BG Production Sp. z o.o.

Ustronie Morskie

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 9 ocen.

BG Production Sp. z o.o.
4 9 6 1

Opinie o BG Production Sp. z o.o.

Wraźliwy pracownik

Witam, na temat tej firmy powstaja rozne historie.Czytamy o tym juz od kilku tygodni. Jakosc tych wypowiedzi swiadczy o inteligencji poszczególnych pracownikow. Jak to pracowonik często narzeka na prace ale poszczególne sytuacje sa wiarygodne i.potwierdza je większość a mianowocie: Ela,Lala ,Milena, Basia i Wioletta tzw.Maffia BG( staż pracy Edzi blizej nie okreslony,).a kierownictwo wycisza temat. Co do drugiej nocnej zmiany. Pracownik milczy ale to.nie jest ta k. Od kiedy pracownicy od godziny 22:00 do 00:30 pracuje za 15 00 zl.

Zniesmaczony

Ludzie wy to chyba nie macie co robić! Dzieci w przedszkolu są bardziej dorosłe. Ludzie jak ludzie wszędzie tacy sami. Nie znam zakładu żeby było idealnie. Mi się pracuje bardzo fajnie. Zamiast marnować czas na czytanie i pisanie tych bzdur weźcie się za pracę. Komu zależy ten będzie pracował. Jestem w 100% pewny że te komentarze piszą małolaty którym nie chce się pracować.

Max1978
@Zniesmaczony 09.11.2018 04:47

A ty co nawazeliinowales się komu (usunięte przez administratora) na tym zakładzie to się przedstaw i zrobimy konfrontację czy faktycznie jest ci tam super. ....wiem o każdym pracowniku więcej niż ci się wydaje .....

Pracownik
@Max1978 09.11.2018 18:50

Myślisz że Polski brygadzista będzie was po rękach całował? Jak się nie podoba to nikt siłą nie trzyma, to jest ich praca i robią co im karzą tak samo jak nasza praca jest jaka jest. Są dni gorsze jak i lepsze i za takie zarobki nie ma co aż tak narzekać bo ludzie mniej zarabiają a pracują w gorszych waronkach. Takie jest moje zdanie.

Krzysztof
@Max1978 09.11.2018 18:50

Weź się do roboty. Napisz coś o sobie nierobie.

Pracownik
@Zniesmaczony 09.11.2018 04:47

A ja pracuje w BG już dłuższy czas i sobie chwalę bardzo mi się podoba co w chcecie jak chcesz pracować to będziesz a jak nie to nigdzie wam nie będzie pasować taka jest prawda że wszędzie jest tak i nawet gorzej zluzujcie trochę bo trochę przesadzacie że żal mi takich ludzi masakra

Pracownik
@Pracownik 10.11.2018 11:04

Widzę że za pieniądze byś dał się przelecieć, pieniądze to nie środek abym dał się gnębić.

Pracownik
@Pracownik 12.11.2018 19:23

Zdrowo (usunięte przez administratora) się w czoło, mocy nie żałuj!!! Z baranami nie ma co dyskutować a jest ich sporo co niewiadomo czego chcą, tylko narzekać i nic więcej.

Pracownik
@Pracownik 12.11.2018 21:52

Proponuję Ci abyś choć raz chciał udowodnić swoje racje przed kierownikiem. Często jest tak że bez zdania racji dostaniesz opiera..... I a jak zaczniesz udowadniać swoją rację to będziesz gnębiony, będziesz wysyłany za każdym razem do najgorszych prac. Ty widocznie nie potrafisz walczyć o swoje racje. Naplują ci w twarz a powiesz że deszcz pada. Proponuję nie żałować tobie mocy, może zaczniesz myśleć owieczko.

Nie zadowolony

To jest porażka w tym zakładzie brygadzisci Ukraińcy to jak (usunięte przez administratora) wczoraj przyszły nowe dziewczyny do pracy na pakowanie nikt im nawet nie powiedział jak są przerwy i co kolwiek gdy zeszły o koło 9 na przerwę i do toalety wpadł ukraiński brygadzista używał słów (usunięte przez administratora)i takie tam ze kto im pozwolił iść na przerwę masakra jakaś

K
@Nie zadowolony 08.11.2018 20:56

Czy ważne jest, że to Ukrainiec?? Jest brygadzistą i musi pilnować porządku! Nikt nie poczuł się urażony przez niego.

K
@K 14.11.2018 23:18

Nikogo nie wyzwał i nie obraził

Max1978

Ludzie świat nienotowal tego jeszcze aby Ukraińcy byli brygadzistami u nas w Polsce masakra niech spadają do siebie na Ukrainę rządzić. .......A co tam ich nie chcą

Lustrzanka
@Max1978 09.11.2018 18:57

Czy ten Ukrainiec Vova jest z Karlina?

K
@Max1978 09.11.2018 18:57

Bardzo dobrze, że rządzą Ukraińcy a nie Polacy.. bo wtedy dopiero był by (usunięte przez administratora)

Informatyk

Płakać mi się chce ze śmiechu wszyscy są mądrzy ale incognito A gdyby trzeba było podpisać się pod wypowiedzią wszyscy srali by w gacie ze strachu ale nie wszyscy wiedzą że na takich portalach łatwo znalezc imię i nazwisko osób które to pisza

Tak tak

Skupiacie się na brygadzistach a tak naprawdę problem zaczyna się w biurze gdyby p. Tomasz pracownikom liczył dobrze wypłaty to nikt by nie narzekał nie sugerujcie się złością lub plotowaniem bo pracujemy nie wiedząc na kwiatki ile tak naprawdę mamy godzin i ile odliczaja nam więc przestanie płakać na ludzi tylko na to ile pracujecie

Malwina 127@#$

Dajcie spokoj pan tomasz.k wciaz kroi nas na godziny wyszlo mi 253 godziny a w realu mam 210 odliczaja nam przerwe na ktora sie nie powinnismy odbic to przerwa ustawowa ....pmyslcie kobietki.............

Ktoś

Byłam na jednej i na drugiej zmianie I popieram twoja wypowiedź twoja Wera

Wera

Ja tam byłam na wędzarni i robiłam u Pani Eli i na pewno ma szacunek do ludzi a to że na stołach się nie leży tylko pracuje to miała racje .Gorsza jest na drugiej zmianie pani Kasia tylko wyzywać i przeklinać potrafi zęby popsute z buzi wali jak mówi że nawet nie pasuje to do brygadzistki .

123
@Wera 12.11.2018 19:39

Ona się nie nadaje na brygadziske, nie radzi sobie w rzadzeniu, no i wyglądem też nie zachwyca...

Ktoś
@Wera 12.11.2018 19:39

Byłam kilka razy na wędzarni na jednej i na drugiej zmianie i popieram twoja wypowiedź Wera

anonim

(usunięte przez administratora)

Wowa

To ta esesmanka ? Bo jedna jest taka morde ma jak nie wypal

mowie_jak_jest

Cała prawda to co jest napisane na gorze o tej Marzenie, jak ona tam będzie dalej pracować to ludzie będą się zwalniać bo nikt nie wytrzyma psychicznie długo z tą osobą.

Pracujaca

Kto narzeka na brygadzistow same nieroby, ledwo się przyjmą i krzywda,bo trzeba (usunięte przez administratora) ja tam pracuje od początku zakładu i też było źle i ciężko ale przywykłam i jest ok. Pracuje nadal i nie narzekam z miesiąc było mi ciężko.

Zadowolona

Słuchajcie kazdy tu narzeka,ale pokażcie mi zakład pracy w Białogardzie gdzie ludzie zarabiają więcej jakoś nie znam bo gdyby tak było wszędzie dobrze to byście nie szukali pracy i nie zatrudniali się w Bg wymaga zakład ale płacą a znam pracowałam w sklepie i robicie cały m-c i za najniższą krajowa czasem bez umowy

Wiem_co_mowie

Nowy zakład i sporo zamieszania ale wynagrodzenie które dostałem w piatek - 3900zl motywuje do dalszej pracy. Ludzie jak ludzie, zazwyczaj jest spoko. Bus pod brame podwiezie. Czasem w sobote daja sniadanie. Vova i Ruslan to super brygadzisci. Kasia z vacum jest najlepsza az sie chce u niej pracowac

Ania

Zaczęłam pracę 3 tygodnie temu, trafiłam na vacum zostałam bardzo miło przyjęta przez pracujące tam Panie i Brygadzistow P Ruslana i P Lene .Miałam zaszczyt pracować na wedzarni kilka godzin,tam to jest strasznie! rygor!!i nie zrozumienie co zawdzięcza się Pani Eli mam nadzieję że już nigdy tam nie trafie.Moim zdaniem Dział na którym pracuję jest super!zgrana ekipa zawsze wesoło każdy wie co ma robić nikt nie pracuję pod presją i w stresie a nasi Brygadzisci są wyrozumiali i opanowani nie jest prawdą to że na nas krzyczą!.Pozdrawiam wszystkie Mapeciątka.

Ona
@Ania 10.11.2018 21:40

Dziewczyno o czym ty piszesz, od 3 tygodni pracujesz,wszyscy cię do roboty gonią i krzywda, nie ośmieszaj sie.. Ludzie pracują dłużej i nie narzekają, wiedza co to jest robota.

Ania

Każdy niech pisze co chcę!Wolność słowa a jeśli chce ktoś ze mną porozmawiać zapraszam osobiście a nie na forum.

Abc

My tam byłyśmy na wedzarni i u Pani Eli na zmianie i było ok. Tylko tam trzeba pracować a nie stać i gadać. Albo udawać że się pracuje. A lalunie z vacum są leniwe, bo inni za nich tam pracują.

Pracownica
@Abc 11.11.2018 09:15

Lalunie z vacum, serio ? Pewnie byłaś i wiesz jak tam jest albo ból (usunięte przez administratora) masz bo masz gorzej ????

Pracownica
@Abc 11.11.2018 09:15

Lalunie z vacum są rzucane po działach kiedy roboty nie ma więc kto za kogo tu musi robić.

Ona
@Pracownica 11.11.2018 11:29

I co ze wszędzie jesteście na działach jak (usunięte przez administratora) robicie nawet się nie chcecie wysilać, co do roboty.

zadowolona

Aniu Ja tam tez byłam z tobą na wędzarni, i nie oszukuj siebie i innych bo,Brygadzistka co trochę nam zwracała uwage ze sie na stole nie lezy,tylko pracuje.A po za tym byłyśmy za głośne.

zadowolona

w BG.praca jest ok.jeżeli ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka gdzie nie pójdzie,i na jaki dział.. JA tam obleciałam już wszyskie działy i tez na lini mi się nie podobało ,ale cóż wymagają pracy, a to ze każą nam chodzic na inne działy to musimy sie dostosowac do ich pracy ,rytmu i zasad.

Pracownik

Pracuję w firmie BG i jestem zadowolona ja niewiem co za ludzie do pracy przychodzi się pracować a nie kolezanek szukać. Wszędzie tak jest a w BG nie jest tak źle jak chcecie pracować to będziesz pracować a jak nie to zawsze wymówke się znajdzie taka jest prawda i nie piszcie takich glópot bo się płakać chce ze smiania

Pracownica
@Pracownik 10.11.2018 15:22

Może i nie przychodzi się koleżanek szukać ale atmosfera w pracy jest bardzo ważna i to z kim się pracuje.

Taka sobie ja

A ja sie zastanawiałam czy tam sie zatrudnić,po wpisach nie mam zamiaru i dodatkowo kazemu odradze,

Była pracownica

To co wypisujesz jest słabe!!! Sr..ć we własnym kurniku?Jak się czujesz pracując z tymi ludźmi?!Tak na marginesie to dziewczyny są spoko i to wszystkie !!! W porównaniu do tych (usunięte przez administratora) na baderach!!!

Pracownik

Praca jak praca czasem bywa ciężko jeśli chodzi o tą branże, w każdym zakładzie jest ten dobry i zły pracownik. To już standard fakt są takie osoby że nie da się z nimi pracować ale można tej osobie powiedzieć w prosto w oczy. Ale powiem szczerze że są tez (usunięte przez administratora) babeczki takie jak królowa , Ania, Halinka, Iwona. I parę innych.

Były pracownik
@Pracownik 07.11.2018 16:26

Zgadzam się z tym co jest napisane tylko dlaczego administrator usunoł pochwałę dla tych dziewczyn przecież to nie było brzydkie slowo ani wulgaryzm. Wielki podziw i szacun dla tych kobietek że wytrwale pracują w tym obozie.????????

:-):-):-)
@Pracownik 07.11.2018 16:26

Zakład rybny jak każdy jeden sama doświadczyłam tego pracujac w poprzednich rybach. Było to samo, obgadywanie wyzywanie karanie slowne, pieniezne itd. W zadnym zakładzie nie znajdziesz porzadku. Tu w BG idzie się przyzwyczaic. Brygadzista VOVA nie jest zly jest w porzadku, mily, sympatyczny, uprzejmy. Brygadzistka EDYTA to jest dopiero kobieta:-) takiej drugiej nie znajda, wykonuje swaja prace na 5+

Pracownik
@:-):-):-) 08.11.2018 11:31

Brawo Vowa za to że nie dajesz sobie namieszać w głowie. Znam chłopaka nie od dziś, naprawdę spoko kolega.

Magda @14eu

Opinie różne praca też ile prawdy to tak leżeli chodzi o produkcje to duża rotacja ludzi dziewczyny z lini ok tylko te nieroby co przyszły do pracy i nic nie chcą robić ani się nawet nauczyć a reszta na lini zasuwa za nie a wypłata taka sama a dziewczyny na lini same uczą pomagają jeszcze źle tylko wypisywać na forum a za robotę się brać a nie plotami sie zajmować a leżeć i pachnieć to do Zieleni Miejskiej Przyjmują można poleżeć pod wiaduktem Za robotę sie Brać Nieroby !!!!! :-) :-) :-)

Karolina @12

Jest ok fani ludzie praca ok

Pimpek

Odpowiadający punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia... dla odmiany może spróbuj przeżyć miesiąc za 80% najniższej krajowej... jak się chce mieć lojalnych pracowników to trzeba o nich zadbać również wtedy, gdy są niezdolni do pracy...

Chora
@Pimpek 05.11.2018 07:40

Obecnie pracuje już firmie z branży przetwórstwa rybnego ale zastanawiałam się nad praca na miejscu. Niestety po tym co tu przeczytałam wnioskuje, że wpadłabym z deszczu pod rynnę. Jak można karać kogoś za to, że zachorował to niewyobrażalne i w głowie się nie mieści. Obecnie jestem na zwolnieniu od 4 tygodni i nie wiem jak bym przeżyła miesiąc za takie pieniądze. U nas nikt nie jest karany za to, że jest niezdolny do pracy. Dostajesz świadczenie takie jak Ci się należy adekwatne do średniej płacy z ostatniego roku. Oczywiście stosują tu formy mobilizacji by przychodzić do pracy z przysłowiowym "katarem" w postaci premii miesięcznej, kwartalnej i rocznej ale w tych warunkach pracy tj. zimno i woda to trzeba mieć żelazne zdrowie, żeby rok przepracować bez zwolnienia, ale zdarzają się i takie osoby. Ja osobiście dostałam jedna premię kwartalna i dość często zaliczam miesięczną.

Zainterasowany

Witam. Wszyscy się uwzieli na brygadzistów a może ktoś zainteresuje się kadrami ?! Pan T. obiecuje jedno a wychodzi co innego!!! Praca jest na dwie zmiany 6-15 i 15.30-24.30 czyli 9 godzin. Stawka 15 zł na godzinę jest ale pan dyrektor zapomniał dodać że w tej kwocie zawarta jest premia !!! Czyli tak na chłopski rozum pracownik ma najniższą krajową na godzine a reszta to (premia)!W sumie wychodzi 15 zł na rękę,ale jesli ktoś pójdzie na zwolnienie lekarskie to po zwolnieniu dostaje najniższą krajową przez okres dni zwolnieni lekarskiego (5 dni chorobowe i nastepne 5 dni pracujesz za najniższą krajową).Taki mały szczegół pominięty przez kadry????

Odpowidający
@Zainterasowany 03.11.2018 15:48

15 zl na h dotyczy godzin przepracowanych. Jeśli chce Pan płacić pracownikom za to, że nie pracują to proszę założyć swoją firmę, ciekawe czy punkt widzenia będzie taki sam.

Rany Julek
@Odpowidający 03.11.2018 21:39

Chyba tutaj ktoś nie zrozumiał co kolega miał na myśli. Chodzi o to że mówią że 15 zł na godzinę i że na rękę. A wracają z chorobowego trzeba odrabiać. Skoro pracuje i robię co muszę to dlaczego mam odrabiać chorobowe. ? Choroba nie wybiera. Więc powinno być 15 zł na godzinę bez względu na to ile człowiek był na chorobowym.

Pracownik
@Rany Julek 05.11.2018 17:07

Dokładnie tak. Pracownik który dobrze i sumiennie wykonuje powierzone mu zadania, taki który poradzi sobie na każdym stanowisku wracając z chorobowego jest wynagradzany gorzej od nowo zatrudnionego. Tak jak kolega pisze :choroba nie wybiera, lecz Pan dyrektor bo to z jego polecenia tak kara się ludzi za to że zachorowali nie zamierza tego zmienić i dla tego między innymi za rok nie będzie chętnych do pracy w BG Białogard.

Szara Myszka

Witam . Hmm ciężki temat ale prawdziwy to co tu się pisze to szczera prawda. Wiem to z autopsi. W tej firmie dzieje się źle. Mam 2 pytania i prośbę do Pana Dyrektora mam nadzieję że będzie i odpowiedz. Zacznę od pytania Dlaczego w tak dużej firmie jest pozwalane by troje brygadzistów tak źle traktowali ludzi którzy są sercem tej firmy bez nich ta firma by nie istniała są to dobrzy ludzie którzy chcą pracować. Nie mam uprzedzeń rasowych ale dlaczego ukraiński brygadzista źle traktuje Polaków na ich ojczystej ziemi to jest nie dopuszczalne. Drugie pytanie dlaczego w damskiej szatni są mężczyźni maja tam szafki jak kobiety mają się przebierać? To jest dopiero nie dopuszczalne. I moja prośba jest taka niech Pan spotka się z ludźmi nie z kierownikami i brygadzistami tylko z ludźmi z produkcji i z nimi porozmawia by coś zmienić i naprawić. Bo jak dalej tak będzie nikt nie będzie chciał tam pracować. Tym bardziej że opinia teego zakładu jest nie najlepsza Moje sugestie dla BG Production Sp. z o.o.: Czas naprawić wszystko rozmowa z ludźmi dużo może zmienić Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymiana brygadzistow

Kaszana

Ja sobie chwałę pracę na myjkę w bg .....pracuje ponad 3 lata i jest dobrze jest ciężko ale taka praca na myjce

Mała
@Kaszana 06.11.2018 02:54

A dla mnie to ten zakład jest porażką

Pracownik
@Kaszana 06.11.2018 02:54

Chyba nie w Białogardzie !!!

Pracownik
@Kaszana 06.11.2018 02:54

Na myjące może i tak, ale spróbuj iść na produkcję i pod żądy Pana M. lub słynnego już ulizanego, to zobaczysz co znaczy być obdzieranym ze swojej godności. Takiego chamstwa które oni stosują wobec ludzi jeszcze nie widziałem w żadnym zakładzie. Takie cuda tylko w BG Białogard. Najgorsze jest w tym wszystkim to że nie ma kto z takimi "kierownikami" zrobić porządek aby ludziom pracowało się lepiej. Widocznie Pan Prezes dał takie przyzwolenie im na gnębienie ludzi i nie zależy mu na pracownikach.

Max 1878

Jedna wielka masakra brygadzisci i kierownicy. Powinni się zająć nimi jakie oni mają Wykształcenie, niepotrafia się z ludźmi zgrać. Szkoda słów mają największy przemial pracowników jak tak dalej pójdzie to nawet 20 na godzinę i nikt tam nie pójdzie. Bo będą chcieli 12 i święty spokój. Ponizac się przed głąb ami.

Obecny pracownik

Jedno mnie męczy. Dlaczego kobiety z głównej linii mają taką samą stawkę jak obiboki na bokach. One muszą się narobić Panie Dyrektorze. Od nich zależy los całej firmy. Z Panem T. Wogole nie idzie się dogadać. Nie szanują starych pracowników A co mowa o nowych. Zmiany od 15.30 do 24.30 co to wogole za zmiana. Lidzie maja rodziny.... hallo ....Tempo jak na akort.. weźcie się w końcu za to bo najsilniejszy pracownik nie daje rady !!!!

Pracownik
@Obecny pracownik 03.11.2018 22:28

Pana Dyrektora to od lipca nie ma na zakładzie , jedyny kontakt to ta stronka ! Widać efekty funkcjonowania BG ????

Rysiek Lubicz

Jeśli map dalej będą opanowywać ukraincy to nic dziwnego ze nikt tam nie pójdzie do pracy. Panosza sie i popisuja a (usunięte przez administratora) umieją, brygadzisci z hali to totalna porazka, niech kierownicy beda doswiadczeni a nie z lapanki jak slynny ulizany z Karlina

Zostaw opinię o BG Production Sp. z o.o. - Ustronie Morskie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BG Production Sp. z o.o.