ProService Finteco Sp. z o.o.
3 93 6 1

Opinie o ProService Finteco Sp. z o.o.

Romek

Fatalna firma.Zero narzędzi do pracy.IT jak w XIX wieku.Kołchoz totalny.Kasa marna. Moje sugestie dla ProService Finteco Sp. z o.o.: Zmiana Zarządu z firmy garażowej od 20 lat.

cccc
@Romek 23.11.2018 23:46

dokladnie za 2 tys netto...porazka dramat

Cccc
@cccc 25.11.2018 16:07

I jeszcze wypłata premii odkładana w czasie. Żeby była jeszcze wysoka a to kwoty rzędy 300 zł co 3 miesiące.

NIe pracuję od ponad pół roku

Jeżeli chcecie mieć kołchoz w XXI wieku- zapraszam do WKRP lub WRD. Ogromna rotacja wśród pracowników, brak wiedzy i doświadczenia, postawa "radź sobie sam" albo "masz instrukcję i radź sobie". Była już mowa o wyrwanym z rzeczywistości kierownictwie. Przecież jest wszystko OK. Brak podstawowych narzedzi do pracy- dostępów do banków. Jeżeli już dostaniesz dostępy możesz zapomnieć o osmiu godzinach pracy. Zdarza się, że chcesz wyjść o 16:00, ale nie możesz bo musisz "klepnąć" przelewy ponieważ połowa pracowników nie ma dostępów. I takim oto sposobem siedzisz do 20, 21:00. Bo nigdy nie wiadomo kiedy zakończy się zmiana. Nadgodziny, stres i mydlenie oczu owocami i jakimiś pseudo konkursami. Nie polecam.

toja
@NIe pracuję od ponad pół roku 27.02.2018 09:57

A jest jakiś dział gdzie zasady są jasne ? Godziny pracy przestrzegane ? A jak infolinia ?

kate
@toja 27.02.2018 22:31

Infolinia i reklamacje.

Lara
@kate 05.03.2018 14:26

kate tylko nie reklamacje i infolinia.

kate
@Lara 20.03.2018 13:51

A co w nich złego według Ciebie? Ja sobie bardzo chwalę.

Bard89
@NIe pracuję od ponad pół roku 27.02.2018 09:57

100% racji. Zwłaszcza, jeżeli chodzi o WKRP. Nie wiem, jak jest teraz, ale w poprzednim roku było tragicznie. Dużo nadgodzin, nieudolne kierownictwo, nowi pracownicy po 3 tygodniach pracy uczą kolejnych nowych pracowników. Przestarzały system, olewcze podejście kierownictwa w razie problemów. Im dłużej pracujesz, tym masz bardziej "przerąbane". Ogromna rotacja. Nie polecam

Lara
@kate 20.03.2018 14:17

Bardzo sobie chwalisz? Ciekawe. Infolinia i reklamacje to istny kołchoz, cokolwiek byś człowieku nie zrobił będzie źle. Ogromna rotacja, wrzeszczący klienci, którzy mają więcej informacji niż konsultant telefoniczny bo TFI nie zdążyło przez miesiąc czy dwa przesłać informacji o zmianach. Błędnie udzielane informacje, kontakt z innymi wydziałami w celu uzyskania informacji w większości nierealny (bo ludzi za mało i nie mają czasu telefonu odebrać lub ich po prostu nie ma). Nowi pracownicy szkoleni przez krótko pracujących kolegów (szkolenie w czasie pracy więc 2 etaty konsultant-szkoleniowca za jedną pensję). Wypłata - szczerze? na kasie w Biedronce i Lidlu dostaniesz więcej ;) Spychologia stosowana, wszystkie działy swoją robotę próbują zrzucić na innych tak jak i odpowiedzialność, nikt nic nie wie... Luxmed - cudo, do lekarza specjalisty czekasz po 3-4 miesiące, karta multisport opłacana częściowo przez pracownika. Imprezy integracyjne super ale tylko dla kadry managerskiej :P

Ewa
@Lara 21.08.2018 14:32

Niezła z Ciebie frustratka:) na reklamacjach nie masz kontaktu z klientem...także coś ściemniasz

Janina
@Ewa 26.08.2018 15:11

Ewa chyba nie masz pojęcia o czym piszesz, przeczytaj jeszcze raz co zostało napisane powyżej, bo ja tam widzę wymienione dwa działy z tego co widzę to obydwa z DOK, Infolinia (wrzeszczący klienci) reklamacje (niekończące się pisanie listów, brak informacji co i jak ogarnąć, nieznajomość Regulaminów, zmian itd., wrzeszczący klienci przełączani z Infolinii, tak, tak, czyżbyś zapomniała?).

Ewa
@Janina 17.10.2018 15:49

Nie zdarzyło mi się jeszcze z infolinii dostać przekierowania,także coś myli ci sie. I reklamację nie są w dok już...mam wrażenie,że reklamacje są najbardziej ogarnięte z całej tej firmy

Olka
@Ewa 18.10.2018 09:24

To chyba Tobie Ewa coś się myli, a że ludzie z Reklamacji ogarnięci to nie wątpię. Jeśli nie wiesz nic o przekierowaniach to chyba nie pracowałaś nigdy i nie pracujesz w reklamacjach ;)

Katarzyna

@Jan Pochmurny, Twoje komentarze brzmią zachęcająco i przedstawiają firmę w dobrym świetle, myślę, że dzięki temu wiele osób zdecyduje się na przesłanie CV. Czy takie szkolenia, na które zgłaszają się chętni, często się odbywają? Czy zajęcia językowe prowadzone są w siedzibie firmy, czy może osoby, które chcą na nie uczęszczać, mają opłacone lekcje w szkole językowej?

Jan Pochmurny
@Katarzyna 24.07.2018 02:06

Mi zorganizowali następnego dnia, niemniej uważam, że dużo zależy też od przełożonego/kierownika działu (czytaj: nie każdemu się chce). Językówki są w siedzibie firmy (przynajmniej tak było do niedawna). W zasadzie ja osobiście jestem zawiedziony brakiem dbałości o pracowników w innych aspektach (regularne podwyżki itp). W zasadzie najbardziej neutralną opinię o firmie przedstawił Ostatni Wojujacy Sprawiedliwy czy jakoś tak.

Bob
@Katarzyna 24.07.2018 02:06

Bzdury i jeszcze raz bzdury, przez prawie 2 lata swojej pracy w firmie nie miałem żadnego szkolenia. Cały czas mnóstwo pracy, siedzenie po godzinach, brak pomysłu na organizację pracy, wynagrodzenia marketowe. Działy różne, zależy gdzie się trafi. Pracownik bez doświadczenia ma ciężko, bo jeśli nie trafi na kogoś życzliwego i chętnego do pomocy, zostaje sam ze sobą oraz frustracją pozostałych.Świadczenia pozapłacowe średnie, jak na taką firmę, zabrali nawet owocowe dni, za Multisport częściowo płacisz sam. Generalnie większość pracuje do momentu nabycia doświadczenia i ucieka z tego kołchozu, bo rodziny nie utrzyma- ja też jestem już byłym. Nie polecam.

Jan Pochmurny
@Bob 25.07.2018 17:01

Widać w Twoim dziale nie były one przewidziane...A co do nadgodzin w niektórych działach to prawda (wiem ze słyszenia). Akurat dział w którym pracuję nie ma nadgodzin.

Lara
@Jan Pochmurny 30.07.2018 12:27

Jaki to dział w którym nie ma nadgodzin?

Jan Pochmurny
@Lara 21.08.2018 14:22

Się nie interesuj, bo kociego pyszczka dostaniesz;)

Janina
@Jan Pochmurny 27.08.2018 13:17

Czy wszyscy pracownicy prezentują taki poziom jak Pan Jan?

Katarzyna

@JJ, a czy rozmawiałaś z kimś na temat problemu z odbiorem nadgodzin? Warto byłoby poruszyć tę kwestię. Piszesz, że mogą być one płatne, czy stawka jest wyższa niż standardowa? @była z postępu, wspomniałaś, że inne osoby nie są pomocne, czy tak jest na każdym dziale? Z czego to wynika? Czy kadra kierownicza próbowała zintegrować pracowników?

była z postępu

Widzę że nic się nie zmienia od 2014 :) Firmę doceniam pod jednym względem - doświadczenie w pracowaniu tam pomogło mi zrozumiec w jakich warunkach nie chcę pracować - brak ściezki rozwoju, ludzie którzy nie chcą pomagać, marna kasa. Polecam masochistom albo ludziom bez doświadczenia życiowego

Aktualna z Postępu
@była z postępu 31.08.2018 11:43

Nie zgadzam się z @była z postępu. Ludzie pomocni są bardzo, można liczyć na odpowiedź na każde zadawane pytanie. Przyszłam tu beż żadnego doświadczenia, ale po dwóch latach pracy i kilku awansach nie oceniam się ani masochistką, ani marnie wynagradzaną osobą.

Obecny
@Aktualna z Postępu 10.09.2018 08:37

Pogratulować dużego "plecaka", że w ciągu 2 lat pracy na Postępu kilka awansów miałaś- dla zwykłego Kowalskiego nierealne, zwłaszcza przy braku doświadczenia!, a wynagrodzenia na poziomie biedronki niestety nie napawają optymistycznie i nie dają zadowolenia. Dodatkowo nadgodziny, brak pomysłu zarządzających na jakiekolwiek zmiany, z tym chętnym odpowiadaniem na pytania też bym nie przesadzał, bo nikt nie ma czasu.

Kandydat

Widzę, że firma zalewa Pracuj.pl ogłoszeniami na programistę, a ostatnio już leaderów brakuje. Byłem na rozmowie i potwierdzam słowa @Rekruterki. Dostałem zadanie do zrobienia w godzinę(jak na mnie zadanie było zbyt duże). Zapytałem jak inni kandydaci to Pan dyrektor powiedział, że tylko ja dostałem to zadanie.

PSF
@Kandydat 06.09.2018 13:25

Rekrutacja programistów prowadzona jest w formie pytań weryfikujacych wiedzę techniczną (max kilka minut na jedno pytanie). Całośc rozmowy trwa zwykle do godziny. Nie są podczas rekrutacji wykonywane zadania wymagające tak ogromnej ilości czasu. Pytania są opracowanym zbiorem pod konkretne stanowisko i są powtarzalne. Rekrutacja Team Leaderów jest efektem nowych projektów oraz konieczności rozbudowy zespołów.

Katarzyna

@Rekruterka, a czy wszyscy kandydaci otrzymują zadanie w tym samym czasie? Może różnią się one między sobą, ale są takiej samej trudności? @Lara, czy wiesz, z czego ta rotacja wynika? Rozumiem, że pracownicy mają duży zakres obowiązków w związku z brakami kadrowymi? Napisz, proszę, ile trwa początkowe szkolenie.

JJ
@Katarzyna 23.08.2018 10:06

Potwierdzam negatywne opinie, początkowe szkolenie trwa chwilę, bo nikt nie ma czasu-ucz się sama. Jeden na drugiego piłuje r...ja, masa nadgodzin, z których tylko znikoma część jest wykazywana. W pierwszej kolejności są do obioru, tylko nie wiadomo kiedy, później płacą(grosze). Nie polecam, zero organizacji, za dużo pracy w stosunku do personelu, nigdy nie wiesz, o której wyjdziesz z pracy, nic nie zaplanujesz, wyścig szczurów, tylko nie wiadomo do czego. Nie wytrzymałam ani fizycznie, ani psychicznie.

Ostatni Wojujący sprawiedliwy

Jestem szeregowym pracownikiem, więc postaram się wypowiedzieć w miarę obiektywnie, a więc: PLUSY: - Spoko atmosfera (przynajmniej w moim dziale); - Stałe godziny pracy (j/w); - Wyrozumiała przełożona nierobiąca problemów (j/w); - Premie + małe dofinansowanie do świąt (ogólnie w firmie); - Wykokszony pakiet Luxmed (naprawdę świetny + przystępna cena); - Nowe biuro i w miarę ok lokalizacja. MINUSY: - Wysokość wynagrodzenia + premii (obcinana za L4); - Likwidacja owocowego czwartku... - Brak regularnych podwyżek i dbałości o "starych" pracowników. Czy poleciłbym firmę nowym osobom? I tak i nie, raczej firma należy do tych z gatunku "kochaj albo rzuć". Praca tu to zawsze ciekawe doświadczenie, mozliwość nawiązania kontaktów itp., niestety do dłuższego pozostania zniechęca wysokość wynagrodzenia w tym premii oraz brak dbałości o pracowników. Prawdopodobnie jeszcze coś by się znalazło, żeby uzupełnić moją wypowiedź.

berg
@Ostatni Wojujący sprawiedliwy 06.02.2018 13:12

Czy możecie coś wiecej powiedzieć o wynagrodzeniu, na jakim poziomie, czy nadgodziny są płatne, jaki socjal

Ostatni Wojujacy sprawiedliwy.
@berg 06.02.2018 18:29

Wynagrodzenie rzędu płacy w Biedronce...nadgodzin osobiście nie mam, ale z zaslyszanych opowieści pracodawca raczej stawia na ich odbiór niż wypłatę. Socjal. Fajny pakiet luxmed, multisport lub 380 zł rocznie dofinansowania do np. Wyjść do kina teatru itp. No i bony na święta (wysokość zależna od dochodu na osobę ).

Ali
@Ostatni Wojujący sprawiedliwy 06.02.2018 13:12

Czy medycyna i sport są za free, czy coś się dopłaca? Które działy są zaje.....fajne, jak z urlopen-duży problem?

Ostatni Wojujacy sprawiedliwy
@Ali 09.02.2018 15:54

Sport wykorzystujesz w ramach 380 zł dofinansowania, z tego co wiem pakiet pracowniczy jest za free (ja dopłacam bo mam nieco bardziej rozszerzony zakres). W każdym dziale znajdziesz coś fajnego i coś kiepnego, nie ma jednoznacznie działu super. Do tej pory z urlopem problemu nie miałem, w święta są dyżury (np. ktoś ma wolną Wielkanoc to przychodzi w majówkę itp).

xena
@Ostatni Wojujacy sprawiedliwy 09.02.2018 16:53

po jakim czasie dają umowę o pracę i jakie wynagrodzenie na początek?

Ostatni Wojujacy sprawiedliwy
@xena 23.02.2018 17:46

Umowę o pracę masz od razu (przy czym najpierw, jak zresztą wszędzie jest na okres próbny). Wynagrodzenie jest raczej uzależnione od działu, niemniej porównywalne jest z pracownikiem znanych dyskontów na L i B.

anonymous
@Ostatni Wojujacy sprawiedliwy 26.02.2018 10:11

czyli o 3000 na rękę można zapomnieć? czy wszystkie działy mają dyżury w Święta?

Luki
@anonymous 26.02.2018 15:29

Zapomnij

Ostatni Wojujacy sprawiedliwy
@anonymous 26.02.2018 15:29

3000 na rękę? Niestety kwota nieosiągalna chyba dla szeregowego pracownika:) plusem jest to, że w święta nie ma dyżurów (nie wiem jak tam z IT).

Lara
@Ostatni Wojujacy sprawiedliwy 27.02.2018 09:04

3000 na rękę to chyba u managera :D

Zuza8

Nie pracuję tu już od roku. Czy coś się zmieniło na lepsze, czy nadal ten sam bałagan? (Chodzi o WKRP)?

Kiki
@Zuza8 12.08.2018 13:46

Zuza powiem tylko jedno - wracaj :)

Rekruterka

Nie warto aplikować na programistę. Proces rekrutacyjny jest nieuczciwy. Każdy kandydat dostaje inne zadanie do wypełniania, nie można tego w żaden sposób porównać. Na prośbę ujednolicenia zadań, dyrektor się nie zgodził.

Katarzyna

@Bob, Twoja opinia dość mocno różni się od komentarza @Jan Pochmurny. Tak jak wspomniał, wiele aspektów może zależeć od działu, w którym jesteś zatrudniony. Napisałeś, że nie odbyło się żadne szkolenie, a czy pracownicy zgłaszali chęć udziału? Czy za nadgodziny stawka była wyższa od standardowej? @ann, czy przesłałaś już swoje CV? Może ktoś z firmy już się z Tobą skontaktował?

ann

Czy warto aplikować na stanowisko asystent księgowości, jakie godziny pracy, atmosfera itp. Ktoś coś?

Katarzyna

@Jan Pochmurny, mógłbyś napisać więcej o sytuacji firmy? Już dawno nikt się nie wypowiadał na ten temat. Czy pracodawca oferuje umowę o pracę? Jak wygląda kwestia benefitów pozapłacowych, szkoleń? Czy osoby bez doświadczenia zawodowego również mają szansę na zatrudnienie? Każda kwestia może okazać się ważna.

Jan Pochmurny
@Katarzyna 09.07.2018 15:05

@Katarzyna, odpowiadając po kolei na Twoje pytania: - Tak, od razu masz umowę o pracę (oczywiście na okres próbny najpierw,ale to standard); - Benefity są dość skąpe...2 x doładowanie karty z okazji świąt, dofinansowanie do Luxmed, multisportu i coś ok 300 zł z groszem rekompensaty wydatków zwiazanych z rozrywką (zakup butów sportowych, wyjścia do kina itp lub wakacje). Ogólnie tyłka nie urywa raczej jest to standard na rynku; - Szkolenia to zależy od zespołu oraz przełożonych. Na pewno są szkolenia wstępne przygotowujące do pracy; - Co do ostatniego się niestety nie wypowiem...na pewno doświadczenie zawodowe jest mile widziane, a czy osoba wchodzaca na rynek pracy ma jakieś szanse? To już chyba zależy od wrażenia jakie zrobisz na rozmowie ;)

Jan Pochmurny
@Jan Pochmurny 10.07.2018 10:17

Jeśli miałbym doradzać to trzymaj się z daleka od tej firmy. Całkowity brak szacunku dla pracowników.

Tom
@Katarzyna 09.07.2018 15:05

@Katarzyna rozmawiałem z przedstawicielami firmy na targach pracy. Dowiedziałem się ,że oferują umowę o pracę od początku. Na pewno jest karta multisport, opieka medyczna i nauka języka. Tak mi powiedzieli.

Jan Pochmurny
@Tom 18.07.2018 16:21

Potwierdzam powyższe:) na start jest umowa o pracę, mulitsport, luxmed (porządny pakiet) i języki (aczkolwiek to nie oczekujcie cudów).

Katarzyna

@Jan Pochmurny, nie każda firma oferuje pakiet benefitów, dlatego też uważam, że to duży plus. Piszesz, że szkolenia zależą od zespołu i przełożonych, czy w Twoim dziale się one odbywały? Jak często? Czy znajdzie się na forum ktoś jeszcze, kto przedstawi swoją perspektywę? Doradzicie, na jakie stanowisko warto aplikować?

Jan Pochmurny.
@Katarzyna 18.07.2018 20:15

Każda szanująca się firma oferuje benefity pozapłacowe;) Tak, akurat w moim zespole odbywają się szkolenia, co więcej samemu można zgłosić na nie zapotrzebowanie (co uważam za ogromny atut). W kwestii stanowiska się nie wypowiem. Nie idź napewno do działów operacyjnych. Poczytaj sobie wpisy Ostatniego Wojującego Sprawiedliwego.

Cezary

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

Jan Pochmurny
@Cezary 29.06.2018 16:35

Nie, jestem pracownikiem i widzę co się dzieje ;)

Jan Pochmurny

Od 2 miesięcy następuje odpływ pracowników, ciekawe o czym to świadczy:)

Katarzyna

@M udało Ci się uzyskać informacje na temat stanowiska Konsultant- Analityk Systemu? Daj znać, wielu użytkowników też z chęcią się dowie. Może posiadacie informacje na temat bieżących rekrutacji w tej firmie? Każda wypowiedź zawierająca merytoryczną treść będzie przydatna.

Emp

W 2017 r. firma przejęła kilka spółek. Jedną z nich była moja macierzysta firma. Niestety po tym przejęciu wiele osób zaczęło odchodzić z powodu dużej dezorganizacji zespołu, chaosu w kierowaniu projektami, braku jasno określonych zadań oraz niedostrzegania wielu problemów przez kierownictwo. Współpracownicy jako ludzie bardzo pozytywni, jednak brak umiejętności zarządzania zespołem sprawia, że atmosfera nie jest sprzyjająca.

Z.
@Emp 07.03.2018 21:51

Nie wiem o jakiej przejętej firmie piszesz? Ja byłem jedną z osób, które odeszły z przejętej spółki, ale tylko ze względu na przeprowadzkę. Jeśli przejętych osób było 65, a odeszły 3 osoby to Twoja opinia jest przesadzona. Z tego co wiem, w drugiej przejętej firmie też odeszły pojedyncze osoby na 30 pracowników i wcale nie z powodu przejęcia.

M

Może ktoś się wypowiedzieć o stanowisku Konsultant – Analityk Systemu (rynek kapitałowy)?

Zainteresowany

Podpowiedzcie jak się pracuje? Warto aplikować?

Mili
@Zainteresowany 15.03.2018 18:48

Do jakiego działu?

Martusia142

"Referent w Wydziale Rejestracji Danych" Drodzy koledzy i koleżanki możecie coś powiedzieć na temat tego stanowiska?

Taki sobie
@Martusia142 03.03.2018 11:33

Najniższe stanowisko. Ogólnie sprowadza się do wprowadzania zleceń i ewentualnie wysyłki jakichś raportów (o ile Twój przełożony Ci to zleci) 8h pracy....ciężkie do zrealizowania ponieważ albo kogoś nie ma, albo jest tyle pracy ze siłą rzeczy nie zrobisz jej w 8h. Ogólnie na start spoko, pensja nie jest mega wysoka. Trochę dodatków (już wcześniej wymienionych)

luki

Ostrzegam przed pracą w dziale rozliczeń. Panuje tam ogromna rotacja oraz fatalna organizacja pracy. Ludzie ciągle odchodzą ponieważ nie wytrzymują presji czasu, obciążenia obowiązkami i stresu. Komfort pracy nie istnieje , liczy się tylko wciśnięcie z ludzi jak najwięcej kosztem ich życia prywatnego i zdrowia. Pieniądze marketowe , ciągła nerwowka , obwinianie o wszystko pomimo że wykonuje się ilość pracy za kilka osób. Szkoda życia , nie dajcie się wykorzystywać tej firmie.

1234
@luki 23.02.2018 16:33

a jak wygląda sytuacja w działach na Postępu?

anonim

(usunięte przez administratora)

robo

a jest jakiś normalny dział w tej firmie?

4444
@robo 23.02.2018 17:30

tutaj nawet dyrektorzy muszą robić dobrą minę do złej gry

Taco

U mnie atmosfera byla w porządku aczkolwiek tak jak napisano przychodzisz na 8 a możesz wyjść o 20- co zabawne podczas rozmowy wspomniano o nadgodzinach ze występują ale nie było mowy ze to standard. Zreszta jedni nadgodziny maja przy biurku, inni zas w kuchni - rozwój. Śmiech na sali. Wynagrodzenie niskie, dużo osób odeszło do G. bo tam płaca zdecydowanie więcej.

gość
@Taco 16.02.2018 08:34

W jakim dziale pracowałeś/aś ?

Zbigniew

Nie mam dobrej opiniI o ProService. Pracowałem tam przy projektach informatycznych i pod tym kątem ją oceniam. Niestety pracują tam kierowniczki (do wielu lat), które są bardzo roztrzepane pod kątem realizacji projektów. Trudno jest im zebrać wymagania, zrozumieć całość a jak się wskaże, że coś źle zrozumiały - po prostu się obrażają i atmosfera staje żałosna. Kłamią, ze mówiły inaczej, a kiedy wskaże się im w podsumowaniach ze spotkań, że dana informacja nie była podana, dalej kłamią, że była. Jest to ewidentny brak szacunku dla pracy innych osób. Dlatego atmosfera przy realizacji projektów IT jest obrzydliwa. Po paniach kierowniczkach spodziewałbym się, jak to po kobietach: empatii, zrozumienia i chęci współpracy, cierpliwości a tu wręcz odwrotnie, miejscami po prostu zwykły brak szacunku do drugiej osoby i fochy. Po prostu atmosfera bardzo niemiła, potworne marnotrastwo czasu na spotkaniach, częste zmiany decyzji w sprawach mało istotnych, nie przygotowanie do spotkań. Chętnie zmieniłem pracę. Zarobki przeciętne jak dla IT. Mi zaoferowano średnie wynagrodzenie jak na IT i odpowiedzialność w projektach IT. - ok, nie można oczekiwać od razu Bóg wie czego.

Nick
@Zbigniew 09.02.2018 13:48

ktos chyba zarzadzał jej pracą? w obecnych standardach to manager odpowiada za ludzi i ich pracę. Jezeli byla taka zła to bylo isc do jej przelozonego a chocby Prezesa a nie zalisz sie po forach jak dziecko.

Zbigniew
@Nick 16.02.2018 20:42

Panie / Pani Nick O tym „..... dziecku, żaleniu się....” to chyba P. Nick pisał myśląc o sobie. Po drugie w tym co zostało napisane nie ma żadnej nieuprzejmości do jakieś konkretnej osoby w odróżnieniu od komentarza P. Nick-a. Wypadałoby utrzymać odpowiedni ton wypowiedzi, a nie zdecydowanie go zaniżać. Po kolejne, najpierw wypada dążyć do ustaleniu faktów a potem przechodzić do osądu. A tu komentujący postąpił zupełnie odwrotnie. Następne gdyby była taka potrzeba to myślę, że bez problemu można by udowodnić, że Zarząd firmy ProService wiedział odpowiednio wcześnie o sprawie lub miał nie jedną okazję by się o sprawie dowiedzieć. Dlatego nie było tak jak P. Nick myśli i sugeruje w komentarzu. P. Nick zrobił Pan/i dwa błędy ortograficzne. Proszę uważać z pisownią. Na początku komentarza (powinno być dużą literą ale powiedzmy, że tu był pośpiech) a w tym kontekście błędem jest pisanie w j. polskim wyrazu prezes dużą literą. Powinno być z małej. Użycie pisowni „Prezes” wymaga odpowiedniego kontekstu, który w komentarzu nie padł.

Kord

stara kadra menedzerska pracujaca powyżej nastu lat, brak tzw. swiezej krwi, stare utarte metody zarzadzania, kto sie z nimi niezgadza, ma spore doświadczenie i szersze horyzonty jest zwalniany- swego czasu rozstano sie z swietnym menedzerem w IT; najczesciej mianowanie za przepracowane lata/wiedzę bez umiejetnosci zarzadzania ludźmi; pracownik nizszego szczebla traktowany przedmiotowo jako cos wymienialnego; w sumie kulture podejscia mozna podsumowac "cel uswieca srodki" (=pracownika); z mlodych to byl w porzadku dyr od sprzedazy porozmawial i niewywyzszal sie; a niektorym sodowka udzerzyla do glowy. w sumie firma w przypadku mlodych osob to dobra na start jezeli ktos bierze pod uwage kapitalowy ale tak do roku aby isc dalej- Ja poszedlem.

Ostatni Wojujący sprawiedliwy

Jestem szeregowym pracownikiem, więc postaram się wypowiedzieć w miarę obiektywnie, a więc: PLUSY: - Spoko atmosfera (przynajmniej w moim dziale); - Stałe godziny pracy (j/w); - Wyrozumiała przełożona nierobiąca problemów (j/w); - Premie + małe dofinansowanie do świąt (ogólnie w firmie); - Wykokszony pakiet Luxmed (naprawdę świetny + przystępna cena); - Nowe biuro i w miarę ok lokalizacja. MINUSY: - Wysokość wynagrodzenia + premii (obcinana za L4); - Likwidacja owocowego czwartku... - Brak regularnych podwyżek i dbałości o "starych" pracowników. Czy poleciłbym firmę nowym osobom? I tak i nie, raczej firma należy do tych z gatunku "kochaj albo rzuć". Praca tu to zawsze ciekawe doświadczenie, mozliwość nawiązania kontaktów itp., niestety do dłuższego pozostania zniechęca wysokość wynagrodzenia w tym premii oraz brak dbałości o pracowników. Prawdopodobnie jeszcze coś by się znalazło, żeby uzupełnić moją wypowiedź.

Anka

Nie polecam. Chyba, że ktoś zdobyć jakiekolwiek doświadczenie w finansach, ale kosztem nerwów i dużego stresu. Firma nie docenia pracowników z doświadczeniem i wiedzą- zawsze mogą zastąpić ich nowi pracownicy. Nowe osoby odchodzą często po miesiącu. Są rzucane odrazu na głeboką wodę- bez szkoleń, bez wiedzy i często bez wsparcia (menagerowie są super, ale zbyt duża ilość pracy nie pozwala na pomoc). Ogromne liczby nadgodzin, których nie przewidzisz- przychodzisz na 8:00 i nie wiesz, czy wyjdziesz o 16:00 czy 20:00. Brak dostępów do podstawowych operacji. Jednym słowem: stres, nadgodziny, ogromna odpowiedzialność bez przeszkolenia i to wszystko za śmieszne pieniądze i owocowe czwartki. I mam prośbę do pań z HR- zamiast pisać pozytywne opinie na forach o frimie, zajmijcie sie problemami pracowników. Dziękuję.

Obiektywny

Moje odczucia co do tego miejsca są jednym słowem negatywne . Nie polecam. , zwykły pracownik zapierdziela codziennie po nadgodzinach i jeszcze zle . Nigdy więcej !

Psat

Tragedia, wyzysk, nadgodziny, chore wymagania, brak doświadczonej kadry po szkoleniach i kursach tylko ludzie z łapanki. Włazidupstwo, mydlenie oczu. Tragedia.

Zostaw opinię o ProService Finteco Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProService Finteco Sp. z o.o.