Wandoo Finance

• Rekrutacja

Pracuj z nami

Rekrutacja

• Skierniewice

5. Opinie o Wandoo Finance Sp. z o.o.

Opinie o Wandoo Finance Warszawa

Nie przegap nowości o Wandoo Finance Sp. z o.o.!

14.01.2022 08:56

Witam, chciałem poinformować wstępnych pracowników żeby nie składali Cv do firmy Wandoo na stanowisko windykację ,ponieważ firma nic wam nie oferuje oprócz samej podstawy ,mało tego wymaga od was zangazowania windykowania za nic ,przepraszam za samą podstawę siedzicie a premie które są powiedzmy nie są do zrealizowania .stanowczo odradzam wchodzić w interes z dzbanami
    Tak to wygląda

14.01.2022 11:18

Zgadzam się osoba team lidera w tej firmie to nie porozumienie ,zero kompetencji empati dla pracowników nie mówiąc już o prowadzenie zespołu.
    Misio

14.01.2022 12:32

Jestem zaskoczony tymi wpisami ,miałem kiedyś przyjemność pracować ze słodkim straszny kret i (usunięte przez administratora) dyrektora .jak to się mówi mierny ale wierny.
    Słodki lukier

27.10.2021 16:57

No proszę Pan Kalmar się tak przestraszył i zestresował prawdą,że zlecił usunięcie komentarzy. Niestety PK nie uda się to Tobie, bo rynek i tak dobrze wie, na co Ciebie stać i jakie masz kompetencje- czytaj czytelniku: do niczego To wielka porażka dla Spółki, że zamiar merytorycznie odpisać, jeżeli coś nie jest prawda to wola usuwać i robią sobie niby dobry pijar
    Ciasteczko

27.10.2021 16:54

A cóż to, a cóż to? Firma wykupiła sobie abonament, żeby moc usuwać i cenzurować niewygodne komentarze? Oj deeeerektorze i reszto najwyższego kierownictwa, przecież i tak nic nie ukryjecie!
    Zwierciadło

18.10.2021 15:30

Słabiutko... część opinii jak widzę jest usuwana. Ciekawe dlaczego i na czyje zlecenie? Czyżby firma wstydziła się tego, że ma sprawy w sądzie z byłymi pracownikami, którzy zaskarżyli niekompetencję pana (usunięte przez administratora) Ktos tu dobrze napisał - oliwa sprawiedliwa, wszystko wyjdzie na jaw.
    Dobry Pomysl

24.06.2021 12:42

Widzę, ze komentarze są usuwane a treści korygowane…nie martwcie się, to co robi Piotr K. W tej firmie i tak wyjdzie, w końcu i tak jego przełożeni zobaczą po wynikach jego krętactwa… Niech usuwają, widać go boli prawda, a Wy piszcie, co wiecie.
    Dobry Pomysl

01.07.2021 13:10

Racja, wszystkie machlojki, niekompetencja, praca na rzecz własnej firmy w czasie pracy w wandoo, naruszenia prawne Piotra K.wypłyną.
    PK

02.07.2021 08:56

Jakoś cisza nastała?! Czyżby aż tak fajnie było w wandoo?
    Arek

25.06.2021 16:50

Witam . Jakie są zarabki w firmie Wandoo ?
    Gniewny

29.06.2021 09:15

Podstawa- nie jest zła, premia- jej osiągniecie nie jest realne, w szczególności ze nie ma na czym jej zrobić. Serdecznie nie polecam
    M.

24.06.2021 13:03

Firma Wandoo to kpina i nieporozumienie ,jeszcze chwila i nikt nie będzie tu pracował z prostych przyczyn, firma się rozwiąże albo pracownicy się pozwalaniaja.Stanowczo nie polecam i niezachecam do współpracy z tą firma .
    Zyczliwy

24.06.2021 12:18

Obecny CEO Piotr K. Sprowadził te firmę mocno poniżej dna, przez niego: słabe wyniki, odchodzący ludzie, CEO zero pojęcia o podstawach nawet księgowości (sam ma firmę ksiegowa- módlcie się za jego klientów), (usunięte przez administratora) i manipulant (w swoich raporcikach pokazuje falszywe dane, (chyba sam je maluje), krętacz, manipulant, Klamca, Jego brak komplementarnej wiedzy naraza firmę na mnostwo procesów i kar (uokik, uodo, sad pracy, knf), nazwijmy rzeczy po imieniu.

24.06.2021 11:44

Firma Wandoo,co można napisać mierne zarządzanie, okłamywanie pracowników Kierownik niekompetetny,wie tyle co szary pracownik czyli nic ,od czasu gdy zmienił się dyrektor firma słabo prosperuje Szczerze nie polecam, szkoda nerwów i straconego tam czasu ,nie pozdrawiam.
    Brak wypłaty

23.06.2021 15:22

"Firma" nie potrafi rozliczyć się z pracownikami i nie wypłaca należnych pieniędzy po odejsciu! Toczą się postępowania sądowe przeciwko wandoo ponieważ kadra "zarządzająca" ma elementarne braki wiedzy w każdej dziedzinie! CEO to poziom przeciętnego szefa w barze mlecznym! ODRADZAM
    Demot

23.06.2021 13:28

Negatywne komentarze w kierunku pseudo dyrektora Piotra K. są usuwane zapewne na jego prośbę. Człowiek oderwany od rzeczywistości, bajkopisarz, manipulator oraz kłamca jak widać boi się jak pracownicy napiszą prawdę ! Oddaje to w pełni sytuację oraz obraz jak wygląda środowisko wewnątrz firmy. LUDZIE szkoda waszego czasu!! Nie wysyłajcie tam CV !! Szanujcie siebie i omijajcie tą firemkę za 2 gr.
    Nina

23.06.2021 13:18

Wandoo to jedna wielka porażka organizacyjna, zakłamanie i bezczelność przełożonych - nie polecam, nie pozdrawiam.

30.03.2021 10:49

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Wandoo Finance Sp. z o.o.?
    Ta ona

15.06.2021 13:17

Kierownika windykacji? to zbyt duże słowo, nie wiem nawet, czy określanie go team leaderem jest zasadne. No ale to tylko kolejny przykład - mierny, ale wierny :)
    Unicorn

15.06.2021 13:52

Kierownik windykacji, dyrektor czy kto inny nawet z najwyższej kadry czy w Polsce czy na Łotwie- każda z tych osób jest na poziomie marnego specjalisty. Piotr K. (Dyrektor) prześlizguje się, 8h na 8 pracy poświęcając na załatwianie spraw swojej prywatnej firmy. De facto, innymi rzeczami zajmuje się z przypadku i z niewiedza. Do dziś nie zna systemu:) a kierownik windykacji…cóż…poziom marnego specjalisty :) Trudno sobie to wyobrazić, ale tak jest.
    Seba prawilnie

14.06.2021 09:36

Elo ,nie polecam firemki ,kłamia na każdym kroku gdzie się da ,obiecują coś a tego nie spełniają .kasa to tragedia jednym słowem .firma leży,więc nie bardzo polecam składać Cv .
    Marzenka

14.06.2021 09:18

Ta firma to jakiś żart. Nie wysyłajcie tam CV! Szkoda waszego czasu i życia! Dyrektor to jakaś parodia a na dodatek kłamca! Idzcie lepiej do Biedronki lub Lidla bo lepiej płacą i mają lepszych szefów...
    Blondyn

14.06.2021 09:14

Kolejne wprowadzanie nas w błąd. Mieliśmy pracować z domu a jednak wracamy do biura. Czekam na dalsze bzdury!

04.06.2021 09:55

Proponuje omijać szerokim łukiem daną firmę! Pan dyrektor nie zna się na rzeczy ale udaje najmądrzejszego człowieka w firmie. Nawet gdy ktoś złapie go za rękę udaje, że to nie jego ręka. Obiecuje złote góry a za pół godziny jakby rozmowy nie było. Ludzie, którzy posiadają dużą wiedzę na temat produktu są zwalniani albo sami odchodzą, widząc co się dzieje….
    Czesław

27.05.2021 07:13

Stanowczo odradzam, omijać szerokim łukiem. CEO z kosmosu ignorant udaje, że jest ok. Ale nie jest ok! Firma leje na pracowników sama podstawa w windykacji to żart jeżeli nadajesz się i umiesz to robić. Ludzie uciekają (nie tylko z windykacji) ale jest ok! Nie wiadomo czy i jak długo po trwa dewastacja firmy ale fakty są takie, że było dobrze do pewnego momentu. Plusów na tę chwilę nie ma, pracownicy są okłamywani, ukrywa się pewne zmiany oczywiście na gorsze jak tu zrobić aby premii nie wypłacić. Jednego dnia informacja, że coś będzie tak a drugiego udajemy, że nie było tematu... Więc jeżeli masz 19 lat bez doświadczenia lada chwila będą nabory bo każdy ceniący się i dobry pracownik nawet w tych czasach ma godność i chce pracować za uczciwe pieniądze, kasa to nie wszystko więc wspomnimy o błędach systemu, zgłoszeniach, latach i długo by wymieniać...
    Andrzej

25.05.2021 09:30

Firma na każdym kroku demotywuje. Działania które w teorii mają zwiększać efektywność przynoszą odwrotne skutki. Obiecywane są różne rzeczy a koniec końców nic z tego nie wychodzi. Zgłaszane uwagi przez pracowników nie są brane pod uwagę. Zarobki w ostatnim czasie drastycznie zmalały ze względu na brak premii. Jeśli przy wyrażaniu swojego że premie są nieosiągalne do zrobienia chcesz usłyszeć "przecież masz podstawę" to jest właśnie firma tego typu.
    Doris

20.11.2020 14:17

Pracowałam w firmie wandoo finanse. Byłam zadowolona z pracy. Przez wirusa straciłam prace..takie życie. .pozdrawiam wszystkich.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wandoo Finance?

Kontakt - Wandoo Finance Sp. z o.o.

Tytusa Chałubińskiego 8 00-613 Warszawa

Branże: Agencje i domy mediowe

FacebookIconXIcon
    Elżbieta

29.05.2020 09:11

Nie polecam Pomimo że byłam klientką tej firmy i spłacałam pożyczki nowej nie dostałam Nie polecam
    Jak tam

19.11.2019 21:38

Jak atmosfera po wymianie CEO? Coś się zmieniło? Kto teraz zarządza firmą? Ktoś z centrali jest na miejscu?
    Gość.

11.10.2019 18:52

Witam, widziałam ofertę pracy w windykacji. Warto iść na rozmowę? Da się wyciągnąć więcej niż 6k na rękę?
    OMG

17.10.2019 14:54

XD takiej kasy w Wandoo nigdy na oczy nie zobaczysz :))
    Ooo

29.09.2019 10:49

Kogo zwolnili? :)
    Ooo

04.10.2019 17:29

Na szczęście od ponad roku nie
    Ja to ja

05.10.2019 21:17

Piotra CEO
    Ann.

23.09.2019 10:18

Przyszła kryska na matyska.
    Wera99

21.09.2019 09:54

..... Oooo!!! Zwolnili go?????? Wreszcie i nareszcie :)
    Ciekawski

19.09.2019 12:53

Wandoo szuka teraz ludzi do obsługi Klienta. Jestem zainteresowany, czy warto tam iść? Jakie wynagrodzenie oferują ludziom z konkurencji?
    Irgendwie

04.06.2019 16:38

Dobrze, że ktoś wreszcie ma na tyle odwagi żeby napisać właśnie parę słów prawdy. Trzeba prawdę nazywać wprost-tak jak pisałem tu wcześniej nie będzie dobrze w tej firmie dopóki jeden z kapitanow ogarnięty mania wielkości będzie dalej zarządzał zespołem. Atmosfera ciągłych niedomówień, kretactw i wyników które znikają w tajemniczy sposób. Nikt nic nie wie. Ale dóbrze, że możemy podzielić się tu aby ostrzec się wzajemnie przed tymi manipulatorami..
    Gosc

03.06.2019 23:22

Pracowałem w tej firmie 4 m-ce i szczerze odradzam. Jak każda placówka chce złowić gruba rybe-dzianego klienta. I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że Wandoo Finace nie ma nawet wędki do tego celu. Oferta jest stworzona tak aby oblupic finansowo klienta,bo oprocentowanie jest b. Wysokie. Klienci są bombardowania telefonami, że termin już minął i że jeśli nie zapłacia albo refinansuja to poniasa konsekwencje finansowe w firmie windykacyjne. Wielki postrach dla klientów, którzy mają to głęboko gdzieś, bo nawet tel. Nie odbierają. Ten kto wybiera się do firmy Wandoo musi być też przygotowany na to że będzie ciśnienie że strony kierowników, którzy są najzwyklejszymi prostakami i potrafią odzywać się do konsultantow w wulgarny sposób. Pracowałem już w wielu firmach i nie widziałem JAKOSCI na tak niskim poziomie. I w sumie co tu się dziwić, kiedy liczy się tylko to żeby obedrzec klienta z kasy. Nad całością projektu czuwa właściciel Pan P. , który nie będzie zwracał sobie głowy takimi problemami, bo już dawno od nich umyl ręce. Jedyna zaletą tej pracy jest gwarantowana umowa o prace na pierwsze 3 m-ce probne, która nie ma się co oszukiwać proponuję dzis każdy szanujący się pracodawca. Reasumujac:nie polecam pracy w Firmie Wandoo bo ściąganie z klientów takich %jest b. mało rozwojowym zajęciem a chamskie odzywki że strony superwajzorow świadczą o traktowaniu człowieka jak śmiecia. Co jak co, ale tym co się liczy jest przede wszystkim współpraca oparta na zasadzie partnerskiej, do czego firma ta nie dorosla. Pozdrawiam
    Zainteresowany

20.03.2019 21:19

Witam, Jestem zainteresowany pracą w firmie Wandoo. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak wyglada praca w firmie? • Ile wynosi miesięczna pensja na poszczególnych działach? • Co jaki czas są przerwy jeżeli ktoś jest palaczem? • Jakie są premie? • ogólna atmosfera ? Z góry dzieki za odpowiedz! ;)
    Niefortunny

17.01.2019 22:43

Do dziś mi słabo jak przypomnę sobie o Klaudii ???????? sytuacja w firmie nieciekawa oszukują i kręcą no i ciągła rotacja... Moje sugestie dla Wandoo Finance Sp. z o.o.: . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: .
    były

15.03.2019 12:17

A co się z Klaudią stało?? Mi się w firmie źle nie pracowało choć bałagan był i to nie mały...
    Syf

04.11.2018 16:56

Słaba atmosfera, mimo zmian, dalej wielki bałagan.
    Admin

22.10.2018 11:20

Super ludzie, super praca
    ...

09.05.2018 17:23

Atmosfera w firmie jest dramatyczna.
    Kari

16.05.2018 19:00

Możesz opisać dlaczego? Mam rozmowę niedługu ale widzę, ze opinie są nieciekawe :(
    ...

18.05.2018 05:50

Przeczytaj sobie poprzednie opinie - 100% prawdy. Kilka miesięcy temu było to inne miejsce. Jak jesteś znajomą/znajomym "Prezesa Sprzedaży" to masz dobrze. A jak nie no to cóż - powodzenia. Co do atmosfery sam/a się przekonasz.
    rozwielitka

07.05.2018 18:42

Bylam na rozmowie - paranoja, bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydata
    Oszukana

03.05.2018 21:31

Nie polecam pracy w tej firmie. Na rozmowie kwalifikacyjnej cuda wianki a w praktyce słabiutko... Może dla studenta albo dla osoby bez ambicji...
    Irgendwie Irgendwo Irgendwann

01.05.2018 08:22

Ok, praca w firmie Wandoo była naprawdę w porządku. Wszyscy się lubiliśmy, zależało nam na firmie, osiągaliśmy targety, które były, delikatnie mówiąc bardzo ambitne. Większość osób się angażowała ponad zakres swojej pracy. Z przełożonymi dało się porozmawiać, dogadać, a nawet przekazać swoje pomysły do realizacji. Atmosfera była naprawdę fajna - taka minikorporacja, z ludzką twarzą. Ale, jak to mówią, nic nie może przecież wiecznie trwać. I tak też się stało, wraz z pomysłem zatrudnienia z konkurencji osoby zarządzającej sprzedażą, która epicko zruinowała całe miejsce i zespół. Od czasu zatrudnienia tej osoby, wszystko zaczęło się zmieniać. Począwszy od kłamstw, niedomówień, manipulacji dotyczących targetów, systemu premiowania, zakresu obowiązków poszczególnych działów, bezsensownych obietnicach, skończywszy na tym, że do zespołu zaczęto dołączać osoby z kręgu jego znajomych, najpewniej na korzystniejszych warunkach. Nowe zasady, nowe procedury, które w zasadzie nie mają żadnego sensu, atmosfera, którą nożem można kroić. Kłamstwa na rozmowach kwalifikacyjnych, obiecywanie złotych gór potencjalnym kandydatom na pracowników na fejsie w "zweryfikowanych" grupach dla poszukujących pracy, pisanie o zarobkach rzędu 5000 netto, chociaż faktycznie jest to o wiele, wiele mniejsza kwota + beznadziejne podejście do stałych pracowników. Nie wspomnę tu o zrealizowanym pomyśle dresscode'u, w firmie, w której zarabia się 2 tysiące na rękę w większości działów podstawy, wymagaj garnituru od facetów, od kobiet stroju biznesowego, bo w konkurencji, w której ta osoba pracowała tak było, brawo! xD Faktycznie, ma to baaaaaaaaardzo duży wpływ na jakość pracy, kulturę pracy w firmie, w której żadna z osób nie ma fizycznego kontaktu z Klientem. Dobitnym dowodem na to, jak bardzo jest źle jest fakt, ile osób się zwolniło w przeciągu ostatnich kilku miesięcy i złożyło wypowiedzenie. Smutne, przykre, ale prawdziwe. Tonąca łajba z dwójką kapitanów na wzburzonym oceanie, z której jeden odurzony złudzeniem wielkości i wiedzy drugiego, ma klapki na oczach, drugi zaś próbuje, celowo, lub nie, posłać ją na dno, wmawiając, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
    janniepospieszny

01.05.2018 22:03

To wychodzi na to, że każda firma pożyczkowa stosuje te same praktyki na pracownikach którzy tworzą firmę. Przenosić się z jednej do drugiej, gdzie są podobne warunki i podobne założenia względem podwładnych nie ma sensu. Już lepiej zmienić branże. thx
    janniepospieszny

27.04.2018 22:32

Na jakie maksymalne wynagrodzenie może liczyć osoba z kilkuletnim doświadczeniem w windykacji?
    Popo

30.04.2018 06:37

Raczej nie za dużo, może 2300 - 2500 max.

19.04.2018 13:45

Preaca na obsłudze klienta: robisz windykacje (dzwonisz do klientow po terminie), obsługę sprzedaż i weryfikacje wnioskow. Połączenia Non stop wpadają bo brakuje rak do Pracy, bo wszyscy uciekają. A wszystko to za 2 tys netto, na rozmowie obiecują cuda wianki z których nic nie ma niby jest 500 zł premii które i tak niby wszyscy dostają a potem nici, bo rozliczasz sie z ilości w sumie połączeń wychodzących jakie wykonujesz i ciężka atmosfera, bardzo ciężka.

19.01.2018 14:28

Polecam pracę w Wandoo! Super atmosfera i świetni przełożeni! Idzie się ze wszystkim dogadać! :)

Zostaw merytoryczną opinię o Wandoo Finance Sp. z o.o.