PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 9 ocen.

PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k
2 9 6 1

Opinie o PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k

SALTLETTS

Pracuje jeszcze ten PH -JUDASZ z Kalisza który tak pisał 2 lata temu ze wywali wszystkie stojaki LORENZA ze sklepów na swoim terenie. Pozdrowienia dla Wojtka Nadery. Wojtek - jak tam teren w ŁODZI ........ ZNALAZŁEŚ JUŻ KOGOŚ DO PRACY.

Ogar
@SALTLETTS 17.10.2018 19:21

Saltletts to nie wiesz że wszystkich zwolnili .

Lutek

Witam Ponownie Proszę Państwa nie obwiniajcie Pana Prezesa za swoją iondolencje. Pan Prezes to wielki wizjoner i dał wam równe szansę ja z niej skorzystałem i odniosłem sukces na rynku zachodniopomorskim który generalnie jest słabym rynkiem. Sądząc po produktach od razu można było odnieść wrażenie że to się nie uda. A jednak się udało produkty są zauważalne i chętnie kupowane przez klientów ja jestem żywym przykładem że jednak można wystarczyło się tylko stosować do wskazówek Pana Prezesa.

Bulbulator
@Lutek 22.08.2018 23:35

Ciekawe w którym zachodniopomorskim pracowałeś bo od kwietnia nikt sie nie pojawił ponad 100 sklepów zostało z przeterminami nic tylko szykowac oozes zbiorowy

anonymous
@Lutek 22.08.2018 23:35

no i jak te twoje sukcesy dziś wyglądają :) zliczyłeś towar ? duzo w plecy ;) PanP nie mówił że tak będzie?

Były
@Lutek 22.08.2018 23:35

Co tam lutek to nie w tym snacku pracowałeś skończyły się sukcesy zielona trawa została .

Samuraj
@Były 08.10.2018 18:57

Kiedy jakaś rekrutacja . ? Jak warunki pracy .? Podobno niezłe płaca

Były
@Samuraj 12.10.2018 21:28

Kolego na stronie pansnaka uzyskasz informacje telefony .Nie mam takich uprawnień żeby kogoś rekrutować .

anonim

(usunięte przez administratora)

Ogar

Raczej nie będzie rekrutacji .

Adam

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Lutek

Witam Firma bardzo prężna i ciekawa bardzo dobre produkty tzw (samograj ) bardzo dobra rotacja na półce zarobki super właśnie się buduje wcześniej mieszkanie na kredyt . Na początku jest ciężko wiadomo ale jak już się klient przekona to idzie z górki, naprawdę wdzięczne produkty .Polecam tego pracodawcę dużo można się nauczyć kursy krajowe i zagraniczne co roku wycieczki dla całej rodziny na Majorkę oczywiście za wszystko płaci firma.

adi
@Lutek 20.07.2018 03:02

chyba Ci się firma pomyliła kolego

anonymous
@adi 09.08.2018 14:49

Nie to PanSnack najlepsza firma

anonymous
@Lutek 20.07.2018 03:02

Nie wiem co spozywales,ale nieźle daje,czerep...

Gogol

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Grażyna

@benek Drogi Użytkowniku, jeśli coś firmie zarzucasz, to nie odsyłaj mnie proszę do poprzednich komentarzy, tylko sam swoje stanowisko obroń. Nie zrozum mnie źle, po prostu zależy nam na tym, aby każda napisana tutaj opinia o firmie PanSnack była opinią merytoryczną. Dlatego będę Ci wdzięczna, jeśli sam napiszesz o tym, co pisałeś wcześniej.

Grażyna

@grubybenek Możesz napisać, dlaczego masz taką, a nie inną opinię? Ważne są konkretne wypowiedzi na temat pracy w firmie PanSnack. Takie, które zawierają szczegóły. Wtedy są one pomocne innym użytkownikom. Dlatego właśnie chciałabym Cię prosić o więcej informacji.

benek
@Grażyna 03.07.2018 13:51

prezesik nie śpi, sorry ale jak widać od początku bez konkretnych szczegółów, bardziej ogólnikowo wszyscy piszą wiec i ja się nie wyłame... się domyśl jak jest skoro tak... przeczytaj wszystko i przeanalizuj.. Ja rozumiem ze sa ważne konkretne opinie ale po tym co piszą chłopaki i jakieś postronne osoby już jakieś wnioski można wyciągnąć. ja mogę tylko obiektywnie potwierdzić poprzednie opinie ;)

Grażyna

@u a jak przedstawia się możliwość awansu oraz dodatkowe benefity takie jak kursy językowe, czy też karnet na siłownie? Każda merytoryczna opinia, która będzie zasadna i zgodna z regulaminem, przyda się nam. Czy mógłbyś opisać swoje doświadczenia pod kątem rekrutacji, może masz jakieś wskazówki dla przyszłych pracowników?

grubybenek
@Grażyna 27.06.2018 22:51

możliwości awansu nie ma, benefitów brak.. wskazówki dla przyszlych pracowników : OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

WWA

Chyba wszystko co pisane to prawda, jakieś nieporozumienie ta firma. po rozmowie kw. nie polecam nawet tym bez doświadczenia jako PH. Mówiąc krótko można się nadziać (usunięte przez administratora) na dzidę..

Administrator

Co nowego w PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k? Jak dziś wygląda praca w tym przedsiębiorstwie?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

u
@Administrator 20.04.2018 09:23

Racja! dobra atmosfera jest kluczowa, a w firmie pansnack jest taka że ludzie uciekają jak z płonącego lasu, pracowników traktuje się źle.. w myśl zasady że i tak znajdzie się innego "murzyna" na miejsce poprzedniego

Ula
@u 23.04.2018 16:09

Bardzo proszę wypowiadać się w swoim imieniu i nie podszywać się pod czyjeś inicjały bo zawsze można sprawdzić IP.

kamil

witajcie. opinie raczej kiepskie ale możne się poprawiło.. jak wygląda codzienna praca na vanie? jakie obroty da się robić na "zdrowszym" towarze? czy kasa na łapę się zgadza jak na PH przystało, czy faktycznie zarobie podobnie co na stacji paliw? jak to wygląda waszymi oczami bo ja to nie chcialbym popalić sobie swojej bazy i kontaktów. nie interesuje mnie fałszywa opinia kogoś tam z zarządu bo wiadomo ze dla nich wszystko kolorowo i super, tylko tych co faktycznie jeżdżą tymi białymi busami. pozdro

były pracownik.

Firma się dopiero rozwija,a początki zawsze są trudne przy wybiciu się na rynku, ludzie boją się czegoś nowego, produkty jakościowo dobre! Pracując jako Vansaller trzeba liczyć się z targetem sprzedażowym ale tak jest wszędzie w handlu w lepszym czy gorszym stopniu, ludzie w pracy mili, wypłata na czas i premie !! fakt przydałaby się reklama lokalna do wsparcia handlowców ale myślę że to poprawią. Pozdrawiam

Zib
@były pracownik. 19.01.2018 22:38

Target targetem a podstawa zenujaca nie adekwatna do czasu pracy jezeli tak wspaniale to czemu nie pracujesz byly pracowniku !cos mi tu traci

anonimus
@Zib 20.01.2018 05:21

Idę o zakład że wypowiedź byłego pracownika to wypowiedź kogoś z siedziby ;) Jestem jednym z tych którzy startowali z firmą, nie wspominam tej współpracy zbyt owocnie ale za moich czasów wcale nie było tak najgorzej. Poza tym że praca czasami od rana do zmierzchu bo jak nie miałem sprzedanego towaru to szukało się wszędzie. Towar na sklepy wjechał a dalej już najzwyczajniej w świecie stanął bo cena dość wysoka i nikt nie zna produktu a jak się okazało paczki z matowych folii i "moda na bycie fit" nie wystarczyły do szybkiego zawojowania rynku snacków. Firma jeszcze w powijakach, mam nadzieje że się im uda mimo wszystko. Warto dodać że z naszej startowej grupy (około 15 osób) praktycznie 75% odeszła już po 3-4 miesiącach albo zostali zwolnieni. P.S Pozdro Rybak tak coś czuje że wiem kto się pod tym nickiem ukrywa :)

Grzegorz
@Zib 20.01.2018 05:21

Szanowni Państwo, to bardzo cieszy jeśli jest możliwość zobaczenia opinii o swojej firmie, nawet jeśli ta opinia nie jest przychylna.Daje to możliwość poprawienia sytuacji. Tak, to prawda, że początki firmy są bardzo trudne i nie łatwo sprostać także oczekiwaniom pracowników. Staramy się jednak w taki sposób konstruować wynagrodzenia by były atrakcyjne i wiązały wyniki sprzedaży z wielkością wynagrodzenia. chcemy być bardziej atrakcyjni niż inni gracze w branży , być może nie zawsze nam to wychodzi ale do opinii które tutaj się pojawiły muszę się odnieść. Wynagrodzenie w naszej firmie składa się z 2 elementów : pensji podstawowej oraz premii liczonej wg regulaminu. Prawo do Pensji i premii reguluje umowa o pracę i nie ma tutaj systemu uznaniowego. Wszyscy nasi pracownicy działu sprzedaży do tej pory mieli w pierwszym miesiącu pracy tzw gwarantowaną minimalną wypłatę . Podpisując umowę o pracę wszyscy są świadomi jak to wygląda więc dziwi mnie sytuacja gdy Ktoś Anonimowo wpisuje b. niekorzystne opinie o nas jako nasz były Pracownik w szczególności o wynagrodzeniu znając wcześniej wszystkie warunki i zgadzając się na nie podpisując umowę o pracę . Zachęcam wszystkich do osobistego kontaktu z firmą PanSnack jeśli macie Państwo pytania. Wszystkie opinie z pewnością są bardzo ważne dla nas i rozumiem, że czasami u niektórych osób może pojawić się "złość" bo wspólna praca z nami nie przyniosła sukcesów - to także nasze zmartwienie i dlatego zachęcam do bezpośredniej komunikacji z nami, bo z pewnością zależy nam na sukcesie firmy powiązanym z sukcesem naszych pracowników. Jeśli ktoś z Państwa chce nam przekazać opinię lub zapytać o pracę lub wyjaśnić jakąś kwestię , proszę powołać się na mój wpis w tym portalu i ja bezpośrednio skontaktuję się z tą osobą ( jestem współwłaścicielem firmy) ,lub osoba z działu który jest w obszarze dyskusji .

anonimus
@Grzegorz 14.02.2018 14:08

Każdy z pracowników w pierwszym miesiącu ma zapewnioną tzw. minimalna wypłatę? Podpisując umowę wszyscy są świadomi warunków? W takim razie Panie Prezesie dlaczego rok temu na pierwszym spotkaniu we Włocławku pracowników którzy pierwsi pojechali w Polskę zupełnie przypadkiem okazało się że wynagrodzenie podstawowe na rozmowach kwalifikacyjnych zostało przekazane nam w kwotach netto a okazało się że to jednak chodzi o brutto..... ?

anonymous
@anonimus 02.03.2018 23:48

Proszę Pana, mówi Pan o pojedynczym przypadku pomyłki jednego z moich pracowników co zostało od ręki wyjaśnione przed podpisaniem umowy o pracę i osoba której to dotyczyło zaakceptowała wyjaśnienie. Jeśli to Pan był tą osobą to jestem zadziwiony Pana komentarzem co więcej mówi Pan w imieniu innych i to naszych obecnych pracowników i jest to nie do końca prawda. Myślę, że mówienie nieprawdy proszę Pana i to jeszcze anonimowo nie jest dobrym zjawiskiem szczególnie na portalu gdzie ludzie szukają obiektywnych opinii. Wracając do gwarantowanego wynagrodzenia w pierwszym miesiącu pracy to ta zasada była od początku stosowana tzn , że pracownik w pierwszym miesiącu otrzymywał nie tylko pensję podstawową ale premię za sprzedaż. Jeśli Pan twierdzi, że było inaczej to Pan mija się Pan z prawdą i wygląda to na "hejt " wobec naszej firmy . Dodam, że w okresie pierwszych miesięcy działalności naszej firmy pomimo tego, że obroty naszych przedstawicieli były niższe niż koszty ich stanowiska to wypłacaliśmy wynagrodzenia takie jak by obroty zapewniały pokrycie wszystkich kosztów. Dotyczyło to również pracownika który osiągał zaledwie jedno zamówienie dziennie i miał obroty na poziomie 25% kosztów stanowiska które zajmował . Dodam , dla niewtajemniczonych, że tylko część obrotu stanowi marżę która może pokryć koszty a jeśli ta marża jest niższa niż koszt to znaczy, że do biznesu trzeba dopłacać .Dla osób które znają się na sprzedaży w "terenie" i mają doświadczenie to wiele wyjaśnia. Proszę Pana - problem polega na tym, że ja tutaj piszę otwarcie i można sprawdzić wiarygodność tego co napisałem , natomiast Pan pisze anonimowo i co więcej może Pan napisać co się Panu podoba a przed tym jest się ciężko bronić . Jeśli cokolwiek z tego co napisałem jest nieprawdą proszę się ze mną skontaktować i mogę Panu przedstawić fakty o których tu wspominam.

anonymous
@anonymous 07.03.2018 13:48

Opanuj się Panie Prezesie. piękne słówka i wazelina nie pomogą. już dawno powinieneś wsiąść na van i pojeździć zobaczyć z czym borykają się twoi pracownicy na co dzień, jak te produkty się słabo odsprzedają, jakie masz nierealne oczekiwania, i jak zmienił się rynek od lat 90. no chyba że "zapomniał już wół jak cielęciem był" i została tylko piękna bajerka. pozdrawiam nielicznych co ponoć jeszcze w tym bagienku zostali i podziwiam ich za opór, wiarę i wytrwałość za te głodowe stawki.

Grzegorz
@anonymous 19.03.2018 17:55

Szanowny Panie, jeśli z Panem nie jeździłem to Pańska strata - szkolenie zawsze się przydaje co z pewnością potwierdzą Ci którzy mieli okazję ze mną pracować. Myślę, że obrażanie innych nie może świadczyć o Panu najlepiej więc na więcej komentarzy do pańskiej wypowiedzi z mojej strony nie ma co liczyć .

Iza

Jeśli ktoś nie ma predyspozycji do sprzedaży to nie jest praca dla niego. Warunki są proste podstawa minimalna plus premia od sprzedaży!!!!

plamK

Praca lipa. marketingu i reklamy brak. wsparcia brak. wynagrodzenie żenujące lepiej zarobisz przy nalewaku na petrochemii. firma szukająca "murzynów" z kontaktami aby wstawić cegły na półkę, nie polecam przez złe doświadczenia

Rybak

Zadna rewelacja .kiepsko placa.praca od rana do wieczora w terenie .Z tymi produktami szalu niema

anonim

Tyle czasu chłopaki i na prawdę żadnej opinii o firmie?

Agnieszka Merchelska

Zostałam zatrudniona w Firmie PanSnack, kiedy powstawała. Jestem osobom, która bardzo zwraca uwagę na sposób traktowania pracownika. Czy chodzi o komunikację, zarobki, czy po prostu bycie "człowiekiem" i możliwość dogadania się - sposób rozmów i załatwiania spraw. Bardzo polecam współpracę z tą Firmą, wróżę jej wielki rozwój i sukces i mam nadzieję, że przyczynię się do tego. A pola do tego jest mnóstwo :)

all
@Agnieszka Merchelska 10.01.2017 15:40

Jest Pani raczej osobą...(specjalIstką ds.marketingu :-) )

Zostaw opinię o PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k - Włocławek

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PanSnack Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k