BG Production Sp. z o.o.

Adres: Wieniotowo 67, 78-111 Ustronie Morskie

NIP: 3020000967 REGON: 320940422 KRS: 0000374177

BG Production Sp. z o.o.
3 14 6 1

Opinie o BG Production Sp. z o.o.

Poinformowana.

Panie kaszana wraz z Kaśka , nie pieprz Pan plot o zakładzie. Ze są reklamację itp... W swoje gniazdo się nie sra....

On..
@Poinformowana. 16.01.2019 18:52

Kaszana.wie wszystko co się dzieje w zakładzie, dobrze poinformowany przez Kasię (jego (usunięte przez administratora) (brygadzistka) z wedzarni.????????????????

Pracownik

Ulizany wrócił z urlopu i znowu zaczyna się bałagan. Jak go nie było Kamila świetnie dawała sobie radę, jest otwarta na sugestie pracowników, można było z nią każdy problem rozwiązać. Ten tylko wrócił i sieje ferment, musi być tak jak on chce i nikt nie ma nic do powiedzenia, nie docierają do niego żadne argumenty(chyba przez ten żel). Dzięki temu że był na urlopie ludzie psychicznie odpoczeli.

Białogardzianie

Dnia: 11.12.2018 23:14 Dyrektor Spółki napisał: "- z żalem stwierdzam, iż spółka nie posiada zbyt dużej konkurencji na rynku lokalnym, gdyż niestety spółki zaliczane do grona „dużych podmiotów” analizują poszczególne rejony Polski pod kątem atrakcyjności lokalizacyjnej z uwzględnieniem czynników makroekonomicznych, takich jak: dostępność zasobów ludzkich (tu priorytet mają duże aglomeracje), infrastruktura drogowa, dostępność do portów, lotnisk, bliskość połączeń autostradowych, potencjalne benefity (zwolnienia z podatków, itd.). Niestety Gmina Białogard nie jest liderem żadnego z powyższych kryteriów, zaś dodatkowo spółka pomimo lokalizacji w Strefie Ekonomicznej nie czerpie z tego tytułu korzyści, tzn. nie jest zwolniona przez Gminę z podatków jako nowy inwestor, podczas gdy sąsiedni Koszalin oferuje decyzją Prezydenta Miasta zwolnienia z podatków dla nowych inwestorów kształtujące się na poziomie od 10 lat począwszy od momentu oddania inwestycji (okres może zostać odpowiednio wydłużony zależnie od skali inwestycji oraz liczby stworzonych miejsc pracy). Poniższe wynika z kalkulacji zarządców poszczególnych gmin, iż zwalniając inwestora z podatków, stworzy on miejsca pracy, co pozwoli na generowanie składek na ubezpieczenie społeczne, jak również wpłaty podatku dochodowego przez poszczególne osoby zatrudnione w miejsce wypłacanych świadczeń socjalnych stanowiących dodatkowo obciążenie budżetu gminnego, - firma jako nieliczna w okolicy przełamała zmowę płacenia zasadniczego minimalnego wynagrodzenia za pracę, co do której to kwoty nieformalnie porozumiały się niektóre okoliczne mniejsze firmy, aby nie musieć między sobą konkurować o pracownika, - aktualnie ze względu na wysoki poziom bezrobocia w okolicy (np. Kołobrzeg ok. 3,5%, Koszalin ok. 4,5%, Białogard 12,5% osób oficjalnie zarejestrowanych jako bezrobotne – wskaźnik nie uwzględnia „szarej strefy" oraz osób nie zarejestrowanych w Urzędzie Pracy) zainteresowanie pracą przez osoby poszukujące zatrudnienia jest tak duże, iż spółka czyni maksymalne starania rozrostu produkcji i sprostaniu problemom ekonomicznych okolicznych mieszkańców," Bardzo się cieszymy, iż pozyskaliśmy tak łaskawego pracodawcę w naszym mieście, który zrezygnował z innych benefitów jakie przysługują nowym inwestorom po to by nas uszczęśliwić. Dziękujemy.

Ten co czyta

Panie Dyrektorze pięknie i przejrzyście pan to napisał. Ale nie odpowiedział Pan na proste pytanie dlaczego kilkanaście osób nie ma wypłaty na koncie a dzis już 12. Przecież oni mają rodziny pracują uczciwie wypłata powinna być do 10 a nie po 10. Czy potrafi Pan odpowiedzieć na to pytanie .Dlaczego

Dyrektor Spółki
Zweryfikowany użytkownik
@Ten co czyta 12.12.2018 07:24

Niestety przyczyną jest błąd techniczny w postaci braku wyeksportowania listy osób, które zakończyły stosunek pracy z systemu kadrowego do systemu kadrowego przez Dział Kadr. Gdy ten błąd został do mnie zgłoszony dnia 10.12, natychmiast podstawiłem do dyspozycji środki na uzupełnienie list. Jest to typowy błąd ludzki, który został natychmiastowo wyprostowany i uzyskałem wyjaśnienie od osób prowadzących, iż taka sytuacja już się nie powtórzy, za co najmocniej w imieniu Spółki przepraszam.

Ciekawy.
@Ten co czyta 12.12.2018 07:24

I czy w tym przypadku pracownik nie powinien otrzymać od pracodawcy odsetek za zwłokę?! Nic nas nie obchodzi kto i gdzie popełnił błąd!! W bankach nie pytają nas dlaczego nie ma wpłaty np za ratę tylko walą duże odsetki i przy okazji przez te wasze błędy które występują zbyt często buduje się nam negatywna historia kredytowa, więc panie dyrektorze przestańcie robić ludzi w Ch...!!!

Wera

Panie Dyrektorze ludzie zadają tu dużo pytań panu na temat kar za chorobowe .Czemu nie odpowie pan na te pytania czy ten co jest tydzień na zwolnieniu i ktoś kto jest po zabiegach i 2 miesiące na zwolnieniu jest tak samo karany .

Ciekawy.
@Wera 17.12.2018 01:32

Pan Dyrektor nie odpowie. To proste. Nasz rząd nas doi to dlaczego BG production w Białogardzie nie może.

Zosieńka56

Chłopaki na magazynie mają (usunięte przez administratora) Sajgon...brak porządku,nikt tego nie pilnuje. Kazdy robi co chce. Pracują w mrozni i szokowni. Szkodliwego nie placą,totalne olewanie. Zarabiają tak samo jak wszyscy. Zgadzam sie,z w/w rozmowcą,ze produkcja powinna mieć placone wiecej. Chcesz trafić do (usunięte przez administratora)? BG Production stoi otworem ... ????

Paweł
@Zosieńka56 14.12.2018 16:07

Czy nie ma kierownika, który odpowiadałby za porządek i organizację pracy na magazynie? Jesteś w stanie przedstawić, jak wyglądają warunki zatrudnienia, które otrzymują pracownicy magazynowi? Nie mam doświadczeń związanych z pracą w firmie BG Production, dlatego chciałbym dowiedzieć się, jak to wygląda.

Mietek

Panie "Dyrektorze" a teraz proszę powiedzieć ile ważą palety w BG i powiedzieć czy jest tak idealnie. Nie będę się przedstawiał, nie muszę. Mi się praca podoba, zarobki również, tylko proszę nie pisać, że jest idealnie.

Ciekawy

Panie Dyrektorzy, proszę odpowiedzieć wprost na to pytanie:jak firma podchodzi do pracowników będących na zwolnieniach chorobowych? Czy po powrocie do pracy z chorobowego trzeba ten czas który się nie było w pracy odpracowywac za najniższe wynagrodzenie? Nie chodzi mi tu o tak zwane zwolnienie kacowe, takie które trwa kilka dni. Chodzi tu o zwolnienia np. szpitalne, gdzie pracownik miał złamaną rękę czy nogę. Takie zwolnienia są długoterminowe. Pracownik po powrocie z tego zwolnienia wykonuje dalej swoje obowiązki tak jak najlepiej potrafi więc dlaczego firma go dodatkowo każe?Proszę o odpowiedź na to pytanie, które już we wcześniejszych wpisach ktoś zadawał.

Mietek

@Dyrektor Spółki Skoro jest Pan taki wykształcony z prawa, to proszę podać pierwszy z brzegu przykład ile wynosi dopuszczalna masa palety ciągniętej przez pracownika wózkiem ręcznym? I przy okazji ile ważą palety w tym idealnym pod względem prawnym zakładzie? Jest mnóstwo brudów które można by wyciągnąć na światło dzienne, ale po co to? Proszę jednak nie chwalić się wykształceniem i idealnoscia bo najwidoczniej nie do końca Pan wie co się dzieje na zakładzie. Pozdrawiam

Dyrektor Spółki
Zweryfikowany użytkownik
@Mietek 12.12.2018 16:30

1.) Trzymając się litery prawa - wózek może wraz z ładunkiem ważyć max 450 kg. Przepis nie odnosi się do ilości pracowników, a wyłącznie do masy wózka (Dz.U. 2000 Nr 26 poz 313 § 21. 1). Czyli nie ma znaczenia ilu pracowników ciągnie wózek jeśli tylko nie przekracza on masy całkowitej 450 kg. 2.) proszę o podanie swojej godności oraz zjawienie się u mnie w gabinecie Panie "Mietku", skoro jest Pan taki odważny, abyśmy mogli porozmawiać osobiście. Jeśli jest Pan taki odważny i poda mi swoją godność, ja chętnie pierwszy zjawię się u Pana. 3.) Nie muszę się chwalić niczyim wykształceniem, po prostu żal jest czytać komentarze osób, które z jakiegoś powodu zatrudniły się w spółce, po czym uważają, że dzieje im się wielka krzywda i znają rzekome "brudy", ale z sobie znanych pobudek nie będą ich ujawniać. Jako że w Polsce istnieje swoboda działalności gospodarczej zachęcam do otwarcia własnej działalności, może taka spółka założona przez Pana byłaby wielokrotnie większa i lepiej zorganizowana przez tak roztropnego zarządcę, co pozwoliłoby Panu zgodnie z Pana myśleniem na cieszenie się ogromnymi zyskami, bez wyrzeczeń, bez spędzania całego dnia w pracy myśląc o rozwoju działalności. 4.) Rozumiem, iż również w aspekcie zakładu, który wspólnie z Prezesem Zarządu wspólnie projektowaliśmy i modyfikowaliśmy każdy detal przez ponad rok czasu do momentu rozpoczęcia konstrukcji jest Pan znamienitym specjalistą i chętnie mógłby Pan udzielić trochę bezcennych porad, jak należy rozwijać działalność gospodarczą. Bardzo się cieszę, iż mamy tak znamienitego specjalistę w zakresie merytorycznym. Zapraszam raz jeszcze do ujawnienia publicznie swojej godności, będziemy mogli wymienić uwagi bezpośrednio. Ukłony

zadowolona

w BG.praca jest ok.jeżeli ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka gdzie nie pójdzie,i na jaki dział.. JA tam obleciałam już wszyskie działy i tez na lini mi się nie podobało ,ale cóż wymagają pracy, a to ze każą nam chodzic na inne działy to musimy sie dostosowac do ich pracy ,rytmu i zasad.

Pracownik
@zadowolona 11.11.2018 09:35

No na skrobanie najlepiej iść . Bo na Lini trzeba zapier... Za takie same pieniądze!!! I gdzie tu jest sprawiedliwość. Linia powinna mieć podwyżkę bo nikt tam stawać nie chce normalnie szok

Dyrektor Spółki

Szanowny Panie, co do zasady staram się nie miarkować osądy, aczkolwiek ze względu na wiele negatywnych komentarzy, chciałbym wdać się w dysput odnośnie przedstawionych argumentów co do wiedzy merytorycznej osób komentujących w zakresie znajomości Prawa Pracy połączonej z osądem, iż Dział Kadr dowodzony przez specjalistów w dziedzinie Prawa Pracy, mający wiele lat doświadczeń w tym zakresie i będący po wielu kontrolach Inspekcji Pracy w większości zakończonych nawet bez mandatu nie posiada porównywalnych w Państwa kompetencji merytorycznych w zakresie prawnym. Również moja skromna osoba z wykształceniem prawnym uzyskanym w drugim w rankingach w Polsce Wydziale Prawa Uniwersytetu Gdańskiego chętnie wytłumaczy Panu kwestie merytoryczne i prawne na każdy ewentualny zarzut potencjalnego nieprawnego działania. Podsumuję krótko konkretne fakty merytoryczne: - BG Production jest to najlepiej płacąca firma w całym Białogardzie, - wszystkie działania w zakresie Prawa Pracy są gruntownie przemyślane i zgodne z literą prawa, zaś w przypadku tezy odmiennej, proszę o konkretną argumentację swych wątpliwości. Informuję ponadto, iż spółka przeszła już wiele kontroli z Inspekcji Pracy, które na żadnym etapie nie wykazały działania niezgodnego z regulacjami prawnymi. Szanując Państwa opinie poczytuję, iż być może wiedza prawna nie jest poparta weryfikacją aktów prawnych, lecz jedynie artykułów prasowych dotyczących podstawowego, a nie równoważnego systemu czasu pracy, będącego treścią umów o pracę, - z żalem stwierdzam, iż spółka nie posiada zbyt dużej konkurencji na rynku lokalnym, gdyż niestety spółki zaliczane do grona „dużych podmiotów” analizują poszczególne rejony Polski pod kątem atrakcyjności lokalizacyjnej z uwzględnieniem czynników makroekonomicznych, takich jak: dostępność zasobów ludzkich (tu priorytet mają duże aglomeracje), infrastruktura drogowa, dostępność do portów, lotnisk, bliskość połączeń autostradowych, potencjalne benefity (zwolnienia z podatków, itd.). Niestety Gmina Białogard nie jest liderem żadnego z powyższych kryteriów, zaś dodatkowo spółka pomimo lokalizacji w Strefie Ekonomicznej nie czerpie z tego tytułu korzyści, tzn. nie jest zwolniona przez Gminę z podatków jako nowy inwestor, podczas gdy sąsiedni Koszalin oferuje decyzją Prezydenta Miasta zwolnienia z podatków dla nowych inwestorów kształtujące się na poziomie od 10 lat począwszy od momentu oddania inwestycji (okres może zostać odpowiednio wydłużony zależnie od skali inwestycji oraz liczby stworzonych miejsc pracy). Poniższe wynika z kalkulacji zarządców poszczególnych gmin, iż zwalniając inwestora z podatków, stworzy on miejsca pracy, co pozwoli na generowanie składek na ubezpieczenie społeczne, jak również wpłaty podatku dochodowego przez poszczególne osoby zatrudnione w miejsce wypłacanych świadczeń socjalnych stanowiących dodatkowo obciążenie budżetu gminnego, - firma jako nieliczna w okolicy przełamała zmowę płacenia zasadniczego minimalnego wynagrodzenia za pracę, co do której to kwoty nieformalnie porozumiały się niektóre okoliczne mniejsze firmy, aby nie musieć między sobą konkurować o pracownika, - aktualnie ze względu na wysoki poziom bezrobocia w okolicy (np. Kołobrzeg ok. 3,5%, Koszalin ok. 4,5%, Białogard 12,5% osób oficjalnie zarejestrowanych jako bezrobotne – wskaźnik nie uwzględnia „szarej strefy" oraz osób nie zarejestrowanych w Urzędzie Pracy) zainteresowanie pracą przez osoby poszukujące zatrudnienia jest tak duże, iż spółka czyni maksymalne starania rozrostu produkcji i sprostaniu problemom ekonomicznych okolicznych mieszkańców, - podstawowa stawka za godziny przepracowane wynosi 15 PLN netto za każdą pojedynczą godzinę przepracowaną. Oznacza to, iż przepracowując faktycznie tylko 168 podstawowych godzin miesięcznie, wypłata netto wynosi 2 520 PLN netto miesięcznie. Jest to minimalna wypłata uzyskiwana przez pracownika produkcji przy przepracowaniu jedynie podstawowego nominalnego czasu pracy bez jakichkolwiek nadgodzin. Ponadto wszystkie wypłaty są w pełni oskładkowane, w związku z czym podstawową wypłatę za przepracowany nominalny czas pracy w miesiącu należy powiększyć dodatkowo o 70%. Oznacza to, iż bez żadnych nadgodzin każdy pracownik otrzymuje od spółki 2520 PLN x 1,7 = 4 284 PLN, z czego kwota 2520 PLN netto, zaś 1764 PLN stanowią obligatoryjne składki ZUS pobierane przez Skarb Państwa i wynikające z przepisów prawa. W zamian za te składki każdy pracownik uprawniony jest do: opieki medycznej, świadczenia rentowego, emerytalnego, itd. Natomiast spółka ponosi minimalny koszt każdego pracownika 4 284 PLN brutto miesięcznie. Jak łatwo policzyć przy aktualnym zatrudnieniu w obu zakładach wynoszącym 600 osób, łączny koszt wynagrodzeń brutto wynosi 2,5 mln PLN miesięcznie. Proszę uprzejmie przemyśleć, czy z punktu widzenia Skarbu Państwa korzystniejsze jest posiadanie 600 osób w obu zakładach widniejących w ewidencji osób bezrobotnych, czy też zarabiających miesięcznie od 2,5 do 4 tys. PLN netto. Ukłony

Super firma

Wogole powinna się zainteresować tym inspekcja a co do wypłat to jest nie dopuszczalne dzień spóźnienia tak jest co miesiąc ktoś ma problem wogole ta firma jest super mandaty a dają pokwitowania a regulamin ktoś widzial na oczy podpisywał przy umowie kpina totalna a te wynagrodzenie ok 15 zł na bialogard to duzo ale rotacja ludzi mówi sama za siebie jak tam jest a jeszcze jedno a co to za wymysl że jak ktoś jest na zwolnieniu np 3 tygodnie potem 3 tygodnie jak wróci pracuje za najniższą krajowa bez tej premi masakra bo tak naprawdę ludzie pracują za najniższą krajową a reszta jest premia uznaniowa w tym są wasze nadgodziny zamiast 100 i 50 tak dla kogoś jak by się przyjmował bo jak się przyjmuje do tej firmy to jest super ale potem wejście na halę i komentarze pracowników odechciewa się pracować .

Hehe
@Super firma 11.12.2018 21:16

Oby Mikołaj przyniósł Ci na święta słownik jezyka polskiego i bon na prywatne lekcje z języka ojczystego, bo nawet Ukraińcy lepiej nim władają.

Super firma

10.12.2018 godzina 15 gdzie są wypłaty dla ludzi to jakaś kpina firma (Dziad BG)

Szok
@Super firma 10.12.2018 15:23

A od kiedy dzień kończy się o godzinie 15stej? Ludzie Wam ciągle coś nie pasuje, szok, dziwne, że negatywne komentarze pojawiły się odkąd zakład otworzył się w Białogardzie. Przypadek? Nie sądze. Jestem ciekaw gdzie Ci wszyscy malkontenci wcześniej pracowali i jakie miliony zarabiali ze swoim podejściem, pochwalcie się.

Wsciekly
@Super firma 10.12.2018 15:23

Dziś 11 co nie którzy ludzie jeszcze nie otrzymali wynagrodzenia za pracę ponoć lista się zawieruszyła. Niby dziś przelewy poszły ale ludzie kasy nie otrzymali. Trzeba zgłosić do inspekcji pracy

Wsciekly
@Szok 11.12.2018 16:56

Szok ty chyba czegoś nie pojmujesz dziś jest 11 a co nie którzy ludzie nadal nie dostali wypłaty z BG twoim zdaniem to jest normalne????? Nim coś napiszesz zastanów się. To ludzie ciężko pracują maja zobowiązania rachunki mają rodziny dzieci święta idą a wypłaty nie ma to jest masakra. Inspekcja pracy trzeba to zgłosić.

Haha
@Wsciekly 11.12.2018 18:26

Zgłaszajcie, wtedy zamkną firme i już żadnej na oczy nie zobaczycie :)) nie ma to jak (usunięte przez administratora) do własnego gniazda

Zniesmaczony

Ludzie wy to chyba nie macie co robić! Dzieci w przedszkolu są bardziej dorosłe. Ludzie jak ludzie wszędzie tacy sami. Nie znam zakładu żeby było idealnie. Mi się pracuje bardzo fajnie. Zamiast marnować czas na czytanie i pisanie tych bzdur weźcie się za pracę. Komu zależy ten będzie pracował. Jestem w 100% pewny że te komentarze piszą małolaty którym nie chce się pracować.

Max1978
@Zniesmaczony 09.11.2018 04:47

A ty co nawazeliinowales się komu (usunięte przez administratora) na tym zakładzie to się przedstaw i zrobimy konfrontację czy faktycznie jest ci tam super. ....wiem o każdym pracowniku więcej niż ci się wydaje .....

Pracownik
@Max1978 09.11.2018 18:50

Myślisz że Polski brygadzista będzie was po rękach całował? Jak się nie podoba to nikt siłą nie trzyma, to jest ich praca i robią co im karzą tak samo jak nasza praca jest jaka jest. Są dni gorsze jak i lepsze i za takie zarobki nie ma co aż tak narzekać bo ludzie mniej zarabiają a pracują w gorszych waronkach. Takie jest moje zdanie.

Krzysztof
@Max1978 09.11.2018 18:50

Weź się do roboty. Napisz coś o sobie nierobie.

Pracownik
@Zniesmaczony 09.11.2018 04:47

A ja pracuje w BG już dłuższy czas i sobie chwalę bardzo mi się podoba co w chcecie jak chcesz pracować to będziesz a jak nie to nigdzie wam nie będzie pasować taka jest prawda że wszędzie jest tak i nawet gorzej zluzujcie trochę bo trochę przesadzacie że żal mi takich ludzi masakra

Pracownik
@Pracownik 10.11.2018 11:04

Widzę że za pieniądze byś dał się przelecieć, pieniądze to nie środek abym dał się gnębić.

Pracownik
@Pracownik 12.11.2018 19:23

Zdrowo (usunięte przez administratora) się w czoło, mocy nie żałuj!!! Z baranami nie ma co dyskutować a jest ich sporo co niewiadomo czego chcą, tylko narzekać i nic więcej.

Pracownik
@Pracownik 12.11.2018 21:52

Proponuję Ci abyś choć raz chciał udowodnić swoje racje przed kierownikiem. Często jest tak że bez zdania racji dostaniesz opiera..... I a jak zaczniesz udowadniać swoją rację to będziesz gnębiony, będziesz wysyłany za każdym razem do najgorszych prac. Ty widocznie nie potrafisz walczyć o swoje racje. Naplują ci w twarz a powiesz że deszcz pada. Proponuję nie żałować tobie mocy, może zaczniesz myśleć owieczko.

Ktoś
@Zniesmaczony 09.11.2018 04:47

Nie wiem kim jesteś ale chyba nie wiesz co piszesz. To wszystko tu co piszą to szczera prawda nie jest tak kolorowo jak opisują w biurze. I nie malolaci. Pracuja tu ludzie którym brakuje po2- 3 lata do emerytury milczą bo nikt inny ich nie zatrudni.. A w Białogardzie trudno o pracę. Jest też wiele młodych ludzi ale zaciskają żeby bo im na pracy zależy. Zastanów się nim znów co kolwiek napiszesz

Zainterasowany

Witam. Wszyscy się uwzieli na brygadzistów a może ktoś zainteresuje się kadrami ?! Pan T. obiecuje jedno a wychodzi co innego!!! Praca jest na dwie zmiany 6-15 i 15.30-24.30 czyli 9 godzin. Stawka 15 zł na godzinę jest ale pan dyrektor zapomniał dodać że w tej kwocie zawarta jest premia !!! Czyli tak na chłopski rozum pracownik ma najniższą krajową na godzine a reszta to (premia)!W sumie wychodzi 15 zł na rękę,ale jesli ktoś pójdzie na zwolnienie lekarskie to po zwolnieniu dostaje najniższą krajową przez okres dni zwolnieni lekarskiego (5 dni chorobowe i nastepne 5 dni pracujesz za najniższą krajową).Taki mały szczegół pominięty przez kadry????

Odpowidający
@Zainterasowany 03.11.2018 15:48

15 zl na h dotyczy godzin przepracowanych. Jeśli chce Pan płacić pracownikom za to, że nie pracują to proszę założyć swoją firmę, ciekawe czy punkt widzenia będzie taki sam.

Rany Julek
@Odpowidający 03.11.2018 21:39

Chyba tutaj ktoś nie zrozumiał co kolega miał na myśli. Chodzi o to że mówią że 15 zł na godzinę i że na rękę. A wracają z chorobowego trzeba odrabiać. Skoro pracuje i robię co muszę to dlaczego mam odrabiać chorobowe. ? Choroba nie wybiera. Więc powinno być 15 zł na godzinę bez względu na to ile człowiek był na chorobowym.

Pracownik
@Rany Julek 05.11.2018 17:07

Dokładnie tak. Pracownik który dobrze i sumiennie wykonuje powierzone mu zadania, taki który poradzi sobie na każdym stanowisku wracając z chorobowego jest wynagradzany gorzej od nowo zatrudnionego. Tak jak kolega pisze :choroba nie wybiera, lecz Pan dyrektor bo to z jego polecenia tak kara się ludzi za to że zachorowali nie zamierza tego zmienić i dla tego między innymi za rok nie będzie chętnych do pracy w BG Białogard.

Obecny pracownik
@Pracownik 06.11.2018 19:53

Witam wszystkich mam nadzieje ze z tym zwolnieniem lekarskim jest tak jak powiedziala kiedys na spotkaniu w Wieniatowie pani Magda jezeli to jest jakas powazna niezdolnosc do pracy i przyniesie sie zaswiadczenia od specjalisy a nie bylo to jak to sie mowi lewe zwolnienie to kara za najnizsza krajowa jest jak to sie mowi anulowana no zobaczymy jak wroce . Pozdrawiam dziewczyny z lini wszystkie oraz z osciowania Brygadzistow rowniez bo nie sa tacy jak sie o nich wypisuje .Mam nadzieje do zobaczenia

sasiadka

Nastepne super posuniecie ze strony kadr. Zmiana od 12 do 22 . Ciekawe kto to wymyslil.Co wy myslicie ,ze my nie mamy dzieci,rodzin?Ze tylko zyjemy praca?Wy pojdziecie sobie do domu o 16 i zadowoleni ,a ludzie musza (usunięte przez administratora) jak motorki. Juz slyszalam ,ze dziewczyny chca sie zwolnic ,bo po prostu ta zmiana nikomu nie odpowiada

Yoga
@sasiadka 27.11.2018 02:23

Najlepsza jest ta gruba kierowniczka z wieniotowa. Jak jej płace za rybę to tylko sapie, dyszy i je ptasie mleczko. Podobno nie mieści się w żaden rozmiar odzieży roboczej. Normalnie szok!

tamta

Dokladnie ... Oni mysla ,ze my praca zyjemy.Trzeba sie zbierac z tej firmy .Pan Maciej dzis narzekał na dziewczyny ,ze drecza nowe. A o swoich glupich pomyslach nawet nie wspomnieli .I jeszcze te teksty ''gora cisnie nas ,my bedziemy cisnac was'' (usunięte przez administratora) i nie wstaje.Szkoda gadac.Ulizany niech zostanie sobie od 12 do 24 i zobaczymy co bedzie gadal.Kazdy ma plany,zakupy i z dziecmi tez trzeba posiedziec ,ale nie bo przeciez trzeba za przeproszeniem (usunięte przez administratora) zmiane ktora nawet brygadzista nie odpowiada.Robcie tak dalej ,Ulizany i spokla super pomysly macie.

Zniesmaczona
@tamta 27.11.2018 02:28

UWAGA! NIE POLECAM! Oszukują przy wypłacie. Nie płacą wszystkiego co powinni wypłacić. Mają dużo za uszami a sprawa zgłoszona została do Państwowej Inspekcji Pracy. Za darmową pracę w dzień wolny 12.11.2018 oberwie im się mocno. Dowodów na ich przekręty mam z koleżanką baaaardzo dużo i chętnie ich użyje

SHOW

Dziewczyny na lini naprawde nie maja lekko,ten kto zaczyna prace powinien zacząć od lini aby zobaczyc co to ciezka praca,a dopiero pozniej narzekać...Dziewczyny na nożu i osciach to super babki i ta jedna lala z Vcum tez. idzie i pomaga dziewczyną jak trzeba....Dziewczynki POZDROWIENIA

Zadowolona
@SHOW 22.11.2018 09:08

To dzięki dziewczyną na linii reszta ma pracę!gdyby nie One to by zakład nie pociągnął długo!Są sercem tej firmy.Szkoda tylko że na temat tej całej ,,Mafii"????-(jak to tak ktoś nazwa)wyrażane są najgorsze opinie! Są to zajebiaszcze Babeczki!Dużo pomagają nowym dziewczyną,i tym starszym stażem ????.Tempo pracy jest bardzo szybkie ,dziewczyny naprawdę odwalają kawał dobrej roboty,wiadome nerwy stres ,jak w każdej pracy .Lala ,Basia ,Wiola,Ewelina ,Oliwia ,Ela,Ania, Anka Iwonka,Halinka,Gosia ,Jola????Jesteście wielkie.Chlopaki z odglawiania też odwalają kawał dobrej roboty???? No i zapomniała bym o Paniach z ościowania,które też się nie nudzą.???????? ????. pozdrawiam

Tak to ja

Nie wiem czego ludzie sie czepiaja jak ktos chce pracować to bedzie pracowal to raz a dwa jesli jeden człowiek odwala maniane dostaje za to cała grupa i kierownik /brygadzista tez jesli jest do rzeczy nie zrobione a wiec nie dziwic sie ze czasami zgrzyty sie zdarzaja a trzy jesli nie wiesz lub nie umiesz zapytaj i popros aby ci wytłumaczone zostało.A Ukrainiec Polak czy Rusek itp to tez sa ludzie .

Wraźliwy pracownik

Witam, na temat tej firmy powstaja rozne historie.Czytamy o tym juz od kilku tygodni. Jakosc tych wypowiedzi swiadczy o inteligencji poszczególnych pracownikow. Jak to pracowonik często narzeka na prace ale poszczególne sytuacje sa wiarygodne i.potwierdza je większość a mianowocie: (usunięte przez administratora)a kierownictwo wycisza temat. Co do drugiej nocnej zmiany. Pracownik milczy ale to.nie jest ta (usunięte przez administratora) Od kiedy pracownicy od godziny 22:00 do 00:30 pracuje za 15 00 zl.

Nie zadowolony

To jest porażka w tym zakładzie brygadzisci Ukraińcy to jak (usunięte przez administratora) wczoraj przyszły nowe dziewczyny do pracy na pakowanie nikt im nawet nie powiedział jak są przerwy i co kolwiek gdy zeszły o koło 9 na przerwę i do toalety wpadł ukraiński brygadzista używał słów (usunięte przez administratora)i takie tam ze kto im pozwolił iść na przerwę masakra jakaś

K
@Nie zadowolony 08.11.2018 20:56

Czy ważne jest, że to Ukrainiec?? Jest brygadzistą i musi pilnować porządku! Nikt nie poczuł się urażony przez niego.

K
@K 14.11.2018 23:18

Nikogo nie wyzwał i nie obraził

Max1978

Ludzie świat nienotowal tego jeszcze aby Ukraińcy byli brygadzistami u nas w Polsce masakra niech spadają do siebie na Ukrainę rządzić. .......A co tam ich nie chcą

Lustrzanka
@Max1978 09.11.2018 18:57

Czy ten Ukrainiec Vova jest z Karlina?

K
@Max1978 09.11.2018 18:57

Bardzo dobrze, że rządzą Ukraińcy a nie Polacy.. bo wtedy dopiero był by (usunięte przez administratora)

Informatyk

Płakać mi się chce ze śmiechu wszyscy są mądrzy ale incognito A gdyby trzeba było podpisać się pod wypowiedzią wszyscy srali by w gacie ze strachu ale nie wszyscy wiedzą że na takich portalach łatwo znalezc imię i nazwisko osób które to pisza

Tak tak

Skupiacie się na brygadzistach a tak naprawdę problem zaczyna się w biurze gdyby p. Tomasz pracownikom liczył dobrze wypłaty to nikt by nie narzekał nie sugerujcie się złością lub plotowaniem bo pracujemy nie wiedząc na kwiatki ile tak naprawdę mamy godzin i ile odliczaja nam więc przestanie płakać na ludzi tylko na to ile pracujecie

Malwina 127@#$

Dajcie spokoj pan tomasz.k wciaz kroi nas na godziny wyszlo mi 253 godziny a w realu mam 210 odliczaja nam przerwe na ktora sie nie powinnismy odbic to przerwa ustawowa ....pmyslcie kobietki.............

Ktoś

Byłam na jednej i na drugiej zmianie I popieram twoja wypowiedź twoja Wera

Wera

Ja tam byłam na wędzarni i robiłam u Pani Eli i na pewno ma szacunek do ludzi a to że na stołach się nie leży tylko pracuje to miała racje .Gorsza jest na drugiej zmianie pani Kasia tylko wyzywać i przeklinać potrafi zęby popsute z buzi wali jak mówi że nawet nie pasuje to do brygadzistki .

123
@Wera 12.11.2018 19:39

Ona się nie nadaje na brygadziske, nie radzi sobie w rzadzeniu, no i wyglądem też nie zachwyca...

Ktoś
@Wera 12.11.2018 19:39

Byłam kilka razy na wędzarni na jednej i na drugiej zmianie i popieram twoja wypowiedź Wera

anonim

(usunięte przez administratora)

Wowa

To ta esesmanka ? Bo jedna jest taka morde ma jak nie wypal

mowie_jak_jest

Cała prawda to co jest napisane na gorze o tej Marzenie, jak ona tam będzie dalej pracować to ludzie będą się zwalniać bo nikt nie wytrzyma psychicznie długo z tą osobą.

Pracujaca

Kto narzeka na brygadzistow same nieroby, ledwo się przyjmą i krzywda,bo trzeba (usunięte przez administratora) ja tam pracuje od początku zakładu i też było źle i ciężko ale przywykłam i jest ok. Pracuje nadal i nie narzekam z miesiąc było mi ciężko.

Zadowolona

Słuchajcie kazdy tu narzeka,ale pokażcie mi zakład pracy w Białogardzie gdzie ludzie zarabiają więcej jakoś nie znam bo gdyby tak było wszędzie dobrze to byście nie szukali pracy i nie zatrudniali się w Bg wymaga zakład ale płacą a znam pracowałam w sklepie i robicie cały m-c i za najniższą krajowa czasem bez umowy

Zostaw opinię o BG Production Sp. z o.o. - Ustronie Morskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BG Production Sp. z o.o.