CASS Construction And Steel Structures

3.8/5

• Nasza oferta
  • Jak do nas zaaplikować?
  • Praca

• Podmaleniec
  • Rytwiany
  • Krzywołęcz
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Staszów
  5. Opinie o CASS Construction And Steel Structures Sp. z o.o.

Opinie o CASS Construction And Steel Structures Staszów

Nie przegap nowości o CASS Construction And Steel Structures Sp. z o.o.!

22.07.2018 14:47

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć coś użytkownikowi @Maly? @Maly, rozumiem. Wobec tego jesteś zainteresowany aplikacją do firmy? A może wysłałeś już swoje CV? @pol litra na dwu, jesteś pracownikiem firmy? Może mógłbyś podzielić się z nami informacjami dotyczącymi warunków pracy w tym miejscu? Czekamy na Twoją odpowiedź.
    łukasz

06.08.2018 10:00

co ty piepszysz człowieku? pracuje w tej firmie ośle nie miałem nigdy problemu a jak ci się nie chce robić to idź na zasiłek a nie piepszysz głupoty
    Szogun

10.12.2018 22:16

Ty idź na rentę na głowę (usunięte przez administratora)... Ubezpieczenie na najniższą... Dostaniesz 700 zł (usunięte przez administratora) ????
    Gal Anonim

24.11.2018 22:35

Uważam że nie ma co narzekać na zarobki czy warunki mieszkaniowe . Wiadomo raz jest lepiej raz jest gorzej . Ale zawsze pieniądze na czas . Pracujecie na normalnej umówię . A nie jak gdzie indziej na śmieciowej . Narzekają Ci którym się pracować nie Chce . Wiadomo jeśli robi w jednym miejscu 60 osób to zawsze są zgrzyty . Ale ogólnie na prawdę wszystko jest w porzadku . A Ci co narzekają i wymyślają niech dalej robia za 8 euro .
    Szogun

10.12.2018 22:08

Normalna umowa,ha ha ha ... Na najniższą krajową????
    Monter stali

26.09.2018 07:18

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy potrzebni są doświadczeni monterzy konstrukcji stalowych i czy firma potrafi zapewnić ciągłość pracy w okresie zimowym.

15.07.2018 19:47

@titanic, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @Mały, jak rozumiem masz problem z częścią wynagrodzenia podczas pracy w innym kraju? W tej sytuacji jedyną rzetelną odpowiedź możesz uzyskać od osób odpowiedzialnych za kadry i płace w firmie, bądź bezpośrednio u szefostwa. Tylko potwierdzona opinia może realnie pomóc Ci rozwiać wątpliwości. Nie zniechęcam do aktywności na forum jednak użytkownicy nie znają specyfiki działania firmy i nie wiedzą jaką umowę zawarłeś z przedsiębiorstwem.
    Maly

16.07.2018 20:24

Jak już wam podałem Nie jestem pracownikiem firmy Cass I w związku z tym nie mam problemów z pieniędzmi Tylko jestem ciekawy jak jest w tej firmie Bo w każdej jest inaczej
    pol litra na dwu

18.07.2018 13:52

..."Nie jestem pracownikiem firmy Cass I w związku z tym nie mam problemów z pieniędzmi" , fajnie to napisales

26.06.2018 21:41

Hej Może ktoś powiedzieć ile kasy można zarobić na kontrakcie jako monter przyjmując stawkę godzinowa 11 Euro W miesiąc Zapewne pracujemy po 10 lub 12 h no i soboty pewnie po 8 niedzielę zapewne wolne Jest jakaś premia czy tylko to co z godzin A dieta delegacyjna jest?

13.07.2018 21:21

Nie czuje się no ja nie pracuje w casse
    titanic

15.07.2018 16:18

nie możesz odnaleźć diety na koncie?, to jak ci placa, jak się umawiales

09.07.2018 07:43

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Mały? @Mały, a może znasz już odpowiedzi na swoje pytania? Zdecydowałeś się na pracę w Cass Construction? @kamil, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @mk, czy mógłbyś powiedzieć nam coś na temat atmosfery panującej w firmie?

09.07.2018 22:07

Hej niestety na żadne z moich pytań nie dostałem odpowiedzi Jak widzę tu tylko oczernia się firmę i kierownictwo Brak konkretnych odpowiedzi dla ludzi chcących się coś dowiedzieć Trudno pozdrawiam wszystkich pa
    Norbert

14.06.2018 20:06

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    kamil

03.07.2018 23:08

cały czas jest rekrutacja
    boli glowa

20.06.2018 12:26

czy to prawda, ze GELDOFA ukaral CASS -50 000 eur i teraz będzie cienko z projektem? no i czy mocno trzeba wchodzić kierownikowi poniżej plecow, bo mam slabom wontrobem, a jezyk bardzo szorstki?
    mk

03.07.2018 23:07

podobno prawda ale dalej pracują w anglii i holandii w czy trzeba tam wchodzić w (usunięte przez administratora) nie wiem bo jestem na innym projekcie :)
    pk

12.05.2018 16:56

Baardzo dobra firma, samochód służbowy, no mieszkania-z polskim marginesem - współlokatorem czasem trzeba sie użerać. Bardzo dobra, wysoka płaca. niestety - cierpią na brak fachowców. przyjechali,zabrali z domu, zawiezli na miejsce,ubrania robocze-takich sie szanuje. kp
    wodko pozwol zyc

19.06.2018 10:47

hehehe, dobrze napisane, mieszkanie z polskim marginesem
    Monterek

14.06.2018 20:05

Bardzo dobra firma, kasa na czas, mieszkania ok, z wszystkim idzie się dogadać. Polecam
    R. K.

19.05.2018 15:08

Uwaga, uwaga!!! Proszę uważać panowie w firmie caas na P. (usunięte przez administratora)ksywa (paròwa) Koleś sprzedaje nawet swoich kolegów!! NIE POLECAM OD NIEGO Z DALEKA SIĘ TRZYMAĆ!!
    Mateo

23.05.2018 21:19

Siema ty pało policyjna P.M jest 3 w cass widać że długo nie robiłeś w branży. Podejrzewam że znasz się na ssania sudzych siurków pozdrawiam Mateo
    Czarny

23.05.2018 21:43

Słuchaj człowieku spinasz pośladki a nawet nie wiesz kto jest kto pisz na P Maziarz a ksywe walisz innego koleszki.P Maziarz jest bardzo w porządku czlowiekiem i koordynatorem na robocie w każdej sprawie pomoże .a Ty widocznie dmuchales szklanki na hucie albo zbierales szparagi a teraz sie cisniesz nie wiadomo o co. Zastanow sie zanim cos napiszesz bo banda kretynow co sie nie nadaje do roboty to potrafi tylko wypisywac takie pierdoly.z dużym szacunkiem POLECAM PRACA Z P.MAZIARZ CZYSTA PRZYJEMNOSC!!
    spawaluch

23.05.2018 21:23

Tyczy sie R.K co do opinii na temat P.Maziarz to jesteś kolego w błędzie.Bo nawet nie wiesz kto jaka ma ksywe a wypisujesz jakieś bzdury.Na koordynatorach można polegać zawsze pomogą i sie wstawia za czlowiekiem a w szczególności P Maziarz .Pozdrawiam
    Nowy

23.05.2018 12:28

No wlasnie czy można liczyć na pomoc koordynatorów czy trzeba samemu zapylać wszedzie
    koto

13.05.2018 13:07

Mam duże doświadczenie: jestem FACHOWCEM z programu USTERKA. Zastanawiam się nad wyslaniem CV. Czy to prawda, ze umowa jest od najniższej krajowej a reszta pod stolem?
    Spawac

18.05.2018 14:18

Pytałem 10 razy prezesa czy da się pod stołem po za duże zarobki mi wychodza i się nie da wszystko na konto.
    Adas

19.05.2018 15:18

Wal się paròwa na ryj!!!

21.04.2018 14:41

Wiem w biurze to podadzą stawkę A ja się pytam jako monter ile mogę dostać stawkę i ile na miesiąc wyciągnąć Wiadomo jak się zrobi 300h w miesiącu to się zarobi Ale pracując w miarę normalnie zwykle godziny plus jakieś nadgodzinki Płacą 50 i 100 % Z tego co czytałem to dietę przeliczania na złotówki Jak by ktos młog napisać konkretnie co i jak W biuro to zawsze swoje a pracownicy wiedzą najlepiej jak jest w rzeczywistości na budowie

23.04.2018 11:19

Różne są stawki pewnie z 11-12 euro ci zaoferuja zależy na jaki montaż
    bombka

25.04.2018 06:08

Jeśli jesteś dobrym monterem to możesz dostać od 11 do 13 euro.A jeśli jesteś słaby to też dostaniesz w tych granicach.Tylko ze w test będziesz musiał dobrze wchodzić do (usunięte przez administratora) kierownikowi żeby się utrzymać.Tak jak to robią chłopaki z huty szkła żeby się utrzymać
    bombka

19.04.2018 05:29

kompletna ignorancja dokumentacji oraz podstawowych zasad spawalniczo-monterskich, na kolejnym projekcie, ludzie wzieci prosto z huty szkla, dmuchali bombki a teraz wielki PAN MONTER lub PAN SPAWACZ

20.04.2018 12:51

Pewnie większą stawką od ciebie i płaczesz na forum hahaha
    Szparag

19.04.2018 03:58

Pracowalem na remoncie barki, czy to prawda, ze zwrocona do poprawy ze względu na wykonane naprawy? Podobniez prawie wszystkie spawy do poprawy?
    Franek

18.04.2018 22:48

Panowie, narzekaja tylko Ci którym sie niechce pracować lub zmienili pracę ze zbiorów szparag, bananów czy pchali karuzele wcześniej jak kolega monter napisał, na remonty statków, montaż zbiorników czy konstrukcji. Praca w tej branży jest ciężka i nie każdy sie nadaje. Wypłata jest na czas, nawet i dzień wcześniej ( zależy od banku w ktorym ma sie konto ). Godziny zgadzaja się z kwotą przelewu. Sprawy biurowe załatwisz przez telefon. Zus opłacany jak należy. Dojazdy do pracy i na urlopy do kraju pod dom !!! zapewnione. Niema takich firm na świecie gdzie jest mleko, miód i malina :) Pozdrowienia

13.04.2018 02:24

Jakiś czas temu widziałem ofertę pracy w tej firmie, czy ktoś może mi udzielić odpowiedzi aby firma Cass construction oferowała swoim pracownikom dodatki do płacy? Przyznam, że temat benefitów w pracy jest dla mnie dużym plusem, proszę by ktoś mógł mi także opisać, o co pyta ten pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej, gdy ktoś nie posiada za wiele doświadczenia w Cv?

17.04.2018 22:53

Jezeli mało wiesz to za wiele nie oczekuj

17.04.2018 22:57

I wlasnie tacy pracuja tylko miesiąc. I z powrotem na rzepak , ale co zarobią to zarobią przez miesiąc

Kontakt - CASS Construction And Steel Structures Sp. z o.o.

Grzybów 78 28-200 Staszów

Branże: Konstrukcje metalowe

17.04.2018 22:50

Witam pracuje w Cassie od października 2017r. I naprawde nie moge powiedzieć źle. Wyplaty na czas, pełne skladki, pewna pomoc za granicą po prost wszystko na tel. Pracowałem w Holandi jak i w Belgi na stoczni jako Monter (Monter kadłubów okrętowych) . Bo bywaja w tej firmie psełdo monterzy ktorzy przez ostatnie lata spedzili na szparagach w sasiednim kraju . Na razie jestem na tak ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CASS Construction And Steel Structures?

17.04.2018 20:18

Dalej nikt nie pisze ile można zarobić ?
    Marcin R

16.04.2018 10:59

Witam. Pojawila sie oferta dla Malarza Piaskarza do remontu wiez wiatrowych. Czy ktos jest w stanie powiedziec cos wiecej ?? Wyslalem cv i czekam na odpowiedz. Pozdrawiam

15.04.2018 11:57

A ile można zarobić jako monter Nikt nie podaje konkretów
    Jarek

30.03.2018 23:37

dodam tyko, żeby problemem jest wykonanie, bo wstyd mi za to co robilem, sobie w domu tego bym nie zrobil , jak tak dalej pojdzie, to wykopią nas z kazdej roboty, czyuje się jak burak co wchodzi w (usunięte przez administratora) prezesowi...
    uui

26.03.2018 21:07

Dobra firma

23.03.2018 09:21

Witam Każdy pisze co wie Ale może ktoś podać dokładnie ile może zarobić monter . spawacz pracując na miejscu w Staszowie po 8 h czy też praca po 12h A ile można wyciągnąć pracując gdzieś na kontrakcie zagranica i też ile godzin
    Welder

26.03.2018 12:46

Za granicą od 12 do 14 Euro na godzinę. W Polsce budują halę produkcyjną ale bezie gotowa po wakacjach z tego co mi wiadomo.
    Osco

12.02.2018 20:59

Dużo do powiedzenia mają ci co nic nie umieją lub wylecieli za wódkę.Ja pracuje już 3.5 roku i nie mam problemu z niczym.Osobiście polecam
    BeWu

07.02.2018 23:53

Zlota robota, duzo godzin, dobre stawki jak na dzisiejsze czasy, ciekawi ludzie, kwatery na wypasie, z szefostwem mozna sie dogadac. Spawac k**** ! :D
    bocian

03.02.2018 16:20

Jak tak zle to jak pracuje 300 osob ? Kogos wyje... li za chlanie ale nic nie potrafi to siedzi i pisze durnoty haha
    sp

bocian

02.02.2018 08:22

Pulpet

30.01.2018 21:58

Ręce precz od szanownego Pana prezesa. On stawki pracownikom takie daje że do każdej godziny jeszcze dokłada.
    Kamil

24.01.2018 18:00

Zero BHP. WSZYSTKO na wariackich papierach i tylko zastraszanie niewiedza tylko ze szykuje się walka z nimi w instytucji odpowiedniej. Odradzam. Majster nawet nie umie zrobić rozprowadzenia tylko słowa padają idźcie róbcie coś. Nic nie tłumaczy co mówią przełożeni i się podśmiechuje i kiwa głową tylko. Brak mu doświadczenia i wiedzy praktycznej oraz obycia z ludźmi. Głowa mała co się wyprawia tutaj. Nigdy więcej Cass z takimi osobami bez wyobraźni i braku odpowiedzialności szczególnie ze strony majsterów i jego ludzi. Sam majster nie ma odwagi podejść i powiedzieć co ma człowiek robić tylko wysyła swoich paciotkow. Nie słucha ludzi z doswiadczaniem przez co stwarza rutynę i było już wiele incydentów w jego roli głównej gdzie o włos było od wypadku. Nie daleko nas nie jest lepiej warunki pogodowe masakrucenę. Leje się po człowieku grad pada i każą ciąć podłogę w zbiorniku. Brak wyobraźli co może się wydarzyć. Ludzie walczcie o swoje macie coś do powiedzenia oraz znacie swoje prawa i obowiązki min odmowa pracy kiedy zagraża życiu i zdrowiu o na. ja juz tutaj kończę prace.
    Wiwaldi

24.01.2018 17:14

Nie dbają o ludzi to fakt. Nie szanuja dobrych spawaczy i monterów. Stawki marne i płacą złotówkach a firma bierze w euro. Dobrze ze ludzie pisza prawdę jak jest w firmie. Pozdrawiam i odradzam juz pracownik na wypowiedzeniu Ps Waldek
    Maciek

24.01.2018 16:52

Trzeba wspomnać o umowie nigdy nie jest na czas. To 3 tygodnie po terminie. A wypłata grudniowa była z poślizgiem tłumacząc się tym że ksiegowa jest w szpitalu. Płacą w 2 ratach. 1 tzn delegacja 2 wynagrodzenie gdzie całość tworzy wypłatę wypracowana, wyplata w zlotowkach. ( zeby ominac podatki) umowa od minimum i stawka ustalana na gebe. Dużo osób odeszło bo firma lekceważy pracowników i po świętach słabo z organizacją pracy mieli. Warunki mieszkaniowe ze szczurami. Dobrze ze juz tam nie pracuje. To są realia CASS. A i jeszcze jedno kolesiostwo i pełno klanów gdzie patrza na Ciebie aby wykorzystać i zniszczyć. Majstry uważają się za bogów w pracy nawet piją i są nie do ruszenia wedlug ich myslenia. Pierwsze co powiedzą to ze są kolegami szefa i maja coś do powiedzenia. Nie znają się na robocie oraz nie szanują ludzi. Na tel siedzą i podpie..... ludzi. Zawszelka cenę aby utrzymac swój tylek. To jest cześć prawdy z budow co się dzieje i jak jest.
    Krzysiek

24.01.2018 17:04

To wszystko prawda co pisza poprzednicy. Nawet firma porządnych ubrań nie kupuje na które czekasz tygodniami. Jest dużo osób co lubią dużo mówić i co to nie oni np był monterem a został spawaczem bo 2 euro miał więcej do stawki a pojęcia 0. Spawacze przypomnę Wam jedna budowę gdzie niezdałozeczko 85% próbek i nie dość ze nie zdali to zostali przy stawkach spawaczy a kiedy mieli robić monterke po niezdaniu próbek to było wielkie oburżonie. Niech będzie to przestroga dla osób które chcą się zatrudnić w Cass.
    Andrzej. W

10.01.2018 12:32

Szału nie robi, płacą na czas, różne warunki mieszkaniowe i różni ludzie. Powiem tyle kto tutaj pracował ten wie. Odradzam wszystkim znajomym moja była firmę. Pozdrawiam Andrzej
    BN

10.01.2018 16:37

Na czas? W zeszłym miesiącu opóźnienie kilkudniowe bez żadnych słów wyjaśnień!
    oszukany72

11.01.2018 17:14

potwierdam.nie placa na czas .umowa najnisza krajowa nigdzie nie ma napisane o stawce mimo ze jest placone ze stawki
    Djarti

28.11.2017 12:18

Ja nie polecam.
    Xyz

31.10.2017 14:59

Ogolnie spoko tylko ten pseudo foreman w Newcastle pan P to jakas porazka kto byl to wie
    Oli

28.03.2017 21:48

Dobry firma wyplacalna w 100 pr. We wszystkim mozna sie dogadac

Zostaw merytoryczną opinię o CASS Construction And Steel Structures Sp. z o.o.