Opinie o Main Partners Sp. z o.o.
W Main Partners pracowałam ponad rok, atmosfera w firmie była przyjazna. Współpraca z innymi pracownikami układała się w bardzo przyjemny sposób. Fajne miejsce, by rozwinąć swoje umiejętności. Polecam.
Potwierdzam i ja. Byłem w MP przez ponad rok i jest dużo pracy bo sytuacje są dynamiczne ale kasa jest zawsze na czas i się zgadza. Płacą więcej niż wszyscy konkurenci; nie ma dress code; idą na rekę z urlopami i nikt nie krzyczy za spóźnienie. Gdyby nie mój wyjazd do Krakowa wciąż byłbym częścią MP. Szczerze polecam bo warto; najważniejsza kwestia - mają super mega atmosferę w biurze.
@Karolina @Pan King, serdecznie dziękujemy za przekazaną opinię. Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze współpracy z naszą firmą. Życzymy sukcesów na dalszej drodze zawodowej! Pozdrawiamy, Zespół Main Partners
Współpraca układała się w dobry sposób, uczciwa agencja, dobre kontakty ze współpracownikami i przełożonymi.
Czy są tu może osoby które już się zatrudniały albo pracują na stanowisku młodszego specjalisty ds. legalizacji? Podstawa została podana wprost (5 500 zł) ale w treści można też odszukać informacje o systemie prowizyjnym. Interesuje mnie ocena wysokości podstawy co do nakładanych obowiązków. czy można je uznać za adekwatne?
Wg mnie jest adekwatnie, najlepiej przyjść na rozmowę rekrutacyjną i dowiedzieć się szczegółów.
Dzień dobry. bardzo zainteresowała mnie ta nowa oferta dla specjalisty HelpDesk. Mam już doświadczenie i szukam czegoś na Żoliborzu. Piszą ze wymagają min roku doświadczenia. jakieś stawki wtedy można się spodziewać? A jaka przypada osobie, która ma 3 lata za sobą?
Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii... Miejsce do pracy jest, a przynajmniej za moich czasów było straszne... Nie wiem co gorsze : bycie wyzywanym przez współpracowników od (usunięte przez administratora) czy przełożeni, którzy uważają, że to śmieszne.
jest ok
Bardzo śmieszy mnie podawany przez pracowników atut tej firmy: "pensje na czas". W dzisiejszych czasach to raczej standard.
Absolutnie nie polecam. Brak profesjonalizmu. Cała rozmowa kwalifikacyjna prowadzona przez Pana rekrutera z jakimiś podtekstami i dziwnymi pytaniami. Zupełnie nie dotyczyło to rozmowy kwalifikacyjnej.Po 5 minutach wstałam i wyszłam . Po prostu mnie zmroziło. Jak można dopuszczać takich ludzi do kontaktu z innymi ludzmi.
To była bardzo niewłaściwe zachowanie rekrutera, dlatego dziwię się, że Firma dopuszcza takiego Pana do romowymi z innymi ludzmi. Generalnie mam bardzo dużwiadczenie zawodowe, za sobą sektor prywatny, publiczny, więc jak zobaczyłamw w jakim kierunku przebiega rozmowa- wstałam i wyszłam. Nie wiem jakie warunki finasowe, bo po 5 minutach opuściłam salę. Generalnie Pan zaczął obrażać mojego pracodawcę, nazywając go debilem itd... można sobie wyobrazić. Ja osobiście nie polecam ...
Praca jest dynamiczna ale rozwojowa :)
W jaki sposób firma odnosi się do work life balance? Czy praktykują tą możliwość? Po opiniach widzę że roboty sporo
Czy zarobki w firmie Main Partners Sp. z o.o. są Waszym zdaniem satysfakcjonujące? Co powiecie o warunkach zatrudnienia?
większośc ogłoszeń nie ma podanych , najlepiej wiedzieć samemu ile się jest wart
jest beznadziejny ponieważ to plotkarski portal , dodający wpisy są anonimowi/ bezkarni, wystarczy ze ktoś jest obłąkany i może tu pisać codziennie co tylko mu się podoba i nikt tego nie zweryfikuje.
jest ok
Bardzo dobre miejsce na karierę. Szybko się pracuje ale warto.
Nie ma na co narzekać
Dla osób, które lubią wyzwania to super miejsce
Prawda że to miejsce pelne możliwości
Są tam możliwości by od zera dojść do bohatera.
hello I am Lalantha karunaratne , I am looking for English speaking job.
W gruncie rzeczy to jest to dobre miejsce.
Dziwaczne to miejsce w którym wszyscy wytrzymują max 6-8 miesięcy
Bardzo polecam prace w tej firmie. Pracuję tu już ponad rok i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pracownicy zawsze są mili, pomocni i zaangażowani. W firmie panuje bardzo ciepła atmosfera co w dużej mierze można zawdzięczać podejściu jakie ma szefostwo do pracowników. Prezes firmy to przesympatyczny, konkretny facet z którym zawsze można porozmawiać i znaleźć wsparcie, rzadko kiedy spotyka się tak fajnego prezesa jakim jest Michał. Przesympatyczna i mega profesjonalna grupa koordynatorów, dział rekrutacji i administracji pełen profesjonalizmu, dział legalizacji składający się z kompetentnych pracownikow. To wszystko składa się na miejsce pracy do którego chce się przychodzić. Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności, pensje na czas i premie za osiągnięte cele. Naprawdę nie wiem skąd są te negatywne opinie… albo to osoby które zabolało rozstanie z firma albo ktoś pisał o kompletnie innej firmie
Firma jak firma… niestety powielają schemat doceniania nowych pracowników a tych z długim stażem pracy nie. Jak ktoś wspomniał wcześniej faworyzacja nierobów plus układy z przełożonymi … słabo słabo

Jak się pracuje w Main Partners Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Main Partners Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 30.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Main Partners Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 18 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!