PF-Gruppen
5 267

Opinie o PF-Gruppen

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF-Gruppen

anonymous

Przystojne kierownictwo na samolocikach :* :*

   
anonymous
@anonymous 15.06.2018 19:44

Mowa o tej blodynie w okularach?

   
Alicja

Super ludzie i naprawdę fajne pieniążki

   
Adam

Duzo różnych ofert maja a ciężko dostać się. Dzwoniłem 3 razy i zawsze wszyskto zajęte szkoda

   
anonymous
@Adam 22.06.2018 20:29

pisz do kogos kto dodaje filmiki na faceboku oni tam pracujaca

   
Honorata

@stokrotka, czy możesz napisać coś na temat przebiegu procesu rekrutacji do pracy za pośrednictwem firmy PF-Gruppen? Jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Jak ocenisz warunki pracy, które zastałaś w miejscu pracy? Czy wszystko było zgodne z tym co zostało Ci przedstawione przez pracodawcę? Napisz coś na ten temat. @patryk, możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy za pośrednictwem firmy PF-Gruppen? Uzasadnij swoją opinię w sposób bardziej szczegółowy ponieważ na chwile obecną jest bardzo ogólna i mało uzasadniona.

   
anonymous

Na traktorach na marchwi u Larsa dobra kasa

   
Grzesiek
@anonymous 21.06.2018 16:09

Tak tylko lider słaby a praca super

   
ania

pracowałem w beneluxie i tam troche wieksza kasa ale tutaj maja lepszy serwis i biuro polecam plewienie

   
patryk

mieszkania średnie, płace dobre, kierownictwo dobre, biuro bardzo dobre

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
anonymous
@stokrotka 18.06.2018 09:53

fajna firma szkod tylko ze sezonowo ale wypłacalni sa i dbaja i ludzi

   
Honorata

@maricn, czy możesz napisać coś więcej na temat pracy za pośrednictwem firmy PF-Gruppen po pierwszym miesiącu? Poza zgodnością wynagrodzenia czy wszystkie inne warunki z umowy również się zgadzają? Napisz coś na ten temat. @adam, możesz wyrazić swoją opinię na temat pracy za pośrednictwem PF-Gruppen? Jak ocenisz kwestię realnych zgodności warunków z tym co zostało ustalone z pracodawcą? @Trak, napisz proszę coś więcej na temat problemów o których wspomniałeś w swoim komentarzu. Co dokładnie miałeś na myśli?

   
Trak.

Firma jest sprawdzona i wypłacalna i można z nimi się dogadać we wszystkim ale czasami maja słabych kierowników jak Bartek i to robi problemy ale biuro działa bez zarzutu

   
Rafał

Jak się dostać? Dzwonili ale nie dostałem konkretnej oferty

   
adam

bardzo dobry kontakt z biurem i pania edyta polecam pf grupen

   
maricn

wypłata zgadza sie co do koronki polecam po pierwszym miesiacu barrdzo

   
Anja
@maricn 11.06.2018 10:40

Potiwerdzam

   
Honorata

@anonymous, na jakie stanowisko aplikowałeś za pośrednictwem firmy PF-Gruppen? Jak ocenisz warunki pracy zaoferowane przez tego pośrednika pracy? Napisz coś więcej na temat przebiegu procesu rekrutacyjnego jaki przeprowadza pośrednik pracy PF-Gruppen. @Damianek, dziękuję za wyrażenie krótkiej opinii na temat pracy za pośrednictwem firmy PF-Gruppen. Możesz coś więcej napisać na ten temat? Jak oceniasz warunki pracy, które zaoferował pośrednik? Uzasadnij w sposób szczegółowy swoją opinię.

   
:)

Hej Cz wybiera się ktoś do pracy z tą agencją ? Szukam ogarniętej normalnej towarzyszki podróży. [email protected]

   
jaa

Tyle dobrych opinii o pracy, ogólnie o firmie. Prawie miesiąc temu wysłałam cv oraz formularz, zero odpowiedzi. Pisałam na fb, odpisuje chyba bot, żadnej konkretnej odpowiedzi... Pisałam do osób które dodają filmiki z prac na ich grupie, tylko wyświetlili moją wiadomość, zero odpowiedzi... Nie wiem czy mam szukać pracy w innym miejscu, mają tak wiele ofert na stronie, aplikowałam na kilka i nadal zero reakcji. Chciałabym dla nich pracować ale zero kontaktu! Może ktoś wie z kim należy się skontaktować, jakiś nr telefonu, cokolwiek ??

   
Karola
@jaa 03.06.2018 16:38

Na Facebooku jest numer do Pani Edyty. Maja w Poznaniu siedzibę

   
Kuba

Czy w najblizszym czasie wybiera sie do Danii ktos z podlasia?:) jesli tak to do jakiej konkretnie pracy i kiedy? Na stronie www brak jest jakichkolwiek danych dot adresow miejsc pracy... Chodzi mi np o sadzenie maszynowe, ktos tam byl i ma adres, ew moze opowiedziec jak jest? Z gory dzieki. Ps: komentarze sa takie pozytywne ze az ciezko w nie troche uwierzyc, zajezdza nieco sciema...na fora wchodza zazwyczaj osoby poszukujace wiadomosci lub Ci ktorzy sa raczej niezadowoleni by ostrzec reszte, nikt kto wrocil zadowolony nie wchodzi i nie rozczula sie na te tematy...tak na zdrowy rozum. Mam wrazenie ze sztab z firmy dba o PR.

   
er
@Kuba 25.05.2018 23:49

Siema, Ja się wybieram. Podaj mail to się odezwę

   
Ola

Witam, mam pytanie gdzie w Polsce znajdują się siedziby tej firmy. Czy ktoś tam pracuje z Podlasia ?

   
Damianek

Ogarnięta firma i młoda krew polecam

   
Radek

Witam, Pracował ktoś jako konserwator urządzeń grzewczych?

   
anonymous
@Radek 02.06.2018 15:14

to ich nowa praca to jest nie ma opinii

   
Honorata

@Ja, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie PF-Gruppen? Napisz coś więcej na temat warunków jakie oferuje pracodawca. Obecnie Twoja opinia jest bardzo ogólna i niewiele mówi osobom, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy. @jaa, czy aplikowałeś może za pośrednictwem tego linku? https://www.gowork.pl/pf-gruppen,1027588/aplikuj Spełniasz wymagania, które pracodawca przedstawił w swoich ofertach o pracę?

   
Bartek

Błyskawiczny kontakt z Panią iza

   
Ja

Robota lekka na wuzkach na marchwi i fajni ludzie i kierowniki

   
Honorata

@Karinka B, dziękuję za odpowiedź oraz wyrażenie merytorycznej opinii na temat pracy w firmie PF-Gruppen. W tym roku również planujesz pracę w tej firmie? Zastanawiałaś się już nad kierunkiem, który zamierzasz obrać w tym roku? @...., dziękuję za komentarz, jednak czy możesz coś więcej napisać na temat pracy za pośrednictwem firmy PF-Gruppen? Opisz w sposób bardziej szczegółowy swoje doświadczenia związane z pracą dla tej firmy. @Oskar, fajnie, że podzieliłeś się swoją opinią na temat pracy za pośrednictwem pracodawcy PF-Gruppen. Czy możesz uzasadnić swój wpis? Co takiego konkretnie wpłynęło na to, że masz taką opinię o tym pracodawcy? Twoja uargumentowana opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują informacji o pracy za pośrednictwem PF-Gruppen. @Kuba, o którym konkretnie wpisie piszesz? I z jakiego dnia?

   
Arek

PF-Gruppen to świetny pracodawca. Widzę, że bardzo pozytywnie piszecie.

   
marcin
@Szary człowiek 26.05.2018 09:48

na ich stronie znajdziesz zdjecia mieszkan to wystarczy zapytac ile osobowe ja zawsze mieszkał w max 2 ale wiem ze tez maja 4 osobwe zalezy gdzie

   
Kuba

Super

   
Kuba

Mam pytanie: dlaczego zostal usuniety moj wpis z zapytaniem dot tej firmy i sceptyczna uwaga??? Prosze o kontakt moderatora.

   
Adam

Firma OK tylko chciałbym obalić jeden mit bo się nasłuchałem: "Gdzie ja tyle zarobię ile w Danii ?" Aktualnie w Niemczech w Bawarii mam na rękę na start 1700 euro przy 150 godzinach pracy (11.5 euro/h) = ponad 7 tysięcy zł. i jeżdżę sobie na LPG 10 km do pracy. W Danii miałem 8 tysięcy (80 koron/h) przy 200 godzinach i 1000 zł na paliwo na miesiąc o jedzeniu nie wspomnę ... tylko język potrzebny komunikatywny.

   
Oskar

Mega zorganizowana firma

   
....

Polecamy bardzo samolocik i pracę u pana Sebastiana! Super kierownik

   

Zostaw opinię o PF-Gruppen - Glamsbjerg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF-Gruppen