Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 41 ocen.

Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce
2 41

Opinie o Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce

Aneta Wrzesien, HR Manager Zurich Insurance SSC

Witaj Kuba, zapraszamy do aplikowania do SSC Zurich Insurance w Krakowie. Krakowski oddział firmy Zurich planuje rozwój dzialalności w Krakowie; w zwiazku z tym wynajęliśmy dodatkową powierzchnię biurową w budynku Astris przy ul. Promienistych 1. Nie ma planów przeniesienia centrum do innej lokalizacji. http://www.urbanity.pl/malopolskie/krakow/zurich-wprowadza-sie-do-biurowca-astris-w-krakowie,w15608

   
Lila
@Pupa nie specjalistka 05.06.2018 20:00

Aneta, to jest właśnie Twój poziom komunikacji. Z tym sądem to abyś się nie zdziwiła, bo ludzie mają swoje granice wytrzymałości, szczególnie jak się czują jak ofiary mobbingu.

   
Acting as...

Talent matters, piękne założenia Grupy a realia RFC. Dlaczego pracownicy nie są chętni by aplikować wewnętrznie na otwarte pozycje? Cofnijmy się więc do początków, kiedy ta polityka została wprowadzona: stanowiska tworzone pod konkretne osoby (wcześniej senior TM, teraz "strzał w stopę", czyli awans z seniora na managera po 5 miesiącach, podczas gdy inni pracują tu na awans latami, wykonując też pracę za tego właśnie nowego managera, gdy ten przez kilka dobrych miesięcy był poza biurem lub też zostało im powiedziane, że muszą w jednej roli pozostać minimum rok - podwójne standardy?). Pracownicy już się zorientowali, że nie ma sensu, jeśli nawet aplikujesz i tak wiadomo, że jest to stanowisko już dawno obsadzone, zanim zostało jeszcze opublikowane. Coraz bardziej utwierdza ich to w przekonaniu, że jeśli już aplikować i szukać zmian, to na zewnątrz - proces rekrutacji będzie chociaż fair. I w ten sposób nowy Head, w którym wszyscy pokładali nadzieję, traci w oczach pracowników.

   
Nowy w Krakowie

Finance Accounting and Reporting Specialist - czy warto w Zurichu podjąć pracę na takim stanowisku? Zastanawiam się mocno nad aplikowaniem, lecz opinie raczej zniechęcają. Będę wdzięczny za odpowiedzi.

   
Artur
@Nowy w Krakowie 16.05.2018 13:50

Pracowałem i firma okazała się wielkim rozczarowaniem. I nie chodzi tu o zakres zadań, ale o atmosferę i brak perspektyw. Przez management zwalniają się nie tylko ludzie, ale team leaderzy też, bo nie wytrzymują z sdm'ami i metodami zarządzania organizacją, jeśli wogole można tak to nazwać.

   
anonymous

Poziomka, Słoń i Krokodyl usuwają wpisy...- nie lubią czytać o sobie prawdy...

   
anonymous
@anonymous 26.04.2018 14:21

Bardziej chyba ''Krokodylka'' o zębach jak nity co drugi to zgnity... :)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Smutna rzeczywistość
@Pod znakiem zapytania 08.05.2018 21:04

Nic się nie zmieniło i nie zmieni. Nowy Head juz jest zmanipulowany przez "poziomkowo-hrowy układ zamkniety", ktory trafil na podatny grunt, wiec za sznurki nadal pociąga queen skutecznie usuwając każda osobę dla niej niewygodna (nawet sdma, która jeszcze niedawno była jej kolezanka) i rozszerzając swoją swite poprzez właśnie takie "awanse". Ludzie dalej będą odchodzić bo nie są głupi i ślepi, bo między zarządzaniem a manipulacja jest zasadnicza różnica.

   
Paulina

WSTYD I ZAL! HR Manager, nie dosc ze podejrzewana o mobbing to jeszcze komentarzy na seoj temat nie jest wstanie zaakceptowac i je usuwa z portalu. Z daleka od tej firmy!

   
nonone
@Paulina 30.04.2018 14:58

Spoko, mamy screeny.

   
Head od KrK Zurich - watch out

W nowej roli od niedawna - gratulacje i fajnie ,że ktoś kto ma głowę na karku i wierzę głęboko - da radę!!! Warto patrzyć na ręce ''klice z capa'' bo są tam duże ambicje, natomiast znikome kompetencje'' - knują już jak Cię ''ugryźć i stratować'' dużo się im nie podoba, że ktoś nowy, nowe reguły, nowe pomysły i zasady..., Jak się stawiają to bez zastanowienia '' ucinać głowy'' i out. Poziomki pozjadać, słonie i krokodyle do zoo :):):), inne pseudo manager's z ""Cap''''patrzeć na ręce''

   
Zbychu

Też pracowałem w projekcie Zurich jakiś czas temu i było bardzo słabo, głównie przez ta klikę z ''capa'' . Mówiąc krótko,- kretowisko, mobbing i dyletanctwo- zresztą skoro to cap to chyba nic nowego... Praca i firma dla desperatów...

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Łukasz
@Asia 11.03.2018 21:29

dziewczyno, jeżeli świadomość pracy w korporacji jest dla ciebie ważniejsza niż tożsamość narodowa i lokalny patriotyzm to może lepiej wstrzymaj się z komentarzami, podobnie jak i bronieniem pochodzenia swojego "szefa" - to że jest ignorantem jeżeli chodzi o język nie ma nic wspólnego z tym skąd pochodzi, albo wyjedź raz na transition i wtedy zrozumiesz czym jest wartość i świadomość własnej tożsamości narodowej. PS. Nie - nie miałem na myśli zespołu szwajcarskiego, choć i tam jest wiele do życzenia,.

   
Zjawka

Ile płacą na ''dzień dobry'' powiedzmy na stanowisku specjalisty w tym '' cap -zurich'' szczurzo landzie'' ????

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Tomek
@Aneta M 23.03.2018 21:44

Anetka nie martw się...może frustracja tej osoby wynika, że wy na tej Irlandii zawsze mieliście bardziej przerypane niż my w CC. Poza tym, nie z każdym da się dogadać, choćby się nawet chciało. Głowa do góry - zamknięcie Ci się zaraz skończy, a na polu rewelka. peace

   
Ząb kierownictwa z korzeniem

Ktoś poruszył temat czarnych zębów kierowniczki. Przecież zgodnie z literaturą przedmiotu każdy kierownik w korporacji powinien mieć wszystkie zęby zdrowe, a oprócz tego powinien się tak uśmiechnąć żeby to udowodnić swoim podwładnym. Jest to jeden z najważniejszych atrybutów managerów. Wyczytać to można w niejednym artykule. Zatem czy kierownictwo bez zębów może być kompetentne, czy nie? Czy manager bez zębów powinien być nadal kierownikiem, czy może powinien zostać zwolniony za swoją niekompetencję interpersonalną? Jak uważacie?

   
MA
@US 13.04.2018 13:54

Zgadzam się, a dodatkowo mają wpojone metodologie klient - outsourcing - co w praktyce oznacza, że zamiast działać na korzyść firmy i współpracować z BU jako całość, przepychają się i działają w myśl zasady "radz sobie samo BU, za to nam nie płacicie to umywamy rece". Podwyżki i awanse tylko swojej "świcie" a "szeregowi pracownicy", którzy de facto tworzą firmę i to oni pracują na efekty są lekceważeni. Sdm i tm obsadzeni po znajomości, byle tylko żaden się nie wylamal i co więcej nie zagroził ich pozycji. BU juz nawet pyta po co jest sdm, skoro z ich perspektywy brak wartości dodanej, nawet nie mają z nim kontaktu tudzież wsparcia z jego strony. Po co z naszej pracowniczej strony...brak pomyslu. Cały Zurich idzie w splaszczanie struktury a u nas sztucznie tworzone stanowiska stm - brak podstaw zarządzania strategicznego to fakt, na ale jak ma być inaczej skoro "poziomka" miała być tm, a później cudownym sposobem przeskoczyła dwa poziomy, no to braki są...

   
Gosia

cześć , Czy rzeczywiście jest tam tak jak ktoś powyżej napisał ? Fatalna organizacja pracy, Twój głos jest nieistotny i nadgodziny których nie ma kiedy odebrać ? Czy nadgodziny są i czy są wypłacane czy czekają na odbiór ? Proszę o info też jak wyglądają początki w tej firmie dla nowo zatrudnionego powiedzmy już specialisty ? Ma się jakieś wsparcie czy rzucają na głęboką wodę i trza sobie radzić bez wsparcia innych ? będę wdzięczna za informacje !!!

   
Wicky
@F. 07.04.2018 00:18

Proponuje zmienić pracę, to wtedy być może poszerzy ci się ,, myślenie przestrzenne''

   
Special

Firma Zurich ma takie same standardy jak cap więc co się ludki dziwicie,że jest tak a nie inaczej... Warto trochę poczytać w necie na temat cap i ich standardów i wszystko będzie jasne... Cały management jest z capa, ludzie trzymani po butem przez lata..., pojawiła się szansa i praktykują to samo bo to im wpojono przez lata i nie znają innych opcji. Jesteś prymitywem, prostakiem, cwaniakiem i tępakiem - to świetnie tam się będziesz czuć... Nic dodać i nic ująć....

   
starszy specjalista

Ja sie tylko zastanawiam jak to jest mozliwe, ze PIP jeszcze nie wkroczyl do tej firmy? Przeciez ludzie robia tam po 10-12 godzin nadgodzin w okresach zamkniecia.

   
specjalistka
@starszy specjalista 28.03.2018 16:45

Jakie 10-12 godzin na zamknięciu...- jakby tak było to by nie było tak źle. Znam bardzo wiele przypadków ze ludzie pracowali/ pracują po nawet 15-20 godzin na dobę i nie są przestrzegane (przynajmniej nie były) przepisowe dobowe /dzienne okresy odpoczynku - ale wtedy ma się uznanie w oczach kierownictwa.. (tzw. zaangażowanie...) i jest się poważanym przez tą zbieraninę ( tzw. management....). W systemie HR wszystko się zgadza :) a z prowizorycznych (excel) systemów ewidencji zawsze można wszystko wykasować- i nie ma problemu.... :):):)

   
Micky

Dzialka US to totalny dramat- ludzie pozwalniali sie prawie wszyscy lacznie z managerami. Totalny balagan i chaos. Brak jakiejkolwiek koncepcji na cokolwiek. Zycie z dnia na dzien. Za miske ryzu rob za pieciu i piec razy taniej .... Luzik - przeciez o to chodzi w SSSC... :) Jestem bardzo krotko i juz sie rozgladam za czyms normalnym. Zdecydowanie odradzam i przestrzegam

   
starszy specjalista
@Micky 16.01.2018 11:34

jak sie bierze niespelnionych pilkarzy (sic!) na Delivery Managera to jak ma byc? Szkoda, ze nikt sie nie pofatygował przekrecic do poprzedniego pracodawcy. Moze by sie dowiedzieli przed zatrudnieniem, ze to nie on a z niego zrezygnowali i dlaczego. Monty Python i cyrk na kołkach.

   
Prawda

Jeśli twoja pensja wystarcza tylko na mieszkanie, dojazd do pracy i wyżywienie, to niczym nie różnisz się od niewolnika, któremu te wszystkie rzeczy musiał zapewnić właściciel. A co jeśli nie stać cię na kupno mieszkania?

   
Michał

zurich insurance group to następna pseudo-firemka w Krakowie. Następne SCE szukające jeleni. Nie ma strachu - nie ma co sie obawiac ukraincy i bialorusini wala wobec czego bedzie mial kto pracowac za darmo, po nocach i do rana...:)

   
Jagoda

Atmosfera w firmie fatalna: wazeliniarstwo, układziki, kolesiostwo, chamstwo i bezczelność - syfu/ szlamu z Capa. Promowani są ludzie ( raczej kury gdaczące tzw ''księgowe'') co głośno gdakają i są zarobione ''po uszy'' co umiejętnie ogłaszając wszem i wobec :)- a w rzeczywistości zbijają bąki. W praktyce okazuje się, że potrzebują instrukcji/ mapy do własnych 4 liter. Ci co coś potrafią nie są doceniani gdyż ''potencjalna'' konkurencja rośnie i nie można pozwolić jej nabrać wiatru w żagle :) Widocznie długo były trzymani/e '' pod butem'' w Capie. (dla wtajemniczonych)..Firma bez perspektyw rozwoju. Zastraszanie i mobbing na porządku dziennym. Nadgodziny, które nie są ujmowane w oficjalnym systemie HR-owym, tylko wszystko- tak jest odbierane poza systemem (co jest zresztą nielegalne)- żeby jakby ktoś coś kwestionował szybko i sprawnie ''umyć ręce''. Strategia firmy- teoretycznie powinna się rozwijać- ale to nie nastąpi z prostych powodów. Ludzie zarządzający nie mają zielonego pojęcia jak się za to zabrać (brak kompetencji). Wychodzą z założenia, że jakoś to będzie (wystarczy gasić pożary). Dodatkowo nie jest to celem centrali. Kraków został powołany jako ''centrum tranzytowe'' - przejąć, uporządkować, napisać procedury i jazda dalej... na Wschód. Jak ktoś lubi ''dziki zachód'' to polecam :):):)

   
Masza
@Jagoda 13.03.2018 21:34

@Jagoda - sama prawda co piszesz , byłam , przeżyłam i poszłam dalej -bo szkoda życia na zatrzymywanie się w szlamie ...

   
Marek

Firma ma dobra opinię jako pracodawca. Widać to na forum, dużo pozytywnych wpisów. Czy potrzebują ludzi?

   
Aśka
@Marek 16.02.2018 19:24

Cały czas trwa rekrutacja do różnych działów z tego co kojarzę.

   
Malgorzata

+ Elastyczne godziny pracy oraz mozliwosc pracy z domu - zimna atmosfera - okropny management - nie ma mozliwosci rozwoju - kiepske zarobki - brak szkolen - na zamknięciu duzo nadgodzin, owzsem bez zaplaty - ogromny chaos jesli chodzi o zarzadzanie i komunikacje- management z capa.

   
Ala

Firma godna polecenia.Elastyczne godziny pracy oraz mozliwosc pracy z domu. Fakt, nadgodziny sa ale z tego co kojarze to okolo 30 na kwartal. Procesy sa zlozone i wymagajace doswiadczenia oraz wiedzy. Na minus, dosc mala kuchnia ktora w porze obiadu jest kompletnie zatloczona oraz brak parkingu.

   
aneta
@Ala 28.01.2018 11:32

jaki dział ?

   
Ania

Firma generalnie jest ok. Można dużo się nauczyć. Na zamknięciu dużo nadgodzin , które trzeba później odbierać. Duży chaos jeśli chodzi o zarządzanie i komunikację- management z capa. Dobra lokalizacja. Firma dobra na początek kariery. Procesy odtwórcze. Minusem jest na pewno brak samodzielności centrum jeśli chodzi o podejmowanie jakichkolwiek decyzji. Brak możliwości rozwoju.

   
Marcin
@Ja 10.01.2018 14:41

W ciagu kwartalu ok 110 na Q4

   
Ania

Dostałam sie do firmy ale po konsultacjach z osobami które tam pracuja- dalam sobie siana :)

   
Kasia

Nie dziwcie sie. Przeciez to scc. Gowin juz dawno temu stwierdzil ze to wielki wstyd dla krakowa ze wlasnie w tym miescie powstaja scc. Wiele artykulow podaje ze im ktos glupszy tym bardziej pasuje do korporacji. Wiec co sie dziwicie ludki

   
Emilia

Ogólnie firmą powinna się zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy ze względu na nieprzestrzeganie Kodeksu Pracy i właściwej ewidencji w tym zakresie. Nadgodziny, ich odbiór jak i odbiór dnia/i wolnych za pracę w święta nie jest ewidencjonowana w systemie HR- wiadomo dlaczego... Większość ludzi którzy coś potrafią odchodzą szybko, gdyż nie ma żadnych możliwości rozwoju. Syf i malaria :)

   
Kuba

Cześć, Zastanawiałem się nad aplikowania do firmy, jednak słyszałem plotki o wyprowadzce firmy z Krakowa do Bułgarii lub Rumunii. Czy ktoś może potwierdzić powyższe? Dzięki!

   
Ola
@Kuba 10.10.2017 22:06

@Kuba, do Rumunii i Indii przenoszone są niektóre procesy dotychczas będące w Capgemini

   
bartek

czy ktoś jeszcze może podzielić się opinią dot. pracy w Zurich Insurance?

   
Jola

ZURICH INSURANCE KRAKÓW Minusy: płaska struktura - brak możliwości awansu i rozwoju, ludzie beton - nikt nic nikomu nie chce wytłumaczyć ani pokazać, kiepska atmosfera bardzo słabe przeszkolenie i wprowadzenie w stanowisko co powoduje stres i frustracje w pracy i chęć zmiany firmy, niski budżet kafeteryjny, brak parkingu - dostępne miejsca znajdują sie na 7 pietrze wielopoziomowego parkingu na który wjeżdża się bardzo niebezpiecznie, przestarzałe platformy i aplikacje. Benefity niczym nie wyróżniające sie niczym szczególnym od innych korpo. PLUSY: dobra lokalizacja, możliwość pracy z domu, zatrudniają ludzi z dużym doświadczeniem, brak dress codu, mała kuchnia jak na taką ilość pracowników, kameralna firma - każdy wie kto i czym się zajmuje.

   
Ala

Czy zdarzają się również oferty pracy dla osób znających język włoski?

   

Zostaw opinię o Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zurich Insurance Company Ltd (Spółka Akcyjna) Oddział W Polsce