zarządzania i traktowanie pracowników a nie umiejscowienie. Z jednym się zgodzę, zmiana miejsca na Mordor ułatwi znalezienie "jeleni" którzy przyjdą popracować i po kilku miesiącach się zwolnią.

17.01.2020 10:08

Czy pracownicy w ProService Finteco Sp. z o.o. dogadują się między sobą?

23.01.2020 10:51

Całkiem dobrze. Atmosfera w firmie jest dobra, ale oczywiście nie każdy z każdym musi się dogadywać. Jest jednak pewna dbałość o to, żeby relacje były dobre. Przez dość luźne podejście zawsze jest z kim pożartować.
    Ostatni Wojujacy Sprawiedliwy

28.01.2020 16:37

Mi osobiście bardzo dobrze współpracowało się z innymi działami. W zasadzie najbardziej mulil dział IT (często trzeba było długo oczekiwać na rozwiązanie ticketa).
    Piotr

31.12.2019 07:40

Firma szukająca względnie kobiet, umowa na zastępstwo, nieporywające pieniądze, ułudna premia raz na kwartał i co najlepsze brak jakiejkolwiek odpowiedzi odnośnie rekrutacji, pomimo zapewnień. Dress code w miarę swobodny, miła recepcja, nazewnictwo sal pod szczyty gór ( smaczek dla górskich maniaków ) To tyle z ciekawostek i uwag.
    xXx

31.12.2019 14:15

A dostałeś Case in English do rozwiązania?
    Zasłużony KP

30.10.2019 13:03

Widzę, że jest coraz gorzej, dobrze że odszedłem :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ProService Finteco?

Kontakt - ProService Finteco Sp. z o.o.

Konstruktorska 12A 02-673 Warszawa

Branża główna: Finansowanie i dotacje
    Julia

23.05.2019 13:04

ProService Finteco została wyróżniona godłem Friendly Workplace 2018 oraz Nagrodą Specjalną za nowoczesne podejście do obszaru rozwoju zawodowego i satysfakcji pracowników, poszanowanie idei work-life balance, a także za zaangażowanie na rzecz tworzenia przyjaznego miejsca pracy! Sądzę w takim razie, że znajda się osoby, które chciałyby tam aplikować. W tym celu odsyłam zainteresowanych na tę stronę: https://psfinteco.pl/kariera/oferty-pracy/ Tam macie dostępne w tym momencie oferty pracy. Czy ktoś znalazł coś dla siebie?
    Była pracownica

31.05.2019 11:01

Zależy to od wielu czynników i raczej dotyczy działów operacyjnych (niestety nie mogę zdradzić więcej szczegółów, nie chciałabym naruszyć tajemnicy firmowej). W kwestii rozliczeń pracodawca stawia na ich odbiór niż wypłatę ekwiwalentu (choć to jest do "dogadania").
    Była pracownica

07.06.2019 09:57

Zwrot "dogodny termin" pozwolę sobie pozostawić bez komentarza. W kwestii długości umów i stabilności zatrudnienia. Ostatnio wyleciało w ciągu godziny prawie 40 osób. O czymś to musi świadczyć. Radzilabym trzymac się od tej firmy z daleka.
    Olaaa

27.02.2019 19:27

Witam, Mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tego jak wygląda praca w ProService Finteco w Lublinie?
    Red Most without stars

27.02.2019 14:16

Widzę,że firma prowadzi kilka rekrutacji? Opłaca się wysyłać tam CV?
    Ostatni Wojujący sprawiedliwy

06.02.2018 13:12

Jestem szeregowym pracownikiem, więc postaram się wypowiedzieć w miarę obiektywnie, a więc: PLUSY: - Spoko atmosfera (przynajmniej w moim dziale); - Stałe godziny pracy (j/w); - Wyrozumiała przełożona nierobiąca problemów (j/w); - Premie + małe dofinansowanie do świąt (ogólnie w firmie); - Wykokszony pakiet Luxmed (naprawdę świetny + przystępna cena); - Nowe biuro i w miarę ok lokalizacja. MINUSY: - Wysokość wynagrodzenia + premii (obcinana za L4); - Likwidacja owocowego czwartku... - Brak regularnych podwyżek i dbałości o "starych" pracowników. Czy poleciłbym firmę nowym osobom? I tak i nie, raczej firma należy do tych z gatunku "kochaj albo rzuć". Praca tu to zawsze ciekawe doświadczenie, mozliwość nawiązania kontaktów itp., niestety do dłuższego pozostania zniechęca wysokość wynagrodzenia w tym premii oraz brak dbałości o pracowników. Prawdopodobnie jeszcze coś by się znalazło, żeby uzupełnić moją wypowiedź.
    <haha>

15.01.2019 17:52

Zainteresowała mnie ta "MOŻLIWOŚĆ NAWIĄZANIA KONTAKTÓW" . Możesz rozwinąć ten temat? Z kim mianowicie można te kontakty tam NAWIĄZAĆ?
    Ostatni Wojujący sprawiedliwy.

18.01.2019 09:08

Z wyższymi pracownikami TFI np.

24.07.2018 02:06

@Jan Pochmurny, Twoje komentarze brzmią zachęcająco i przedstawiają firmę w dobrym świetle, myślę, że dzięki temu wiele osób zdecyduje się na przesłanie CV. Czy takie szkolenia, na które zgłaszają się chętni, często się odbywają? Czy zajęcia językowe prowadzone są w siedzibie firmy, czy może osoby, które chcą na nie uczęszczać, mają opłacone lekcje w szkole językowej?
    Janina

17.10.2018 15:44

Czy wszyscy pracownicy prezentują taki poziom jak Pan Jan?
    <haha>

15.01.2019 17:48

to jeden z tych, którzy chcieliby być Panem a zwłaszcza Janem. To nigdy nie będzie realne (nawet w fantasmagoriach)
    Mirek

20.12.2018 20:45

Stanowczo nie polecam.Fatalne zarządzanie i brak jakichkolwiek perspektyw rozwoju.Biorąc pod uwagę aktualną sytuację na rynku TFI,to praca tam to "równia pochyła".
    Zaskoczony

19.12.2018 17:01

Ooo a ja dostałem informację, że osoba która tam pracuje na stanowisku IT z bardzo małym stażem otrzymuje wynagrodzenie na poziomie 19 000 PLN. Rozumiem, że to kłamstwo?
    Dobriduszny

20.12.2018 11:45

Pewnie (usunięte przez administratora)Ci to powiedział, albo jakaś jego "prawa ręka", czyli kłamstwo :). Oni tam tak już mają, obiecują, kłamią a później głupich udają ( może nie udają). Ta firma oszczędza na wszystkim, nawet sprzęt poleasingowy kupuje i niedługo będzie zatrudniala głównie imigrantów. Trzymać się z daleka
    Somalia 28

11.12.2018 22:37

Dział księgowości (dawny Ifas) - jeśli chcesz pracować po godzinach za darmo i poznać (usunięte przez administratora) nie z tej ziemi to jest praca dla ciebie! Nadgodziny tu to standard tak normalny, że jeśli zaznaczysz że zostajesz choćby 2 godziny codziennie to menedżerowie cię wyśmieją. Tu są maile wysyłane o 23 i nikt nie widzi w tym problemu, bo dla niektórych (którzy dłużej pracują i więcej mogą) to wymarzona praca bez problemów. Oczywiście wszystko jest podciągane pod usprawiedliwienie "nie wyrabiasz się". Do tego firmy są prowadzone w sposób chaotyczny. Większości dokumentów księgowych często nie znajdziemy w segregatorze. O wydrukach tj. rejestry można pomarzyć. Księgując nie wiesz nawet co z czego wynika, bo każdy robi aby szybciej i nic nie zapisuje. Firmy interesujące - rozwojowe. Ale praca wykonywana na sztukę.
    Romek

23.11.2018 23:46

Fatalna firma.Zero narzędzi do pracy.IT jak w XIX wieku.Kołchoz totalny.Kasa marna. Moje sugestie dla ProService Finteco Sp. z o.o.: Zmiana Zarządu z firmy garażowej od 20 lat.
    cccc

25.11.2018 16:07

dokladnie za 2 tys netto...porazka dramat
    Cccc

26.11.2018 18:15

I jeszcze wypłata premii odkładana w czasie. Żeby była jeszcze wysoka a to kwoty rzędy 300 zł co 3 miesiące.
    NIe pracuję od ponad pół roku

27.02.2018 09:57

Jeżeli chcecie mieć kołchoz w XXI wieku- zapraszam do WKRP lub WRD. Ogromna rotacja wśród pracowników, brak wiedzy i doświadczenia, postawa "radź sobie sam" albo "masz instrukcję i radź sobie". Była już mowa o wyrwanym z rzeczywistości kierownictwie. Przecież jest wszystko OK. Brak podstawowych narzedzi do pracy- dostępów do banków. Jeżeli już dostaniesz dostępy możesz zapomnieć o osmiu godzinach pracy. Zdarza się, że chcesz wyjść o 16:00, ale nie możesz bo musisz "klepnąć" przelewy ponieważ połowa pracowników nie ma dostępów. I takim oto sposobem siedzisz do 20, 21:00. Bo nigdy nie wiadomo kiedy zakończy się zmiana. Nadgodziny, stres i mydlenie oczu owocami i jakimiś pseudo konkursami. Nie polecam.
    Ewa

18.10.2018 09:24

Nie zdarzyło mi się jeszcze z infolinii dostać przekierowania,także coś myli ci sie. I reklamację nie są w dok już...mam wrażenie,że reklamacje są najbardziej ogarnięte z całej tej firmy
    Olka

31.10.2018 10:35

To chyba Tobie Ewa coś się myli, a że ludzie z Reklamacji ogarnięci to nie wątpię. Jeśli nie wiesz nic o przekierowaniach to chyba nie pracowałaś nigdy i nie pracujesz w reklamacjach ;)
    była z postępu

31.08.2018 11:43

Widzę że nic się nie zmienia od 2014 :) Firmę doceniam pod jednym względem - doświadczenie w pracowaniu tam pomogło mi zrozumiec w jakich warunkach nie chcę pracować - brak ściezki rozwoju, ludzie którzy nie chcą pomagać, marna kasa. Polecam masochistom albo ludziom bez doświadczenia życiowego
    Aktualna z Postępu

10.09.2018 08:37

Nie zgadzam się z @była z postępu. Ludzie pomocni są bardzo, można liczyć na odpowiedź na każde zadawane pytanie. Przyszłam tu beż żadnego doświadczenia, ale po dwóch latach pracy i kilku awansach nie oceniam się ani masochistką, ani marnie wynagradzaną osobą.
    Obecny

11.09.2018 10:11

Pogratulować dużego "plecaka", że w ciągu 2 lat pracy na Postępu kilka awansów miałaś- dla zwykłego Kowalskiego nierealne, zwłaszcza przy braku doświadczenia!, a wynagrodzenia na poziomie biedronki niestety nie napawają optymistycznie i nie dają zadowolenia. Dodatkowo nadgodziny, brak pomysłu zarządzających na jakiekolwiek zmiany, z tym chętnym odpowiadaniem na pytania też bym nie przesadzał, bo nikt nie ma czasu.

06.09.2018 13:25

Widzę, że firma zalewa Pracuj.pl ogłoszeniami na programistę, a ostatnio już leaderów brakuje. Byłem na rozmowie i potwierdzam słowa @Rekruterki. Dostałem zadanie do zrobienia w godzinę(jak na mnie zadanie było zbyt duże). Zapytałem jak inni kandydaci to Pan dyrektor powiedział, że tylko ja dostałem to zadanie.
    PSF

07.09.2018 12:53

Rekrutacja programistów prowadzona jest w formie pytań weryfikujacych wiedzę techniczną (max kilka minut na jedno pytanie). Całośc rozmowy trwa zwykle do godziny. Nie są podczas rekrutacji wykonywane zadania wymagające tak ogromnej ilości czasu. Pytania są opracowanym zbiorem pod konkretne stanowisko i są powtarzalne. Rekrutacja Team Leaderów jest efektem nowych projektów oraz konieczności rozbudowy zespołów.

23.08.2018 10:06

@Rekruterka, a czy wszyscy kandydaci otrzymują zadanie w tym samym czasie? Może różnią się one między sobą, ale są takiej samej trudności? @Lara, czy wiesz, z czego ta rotacja wynika? Rozumiem, że pracownicy mają duży zakres obowiązków w związku z brakami kadrowymi? Napisz, proszę, ile trwa początkowe szkolenie.
    JJ

24.08.2018 13:07

Potwierdzam negatywne opinie, początkowe szkolenie trwa chwilę, bo nikt nie ma czasu-ucz się sama. Jeden na drugiego piłuje r...ja, masa nadgodzin, z których tylko znikoma część jest wykazywana. W pierwszej kolejności są do obioru, tylko nie wiadomo kiedy, później płacą(grosze). Nie polecam, zero organizacji, za dużo pracy w stosunku do personelu, nigdy nie wiesz, o której wyjdziesz z pracy, nic nie zaplanujesz, wyścig szczurów, tylko nie wiadomo do czego. Nie wytrzymałam ani fizycznie, ani psychicznie.
    Zuza8

12.08.2018 13:46

Nie pracuję tu już od roku. Czy coś się zmieniło na lepsze, czy nadal ten sam bałagan? (Chodzi o WKRP)?
    Kiki

20.08.2018 21:18

Zuza powiem tylko jedno - wracaj :)
    Rekruterka

13.08.2018 15:03

Nie warto aplikować na programistę. Proces rekrutacyjny jest nieuczciwy. Każdy kandydat dostaje inne zadanie do wypełniania, nie można tego w żaden sposób porównać. Na prośbę ujednolicenia zadań, dyrektor się nie zgodził.
    ann

02.08.2018 20:25

Czy warto aplikować na stanowisko asystent księgowości, jakie godziny pracy, atmosfera itp. Ktoś coś?

09.07.2018 15:05

@Jan Pochmurny, mógłbyś napisać więcej o sytuacji firmy? Już dawno nikt się nie wypowiadał na ten temat. Czy pracodawca oferuje umowę o pracę? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych, szkoleń? Czy osoby bez doświadczenia zawodowego również mają szansę na zatrudnienie? Każda kwestia może okazać się ważna.
    Tom

18.07.2018 16:21

@Katarzyna rozmawiałem z przedstawicielami firmy na targach pracy. Dowiedziałem się ,że oferują umowę o pracę od początku. Na pewno jest karta multisport, opieka medyczna i nauka języka. Tak mi powiedzieli.

19.07.2018 09:20

Potwierdzam powyższe:) na start jest umowa o pracę, mulitsport, luxmed (porządny pakiet) i języki (aczkolwiek to nie oczekujcie cudów).

18.07.2018 20:15

@Jan Pochmurny, nie każda firma oferuje pakiet benefitów, dlatego też uważam, że to duży plus. Piszesz, że szkolenia zależą od zespołu i przełożonych, czy w Twoim dziale się one odbywały? Jak często? Czy znajdzie się na forum ktoś jeszcze, kto przedstawi swoją perspektywę? Doradzicie, na jakie stanowisko warto aplikować?
    Jan Pochmurny.

18.07.2018 20:49

Każda szanująca się firma oferuje benefity pozapłacowe;) Tak, akurat w moim zespole odbywają się szkolenia, co więcej samemu można zgłosić na nie zapotrzebowanie (co uważam za ogromny atut). W kwestii stanowiska się nie wypowiem. Nie idź napewno do działów operacyjnych. Poczytaj sobie wpisy Ostatniego Wojującego Sprawiedliwego.
    Cezary

29.06.2018 16:35

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

29.06.2018 16:51

Nie, jestem pracownikiem i widzę co się dzieje ;)

29.06.2018 12:29

Od 2 miesięcy następuje odpływ pracowników, ciekawe o czym to świadczy:)

Zostaw merytoryczną opinię o ProService Finteco Sp. z o.o.