PF-Gruppen
5 282 6 1

Opinie o PF-Gruppen

Kuba

Super praca, extra warunki! Polecam!!

Alinka

Na faceboku maja bardso fajna grupe i szybko odpisuja . Ja jeszcze nie pracowałam ale czekam na wyjazd

ali

polecam!

Agus

Świetny kontakt i miłe towarzystwo

marlekin

norweski kapitał w tą firmę zrobił swoje

anonymous
@marlekin 15.09.2018 10:36

a sa jakies oferrty w norwegii

anonymous

Bardzo dobry kontakt. Zadzwonili w 1 dzień jak wypełniłam wniosek i wszystko wyjaśnił Pan Mateusz. Czekam na pracę

Adam

Przyzwoite zarobki. Lepsze niż w Holandii, gorsze niż w Norwegii. Kasa zawsze się zgadza. Pzdr Adam

GG

Polecam traktory na marchwi.dniowki po 1200koron

anonymous
@GG 14.04.2018 19:33

jak sie dostac?mam uprawnienia i doświadczenie

Dude124
@GG 14.04.2018 19:33

Mógłbyś odezwać się do mnie na priv miałbym kilka pytań związanych właśnie z pracą na traktorach mój nr 731 102 257 Byłbym wdzięczny

jacek

mozna niezle zarobic wystarczy chciec,

k

wypłata jak zawsze na czas pozdro

jj

2 lata na marchewce i 3 lata na szkółce i złego słowa nie powiem pozdrawiamy

anonymous

Praca u Pana Mikołaja na marchwi bez zarzutu. Na prawdę fajnie i dobra kasa

anonymous
@anonymous 06.09.2018 09:18

pan sebek dobrze ogarnia temat

krzys

zawistni beda pisali ze firma krzak i (usunięte przez administratora) a inni chwalili bo jest dobrze. kazdy ma swoja historie i pracowal i spał w innym miejscu. jedno jest pewne firma istenieje i to duza fima i najwazniejsze wypłacalana a jak słyszecie inaczej to bzdura. rozne maja prace i zalezy gdzie sie pojedzie. nie polecam na stałe ale na sezony najlepsza firma w danii i nikt mi nie powie ze jest inaczej. maja jasne zasady i wszystkie stawki jasne. ja polecam

on tour

Witam.wybiera się ktoś po nowym roku do jakiejkolwiek pracy ?

Arek
@on tour 21.08.2018 11:35

Ja jadę. Chciałbym jechać ale nie jest pewien czy mnie wybiorą

anonymous
@Arek 01.09.2018 07:27

na co aplikowałeś?

anonymous

Dziękuję że mogłem pracować. Poza pracą to też fajne znajomości, na prawdę super ludzie. Bardzo propracownicza firma. Gratulacje dla wszystkich osób co wygrały w konkursie

krzys
@anonymous 22.08.2018 18:26

atmosfera w pracy tez ok a to sie liczy

Grześ

Jakie opinie o sortowaniu marchewki ? Jakie zarobki ? Jak dqleko mieszkanie od pracy ? Bardzo dziękuję za informacje :)

anonymous
@Grześ 13.08.2018 13:10

Kiedyś był haos i litwini rządzili ale już jest to opanowane i kierownictwo polskie jest. Pan Mikołaj bardzo dobrze sobie radzi. Atmosfera w pracy dobra

Grześ
@anonymous 14.08.2018 12:16

A jak z zarobkami ?'da się odłożyć ? :)

anonymous
@Grześ 14.08.2018 13:01

Zależy kto jak żyje . Godzin sporo więc odłożyć jak chcesz. Na stronie firmy masz kalkulator. Policz sobie stawke razy godziny i wyjdzie ci

Grześ
@anonymous 14.08.2018 22:06

A jakco z mieszkaniem ?'bardzi daleko ? I jaki standard :) bardzo dziękuję za odpowiedź:)

anonymous
@Grześ 15.08.2018 13:30

bliko sa mieszkania maja zdjacia sa na stronie

A.

3 lata pracuje i złego słowa nie mogę powiedzieć

anonymous

7800 pln na rękę przez miesiąc bardzo polecam plewienie r30

Diana

Polecam marchewkowe pola i pracę na plewieniu

anonymous

ja bardzo polecam prace u pana karola na marchwi i tez chce jechac do niego na gałezie w listopadzie

PG-GRUPPEN

APLIKUJ O PRACĘ !!! ✍️✍️✍️✍️ Jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie? Nie zwlekaj aplikuj już teraz !!! Nasz dział rekrutacji skontaktuje się z każdą osoba telefonicznie, mailowo, sms. Link poniżej: http://www.pf-gruppen.com/polski/praca-w-skandynawii/aplikuj-o-prace/ Pozdrawiamy. Zespół PF-Gruppen

anonymous

APLIKUJ O PRACĘ !!! ✍️✍️✍️✍️ Jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie? Nie zwlekaj aplikuj już teraz !!! Nasz dział rekrutacji skontaktuje się z każdą osoba telefonicznie, mailowo, sms. Link ponizej: http://www.pf-gruppen.com/polski/praca-w-skandynawii/aplikuj-o-prace/

PG-GRUPPEN

Witam Zapraszam wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy w naszej firmie do zapoznania się z naszą jesienną ofertą (link poniżej) - Nobilis, cięcie gałęzi jodły kaukaskiej. Zapisy już trwają !!! https://docs.google.com/document/d/1j4btv6FQjCI2wPB-pHIrzPv0kdSphfJkPSd-VM2CPXg/edit#heading=h.ucfxnrarnmab Pozdrawiamy Zespół PF-GRUPPEN

Kamilek

Całkiem okej

anonymous

To za niezależne firmy pf grupen. Wszedzie jest inne kierownictwo i ktoś inny rozlicza i kieruje. Ja byłem już na 4 pracach i polecam

kasia

pomocne biuro

Alicja

Dziękuję było bardzo fajnie z wami wszystkimi pracować , do zobaczenia za rok , pozdrawiam całą ekipe .

Ptyś

Kapusta! Super pieniążki i praca, kiero czasami pokrzyczy ale spoko facet jest .

M
@Ptyś 16.07.2018 21:43

Nie jest zla robota

anonymous
@Ptyś 16.07.2018 21:43

Uczciwa firma

PF-Gruppen
pracodawca
@anonymous 20.07.2018 11:40

Witam, Oferujemy pracę w różnych branżach, w szczególności : szkółkarstwie, produkcji, leśnictwie, rolnictwie i budownictwie. Zatrudniamy zmotywowanych pracowników bez kwalifikacji i bez znajomości języków obcych: duńskiego/angielskiego. Wszelkie pytania dotyczące rekrutacji, administracji czy zakwaterowań możecie kierować na m.me/PFGruppen . Napisz i zapytaj ..... firmowy czat czynny poniedziałek-piątek od 8.00-19.00 Pozdrawiam. Zespół PF-Gruppen

anonymous

Lekkie prace to nie są bo głównie polowe. Napewno ogromny plus ze sa wypłacalni i uczciwi. Ogromne pozdrowionka dla Pani Edytki

PF-Gruppen
pracodawca
@anonymous 25.07.2018 20:21

Witam, Oferujemy pracę w różnych branżach, w szczególności : szkółkarstwie, produkcji, leśnictwie, rolnictwie i budownictwie. Zatrudniamy zmotywowanych pracowników bez kwalifikacji i bez znajomości języków obcych: duńskiego/angielskiego. Wszelkie pytania dotyczące rekrutacji, administracji czy zakwaterowań możecie kierować na m.me/PFGruppen. Napisz i zapytaj ..... firmowy czat czynny poniedziałek-piątek od 8-19 Pozdrawiam. Zespół PF-Gruppen

Pawel

Pracowałem na Cyprze, w Holandii i w Niemczech . Tam pieniądze były raz lepsze raz gorsze niż w pfgrupen ale w pf jest naprawdę pełna pewność ze dostanie się pieniądze na czas super kordynacja i kontakt z biurem i wyrozumiali kierownicy pzdr pawel

Zostaw opinię o PF-Gruppen - Glamsbjerg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF-Gruppen