TARGET M.P.Turliński Sp.j

Wałbrzych

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 131 ocen.

TARGET M.P.Turliński Sp.j
5 131 6 1

Opinie o TARGET M.P.Turliński Sp.j

Pracownik

Witam Prawda jest taka że jak ktoś chce pracować to będzie pracował, osobiście pracuje w tej firmie i nie narzekam na warunki pracy co do wynagrodzenia nie będę pisał konkretnych kwot ale jest takie same jak np na strefie z tym że tu nie ma nocek. Co do atmosfery jest ok według mnie. Masz chęć do pracy , chcesz pracować aplikuj ....

Morela
@Pracownik 17.08.2018 21:53

A czy jesteś w stanie podać realne zarobki na stanowisku pracownika biurowego?

pracownik
@Morela 08.09.2018 16:43

Pracownik biurowy około 2200 netto możne być więcej w zależności do jakiego działu trafisz

Ciekawa
@Pracownik 17.08.2018 21:53

Jak z zarobkami jako pracownik biurowy?

Morela
@pracownik 21.09.2018 22:20

A na jakim dziale można wyciągnąć najwięcej?

Łukasz

Napisze krótko.... FIRMA ŻENADA!!!

Urszula

@Biedroń, skoro wiesz o sposobie wynagradzania w TARGET M.P.Turliński, to pewnie jesteś osobą zatrudnioną w tej firmie. Czy w związku z tym, mógłbyś napisać trochę więcej na temat kultury pracy w tej firmie. Jak wyglądają stosunki międzyludzkie, czy przestrzegany jest Kodeks Pracy i ogólnie, czy jest to firma do której warto aplikować?

Franek

Ile faktycznie mozna zarobic w tej firmie jako np. kierowca ,magazynier itp. bez nadgodzin ?

Biedroń
@Franek 16.05.2018 12:42

Ile ile ile.......g.....o o tyle. a reszte w kopercie .

PDF
@Biedroń 16.05.2018 21:49

Ze tez US tym się nie zajął.Pod stołem to kota sie trzyma

Rider

Jakie zarobki przedstawicieli?

Byly
@Rider 03.09.2017 12:16

Jak sie postarasz to 2 tys wyciągniesz.. śmiech na sali, bo jak za dużo zarobisz to ci za coś odciągną

Wiking
@Byly 03.09.2017 12:35

Zapomniałeś dodać o czasie pracy....od rana do wieczora.

Obecny
@Byly 03.09.2017 12:35

Kolego, już wiem skąd ten nick "BYŁY". Jak nie masz wyników to nie zarabiasz, proste. Pochwal się obrotami to pogadamy. Ja pracuję kilka ładnych lat i tak niskiej kasy nigdy nie dostałem.

Obecny

Raczej nigdy nie wchodziłem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale to twoja opinia. szkoda, że uciekasz od odpowiedzi w sprawie obrotów. ale to już zostawię do oceny czytającym. Jak jesteś słaby to słabo zarabiasz- taka rola PH.

zainteresowana
@Wiking 03.09.2017 13:11

A może jakieś szczegóły, bo nie bardzo rozumiem "od rana do wieczora"?

mm
@zainteresowana 03.09.2017 19:17

Od 8 do 16 jak masz wszystko poukładane. Czasami może i dłużej jak jedziesz w dalsza trasę lub umówiłaś klientów po południu, czyli tak jak wszędzie. Dużym plusem jest to ze po powrocie do domu nie ma "zadań domowych". Kartę pracy możesz wypełniać na bieżąco po każdej wizycie. Wszystkie zadania związane z wizyta robisz na tablecie. Auta sa wymieniane regularnie i nie sa "golasami" jak w innych hurtowniach. Tereny tez sa do ogarnięcia od 1/4 do 1/2 województwa. Mozna tez bardzo dobrze poznać klientów bo jest bardzo duża częstotliwość wizyt. Plany i zadania do zrealizowania.

kołpak
@mm 26.09.2017 20:47

Wsiadaj Panna do auta i rozwieź towar do 16.00.Pierniczysz jak potłuczona jak byś realiów nie znała gwiazdo.

Franek

A Ja wlasnie zastanawiam sie czy zlozyc podanie o przyjecie do pracy do tej firmy jako kierowca lub magazynier.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w TARGET M.P.Turliński Sp.j? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się cenne!

Były
@Administrator 06.04.2018 10:03

Jakie wynagrodzenie??? Jałmużna w wysokości najniższej krajowej, a reszta „pod stołem”....

Borysienko

Jak by firma była Ok to nie było by podstaw by na cokolwiek narzekać. Więc nie cudujcie tylko uczciwie płaćcie ludziom, i przestańcie się o wszystko czepiać.....a biuro niech się zajmie biurem a nie donoszeniem na innych. Panu Piotrowi proponujemy kontrolę w biurze która laska więcej na F-sie siedzi niż w fakturach.

Ulka

Na pracowników zawsze można liczyć żeby oczernili firmę.

Były
@Ulka 30.01.2018 19:54

Jakie oczerniali? Sama prawda... Chyba, ze piszesz pozytywnych komentarzach, bo pozytywów w tej firmie nie ma żadnych!!!

szalony kojot

a ja wam powiem że mi zaczęło się podobać w tej firmie . spokojna atmosfera , fajni ludzi tam pracują

BMW

Dziadowska hurtownia, Szef nowobogacki biznesmen z przerośniętym ego. Kierowcy są skubani na wszystkim,kontrola non stop.

Nowicki

Był zamysł Hurtowni farmaceutycznej, ale obecnie jest mydło widło i powidło. Aby mieć hurtownie farmaceutyczną trzeba mieć dużo zezwoleń, przestrzegać jeszcze więcej norm i przechodzić kontrole bez szwanku. Dlatego w tej chwili jest tam wszystko od Pampersów poprzez kremy, skończywszy na żarciu fit. Co dalej nie zmienia prestiżu firmy, nie podnosi zarobków ludzi ani nie wpływa w żadnym stopniu na konkrecję. Piotr łapie się wszystkiego byle był zysk, kosztem ludzi, miejsca w magazynie i nerwówki. W dalszym ciągu praca dla jeeeeełopów, lizoduupów i przedstawicieli Chińskiej klasy robotniczej oraz desperatów.

Obiektywnie

To nie jest żadna hurtownia farmaceutyczna tylko jej atrapa :) żadne z norm nie są tutaj przestrzegane. A kontrole tylko dzięki znajomości i wypchanym reklamówką przechodzi.

Prawda

Ogłoszenia o pracę, bo nikt tu nie chce pracować i uciekają.

elektrik

ja nie rozumiem jednej rzeczy , czemu znowu po dwóch miesiącach pojawia ogłoszenie o pracę na tych samych stanowiskach ,

Ktoś
@elektrik 27.09.2017 10:02

Gdzie?

elektryk

a słuchajcie a praca w takiej firmie gdzie wszyscy pracownicy w danej firmie należą do rodziny. Wchodzić w coś takiego, bo znałem kiedyś taki przypadek że ponoć gorzej jak pod kamerami , chciałem się was zapytać jak wy to widzicie , czy to ma jakiś sens , bo z ludżmi bywa różnie

elektryk

przyznam że bardzo byłem taką postawą pracodawcy zdziwiony , aż mnie zatkało

elektryk

sluchajcie mam do was pytanie z innej beczki. Czy zgodzilibyście się na szkolenie dwu tygodniowe za darmo?( nie płacą wam za to a przychodzicie do firmy na 8 godzin ) , przy założeniu że pracodawca wam mówi że po szkoleniu podejmie decyzje czy was przyjąć ? Jestem ciekaw waszej opinii co sądzicie na ten temat

Mecenas
@elektryk 20.09.2017 09:06

Podziękuj za takie szkolenie, mają 2 tygodnie chłopa pańszczyźnianego za darmo a potem ci powiedzą że za wolno się ruszałeś.

No LUX

Teraz też magazynierów szukają......powodzenia!!!! Rekrutację przenieście do Chin może wam się uda.

nie pracownik

Szkoda nerwów na ten kołchoz, syf syf syf......... zero szacunku dla pracowników. Inwigilacja, donoszenie, włażenie w 4 litery, praca ponad normę .......takie środowisko.

Daniel

( usunięte przez administratora ) to na jakim stanowisku była ?

Ex

Kto tam u Turlinskiego nie pracował....nawet Ukraincy zwiali.

Ementaler

A jak myslisz na czym polega taka praca? A jak chcesz wynikow to zaiwaniasz i wierz mi ze 8h to za mało .

Naczelnik

Firma rozwojowa dla ( usunięte przez administratora )

Daniel

a ja myślałem że firma rozwojowa , chyba się pomyliłem

Daniel

słuchajcie a jak jest w biurze ? lepsza atmosfera ?

Buchalrung

Dlatego taka tam rotacja ,w burze szambo,na magazynach szambo,kierowcy jak niewolnicy plantacji konopi.no ale kasa sie kreci i to jest najważniejsze.

inżynier

ta firma niestety ale jest to dno

Kierowca

Firma żenada...

Kierowca

Pracodawca cwaniak,kombinator i dusigrosz. Podstawce wypłaca do ręki resztę pod stołem by oszukać US.Nie płaci za nadgodziny,oszukuje pracowników. W całej hurtowni jest monitoring i szpiedzy. Nie wolno nawet odebrać tel.nie wolno nawet przy sobie mieć tel.Za odebranie tel brak premii.Za wolne chodzenie według szefa brak premii,za nieprzyjście w sobotę do pracy oczywiście charytatywnie bo szef nie płaci a wymaga....brak premii.Oczywiście zawsze pod stołem.Kierowcy nie maja prawa zjechać do bazy do puki nie rozwiozą całego towaru...nawet jak sa po 12 h na nogach w trasie. Wszystko ma być dostarczone. Szef Piotruś w biurze ma swoje Harpie które wszystko mu donoszą ,walczą jak lwice by czasem im nie obciął 100zł. Więcej ludzi w tej hurtowni się przewala rocznie niż dzieci rodzi w województwie.

Piotr T.
@Kierowca 18.07.2016 21:42

Witam Panie Arkadiusz Szkoda, że Pan nie przedstawia obiektywnych faktów, ale jest to zrozumiałe, skoro pisze Pan anonimowo. Powinien Pan dodać, że w dniu, w którym Pan to napisał, nie została Panu przedłużona umowa o pracę. Decyzja ta nie była spowodowana noszeniem przez Pana telefonu, czy wolnym chodzeniem, lecz Pana absencjami w pracy. W ciągu roku Pana "kariery" wynosiły ponad 80 dni. Ponadto Pana stwierdzenia o jakości pracy są bardzo krzywdzące, przede wszystkim dla pozostałych pracowników, których staż niejednokrotnie przekracza 15 lat. Jeśli ma Pan jakieś uwagi, to chętnie się z Panem spotkam i je wysłucham.

Arkadiusz K.
@Piotr T. 29.11.2016 11:43

Witam Panie Piotrze Widzę że wywołał mnie pan do tablicy nie wiedząc kto jest nadawcą powyższego posta,a jak mnie pan wywołał to się wypowiem,odnośnie tych 80 dni które były absencyjne,to rozumiem ze liczył pan urlop wypoczynkowy który mi się należał za prace w pańskiej firmie,w okresie 25.05.15 do 24.08.16 przebywałem 27 dni na L-5 (dawne L-4) z czego 8 dni to dni wolne od pracy,także bardzo mija się pan z prawdą,albo pani Iza S. co innego pisze na świadectwie pracy a co innego panu podaje do wiadomości,choć mnie to nie dziwi,bo obieg informacji w firmie jest tragiczny,organizacja pracy tez,w żadnej firmie w której wcześniej pracowałem nie musiałem czekać 3 tygodni na świadectwo pracy,pierwszy raz zdarzyło się w pańskiej,na moje zapytania telefoniczne uzyskiwałem odpowiedz ze zostało wysłane poczta po 3 tygodniach pojawiłem się na firmie,i szczęśliwym trafem list z moim świadectwem się odnalazł,tyle ze nigdy nie był wysłany,podobnie było z pitem,został wysłany na adres zameldowania a nie zamieszkania,a teraz ustosunkuje się do postu mojego przedmówcy,dzięki któremu wywołał mnie pan do tablicy,odnośnie zarobków fakt podstawa idzie na konto reszta dawana jest w kopercie,odnośnie sobót czy pracowało się 1 czy 2,średnia wychodziła po 30 zl za 6h pracy,bo pieniądze były obcinane na czymś innym,fakt praca kierowców wynosi średnio 10h w zależności od trasy,nie mogą się zatrzymać nigdzie indziej po za punktami,nawet żeby kupić sobie przysłowiową bułkę,najlepiej żeby kierowca w ogolę nie jadł nie pił,i nie załatwiał potrzeb fizjologicznych,bo może zostać ukarany,na magazynie dwaj poganiacze po jednym na zmianę nie maja pojęcia o organizacji pracy,co potęguje pomyłki w przyjmowaniu towaru,przyjmujący jednego jeszcze nie skończy już wołany jest do innej pracy,po co rocznej inwentaryzacji stany magazynowe nie zgadzają się ze stanem faktycznym jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adresując do mnie ze stwierdzenie ze krzywdzę innych pracowników swoja wypowiedzią choć powyższy post nie jest moim autorstwem,muszę stwierdzić ze mało wie pan o nastrojach na firmie może wypadało by porozmawiać od czasu do czasu z pracownikami,i zapytać co ich boli,bo poganiacze tego panu nie powiedzą,oni donoszą w innych sprawach,nie do końca zgodnych z prawda.Wpis "Kierowcy" uważam w 90% zgodny z tym co i ja zauważyłem. Kończąc swój wpis,Panie Piotrze,jak chce Pan w kogoś uderzyć to proszę podawać prawdę i być pewnym na 100% ze adresuje Pan Swój wpis do odpowiedniej osoby. Z poważaniem Arkadiusz K.

Piotr T.
@Arkadiusz K. 26.07.2017 20:32

Panie Arku Doskonale wiem, kto był twórcą pierwotnego posta. Jeszcze raz zapraszam Pana na rozmowę, jeśli ma Pan jakieś konstruktywne uwagi co do działalności firmy Target. Pozdrawiam Piotr T.

Nawaro
@Piotr T. 29.11.2016 11:43

15 lat to robią stare dziady które muszą dotrwać do emerytury a gdzie indziej i tak by ich nikt nie zatrudnił w tym wieku.Stare pryki i 2 alkoholików,a i jeden inteligentny inaczej.Więc niech Pan sobie nie schlebia bo kadre ma Pan taką ze tylko usiąść i płakać.Przez tyle lat prowadzenia tego cyrku nic sie Pan nie nauczył nic.

Zostaw opinię o TARGET M.P.Turliński Sp.j - Wałbrzych

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TARGET M.P.Turliński Sp.j