Apleona Polska

• Rekrutacje

Szkolenia

Rekrutacje

• Skierniewice
Warszawa - Apleona Polska sp. z o.o.

5. Opinie o Apleona Polska Sp. z o.o.

Opinie o Apleona Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Apleona Polska Sp. z o.o.!

Adamowcz

30.01.2020 12:51

Witam, Niestety opinii najlepszej wystawić nie mogę. Totalny brak nadzoru ze strony kierownictwa i kadry managerskiej średniego szczebla. Opóźnienia w płatnościach dla podwykonawców, co zmusza do szukania nowych - naiwnych. Taki wizerunek dociera niestety do klientów, którzy odchodzą. Odchodzi również obiektowa kadra techniczna niezadowolona z niskich zarobków.
    Wars

18.10.2019 16:59

Odradzam. Firma obecnie szuka oszczędności, dlatego bardzo dużo osób zostało zwolnionych w ostatnich miesiącach (od techników do kadry zarządzającej z centrali). Brak możliwości rozwoju/awansu/podwyżek/premii rocznych/bonów na święta/ itd.
    Irek

01.06.2019 18:40

Podpowie mi ktoś czy firma prowadzi rekrutacje? Jakie mają wymagania od kandydata?
    Spid

25.07.2019 13:42

Czy byłeś u nich na rozmowie lub już pracujesz? Jak wrażenia ?
    Hose

19.12.2018 10:47

Dla nowych osób dziwny może wydawać się sposób przywitania. Mianowicie wiele osób w firmie ćwiczy wingshui i witają się przez pochylenie glowy i zlacze nie rak co oznacza szacunek dla drugiej osoby.

Oferty pracy - Apleona Polska Sp. z o.o.

Kierownik Obiektu (K/M)

Apleona Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Kamila Niepowiem

19.12.2018 10:10

Dla każdego Kotka jest miła atmosfera. Dużo ładnych kobiet . Polecam
    Janusz

19.12.2018 06:14

W tej firmie jest dużo PIOTRÓW i SEBASTIANÓW a oni to żartownisie i zgrywusy. Wiec Marciny muszą się pilnować. I jest zawsze dużo roboty przy KASETACH
    Marcinek

19.12.2018 08:19

Tak tak. Z tymi kasetami to prawda. W kółko ta sama robota a na dodatek nad głową huczy wentylator. To już lepiej wrócić do biedronki.
    Oszukany 2

12.12.2018 17:37

Historia się powtarza. Koniec roku brak wypłat z tytułu umowa zlecenie i funduszu socjalnego (zapomoga na święta) Piekne apleonowe w (usunięte przez administratora) jeża święta będą
    meryl

16.07.2018 13:42

Mają problemy z płatnościami dla podwykonawców. Coraz dłuższe są terminy płatności.

Kontakt - Apleona Polska Sp. z o.o.

Wołoska 24 02-675 Warszawa

NIP:7792088473

Branże: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Zawiedziony

21.04.2018 19:10

Nie polecam, wręcz odradzam. Zrobki marne, zero podwyżek , chociaż od dawna były obiecane. Nie ma z kim rozmawiać prezes totalnie lekceważy pracowników. W zarządzie nepotyzm i kolesiostwo

26.01.2018 12:39

Oszukany

13.02.2018 13:28

Po ponad miesiąca opuźnienia w końcu przelali łaskawie. Firma ma powoli prawdopodobnie problemy z płynością
    anonymous

22.01.2018 22:59

Też pracowałem w tej żenada firmie kierownik buc gbur (usunięte przez administratora) nie znał sie w ogóle na sprawach technicznych.
    Zorientowany

07.08.2017 11:27

Dolny ŚLASK. Ciekawe dlaczego zmienili nazwę na Apleona HSG. Czyżby się wstydzili, ze NON-STOP poszukują pracowników na techników do obiektów. Płaca za mała, wymagania za duże, atmosfera nieciekawa, a może... szef, który kiedyś bąki zbijał w LG i ma sie za wielkiego fachurę selekcjonuje stronniczo i nieprofesjonalnie nowych pracowników.? Jak ego uderza komuś do głowy to chyba najwyższy czas przenieść się do polityki...
    Bolo

16.07.2017 12:29

Biurowiec we Wrocławiu. Atmosferę budują ludzie, jeśli masz normalnego przełożonego i ty jesteś normalny bezkonfliktowy to dogadasz się że wszystkimi. Jeśli rozchodzi się o warunki pracy to nie są złe ale z 2 strony du@@ nie ukrywają. W ciągu 6 lat pracy zero podwyżki, brak szkoleń i rozwoju. Multisportu w takiej firmie brak. Bony na święta mizeria. Chcesz rozwijać się na własną rękę to proszę bardzo, nie ma mowy o pokryciu przynajmniej części pieniędzy. Premiera nawet półrocznych brak. Praca dobra dla studentów którzy chcą posiedzieć 2 lata i spadać dalej. Ja siedzę zdecydowanie zbyt długo czas na zmianę.
    Opiekun dziadka

17.02.2017 23:57

Katowice SBP budynki A i B. Firma a raczej ludzie w niej pracujący czyt. przełożeni nakręcani przez pion zarządzający traktują swoich techników jak gów.. atmosfera która tam panuje nie do opisania. Niby niemieckie standardy..bez komentarza. A na stronie firmy pogrubioną czcionką -KIERUJEMY SIĘ SZACUNKIEM DO LUDZI.. Szkoda bo klienci, ochrona, firma sprzątająca (niektórzy, lecz w większości) bardzo fajni, i płaca nie najgorsza. Rotacja ludzi ogromna. Fajnie było póki nie zatrudnili koordynatora dziadka Andrzeja byłego zomowca, nic nie wiedzącego z ogromnymi problemami z pamięcią, fachową wiedzą, logicznym myśleniem i nawet liczeniem do 10-ciu. Wiadomo czym nadrabiał u przełożonych.. Wszyscy kpili z niego, co za tym idzie wystawił na pośmiewisko wizerunek firmy. Praca pod takim przełożonym upokaża. Dłużej się nie dało, mimo fajnego i ogarniętego kierownika Mańka. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Apleona Polska Sp. z o.o.