Apleona Polska

Szkolenia

Rekrutacje

Benefity

• Ciechanów

5. Opinie o Apleona Polska sp. z o.o.

Opinie o Apleona Polska Warszawa Krakowiaków 36, bud. B6

WebsiteIconApleona Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Apleona Polska sp. z o.o.!

Apleona Polska sp. z o.o.

19.02.2020 13:20

Szanowni użytkownicy serwisu GoWork.pl

dziękujemy za zainteresowanie Apleona Polska Sp. z o.o. Wnikliwie zapoznaliśmy się z Państwa dotychczasowymi wpisami na tym forum. Dziękujemy za konstruktywną krytykę, na pewno postaramy się wyciągnąć z niej wnioski, by usprawniać nasze funkcjonowanie.

Odnosząc się przy okazji do wszelkich spekulacji i zarzutów, które pojawiły się na forum, chcemy zapewnić, że firma ma stabilną sytuację na rynku i cały czas się rozwija. Ze swojej strony postaramy się aktywnie dzielić z Państwem wydarzeniami z życia naszej firmy i informować o aktualnych rekrutacjach. Wszystkie jednak tego typu bieżące informację znajdziecie na naszym oficjalnym profilu, pod linkiem: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1036228 Celem zachowania porządku to właśnie tam zapraszamy również do otwartej komunikacji, w której również będziemy uczestniczyć.

Liczymy na Waszą obecność! Prosimy jednak pamiętajcie, by zachować kulturę wypowiedzi i powoływać się wyłącznie na potwierdzone informację. Wierzymy, że szczery, wspólny dialog pozwoli rozwiązać wszelkie kwestię sporne, sprawnie i w miłej atmosferze!

Pozdrawiamy.
    Technik FM

06.09.2018 10:47

Firma w porządku, najlepsze podejście do pracownika na warszawskim rynku FM. Wynagrodzenie technika 3200 netto, czyli nie odbiega od rynku. Kierownicy znają się na swojej robocie, gorzej z menedżerami. Socjal jest, brak multisportu.

30.03.2019 01:15

Jaki socjal? Karty multi sport są . Dla Chętnych i opieka medyczna ...jakaś ale jest :)
    Mer

11.04.2019 18:34

Prawda. Tez byłem technikiem w Apleona, ale we Wrocławiu. Jaka stawkę wyrwiesz na początku, z taka później jedziesz. Na podwyżki nie ma co liczyć. A tak to typowe FM. Słupki muszą się zgadzać. Naprawy dla najemcy po najniższej lini oporu. Prace dodatkowe nie płatne ( bynajmniej ja tak miałem ). Nie wiem jak w innych oddziałach może tam kierownik lepiej zarządza. Robota dobra dla chłopaka po studiach co o niczym pojęcia nie ma. Jak ktoś jest trochę techniczny to znajdzie zdecydowanie lepiej płatna
    wieloletni pracownik

01.03.2019 10:53

Ja nie do końca rozumiem pojawiające negatywne opinie o firmie... Pracuje w firmie od 8 lat - zaczynałem od stanowiska Technika i awansowałem najpierw na Koordynatora a następnie Kierownika. Firma dała mi duże możliwości rozwoju i nauki. Faktem jest, że firma się zmienia, ale nie mogę powiedzieć, że w Bilfingerze było lepiej niż w Apleonie. Widać zwiększone starania o komunikacje czy integracje w firmie, więcej benefitów (dofinansowanie do OK System, pakiet medyczny za 1 zł). Każda firma ma plusy i minusy i nie ma firm idealnych ale w moim przekonaniu Apleona jest rzetelnym i uczciwym pracodawcą.
    specjalista

14.03.2019 20:41

Witam, Nie mogłeś "wieloletni pracowniku" pracować w APLEONIE od 8 lat, ponieważ firma pod tą nazwą i z nowymi - niskich lotów - standardami operuje na polskim rynku FM od wiosny 2018 roku.

Wars

18.10.2019 17:00

Odradzam. Firma obecnie szuka oszczędności, dlatego bardzo dużo osób zostało zwolnionych w ostatnich miesiącach (od techników do kadry zarządzającej z centrali). Brak możliwości rozwoju/awansu/podwyżek/premii rocznych/bonów na święta/ itd.

Paweł

16.11.2019 21:19

Dużo ludzi też samych uciekło, jak ktoś tylko ma trochę oleju w głowie i jakieś inne opcje to odchodzi. Od wakacji jest jakiś dramat i pewnie będzie coraz gorzej, ale co się dziwić, skoro kadra menadżerska, która została na niczym się nie zna

03.12.2018 22:14

30.03.2019 01:25

Tragedii nie ma ,ale faktycznie, zarząd to ludzie bez głowy i niszczą dobre imię firmy ,wypracowane przez długie lata i zmieniają się szybciej , niż pomysły króla i władcy Polski , pozdrawiam wytrwałych ;)

05.09.2018 08:00

Jak teraz wygląda praca u nich na normalnym stanowisku? Bo nie ma informacji o firmie Apleona HSG Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa.

30.03.2019 01:09

Nie wiem jak warszawa ,ale regiony tną wydatki kosztem techników .3000 netto to luksus dla nie licznych .Dobra zmiana dołoży ...tzn.prokurat..... :)

Kontakt - Apleona Polska sp. z o.o.

Krakowiaków 36, bud. B6 02-255 Warszawa

Apleona Polska Sp. z o.o.
    Tomek

24.11.2018 10:41

Słyszałem, że wszyscy z centrali się zwalniają, czy to prawda ? Chciałem tam aplikować, ale trochę się boję...
    Maciej

26.11.2018 22:14

Po zmianie nazwy z Bilfinger hsg na Apleona HSG odszedł prezes, następnie w jego ślady wszyscy ważni pracownicy centrali. Ostatnio głównie ze względu na atmosferę pracy w centrali z pract zrezygnowała Główna Księgowa.