Impact Clean Power Technology

• Duchnice
  • Granica
  • Pęcice Małe
  • Reguły

3. Opinie o pracodawcach Pruszków
  5. Opinie o Impact Clean Power Technology S.A.

Opinie o Impact Clean Power Technology Pruszków

Nie przegap nowości o Impact Clean Power Technology S.A.!

Zainteresowany

09.01.2021 01:49

Czy od nowego roku szykują się jakieś zatrudnienia na produkcji?
    Ktoś

05.04.2021 10:56

Po jakim czasie można przejść do firmy ??? Czy pracownik zatrudniony przez agencję ma świadczenie świąteczne , wczasy pod gruszą ????

06.04.2021 09:29

Wszystko zależy od agencji z jaką wspolpracujemy. Podpisujemy umowe bezposrednio z pracownikiem po przepracowaniu przez niego odpowiedniej ilosci godzin. Umowy podpisywane sa jedynie z pracownikami,ktorych efekty pracy i podejscie jest wyróżniające. Swiadczenia wyplacane sa z Zfss i sa przeznaczone tylko dla pracowników ICPT. Pracownicy tymczasowi taki Zfss powinni uzyskac w swojej agencji pracy.
    L

04.04.2021 07:01

Doczytałas że w mailu z grafikami na tydzień jest napisane, żeby chęci zmiany uzgadniać z koordynatorami? Czy CTO ma pisać osobno do każdej z 50 osób i pytać czy odpowiada najjaśniejszej ten grafik? Jeżeli chcesz być bezpieczna w pandemii to proponuję call center albo bezrobocie. Wtedy jest najbezpieczniej w czasach pandemii. Firma ma zarabiać i przy okazji będziesz miała na chleb po który idziesz do sklepu... i możesz się zarazić.

04.04.2021 13:42

To po co w takim razie CTO zadaje sobie trud rozsyłania tego grafiku co tydzień? Pieczołowitego wpisywania, kto w który dzień ma być w pracy? Wiem, co jest wpisane w mailu, że można uzgadniać z koordynatorami, ale akurat mój koordynator chyba nie czuje się dostatecznie pewnie, żeby ów grafik podważać. Jeśli masz gdzieś swoje zdrowie, to twoja sprawa. Ale nie oczekuj, ze inni również będą mieli niewolnicze podejście. Ludzie mają różne sytuacje zdrowotne, różnych domowników. Uwierz mi, rozumiem, że w naszej firmie trzeba pojawiać się fizycznie na miejscu, nie da się pracować w 100% zdalnie, ale wiele konkurencyjnych firm rozwiązuje to lepiej, w myśl prostej zasady - przyjeżdżasz do firmy, gdy jest taka potrzeba. I zaufanie do pracowników jest większe, a nie jak w Impakcie, gdzie CTO jako pierwsze zdanie na spotkaniu ogłaszającym pracę zdalną powiedział "praca zdalna to nie urlop, jak dla mnie to wszyscy możemy pracować z firmy". No jeśli takie ma zaufanie do swoich podwładnych... Ale nawet częściowo przyznam Ci rację - pewnie trzeba zmienić pracę. Ostatnio parę osób tak zrobiło.

04.04.2021 18:52

"Jeżeli chcesz być bezpieczna w pandemii to proponuję call center albo bezrobocie" "Firma ma zarabiać i przy okazji będziesz miała na chleb" czy to oficjalne stanowisko impactu? bo nie brzmi to jakby pisał szeregowy pracownik

03.04.2021 02:17

To ja pozwolę sobie opisać podejście firmy do sytuacji związanej z pandemią. Od jesieni praca zdalna jest chyba dla mydlenia oczu - jeśli dany pracownik ma pracę zdalną przez 1 z 5 dni w tygodniu, to jak można mówić o ograniczaniu kontaktów? Wszyscy mają cały czas kontakt ze wszystkimi i potencjalnie się zarażają. Dodatkowo to, kiedy mamy pracę zdalną determinuje rozsyłany raz w tygodniu grafik (przynajmniej w dziale inżynierii). W żaden sposób nie jest konsultowane z pracownikami, jak ich praca w danym dniu będzie wyglądała, czy są potrzebni w firmie, czy nie. Efekt jest taki, że w dzień, kiedy spokojnie można pracować z domu, pracownik przyjeżdża do biura, bo tak mu wpisano w grafik. A potem w dniu, kiedy wyznaczono mu pracę zdalną, okazuje się, że "potrzebujemy twojego wsparcia w labie/prototypowni/produkcji" więc i tak zdalnie nie pracujesz. A jednocześnie BHPowiec wysyła maile, żeby "w miarę możliwości pracować zdalnie". Może warto to powiedzieć CTO, który wysyłał grafiki... Organizacja inwentaryzacji w styczniu i zagonienie połowy firmy w jedno miejsce, do magazynu - doskonały pomysł. W tygodniu przed świętami wielkanocnymi wydawało się, że ktoś się w końcu opamiętał, usłyszał, ile zachorowań i zgonów mamy w kraju i wysłano pracowników biurowych na pracę zdalną. Czyżby zmiana na lepsze? Nie, po świętach wraca stare, parę osób przywiezie coś od rodziny i wszyscy przyjdziemy radośnie do pracy się pozarażać. Jakoś w wielu firmach z branży można pracować zdalnie, tylko w ICPT nie. Mimo, że możliwości techniczne są, tylko woli "góry" nie. Wg danych Ministerstwa Zdrowia do połowy zakażeń dochodzi w miejscu pracy. Do namysłu dla osób zarządzających.

03.04.2021 01:22

02.04.2021 20:18

To ja pozwolę sobie opisać podejście firmy do sytuacji związanej z pandemią. Od jesieni praca zdalna jest chyba dla mydlenia oczu - jeśli dany pracownik ma pracę zdalną przez 1 z 5 dni w tygodniu, to jak można mówić o ograniczaniu kontaktów? Wszyscy mają cały czas kontakt ze wszystkimi i potencjalnie się zarażają. Dodatkowo to, kiedy mamy pracę zdalną determinuje rozsyłany raz w tygodniu grafik (przynajmniej w dziale inżynierii). W żaden sposób nie jest konsultowane z pracownikami, jak ich praca w danym dniu będzie wyglądała, czy są potrzebni fizycznie w firmie, czy nie. Efekt jest taki, że w dzień, kiedy spokojnie można pracować z domu, pracownik przyjeżdża do biura, bo tak mu wpisano w grafik. A potem w dniu, kiedy wyznaczono mu pracę zdalną, okazuje się, że "potrzebujemy twojego wsparcia w labie/prototypowni/produkcji" więc i tak zdalnie nie pracujesz. A jednocześnie BHPowiec wysyła maile, żeby "w miarę możliwości pracować zdalnie". Może warto to powiedzieć CTO, który wysyła grafiki... Organizacja inwentaryzacji w styczniu i zagonienie połowy firmy w jedno miejsce, do magazynu - doskonały pomysł. W tygodniu przed świętami wielkanocnymi wydawało się, że ktoś się w końcu opamiętał, usłyszał, ile zachorowań i zgonów mamy w kraju i wysłano pracowników biurowych na pracę zdalną. Czyżby zmiana na lepsze? Nie, po świętach wraca stare, parę osób przywiezie coś od rodziny i wszyscy przyjdziemy radośnie do pracy się pozarażać. Jakoś w wielu firmach z branży można pracować zdalnie, tylko w ICPT nie. Mimo, że możliwości techniczne są, tylko woli "góry" nie. Wg ministerstwa zdrowia połowa zakażeń ma miejsce w pracy. Do przemyśleń dla zarządzających.
    Mariola

10.02.2021 21:22

Dobrze że góra w końcu przejrzała na oczy i podziękowali Pani A. za współpracę. Jak w ogóle można było pozwolić na takie zachowania wobec pracowników??? Mam nadzieję że teraz wszystko wróci do normy i nie będzie więcej wyzwisk straszenia i wysługiwania się innymi. W końcu możemy skupić się na pracy
    Ktoś

27.03.2021 08:27

Może szef produkcji jest miły tylko dla jednej zmiany na produkcji , a dlaczego można się domyśleć ???????
    Nemo

28.03.2021 01:40

Tak to prawda. Widać to doskonale.
    @pracownik

08.02.2021 19:27

piekło zamarzło. wladze na produkcji przejela stara gwardia bylego dyrektora... 80% czasu w palarni 20% przy biurku. brawo dla tych na górze, widać ze firma sie zatrzymala i nie przewiduje rozwoju . tu juz nie moze byc dobrze. nie polecam pracy w tej firmie
    Nikt

08.03.2021 07:33

Tak ,lepiej palić niż pracować , praca nie zając nie ucieknie terzba brać przykład z góry !!! Niech pracują niepalący jak nie chcą się truć ???
    nikt 2

11.03.2021 20:14

tak osoby nie palące pracują na palaczy którzy co godzinę mają przerwę na papierosa - jawna dyskryminacja ( nie palący powinni pracować o godzinę krócej to było by sprawiedliwe, 6 przerw po 10 minut = 1h to i tak jest promocja )

16.12.2020 11:03

Zawiedziona

24.01.2021 22:03

Skuteczna droga komunikacji? To chyba jakiś żart!!! Przecież wszyscy dobrze wiedzą co tu się dzieje i nikt nie reaguje. Nie widzicie jak (usunięte przez administratora). zwraca się do pracowników?(usunięte przez administratora) Boję się przychodzić do pracy taka jest prawda. Czekacie aż ktoś zgłosi sprawę do działu kadr żebyście mogli go zwolnić?(usunięte przez administratora) Przestańcie opowiadać bajki, ludzie nie są głupi.

27.01.2021 21:57

ta pani nie ma pojęcia o pracy z ludźmi. Ciągle ma zmienne nastroje i potrafi tylko straszyć a jak czegoś nie wie to masz to zrobić bo jak nie to wylecisz. ludzie sie jej boją. ostatnio nawet jedna z pracownic źle się z nerwów źle sie poczuła.

07.12.2020 15:06

To zaczynamy .............! Kończymy rok z produkcją baterii w ilości " 0" !. (usunięte przez administratora) Zmienia linię produkcyjną, wydając kasę, której za chwilę nie będziemy mieć i pytam się po, co skoro NIC nie produkujemy. (usunięte przez administratora) Zatrudniają nowych ludzi, a później wysyłają ich na postojowe - bez płacenia. Nie wiem, czy góra tego nie widzi czy nie chce widzieć(usunięte przez administratora) Podsumowując , jak tak dalej będzie w tej firmie to trzeba od nowego roku poszukać czegoś innego.

25.01.2021 06:39

Ja też mam niemiłe doświadczenia z tą panią. Może nadszedł czas żeby zgłosić to wyżej?

27.01.2021 21:34

Skoro jest tak dobrze to dlaczego tyle usuniętych komentarzy??? Czyżby firma bała się prawdy na swój temat? zawalacie goworka zdjęciami i reklamami żeby ukryć problemy. Gowork to nie facebook. to miejsce dla pracowników żeby mogli wymienić się opiniami które jak widać nie są pozytywne bo ciągle je usuwacie i cenzurujecie.
    Jacek

27.01.2021 10:50

Witam wszystkich zainteresowanych. Nie polecam firmu Impact. Pracownicy produkcji są OK. Ale biuro to porażka. Zachowują się jak Panna na wydaniu. Najwyższe szefostwo żyje w swoim świecie.

25.01.2021 15:32

o jakości napiszcie a nie o produkcji, bo narzekacie a fakt jest taki ze w koncu ktos sie zajmuje produkcja. a jakosc ? (usunięte przez administratora) nie robi nic, siedzi za biurkiem caly dzien a jak juz wyjdzie to jest naburmuszona ze w ogole musi pracowac.(usunięte przez administratora)

14.01.2021 14:38

Chyba nie jest tak do końca dobrze, skoro firma sama sie tlumaczy. Wiadomo ze przeciez sama zle na siebie nie napisze. To chyba pracownicy powinni pisac dobre rzeczy!!!. Moze czas wyciagnac wnioski i spojrzec prawdzie w oczy.
    Naczelnywariat

10.12.2020 19:03

Firma się rozwija i wg mnie będzie tylko lepiej. Ogromnym minusem jest kadra operatorska ,która myśli ze wszyscy są tu dla niej i ze będzie tak jak oni chcą. Inżynierowie i kierownictwo bardzo sensowne i chętne do współpracy. Mam nadzieje ze z czasem uda się uświadomić niektórym na jakim właściwie stanowisku są tutaj zatrudnieni bo wrażenie jest takie ze czasem z Monterem myli im się stopień Menadżera. Polecam wszystkim spróbować swoich sił w Impact.
    Obecny

21.12.2020 05:03

Ogólnie jeśli jesteś menagerem i takie rzeczy piszesz to tylko świadczy o Tobie... Dobry menager potrafi wysłuchać ludzi "operatorów" bo tak na prawdę to oni są wiedzą jak sobie pracę usprawnić i są najważniejszą częścią firmy... A nie jakiś menager który prędzej czy później odejdzie. Reasumując dobra współpraca między menagerem, a pracownikiem daje sukces!

07.12.2020 14:57

Misia

08.12.2020 11:33

Co masz na myśli mówiąc o niekorzystnej sytuacji w firmie ? Możesz napisać coś więcej !

03.10.2020 11:58

Czy w Impact Clean Power Technology S.A. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Gumiś

04.11.2020 10:27

Kiedyś to było tak, że jak był problem z narzędziami albo sprzętem to: "tak, tak, już zamówione, już jedzie" i nic nie było. Jak ktoś widział problemy organizacyjne, to zazwyczaj znikał z dnia na dzień. Było jedno słuszne źródło prawdy, ale wreszcie ktoś przejrzał i pogonił to źródło. Jak jest teraz - widać po ilości komentarzy. Ludzie byli sfrustrowani to pisali komentarze, teraz od maja jakoś ucichło. To świadczy samo przez siebie.
    Pracownik inżynierii

16.07.2020 20:35

Przyszło do nas wielu ludzi z wiedzą i wizją na przyszłość, trzymam za Was kciuki:)

26.08.2020 12:26

Miło widzieć jak Impact znowu sie rozwija mimo pandemii. Wracają bardzo doświadczeni ludzie. Przybyło też nowych twarzy praktycznie w każdym dziale. Jest znowu dobra atmosfera. Polecam wszystkim Impact. To super firma i super ludzie.
    Kinia

14.10.2020 21:56

Witam, Jakie zarobki w kontroli jakości? Jest szansa bez doświadczenia na tym stanowisku? Ogłoszenie w zasadzie bez większych wymagań. Jednak roznie bywa. Czasem jest szkolenie od podstaw i ważne chęci, a czasem trzeba jednak mieć pojęcie i wiedzę o produkcie. Mam doświadczenie w pracy na produkcji ale w zupełnie innych branżach.
    Technolog

01.09.2020 21:22

Witam, czy Impact clean poszukuje aktualnie Technologów lub konstruktorów ?
    HR

06.09.2020 21:54

tak jak najbardziej, prosimy składać swoje aplikacje na [email protected]
    Technolog

01.09.2020 22:11

Witam, czy firma Impact Clean poszukuje cały czas technologów i konstruktorów ?

22.08.2020 15:02

Śmieszna manufaktura. Brak logiki w kierowaniu pracownikami. Brak kompetencji na wielu szczeblach

08.07.2020 12:02

Impact Clean Power Technology S.A.

19.08.2020 11:27

Naszym pracownikom proponujemy prywatną opieke medyczną w Medicover i kartę Multisport. Ponadto co tydzień nasi pracownicy otrzymują bezpłatnie owoce sezonowe. W ramach świadczeń socjalnych wprowadziliśmy dofinansowanie wczasów pod gruszą, dopłaty do obozów i kolonii dla dzieci naszych pracowników oraz dopłaty do żłobków i przedszkoli. Pracownicy pozaprodukcyjni mają elastyczny czas pracy (możliwość rozpoczęcia pracy pomiędzy 7 a 9). W ramach naszego autorskiego projektu Impactive wszyscy pracownicy mogą uprawiać wioślarstwo, kolarstwo szosowe, turystyczną jazdę rowerową, bieganie, a niedługo pograć w piłkę nożną. Mimo pandemii nie zredukowaliśmy zatrudnienia, wręcz przeciwnie! Do końca roku planujemy rekrutację ok. 30 nowych pracowników. O aktualnych naborach informujemy na bieżąco.
    Gość

19.08.2020 23:12

Czy w gronie ok. 30 nowozatrudnionych mają być też etaty na linii produkcyjnej?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Impact Clean Power Technology?

Kontakt - Impact Clean Power Technology S.A.

Przejazdowa 22 05-800 Pruszków

08.05.2020 20:36

Środkowy too

09.05.2020 06:16

Do pięt mu nie dorastasz słodziutki!
    Zazdrosny?

23.07.2020 00:46

Do pięt to mu Wy nie dorastacie jego lizuski ... tyle co nabrał na kilka lat by wam wystarczyło.. a wy dalej szczekacie na jego podwórku.
    mechanik

13.07.2020 14:58

Rozejrzyjcie się co się dzieje na rynku i ilu ludzi już szuka pracy. Impact cały czas rekrutuje i ma plan na przyszłość. Nie przejmujcie się więc tym co piszą frustraci albo trolle z konkurencji. Impact to bardzo solidna firma. Zobaczcie ile osób wraca ze starej gwardii. Wróciła też ta pozytywna atmosfera, która była tu przez wiele lat. Więc trochę więcej optymizmu a nie ciągłego narzekania na wymyślone problemy.
    Stary

14.07.2020 09:14

Cieszę się, że tylu pracowników zwolnionych w ub. roku wraca do firmy. To dobry znak! Do tego w ostatnim czasie doszło wiele kompetentnych osób, których wiedza i doświadczenie są potrzebne w firmie. Znowu z optymizmem patrzę w przyszłość i upewniam się, że firma znowu jest we właściwych rękach.
    Anty TVP

23.07.2020 00:38

Bez tej propagandy... może 1 lub 2 wartościowe osoby.
    Zainteresowany

23.07.2020 00:22

Witam szanowne grono! W mediach Firma rozpisuje się, że ma fantastycznie zapełnione listy rekrutacyjne dla inżynierów. Pełne eldorado... naprawdę tak dużo Was tam brakuje czy to oznaka dużej rotacji i tym samym niskiego doświadczenia inżynierskiego ?
    obserwujący

16.07.2020 20:33

Zazdroszczę tym którzy tam pracują... słyszałem ze atmosfera sie poprawiła, socjal i ogolnie klimat jest rodzinny. Mało takich firm na rynku jeszcze z taka perspektywą i wizją na przyszłość. Trzymam kciuki za Impact!

12.07.2020 17:38

Rzeczywostosc w firmie przez ostatni rok byla czyms czego nie zyczylbym nikomu, nawet wrogowi. "nalot" z TRW zakonczyl sie a nie rozpoczal wraz z odejsciem ostatnich dyrektorow. W koncu cos zmienia sie na lepsze, przychodza osoby mlode ze swiezym spojrzeniem ktorego Nam brakuje. Ja jestem bardzo zadowolony. Wszystkim polecam firmie bo po tym co mieliśmy do tej pory w koncu chce mi sie chodzic ponownie do pracy.

13.07.2020 16:16

Tak się zmienia na lepsze, że z 15 baterii produkujemy 2-3. Jest totalny chaos. Panie chodzą w coraz to wyższych szpilkach, zamiast zająć się robota. Mają czas na plotki, a wszystko inne stoi w miejscu. Ciekawe gdzie zaprowadzi nas takie zarządzenie i nowa " świetna rzeczywistość"

24.06.2020 10:59

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Impact Clean Power Technology S.A.?

26.06.2020 09:41

Nie masz doświadczenia? To idealne kwalifikacje do pracy w Impact. Kariera czeka na ciebie otworem.
    niedoszły

26.06.2020 13:28

Trudno powiedzieć. Mam nieduże doświadczenie akurat w tych zagadnieniach i moją aplikację odrzucili. Czyli potrzebują ludzi z dużym doświadczeniem, albo jestem za stary, albo obecny kryzys wymusza działania redukujące zatrudnienie. Ale próbuj bo jak nie spróbujesz to się nie dowiesz na pewno.

09.05.2020 13:31

A co się stało, że łysy wyleciał?
    Młody

09.05.2020 21:43

Był za dobry. Miał kręgosłup moralny.
    Piotr

28.04.2020 08:15

Firma super. Ciągle produkuje, hale przystosowywane pod produkcję seryjną, BHP jak w branży automotive. Robi wrażenie. Trzymam za was kciuki.
    Władek

26.04.2020 19:55

Tak. Dużo ludzi chce teraz wracać. Zatęskinili za fajną firmą na która tak narzekali. Byli najmądrzejsi na świecie. Myśleli, że są nie do zastapienia. A jednak byli. Teraz by wrócili ale nikt tu na nich nie czeka.
    Życzliwy

24.04.2020 13:27

przestańcie dodawać sami komentarze, wygląda to śmiesznie i wstyd mi to nawet czytać
    Pobłażliwy

26.04.2020 16:10

Wstyd to jest w godzinach pracy pisac komentarze na Gowork. Widać że losy Impact nie są ci obojętne. Dziwne, bo kiedyś były.

24.04.2020 13:23

Sprawiedliwa

24.04.2020 21:38

Skąd w Tobie tyle negatywnych uczuć. Czyżbyś mu zazdrościł? Daj spokój, weź się do roboty.
    Pablo

26.04.2020 16:07

Widać że chciałby wrócić, ale nie wie jak zagaić. Najlepiej wylać żale na gowork! - zamiast wziąć się do roboty. Z takim podejściem JUŻ nie pasujesz do Impact. Idź narzekaj gdzieś indziej.
    Heh

24.04.2020 13:25

Słyszałem ze skład osobowy uległ zmniejszeniu, czy to prawda????
    Jędrzej

26.04.2020 15:59

Po Twojej wypowiedzi wnioskuję że już nie pracujesz w Impact, a nadal jednak jesteś zainteresowany jej życiem wewnętrznym. Czyżbyś chciał wrócić? Nowa praca wcale nie jest tak cudowa i idealna? Jak każda firma - Impact ma swoje plusy i minusy. Natomiast patrząc na to - ile ludzi chce wrócić - wyraźnie widać że plusów jest zdecydowanie więcej. Btw, Zajmij się pracą a nie pisaniem głupot w czasie, kiedy powinienieś pracować.
    Władek

26.04.2020 10:25

Pracuje od niedawna. Pensja ok, reszta też. Polecam jak ktoś szuka roboty.
    Były

23.04.2020 15:27

Pracowałem kiedyś w Impakcie. Odszedłem i do dziś żałuję. Teraz boję się, że stracę pracę. W Impakcie macie rewelacyjne warunki. Można tylko pozazdrościć. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    Kamil

10.02.2020 11:21

Ja już zmieniłem pracę i nie żałuję ! W końcu nie stresuje się nowym dniem i tym że go spotkam :)
    Obecny

21.04.2020 02:01

Cieszymy się Twoim szczęściem... Ale dobra rada zajmij się swoją nową pracą, skoro stara taka zła była...

22.04.2020 11:53

A może szefostwo zajmie się szacunkiem do pracownika a nie szerzeniem propagandy w internecie?
    Noe

21.04.2020 20:35

W czasach, kiedy każdy tnie koszty i mrozi inwestycje - Impact planuje i modernizuje obiekt na potrzeby produkcyjne. Brawo, tak trzymać!
    Zbych

28.03.2020 11:03

Ludzie, opamiętajcie się i przestańcie narzekać. Tylko to potraficie. Nie widzicie co sie dzieje? Nasza firma robi wszystko żebysmy mogli bezpiecznie pracować. Ci co mogą pracuja zdalnie. Reszta na miejscu w firmie. Zarząd robi wszystko żeby było bezpiecznie. Więc zamiast narzekać zajmijmy sie robotą bo możemy ja stracić jakby zakłąd stanął i wtedy wszyscy będziemy bez roboty. I sie skończą bonusy, obiady, owoce, premie. Zobaczcie co się dzieje na świecie i docencie w końcu co robi dla nas Impact!!!!!!!
    Typowy polak

11.04.2020 22:53

Są tacy, którym nigdy nie dogodzisz. Nawet ponadprzeciętne warunki w Impakcie. Ale już niedługo..... Wtedy zobaczymy. Firma idzie jak burza! Polecam
    Juros

13.04.2020 22:10

OBCA to tylko pokazuje jaki jest poziom ludzi, którzy piszą NEGATYWNE opinie!. Nie ma dlatego, żeby obcy ludzie nie przywozili owoców i nie wchodzili do naszej firmy! Tak mi tłumaczyła Pani, która się tym zajmuje i psprzątaczka Czego nie rozumiesz? Ciesz się, że obiad masz.
    serb

10.04.2020 08:19

zadałem pytanie i zagineło w sieci czy wszyscy pracownicy produkcji z agencji też dostają po 500 netto bo na marzec się nie załapałem

11.04.2020 01:07

Zadaj je w firmie... A nie na forum.
    Japo

09.04.2020 18:58

Dookoła zaczynają padać różne firmy a my ciągle pracujemy i to na full. Firma nie zredukowała zatrudnienia, utrzymała świadczenia. Widać też, że zarząd ma plan co dalej. Stawia na rozwój i pracowników dlatego nie zwalnia i nie tnie pensji ani świadczeń. No i inwestuje. Nowa hala produkcyjna będzie na najwyzszym poziomie. Trzymam kciuki za Impact.
    Staszek

09.04.2020 19:19

To wszystko prawda. Która firma teraz robi tyle dla ludzi co Impact. Inni mogą nam zazdroscić. Widać co się dzieje dookoła. A my jedziemy do przodu na dwie zmiany. Oby tak dalej. Powodzenia i zdrowia zyczę nam wszstkim na święta.
    Euro

10.04.2020 08:58

Zgadza się wszystko. Szkoda tylko, że nie wszyscy to doceniają. Zobaczcie co się wyrabia w innych firmach. Wszystko siada, a my mamy robotę bo firma jest dobrze zarzadzana i ma cały czas zamówienia. Zdrowia i spokoju zyczę ekipie na święta. I do zobaczenia w komplecie po świętach!!!
    MARCIK

13.02.2020 14:14

Witam jak wyglądają zarobki na starcie na produkcji? Podstawa i czy są jakieś dodatki typu premie jaka stawka? Produkcja jak dobrze zorganizowana to ok ale za pracę trzeba dostać też dobra płacę. Proszę o odpowiedź konkretną jakie są stawki konkretne. Bez zbędnego spamu i owijania w bawełnę.
    obca

09.04.2020 12:15

Na produkcji 3200,- a premia za 4 miesiące i też kokosów nie ma .
    Chętny do pracy

09.04.2020 19:31

To na prawdę bardzo dobrze. Pozazdrościć. U nas tylko mozna pomarzyć o takiej kasie i premiach. Wszyscy mówią, że macie w Impakcie dobrze. Zazdroszczę.

Zostaw merytoryczną opinię o Impact Clean Power Technology S.A.