Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

Monia

25.01.2022 14:32

Dla mnie to dobre miejsce pracy. Można liczyć zawsze na osoby z zespołu i zdobyć nowe umiejętności.
    Eleni

30.11.2023 02:06

Ja do tej pory mam super kontakt z ludźmi, z którymi tutaj pracowałam w zespole, więc można rzec, że Cavatina łączy ludzi.
    Fildo

21.01.2024 15:28

Jak się trafiło na spoko zespół to naprawdę praca była fajna. Ja mega dużo się nauczyłem w trakcie pracy tutaj i faktycznie też mam stąd dużo fajnych znajomości.
    MarekN

22.04.2021 14:54

Praca w tej firmie jest wymagająca i bywa stresująca, ale wiele się tutaj nauczyłem i poznałem fajnych ludzi. Zdobyte doświadczenie przydało mi się w przyszłej rekrutacji. Osoby lubiące wyzwania odnajdą się w tej firmie.
    Miruna

28.11.2023 09:24

Ja też poznałam tu świetnych ludzi, a z niektórymi utrzymuję bliski kontakt od kilku lat. Wiadomo, że i między nami zdarzały się różne dni, ale generalnie dobrze wspominam czas pracy tutaj. Dużo się nauczyłam i zbudowałam mocne CV.
    Tom

19.01.2024 11:57

Właśnie mimo różnych opinii tutaj, ja jestem mega zadowolony, że właśnie w tej firmie stawiałem pierwsze kroki, bo dużo się nauczyłem, poznałem branżę od środka i wielu ludzi, co wykorzystuje nadal pracując na własną rękę.
    Bożena

24.07.2021 11:06

Niedawno miałam rozmowę w Cavatinie. Pierwsze wrażenia pozytywne, wszystko na plus. Jasne warunki współpracy i wymagania.
    Ana

18.01.2024 23:35

Ja pamiętam jak się stresowałam swoją rozmową i myślałam, że poszło mi słabo, ale jednak udało się dostać pracę. Fajny czas, dużo się nauczyłam.
    Marcin

21.08.2021 18:19

Co możecie mi powiedzieć o jakości pracy w Cavatinie?
    Ana

18.01.2024 23:33

Mimo różnych opinii tutaj, ja bardzo dobrze wspominam pracę tutaj, ale mi głównie zależało na zdobyciu doświadczenia. Miałam też super ekipę ludzi.
    Anka

22.02.2022 11:16

Po rozmowie rekrutacyjnej liczyłam, że się tu dostanę, bo już na starcie wiedziałam, że ta firma będzie mi odpowiadać. Udało mi się i pracując tu parę miesięcy jestem zadowolona.
    Rose

31.12.2023 12:12

Ja zaczynałam od praktyk studenckich a zostałam na stałe i jestem zadowolona
    Tomek

17.01.2024 14:35

Co człowiek to opinia, ale ja muszę przyznać, że w trakcie mojej pracy tutaj miałem świetną ekipę ludzi.
    Kasia

09.08.2023 19:35

Cieszę się, że pracuję w Cavatinie. To unikalne miejsce pracy, gdzie kierownictwo oraz koleżanki i koledzy pracują codziennie zgodnie z zasadą "prawda i dobro". W grupie Cavatina jest też portal Holistic News, który z sukcesem promuje to hasło. Słyszysz: "prawda i dobro" i już wiesz, że jesteś we właściwym miejscu, wśród dobrych ludzi.
    Ania

10.08.2023 16:25

takie piękno wewnętrzne masz na myśli? spotkałam w Cavatinie wielu serdecznych ludzi -na różnych szczeblach,którzy mi pomagali już od początku pracy w cavatinie... emanowało z nich coś takiego właśnie jak " piękno wewnętrzne " , " ciepło " , sama nie wiem jak to wyrazić .
    Rose

31.12.2023 12:17

Praca jak praca. Ja zatrudniłam się tu, żeby poznać branżę i zdobyć doświadczenie - udało się to osiągnąć
    Robert

27.08.2021 13:27

Czy ktoś z Was pracuje w Cavatinie już od dłuższego czasu (rok w górę) i może mi powiedzieć jak wygląda nagradzanie pracowników?
    Magda

26.08.2023 00:29

Ja pracuje ponad rok i jestem bardzo zadowolona z pensji. Zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy. Do tego super atmosfera - tworzą ją świetni współpracownicy :)
    Erixa

31.12.2023 02:47

Ja pracowałam ponad 3 lata. Nagradzanie zależne jest od sytuacji firmy w danym momencie, stanowiska i działu w jakim się pracuję - także zależy

04.11.2023 10:33

Dostałem informację o ogłoszeniu Analityk Finansowy w Dziale Zarządzania Nieruchomościami. Widzę, że chwalą swoje biuro bardzo, a czy istnieje możliwość pracy zdalnej, chociaż częściowo? Wtedy bym rozważył, bo jednak od dawna nie pracuję już stacjonarnie jako specjalista.
    ZM

26.12.2023 15:55

Polecam się skontaktować z kimś z firmy, bo dużo zależy od danego stanowiska i potrzeb.
    Edix

30.12.2023 19:43

Myślę, że istnieje taka opcja albo chociaż jest dostępna czasami, ale sama nie korzystałam. Najlepiej skontaktować się z działem rekrutacji i dopytać, bo to zapewne zależy też od zajmowanego stanowiska i obowiązków.
    Pracownik C.

13.01.2018 23:20

Praca w Cavatinie wymaga zaangażowania i szerszego spojrzenia na zakres obowiązków, ale daje też wiele satysfakcji i szansy rozwoju osobistego i zawodowego. Nie jest to firma dla każdego - odnajdą się tu tylko osoby ambitne, pracowite i chętne do pracy w zespole.
    Mirt

27.12.2023 02:02

Zaczynając pracę warto wiedzieć czego się oczekuje i sprawdzić czy pokrywa się to z oczekiwaniami pracodawcy, co pozwoli przynajmniej wstępnie ocenić czy jest to miejsce dla nas. Ja pracę w tej firmie wspominam dobrze, szczególnie współpracowników.
    Nina

29.12.2023 22:08

Ja pracowałam przez kilka lat. Mysle, że żadna firma nie jest ideałem, ale świadomie zdecydowałam się na dany system pracy. Jeśli chodzi o mnie to trafiłam na zespół super ludzi i ogólnie doceniam jak wiele mogłam się nauczyć.
    Mela

28.12.2023 14:16

Polecam wszystkim dzisiejszy artykuł w "Holistic News" (część grupy Cavatina) o tym, jak w życiu codziennym dawać przykłady dobra i prawdy. Gdybym nie przeczytala, to bym nie uwierzyla w to, że Cavatina uważa, że może wiarygodnie promować "dobro i prawdę" oraz pouczać, prawie jak autorytet moralny, "jak czynić dobro każdego dnia". Naprawdę, nie ma granic zakłamania?
    Zosia

28.12.2023 22:25

Choć artykuł wspaniale opisuje wartości Dobro, Piękno i Prawda, niestety obserwacje wskazują na to, że te piękne słowa nie zawsze znajdują odzwierciedlenie w praktyce tej konkretnej firmy. Może warto byłoby podjąć rozmowę, aby sprawić, że te wartości stają się bardziej zrozumiałe i rzeczywiste dla całego zespołu, a w szczególności dla właściciela i jego wybranków
    FITOUT

27.12.2023 13:38

Piszę tę opinię, aby przybliżyć funkcję inżyniera w dziale fit-out dla przyszłych kandydatów. Praca etatowa (8h), B2B, rzadko UoP, zadaniowa, natomiast jeśli nie wyrabiasz się z piętrzącymi obowiązkami to zostajesz nadgodziny, które nie są płatne. Teoretycznie możesz je odebrać nieformalnie jako home office, natomiast musisz być cały czas pod telefonem. Jeśli się wyrabiasz ze swoimi obowiązkami, to zawsze znajdzie się temat, który został zaniechany i jest do wyprostowania po innych pracownikach lub do pomocy w innym mieście, bo się nie wyrabia z aranżacjami. Atmosfera - to dużo zależy do jakiego zespołu się trafi (czasem przełożony jest obojętny, czasem jest tyranem) po prostu jesteś dla nich kolejną osobą przynoszącą dochód jak to w korporacji. Czas pracy - z zasady 8h, natomiast biorąc pod uwagę dział FO (ponieważ na ten temat piszę) praca na pełnych obrotach szczególnie przy oddaniu aranżacji człowiek potrafi siedzieć 12-14h dziennie, aby przygotować wszystko do obioru. Premie - dział FO nigdy nie widział premii, ani złotówki, mimo że na rozmowach rekrutacyjnych były przekazane informacje, że za każdą oddaną aranżacje zostaje wypłacana premia - kłamstwo. Benefity - (odnoszę się do obecnej oferty pracy na st. projektanta elektrycznego) dofinansowanie do języków - jeśli zdasz egzamin to masz dofinansowanie, jeśli oblejesz płacisz całkowity koszt za kurs; dofinansowanie do szkoleń i kursów - brak; spotkania integracyjne (zależy od działu i przełożonego czy chce takie spotkanie organizować - FO nie ma); firmowa biblioteka - egzemplarze forbes'a odnośnie sukcesów firmy, czyli wystawka osiągnięć; multisport - firma dopłaca do podstawowego pakietu classic (koszt dla pracownika ok. 110 zł), strefa relaksu - nie uważam, aby 2 fotele na przeciwko siebie jest odwzorowaniem zrelaksowania się. Reszta benefitów w miarę zasadna (z dużym przerysowaniem). Awanse - temat rzeka, przeważnie osoby przypisujące sobie zasługi innych, wysługujące się innymi rękoma są awansowane, a osoby które mają odmienne zdanie są odsuwane od stołka aby hierarchia była nienaruszona.
    nika

20.01.2022 13:53

Nie rozumiem obecnej tu nagonki. Praca jak każda inna ma swoje wady i zalety, ale nie można naprawdę powiedzieć, żeby ktokolwiek tu kogoś nie szanował czy traktował gorzej niż innych.
    Elka

29.10.2023 00:48

Myślę, że jako osoba, która zaczęła tu pracę jeszcze w trakcie studiów mam za co być wdzięczna, bo udało mi się zobaczyć funkcjonowanie tej branży od środka i pozyskać kontakty. Do tej pory utrzymuje też znajomość z kilkoma współpracownikami, bo miałam spoko ekipę.
    areta

26.12.2023 19:12

Ja zawsze podchodziłam do każdego z szacunkiem i kulturą i otrzymywałam to samo, więc myślę, że w tym cała tajemnica.
    Grzesiek

12.07.2021 07:30

Byłem u kiedyś na rozmowie o pracę. Wszystko okej, warunki ja i pensja w porządku.
    Alan

23.12.2023 07:13

Też pracowałem kilka lat temu i to jest dobre miejsce na stawianie pierwszych kroków w branży, żeby lepiej ją poznać.
    Ada

18.01.2024 20:36

Ja właśnie rozważam aplikację do pracy tutaj. Przede wszystkim chciałabym poznać branżę od środka i nauczyć się nowych rzeczy, więc chyba spróbuję.
    Rob

12.10.2018 15:55

Rozwojowa praca, bliski kontakt z klientem, zarobki przyzwoite, trochę powyżej średniej jak na moją branżę, są dofinansowania do stołówki i multisport.
    Olinx

15.12.2023 23:51

Ja przeniosłem się tutaj w pandemii i bardzo dobrze wspominam pracę. Akurat od kilku miesięcy rozwijam własny biznes, więc to było powodem rezygnacji, bo pewnie bym został na dłużej.
    Lux

21.12.2023 00:07

Warto dodać, że pracują tu świetni ludzie, a jest to dosyć istotne, żeby spędzać czas w dobrej atmosferze.
    Natalia

29.12.2021 09:04

Nie ma co narzekać. Firma porządna, wypłaty zawsze na czas, koleżanki z pracy bardzo w porządku. Jakiś czas już tutaj pracuję i w dalszym ciągu lubię tu przychodzić i jestem zadowolona.
    Alexa

16.12.2023 08:58

Ja pracowałam dwa lata. Dużo się w tym czasie nauczyłam i mogłam zapoznać się lepiej z branżą, ale najbardziej to brakuje mi mojej ekipy. Super ludzie.
    Alex

19.12.2023 21:46

@OW. Co jakiś czas przedłużali, były szkolenia początkowe oraz kilka dni w jednym dziale, dobrze tłumaczyli i można było liczyć później na ich pomoc, dodatkowo jedna szefowa robiła podsumowanie i przejazywala duzo oorad. Można było liczyć na pomoc.
    Ewa

25.10.2023 22:33

Jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie i kontakty w branży to naprawdę polecam. Ekipa ludzi też fajna - wiem, bo pracowałam tu kilka lat, ale teraz czas spróbować czegoś swojego.
    Alka

11.12.2023 06:40

Racja. Ja zaczynałam od praktyk studenckich, a zostałam na dłużej. Spoko sposób na zapoznanie się z branżą od środka.
    Mart

19.12.2023 20:37

Dokładnie. Ja zaczęłam prace tu jeszcze w trakcie studiów i przez kilka lat pozyskałam dużo kontaktów.

30.09.2021 21:58

Byłem tutaj na rozmowie kwalifikacyjnej. Atmosfera okej, warunki wydają się w porządku.
    Alicja

30.09.2023 00:40

Myślę, że ludzie to jeden z filarów tej firmy. Bardzo dobrze wspominam tutaj pracę właśnie ze względu na współpracowników.
    Artur

15.12.2023 23:58

Praca jak praca. Czasem lepiej, czasem gorzej - w zależności od okresu i natężenia zleceń. Zarobki były spoko, ludzie też.
    Maro

26.12.2022 20:37

Firma dobra i sprawdzona. Bardzo wykwalifikowany personel
    Elma

20.10.2023 21:25

Dokładnie. Super fachowcy tu pracują, dużo się od nich nauczyłam.
    Art

14.12.2023 15:46

Faktem jest to o czym niektórzy piszą, że są rotacje w firmie, co według mnie nie przeczy temu, że naprawdę ekipa ludzi pracujących tu jest fajna.

05.12.2023 14:30

Xxx

12.12.2023 06:38

On się nie orientuje w niczym żadnej pomocy i wsparcia
    Kulawy

12.12.2023 15:34

A co się stało z SK?
    !

09.09.2018 18:19

Cavatina jest super.
    Inga

29.11.2023 14:07

Ja bardzo pozytywnie wspominam pracę tutaj. Mega fajna ekipa ludzi.
    Onzo

10.12.2023 21:57

To faktycznie muszę przyznać, że ludźmi z którymi tu pracowałem miałem super.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    Miś

05.12.2023 07:21

Czyżby w Cavatinie stosowano "ageizm" - czyli dyskryminację osób 40+/50+? Tyle tutaj tekstów pisanych przez dział HR/PR Cavatiny o niby super warunkach pracy dla młodych. A senioralny wiek głównego akcjonariusza powinien jednak autorom tych wpisów dać do myślenia, że takie teksty mogą zaszkodzić im w karierze w Cavatinie na dłuższą metę. Coś komuś umknęło ;)
    Konrad

12.11.2021 18:47

Jest ktoś w stanie wyjaśnić mi o co chodzi tutaj? Jest sporo pozytywnych opinii i wszystkie te opinie mają negatywne oceny albo nawet zostały zgłoszone. Moja aplikacja do tej firmy jest właśnie rozpatrywana przez Cavatinę. Obserwuję wątek tutaj na GoWork i jestem bardzo zagubiony. Interesuje mnie stanowisko Inżyniera Budowy ds. Jakości. Ktoś może coś na temat tego stanowiska powiedzieć? Jaki team, jakie obowiązki, pensja, atmosfera w dziale itp. Z góry dzięki.
    Mary

26.11.2023 19:14

Ja zaczęłam od praktyk i już od kilku lat tutaj pracuję.
    Michał

30.11.2023 14:07

Ja zaczynałem tutaj przygodę od praktyk studenckich, ale trafiłem na tak fajną ekipę ludzi, że zostałem pracować na kilka lat.
    Enda

28.11.2023 20:07

Ja osobiście zaczynałam pracę w Cavatinie od praktyk i bardzo polecam taką opcję jeśli ktoś się zastanawia. Cieszę się, że się na to zdecydowałam, bo już wtedy mogłam uczyć się nowych rzeczy i zdobywać doświadczenie, które procentuje obecnie.
    Erisa

30.11.2023 07:40

Też rozważam praktyki tutaj. Myślę, że spróbuję się zgłosić i dostać, bo zależy mi na poznaniu tej branży od środka.
    MD

06.10.2023 22:37

Poleca ktoś praktyki tutaj? Zależy mi, żeby czegoś się nauczyć.
    MD

17.10.2023 20:37

Akurat na mojej uczelni mamy możliwość odbycia praktyk w trakcie roku akademickiego łącząc je ze studiami dziennymi stąd moje pytanie, więc nie są potrzebne złośliwości. Również pozdrawiam :)
    Julse

30.11.2023 07:37

Bardzo, serio. Tym bardziej jeśli chcesz się czegoś nauczyć to będziesz zadowolony.
    Ann

20.09.2023 23:32

Czy ktoś z Was był na praktykach w Cavatinie i mógłby coś więcej powiedzieć?
    Morn

26.10.2023 16:33

Ja lata temu zaczęłam od praktyk, a zostałam na stałe. Miałam świetny zespół, z którym pracowałam. Dużo nauczyłam się o tej branży.
    Julse

30.11.2023 07:36

Dla mnie to był na pewno pożytecznie wykorzystany czas, bo mogłam przyglądać się pracy innych i samodzielnie próbować wykonywać niektóre zadania, a zależało mi, żeby faktycznie czegoś się nauczyć niż pójść gdzieś na praktyki, żeby parzyć kawę.
    Erisa

30.11.2023 03:12

Zastanawiam się nad miejscem do odbycia letnich praktyk. Polecacie Cavatine?
    MrWolf

05.03.2019 10:51

ciężka praca i czasem bardzo intensywna, ale kto się do pracy leni, niewart jeść pieczeni ! ;)
    Tom

15.02.2019 09:56

Duzo pracy i projektow na ktore ma sie realny wplyw, fajna pensja i bardzo fajni ludzie, mozna sie tu wiele nauczuc bo firma dziala na szeroka skale. Polecam
    Julita

28.11.2023 23:37

Ja akurat byłam tutaj na praktykach, ale naprawdę zostałam fajnie przyjęta. Z chęcią tłumaczono mi wiele rzeczy i zawsze mogłam pytać, o to czego potrzebowałam. Liczę, że uda mi się wrócić tutaj, ale już jako stały pracownik.
    Igor

09.12.2022 14:10

Byłem na rozmowie o pracę, czekam na pozytywne rozpatrzenie, Pierwsze wrażenie pozytywne
    Elton

22.11.2023 20:04

Ja mega się stresowałem rozmową, a w sumie nie było czym. Spoko atmosfera, konkretne pytania.
    Miruna

28.11.2023 09:25

Trzymam kciuki za tych, którzy czekają na feedback - to zawsze stresujący czas. Będzie dobrze :)
    Ania

21.10.2021 20:23

Byłam niedawno w Cavatinie na rozmowie kwalifikacyjnej. Pierwsze wrażenie ok, zarobki w porządku.
    Elka

14.11.2023 21:12

Pewnie, że warto. Ja sama zaczynałam od praktyk studenckich i nie miałam żadnego doświadczenia, a zostałam na stałe.
    Luta

26.11.2023 23:33

Ja miałam dokładnie tak samo. Pracowałam kilka lat, w ciągu których zdobyłam mnóstwo doświadczenia, wiedzy i kontaktów.
    Mateusz

31.08.2023 01:01

Ja wybrałem się tutaj na praktyki studenckie razem z kolegą. Dużo ciekawych rzeczy się nauczyłem, a praca spodobała mi się na tyle, że łączę ją nadal ze studiami.
    Wika

22.09.2023 15:50

Ja po przeczytaniu opinii tutaj byłam zestresowana, a niepotrzebnie, bo serio współpracownicy są w porządku. Zawsze mogę na nich liczyć.
    Elena

17.11.2023 16:54

Też trafiłam tu na super ludzi. W wielu rzeczach mi pomogli, dzięki czemu dużo szybciej się wszystkiego uczyłam.
    Byłypracownik_22

09.04.2022 09:59

Nie polecam współpracy z tym pracodawcą - to moja subiektywna opinia. Pracowałem przez jakiś czas, niestety jak zaczynasz prace nie ma żadnego wdrożenia, zostajesz zasypany zadaniami i masz pracować jak robot. Bardzo duża rotacja pracowników, jeżeli chodzi o przełożonych, mam negatywne doświadczenia, niestety w mojej opinii brak podstawowych zasad kultury w stosunku do pracownika i traktowanie z góry - to największy minus. Pracownik otrzymuje zdezelowany komputer i telefon, nastawienie na prace po 11 godzin. Z plusów dobra kawa i ładne biuro i w miarę sensowne wynagrodzenie - taka złota klatka.
    Jurek

18.09.2023 19:11

Mnie wręcz zaskoczył poziom szkoleń. Mega dużo przydatnych informacji i wiedzy praktycznej.
    Katia

16.11.2023 18:03

Ja właśnie też jestem po szkoleniach i mega pozytywnie jestem zaskoczona ich poziomem.

09.12.2022 12:46

Fajna ekipa i przyjemna praca
    All

29.09.2023 23:48

Ja też właśnie w trakcie pracy tutaj poznałam mnóstwo fantastycznych ludzi, z którymi mam kontakt do dziś.
    Fred

21.10.2023 22:11

W sumie nie wiem czy jakąkolwiek pracę można nazwać przyjemną jeśli nie jest pasją. Faktycznie, dobrze mi się tu pracowało, ale nie ma się co oszukiwać - im od siebie więcej damy tym zobaczymy tego lepsze rezultaty. Rzetelna praca popłaca :)

29.10.2021 22:48

Lila

30.05.2023 08:14

Też pracowałam tam w trakcie i po. Jestem bardzo wdzięczna za szansę, wtedy było na prawdę ciężko na rynku pracy.
    Luda

19.10.2023 15:58

Dokładnie. Okres pandemii był mega ciężki, więc też zaczęłam pracę tutaj. Szczególnie jestem zadowolona ze szkoleń - mocny wpis w CV, a jako świeżak na rynku pracy, wszystko na wagę złota.
    Oliwka

10.02.2022 11:49

Szczerze mogę polecić pracę tutaj. Zatrudniłam się kilka miesięcy temu i wciąż jest pod dużym wrażeniem warunków pracy, przyjaznej atmosfery i ludzkiego podejścia do pracowników.
    Iga

30.05.2023 23:28

Ja lubię to, że mam zapewnioną prywatną opiekę medyczną, lekcje angielskiego i super jest też multisport.

19.10.2023 14:35

Jak dla mnie każda praca ma swoje mocne i słabe strony. Mocnym plusem dla mnie były tutaj szkolenia i współpracownicy.
    Paweł

26.04.2019 13:42

Dziś miałem rekrutację do Działu Realizacji. Moje pierwsze wrażenia po rozmowie są pozytywne. Jasno określone warunki i wymagania. Piękne biuro w Krakowie. Może się uda :)
    JK

30.09.2023 07:25

Ja pracowałam w dziale realizacji. Faktycznie pracy były sporo, więc początki nie były najłatwiejsze, ale z dnia na dzień praca szła sprawnie i lepiej. Inni pracownicy byli w porządku - w razie potrzeby zawsze pomogli.
    Grzegorz

05.10.2023 21:46

Pracowałem w Dziale Realizacji - mam dobre wspomnienia. Mega dużo się wtedy nauczyłem, a atmosfera była zawsze pozytywna w zespole - dużo śmiechu :)
    Arek

15.09.2020 10:17

Wczoraj miałem rozmowę do Działu Realizacji. Moje pierwsze wrażenia po rozmowie są pozytywne. Jasno określone warunki i wymagania. Wiedzą co robią. To moje pierwsze wrażenie.

30.09.2023 07:11

Ja właśnie pracowałam w tym dziale przez jakiś czas. Ludzie spoko, kasa też w porządku także byłam zadowolona z pracy.

30.09.2023 07:16

U mnie sama rekrutacja jak i przyjęcie poszło bez większych przeszkód. Dosyć szybko odnalazłam się w firmie i w obowiązkach - zawsze dopytywałam jak nie byłam czegoś pewna.
    Patka

02.07.2022 08:14

Firma szambo, nikt i nic nie zmieni faktu ze Cavatina to największe bagno pośród chyba wszystkich pracodawców. Tak wiec zaklinanie rzeczywistości w postaci fejkowych komentarzy nie zmieni nic. Firma rodzinna w której pracownik jest nikim, jedynymi osobami „wartościowymi” to topcav czyli cała zgraja powiązana z mdz. Ale zeby to zrozumieć to trzeba przepracować tam przynajmniej kilka dni, wtedy wszystko staje się jasne.
    Aneta

05.09.2023 18:34

A ja akurat jestem zadowolona z pracy tutaj. Zaznaczę, że nie dostałam się "po znajomości", tylko przeszłam zwyczajną rekrutację. Fakt, zdarzają się bardziej intensywne okresy w roku, ale w sumie to tak jak i w innych miejscach pracy.
    Aneta

18.09.2023 18:59

Tak, jest możliwość awansu, ale wszystko zależy też od stanowiska. Najlepiej skonsultować się z firmą albo dopytać o szczegóły na rozmowie kwalifikacyjnej :)
    Zosia

25.08.2023 10:53

A ja zaczynam każdy dzień pracy w Cavatinie od lektury materiałów na portalach z grupy Cavatina pn. "Holistic News" i "Holistic Think Tank". W szczególności "Holistic News" skradł moje serce, bo jak tylko przeczytałam, że jego mottem jest "Prawda i Dobro", wiedziałam, że jestem we właściwym miejscu. Co potwierdziło się zresztą już po pierwszym spotkaniu z panem M. Dz. - człowiekiem, który swoją codzienną pracą dla Grupy Cavatina udowadnia, że jest uosobieniem tych cech: prawdy i dobra. Poranna lektura Holistic News i Holistic Think Tank napełnia mnie pozytywną energią i pozytywnymi myślami. Dziękuję Cavatino! Jak dobrze jest być częścią drużyny Cavatiny!
    Michał

18.01.2021 20:10

(usunięte przez administratora) i kilo mułu. Ta firma to jakiś cyrk. Owszem na pierwszy rzut oka to super firma, ale po wejściu głębiej widać ze to miejsce gdzie człowiek nie ma żadnego znaczenia, kompletnie żadnego. Jeśli ktoś sugeruje samodzielność i obszar do wykazania się to wiedz ze to słaby żart.
    Sylwia

26.07.2023 17:46

Dobrze powiedziane. Do pracy trzeba się przykładać i się z niej wywiązywać. Nic odkrywczego. Jeśli ktoś ma z tym problem, to nie wiem, jak funkcjonuje w dzisiejszym świecie. Ja uważam, że na tle konkurencji, ta firma nie ma sobie nic do zarzucenia.
    Olga

23.08.2023 16:00

Dokładnie. Ja zdobyłam dużo wiedzy i doświadczenia pracując w Cavatinie.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.