4.9/5

• Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Humanus Personalservice GmbH

Opinie o Humanus Personalservice GmbH Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Humanus Personalservice GmbH!

Kamil

09.12.2020 10:31

Warunki pracy ok, wyjazd z Humanusem był moim pierwszym za granicę. Trochę było obaw, bo wiadomo praca za granicą to zupełnie coś innego, ale na szczęście okazało się że wszystko na miejscu ok i żadnych nieprzyjemnych niespodzianek nie było.
Pienos

08.12.2020 09:37

Na pieniądze nie narzekam, warunki mi pasują. Polecam wyjazd
Sobol

02.12.2020 09:15

W tej branży jedni z lepszych. Polecam!
Kazik

30.11.2020 09:22

Pracowałem i powiem szczerze ze spoko oplaca sie zarobki wysokie

27.11.2020 13:03

Polecił mi ich brat i zdecydowałem się pojechać. Warunki bardzo dobre, na miejscu pomoc. Nie ma do czego się przyczepić.
Pesos

27.11.2020 09:49

Ja nie narzekam. Ludzie w porządku, pieniądze płacone na czas i w takiej wysokości jak było to ustalane.
Wiki

23.11.2020 13:20

Wie ktos jak wyglada obecna sytuacja z testami i kwarantanna?obowiazkowe testy na covid?
Patryk

17.11.2020 10:31

Wyjechałem z nimi dwukrotnie i jestem zadowolony że trafiłem właśnie na nich.
Damian

20.11.2020 17:44

Witam chce wyjechać przez firmę humanus i jak polecasz tą agencje pracy i czy nie oszukują
Doro

18.11.2020 12:18

Póki co żadnych uwag nie mam. Dopóki jest dobrze nie ma co kombinować i trzeba się trzymać pewnej firmy.
gołąb

13.11.2020 12:27

Pojechałem dwukrotnie z nimi i jak dla mnie super sprawa. Warto wyjechać z nimi bo jest dobrze. Na miejscu można liczyć na pomoc w razie problemów.
Artur

09.11.2020 10:48

Humanus to dobra agencja. Wyjazd udał się i nie mam co narzekać, bo naprawdę stanęli na wysokości zadania i mogłem liczyć na ich wsparcie w trakcie wyjazdu.
dentio

05.11.2020 11:46

Dobre warunki, ludzie ogarnięci, można liczyć na pomoc na miejscu :) Polecam!
jolanta

04.11.2020 13:29

Pracowałam 2 lata polecam, Pieniążki na czas na koncie, zakwaterowanie również tanie

Oferty pracy - Humanus Personalservice GmbH

Operator maszyn CNC (m/k/n)

Kassel

Operator maszyn CNC (m/k/n)

Mellrichstadt

04.11.2020 12:25

dobrze i zle
Soaajek

03.11.2020 11:27

Super super i jeszcze raz super. Miałem problem z zakwaterowaniem od razu pomogli ! Firma zapewnia pomocą nie tylko w pracy ale również w życiu codziennym TOP i tak dalej trzymać - jestem szczęśliwy że na was trafiłem.
Romaan

03.11.2020 11:24

Bardzo dobra firma! Pierwszy raz spotkałem Zeitfirme którą naprawdę dba o pracownika. Jak dla mnie 5+.
Marek F.

03.11.2020 11:17

Bardzo dobra firma, pracuje już 5 lat. Zawsze profesjonalne podejście do pracownika. Wypłaty zawsze na czas, gdy potrzebuje pomocy Pan Damian i Pani Iwona zawsze służą pomocą.
Nzola

01.11.2020 15:40

Wyjazd bardzo opłacalny, dobre warunki jeśli chodzi o współpracę, wszystko zgodnie z tym na co się człowiek umawia
Dawid

27.10.2020 10:18

Humanus znam od dawna od znajomych, którzy jeździli z nimi. Sam zdecydowałem się na wyjazd w tym roku i nie żałuję bo jest dobrze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humanus Personalservice GmbH?

Karol

26.10.2020 11:15

Cały czas do przodu :) Byłem i zdecydowanie ich polecam, bo praca na pewno warta poelcenia.
Marcel

20.10.2020 20:00

Praca na dobrych warunkach , można zarobić dobre pieniądze. Teraz jest do tego dobra ekipa to już wgl jest pro :) Ale tak jak mówisz warunki - kasa bezpieczeństwo na duży plus.
Mariusz

19.10.2020 19:01

Ci co narzekają to zazwyczaj osoby, które odeszły z pracy. Prawda ANDRZEJ? A później dzwonią, aby się wstawić za nich przy rekrutacji. No cóż wszędzie dobrze, ale gdzie nas nie ma.
K.K.

16.10.2020 04:55

Profesjonalne podejście. Miła atmosfera polecam Humanus. Pani Iwona,Damian,Kuba zawsze chętnie pomogą. Szacun...Dzięki..
Spawacz

14.10.2020 16:20

Gdybym u nich nie pracował gotów byłbym w to uwierzyć że to dobra agencja.mieszkanie drogie za pokój(usunięte przez administratora). I więcej szkoda pisać.
Patryk

12.10.2020 13:25

Dobra robota, wyjazd wyszedł tak w sumie z przypadku trochę, zdecydowałem się zostawić robotę w Polsce i pojechałem. Nie żałuję, bo to była dobra decyzja.

Kontakt - Humanus Personalservice GmbH

ul. Wiejska 86 A 58-506 Jelenia Góra

09.10.2020 15:51

Zigi

13.10.2020 10:33

Zgadzam się z Tobą. Ja z kolei po 2 tyg. gdy wspomniałem że odchodzę za nast. 2 tyg. w pracy po weekendzie pracodawca zaproponował mi przejście bezpośrednio do Niego. Stawka (usunięte przez administratora) wzwyż. Mieszkanie niezależne- (usunięte przez administratora)€/m-c. Czyli (usunięte przez administratora)€ mniej niż przez pośrednika. Ale najważniejsze to to, że czuję się jak normalny pracownik na stałe związany z firmą na którą mogę liczyć.
Piotrek

08.10.2020 09:50

Warunki jak najbardziej ok. Lubię z nimi jeździć, bo tak naprawdę są najlepszą agencją i ogarniają pewną robotę.
Kamilek

07.10.2020 11:08

W skali 1-10 na pewno daję 8 a nawet 9. Super firma zapewniająca dobrą robotę.
Zico

06.10.2020 11:48

Wyjazd udany, Humanus to dobra firma!
Koala

05.10.2020 10:51

Agencja w porządku. Wypłata na czas, wypłacają tyle ile obiecali. Chętnie do nich wrócę. Jedyny minus to brak kontaktu z (usunięte przez administratora). Prędzej dodzwonisz się do (usunięte przez administratora).
KRIS

30.09.2020 14:09

Mega profesjonal polecam tego pracodawcę mega pozytyw Damian Klein zawsze pomoże!!
Bladi

01.10.2020 09:01

W pełni się zgadzam
KRIS :_)

05.10.2020 10:46

Praca fajna, ale z tym gosciem wyżyciej to ZERO kontaktu, dzwonisz i jakby nikt telefonu nie słyszał
Kiszka

02.10.2020 14:30

Jedna z lepszych i UCZCIWYCH agencji w Jeleniej. Kasa wiadomo z góry jaka będzie. Warunki pracy i wyjazdy okey. Koordynator na miejscu, który pokieruje twoją pracą wszędzie.
Seba M.

02.10.2020 00:29

Współpraca z firmą na idealnym poziomie. Koordynator Jakub jak i reszta załogi cały czas w pełni pomocni. 5* ode mnie. Rzadko można spotkać taką firmę.
Mariusz

02.10.2020 14:29

Cześć Seba, też pozdrawiam ekipę. Fajni ludzie, i do roboty i do piwa po pracy. Fajnie jest się tak zgrać w miejscu pracy. Kasa na czas - to największy plus
Waldek

30.09.2020 08:37

Wg mnie Humanus to pewniak jeśli chodzi o pracę za granicą. Dobra robota i solidne wynagrodzenie.
Kris

29.09.2020 15:00

Super agencja . Odpowiedzialni pracownicy z humanusa SUPER kontakt i pomoc polecam Damian Klein zawsze profesjonalnie podchodzi do wszelkich zagadnień 100/100

25.09.2020 08:55

Agencja konkretna, umowa ok, szybko wszystko załatwiają bez zbędnego marnowania czasu, dobra opcja jak ktoś chce spróbować sił za granicami
agro

29.09.2020 12:26

Zgadzam się, Humanus to pewniak!
Luka

28.09.2020 14:17

Jadę w przyszłym miesiącu, ale już jechałem z Humanusem dwukrotnie. Porządna agencja, polecam!
Lol

12.07.2019 21:06

Patrzę na opinie i oferty pracy....chciałbym pojechać do pracy przez tą Agencję...tylko nie znam języka- Roman
Hektor

23.09.2020 11:31

To załóż ręce i czekaj na cud... Mi wystarczył 3 miesięczny kurs w Polsce (metoda Callana, wcześniej nie znałem słowa po niemiecku) i zacząłem pracę w Niemczech.
Zigi

24.09.2020 12:48

Ja gdy pierwszy raz wyjechałem znałem język niemiecki z filmów "Kapitan Klos" i "czterej pancerni..." W czym masz problem? Bo jeżeli nie z chęcią do pracy, to nie problem.A jeżeli tak, to i znajomość języka Ci nie pomoże
migo

24.09.2020 09:12

Wróciłem pod koniec zeszłego tygodnia. Wszystko w porządku, mimo tej całej sytuacji na świecie z pracą nie było problemu

Zostaw merytoryczną opinię o Humanus Personalservice GmbH