FG SYSTEM Sp. z o.o.

Adres: Powstańców Warszawy 8, 15-129 Białystok

NIP: 5423257298 KRS: 0000620191

FG SYSTEM Sp. z o.o.
5 27 6 1

Opinie o FG SYSTEM Sp. z o.o.

Alfred

Byłem pracownikiem w tej firmie praca jak praca zarobki nieco ponad najniższa krajowa na wiele rzeczy przymyka się oko i robi nie zgodnie z przepisami. Atmosfera może i okej ale przede wszystkim zaszczepiana w pracownikach jest nienawiść do konkurencji spowodowana nie wiadomo czym chyba chęcią wybicia się i wzbogacenia się. Bardzo nie czysta gra wobec innych firm na rynku z tej branży nie wiem jak jest w innych firmach ale tu konkurencja to wróg numer jeden. Zero współpracy tylko wojna z innymi firmami

Bruce Almighty
@Alfred 28.08.2018 19:17

Wpis firmy konkurencyjnej

Pracus
@Alfred 28.08.2018 19:17

Masz rację przymyka się oko za dużo Ci szansy dali bo ja na miejscu szefa już dawno bym cie zwolnił (usunięte przez administratora)

Kolega kolegów
@Alfred 28.08.2018 19:17

To w końcu wpis z konkurencji czy były pracownik ?

Zofia
@Bruce Almighty 10.09.2018 12:00

W związku z tym, jak wygląda praca w FG SYSTEM z Twojej perspektywy? W których kwestiach zgadzasz się z @Alfred? Rozwiń swoją wypowiedź i podziel się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi tego pracodawcy, a także wymień te cechy, które wyróżniają go od pozostałych.

Lejek
@Zofia 09.11.2018 00:36

W przeciwieństwie do konkurencji (firmy matki) FG zapewnia normalną umowę o pracę i ustawowe stawki za nadgodziny

Zofia
@Lejek 28.12.2018 08:37

Czy aby zwiększyć zaangażowanie swoich pracowników, FG SYSTEM zapewnia satysfakcjonujący system motywacyjny? Chodzi mi tu o udzielanie pozapłacowych profitów w postaci świadczeń lub różnych inicjatyw. Jak ta kwestia prezentuje się w firmie?

Pan Misio

Zarządzanie na poziomie początku lat 90 . Rebus wie wszystko i tylko kombinuje jak pomoc drugiej firmie która pada. Zero poszanowania dla pracowników - współczesne niewolnictwo. Ruddi Szubbert wygrzebał już chyba wszystkie rodzynki rebusowe - nie polecam

Administrator

Zachęcam do pozostawiania opinii na temat pracodawcy FG SYSTEM Sp. z o.o., będzie to pomocne dla osób, które myślą o zatrudnieniu się w tej firmie.

Bruce Lee Karate Mistrz

Nikt tyle nie da co my naobiecujemy ;)

Fg

Dla mnie ta firma to jest dno i wodorosty nieluki którzy zostali zwolnieni z porządnej firmy lub byli na celowniku do zwolnienia a teraz sie zrobili raptem tacy fachowcy wszystko malpuja z firmy matki nawet slogan kompleksowa ochrona przeciwpożarowa nie umiecie czegoś nowego wymyślić w tej firmie trzeba dopiero chorować na 5 właścicieli

ZWOLNIONY;)
@Fg 14.09.2017 18:34

Witaj myślę że fajnie by było jakbyś się pochwalił tu tak oficjalnie jak tam wyszło szkolenie w KZK a może ja coś tu wrzucę tak żeby można było poczytać o super firmie rodzinnej tu przynajmniej nikt nie wykasuje tak jak pod waszymi postami bo tu nikt nie opłaca żeby były pozytywne komentarze to co zaczynamy ?

DZIECKO OD MATKI
@Fg 14.09.2017 18:34

Matka nie zostawia swoich dzieci ;)

Były pracownik

Koledzy z firmy Fg System - myślę, że nie powinniśmy się zniżać do polemiki z "Uczonymi" z naszej byłej firmy. Prawda broni się sama i każdy inteligentny Czytelnik bez problemu wyrobi sobie zdanie o jednej i drugiej firmie, na podstawie sposobu wyrażania się i poziomu dyskusji. Dajmy im się babrać we własnym błotku.

BYŁY PRACOWNIK do zwolnienia ;)

I ZOBACZ TAKIE NIEUKI ( TY NAPISAŁEŚ NIELUKI ;) ) I FIRMĘ ZAŁOŻYLI ;) A TY UCZONY CZŁOWIEK musisz pracować dla rodziny i TAKIE BŁĘDY ROBISZ WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INNY SORT

widać że z konkurencji pisze nawet chyba wiem i kto bo firma ma ponad rok i jakoś ludzie nie uciekają w przybywają pozdrawiam buraku ;)

Michał

Jeśli szukasz pracy to musisz sam sprawdzić przecież wiadomo że branża przeciwpożarowa nie jest zbyt szeroka i konkurencja nie da zbyt dobrej opinii o FG. Chcesz pracować złóż cv bo jeśli chcesz żeby cię oszukano na kasę i traktowano gorzej niż murzyna w czasach niewolnictwa złóż cv do Specpoż Białystok o czym świadczy duża rotacja pracownicza w ich firmie. Pozdrawiam Michał W.

Andrzej

Proponuję omijać tą firmę szerokim łukiem, szefostwo to straszne buraki i co najgorsze nie szanują pracowników, a wymagania kosmiczne.

Lider
@Andrzej 05.09.2017 12:57

Buraka poszukaj sobie w rodzinie ( albo popatrz w lustro). Dla pseudo-fachowców wymagania kosmiczne - dla normalnych pracowników rutyna. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Bananowy Olek

Czy ktoś zna firmę FG SYSTEM z Białegostoku, bo szukają pracowników. Czy warto tam złożyć CV?

Zostaw opinię o FG SYSTEM Sp. z o.o. - Białystok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FG SYSTEM Sp. z o.o.