PRAMAR

Adres: ul. Dworcowa 100 lok. 11, 85-010 Bydgoszcz

NIP: 9671388912 REGON: 366844438

PRAMAR
4 127 32 5 1

Opinie o PRAMAR

Filtruj opinie po kryteriach:

Karol
 Opinia

Czy ktoś moze sie podzielić opinią na stanowisku ślusarz

Pomocna?
TakNie
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karol 12.03.2019 14:06

rok temu tam pracowałem, zacząłem przez tą firmę przygodę ze spawaniem. Pracowałem tam przez 3 miesiące. Wypłata zawsze była na czas. Wszystko się zgadzało. Ładna pani przywoziła kopertę do firmy i do rąk własnych. Nie podobała mi się firma dla której spawałem przez pośrednictwo pramar i dlatego po 3 miesiącach sobie dałem spokój. Być może kiedyś jeszcze nawiąże z nimi współpracę.

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@Rafał 12.07.2019 22:15

Piszesz, że zaczynałeś swoją karierę jako ślusarz. Czy na rozmowie kwalifikacyjnej rekruterzy wymagali od Ciebie specjalnych uprawnień, czy mogłeś być bez doświadczenia i dopiero w firmie zrobić odpowiednie kursy i rozwinąć swoje umiejętności? Na stronie http://pramar.eu/oferty-pracy/ jest sporo ofert pracy, a także szkolenia, które mogą podnieść kwalifikacje pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przemas
 Opinia

Witaj @Ilona. Ja pracuje w PRAMAR już ponad pół roku i nie dam powiedzieć złego słowa! Kasa na czas, mieszkanie super na koszt firmy a za swoja pracę nie raz dostałem premię. Ostatnio nawet dostałem podwyżkę za to, że pracuje juz tyle miesięcy. Sam się dziwię ale pozytywnie, ze takie firmy jeszcze istnieją. A więc polecam z czystym sumieniem!

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly pracownik
 Opinia
@Przemas 18.04.2018 11:05

Ty jak ty tam masz Przemas tobie to chyba sufit na łeb się zwalił ,albo palec za dlugo w wazelinie trzymałeś a teraz gdzie indziej trzymasz a przez ze tak łrzesz to tobie bez wazeliny powinien wtyknąć dużego black -a wiesz gdzie pieniądze na czas dostałeś ,mieszkanie super no chyba ze na wysypisku mieszkałeś i O jakiej podwyżkę dostałeś za takie że kłamstwa to w PUDLE wiesz gdzie byś siedział zaczyna się na C......I !!!! kto kumaty to zrozumie tam wazelina by ci sie przydala !

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@byly pracownik 29.06.2019 19:45

Czytając Twój wpis, można odnieść wrażenie, że masz zupełnie inne zdanie o pracy w firmie PRAMAR. Skupmy się w pierwszej kolejności na sprawie dotyczącej wynagrodzenia. Jak to w końcu jest z terminowością wypłat? Są one w terminie, czy może zdarzają się opóźnienia? Jeżeli możesz, to proszę, abyś odpowiedział.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
 Opinia

Widzę, że firma PRAMAR w dalszym ciągu poszukuje pracowników na wiele ciekawych stanowisk. Wszystkie stanowiska pracy wraz ze szczegółami dotyczącymi rekrutacji dostępne są na oficjalnej stronie internetowej firmy http://pramar.eu/oferty-pracy Ktoś z Was brał może w ostatnim czasie udział w procesie rekrutacyjnym i byłby tak uprzejmy, aby opisać przebieg rozmowy? Na co konkretnie należy być przygotowanym? Zachęcam do rozpoczęcia dyskusji na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Dany
 Opinia

No i jeszcze jedno, jeżeli myślisz że dostaniesz jakieś pieniądze bo swoim autem musisz do Bydgoszczy (czy gdzie tam Cię wyślą) dojechać i wiadomo xo dzień do pracy to zapomnij. Dostajesz tylko kwit do podpisania, bo dane auta wezmą że niby na paliwo będzie dodatek ale tylko na tym się skończy. Złodziejska firma a paniusie z biura chodzą i się śmieją bo kaska za roboli jest

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Dany 17.10.2018 22:02

Dany pracujesz w tej firmie jeszcze? Domyślam się, że nie bo Ciebie wyrzucili. To jest domena takich ludzi jak Ty co są wielce poszkodowani za swoją nieudolność i piszą wybujałe fantazje. Jesteś typem człowieka, który nigdy nie jest winny ale wszyscy dookoła tak. Mało tego potrafisz tylko wypowiadać się anonimowo bo jesteś zwykłym tchórzem!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafał
 Opinia
@Adam 02.11.2018 13:27

W wątku mogą wypowiedzieć się zarówno osoby zadowolone, jak i niezadowolone z pracy w firmie PRAMAR. Zdecydowałeś się odpowiedzieć na wpis tego użytkownika, więc zastanawia mnie, czy Ty miałeś okazję pracować w tej firmie? Jeżeli pracowałeś, to mógłbyś podzielić się swoją opinię na temat tego miejsca pracy? Zachęcam, gdyż Twój wpis może dać nam nowe spostrzeżenia związane z tym pracodawcą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dany
 Opinia

Czytam te wpisy i widzę że ludzie to durnie. Przecież to jest jedna brednia a ta firma to porażka. Mieszkanie dają i owszem, nawalą ludzi jak jakiś ukraińców i sie zabijajcie jeden o drugiego, nie wspomnę o tym żeby jakiś telewizor kupili(jak sobie przywieziesz to będziesz miał) umowa na najniższą krajową innej nie dostaniesz, reszta pod stołem, a jak planujesz urlop to i tak tydzień przed urlopem wielka pani prezes Magda ci będzie chciała ten urlop odwołać. Dno i wodorosty a te ciuchy co dają to badziewie jakich mało, miesiąc i rozlatują się w pralce

Pomocna?
Tak11Nie
PRAMAR
 Opinia
@Dany 17.10.2018 21:30

Panie Danielu - panu zawsze było Ciężko dogodzić. Mamy nadzieję, że w nowej firmie Pana nowy pracodawca wytrzyma dłużej z Panem niż my. Pozdrawiamy - zespół PRAMAR

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kris
 Opinia

@Henry To nie widzisz jaką umowę podpisujesz? Jeśli Ci nie odpowiada to nie podpisujesz i tyle. Ja uważam, że agencja wywiązuje się ze swoich obowiązków jak pracodawca. Dają zaliczki i generalnie słuchają jak są jakieś problemy i interweniują.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Henry
 Opinia

Witam! Nie polecam tej agencji, zatrudniają na lipnych umowach i nie płacą należnego wynagrodzenia za pracę. Radze omijać szerokim łukiem serio.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ISKO
 Opinia

Witajcie. Mogę troche powiedziec o firmie bo pracuje w niej już ponad rok. Ogólnie jest ok, nie moge narzekać bo atmosfera jest dobra. Z niczym nie ma problemu bo np. rozwaliłem spodnie i na drugi dzień od zgłoszenia dostałem nowe. Wypłaty są zawsze na czas zgodnie z umową. Tak naprawdę mało jest takich fajnych firm, że az chce sie przychodzić do pracy.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiktor
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się o pracę? Jakieś info?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol96
 Opinia

Bo czekam cały czas za wypłata i nic

Pomocna?
Tak49Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol96
 Opinia

Mam pytanie dostał już ktoś wypłatę ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ilona
 Opinia

@erman mówisz konkretnie o systemie u tego pracodawcy? Z zasady system 3 zmianowy nie wyklucza absolutnie pracy w nadgodzinach. Możliwe, że system pracy i specyfika stanowiska (np. praca na jednej konkretnej maszynie i brak przyuczenia na inne stanowiska pracy) tak owszem. Dlatego warto abyś rozwinął swoją myśl i o jakim stanowisku pracy mówisz, to pomoże innym użytkownikom tutaj zaglądającym.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerzy
 Opinia

Słyszałem, że firma ma super opinię. Jakieś wskazówki przed rekrutacją dostanę?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ulka
 Opinia

Z pewnością trzeba wykazać się dobrą pracą żeby dobrze zarabiać!

Pomocna?
Tak1Nie
Karolina
 Opinia
@Ulka 08.06.2018 15:18

Ja nic nie wspomniałam o słabej placy po prostu w ogłoszeniach niema żadnej informacji na temat systemu zmianowego, a chyba oczywiste jest to ze nie wszystkim pasują nocne zmiany z pewnych powodów, a jeśli chodzi o zarobki to chodziło mi o to czy jest możliwość robienia nadgodzin, czy jest jakis system premiowy i takie podobne, nie oczekuję Kokosow wiec bez zbędnych komentarzy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
erman
 Opinia
@Karolina 09.06.2018 13:08

system 3 zmianowy wyklucza prace w nadgodzinach bo po 8godz przychodzi następny na twoje miejsce

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ilona
 Opinia

@Karolina, widzę, że jesteś zainteresowana pracą w PRAMAR. Zdecydowałaś się już na wysłanie swojego CV? Jakie stanowisko Cię interesuje? @Ulka, a czy Ty pracujesz w PRAMAR? Jeśli tak, to zachęcam Cię do podzielenia się swoją opinią na temat tego pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karolina
 Opinia

Witam. Chcialam spytac o zarobki w firmie oraz ile zmian? :) podzieli się ktoś wiedzą? Chodzi głównie o magazyn orwz pracę na hali.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ilona
 Opinia

Na stronie Pramar aktualnie znalazłam kilka oferty pracy, podaję wam link, może ktoś zdecyduje się zaaplikować i podzieli się opinią o tej firmie? http://pramar.eu/oferty-pracy/ @Przemas, a jaka jest atmosfera wśród pracowników? Napisz proszę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ilona
 Opinia

@Marek, a jaka panuje atmosfera między pracownikami? Jakie warunki mieszkaniowe? Kto jeszcze z Was może się wypowiedzieć o PRAMAR? Widzę, że większość z Was poleca ta firmę? Kto jeszcze wypowie się odnośnie firmy? Można liczyć na dodatkowe benefity?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ryszard
 Opinia

Nawet tak świetne firmy mają swoich hejterów.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Pieniądze zawsze na czas, a kobitki w biurze są świetne! Wszystko można załatwić i się dogadać. Nie ma się do czego przyczepić

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lechu
 Opinia

Firma płaci w terminie i w zasadzie nie ma się do czego doczepić, no wiadomo kasy mogłoby być więcej ale na Bydgoszcz jest znośnie. Płacą premie za jakość pracy

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Współpraca z firmą spełniła moje wszystkie oczekiwania. Polecam wszystkim!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą PRAMAR. Kontakt z ich strony był super. Otrzymałam profesjonalną obsługę i wsparcie. Na bieżąco byłam informowana o wszystkim.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o PRAMAR - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny