Ampli HR

Adres: ul. Karola Łowińskiego 7E lok. 214, 31-752 Kraków

NIP: 9451940916 REGON: 121244300

Ampli HR
4 34 206 5 1

Opinie o Ampli HR

Filtruj opinie po kryteriach:

Taaga
 Opinia

Wybiera sie ktoś na spotkanie 21-22.07.2019r. w Krakowie? Zastanawiam sie czy warto, bo widze dużo skrajnych opinii na temat pracy w Anglii przez tą agencje.

Pomocna?
TakNie
Marlemp
 Opinia

Wyjechałam za pośrednictwem tej agencji do pracy w Anglii. Pracuję w hotelu. Warunki mieszkaniowe są naprawdę dobre. Polecam tą agencją w 100%,ponieważ od złożenia przeze mnie aplikacji, byliśmy w ciągłym kontakcie. Dzwonili, wysyłali maile w sprawie wyjazdu, pomagali przy zaplanowaniu dojazdu. Gdybym wyjeżdżała kolejny raz za granicę, to napewno z tą agencją. ☺️

Pomocna?
Tak1Nie
Michał Fornalczyk
 Rekomendacja

Dziękuję całemu zespołowi Ampli HR za szybkie znalezienie mi pracy live-in (a nawet kilku ofert) w trudnym czasie, gdy byłem spłukany do suchej nitki i nie miałem gdzie mieszkać ani co jeść. Polecam tę agencje. Michał Fornalczyk ????????????

Pomocna?
Tak3Nie
kasia
 Opinia
@Michał Fornalczyk 22.05.2019 16:38

ja również jestem zadowolona z pomocy AmpliHR

Pomocna?
Tak1Nie
Antek
 Opinia

Pojechalismy z dziewczyna na sprzatanie miszkań i jestesmy zadowoleni trafilismy do uczciwej firmy, warunki zgadzały się z informacjami otrzymanymi od ampli.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mojżesz
 Opinia
@Antek 11.04.2018 16:30

PEWNIE pracownik firmy to pisał, ponieważ jeżeli pojechał tam ktoś z AmpliHR do Wantage to wie jaki jest tam (usunięte przez administratora) u tych Hindusów.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roger
 Opinia
@Antek 11.04.2018 16:30

Popieram powyższą odpowiedź. Ludzie nie dajdzie się manipulować opiniami od pracowników z Human Resources frimy AmpliHR. Randawa to (usunięte przez administratora) biorą 80funtów od osoby za mieszkanie, gdzie nie masz nawet lodówki, tylko jakoś po "piwie" lodóweczke, i śpisz na zagrzybiałych materacach. A ci właściciele to zwykli ciapaci, którzy lubią doić, i z kultury hinduskiej wiemy, że uważają się za lepszych od innych nacji. Polacy już tam pokazali, że nie dadzą się (usunięte przez administratora) w przeciwieństwie do Rumunów (węgrów transylwańskich). Pozdrawiam,

Pomocna?
Tak1Nie1
Ampli HR
 Opinia
@Antek 11.04.2018 16:30

Szanowni Państwo, Nasi pracownicy nie zajmują się dodawaniem na forach pozytywnych opinii, gdyż jeśli jest taka potrzeba występujemy we własnym imieniu. Pozytywne opinie otrzymujemy dzięki zadowoleniu naszych kandydatów. O niekomfortowej sytuacji z zakwaterowaniem zostaliśmy poinformowani przez Państwa mailowo czym zajęliśmy się priorytetowo wraz z pracodawcą i otrzymujemy w tej chwili pozytywny feedback od osób tam przebywających odnośnie tej kwestii. Sprawa została więc rozwiązana natychmiastowo. Nigdy nie ukrywaliśmy również faktu, że na miejscu istnieje możliwość samodzielnego wynajmu innego mieszkania. Odnośnie pracy, będziemy podtrzymywać uczciwość i wypłacalność pracodawcy oraz fakt, że dojazdy z/do pracy są darmowe, a wymóg pojawienia się w pracy 10 minut przed rozpoczęciem uważamy za oczywisty, aby do tej pracy się przygotować. Wyjaśnialiśmy to również Państwu kilkukrotnie. Każdego pracodawcę traktujemy tak samo bez względu na narodowość, co nie powinno mieć znaczenia dla nikogo we współpracy.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aneta
 Opinia
@Roger 20.04.2018 14:08

Możesz powiedzieć coś więcej ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marta
 Opinia
@Antek 11.04.2018 16:30

Hej interesuje mnie podobna oferta pracy, czy mozesz podac kontakt do siebie lub napisac do mnie na : (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Ryszard
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Roger 20.04.2018 14:08

Dokładnie tak, maja chyba ludzi za (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1
Marian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ampli dodaje pozytywne opinie przeciez to widac jakie są sztuczne

Pomocna?
TakNie1
janusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Przecież to Amplii pisze te opinie, widać to gołym okiem ludzie nie dajcie się nabrać hehe

Pomocna?
Tak1Nie1
Obserwator
 Opinia
@janusz 11.07.2019 14:27

(usunięte przez administratora) ciekawy jest to że w tym samym czasie dodaliscie swoje opinie w tym samym temacie. Razem siedzicie w innej firmie i piszecie na forum tej firmy. Ale to sztuczne... Hehe

Pomocna?
Tak1Nie
Ampli HR
 Opinia
@janusz 11.07.2019 14:27

Jesteśmy zaskoczeni zarzutami, które nie mają odbicia w rzeczywistości, tak samo, jak nie znamy Panów Janusza, Mariana czy Ryszarda. Dlatego ciekawi nas skąd takie zainteresowanie i pomówienia. Zapraszamy Panów do bezpośredniej rozmowy z nami jeżeli pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości - nie ukrywamy się pod innymi nickami. Powtórzymy również, iż nie zajmujemy się dodawaniem żadnych opinii o naszej firmie, gdyż w razie potrzeby występujemy we własnym imieniu.

Pomocna?
Tak1Nie
Jacek
 Opinia

Powiedzcie jak wyglada sprawa znajomości języka i czy ewentualnie pomagają?

Pomocna?
TakNie
Kelnerka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Polecili moją osobę do hotelu w Szkocji i dostałam tam pracę, Pracuję na Isle of Mull. Jest tutaj cudownie!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Kucharz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Znalezli mi prace jako kucharz w Angli, Jestem bardzo zadowolony.polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konrad S.
 Opinia

Uczciwa agencja podająca konkretne informacje. Wyjechałem do Holandii, jestem zadowolony.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Konrad S. 20.11.2018 13:56

Jak długo pracujesz już za pośrednictwem agencji Ampli HR? Może Ty będziesz w stanie opisać nam, jak dostałeś się do pracy za pośrednictwem tej firmy? Sam aplikowałeś na znalezione ogłoszenie, czy może z pomocą i poleceniem przez znajomego firma zaproponowała Ci jakieś stanowisko pracy? Chętnie poznam, jak to wyglądało w Twoim przypadku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co?
 Opinia
@Konrad S. 20.11.2018 13:56

z czego jesteś zadowolony?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
aszsz
 Opinia
@co? 30.11.2018 12:13

z coffeshopow

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kucharzyk
 Opinia

Mają najlepszych pracodawców dla kucharzy w całej Anglii. Sam korzystałem i korzystam.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mela
 Opinia

Cześć czy ktoś mógłby udzielić jakiś informacji na temat pracy w oxfordzie na sprzatniu mieszkan prywatnych ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Haha
 Opinia
@Mela 01.10.2018 15:44

Haha, nie prościej zapytać ich bezpośrednio ????????????

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Haha
 Opinia
@Haha 02.10.2018 22:52

Zapytaj Żabę ona Ci powie :D

Pomocna?
TakNie
on
 Opinia
@Haha 02.10.2018 22:53

Jestem zadowolony z nich

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@on 30.11.2018 15:46

Pracujesz, bądź pracowałeś za pośrednictwem agencji pracy Ampli HR? Może Ty będziesz w stanie przedstawić, jak wygląda proces zatrudnienia pracownika w tym miejscu pracy? Chciałbym dowiedzieć się coś na ten temat, dlatego - jeżeli możesz - to przedstaw, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawne dzieje
 Opinia
@Robert 15.12.2018 14:44

Ja dawnoej pracowałem. Była to moja pierwsza tego typu praca. Byłem zadowolony wszystko ok warto.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przybysz
 Opinia
@Mela 01.10.2018 15:44

Witam, Dołączam się do pytania... Możesz coś na ten temat powiedzieć?... Jak warunki mieszkalne?, jak z godzinami? I jak wyglądają realne zarobki. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaba
 Opinia

Dobrze sie pracuje na sprzataniu w Oxfordzie. Jestemy tu z zona.

Pomocna?
Tak5Nie
Robert
 Opinia
@Zaba 24.09.2018 20:57

Możesz podzielić się z nami informacją, jak wraz z żoną dostałeś się do pracy w tej firmie? Aplikowałeś na któreś z wolnych ogłoszeń, czy może znajomi polecili Cię oraz małżonkę firmie Ampli HR? Jesteś w stanie opisać, jak to wyglądało? Zachęcam do wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sebastian
 Opinia

Szybko zalatwiona oferta z zakwaterowaniem w dobrych warunkach. Bylem juz w UK i desperacko szukalem pracy w zawodzie: kucharz. Ampli HR szybko skontaktowali mnie z pracodawca i podjalem prace w ciagu kilku dni. Dziekuje:)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Pracuję w hotelu w Szkocji jako GA. Wszystko w porządku tak jak było ustalone. Widoki z okna przepiękne.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

@drwall, Ciebie również zapytam, czy rozważasz zatrudnienie za pośrednictwem firmy Ampli HR na stanowisku spawacza? Posiadasz jakieś doświadczenie w tym zawodzie, które może być kluczowe przy decyzji o zatrudnieniu Twojej osoby? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami w tym temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
drwall
 Opinia
@Monika 27.08.2018 12:09

ja byłem zatrudniony przez ampli hr i szczerze nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mietek
 Opinia
@drwall 28.08.2018 12:32

to byłeś na delegacji przez nich?? bo z tego cow iem to oni nie zatrudniaja tylko na miejscu jest kontrakt. Czemu nie polecasz czy jestes na miejscu czy w PL?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
drwall
 Opinia
@mietek 28.08.2018 17:52

Jestem w Filandii i pracuje w innej dużo lepszej Firmie . Na miejscu dowiedziałem się , że będę zatrudniony ale przez następną agencję a ci z ampli hr powiedzieli mi ,że będę pracował bezpośrednio u pracodawcy , po drugie warunki mieszkaniowe miały być bardzo dobre a w rzeczywistości zastaliśmy totalny (usunięte przez administratora) i robaki , mieszkanie nie było używane od dawna i sprzątane , co jest nie do pomyślenia w tym kraju.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ampli HR
 Opinia
@drwall 30.08.2018 10:13

Szanowny Panie, przed wyjazdem otrzymał Pan wszystkie informacje dotyczące kontrahenta w Finlandii, który Pana zatrudnił. Nie ukrywaliśmy żadnej informacji. Po otrzymaniu zgłoszenia o złych warunkach mieszkaniowych zainterweniowaliśmy późnym wieczorem w niedziele natychmiastowo. Mieszkanie miało zostać zmienione w kolejnych dniach, do tego została wysłana osoba sprzątająca. W pracy ani razu nie pojawił się Pan i Pana kolega. Być może w obawie przed tym, iż nie mając wystarczających kwalifikacji, nie przejdą prostego testu dla spawacza. Panowie nawet nie spróbowali. Na miejsce wysłaliśmy również innych kandydatów, którzy doskonale poradzili sobie z testem i rozpoczęli pracę. Niemniej, cieszymy się, że znaleźli Panowie inne zatrudnienie i życzymy powodzenia.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
drwall
 Opinia

Witam, czy wyjechał ktoś do pracy jako spawacz do alaharma do Finlandii przez ampli hr.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Malas
 Opinia
@drwall 27.08.2018 12:08

Kumpel właśnie tam siedzi jako spawacz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

@Hooligan, firma Ampli HR poszukuje pracowników na opisane przez Ciebie stanowisko, że zdecydowałeś się na zasięgnięcie opinii o danym stanowisku? Posiadasz jakieś doświadczenie, które może być kluczowe w procesie rekrutacji na to stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hooligan
 Opinia

Czy ktoś pracuje na rusztowaniach proszę o opinie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

@Tommy, w przyszłości zamierzasz znów skorzystać z ofert pracy, które oferuje firma Ampli HR? Zastanawiałeś się może nad dalszą swoją karierą w tym temacie, po powrocie do Polski? Czy może zamierzasz pozostać za granicą przez dłuższy okres czasu? Opisz, proszę, swoją sytuację w tym temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

@Patrycja, jak długo pracowałaś w pracy, którą zaoferowała Ci firma Ampli HR? Czy przez cały okres Twojej pracy miałaś bezproblemowy kontakt z pracodawcą? Wszystkie aspekty, które pracodawca przedstawiał Ci przed podjęciem pracy, miały odzwierciedlenie w rzeczywistości? Przedstaw proszę, jak wyglądały te kwestie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@Monika 18.07.2018 08:42

Pracuje w Szkocji od 2tygodni. Jeśli chodzi o AmpliHr odpisują na maile bardzo szybko jak tylko mam jakieś pytania a jest ich niewiele :) wszystko miałam klarownie przedstawione przed wyjazdem. Tak wszystko się zgadza-póki co, bo nie dostałam jeszcze wypłaty. Mam zakwaterowanie i jedzenie(do najlepszych nie należy, ale to nie wina AmpliHr).

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tommy
 Opinia
@Monika 18.07.2018 08:42

To może i ja się dołącze, bo też pierwszy raz wyjechałem za granicę i zdecydowałem się skorzystać z oferty Ampli HR. Zaproponowali mi pracę młodszego kucharza w sieci pubów, z którą z tego co wiem długo wspołpracują. Przed wyjazdem udzielili mi wyczerpujących informacji, zorganizowali dojazd z lotniska. Obiecali pokój "jedynkę", Wifi etc. i tak właśnie jest (mieszkam nad restauracją w której pracuje). Bardzo dobre szkolenie na miejscu i wypłaty na czas. Także chcąc nie chcąc muszę wystawić im dobrą opinię ;) Polecam i pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

Wyjechałam pierwszy raz za granicę do pracy właśnie z Ampli Hr. To była bardzo dobra decyzja. Znaleźli mi fajny hotel, odpowiedzieli na wszystkie nurtujące pytania, a po przyjeździe pisali smsy/e-maile czy wszystko w porządku :) Polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

@Mefi chef, czy wyjeżdżając do pracy w Anglii za pośrednictwem firmy Ampli HR potrafiłeś porozumiewać się w języku angielskim? Jeżeli nie to czy na miejscu można było porozumieć się w jakiś sposób z pracodawcą nie znając języka? @Jacob, czy była to Twoja pierwsza praca za pośrednictwem agencji Ampli HR? Jak ocenisz kontakt ze strony agencji pracy? Jesteś zadowolony z poziomu obsługi pracownika w tej firmie? Napisz coś na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacob
 Opinia

Bardzo dobra współpraca oparta na konkretach, na miejscu wszystko jak powiedziano. Praca dla elektryka w NL.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbyszek
 Opinia

Lubie ich

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
perfect_weather
 Opinia

Hej ludziki, jedzie ktoś może teraz do hotelu do Anglii za pośrednictwem Ampli? Ja jadę i chętnie popiszę. Zapraszam do kontaktu perfect_weather@op.pl

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jasiek
 Opinia

Dziękuję za dobrą pracę i godziwe zarobki w Holandi i pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Martin
 Opinia

Polecili mnie do pracy jako kucharz w Angli w takim małym hoteliku, jest ok, duzo godzin pracuje ale jest gites

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mefi chef
 Opinia

Polecam współpracę z nimi. Dostałem szansę jakiej nie chciał mi zapewnić nikt na powrót po długim czasie do pracy w kuchni. Trafiłem do pubu w Anglii - sieciówki, gdzie zastałem dokładnie, a nawet lepsze warunki niż mi przedstawiono oraz podwyżke niedawno. Dla kucharzy mają sprawdzonego pracodawcę. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Artur , nazwisko znane w agenc
 Opinia

Witam. Jak na chwile obecną jestem zadowolony z w/w agencji . Wyjechałem do pracy jako elektryk do Holandii, gdzie zdałem egzamin na VCA , po czym dostałem dobrą prace i okazuje się ,że i również dobre wynagrodzenie. Wiadomo, znasz angielski, jesteś elektrykiem z krwi i kości , umiesz dogadać się z ludźmi, to będziesz zadowolony. Ja jestem.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Ampli HR - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny