S-Taxi Corporation
4 51 6 1

Opinie o S-Taxi Corporation

L

Jeśli chcesz być niewolnikiem za marne pieniądze polecam tą firme :)

johny bravo
@L 04.12.2018 07:25

co ty chłopie piszesz..pracuje tu już 2 lata i nie narzekan...jak ktoś chce pracować i myśli jak zarobić to zarabia...samemu trzeba wyjść z inicjatywą...czytać w necie kiedy jaki np.prom przypływa ,a nie tylko czekać na zlecenia z centrali.... zlecenia idą co chwilę ,może po prostu stajesz nie tam gdzie powinneś stać ,albo śpisz w aucie ........jak ktoś służbowym autem jezdzi i wozi swoje panienki i załatwia swoje sprawy to nie zarobi tylko narzeka.....NIE DA SIĘ ZJEŚĆ CIASTKA I MIEĆ CIASTKO :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Taxi

Odpowiedie służby powinna przyjrzeć sie w jaki sposób działa ta firma.

Irena
@Taxi 22.11.2018 00:45

Co chcesz przez to powiedzieć? Czy pracujesz obecnie w S-Taxi Corporation? A może Twoja współpraca z firmą już się zakończyła i chciałbyś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami z perspektywy byłego pracownika?

anonim

(usunięte przez administratora)

Magnolia

A Ty, jak masz na imię?

Manolia
@Magnolia 21.02.2018 06:10

Magda

Roman

Spoko, zostało zgłoszone na Policję

Arek
@Roman 23.02.2018 17:38

Brawo! W końcu ktoś zrobi z tym porządek! Czas najwyższy, ludzie czują się bezkarni wypisując takie brednie

Były kierowca

Magnolia napisała prawdę. Odradzam tą firmę. (usunięte przez administratora)

Irena
@Były kierowca 31.10.2018 00:22

Bardzo proszę, byście ostrożnie podchodzili do publikowania zarzutów dotyczących osób trzecich. Póki dana sytuacja nie została oficjalnie wyjaśniona - na przykład za pośrednictwem danej instytucji - jest to w dalszym ciągu bezpodstawne oskarżanie. A te mogą mieć swoje konsekwencje prawne. Słowo wyzysk to także poważny zarzut. Czy na pewno o to słowo Ci chodziło? Podaję definicje: wyzysk to występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym.

Lior

Warunki jakie proponuje S klasa są naprawdę słabe nie zarobi się szkoda czasu szkoda energii z życia na tą firmę

Taxi
@Lior 03.11.2018 00:03

5 godzi zero kursów.

Odpowiedz

Centrum stałe. Co za głupio odpisujesz.

Było kietowca
@Taxi 03.11.2018 04:21

5 godzin 6 godzin i nawet 7godzi to normalka że tyle się czeka na kurs. Pracowałem miesiąc i podziękowałem. ODRADZAM

Luc
@Odpowiedz 06.11.2018 22:13

Na kurs czekałem 8 godzin kurs. To się w głowie nie mieści by tak ludzi traktować.

Hsbsjizjs
@Luc 19.11.2018 01:27

To szukaj nowej roboty Jak samodzielnie ciężko Ci pojeździć i łapek poszukać. Pozdro

Jjjjjjjjj

Nikt co ma rozum tam się nie pcha.

Były kier.

Czytajcie z uwagą umowy i zobaczycie kruczeki. .

anonim

(usunięte przez administratora)

Cinek

Na przykład?

Robertcata79

Dzięki za wasze zwierzenia. Właśnie zostałem zaproszony do firmy s taxi na spotkanie z p. Darkiem. Ale skoro piszecie że jest taka sytuacja, a do tego trzeba walić tłustego, starego wieloryba, odpuszcze sobie. Dzięki koledzy.

dron
@Robertcata79 21.09.2018 00:07

Robertcata79 -jej juz nikt ruszać nie chce,bo aż strach by czegoś nie podłapać :) jakoś pracujemy i bzykać jej nie musimy....jesli nie jesteś podatny na babska które same się by chętnie nadziały i się szanujesz to nic ci z jej strony nie grozi.Wystarczy odbyć rozmowę z szefem ,a ten potrafi jej przemówić do rozumu...ma doskonałą broń-ma ludzi którzy już są w stanie ją zastąpić !

dron
@dron 26.09.2018 23:12

...przykładem jest na to oddział w Gdańsku...nasza Agnieszka doskonale sobie radzi,a w oddziale w Gdyni jest panna która wszystko jest w stanie ogarnąć ...

Obecny kierowca

A ja myślę, że najlepiej popracować trochę i samemu się przekonać jak jest. Pracuję w firmie ponad pół roku i poniżej 5tyś miesięcznie na czysto nie schodzę :-)

b
@Obecny kierowca 24.09.2018 20:11

chyba kilometrów 5tyś

Abc
@b 24.09.2018 20:58

Najwidoczniej u ciebie tak było

b

Mój wpis jest spowodowany tylko i wyłącznie tym co mogę tu przeczytać bo nie wierzę w to co czytam. Najdłuższy wpis na tej stronie należy do osoby o wyrazie twarzy goniącej za rozumem, robiła problemy, była rakiem tej firmy i została zwolniona, to teraz będzie się mściła jak typowy Polak. Wchodząc tu zapewne chcesz się dowiedzieć jak jest w firmie dla której jeżdżę? Mnie przekonał zdecydowanie poziom oferowanych usług, co za problem wejść dziś w fabię i z kolegą pojeździć na uberze, co za problem zatrudnić się w skorpionach i wozić sharanem 8 studentów. Auta są mega wygodne, i nie odczuwa się dzięki temu nakładu pracy który czasem trzeba włożyć aby wyjąć imponujący wynik . Firma sama w sobie mimo że w nazwie CORPORATION, z typowym KORPO nie ma nic wspólnego. Wiadomo jest menager taki czy inny, są Panie na centrali i jak w każdej pracy z ludźmi SĄ SYTUACJE ZAPALNE, ale tutaj wszystko kończy się gładko, zostaje wyjaśnione i nie jest zamiatane pod dywan. Zasady rozliczeń są tak skonstruowane, byś chciał jeździć, a nie stać czy jeździć sobie w celach prywatnych. Co do zarobków to różnie, raz masz farta i dostajesz zlecenie za zleceniem, a raz czekasz 3 godziny na to by zawieźć kogoś za 20zł. Nie ma reguły, grunt to organizacja pracy i czasu własnego. Jeśli podłapiesz sznyt, to osobiście obiecuje Ci że przekroczysz 3000zł miesięcznie na czysto po 2 miesiącach. Najważniejsze dla mnie w tej firmie : - Siano na czas - Jeździsz nową furą z tego roku, i nie płacisz za jego serwis - Możliwość poznania wielu ludzi z całego świata bo obsługujemy głównie obcokrajowców dlatego Angielski to podstawa tutaj. - Brak górnej granicy zarobków :) To praca dla odważnych i pewnych siebie ludzi, dlatego jeśli Ciebie ma zniechęcić jakiś jeden czy dwa wpisy, to może faktycznie powinieneś sobie darować :)

Były kierowca

Ja za to miło wspominam, szczególnie ekipę z którą zawsze było wesoło. Pozdro

bueee

Ja również nie dawno zakończyłem żywota w s taxi, generalnie paca bardzo fajna ale bardziej charakter pracy samej w sobie aniżeli praca w tymże korpo. Nic nie wiem o dymaniu pań tam pracujących, co nie znaczy że którejś by się nie wyhaczyło. O szefie nie wiele mam do powiedzenia może raz z nim gadałem, wydawał się w porządku, zaproponował lepsza opcję, co (usunięte przez administratora) dało po "pani Ania" i tak olała jego dyspozycje i zrobiła po swojemu, co w jakiś sposób jakby potwierdza opcję że szef nie wiele może a faktycznie rządzi babsko wyhodowane w piekle vel "matrona". Pani Ania w ogóle śmiesznie brzmi, zwracanie się do niej pani, to jak ironia w najczystszej postaci, to tak jak byście siebie nazywali pan pani, na tyłach wiejskiego sklepu warzywno-monopolowego. Do Ani to jej za to brakuje wdzięku, to jest zwykła Anka, i też jest stara, tylko może młodsza od tych najstarszych, jest obleśna, wredna, co mi szczególnie nie przeszkadza, bo chcąc nie chcąc dymam nawet t czego się żałuję. Ale na nią nawet nie mogę patrzeć, do gęby bym jej nie podał bo (usunięte przez administratora) i wstrzyknie jad, który aż jej kapie z nadętej i napuchniętej gęby. To stara samotna samica, bez dzieci, bez faceta, za to z trzema psami, pewnie uczy je lizać tam gdzie trzeba, fuu. Generalnie matrona to największy minus s taxi, potrafi poniewierać i "pluć" w twarz, niszczyć, traktować jak śmiecia, jak się nie ma godności to można popracować, Co do zarobków, to śmiech. Oczywiście są złote strzały, ale pracując 24/24 to zarobi się na ich 40% wachę i obiad. To uśredniając, bo jak się człowiek postara to zawsze te 500 utargu zrobi. Ale sezon przereklamowywany, wystarczy spojrzeć na mapkę w głupim i taxi, ile namnożyło się aut, plus częstotliwość zleceń która wyraźnie spadała, w okresie promowania nowych kierowców. Znaczy się konkurencja nie śpi i się uzbroiła bardzo mocno, a s taxi pozwala sobie na pomiatanie dobrych kierowców, wydymają póki potrzebny, a później wypad na koniec kolejki, do pakietu startowego. Generalnie kasa słaba, można pospuszczać się, zawsze coś więcej wpadnie ale średnia jest słaba, stąd tak duża rotacja. Co do dymania centralistek, to nic nie wiem, za to (usunięte przez administratora) z klientkami to coś co zdarza się dośc regularnie i jest naprawde fajna sprawą, w sumie to tego będzie mi najbardziej brakować. Pracę polecam osobom, które nie tyle chcąc zarobic, a raczej utrzymać sie, na obiad fajki i wodę sie zarobi zamiast siedzieć w domu, czyli jak jeździsz to nie zarabiasz, ale koszty swojego utrzymania sa jak by zwrócone. Dla młodych zdecydowanie. Pozdrawiam

Menager rej. 42
@bueee 15.06.2018 13:01

Co Ty marudzisz na wypłatę jak połowę jej zostawiałeś w maszynach. Oj Giorgio Giorgio, wracaj bo tęsknię za Twoją twarzą.

dfjfs
@Menager rej. 42 03.08.2018 01:00

kolega ex zmiennik maenagerem rej. 42 zostal? Tesknota za twarza , nie zglebiam tego zagadnienia

131
@bueee 15.06.2018 13:01

Matrona hahhahahahahhaha

jap

ile wynosi wpisowe?

xyz
@jap 03.09.2018 14:58

Najlepiej zadzwonić i umówić się na spotkanie ,pytaj o p.Darka lub tel do p.Macieja .....w biurzę otrzymasz konkretneinformacje co wymagania co do kwoty wpisowego i z jakimi autami przyjmują, a jak chcesz przyjść jeżdzić na aucie firmy z tego co wiem wpisowego nie ma .

Gienek
@xyz 05.09.2018 00:38

Na autach firmowych wpisowego brak

Mateo

Wymagają zaś o niekaralności ?

amadeo
@Mateo 15.06.2018 21:40

tak

eMKa

Firmę S-Klasa polecił mi znajomy, ale nie spodziewałam się, że o w obecnych czasach można być tak wspaniale obsługiwanym! Potrzebowałam pokonać krótką trasę ale z bagażem i pod górę, już dzwoniąc Pani z infolinii zapewniła mnie, że nie jest to problem. Kierowca podjechal pod wskazane miejsce ( bez adresu, blisko przystanku) bezbłędnie i bardzo szybko. Bardzo miła, nienahalna rozmowa, wysoki komfort podrozy ( samochod praktycznie nowy), daję same plusy i każdemu życzę takich przejazdów.

Kierowca sTaxi

Witam wszystkich, Większość osób piszące te komentarze, to osoby które rozkradały firmę z Apteczek, Gaśnic, zestawów naprawczych, nie wspominając o nie nabijaniu kursów. Już pewnie pracują w innej firmie którą również rozkradają i zaraz będą pisać jaka ta następna firma jest "tragiczna". Praca na taksówce a tym bardziej w sTaxi polega na wysokim standardzie usług, za co dostajemy dobre tipy które mamy dla siebie. Oczywiście pracując systematycznie co 2 dzień po 18-20 h potrafię mieć utargi 340 zł a i po 700-1000 zł. Tylko siedzę i systematycznie pracuję nie rozkradam firmy i nie mam problemu z rozliczaniem jak większość osób pisząca te komentarze..... Nie wspominając o nowym systemie GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach i kombinację ukróca złodziejom... Tragedia.... Zarobić się da jeżdzę jako kierowca "zmiennik" i zarabiam od 3000-4000 zł z tipów minimalnej udało mi się wyciagnąć w skali miesiąca ok 1000 rekordowo ponad 2500 plus dodatki z domów towarzyskich itp. Tylko trzeba jeździć systematycznie czy jest ruch czy nie i systematyczność się liczy w tej branży... Na Koniec chciałbym dodać, że pracuje tutaj w Marcu dokładnie ROK minął ...

:D
@Kierowca sTaxi 15.05.2018 15:19

"GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach" :D

Klient

Tak chamsko zachowują się kierowcy S taxi https://www.facebook.com/groups/typowi.taksowkarze/permalink/950235071822657/

Handik

Mam auto na taxi typu premium, chcę współpracować z którąś z gdyńskich korporacji . . ktoś wie gdzie jakie składki, ile zleceń, czy pilnują sprawiedliwego wydawania, jakie przebiegi/obroty, czy obowiązkowe dyżury etc.

Były
@Handik 18.03.2018 23:18

W złym miejscu o to pytasz jeśli masz rodzinę na utrzymaniu i tylko z tego chcesz się utrzymywać to zapomnij.

lola manola

No co jest chłopaki ? co tam " Arek i Romek" a może tytus romek i atomek moze pani A pani K i reszta pseudo elity firmy gdzie ta Policja ? gdzie ten wasz art 212 KK bo już mnie tak nosi żeby upublicznić wszystkie zebrane dokumenty że aż boli , no panowie działać działać bo dokumentacji przybywa są SMSy , doszły mejle, nowe skriny i kolejne nagrania rozmów

Roman

Dobrze ze jest na to artykuł 212 KK .

lola manola
@Roman 22.02.2018 08:50

Fajnie że jest art 212 jest tez wiele innych art w KK oraz KC ;) zgłosić coś każdy może ;) ale jeśli się okaże że są dokumenty, zdjęcia dokumentów, skriny ekranu,nagrane rozmowy(i nie piszcie mi chłopaki że nie można nagrywać kogoś bez uprzedzenia bo nagrywam siebie własnie po to by nikt mi nie zarzucił kłamstwa)to wówczas będzie bal bo zaczniemy tu wstawiać linki do (usunięte przez administratora) gdzie to będzie upublicznione ;) To że papiery są już wyprostowane nie znaczy że nie ma kopii przed tym wszystkim ,łącznie ze zdjęciami dziewczyn pracujących na centrali z datą . Więc Arek i Romek do dzieła ;)

lola manola
@lola manola 25.02.2018 18:53

No i gdzie ta policja ? wszystkie skriny wydrukowane ,zdjęcia wydrukowane ,dokumenty po kserowane i nie ma komu pokazać ;( a jest tego cały segregator i przybywa

anonim

(usunięte przez administratora)

miło wspominam

A ja tam sobie chwalę dobrze mi się pracowało puk.....m dwie centralistki a wiec miałem kursy na początku ale zaraz połapałem i puk.....m " matronę " jak ja nazywacie pukałem regularnie i miałem największe utargi jest trochę duża ale potrafi takie rzeczy że niejedna młoda się nigdy tego nie nauczy ;) i naprawdę może zawsze i wszędzie . Poza tym centralistki nic nie mogą bo ona może wszystko , naprawdę chłopaki ona może więcej niż właściciel . W systemie śmiga tak że kursy które obrabiałem nawet w systemie nie pozostawały i naprawdę warto było oj warto kasy miałem ile potrzebowałem a pani ............ cud w łóżeczku i w samochodzie cuda cuda potrafi . Tak że jak jesteś młody to polecam z całego serca przyjemne z pożytecznym .

Heheszki

Jak czytam te pochlebne wpisy to sobie myślę że macie taki mały ruch że Panie z centrali mają czas z Kubusiem za plecami wypisywać te głupoty. Napisze tylko tak, ten kto pracował, pracuje zna tyle cała prawdę o tej firmie. A jak widzę reklamy pod tytułem "najbardziej prestiżowa korporacja w Trójmieście" to śmieje się sam do siebie bo to nie flota samochodów świadczy o prestiżu. Pozdrawiam

Hehe
@Heheszki 30.01.2018 09:22

Tez mam wrazenie ze na centrali bylo polecenie zeby zaczac pisac cos pozytywnego, az smierdzi z daleka podszywaniem sie pod zadowolonych pracownikow :D 360 h pracy i zadowoleni z ze zycia nie maja :D

zmiennik1

Czytam te opinię i zastanawiam się ile osób które opubikowaly tu opinię zostało wyrzuconych z firmy. Przecież gdyby było tak źle jak opisujecie nikt by tam nie pracował? A jednak jak sami piszecie pracowaliście szmat czasu. Śmiech na sali. Oczerniac innych publicznie każdy potrafi sądzic że jest anonimowy. Pracuje tutaj od trzech miesiący zdarzyło natrafić mi się na rożnych ludzi na postoju to prawda. Ale logistycznie patrząc można zarobić i każdy kto pomyśli trochę głowa wie kiedy i gdzie powinien się ustawić. Niestety nie należe do elity ani która kupuje ciasta ani nie dostaje zleceń pod stołem jednak rodzinie jestem w stanie zapewnić byt zarabiając uczciwie. Do prezesa również nie mam zastrzeżeń proszę o chwilę rozmowy i nie mam problemu z załatwieniem problemu. Wręcz można powiedzieć że bardzo szybko można otrzymać auto na wylacznosc co daje dużo większe pole do popisu w zarobkach.

Real setka
@zmiennik1 17.01.2018 01:44

Policz sobie swoje godziny pracy :) Podpowiem że w auchanie na ochronie po sąsiedzku zarobisz więcej wyrabiajac tyle godzin :)

Werfi

Pracowałem i odradzam pracy w S-Taxi. Jezdze teraz 11 letnia skoda w korporacji i mam 8.000 zł na czysto.

Kolega
@Werfi 14.05.2017 04:06

I dużo długów do spłacenia!!!!!!!pracuj pracuj przyjdzie czas trza będzie je spłacić

Bercik
@Werfi 14.05.2017 04:06

Pawełek to Ty? Czy może kolega Wojtuś? Haha

Robot
@Kolega 13.01.2018 01:20

Masz na myśli liczne długi pana Remika ? Pomyliłeś firmy, To już nie ta firma. Tamta to „”VT”

Były Pracownik

Panowie, pracowałem w tej firmie rok czasu, zarobki o których tu wspominacie to zarobki z zimowych miesięcy. Pracując systematycznie w miesiącach letnich "na rękę" miałem 7500 a byli i są do teraz zresztą lepsi ode mnie ktorzy potrafili zarobić około 10000(wspominał go któryś z Was tu wczesniej), nie wliczam w to zleceń wydawanych pod stołem które dostawałem, było ich troche, aż pięc. Pracując w takiej branży musisz się z tym liczyć że raz zarobisz mniej a raz więcej. Wyliczając moją średnią roczną pensję, i licząc na prawdę wszystko tj.koszta utrzymania działalności, paliwo, myjnia, jedzenie, kawusie na stacji, hot-dogi, fajki i ptasie mleczko dla Ani która już poźniej stwierdziła, cytuje: "zygam tym ptasim mleczkiem, mogliby coś innego przynosić" (pech chciał że nie daleko centrali była żabka gdzie dość długo było ptasie mleczko w promocji za 7.99). Wyszło mi UWAGA 3 200 ZŁOTYCH. Pracowałem raz 24h, bywało też że 36h się zdarzyło ale bywały dni że wyjechałem do pracy na dosłownie 3h może 4h i jechałem do kolegi w rejon XX albo jechałem w Polskę się przejechać nowym mercedesem. Wrażenia które mogę opisać wam po roku pracy w tej firmie jak najbardziej są pozytywne, byli koledzy na postojach którzy gonili na siłownie, byli koledzy którzy wiecznie narzekali a nic nie robili na myśli mam panów na własnych autach którzy do roboty wyjezdzali o 10, pierwszą przerwę robili o 13:00 cytuję "jadę na obiad do mamy" i kończyli pracę o 18:00 poźniej dziwili się że z 8 cieżko przepracowanych godzin zarobili 130-180 złotych, byli ludzie którzy codziennie mowili że odchodzą z tej firmy znowu cytat "ja go nie bede dorabiał" a pracują do dnia dzisiejszego i cały czas tak mówią, byli też kierowcy na własnych samochodach jeżdżący regularnie od których nigdy nie slyszałem żeby narzekali, spotkałem tam wielu ludzi i dobra rada jaką mogę dać wszystkim chcącym tam pracować bądź też pracującym obecnie to wiecej dystansu do pracy i więcej własnego myślenia, fajna praca dla ludzi lubiących jeździć samochodem i komunikatywnych - klienci uwielbiają rozmawiać, zagraniczni tym bardziej. Pragnę z tego miejsca pozdrowić szanowną centralę a prawidłowo DYSPOZYTORNIĘ i nauczcie się tego raz na zawsze nie centrala a dyspozytornia, DYSPOZYTORKI przy wydawaniu zleceń lubią się mylić ale nie lubią za to przepraszać. Z drugiej strony z takimi pierdołami jakimi potrafią dzwonić kierowcy to sam osibiście miałbym codziennie zły dzień. Podam przykład, kierowca wjezdza na postój i dzwooni na DYSPOZYTORNIĘ i mówi: "kierowca który stoi przede mną na postoju powinien być za mną według zleceń, co mam zrobić? Proszę to załatwić!" Tak, dyspozytorka jedzie już na postój i to zrobi za Ciebie, przyjedzie na postój i uwaga WYSIĄDZIE z samochodu i pójdzie do kierowcy przed Tobą i mu powie że się pomylił i ma się z Tobą zamienić, następnie wróci na dyspozytornię i będzie dalej odbierać telefony. Gdybyś wysiadł z auta i podszedł do kierowcy przed Tobą, nie byłoby problemu.

Seta

Totalna ścięta oszustów wydzielenie własnej D U P Y wydawanie zleceń atrakcyjnych z pod pulpitu zeszmacialym kierowca lizusom minionek nŕ 116 i koledzy o nr 121 123 122 106 131 126 mają układy z pulpitem nie warto z nimi walczyc .caryca ania nie bądź na żadne zażalenia wielka sciema ibŕrrrrrrr aż niesmak mam po pracy w śsssss taxi totalnie odradzam,,,!,,,!,,!,

Setka
@Seta 07.11.2017 20:33

Co ty chłopaku możesz wiedzieć. Są ludzie bardziej zaradni od ciebie nieudaczników i nie poradziłes sobie. Prócz minionka nikt nie dostaje lewych zleceń.

Seta

To idź gdzie indziej do pracy jak tak źle . Odwaga tylko w necie a na postoju kolega ??? F r a je r jesteś i tyle

Anonimowo ;)

Równierz nie polecam. Dwa lata z życia stracone. Żeby zarobić trzeba siedzieć w pracy cały czas, do tego oszukiwanie kierowcy na każdym kroku + rabaty dla pracownikow hoteli z d**y - jedziesz z gosciem 10km za 15 zl, oddajesz z tego 40% i lejesz paliwo do auta. Niewolnictwo i tyle. I tych kursów z rabatem jest ogrom( nie robią ich koledzy wymienieni wyżej... bo elita przynosząca „ciastka”do firmy żyje dobrze ;)

Ono
@Anonimowo ;) 29.12.2017 19:16

I pracowałeś tam 2 lata ???? Musiałeś chyba przynieść jakieś stare ciastka ze po 2 latach wyleciałeś ????

Stary Pan 102

Przypadkiem natknąłem się na opinie i wydaje mi się że piszą tutaj albo nie udacznicy życiowi, albo banda nierobów ???????????? skąd te opinie ? Jeździłem pol roku w EcoCar robota mi się spodobała po czasie postanowiłem pójść do staxi, jeździłem 11 miesięcy w gorszych miesiącach zarabiałem Ok 3000 ale w okresie sezonowym który trwał od maja do grudnia wyciągałem między 4500-7000. Nie licząc tipów i innych bonusów kwoty wystawiane z prowizji na rachunkach. Praca nie lekka bo z 300 h miesięcznie, a jak dostałem auto na wyłączność to robiłem nawet 370h. Ale jazda z fajnymi klientami, nowym Mercedesem Klasy e. Miło wspominam współpracę i jeżeli trafi mi się jakaś dłuższa przerwa w kontrakcie (pływam zawodowo na statkach) to napewno wrócę jak będzie możliwość ????

On

Praca nie jest łatwa, ale kto potrafi pracować, ma motywację, ten zarobi. Osoby leniwe szukające łatwych pieniędzy będą ciągle narzekać. Idealnie nie jest, tragicznie też nie. Polecam :)

New driver

Zastanawiam się czy ktoś z was pomyślał o tym że w tego typu pracy a tym bardziej w S-taxi nie wystarczy stanąć pod hotelem i czekać na cuda. Nie trudno z góry wyliczyć że zbyt wiele się nie zarobi. Istotne jest budowanie własnej bazy klientów, o ile potrafisz wejść w pewną relacje z danym klientem. Co tu dużo gadać, jak nie jesteś zaradny to nigdzie za wiele nie osiągniesz.

Były
@New driver 04.01.2018 18:41

A znasz pozycje w regulaminie zakaz umawiania się z klientami??

Zostaw opinię o S-Taxi Corporation - Gdynia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S-Taxi Corporation