Hale Carlo - Producent hal

Adres: Kilińskiego 1, 47-300 Krapkowice

NIP: 1990110827 KRS: 0000461891

Hale Carlo - Producent hal
3 24 130 5 1

Opinie o Hale Carlo - Producent hal

Filtruj opinie po kryteriach:

Pawelek
 Opinia

The director, like everyone else in this company, is hacked at the payment .... the ground that they have a secretary is a brazen sukaaa ..... he can laugh in the eyes of us Poles we should not leave it ... looking for people who are able to go to the court as witnesses of the situation and ......... Der Direktor, wie alle anderen in dieser Firma, ist von der Bezahlung gehackt ... der Grund, warum sie eine Sekretärin haben, ist eine dreiste Sukaaa ... er kann in den Augen von uns Polen lachen. Wir sollten diesen Weg nicht verlassen ... nach Leuten suchen, die gehen können vor Gericht als Zeugen der Situation und ....

Pomocna?
TakNie
Pawelek
 Opinia

Dyrektor jak wszyscy w tej firmie maja (usunięte przez administratora) na platnosci ....grunt że oni maja a sekretarka to bezczelna sukaaa .....potrafi sie smiac w oczy My Polacy nie powinnismy tego tak zostawic ... poszukuje ludzi ktorzy sa w stanie pojsc do sadu jako swiadkowie zaistnialej sytuacjii ....

Pomocna?
Tak1Nie
Konstanty
 Opinia
@Pawelek 20.07.2019 08:38

Daj maila

Pomocna?
TakNie
Pawelek pracownik
 Opinia

Siano wy skurwysunyyy pizdochlasty jebaneee

Pomocna?
TakNie
Obleśśna ingaa
 Opinia
@Pawelek pracownik 19.07.2019 12:34

Prędzej siano skosisz nożem do masła nisz ci zapłaci

Pomocna?
TakNie
Pawelek
 Opinia
@Obleśśna ingaa 19.07.2019 12:46

Haha racjaa ???? te male (usunięte przez administratora) nie placa jiz 2 miesiace sie splacaja I nichujaa ale już zglosilem to do pipu I zobaczymy jak w gacie beda sralii a mam sporo dowodow czyli sprawa wygranaa

Pomocna?
TakNie1
anonim
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ. NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ TAM NIE SPRZEDAWAJCIE DO NICH I NIE ROBCIE DLA NICH USŁUG.

Pomocna?
TakNie
Zbigniew
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Uwaga uwaga uwaga na niego !

Pomocna?
TakNie
Pawełek dupek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zbigniew 12.07.2019 21:19

Uwaga uwaga na nich bardzo dobrzy pracodawcy :) Pawełek

Pomocna?
TakNie
lukaszek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pietna przedstaw sie . Zbiore sie z toba i przeoramy pole , wyrwiemy chwasty bo na tyle nas stac. Kiedy zaczynamy ?

Pomocna?
TakNie
ZWIS
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@lukaszek 12.07.2019 05:42

CHWAST TO TY. KIEDY KASA?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

przyjdą cwaniaczki do pracy i będą jak myszki chodzic a tu przynajmniej moga popisać jakies bzdury - trzeba Wam wybaczyć. Macie problemy rodzinne niedługo do psychologa pójdziecie i padniecie na ryj za te oszczerstwa. Tak jak napisała Ewa to same cioty

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Ewa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

hahaha naucz sie pisac po niemiecku :)

Pomocna?
TakNie
Hubert
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Bardzo polecam ta firme, tylko złamasy ktorzy nie potrafia pracowac moga takie oszczerstwa pisac. Kazdy boi sie podpisac tylko jakies ksywki sobie wymyslaja. Kto ma jaja - nikt z Was chyba sie boicie ale czego. Zawsze jest wszystko na czas. Nie dostałes jeden z drugim pieniedzy bo pewnie cos zjebałes. Ale jak wam ulzy to piszcie moze lekarz wam pomorze. Pracowałem tam długo i nigdy z szefem nie miałem problemu.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia
@Hubert 11.07.2019 13:58

ZJ PISZE SIĘ POMOŻE TUMANIE

Pomocna?
TakNie
Grabowski
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje i jestem zadowolony - jestem ciekawy komu tak zalezy zeby tyle negatywnych wpisów robic na HC. Tam pracuje okolo 50 ludzi i sa zadowoleni. Ktos zmienia sobie nicki i pisze takie bajki. Moze byles lewusem i tylko na miotle latałes i dlatego jestes taki zły. A moze byles (usunięte przez administratora) i otrzymales nagrode kopa ? Ta wlasnie firma nie pozwala nieudacznikom dłuzej pracowac niz miesiac.

Pomocna?
TakNie
AAANNNDDDRRRZZZEEEJJJ
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Grabowski 11.07.2019 14:13

ZENADA CO PISZESZ (usunięte przez administratora)ALE ROZUMIEM DOSTAJESZ KASE ZA TO A MOZE TO SAM prezes WE WŁASNEJ OSOBIE TAKIE GŁUPOTY PISZE LUDZIE W KRC WIEDZĄ ŻE JESLI TAM PRACOWAC TO TYLKO ZA KARE NIKT TAM NIE BEDZIE PRACOWAŁ Z WŁASNEJ WOLI

Pomocna?
TakNie
ZUPKA KUKSU
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Grabowski 11.07.2019 14:13

50 LUDZI TU PRACUJE WIEKSZOSC TO KIEROWNICY PROJEKTANCI A ILU MONTEROW POCHWAL SIE CALEJ POLSCE NIE JEST TAK ZE WSZYSCY WAS OLALI PRZEZ (usunięte przez administratora)Z KASA MOJ NICK TO TO CO MOZNA TAM MIEC ZA TYDZIEN PRACY

Pomocna?
TakNie
OBWISLE CYCKI JEGO LASKI
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@ZUPKA KUKSU 11.07.2019 15:59

RACJA

Pomocna?
TakNie
ŁYSY CZŁOON MIEDZY SUTAAMI ING
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

PREZESIK TY JUSZ SIE NIE WYBRONISZ . POWIEDZ SE PRZED LUSTREM ZE NIKOGO NIE OKRADLES- PRACOWNIKOW DOSTAWCOW KLIENTOW. TO JEDYNA OSOBA CO CI UWIERZY TO TWOJE ODBICJE W LUSZTRZE

Pomocna?
Tak2Nie
AAANNNDDDRRRZZZEEEJJJ
 Opinia

zacznijmy od tego ta pseudofirma zapytaj na ulicy ludzi co o tym dziadostwie mysla bedziesz mial tego obraz ty pseudo zadowolony paja..... ilu ludzi sie nie nadaje do pracy az trzeba ekipe z poznania brac bo tam go nie znaja i co jest takiego fajnego w tej firemce ?????? nie powiem dno i wodorosty bo to jest kupa kamieni i guwna ile bierzesz za takie opinie moze bys moja firme wychwalil HAHAHAHAHAHA

Pomocna?
TakNie
pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

ten (usunięte przez administratora) jest wolny a my nie mamy wyplat co to ma byc wiem ze ta gnida to czyta zaplac nam ty (usunięte przez administratora) oszuscie taki opis twojego guwna tez trafi na niemieckie opinie o firmach dno i wodorosty a pod nimi twoja firemka czyli masa gowna ty pseudo biznesmenie

Pomocna?
TakNie
Fajne forum
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Jak ktoś zna to poproszę o adres zamieszkania pana z j . Ale nie ten oplombowany przez komornika w Krapkowicach. Mamy parę spraw do omówienia.

Pomocna?
TakNie
BYLY PRACOWNIK
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Fajne forum 10.07.2019 15:58

(usunięte przez administratora)ul. nie za bardzo znam moge podpowiedziec

Pomocna?
Tak1Nie
PRACOWNIK PRODUKCJI
 Opinia

czemu inspekcja pracy sie tym dziadostwem nie zajmnie dzis jest 10 07 2019 pytanie o wyplate i odpowiedz ze we wtorek 16 07 2019 czy to nie jest oszustwo a inspekcja pracy nic nie robi mimo setek sygnaluw na temat tej firmy pan Z.J. oczywiscie juz wyjechal do siebie pod krakow a pracownikow i wszystkich innych ma w (usunięte przez administratora) szkoda ze panstwo w takich sytuacjach nie dziala mozna oszukiwac i jest sie bezkarnym

Pomocna?
Tak2Nie
Wzwód
 Opinia
@PRACOWNIK PRODUKCJI 10.07.2019 11:26

Możesz wysłać anonim do PUP

Pomocna?
TakNie
andrzej K.
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

uwazajcie na te firme (hale carlo hall rent ) szefem jest (usunięte przez administratora) ktury wykorzystuje wszystkich pracownikow kontrachentow i wszystkich kturzy maja z nim stycznosc jak szukacie pracy to nie tu chyba ze nie chcecie wyplat w terminie macie swoje ubrania narzedzia osobiste nerwy ze stali i wygodne buty do biegania po wyplate

Pomocna?
TakNie
Anet
 Opinia

Firma na najwyzszym poziomie. A po wpisach widac jak niektórzy chca sie wywindowac na HC. I podaja swoj numer co za pajace. Ci co pisza te zle opinie widac jak sie boja podpisac. Cwaniaczki podpiszcie sie czy macie cos do ukrycia. Pracowalem i nie moge nic powiedziec na zarzad.

Pomocna?
TakNie
PRACOWNIK PRODUKCJI
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anet 13.06.2019 23:27

ZARZAD JAKI ZARZAD TO WYTLUMACZ WSZYSTKIM GDZIE MOJA WYPLATA JEST 10 LIPIEC MOZE DOSTANE 16 MOZE LEPIEJ NAPISZ ILE BIERZESZ ZA TAKIE OPINIE ALBO MOZE TO KTURYS Z PRZYDUPASOW PSEUDOPREZESA Z.J.

Pomocna?
TakNie
Pawelek pracownik
 Opinia

Pracowac I nie narzekac ! Za darmo nic nie maa

Pomocna?
TakNie
PRACOWNIK PRODUKCJI
 Opinia
@Pawelek pracownik 09.07.2019 10:17

ZA CIEZKA ROBOTE W TYM DZIADOSTWIE TEZ NIC NIE MA TYLKO UPYCHANIE Z.J. KIESZENI

Pomocna?
TakNie
Przestrzegam!
 Opinia

Proponuję omijać szerokim łukiem! Zacząć należy od tego, że dział kadr to porażka! Mam wrażenie, że jest tylko po to by zapewnić właścicielowi ochronę przed ewentualnymi problemami z inspekcją pracy a nie zadbać o przestrzeganie prawa pracy i praw pracowników! Jedyny dokument jaki dostaniesz do ręki to kopia umowy o pracę, z klauzulami, które kodeks pracy zlikwidował w 2016 roku, bez informacji o dodatkowych warunkach zatrudnienia! Dadzą ci do podpisu jeszcze kilka dokumentów, ale ich kopii nie otrzymasz! Czas pracy na umowie nijak ma się do rzeczywistego czasu pracy! Zapomnij o prawie do 14-to dniowego nieprzerwanego urlopu, szef zawsze znajdzie powód, dla którego nie możesz go wziąć! Co do warunków pracy: - praca w zimnych pomieszczeniach, w zasadzie można powiedzieć, że "pod gołym niebem", ale o obowiązku zapewnienia ciepłego posiłku zapomnij! - brak sprzętu do podnoszenia dużych konstrukcji, musisz je podnieść sam, lub prosić "kolegów" o pomoc. Efekt, kręgosłup po kilku miesiącach pracy po prostu wysiada! - ubranie robocze musisz mieć swoje, o ekwiwalencie na jego pranie - oczywiście zapomnij! - zero socjalu, ale to już smutna norma u większości tego typu pracodawców. Jedna niestety z wielu firm, które żerują na swoich pracownikach, co tu dużo mówić, zwykle nieświadomych swoich praw! Czytając pozytywne "opinie" spójrzcie na daty ich zamieszczenia, nie trudno się zorientować, że piszą je osoby, którym zależy by opinia o firmie w internecie była dobra, a nie ludzie, którzy byli tam zatrudnieni, ci bzdur o "super atmosferze i warunkach pracy" w życiu by nie napisali z prostego powodu - czegoś takiego tam nie znajdziesz! Jeśli szukasz stabilnej pracy i przyzwoitych warunków to, tak jak napisałem na początku - omijaj z daleka!

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia
@Przestrzegam! 14.03.2018 14:08

Ciekawe skąd wynajdujesz takie bzdury? To co w tym temacie napisałeś jest jedną wielką bujdą na resorach. Wszystkie Twoje słowa "kolego" nijak mają się do warunków, które opisujesz. Może i tak było ale kilkanaście lat temu. Ja tu pracuję już od dłuższego czasu i jakoś chwalę sobie pracę. Mam kopię wszystkich podpisanych przez mnie dokumentów, ubranie robocze, wszystkie narzędzia potrzebne do pracy. Urlop zawsze można dogadać odpowiednio z kierownikiem, tylko trzeba umieć rozmawiać. Skoro jesteś taki mądry w anonimowym opisywaniu firmy to przedstaw się z imienia i nazwiska.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wołodymyr
 Opinia
@Przestrzegam! 14.03.2018 14:08

Ta. Jezt tak jako piszesz. Oszusty na całego. Nie pracowac tam. Nie ma nic. Masz tylko rece do pracyi. Od fyrymy nie dostaniesz nic. Nawet zwykłe narzendzia. Oszukujom a wlasciciel ma co to lepsze auta za twojom prace Oszusty

Pomocna?
Tak11Nie
Krapkowice
 Opinia
@Przestrzegam! 14.03.2018 14:08

Brawo!!!!! Negatywne opinie znikają na prośbę pracodawcy ale pewnie mają jakiś limit. Moich negatywów już też tutaj nie widzę. Twoja pewnie też znuknie. Same nowe pozytywne opinie, które sami sobie piszą to fakt! Jakoś sie trzeba bronić! Omijać z daleka! Firme zresztą każdy zna wystarczy zapytać. Jest tak jak piszesz! Oj biedni Ci ludzie, a zima idzie :(

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BigBoyBitShit
 Opinia
@Krapkowice 12.09.2018 23:55

Omijajcie firmę szerokim łukiem!!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Pawelek
 Opinia
@Przestrzegam! 14.03.2018 14:08

Firma zalega mi z wyplata 1700pln juz 3tydnien czekam I wszyscy maja (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Montera
 Opinia
@Pawelek 27.06.2019 14:40

Zapomnij o pieniądzach. Nawet po wyroku sądowym ich nie odzyskasz. Firma jest na fikcyjną fundację i na słupa. Przykre że w Europie w XXI wieku takie rzeczy się dzieją i nie ma sposobu na przestępcę.

Pomocna?
TakNie
Polplan
 Opinia
@Przestrzegam! 14.03.2018 14:08

Podbijam wątek

Pomocna?
TakNie
BYLY PRACOWNIK
 Opinia
@Andrzej 16.03.2018 22:04

kilkanascie lat temu tej parszywej firmy nie bylo to jest bezczelna glupota

Pomocna?
TakNie
BYLY PRACOWNIK
 Opinia

WITAM PRACOWALEM W TEJ PSEUDO FIREMCE WSZYSTKIM ODRADZAM BANDA (usunięte przez administratora)DO TEGO FAŁSZYWA FUNDACJA I WLASCICIEL SLUP KAZDY MIAL W TYLKU JAK KONSTRUKCJA STOI JAK JEST WYKONCZONA JA TEZ BO CALY CZAS MYSLI SIE O PIENIADZACH CZY SIE DOSTANIE CZY NIE ILE RAZY ROBILEM BEZ UMOWY A WARUNKI PORUWNYWALNE JAK W OBOZACH PRACY WE WLOSZECH ZENADA TAK JAK CALY TEN PSEUDO PREZESIK (usunięte przez administratora) TRZYMAJCIE SIE OD TEGO DZIADOSTWA Z DALEKA BO TO JEDEN WIELKI PRZEKRET

Pomocna?
Tak2Nie
PH
 Opinia

UWAGA NA TĄ FIRMĘ !!!!

Pomocna?
TakNie
Ona
 Opinia

Widzę ze szukają zastępcę kierownika produkcji. Ciekawe ile można wyciągnąć u nich na tym stanowisku i czy są chętni zatrudnić kobietę?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Ona 10.04.2016 13:12

Oficjalnie 1700 zł A pod stołem 3000

Pomocna?
TakNie
Transmatic
 Rekomendacja

Witam, przestrzegam wszystkie firmy transportowe przed świadczeniem usług na rzecz Hale Carlo Krapkowice gd(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Przemo
 Opinia
@Transmatic 05.07.2019 12:20

I masz to jak w banku ze(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Transmatic
 Opinia

Witam, przestrzegam wszystkie firmy transportowe przed świadczeniem usług na rzecz Hale Carlo Krapkowice gdyż firma ta od ponad 60 dni nie uregulowała płatności za dokonany transport. Szef od 2 miesięcy unika kontaktu.

Pomocna?
Tak2Nie
Ginius
 Opinia

(usunięte przez administratora)Nikt nie jest w stanie udzielić jakiejkolwiek informacji.

Pomocna?
Tak3Nie
Transsped
 Opinia
@Ginius 06.06.2019 21:39

Zapomnij. Tylko droga sądowa.

Pomocna?
Tak1Nie
Anett
 Opinia

Ostrzegam. Trzymajcie się od nich z daleka jako klienci, dostawcy lub potencjalni pracownicy! Nie dajcie zarabiać (usunięte przez administratora)!

Pomocna?
Tak12Nie1
anonim
 Opinia
@Anett 27.05.2019 20:17

Bezpodstawne oszczerstwa...

Pomocna?
TakNie
Anett
 Opinia
@anonim 03.06.2019 10:01

Tak??? A ilu ludzi szukałeś?? Pracowników, dostawców, podwykonawców?? Ilu klijentów? Ilu wisisz pieniądze? ŚMIECHU WARTE. Nie masz zeby zapłacić a majbachem jezdzisz. Pracowałam u ciebie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Dokładnie złośliwi ludzie piszą różne rzeczy, tylko każdy się boi napisać jak sie nazywa. Pozytywnych opini bedzie wiele ponieważ pracuje w tej firmie 5 lat i jest bardzo dobrze - pijaki , nieroby zawsze znajdą sobie wymówienie że jest najgorzej. Obserwujemy prawie każdego dnia ktoś przychodzi popracuje 1- 2 dni i nawet nie powie dlaczego go już nie ma. Dlaczego bo nieroby dostają 500 + to po co pracować. Nie ma sprzętu do podnoszenia haha dobrę co z głąb to napisał to nie wiem ale to świadczy tylko o nim jaki jest głupi i nie wie co to jest sprzęt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Pracownik 07.10.2018 11:48

Pracownik co ty za bzdury piszesz jak wy sie tam upominacie co 10 danego miesiąca o swoje własne wynagrodzenie czy to znowu pisał Zbychu albo jego żona.

Pomocna?
Tak1Nie
Pat
 Opinia

Również pracowałem w Hale Carlo przez 8 miesięcy i wiele złego powiedzieć nie mogę, raczej dobre rzeczy. Typowa średnia prywatna firma. Plusy to wypłata zawsze na czas, w pełni legalne zatrudnienie, obietnice szefostwa pokrywały się z czynami, zarobki na poziomie umiejętności zatrudnionych. Atmosfera między pracownikami bardzo dobra, szef sprawiedliwie podchodzący do wszystkich spraw.

Pomocna?
Tak2Nie2
Włodek
 Opinia
@Pat 06.02.2018 07:28

Firma przekręt

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krysia123
 Opinia

(usunięte przez administratora) Nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Megy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@krysia123 23.01.2019 14:18

Nie karmcie (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kan
 Opinia

tel o płatności 512 988 800

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@kan 30.11.2018 13:25

Nie do końca jasne jest, czemu ma służyć informacja zawarta w Twoim komentarzu. Jest to bowiem forum, na którym użytkownicy wypowiadają się na temat szeroko pojętych warunków zatrudnienia w Hale Carlo - Producent hal. Byłeś kiedykolwiek pracownikiem w tejże firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Hale Carlo - Producent hal - Krapkowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej