4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Bodziek

23.02.2022 08:29

Firma naprawdę spoko. Dużo ofert takich typowo pod specjalistów z danej branży, ale i dla pomocników się coś znajdzie. Jak się trochę poczeka to można złapać fajną ofertę, ale ogólnie na już też coś w miarę będzie
    Porti

22.02.2022 13:08

Jestem zadowolony z roboty. Wszystko to jak się umawialiśmy. Teraz kumpel będzie jechał, bo szukał roboty i szybko ogarnęli.
    Karol

22.02.2022 09:18

Bardzo dokładnie rekrutują i sprawdzają jakie masz doświadczenie. Widać że ogarniają temat
    Bercik

17.02.2022 16:11

Według mnie najlepsza opcja na ten moment. Inni może krzyczą o większej kasie a prawda jest taka ze potem niespodzianki. Tutaj to co zaoferują masz na 100%.
    Dister

17.02.2022 13:23

Dużo się można nauczyć co teraz w moim przypadku procentuje. Polecam pracę tutaj
    siwy

16.02.2022 16:02

wg mnie jest dobrze, z kasą problemów nie ma
    rekin

15.02.2022 13:55

widze sporo pozytywow, moze bede startowal bo widzialem ze sporo rekrutuja

16.02.2022 09:31

Też noszę się z takim zamiarem. Ale nie przy tych stawkach- TAKICH stawkach dla specjalistów, fachowców, osób po szkole, ze znajomością języka, doświadczeniem w BRD. Bo po co się bujać i odpowiadać skoro można bezstresowo pojechać do pracy w charakterze "konserwatora powierzchni Płaskich :)". Stawki praktycznie identyczne :), a odpowiedzialność żadna. Praca bezstresowa, na luzie. Dopóki nie zaczną płacić uczciwie, nie skorzystam. A uczciwie? TO od 17 € wzwyż z dietą 8 €/h. przez 7 dni w tygodniu.Ewentualnie 20 €/h.bez przekrętu z nieopodatkowaną dietą. Poniżej takich stawek polskiemu fachowcowi nie kalkuluje się opuszczać rodziny.
    Cross

16.02.2022 11:21

Też startuje, kumpel jest i poleca
    Julek

15.02.2022 21:53

Polecam, dobra firma, dzięki której można ogarnąć dobra robotę.
    Uwe

15.02.2022 10:21

Trochę z nimi popracowałem i całkiem fajnie bylo. Dużo zależy na jaką ekipę trafisz i czy się z nimi dogadasz. Umowa sama w sobie nie ma haczyków
    rekin

15.02.2022 13:55

a jak z kasa?
    Hann

14.02.2022 12:24

Bardzo dobra firma, świetny kontakt, dobre warunki jeśli chodzi o wyjazd za granicę
    Damian

14.02.2022 09:14

Wyjazd w porzadku, raczej nie mogę się przyczepić do niczego. Wszystko ogarnęli szybko i konkretnie. Nie trzeba było się martwic.
    Dawid

13.02.2022 14:50

Wyjazd spoko, ludzie też się trafili ok.
    Jacek

12.02.2022 16:05

Jest ok, dwa wyjazdy za mną i planuję trzeci. Jak ktoś szuka pracy za granicą to warto sprawdzić ich ofertę.

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Operator maszyn (m/k/n)

Oettingen in Bayern

Laminiarz (m/k/n) – atrakcyjne warunki

Mochau

Hydraulik / Monter instalacji sanitarnych i grzewczych (m/k/n) - atrakcyjne warunki

Monheim

Tommy

11.02.2022 09:47

Humanus to porządna agencja. Można jechać bo zapewniają naprawdę dobrą robotę, nie ma problemów z kasą
    Artur

10.02.2022 12:10

Fajnie ze pojechałem. Warunki w porządku I nie ma na co narzekać. Pojadę pewnie koło kwietnia kolejny raz.
    Bolek

01.02.2022 11:34

Witam czy pracuje ktoś u mnich na odlewni
    Raf

26.01.2022 11:45

Zero odzewu z firmy, pomimo wysłania CV i zapytania, brak indywidualnego podejścia.

26.01.2022 11:48

Witam, Proszę zadzwonić pod numer +48608344059. Uzyska Pan szczegółowe informacje. Pozdrawiamy Humanus Team
    TIG

21.01.2022 19:38

Witam, pracowałem jako spawacz w firmie Humanus i nie polecam, stawka brutto mała w lidlu sie wiecej dostaje na magazynie, jeśli chodzi o ubrania to jak sie trafi, maska spawalnicza to zapominj ze dostaniesz...... tip itd miałem troche doswiadczenia z tą firma i naprawde nie polecam, są agencje ktore lepiej płaca za tą samą robote.
    Spawacz

14.12.2021 20:31

Witam. Czy jakiś spawacz pracuje przez Humanus i może się wypowiedzieć jakie warunki zastał po zatrudnieniu.. Dana firma której zostałeś odelegowany? Płaca? kwatera? odzież? Przułbica? Jak to wygląda na miejscu.
    J.

21.01.2022 17:03

Pracowałem przez Humanusa w Brandenburgii. Stawka bardzo bardzo niska ( ludzie w Lidlu maja wiecej), przyłbica swoja, ubrania jak dostaniesz to nie mozesz sie przez 3 miesiace zwolnic ( najczesciej daja zwykle ubranie dla montera). (usunięte przez administratora). Kontrahentow maja roznych, ja trafilem na takiego, ze pracownikow agencyjnych nie szanuje, jezeli zlozysz skarge to nic z tym nie zrobia bo wierza klientowi a nie tobie. Ogolnie niskie stawki, kary za byle co, inne agencje placa duzo wiecej.
    Sławek

18.01.2022 14:11

Witam. Jak długo czekaliście na odpowiedź w sprawie pracy? Ja już czekam ponad 2 tygodnie na odpowiedź, a rekruterki mi ciągle mówią że muszę czekać, albo że mieli niby jakieś szkolenia, wdrożenia, brak kadry itp.to po co są aktywne ogłoszenia skoro ludzi do pracy nie szukają. Raz że nawet nie raczy nikt odpisać na smsa, a dwa to to, że prosiłem żeby dać mi odpowiedzieć do środy to Pani rekruterka się zarzekała że da mi odpowiedzieć do środy na czym stoję i nie dała tej odpowiedzi. Zlewają mnie i tyle. Nie polecam agencji. Nie rzetelne podejście do sprawy :/ raz już do nich aplikowałem, teraz mam powtórkę z rozrywki. Nie polecam, nie sparzcie się jak ja.

18.01.2022 14:33

Witam Panie Sławku, Staramy się kontaktować z każdym kandydatem. Nie zawsze jest to możliwe ze względu na bardzo duże zainteresowanie. Prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48 608 344 059. z góry dziękujemy Humanus Team
    Sławek

20.01.2022 14:42

Śmieszna firma dzwoniłem pod podany numer telefonu, nikt nie odbiera, aż strach pomyśleć jaki jest z nimi kontakt po zatrudnieniu. Farsa i śmiech! Nie polecam. Ktoś tam w ogóle pracuje?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Driver

06.01.2022 13:22

Czy agencja Humus posiada ofertę pracy dla kierowców C/E?
    Bigrober

13.12.2021 17:48

Zdecydowanie polecam! Zatrudniony jestem przez Humanus w Niemczech, jako operator maszyn i muszę przyznać, że jest to jedna z 2 najlepszych agencji z jakimi miałem okazję współpracować, a było ich sporo. Ucziwe stawki, pomoc że strony koordynatorów, zawsze można liczyć na pomoc.
    Ciekawy

03.01.2022 20:48

Jaką 2 agencję by Pan jeszcze polecił ?
    Ralf spawacz

14.12.2021 08:52

Jakie stawki dla spawaczy ile godzin najlepiej bym z kimś pogadał kto spawa w firmie
    Nikt

07.09.2021 07:07

Same pozytywne opinie , aż wierzyć się nie chce , coś za dużo tych pozytywnych, a gdzie negatywne?
    Wozkowy

18.10.2021 16:05

Bo biuro na siebie negatywnie nie odpowie
    Olcia

13.12.2021 00:03

Szanują ludzi przede wszystkim, są serdeczni też byłam zaskoczona podejściem bo trochę tych agencji przerobiłam. Masz problem nie ojeją cię bo coś tam. Mają dobre stawki, a jak musiałam zrezygnować i zjechać bo sprawy rodzinne to za jakiś czas się odezwali że szukają mi bliżej roboty żebym miała bliżej do rodziny. To było zaskoczenie. Mogę tylko ich chwalić jak narazie
    Piotr

30.11.2021 16:22

Polecam z pelnym sumieniem firme Humanus!Pracuje od 5 miesiecy i nie powiem zlego slowa. Bardzo pomocni i profesionalni! Wszytsko sie zgadza zgodnie z umowa! Pani Aleksandra bardzo pomocna , otwarta , mila i kompetentna osoba z ktora kontakt nigdy nie byl problemowy! Naprawde bardzo polecam!!!

04.12.2021 10:29

Kolego może trochę więcej w temacie? Zamierzam skorzystać z usług Tego pośrednika, więc byłbym wdzięczny za każdą informację.
    Piotr

23.11.2021 13:07

Fiirma godna polecenia. Wyplaty na czas i yak jak było wcześniej ustalone. Konsultanci mili i zawsze pomocni.

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

Piotrek

23.11.2021 13:00

Firma godna polecenia. Wszystko tak jak zostało ustalone wcześniej. Mili i pomocni konsultanci. Wypłaty zadawalające i przede wszystkim n czas. Polecam z chęcią każdemu.

14.11.2021 16:37

Super firma , nie trzeba pracować , tylko leżysz i 100 sie należy
    Urbii

02.11.2021 08:16

Przedstawili warunki - konkretnie, prosto, bez zbędnego gadania głupot. Wszystko się zgadza - to mogę powiedzieć z perspektywy czasu i nie żałuję!
    Przemek

02.11.2021 07:56

Wyjazd w porządku, dobre warunki na miejscu. Wyjechałem razem z bratem, pracowaliśmy w jednej firmie, pieniądze na które nie można narzekać.
    remek

01.11.2021 22:35

nie ma co narzekać. firma wywiązuje się z umowy wszystko się zgadza. pieniądze są zawsze wypłacane w terminie.
    Pukki

01.11.2021 20:17

Jestem teraz i jest ok. Warunki nie zmieniły się w czasie tego wirusowego zamieszania. Płacą tak jak wcześniej.
    Kula

01.11.2021 10:14

Trafilem na nich dzieki koledze. Ludzie porzadni, zero problemow jesli chodzi o kase, warunki mieszkaniowe też są dobre. Teraz mam umowe w Polsce, ale aby do końca marca, więc może jeszcze z nimi wyjadę.
    Mladis

31.10.2021 19:14

Jak ktoś zamierza się zatrudnić to polecam.
    Leszek

29.10.2021 15:45

Planuję się zatrudnić. Jakieś opinie? Ktoś coś powie więcej na temat obecnej sytuacji?

29.10.2021 14:19

Zdarzyło mi się współpracować z wieloma agencjami i jak na razie Humanus umieszczę w czołówce. Bardzo fachowe doradztwo, minimum formalności, pomoc w trakcie wyjazdu.

28.10.2021 12:42

Konkretna i rzetelna firma. Zapewniają wysoki standard i dbają o wszystkie niezbędne szczegóły.

29.10.2021 09:34

I to mocno odróżnia ich od reszty - inni ogarną robotę i tyle. Tutaj można liczyć na pełne wsparcie w trakcie pracy i zgłoszenie problemu nie powoduje olania tematu tylko realną pomoc.

29.10.2021 09:33

Humanus to dobra agencja. Nie będę tutaj przesadnie zachwalać ale naprawdę dają radę. Dobra robota, pewne pieniądze, wszystko zgodnie z papierami, co do tych umów to też oferują pełną pomoc jeśli chodzi o papierologię.
    Robert

07.10.2021 11:51

Firma ma dobrą opinię i się w sumie nie dziwię.

28.10.2021 12:44

No nie ma co sie dziwić jak ludzie co chcą jechać ich w pierwszej kolejności wybierają. u mnie było z resztą podobnie. Najpierw pojechał braciak a teraz ja.
    za k

09.10.2021 20:50

Witam pracowal ktos przez nich w norlingen przy bateriii jak z robota i wypłata?
    Vini

27.10.2021 09:08

polecam, wyjazd udany, kasa zarobiona

28.10.2021 12:43

Braciak teraz jest. Robota dobra, płacą zgodnie z tym co w ofercie miał. Nie narzeka, bo nawet spoko ekipa się trafiła.

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH