Jakub Sobiecki I. Taxi S-Klasa Gdynia Ii. S-Klasa -Corporation

Gdynia

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

Jakub Sobiecki I. Taxi S-Klasa Gdynia Ii. S-Klasa -Corporation
4 50 6 1

Opinie o Jakub Sobiecki I. Taxi S-Klasa Gdynia Ii. S-Klasa -Corporation

Jjjjjjjjj

Nikt co ma rozum tam się nie pcha.

Były kier.

Czytajcie z uwagą umowy i zobaczycie kruczeki. .

Pawiu

Uszkodzona wykładzina bagażnika wgniecenia od walizki 700zł próbował skasować. Szukanie na siłe.

Były kierowc

Uwaga przy rozliczeniu wymyślają uszkodzenia pojazdu, by karać finansowo. Odradzam pracy w tej firmie poprostu oszukują.

Adaś
@Były kierowc 15.10.2018 02:35

Podobną sytuację ja miałem przy rozliczeniu się uwaga naciągają kierowców na pieniążki.

Cinek
@Adaś 15.10.2018 20:30

Na przykład?

Cinek
@Cinek 15.10.2018 20:49

Spadnie ci Kogut = 350 pln

Robertcata79

Dzięki za wasze zwierzenia. Właśnie zostałem zaproszony do firmy s taxi na spotkanie z p. Darkiem. Ale skoro piszecie że jest taka sytuacja, a do tego trzeba walić tłustego, starego wieloryba, odpuszcze sobie. Dzięki koledzy.

dron
@Robertcata79 21.09.2018 00:07

Robertcata79 -jej juz nikt ruszać nie chce,bo aż strach by czegoś nie podłapać :) jakoś pracujemy i bzykać jej nie musimy....jesli nie jesteś podatny na babska które same się by chętnie nadziały i się szanujesz to nic ci z jej strony nie grozi.Wystarczy odbyć rozmowę z szefem ,a ten potrafi jej przemówić do rozumu...ma doskonałą broń-ma ludzi którzy już są w stanie ją zastąpić !

dron
@dron 26.09.2018 23:12

...przykładem jest na to oddział w Gdańsku...nasza Agnieszka doskonale sobie radzi,a w oddziale w Gdyni jest panna która wszystko jest w stanie ogarnąć ...

Obecny kierowca

A ja myślę, że najlepiej popracować trochę i samemu się przekonać jak jest. Pracuję w firmie ponad pół roku i poniżej 5tyś miesięcznie na czysto nie schodzę :-)

b
@Obecny kierowca 24.09.2018 20:11

chyba kilometrów 5tyś

Abc
@b 24.09.2018 20:58

Najwidoczniej u ciebie tak było

b

Mój wpis jest spowodowany tylko i wyłącznie tym co mogę tu przeczytać bo nie wierzę w to co czytam. Najdłuższy wpis na tej stronie należy do osoby o wyrazie twarzy goniącej za rozumem, robiła problemy, była rakiem tej firmy i została zwolniona, to teraz będzie się mściła jak typowy Polak. Wchodząc tu zapewne chcesz się dowiedzieć jak jest w firmie dla której jeżdżę? Mnie przekonał zdecydowanie poziom oferowanych usług, co za problem wejść dziś w fabię i z kolegą pojeździć na uberze, co za problem zatrudnić się w skorpionach i wozić sharanem 8 studentów. Auta są mega wygodne, i nie odczuwa się dzięki temu nakładu pracy który czasem trzeba włożyć aby wyjąć imponujący wynik . Firma sama w sobie mimo że w nazwie CORPORATION, z typowym KORPO nie ma nic wspólnego. Wiadomo jest menager taki czy inny, są Panie na centrali i jak w każdej pracy z ludźmi SĄ SYTUACJE ZAPALNE, ale tutaj wszystko kończy się gładko, zostaje wyjaśnione i nie jest zamiatane pod dywan. Zasady rozliczeń są tak skonstruowane, byś chciał jeździć, a nie stać czy jeździć sobie w celach prywatnych. Co do zarobków to różnie, raz masz farta i dostajesz zlecenie za zleceniem, a raz czekasz 3 godziny na to by zawieźć kogoś za 20zł. Nie ma reguły, grunt to organizacja pracy i czasu własnego. Jeśli podłapiesz sznyt, to osobiście obiecuje Ci że przekroczysz 3000zł miesięcznie na czysto po 2 miesiącach. Najważniejsze dla mnie w tej firmie : - Siano na czas - Jeździsz nową furą z tego roku, i nie płacisz za jego serwis - Możliwość poznania wielu ludzi z całego świata bo obsługujemy głównie obcokrajowców dlatego Angielski to podstawa tutaj. - Brak górnej granicy zarobków :) To praca dla odważnych i pewnych siebie ludzi, dlatego jeśli Ciebie ma zniechęcić jakiś jeden czy dwa wpisy, to może faktycznie powinieneś sobie darować :)

Były kierowca

Ja za to miło wspominam, szczególnie ekipę z którą zawsze było wesoło. Pozdro

bueee

Ja również nie dawno zakończyłem żywota w s taxi, generalnie paca bardzo fajna ale bardziej charakter pracy samej w sobie aniżeli praca w tymże korpo. Nic nie wiem o dymaniu pań tam pracujących, co nie znaczy że którejś by się nie wyhaczyło. O szefie nie wiele mam do powiedzenia może raz z nim gadałem, wydawał się w porządku, zaproponował lepsza opcję, co (usunięte przez administratora) dało po "pani Ania" i tak olała jego dyspozycje i zrobiła po swojemu, co w jakiś sposób jakby potwierdza opcję że szef nie wiele może a faktycznie rządzi babsko wyhodowane w piekle vel "matrona". Pani Ania w ogóle śmiesznie brzmi, zwracanie się do niej pani, to jak ironia w najczystszej postaci, to tak jak byście siebie nazywali pan pani, na tyłach wiejskiego sklepu warzywno-monopolowego. Do Ani to jej za to brakuje wdzięku, to jest zwykła Anka, i też jest stara, tylko może młodsza od tych najstarszych, jest obleśna, wredna, co mi szczególnie nie przeszkadza, bo chcąc nie chcąc dymam nawet t czego się żałuję. Ale na nią nawet nie mogę patrzeć, do gęby bym jej nie podał bo (usunięte przez administratora) i wstrzyknie jad, który aż jej kapie z nadętej i napuchniętej gęby. To stara samotna samica, bez dzieci, bez faceta, za to z trzema psami, pewnie uczy je lizać tam gdzie trzeba, fuu. Generalnie matrona to największy minus s taxi, potrafi poniewierać i "pluć" w twarz, niszczyć, traktować jak śmiecia, jak się nie ma godności to można popracować, Co do zarobków, to śmiech. Oczywiście są złote strzały, ale pracując 24/24 to zarobi się na ich 40% wachę i obiad. To uśredniając, bo jak się człowiek postara to zawsze te 500 utargu zrobi. Ale sezon przereklamowywany, wystarczy spojrzeć na mapkę w głupim i taxi, ile namnożyło się aut, plus częstotliwość zleceń która wyraźnie spadała, w okresie promowania nowych kierowców. Znaczy się konkurencja nie śpi i się uzbroiła bardzo mocno, a s taxi pozwala sobie na pomiatanie dobrych kierowców, wydymają póki potrzebny, a później wypad na koniec kolejki, do pakietu startowego. Generalnie kasa słaba, można pospuszczać się, zawsze coś więcej wpadnie ale średnia jest słaba, stąd tak duża rotacja. Co do dymania centralistek, to nic nie wiem, za to (usunięte przez administratora) z klientkami to coś co zdarza się dośc regularnie i jest naprawde fajna sprawą, w sumie to tego będzie mi najbardziej brakować. Pracę polecam osobom, które nie tyle chcąc zarobic, a raczej utrzymać sie, na obiad fajki i wodę sie zarobi zamiast siedzieć w domu, czyli jak jeździsz to nie zarabiasz, ale koszty swojego utrzymania sa jak by zwrócone. Dla młodych zdecydowanie. Pozdrawiam

Menager rej. 42
@bueee 15.06.2018 13:01

Co Ty marudzisz na wypłatę jak połowę jej zostawiałeś w maszynach. Oj Giorgio Giorgio, wracaj bo tęsknię za Twoją twarzą.

dfjfs
@Menager rej. 42 03.08.2018 01:00

kolega ex zmiennik maenagerem rej. 42 zostal? Tesknota za twarza , nie zglebiam tego zagadnienia

131
@bueee 15.06.2018 13:01

Matrona hahhahahahahhaha

jap

ile wynosi wpisowe?

xyz
@jap 03.09.2018 14:58

Najlepiej zadzwonić i umówić się na spotkanie ,pytaj o p.Darka lub tel do p.Macieja .....w biurzę otrzymasz konkretneinformacje co wymagania co do kwoty wpisowego i z jakimi autami przyjmują, a jak chcesz przyjść jeżdzić na aucie firmy z tego co wiem wpisowego nie ma .

Gienek
@xyz 05.09.2018 00:38

Na autach firmowych wpisowego brak

Mateo

Wymagają zaś o niekaralności ?

amadeo
@Mateo 15.06.2018 21:40

tak

na pewno nie od webera ???? haha
@Mateo 15.06.2018 21:40

Lol

eMKa

Firmę S-Klasa polecił mi znajomy, ale nie spodziewałam się, że o w obecnych czasach można być tak wspaniale obsługiwanym! Potrzebowałam pokonać krótką trasę ale z bagażem i pod górę, już dzwoniąc Pani z infolinii zapewniła mnie, że nie jest to problem. Kierowca podjechal pod wskazane miejsce ( bez adresu, blisko przystanku) bezbłędnie i bardzo szybko. Bardzo miła, nienahalna rozmowa, wysoki komfort podrozy ( samochod praktycznie nowy), daję same plusy i każdemu życzę takich przejazdów.

Casanova

S-TAXI czyli czytać mam Sex-Taxi? Przeczytałem Wasze opinie. Kierownictwa i dyspozytorni opinie też, hmm nawet Panie z S nie zaprzeczyly w komentarzach na temat S.x. Ta młoda brzydsza ale grubsza co ma niby haka na szefa itd...to ta cała panna Agniesia co na FB wkleja ogloszenia o poszukiwaniu nowych samców? Taaaaaaa. Za to Wy w cale nie lepsi. Dzieciaki studenciaki co jeździć jeszcze nie potraficie i tylko jedno wam w głowie. Tylko co taki dzieciak w łóżku potrafi? Jednym słowem nie trzeba jechać do Bodegi tylko wystarczy zatrudnić się w S-Taxi i najlepiej ustawić przy 4 literach wszystkich tam pracujących wpływowych lasek? Zastanawiał się ktokolwiek z Was kierowców i biurowych pracowników, że te Wasze wypociny na poziomie gimbazy sexoholika co pierwszy raz widzi szparki i nową gwiazdę , to czytają to również inni ludzie poza Wami? Ręce opadają. Czyli jak chce pośmigać "nowym" przechodzonym po przejściach mercem, zanurzyć u pani a b c d e itp ale niezbyt zarobić to mam składać do was papiery ale jak chcących wierny żonie, nie złapać kiły czy innego badziewia i zarobić konkretnie to mam szukać innej korpo?

Kierowca sTaxi

Witam wszystkich, Większość osób piszące te komentarze, to osoby które rozkradały firmę z Apteczek, Gaśnic, zestawów naprawczych, nie wspominając o nie nabijaniu kursów. Już pewnie pracują w innej firmie którą również rozkradają i zaraz będą pisać jaka ta następna firma jest "tragiczna". Praca na taksówce a tym bardziej w sTaxi polega na wysokim standardzie usług, za co dostajemy dobre tipy które mamy dla siebie. Oczywiście pracując systematycznie co 2 dzień po 18-20 h potrafię mieć utargi 340 zł a i po 700-1000 zł. Tylko siedzę i systematycznie pracuję nie rozkradam firmy i nie mam problemu z rozliczaniem jak większość osób pisząca te komentarze..... Nie wspominając o nowym systemie GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach i kombinację ukróca złodziejom... Tragedia.... Zarobić się da jeżdzę jako kierowca "zmiennik" i zarabiam od 3000-4000 zł z tipów minimalnej udało mi się wyciagnąć w skali miesiąca ok 1000 rekordowo ponad 2500 plus dodatki z domów towarzyskich itp. Tylko trzeba jeździć systematycznie czy jest ruch czy nie i systematyczność się liczy w tej branży... Na Koniec chciałbym dodać, że pracuje tutaj w Marcu dokładnie ROK minął ...

:D
@Kierowca sTaxi 15.05.2018 15:19

"GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach" :D

Klient

Tak chamsko zachowują się kierowcy S taxi https://www.facebook.com/groups/typowi.taksowkarze/permalink/950235071822657/

333

108 wszystko pasuje tylko musisz się myć bo po podpisaniu tych wszystkich nie legalnych dodatkowych umów jak nie będziesz się mył to nie zarobisz na kary pomimo twoich zainteresowań odnośnie " bab " A tak już będąc przy pisaniu to tymi nielegalnymi umowami na temat narzucanych nielegalnych kar powinno się zająć CBS na zlecenie prokuratury stosowanie nielegalnych praktyk celem wyłudzenia świadczeń pieniężnych w korporacji od pracowników śmierdzi na odległość to gorzej niż weksle u lichwiarza

108

Lubie ruchac stare grube baby i jeszcze lubię jeść szynke i się nie myje to korporacja dla mnie?

121
@108 16.04.2018 11:24

Pewnie że tak.

121
@108 16.04.2018 11:24

Jeszcze jak masz numer 108 to pewnie lubisz wpier... jeść kurczaka na pierwszej pozycji pod hotelem. Pozdrawiam

Handik

Mam auto na taxi typu premium, chcę współpracować z którąś z gdyńskich korporacji . . ktoś wie gdzie jakie składki, ile zleceń, czy pilnują sprawiedliwego wydawania, jakie przebiegi/obroty, czy obowiązkowe dyżury etc.

Były
@Handik 18.03.2018 23:18

W złym miejscu o to pytasz jeśli masz rodzinę na utrzymaniu i tylko z tego chcesz się utrzymywać to zapomnij.

Setka
@Handik 18.03.2018 23:18

TY Handik przepraszam za pytanie ale czytać nie umiesz ? Jak ci się nudzi , nie potrzebujesz pieniędzy i szukasz wrażeń to skocz sobie na Bungee hahahaha . Wpisowe z kosmosu idące w grube tysiące , podpisujesz takie nie korzystne umowy na temat kar że powinno to być prawnie zabronione a potem jesteś zdany na tępą " kobietę " która ma haka na szefa i bracie nie przeskoczysz : czekoladki , kwiatki ,viagra i do dzieła albo będzie tobą sobie ulice wycierać bez kursów i "SZEF " przyzna jej racje nawet jak przyniesiesz dowody , wylecisz na pysk albo odejdziesz sam a wpisowe przepadnie. Jest jeszcze pani "K" spowinowacona z szefem ale tam dużo musisz inwestować a mały zysk bo może więcej niż zwykła centralistka ale w porównaniu z tą pierwszą niewiele

lovelasik

"Handik" żartujesz ? chłopaku uciekaj nawet z tego forum a co dopiero z korporacji . Przeczytaj opinie tu jak wpadniesz w oko a nie będziesz p***ł jednej starej chudej baby z centrali i jej nie sponsorował to masz przekichane . Jest druga opcja możesz się zakręcić koło brzydkiej grubej i nie takiej starej ale tak zniszczonej życiem baby którą tez musisz p***ć ( uwierz że nie raz nawet braweran nie pomaga żeby konar zapłonął ) tylko tu nie jest łatwo raz że ona jest wybredna musisz skakać jak koło księżniczki to jeszcze gorsza od mafii bo musisz oddawać normalnie procentowe działki między 40 a 60 % ale wtedy masz kursy naj lepsze i całkiem latasz poza licznikiem bo ona potrafi w systemie takie cuda że nawet ten pseudo właściciel nic nie może , w sumie to chyba na właściciela ona ma jakiegoś haka bo jak kierowcy zgłaszali te sprawy to nie ona a oni kończyli żywot w firmie . Jeśli nie zdecydujesz się na takie poświęcenie a uwierz mi że słowa nie są w stanie tego opisać to coś zarobisz i pewnie coś załapiesz ;) W normalnej sytuacji będziesz klepał biedę choć byś pracował jak wół był potulny jak baran i miał super samochód i prezencję nie będziesz miał kursów .

lola manola

No co jest chłopaki ? co tam " Arek i Romek" a może tytus romek i atomek moze pani A pani K i reszta pseudo elity firmy gdzie ta Policja ? gdzie ten wasz art 212 KK bo już mnie tak nosi żeby upublicznić wszystkie zebrane dokumenty że aż boli , no panowie działać działać bo dokumentacji przybywa są SMSy , doszły mejle, nowe skriny i kolejne nagrania rozmów

Roman

Dobrze ze jest na to artykuł 212 KK .

lola manola
@Roman 22.02.2018 08:50

Fajnie że jest art 212 jest tez wiele innych art w KK oraz KC ;) zgłosić coś każdy może ;) ale jeśli się okaże że są dokumenty, zdjęcia dokumentów, skriny ekranu,nagrane rozmowy(i nie piszcie mi chłopaki że nie można nagrywać kogoś bez uprzedzenia bo nagrywam siebie własnie po to by nikt mi nie zarzucił kłamstwa)to wówczas będzie bal bo zaczniemy tu wstawiać linki do (usunięte przez administratora) gdzie to będzie upublicznione ;) To że papiery są już wyprostowane nie znaczy że nie ma kopii przed tym wszystkim ,łącznie ze zdjęciami dziewczyn pracujących na centrali z datą . Więc Arek i Romek do dzieła ;)

lola manola
@lola manola 25.02.2018 18:53

No i gdzie ta policja ? wszystkie skriny wydrukowane ,zdjęcia wydrukowane ,dokumenty po kserowane i nie ma komu pokazać ;( a jest tego cały segregator i przybywa

Manolia

Praca na centrali, to wyzysk, brak szacunku dla pracownika, pogarda i zniewaga pracownika. To zmuszanie pracownika do podpisywania fałszywych dokumentów, płacenia za mini błąd systemowy od 50 zł do 250zł. To przeciążanie obowiązkami pracownika, zmuszanie go do pracy samemu na centrali od 7 do 19, a czasami nawet od 7 do 22. To płacenie za nadgodziny 1zł netto za godzinę, ewentualnie 1,33zł netto za godzinę. Przepracowałeś 300 nadgodzin, dostaniesz 300zł do ręki od szefa s-klasy, zamiast 3.600zł netto zgodnie z prawem i kodeksem pracy. Praca na centrali, to płacenie pracownikowi za urlop 8zł lub 0zł za dzień urlopu. Praca na centrali, to brak przerwy na załatwienie potrzeb fizjologicznych, czy zjedzenie posiłku. Praca na centrali, to praca codziennie bez ani jednego dnia wolnego przez 365 dni w roku, w kółko. Według szefowej, wolne godziny po pracy na nocnej zmianie, to dzień wolny. Praca na centrali, to czekanie do połowy przyszłego miesiąca na grafik, oraz na jałmużnę (700zł netto – 1500zł netto) w wymiętej kopercie. Praca na centrali, to 15 nocek pod rząd, gdzie przy budzeniu się na 4 nockę, Rodzina Cię budzi, bo Ty nie masz siły wstać z łóżka. Praca na centrali, to krzyki, wieczne pretensje, grożenie pieniężnymi karami i poniżanie pracownika publicznie przez szefostwo. Praca na centrali, to ciągły brak papieru toaletowego, mydła, mleka, kawy i herbaty, które są niezbędne do podstawowego funkcjonowania pracownika. Praca na centrali, to ciągły brak tonera do drukarki, papieru do drukarki, nowych komputerów, klawiatur i myszek. Praca na centrali, to brak umowy o pracę, czy o zlecenie. To praca na czarno z przeciążeniem psychicznym. Jeśli dostałeś umowę o zlecenie, to na umowie jest napisane, że pracujesz na ¼ etatu, a w ZUSie widnieje kwota 57zł składki odprowadzanej przez pracodawcę. To jest KPINA! Praca na centrali, to zjadanie przez szefa pracowniczego obiadu. Szef bez serca, empatii, nie pytający się o niczyje zdanie, tylko zjadający bez pozwolenia czyjś obiad lub deser. Szef, który myśli tylko o sobie. Szef, który nie szanuje swojej Mamy, zatrudniając Ją jako pracownika i traktując Ją jak powietrze. Matkę trzeba kochać i szanować, choćby lała Cię pasem, o czym szef nie wie. Szef nie potrafi szanować kobiet, osób pracowitych, uczciwych i uzdolnionych. Pracując na centrali, zapomnij o pochwałach, że jesteś w czymś dobry, zapomnij o podwyżce, zapomnij o życzeniach z okazji Dnia Kobiet, zapomnij o szacunku i ewentualnym awansie. Dla szefa liczy się TYLKO kasa. Kierowcy s-klasy są nieuczciwie traktowani przez szefa. Kierowcy s-klasy są niewolnikami prezesa s-klasy. Chłopacy jeżdżą po 24h lub 48h, nie mając siły na swoje życie prywatne. Na samym początku są oszukiwani przez prezesa, bo muszą podpisać umowę B2B, oddawać co miesiąc ok. 400zł składki i 50% swojego przychodu. Na czysto, po odliczeniu jeszcze ZUSu, podatku od dochodu i ew. podatku od nieruchomości, na życie ledwo wychodzi 500zł, a czasami wychodzi 0zł. Na umowie zawartej między kierowcą a firmą S-taxi 3City Corporation, jest napisane, że jeśli samochód będzie brudny, a gość hotelowy doniesie, to kierowca musi zapłacić 50.000zł kary, co jest niezgodne z prawem. Na umowie jest także napisane tłustym drukiem, że kierowcy mają regularnie donosić szefowi o wszystkich błędach centrali. To jest OSZUSTWO! Prezes, który sam się nazwał prezesem, jest dla mnie NIKIM! Słoma mu z butów wychodzi. CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY, WARA OD S-KLASY! NIE WAŻCIE SIĘ TAM ZATRUDNIAĆ! Jeśli jesteś leniwy, cały dzień nie kiwniesz palcem, by pomóc koleżance w odbieraniu zleceń na centrali, donosisz na swoje koleżanki, zwalasz na nie winę, kłamiesz w żywo oczy, to licz na awans, na lepsze traktowanie, i na sporą wypłatę. Tacy ludzie są szanowani i doceniani przez szefostwo. Pogarda i pycha prowadzą do zagłady. Szefostwo zasłużyło sobie na niezłe lanie. Tyle batów w goły tyłek, ile macie i mieliście wszystkich pracowników!

Manolia
@Manolia 20.02.2018 18:16

Zapomnilea się podpisać Magda.Sz

Magnolia
@Manolia 20.02.2018 22:36

A Ty, jak masz na imię?

Manolia
@Magnolia 21.02.2018 06:10

Magda

miło wspominam
@Manolia 21.02.2018 12:10

Manolia prawdę pisze ale ja i tak sobie chwale bo nie trzyma się z centralistkami tylko z panią "A" hehehehe ona może wszystko ma wejście w każdy system lepsze od prezesika a jak się niektóre centralistki szanują tak maja jak już pisałem zadałem się z taką jedna starszą to nie dość że słabiutko i chuda to jeszcze na kasę popłynąłem miała być pożyczka a skończyło się na darowiźnie . Może to być spowodowane tym że tak im tam płacą Ale przy pani "A" to żyć nie umierać ma troszkę ciałka ale załatwić może takie wypłaty że bania mała , tak że chłopaki jak wbijacie do tej pracy trzymajcie się pani "A"

Arek
@Manolia 20.02.2018 18:16

Ja się dziwie, że za takie oszczerstwa jeszcze nie zostały wycigniete odpowiednie konsekwencje. @Roman 100% racji.

Roman
@Arek 22.02.2018 20:13

Spoko, zostało zgłoszone na Policję

Arek
@Roman 23.02.2018 17:38

Brawo! W końcu ktoś zrobi z tym porządek! Czas najwyższy, ludzie czują się bezkarni wypisując takie brednie

Gary

Jeszcze jest ktoś kto wierzy że w tej pracy jest ok ? ludzie to jest dramat teraz mam przerąbane bo jednej " matronie odmówiłem " a panią z centrali zdarzyło mi się ,,,,,,,,,,,,,,,,, niestety . Wiecie jak jest nie jestem emerytem krew nie woda sama szczuła , no wiem że starsza wiem że dużo starsza no ale stało się . Teraz pozostało mi się rozglądać za inną pracą tej co odmówiłem mści się a że ma władzę to mam klopsa , a ta z którą hmmmmmm chyba myślała że to na dłużej i teraz się mści na jej zmianie lepiej nie wyjeżdżać wieczne miny , blokowany , ustawiany na rejonach bez kursów załamka . No niestety taka praca kierowco chcesz pracować ? to niebieska tableta żeby konar zapłonął , opaskę na oczy i będziesz zarabiał , wówczas jeździsz jak po sznureczku same super terminówki i lotniska

miło wspominam
@Gary 14.02.2018 20:21

A ja tam sobie chwalę dobrze mi się pracowało puk.....m dwie centralistki a wiec miałem kursy na początku ale zaraz połapałem i puk.....m " matronę " jak ja nazywacie pukałem regularnie i miałem największe utargi jest trochę duża ale potrafi takie rzeczy że niejedna młoda się nigdy tego nie nauczy ;) i naprawdę może zawsze i wszędzie . Poza tym centralistki nic nie mogą bo ona może wszystko , naprawdę chłopaki ona może więcej niż właściciel . W systemie śmiga tak że kursy które obrabiałem nawet w systemie nie pozostawały i naprawdę warto było oj warto kasy miałem ile potrzebowałem a pani ............ cud w łóżeczku i w samochodzie cuda cuda potrafi . Tak że jak jesteś młody to polecam z całego serca przyjemne z pożytecznym .

Setka

"lovelasik" trafiłeś w sedno ale jest tam też ktoś na centrali co ma bardzo bardzo bliskie układy z kierowca co jeździ jak po sznureczku i jest to podobny układ jak " pani Ani " ale tylko z jednym kierowca . Nie chcę jeszcze pisać co kaman w tej firmie bo jeszcze jeżdżę z miesiąc . Za około miesiąc idę do konkurencji to opiszę wszystko co wiem a jest tego nie mało , przez tyle czasu się napatrzałem , zobaczyłem i usłyszałem. Będzie co czytać to nie będzie opinia to będzie powieść.

Seta123
@Setka 04.02.2018 23:55

Hahahahha dobre najlepiej pisać na kogoś Po odejściu z pracy a później kłamać i wypisywać zmyślone historie.

Setka
@Seta123 05.02.2018 17:00

A co ty tam jeździsz i tego nie widzisz ? nie widzisz co Pani Ania ps Caryca wyprawia ? nie widać kto ją ********* i potem ma kursy jak by w lotto wygrał ( szkoda tylko że poza licznikiem ) no ale właściciel nie zna się na niczym tylko na wyzysku kierowców nawet nie potrafi programu obsłużyć . A co nie widać który kierowca z która centralistką coś ****** i też wie kiedy wyjeżdżać gdzie stanąć i tak od jednej terminóweczki do drugiej ? nie widzisz tego ? Idź do wydziału komunikacji i zadaj prawo jazdy bo masz dużą wadę wzroku hehe > Ja nie będę teraz pisał bo jestem w trakcie załatwienia przejścia a żyć trzeba zarabiać muszę mam opłaty jak każdy , dla tego opiszę jak odejdę ale wówczas będzie wiadomo że to ja ze szczegółami nie tak anonimowo jak wszyscy.

Seta123
@Setka 06.02.2018 01:17

Zajmij Sje lepiej przenosinami do innej firmy jak widać w tej potrafisz jedynie ferment siać. A jak masz tak wiele do powiedzenia to mimo to uważam że takie forum nie jest do tego najlepszym miejscem.. ... W każdej firmie dzieją się Podobne rzeczy szczególnie w korpo... I nie musisz mnie obrażać kolezko trochę więcej kultury....

Setka101
@Seta123 06.02.2018 10:06

Seta123 a to Ty nie przyjeżdżasz do którejś z tych młodych wieczorami? Bo tak mi coś świta że masz podobną gadkę?

Setka
@Setka101 07.02.2018 14:51

Jak nie przyjeżdża jak przyjeżdża hahaha setka123 ma na centrali swoją miłość i swoje kursy , ale tu też jest układzik trzymania przez centralistkę paluszka prosto w ****** szefa a więc jest to ogólną tajemnicą tolerowaną przez właściciela Witajcie w S taxi zapraszamy do pracy jelenie mile widziani

Seta123
@Setka 11.02.2018 13:21

Jak bardzo musi Wam w życiu nie iść że takie bzdury wypisujecie Hahhahabaha naprawdę mi Was żal.

lovelasik

Widzę tu odpowiedz " pani Ani " Pani Ania ? pani ? przepraszam ale na słowo Pani trzeba sobie zasłużyć , ale nie leżąc pod kierowcą którzy potem jeżdżą jak po sznureczku zarabiając najlepiej w firmie bo poz licznikiem dzieląc się z panią nie będącą panią ;)

Hahahahaha

Jak czytam te pochlebne opinie to leże i kwiczę ze śmiechu : wyzysk pracowników , szef tylko na papierze papierowy figurancik rządzi tam jedna matrona pseudo kierowniczka wyglądem przypominająca brzydszego transa rozkładająca się pod każdym kto nie ma gustu i się nie szanuje ;) ci co ja bzykają mają kursy bokiem bo ma lepsze wejścia do systemu od papierowego szefa co nie potrafi komputera zresetować HaHaHa . A wiec terminówki idą bokiem oraz poza licznikiem . Reszta kierowców co nie poznała układów przymiera głodem albo muszą się znieczulić jakimś balasiem i pseudo kierowniczkę ********* . Ale mądrzejsi odchodzą bo zdrowie ma się tylko jedno

Heheszki

Jak czytam te pochlebne wpisy to sobie myślę że macie taki mały ruch że Panie z centrali mają czas z Kubusiem za plecami wypisywać te głupoty. Napisze tylko tak, ten kto pracował, pracuje zna tyle cała prawdę o tej firmie. A jak widzę reklamy pod tytułem "najbardziej prestiżowa korporacja w Trójmieście" to śmieje się sam do siebie bo to nie flota samochodów świadczy o prestiżu. Pozdrawiam

Hehe
@Heheszki 30.01.2018 09:22

Tez mam wrazenie ze na centrali bylo polecenie zeby zaczac pisac cos pozytywnego, az smierdzi z daleka podszywaniem sie pod zadowolonych pracownikow :D 360 h pracy i zadowoleni z ze zycia nie maja :D

zmiennik1

Czytam te opinię i zastanawiam się ile osób które opubikowaly tu opinię zostało wyrzuconych z firmy. Przecież gdyby było tak źle jak opisujecie nikt by tam nie pracował? A jednak jak sami piszecie pracowaliście szmat czasu. Śmiech na sali. Oczerniac innych publicznie każdy potrafi sądzic że jest anonimowy. Pracuje tutaj od trzech miesiący zdarzyło natrafić mi się na rożnych ludzi na postoju to prawda. Ale logistycznie patrząc można zarobić i każdy kto pomyśli trochę głowa wie kiedy i gdzie powinien się ustawić. Niestety nie należe do elity ani która kupuje ciasta ani nie dostaje zleceń pod stołem jednak rodzinie jestem w stanie zapewnić byt zarabiając uczciwie. Do prezesa również nie mam zastrzeżeń proszę o chwilę rozmowy i nie mam problemu z załatwieniem problemu. Wręcz można powiedzieć że bardzo szybko można otrzymać auto na wylacznosc co daje dużo większe pole do popisu w zarobkach.

Real setka
@zmiennik1 17.01.2018 01:44

Policz sobie swoje godziny pracy :) Podpowiem że w auchanie na ochronie po sąsiedzku zarobisz więcej wyrabiajac tyle godzin :)

Werfi

Pracowałem i odradzam pracy w S-Taxi. Jezdze teraz 11 letnia skoda w korporacji i mam 8.000 zł na czysto.

Kolega
@Werfi 14.05.2017 04:06

I dużo długów do spłacenia!!!!!!!pracuj pracuj przyjdzie czas trza będzie je spłacić

Bercik
@Werfi 14.05.2017 04:06

Pawełek to Ty? Czy może kolega Wojtuś? Haha

Były
@Kolega 13.01.2018 01:20

Długi to po czasie S taxi??

Robot
@Kolega 13.01.2018 01:20

Masz na myśli liczne długi pana Remika ? Pomyliłeś firmy, To już nie ta firma. Tamta to „”VT”

Były Pracownik

Panowie, pracowałem w tej firmie rok czasu, zarobki o których tu wspominacie to zarobki z zimowych miesięcy. Pracując systematycznie w miesiącach letnich "na rękę" miałem 7500 a byli i są do teraz zresztą lepsi ode mnie ktorzy potrafili zarobić około 10000(wspominał go któryś z Was tu wczesniej), nie wliczam w to zleceń wydawanych pod stołem które dostawałem, było ich troche, aż pięc. Pracując w takiej branży musisz się z tym liczyć że raz zarobisz mniej a raz więcej. Wyliczając moją średnią roczną pensję, i licząc na prawdę wszystko tj.koszta utrzymania działalności, paliwo, myjnia, jedzenie, kawusie na stacji, hot-dogi, fajki i ptasie mleczko dla Ani która już poźniej stwierdziła, cytuje: "zygam tym ptasim mleczkiem, mogliby coś innego przynosić" (pech chciał że nie daleko centrali była żabka gdzie dość długo było ptasie mleczko w promocji za 7.99). Wyszło mi UWAGA 3 200 ZŁOTYCH. Pracowałem raz 24h, bywało też że 36h się zdarzyło ale bywały dni że wyjechałem do pracy na dosłownie 3h może 4h i jechałem do kolegi w rejon XX albo jechałem w Polskę się przejechać nowym mercedesem. Wrażenia które mogę opisać wam po roku pracy w tej firmie jak najbardziej są pozytywne, byli koledzy na postojach którzy gonili na siłownie, byli koledzy którzy wiecznie narzekali a nic nie robili na myśli mam panów na własnych autach którzy do roboty wyjezdzali o 10, pierwszą przerwę robili o 13:00 cytuję "jadę na obiad do mamy" i kończyli pracę o 18:00 poźniej dziwili się że z 8 cieżko przepracowanych godzin zarobili 130-180 złotych, byli ludzie którzy codziennie mowili że odchodzą z tej firmy znowu cytat "ja go nie bede dorabiał" a pracują do dnia dzisiejszego i cały czas tak mówią, byli też kierowcy na własnych samochodach jeżdżący regularnie od których nigdy nie slyszałem żeby narzekali, spotkałem tam wielu ludzi i dobra rada jaką mogę dać wszystkim chcącym tam pracować bądź też pracującym obecnie to wiecej dystansu do pracy i więcej własnego myślenia, fajna praca dla ludzi lubiących jeździć samochodem i komunikatywnych - klienci uwielbiają rozmawiać, zagraniczni tym bardziej. Pragnę z tego miejsca pozdrowić szanowną centralę a prawidłowo DYSPOZYTORNIĘ i nauczcie się tego raz na zawsze nie centrala a dyspozytornia, DYSPOZYTORKI przy wydawaniu zleceń lubią się mylić ale nie lubią za to przepraszać. Z drugiej strony z takimi pierdołami jakimi potrafią dzwonić kierowcy to sam osibiście miałbym codziennie zły dzień. Podam przykład, kierowca wjezdza na postój i dzwooni na DYSPOZYTORNIĘ i mówi: "kierowca który stoi przede mną na postoju powinien być za mną według zleceń, co mam zrobić? Proszę to załatwić!" Tak, dyspozytorka jedzie już na postój i to zrobi za Ciebie, przyjedzie na postój i uwaga WYSIĄDZIE z samochodu i pójdzie do kierowcy przed Tobą i mu powie że się pomylił i ma się z Tobą zamienić, następnie wróci na dyspozytornię i będzie dalej odbierać telefony. Gdybyś wysiadł z auta i podszedł do kierowcy przed Tobą, nie byłoby problemu.

Zostaw opinię o Jakub Sobiecki I. Taxi S-Klasa Gdynia Ii. S-Klasa -Corporation - Gdynia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jakub Sobiecki I. Taxi S-Klasa Gdynia Ii. S-Klasa -Corporation