Opinie o Main Partners Sp. z o.o.
Serdecznie witamy wszystkie osoby odwiedzające profil Main Partners w serwisie GoWork.pl
Czym zajmuje się nasza Agencja?
Main Partners to Agencja Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego, która kieruje swoje usługi do osób poszukujących pracy oraz do firm, które chcą pozyskać pracowników w celu realizacji swoich inwestycji. Specjalizujemy się we współpracy z państwami Europy Wschodniej, Azją oraz Afryką. Rekrutujemy wysoko wykwalifikowanych pracowników fizycznych, a także specjalistów z wielu branż z udokumentowanym doświadczeniem zawodowym.
Dziękujemy państwu za wszystkie komentarze – te dotychczasowe, jak i te, którymi dopiero postanowią się państwo z nami podzielić. Dokładamy wszelkich starań, by każda z opinii została rzetelnie przeanalizowana. Słuchamy uwag, a z konstruktywnej krytyki wyciągamy wnioski. Mamy na uwadze, że bez Was nie ma Nas.
Jesteśmy nastawieni na merytoryczną rozmowę, która oparta jest na podstawowych wartościach firmy Main Partners – szacunku, uczciwości oraz poszanowaniu godności każdego człowieka.
Z tego tytułu informujemy, że treści, które będą obrażały czyjeś dobre imię, łamały prawo, lub regulamin serwisu GoWork.pl (https://www.gowork.pl/regulamin) będą usuwane przez administratora.
W Main Partners pracowałam ponad rok, atmosfera w firmie była przyjazna. Współpraca z innymi pracownikami układała się w bardzo przyjemny sposób. Fajne miejsce, by rozwinąć swoje umiejętności. Polecam.
Współpraca układała się w dobry sposób, uczciwa agencja, dobre kontakty ze współpracownikami i przełożonymi.
Znalazłam ogłoszenie, że poszukują kogoś na stanowisko prezenterki telewizyjnej gier. Dość zaintrygowało mnie to ogłoszenie ale chciałam zapytać o szczegóły. Ile tak rzeczywiście msc wychodzi na takim stanowisku? Wie ktoś? W ogłoszeniu jest umowa zlecenie. Można potem przejść na umowę o pracę?
W jaki sposób firma odnosi się do work life balance? Czy praktykują tą możliwość? Po opiniach widzę że roboty sporo
Czy zarobki w firmie Main Partners Sp. z o.o. są Waszym zdaniem satysfakcjonujące? Co powiecie o warunkach zatrudnienia?
Pieniadze sa bardzo zle, nigdy nie ma bonusuw. Nie ma zadnych dodatkow, nikt tu nigdy nie slyszal o MULTISPORT i opieka lekarska. Zadnej umowy o prace, tylko cale zycie na zleceniu.
Złe są zarobki tam. Nigdy nikt nie dostał kasy na świeta i żadnych premi nigdy nie było. Nie polecam, sama odeszłąm po miesiącu.
Zarobki są adekwatne do doświadczenia, które posiada pracownik. Nie rozumiem skąd informacje o braku premii lub bonusów na świeta, ponieważ są one przyznawane pracownikom :) pracowałam w tej firmie 4 lata i wspominam ten czas bardzo dobrze. Polecam :)
Dzień dobry, skoro odeszła Pani po miesiącu pracy, był to zapewne okres próbny. Po tak krótkim stażu pracy (1 miesiąc na okresie próbnym ) firmy nie praktykują przyznawania bonusów lub premii.
Co czemu beznadziejny? W sensie, że oni kit według Ciebie wciskają? Jak tak to jaka jest prawda w takim razie? :/
Słabo to brzmi. :/ A ile powinny według Ciebie wynosić, żeby można byłoby serio być zadowolonym?
po miesiącu pracy nie dostać premii ? i jeszcze po miesiącu pracy nie dostać kasy na święta ? to faktycznie grubo
jest multisport , jest opieka medyczna , polowa komentarzy chyba jest napisana przez kogoś kto nigdy nie pracowal w MP
Przyznam szczerze, że to w zasadzie ciekawe bo jak można mieć premię i kasę na święta jak się pracowało miesiąc? Jak przychodzisz to akceptujesz wynagrodzenie , czyż nie ? To w sumie nie rozumiem jak ktoś może pisać takie rzeczy. Nikt nikogo nie trzyma na siłę, jedni pracują miesiąc, inni dłużej a inni kilka lat a są i tacy co pewnie na emeryturę odejdą. Przychodzę do firmy rozmawiam o wynagrodzeniu, nie interesuje mnie bo jest za małe to według mnie to nie przyjmuję pracy i szukam dalej. Najlepiej przyjąć pracę a później narzekać że za mało, to jakbyś sprzedał samochód a później pisał na sprzedawcę, że śmieć bo za mało zapłacił :D. Litości! Zatrudniam ludzi do swojego zespołu, rozmawiamy o wynagrodzeniu , jeśli kogoś interesuje to się dogadujemy i podpisujemy umowę, jak ktoś piszę póżniej że odszedł bo było za małe to chyba nie poważne jest ?
Dlaczego w ogłoszeniach o pracę nie podajecie wysokości oferowanego wynagrodzenia? Ile mogę na początku zarobić, jako operator linii produkcyjnej (ile wynosi podstawa, a ile ta premia)?
Ciekawe to miejsce, gdzie Dyrektor bawi się w odpisywanie na Gowork...az tak źle z opinią ludzi, że trzeba interweniować?
A co z benefitami? Bo ktoś niżej pisał, że są... Dodatkiem rozumiesz jakieś 5 stówek do pensji np, tak?
jest beznadziejny ponieważ to plotkarski portal , dodający wpisy są anonimowi/ bezkarni, wystarczy ze ktoś jest obłąkany i może tu pisać codziennie co tylko mu się podoba i nikt tego nie zweryfikuje.
zweryfikujesz pewnie dopiero jak sam sprawdzisz tu to podpytać się można. to w zasadzie skoro tu jeszcze jesteś to ciekawa bym była co na święta w firmie ostatecznie w tym roku było, dasz znać?
Bardzo dobre miejsce na karierę. Szybko się pracuje ale warto.
Tobie się udało taką zrobić? Z szybkością pracy chodzi o zrobienie targetów? Są normy wydajnościowe z których pracownik jest rozliczany?
jest ok
Praca jest dynamiczna ale rozwojowa :)
W jaki sposób można się rozwinąć w tej firmie? I na jakim stanowisku jest ten rozwój możliwy? :-) To o awans chodzi?
Dla osób, które lubią wyzwania to super miejsce
Widzę, że jesteś zadowolony, a możesz napisać co konkretnie Ci się podoba w tej firmie. Zarobki, atmosfera czy ciekawa praca? Jestem ciekawa
Nie ma na co narzekać
Prawda że to miejsce pelne możliwości
Są tam możliwości by od zera dojść do bohatera.
hello I am Lalantha karunaratne , I am looking for English speaking job.
W gruncie rzeczy to jest to dobre miejsce.
Dziwaczne to miejsce w którym wszyscy wytrzymują max 6-8 miesięcy
Bardzo polecam prace w tej firmie. Pracuję tu już ponad rok i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pracownicy zawsze są mili, pomocni i zaangażowani. W firmie panuje bardzo ciepła atmosfera co w dużej mierze można zawdzięczać podejściu jakie ma szefostwo do pracowników. Prezes firmy to przesympatyczny, konkretny facet z którym zawsze można porozmawiać i znaleźć wsparcie, rzadko kiedy spotyka się tak fajnego prezesa jakim jest Michał. Przesympatyczna i mega profesjonalna grupa koordynatorów, dział rekrutacji i administracji pełen profesjonalizmu, dział legalizacji składający się z kompetentnych pracownikow. To wszystko składa się na miejsce pracy do którego chce się przychodzić. Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności, pensje na czas i premie za osiągnięte cele. Naprawdę nie wiem skąd są te negatywne opinie… albo to osoby które zabolało rozstanie z firma albo ktoś pisał o kompletnie innej firmie
dzieki wielkie za tak obszerną opinie, chcialam dopytac o przyjecie do pracy, moze pamietasz jak bylo. czy jako nowy miales kogos kto cie wprowadzi do firmy, pokaze gdzie co i jak dziala, kogos na kogo mozna liczyc jak cos nie wiesz, czy po prostu wszyscy pomagali jak mogli ?
Firma jak firma… niestety powielają schemat doceniania nowych pracowników a tych z długim stażem pracy nie. Jak ktoś wspomniał wcześniej faworyzacja nierobów plus układy z przełożonymi … słabo słabo
Bardzo pozytywnie będę przypominać sobie prace w Main Partner. Dobra firma, wypłata na czas, premie, bonusy za dobrą pracę. Codziennie Miła atmosfera, smaczna kawa, owocowe wtorki, wyjazdy integracyjne całą firmą☺️. Przestronne, klimatyzowane biuro w piękniej zabytkowej wyremontowanej kamienicy w fantastycznej lokalizacji. Międzynarodowe środowisko pracy. Bardzo profesjonalny dział rekrutacji, który nawet w 1 dzień jest w stanie zrealizować projekt. Polecam każdemu prace w Main Partners!
Firma dobra, wypłaty na czas… a czy te wypłaty tez dobre? Czy ich plus to tylko to ze są w terminie?
Serdecznie polecam. Zostałem zatrudniony w firmie jako pracownik z małym doświadczenie i bardzo się cieszę z wyboru tej firmy. Przede wszystkim to super miejsce, aby rozwinąć swoje umiejętności. Intensywny czas, dużo pracy, ale dzięki temu zdobyłem mega doświadczenie i poznałem super ludzi.
Pracowałam w firmie 3 lata. Main Partners dało mi możliwość rozwoju zawodowego oraz poznania super ludzi. Wypłaty zawsze na czas. Polecam
Skończyłem pracę w zeszłym tygodniu, byłem zadowolony z pracy. Firma jak każda inna , raz dużo pracy , raz nie ma co robić
jest ok
Jak się pracuje w Main Partners Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Main Partners Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 28.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Main Partners Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 24, z czego 17 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!