S-Taxi Corporation

4 Dodaj opinię
S-Taxi Corporation
4 54 84 5 1

Opinie o S-Taxi Corporation

Filtruj opinie po kryteriach:

Basia
 Opinia

Przed chwilą jechałam trasą 7 km z Gdyni na Fikakowo, zapłaciłam 48 zl a na stronie maja napisane 4,05 zl / km... (usunięte przez administratora) nie polecam !

Pomocna?
TakNie
goSC
 Opinia

Nie polecam szczerze tej firmy i pracy, na początku czytałem tu negatywne opinie i sadziłem ze jest okej ale tylko przez 1miesiac,bo na początku dają lepiej nowym kierowcom potem Pani A. daje znaki, pracuje tam 24h/7 i wyzywa się na pracownikach ,strata czasu i niewiarygodne nerwy. zarobki to żadne za zapłacenie paliwa nie masz nic dla siebie , ubezpieczenia nie ma ani nic ,więcej problemów w tej pracy niż pożytku, zlecenia pod stołem rotacja chyba wymagana, nie wiem co jeszcze szkoda gadać..

Pomocna?
Tak5Nie
Jacek
 Opinia

Napisze krótko. Nie da się zarobić w tej firmie.

Pomocna?
Tak2Nie
kierowca
 Opinia

Ja jestem zadowolony mam B klasę na wyłącznosc jezdze od poniedziałku do soboty po 10 godzin i spokojnie mam 500 zł obrotu i to mi wystarczy

Pomocna?
Tak1Nie7
Wielbiciel Analki
 Opinia
@kierowca 26.02.2019 10:04

Analka przestań się kompromitować :P

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Johnycash
 Opinia
@kierowca 26.02.2019 10:04

Z tego co wiem to jak się ma auto na wyłączność to trzeba jeździć minimum 16h na dobę. Tak jest w umowie..

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbychu
 Opinia
@Johnycash 12.03.2019 13:15

Jak robisz dobre utargi to nie czepia ja się o te 16 godzin ja jeżdżę czasem 10 a czasem 15 zależy od dnia ale liczy się zarobek w głównej mierze

Pomocna?
TakNie1
Bryl
 Opinia

Staxi Economy jeździłem po 16 godzin na dobę średni zrobek wychodził 8 zł na godzinę po opłaceniu paliwa i oddaniu 50 procent masakra.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alwaro
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ja polecam tą firme super fury zarobić można ostatnio potrafię wyciągnąć nawet i po 8-9 stów z doby. Nie mam żadnych problemów z dyrekcja i nie kupuje żadnych czekoladek jak tu koledzy piszą wiec da się przeżyć

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rpbert
 Opinia

Niestety brak reklam korporacji mało kursów, faworyzowanie starych lizusów kursy pod stołem . Fajne auta ,ale klimat po jakiś czasie robi się słaby, nie warto siedzieć 24h dla 150-200zł szkoda zdrowia i nerwów . Nie polecam Moje sugestie dla S-Taxi Corporation: nie polecam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia

zaczyna się pięknie obiecane góry złote a kończy się na pilnowaniu samochodu bo jazdy to tu mało. potem kary i telefony od Kobiety bez klasy i taktu. I groźby nie polecam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia

Zawitałem tam w styczniu zapewniono że będą zlecenia a tu po.3-4godz czekania na kurs, często dworzec lub minus 50 dla przydupasow hotelowych. Od lutego wprowadzili 50\50 bo Jakubkowi kończy się hajs na leasing ponieważ strzelił firmie w kolano pezotami.Więc musi naszymi pieniędzmi obracać. Nie polecam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekipa z Polany
 Opinia

Powiem tak pracowałem w firmie 6 miesięcy , Po 2 tygodniach z b klasy przerzucili mnie na e klasę bo robiłem dobre wyniki chodź dla P Ani wiadomo niesatysfakcjonujące ale tak szczerze to praca z firma układała mi się normalnie nie narzekałem ,do czasu gdy zobaczyłem co tak naprawdę się tam wyczynia , było dużo zleceń wydawanych z pod stołu co miało ogromny minus i straszna faworyzacja kierowców , towarzyszko ekipa była zmontowana ze naprawdę bylo śmiesznie , szkoda ze takie podjescie jest w korporacji bo jak każdy by miał tak samo to nie było by rotacji takiej w firmie , można dać komuś zarobic dodatkowe 400/600 zł ale w niektórych przypadkach to przegiecie , jest tam paru pajaców Co regularnie uczęszczają na te bazy i tym żyją kawusie ciasteczka bomboniery ;) Paziowanie do szefa . Firma chyba mnie polubiła bo nawet dostałem telefon od Anki żebym wrócił ale szczerze jeżdżę w innej korporacji wziąłem własne auto i zyje mi się lepiej , duży wyzysk z pracownika groszowe sprawy noce na krajowej drodze nie przespane ;) Warto przyjść i zobaczyc czy ci ten zawód odpowiada jak to jest co się dzieje bez wkładu własnego ale na dłuższa metę to raczej marne szanse na wybicie się i jakie kolwiek zycie prywatne , warunki powiedziałbym ze nie korzystne ale na pewno nie słabe z tymi gps to teraz cwaniaki nie zarobią i trzeba pucowac berło szefa ani i reszty nie dla mnie taka impreza jak ktoś lubi Pajacowac to niech idzie tam przeszkolenie dostanie od lepszych keierowocw by stać sie kiedyś najlepszym dostawca ciast kaw i czekoladek oceniam firmę na 3+/6

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
M.R
 Opinia

Witam Zamówiłem taxi z tej korporacji kurs Gdynia -Reda.Za kurs należało się niecałe 88 zł tak wynikało z zapisu jaki widiał w samochodzie.Jednak kierowca bez mrugnięcia okiem zarządał 100 zł.Trafiłem na zwykłego (usunięte przez administratora),który za wszelką cenę chciał zarobić na turyście z obcego miasta!Kompletne dno.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierosca
 Opinia

Sobotnia noc jeden kurs. Udało mi się zrobić 2 łapki. Więc szkoda czasu na tą firmę. Bo ja mu nie będę tej firmy rozwijał.

Pomocna?
Tak11Nie
L
 Opinia

Jeśli chcesz być niewolnikiem za marne pieniądze polecam tą firme :)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
johny bravo
 Opinia
@L 04.12.2018 07:25

co ty chłopie piszesz..pracuje tu już 2 lata i nie narzekan...jak ktoś chce pracować i myśli jak zarobić to zarabia...samemu trzeba wyjść z inicjatywą...czytać w necie kiedy jaki np.prom przypływa ,a nie tylko czekać na zlecenia z centrali.... zlecenia idą co chwilę ,może po prostu stajesz nie tam gdzie powinneś stać ,albo śpisz w aucie ........jak ktoś służbowym autem jezdzi i wozi swoje panienki i załatwia swoje sprawy to nie zarobi tylko narzeka.....NIE DA SIĘ ZJEŚĆ CIASTKA I MIEĆ CIASTKO :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były kierowca
 Opinia
@L 04.12.2018 07:25

johny brawo jedno zdanie napisane przez Ciebie przeczy drugiemu. Piszesz że trzeba wyjść z inicjatywom bo nie zarobisz. A następnie ze zlecenia wpadają co chwila. Jak wpadają co chwila to po co iść z inicjatywą jak są zlecenia. ZLECEŃ JEST BARDZO MAŁO TAKA JEST PRAWDA. Kierowcy co opisujà sytuację piszą prawdę.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ryki
 Opinia

Bardzo mało zleceń. Nie polecam.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irena
 Opinia
@Ryki 12.12.2018 13:34

Być może sytuacja zmieni się w najbliższym czasie? A może już się zmieniła? Od opublikowania Twojego wpisu minął miesiąc. Czy wobec tego podpowiesz nam, jak obecnie wygląda sytuacja w tym miejscu pracy? Jak wygląda ilość zleceń w firmie S-Taxi Corporation?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taxi
 Opinia

Odpowiedie służby powinna przyjrzeć sie w jaki sposób działa ta firma.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irena
 Opinia
@Taxi 22.11.2018 00:45

Co chcesz przez to powiedzieć? Czy pracujesz obecnie w S-Taxi Corporation? A może Twoja współpraca z firmą już się zakończyła i chciałbyś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami z perspektywy byłego pracownika?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magnolia
 Opinia

A Ty, jak masz na imię?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Manolia
 Opinia
@Magnolia 21.02.2018 06:10

Magda

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roman
 Opinia

Spoko, zostało zgłoszone na Policję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arek
 Opinia
@Roman 23.02.2018 17:38

Brawo! W końcu ktoś zrobi z tym porządek! Czas najwyższy, ludzie czują się bezkarni wypisując takie brednie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były kierowca
 Opinia

Magnolia napisała prawdę. Odradzam tą firmę. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irena
 Opinia
@Były kierowca 31.10.2018 00:22

Bardzo proszę, byście ostrożnie podchodzili do publikowania zarzutów dotyczących osób trzecich. Póki dana sytuacja nie została oficjalnie wyjaśniona - na przykład za pośrednictwem danej instytucji - jest to w dalszym ciągu bezpodstawne oskarżanie. A te mogą mieć swoje konsekwencje prawne. Słowo wyzysk to także poważny zarzut. Czy na pewno o to słowo Ci chodziło? Podaję definicje: wyzysk to występek polegający na wykorzystaniu przymusowego położenia innej osoby i zawarciu z nią umowy, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem własnym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lior
 Opinia

Warunki jakie proponuje S klasa są naprawdę słabe nie zarobi się szkoda czasu szkoda energii z życia na tą firmę

Pomocna?
Tak16Nie
Taxi
 Opinia
@Lior 03.11.2018 00:03

5 godzi zero kursów.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odpowiedz
 Opinia

Centrum stałe. Co za głupio odpisujesz.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Było kietowca
 Opinia
@Taxi 03.11.2018 04:21

5 godzin 6 godzin i nawet 7godzi to normalka że tyle się czeka na kurs. Pracowałem miesiąc i podziękowałem. ODRADZAM

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Luc
 Opinia
@Odpowiedz 06.11.2018 22:13

Na kurs czekałem 8 godzin kurs. To się w głowie nie mieści by tak ludzi traktować.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hsbsjizjs
 Opinia
@Luc 19.11.2018 01:27

To szukaj nowej roboty Jak samodzielnie ciężko Ci pojeździć i łapek poszukać. Pozdro

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jjjjjjjjj
 Opinia

Nikt co ma rozum tam się nie pcha.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były kier.
 Opinia

Czytajcie z uwagą umowy i zobaczycie kruczeki. .

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cinek
 Opinia

Na przykład?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robertcata79
 Opinia

Dzięki za wasze zwierzenia. Właśnie zostałem zaproszony do firmy s taxi na spotkanie z p. Darkiem. Ale skoro piszecie że jest taka sytuacja, a do tego trzeba walić tłustego, starego wieloryba, odpuszcze sobie. Dzięki koledzy.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dron
 Opinia
@Robertcata79 21.09.2018 00:07

Robertcata79 -jej juz nikt ruszać nie chce,bo aż strach by czegoś nie podłapać :) jakoś pracujemy i bzykać jej nie musimy....jesli nie jesteś podatny na babska które same się by chętnie nadziały i się szanujesz to nic ci z jej strony nie grozi.Wystarczy odbyć rozmowę z szefem ,a ten potrafi jej przemówić do rozumu...ma doskonałą broń-ma ludzi którzy już są w stanie ją zastąpić !

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dron
 Opinia
@dron 26.09.2018 23:12

...przykładem jest na to oddział w Gdańsku...nasza Agnieszka doskonale sobie radzi,a w oddziale w Gdyni jest panna która wszystko jest w stanie ogarnąć ...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obecny kierowca
 Opinia

A ja myślę, że najlepiej popracować trochę i samemu się przekonać jak jest. Pracuję w firmie ponad pół roku i poniżej 5tyś miesięcznie na czysto nie schodzę :-)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
b
 Opinia
@Obecny kierowca 24.09.2018 20:11

chyba kilometrów 5tyś

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Abc
 Opinia
@b 24.09.2018 20:58

Najwidoczniej u ciebie tak było

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
b
 Opinia

Mój wpis jest spowodowany tylko i wyłącznie tym co mogę tu przeczytać bo nie wierzę w to co czytam. Najdłuższy wpis na tej stronie należy do osoby o wyrazie twarzy goniącej za rozumem, robiła problemy, była rakiem tej firmy i została zwolniona, to teraz będzie się mściła jak typowy Polak. Wchodząc tu zapewne chcesz się dowiedzieć jak jest w firmie dla której jeżdżę? Mnie przekonał zdecydowanie poziom oferowanych usług, co za problem wejść dziś w fabię i z kolegą pojeździć na uberze, co za problem zatrudnić się w skorpionach i wozić sharanem 8 studentów. Auta są mega wygodne, i nie odczuwa się dzięki temu nakładu pracy który czasem trzeba włożyć aby wyjąć imponujący wynik . Firma sama w sobie mimo że w nazwie CORPORATION, z typowym KORPO nie ma nic wspólnego. Wiadomo jest menager taki czy inny, są Panie na centrali i jak w każdej pracy z ludźmi SĄ SYTUACJE ZAPALNE, ale tutaj wszystko kończy się gładko, zostaje wyjaśnione i nie jest zamiatane pod dywan. Zasady rozliczeń są tak skonstruowane, byś chciał jeździć, a nie stać czy jeździć sobie w celach prywatnych. Co do zarobków to różnie, raz masz farta i dostajesz zlecenie za zleceniem, a raz czekasz 3 godziny na to by zawieźć kogoś za 20zł. Nie ma reguły, grunt to organizacja pracy i czasu własnego. Jeśli podłapiesz sznyt, to osobiście obiecuje Ci że przekroczysz 3000zł miesięcznie na czysto po 2 miesiącach. Najważniejsze dla mnie w tej firmie : - Siano na czas - Jeździsz nową furą z tego roku, i nie płacisz za jego serwis - Możliwość poznania wielu ludzi z całego świata bo obsługujemy głównie obcokrajowców dlatego Angielski to podstawa tutaj. - Brak górnej granicy zarobków :) To praca dla odważnych i pewnych siebie ludzi, dlatego jeśli Ciebie ma zniechęcić jakiś jeden czy dwa wpisy, to może faktycznie powinieneś sobie darować :)

Pomocna?
Tak6Nie
Były kierowca
 Opinia

Ja za to miło wspominam, szczególnie ekipę z którą zawsze było wesoło. Pozdro

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bueee
 Opinia

Ja również nie dawno zakończyłem żywota w s taxi, generalnie paca bardzo fajna ale bardziej charakter pracy samej w sobie aniżeli praca w tymże korpo. Nic nie wiem o dymaniu pań tam pracujących, co nie znaczy że którejś by się nie wyhaczyło. O szefie nie wiele mam do powiedzenia może raz z nim gadałem, wydawał się w porządku, zaproponował lepsza opcję, co (usunięte przez administratora) dało po "pani Ania" i tak olała jego dyspozycje i zrobiła po swojemu, co w jakiś sposób jakby potwierdza opcję że szef nie wiele może a faktycznie rządzi babsko wyhodowane w piekle vel "matrona". Pani Ania w ogóle śmiesznie brzmi, zwracanie się do niej pani, to jak ironia w najczystszej postaci, to tak jak byście siebie nazywali pan pani, na tyłach wiejskiego sklepu warzywno-monopolowego. Do Ani to jej za to brakuje wdzięku, to jest zwykła Anka, i też jest stara, tylko może młodsza od tych najstarszych, jest obleśna, wredna, co mi szczególnie nie przeszkadza, bo chcąc nie chcąc dymam nawet t czego się żałuję. Ale na nią nawet nie mogę patrzeć, do gęby bym jej nie podał bo (usunięte przez administratora) i wstrzyknie jad, który aż jej kapie z nadętej i napuchniętej gęby. To stara samotna samica, bez dzieci, bez faceta, za to z trzema psami, pewnie uczy je lizać tam gdzie trzeba, fuu. Generalnie matrona to największy minus s taxi, potrafi poniewierać i "pluć" w twarz, niszczyć, traktować jak śmiecia, jak się nie ma godności to można popracować, Co do zarobków, to śmiech. Oczywiście są złote strzały, ale pracując 24/24 to zarobi się na ich 40% wachę i obiad. To uśredniając, bo jak się człowiek postara to zawsze te 500 utargu zrobi. Ale sezon przereklamowywany, wystarczy spojrzeć na mapkę w głupim i taxi, ile namnożyło się aut, plus częstotliwość zleceń która wyraźnie spadała, w okresie promowania nowych kierowców. Znaczy się konkurencja nie śpi i się uzbroiła bardzo mocno, a s taxi pozwala sobie na pomiatanie dobrych kierowców, wydymają póki potrzebny, a później wypad na koniec kolejki, do pakietu startowego. Generalnie kasa słaba, można pospuszczać się, zawsze coś więcej wpadnie ale średnia jest słaba, stąd tak duża rotacja. Co do dymania centralistek, to nic nie wiem, za to (usunięte przez administratora) z klientkami to coś co zdarza się dośc regularnie i jest naprawde fajna sprawą, w sumie to tego będzie mi najbardziej brakować. Pracę polecam osobom, które nie tyle chcąc zarobic, a raczej utrzymać sie, na obiad fajki i wodę sie zarobi zamiast siedzieć w domu, czyli jak jeździsz to nie zarabiasz, ale koszty swojego utrzymania sa jak by zwrócone. Dla młodych zdecydowanie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak49Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Menager rej. 42
 Opinia
@bueee 15.06.2018 13:01

Co Ty marudzisz na wypłatę jak połowę jej zostawiałeś w maszynach. Oj Giorgio Giorgio, wracaj bo tęsknię za Twoją twarzą.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dfjfs
 Opinia
@Menager rej. 42 03.08.2018 01:00

kolega ex zmiennik maenagerem rej. 42 zostal? Tesknota za twarza , nie zglebiam tego zagadnienia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
131
 Opinia
@bueee 15.06.2018 13:01

Matrona hahhahahahahhaha

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jap
 Opinia

ile wynosi wpisowe?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia
@jap 03.09.2018 14:58

Najlepiej zadzwonić i umówić się na spotkanie ,pytaj o p.Darka lub tel do p.Macieja .....w biurzę otrzymasz konkretneinformacje co wymagania co do kwoty wpisowego i z jakimi autami przyjmują, a jak chcesz przyjść jeżdzić na aucie firmy z tego co wiem wpisowego nie ma .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gienek
 Opinia
@xyz 05.09.2018 00:38

Na autach firmowych wpisowego brak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateo
 Opinia

Wymagają zaś o niekaralności ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
amadeo
 Opinia
@Mateo 15.06.2018 21:40

tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
eMKa
 Opinia

Firmę S-Klasa polecił mi znajomy, ale nie spodziewałam się, że o w obecnych czasach można być tak wspaniale obsługiwanym! Potrzebowałam pokonać krótką trasę ale z bagażem i pod górę, już dzwoniąc Pani z infolinii zapewniła mnie, że nie jest to problem. Kierowca podjechal pod wskazane miejsce ( bez adresu, blisko przystanku) bezbłędnie i bardzo szybko. Bardzo miła, nienahalna rozmowa, wysoki komfort podrozy ( samochod praktycznie nowy), daję same plusy i każdemu życzę takich przejazdów.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca sTaxi
 Opinia

Witam wszystkich, Większość osób piszące te komentarze, to osoby które rozkradały firmę z Apteczek, Gaśnic, zestawów naprawczych, nie wspominając o nie nabijaniu kursów. Już pewnie pracują w innej firmie którą również rozkradają i zaraz będą pisać jaka ta następna firma jest "tragiczna". Praca na taksówce a tym bardziej w sTaxi polega na wysokim standardzie usług, za co dostajemy dobre tipy które mamy dla siebie. Oczywiście pracując systematycznie co 2 dzień po 18-20 h potrafię mieć utargi 340 zł a i po 700-1000 zł. Tylko siedzę i systematycznie pracuję nie rozkradam firmy i nie mam problemu z rozliczaniem jak większość osób pisząca te komentarze..... Nie wspominając o nowym systemie GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach i kombinację ukróca złodziejom... Tragedia.... Zarobić się da jeżdzę jako kierowca "zmiennik" i zarabiam od 3000-4000 zł z tipów minimalnej udało mi się wyciagnąć w skali miesiąca ok 1000 rekordowo ponad 2500 plus dodatki z domów towarzyskich itp. Tylko trzeba jeździć systematycznie czy jest ruch czy nie i systematyczność się liczy w tej branży... Na Koniec chciałbym dodać, że pracuje tutaj w Marcu dokładnie ROK minął ...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
:D
 Opinia
@Kierowca sTaxi 15.05.2018 15:19

"GPS który czyta ilość kursów po czujnikach w fotelach" :D

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klient
 Opinia

Tak chamsko zachowują się kierowcy S taxi https://www.facebook.com/groups/typowi.taksowkarze/permalink/950235071822657/

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o S-Taxi Corporation - Gdynia

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny