Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Rekrutacje

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Warszawa - Apleona Polska sp. z o.o.

5. Opinie o Apleona Polska Sp. z o.o.

Opinie o Apleona Polska Warszawa

Apleona Polska sp. z o.o.

19.02.2020 15:03

Witamy na profilu Apleona HSG Sp. z o.o.

widząc Państwa rosnące zainteresowanie, postanowiliśmy dołączyć do portalu i wykorzystać, to miejsce do przedstawienia warunków współpracy, jakie proponujemy oraz przybliżyć atmosferę, jaką staramy się budować w naszej firmie. Dlatego zachęcamy do śledzenia naszego profilu.

Jesteśmy firmą otwartą na opinie i chętnie odpowiemy na nurtujące Państwa pytania. Nie o wszystkich jednak sprawach możemy rozmawiać na forum. W przypadku kwestii wymagających wyjaśnienia najlepiej kontaktować się z nami bezpośrednio na adres: [email protected] lub [email protected].

Pozdrawiamy!
    ReviewUserIconCzesław

18.01.2020 16:04

Po pierwsze. Trzeba wziąć pod uwagę to, że komentarze i opinie przeważnie dodaja ludzie niezadowoleni, bo zadowoleni raczej nie szukają w internecie możliwości dodania oceny pracy. Kontakt z przełożonymi oceniam na 5/5. Atmosferę w pracy 5/5. Organizacje w pracy, różnie z tym bywa, ale też nie można negatywnie oceniac. 4/5 Co do powyższych komentarzy. Z ZFŚS każdy pracownik dostaje premie na swieta, to samo jeśli chodzi o słynne "wczasy pod gruszą". Jeżeli komuś została wypowiedziana umowa, lub nieprzedłużona .. to wynika z faktu, że poprostu nie są w stanie opłacać tylu ludzi, lub nie potrzebują w danym dziale aż tylu osób. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconAlamaut

24.06.2024 12:42

Jest poważny problem z wypłatą nadgodzin.Ja na swoje czekam już trzy miesiące. Ciągle słyszę "zapomniałem wysłać". Druga sprawa, apleona robi wszytko żeby nie dać podwyżek. Podwyżka raz w roku , po konsultacjach, czyli tak naprawdę po półtora roku. W firmie na bieżąco idą tylko podwyżki płacy minimalnej.

24.06.2024 13:10

Dzień dobry, Prosimy o informację czy kontaktował się Pan z działem kadr i płac w sprawie nadgodzin? Jeśli nie to zachęcam do kontaktu i postaramy się jak najszybciej wyjaśnić temat z Pana kierownikiem.
    ReviewUserIconTeresa

29.09.2023 09:43

Pracuję w Manie w Niepołomicach jako pracownik gospodarczy . Wypłata zawsze na czas, zawsze na koniec miesiąca. Wczasy pod gruszą również dostałam. Umowa o prace od pierwszego dnia, nie jak w innych firmach.

29.08.2023 07:47

Dobry pracodawca, wypłata na czas, z urlopem nie ma problemu. Praca dobra dla kogoś kto chce zarobić i czegoś się nauczyć. Ja jestem zadowolony.
    ReviewUserIconTechnikson

20.05.2020 13:17

Przyznam szczerze, że socjal jest dobry. Warunki i zarobki są dobre. Czasami w zależności od kierownika może być ciężko z organizacją pracy ale to drobiazg. Idealnie nie jest ale w porównaniu z innymi firmami na rynku to jest naprawdę przyzwoicie. Brakuje mi tylko szkoleń i wdrożeń ale to jak pisałem bardziej kwestia na jakiego kierownika się trafi.

ReviewUserIconTechnikSzkutnik

14.04.2026 20:57

Miałem okazje pracować jako technik na obiektach wielkopowierzchniowych na śląsku i ościennych województwach, jeszcze w Gegenbauerze, ale to teraz to samo. Uczciwe warunki pracy, wszystkie nadgodziny, oferty itp. rozliczane bardzo jasno, wszystko oficjalnie przelewem na konto, brak kopet pod biurkiem, w takich tematach firma bardzooo przejrzysta. Atmosfera Ok, na regionie (usunięte przez administratora)jest kierownik który bardzo dobrze ogarnia tematy - trafisz na jego obiekty będziesz miał dobrze. Pozostali są przeciętni, (usunięte przez administratora)
    #TechnikSerwisu

ReviewUserIconKandydat

10.02.2026 16:48

Chciałam zapytać o warunki pracy i wynagrodzenie oraz premie w Warszawie.Stanowisko młodszy księgowy. Z góry dziękuję za informacje.

ReviewUserIconPracownik biurowy

14.11.2025 14:57

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Apleona. Cieszę się, że zdecydowałam się zaaplikować właśnie tutaj – znalazłam swoje miejsce. Atmosfera w firmie jest na najwyższym poziomie. Mimo że Apleona jest dużą korporacją, panuje tu wyjątkowo dobra, wręcz rodzinna atmosfera. Współpracownicy w dziale wzajemnie się wspierają, co daje poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Jestem zadowolona od samego początku – począwszy od rozmowy rekrutacyjnej i całego procesu, który przebiegł płynnie, szybko i na wysokim poziomie. Obowiązki przedstawione w ofercie w pełni pokrywają się z tym, co wykonuję obecnie. Jest to firma w której czuje się dobrze, a do pracy przychodzę z uśmiechem. Czuję, że się rozwijam. Gdybym miała wybór, ponownie bym zaaplikowała. Zdecydowanie polecam Apleona jako pracodawcę! 5 gwiazdek! :)

12.11.2025 21:03

Dobre miejsce do pracy i rozwoju. Pracuję w Apleona Polska od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Firma daje możliwość rozwoju, docenia zaangażowanie i zapewnia stabilne warunki zatrudnienia. Zespół jest pomocny, atmosfera współpracy świetna – można liczyć na wsparcie zarówno przełożonych, jak i współpracowników. Duży plus za profesjonalne podejście do pracownika. Polecam Apleonę jako solidnego pracodawcę.
    ReviewUserIconMari

24.10.2025 16:06

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej na biurowcu we Wrocławiu jako technik obiektu. Z góry zaproponowali wynagrodzenie maksymalne 6000 brutto. Miałem doświadczenie prawie 2 lata w FM i 5 lat UR. Taka kwota to może dobra na start dla kogoś zaraz po szkole...
    ReviewUserIconRobert

29.09.2025 23:12

Witam, jakie są zarobki netto +/- na stanowisku technika IT/utrzymania infrastruktury?

30.09.2025 08:08

Dzień dobry, zapraszamy do aplikowania - nasz pracownik się z Panem skontaktuję i poda widełki finansowe w zależności od wybranego obiektu, miejscowości i Pana doświadczenia.
    ReviewUserIcontechnik

20.09.2025 10:41

W mojej opinii dobry pracodawca, jeden z lepszych w branży, rozwija się i daje rozwijać się pracownikom. generalnie ok, zlego słowa nie powiem
    ReviewUserIconKsenia

16.05.2025 08:54

Robota jak wszędzie, natomiast warunki lepsze niż w firmach krzak. Umowa o prace, nadgodziny, urlop.
    ReviewUserIconTechnik Katowice

10.04.2025 08:48

Gdyby nie elektroniczny system obecności to byłoby super. Nie da się jak człowiek wypisać urlopu tylko trzeba się logować, wypisywać na przód a skąd człowiek ma pamiętać, kiedy on ma mieć urlop. Później trzeba prosić kobietę z kadr aby zmieniła. Poza tym chłopaki i kierownik super, praca dość lekka. Robię w swoim tempie.
    ReviewUserIconRobert

10.04.2025 08:43

Ogólnie może być, teraz mam jedną zmianę bo zmieniłem obiekt, kierownik w miarę normalny. Dodatki za dyżury. Jak ktoś nie ma niewiadomo jakie oczekiwań to będzie zadowolony
    ReviewUserIconCM

30.03.2025 22:36

10 lat to chyba wystarczająca rekomendacja. Ciągły rozwój , sporo projektów, wyzwań i możliwości. Jeżeli myślisz o sobie i swoim rozwoju w kategorii długofalowej to na pewno dobrze wybierasz. Benefity, finanse , narzędzia pracy, szkolenia czy podnoszenie swoich kwalifikacji- wszystko się zgadza.

11.03.2025 09:10

W Klobucku bardzo polecam, super kierownik i ludzie też ok.
    ReviewUserIconNatalia

28.02.2025 10:05

Powiem tak: Pracowałam w wielu miejscach, ale Apleona Polska jest najlepszym pracodawcą u jakiego mogłam kiedykolwiek pracować. Osoby które zarządzają firmą mają w tej kwestii ogromne doświadczenie i dbają też o fantastyczną atmosferę w firmie, co bardzo mobilizuje do pracy. Jak się doda do tego normalne, ludzkie podejście to aż chce się do takiej firmy przychodzić ???? Zespoły są naprawdę fajne, zróżnicowane wiekowo, wszyscy mogą liczyć nawzajem na siebie, a do tego firma jest otwarta na osoby z niepełnosprawnościami. Dodatkowo myślę, że warto wspomnieć o tym, co u Apleony jest standardem, a nie we wszystkich firmach tak jest, mianowicie: - Benefity takie jak: Multisport + EnelMed + Unum ubezpieczenie na życie. - Od pierwszego dnia preferują umowę o pracę. - Wypłata jest zawsze na czas. - Prawie nigdy nie ma problemu z urlopami. - Pensje są raz w roku waloryzowane i jest to bardzo w porządku. Więc ja polecam bardzo ????

Oferty pracy - Apleona Polska Sp. z o.o.

Kierownik Obiektu (K/M)

Warszawa

ReviewUserIconSergiej

20.02.2025 12:20

Firma otwarta na cudzoziemców, nigdy nie odczułem żadnej dyskryminacji w zespole, wypłata też po równo.
    ReviewUserIconWkurzony technik

20.02.2025 12:17

Praca jest naprawdę ok ale dział zakupów powinien naprawdę zmienić zamawiane buty bo nie da się w tym chodzić. Dobrze że kierownik pozwala chodzić w swoich bo już bym nie dał rady pracować, a halę mam wielką i człowiek dziennie zrobić po kilkanaście kilometrów
    ReviewUserIconKuba

20.02.2025 12:00

Obiekt w Skawinie bardzo rozwojowy, polecam.
    ReviewUserIconZadowolony Pracownik

17.02.2025 15:13

Pracuję w firmie kilka lat, mimo że Apleona jest korporacją to atmosfera pracy łamie przyjęty stereotyp - nie ma "wyścigu szczurów", wszyscy grają do jednej bramki, możemy liczyć na swoją wzajemną pomoc. Polecam :)
    ReviewUserIconTomasz

31.01.2025 14:53

Dziękuję Pani Monice oraz zespołowi Apleona za ogromne doświadczenie w prowadzeniu rekrutacji. Jesteście wspaniałymi ludźmi. Z poważaniem, Tomasz
    ReviewUserIconJacek

12.01.2025 12:40

Jakie są możliwości pracy w MAN w Niepołomicach, jak wyglądają zarobki?

13.01.2025 11:01

Dzień dobry, wszystkie nasze aktualne ogłoszenia dot. pracy w Niepołomicach może Pan zobaczyć na portalu pracuj.pl. Zarobki są uzależnione od konkretnego stanowiska. Zapraszamy do aplikowania.
    ReviewUserIconWiola

01.01.2025 16:31

Pracuje prawie dwa lata jest ok ale robi coraz coraz bardziej na wzor korpo. W biurze rotacji raczej nie ma.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apleona Polska?

ReviewUserIconByły pracownik

01.01.2025 16:28

Zwolniłem się bo dostałem lepszą kasę i bliżej domu, pracowałem dwa lata i poza tym że ten pensje takie sobie to robota jak wszędzie. Plusem że jest karta sportowa i Enel med jak ktoś potrzebuje do lekarza. Świadczenie wakacyjne jest ale nie są to kokosy mogli by podnieść. Ogólnie polecam.
    ReviewUserIconGawel

01.01.2025 16:26

Miałem zacząć jutro ale nie zdążyłem z badaniami, bez problemu przesunęli zatrudnienia na za tydzień i nawet się dogadałem że w lutym na tydzień wezmę urlop na feriach z dzieciakami. Kierownik się zgodził mimo że to okres próbny więc dobrze, poszli na rękę bo nie każdy chce nowym od razu dawać urlop. Nie wiem jak będzie na miejscu, będę robił jako konserwator na hali
    ReviewUserIconKasia

01.01.2025 16:23

Zaczynam jutro ale do tej pory wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
    ReviewUserIconL.

20.12.2024 10:55

Jedna z lepszych firm w branży FM, daje możliwości rozwoju, na każdym poziomie. generalnie Ok podejście do pracownika, umowy o prace. Płatne nadgodziny, opieka medyczna, wczasy pod grusza i dodatki. Praca w dużym stopniu zależy od klienta. Szkolenia głównie techniczne. Polecam
    ReviewUserIconWojtek

19.12.2024 18:33

Ja też jestem na hali ale mi płacą tylko za przyjazd. Pewnie zależy od umowy, kierownik mi się zmienił ale dość spoko gość, czasem się trzeba nabiegać a nie jest źle.
    ReviewUserIconAdam

19.12.2024 18:31

Pracuję na hali, nie narzekam płatne dyżury.

Kontakt - Apleona Polska Sp. z o.o.

Wołoska 24 02-675 Warszawa

NIP:7792088473

Branże: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

ReviewUserIconGP

19.12.2024 06:57

W firmie pracuje od 8 lat co samo w sobie jest rekomendacją . Mimo ze to korporacja lokalnie nie daje się tego odczuć . Możliwość rozwoju oraz uczestniczenia w szkoleniach to dodatkowy atut.
    ReviewUserIconAnia

16.12.2024 22:12

Firma umożliwia pracę zdalną na stanowiskach administracyjnych, co jest ogromnym plusem, większość procesów jest elektroniczna bez zbędnego drukowania i gromadzenia papierów. Mogłaby być większa elastyczność godzin rozpoczęcia pracy.Kadra zarządzająca dość otwarta.
    ReviewUserIconKarol

16.12.2024 22:09

Pracuję jako inżynier, na nowym obiekcie. Można się sporo nauczyć, nie ma nudy. Narazie jestem zadowolony. Firma zatrudnia sporo młodych ludzi ale są też pracownicy starsi z dużym doświadczeniem.
    ReviewUserIconZbyszek

16.12.2024 13:20

Pracuję na obiekcie, chłopaki są ok. Kierownik też jedyne co to mogliby trochę podnieść pensje ale nie jest źle, można dorobić na ofertach. Minusem jest korzystanie z prywatnego telefonu przez technika, przynajmniej u nas. Pracuję już 5 lat i narazie nie zamierzam nic szukać.

16.12.2024 13:13

Pracuję w firmie od paru lat...dla kogoś, kto chce pracować firma stwarza dogodne warunki. Stara się też budować pozytywną atmosferę...Wynagrodzenie jest przejrzyste, na przyzwoitym poziomie, raz w roku waloryzowane, co uważam też jest ok. Fajne benefity - zwłaszcza bardzo atrakcyjny Multisport. Jak dla mnie bardzo fajny pracodawca.
    ReviewUserIconIwona

16.12.2024 12:26

Pracuję w dziale logistyki, szkolenia są dosyć krótkie i trzeba sobie radzić w dużej mierze samemu ale ogólnie polecam. Miła atmosfera, fajne benefity.
    ReviewUserIconTycjańska

16.12.2024 12:23

Mam doświadczenie pracy w różnych miejscach i uważam,że Apleona jest rzetelnym pracodawcą (jednym z najlepszych jakich miałam), stwarza dogodne, przejrzyste warunki płacy za adekwatnym do poziomu wiedzy,umiejętności i kompetencji wynagrodzeniem..program benefitów też jest na przyzwoitym poziomie.Firma też stawia na pozytywną atmosferę co też jest dużym atutem.
    ReviewUserIconKrzysztof

16.12.2024 12:08

Pracuję od wielu lat, pracuje się bardzo dobrze, wypłaty zawsze są na czas, dobra atmosfer i dużo dodatkowych rzeczy, karty sportowe, prywatna opieka medyczna, zniżki na zakupy dla pracowników i wiele innych.
    ReviewUserIconAsia

16.12.2024 09:39

Pracuję już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Mam fajny zespół i dobre warunki. Są też "wczasy pod gruszą" i świąteczny dodatek.
    ReviewUserIconKasia

15.12.2024 18:37

W Niepołomicach minusem jest to że hala jest duża i trzeba się trochę nachodzić, ale ogólnie wszystko jest dość dobrze zaplanowane. Ogólnie ok. Mogli by dać lepsze buty, ja chodzę w swoich ale koleżanka ma firmówki to po całej zmianie, stopy bolą.
    ReviewUserIconMechanik

08.12.2024 20:30

Jest ok, zgrana ekipa, znają się na rzeczy można się sporo nauczyć. Firma szybko się rozwija. Dobra stabilna robota.
    ReviewUserIconKierownik

08.12.2024 17:59

Narazie ok, właśnie przedłużam umowę po okresie próbnym.
    ReviewUserIconKierownik

08.12.2024 17:59

Narazie ok, właśnie przedłużam umowę po okresie próbnym.
    ReviewUserIconTechnik z Katowic

07.12.2024 12:57

Proces rekrutacji zakończony w poniedziałek. Przebiegł sprawnie. Mimo że wybrali inną osobę to miło że przyszła w tej sprawie wiadomość. A nie jak w większości firm, która nie daje znać i człowiek czeka.

Zostaw merytoryczną opinię o Apleona Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Apleona Polska Sp. z o.o.!