PF-Gruppen

Dodaj opinię
PF-Gruppen
5 325 6 1

Opinie o PF-Gruppen

Filtruj opinie po kryteriach:

Jolka
 Opinia

Młodzi uciekajcie z Polski jak macie możliwość się dorobić. Przykre ale nic dobrego was tutaj nie spotka i garba się dorobicie zanim coś osiągnięcie 4-5 razy więcej w Danii płacą niż nauczyciele albo pielęgniarki w Polsce maja

Pomocna?
Fabryka warzyw
 Opinia

PF potrafi docenić sumiennych i obowiązkowych pracowników na których można zawsze liczyć. Mam staly zaklad pracy i nie jestem wysylany do innych zakladow pracy.

Pomocna?
MM.
 Opinia

Bardzo dobry kontakt z biurem, mieszkania 2 osobowe, na domku 8 osób, dojazd 20 kilometrów, praca po 9 godzin i soboty 5. Sama robota jak to na szkołach nie jest bardzo miła ale nie jest ciężka. Jestem pierwsze 3 tygodnie i wporządku. Pracowałem wcześniej we Francji na zbiorach i tam było piekło Moje sugestie dla PF-Gruppen: Możliwość pracy w niedzielę Lubię atmosferę w PF-Gruppen za: Konkurs

Pomocna?
TakNie
Mateuszek
 Opinia

W firmie jest nowa krew co bardzo ją rozwinęło 2 ostatnie lata. Młode dziewczyny robią swoje

Pomocna?
Wózkowa
 Opinia

Sama praca nie jest zła, byłam na plewieniu marchwi. Mieszkania też przyzwoite i pieniądze dobre. Minusem na marchwi jest taki mruk kierowniczek Piotrek, wiecznie niezadowolony. Lepiej iść do Sebastiana albo Kacpra jeśli będą. Do zobaczenia

Pomocna?
PF TRAVEL
 Opinia

???????? UWAGA KONKURS ???????? Podróż marzeń z PF ???? TRAVEL Mamy dla Was super konkurs dla kandydatów i pracowników PFGRUPPEN Do wygrania są vouchery na wycieczki po Europie o łącznej wartości 30.000 PLN ???? Zasady są proste ✅ Konkurs rozpoczyna się dnia 9.03.2019 i kończy 31.12.2019, o godzinie 23:59. ✅ Zadaniem uczestnika konkursu jest wysłanie do PF TRAVEL (m.me/PFTRAVELL , lub e-mail am@pf-gruppen.com) zdjęć/filmów z opisem i lokalizacją ciekawego miejsca/atrakcji w Danii, Europie lub na Świecie. Autorem zdjęć musi być uczestnik konkursu. ✅ W celu weryfikacji należy dodać jedno zdjęcie “selfie” oraz jedno zdjęcie z napisem “PF TRAVEL” na kartce/telefonie, gdzie tłem będzie opisywane miejsce. ✅ Opis oraz nadesłane materiały powinny zachęcać do aktywnego spędzania czasu, do zwiedzania i podróżowania. ???? Nagrody konkursowe???? ???? Nagroda główna to voucher ITAKA w kwocie 5000 PLN przeznaczony na wczasy na Wyspach Kanaryjskich. ???? Nagrodami miesiąca (etapy: marzec-grudzień) są vouchery ITAKA w kwocie 2000 PLN każdy przeznaczone na podróż do stolicy Europy. ???? Nagrodami pocieszenia (etapy: marzec-grudzień) są vouchery PFTRAVEL w kwocie 500 PLN każdy przeznaczone na wycieczkę do jednej z atrakcji w Danii. ✅ Konkurs jest przeprowadzany w 11 etapach: - etapy 1-10 to wyłonienie Zwycięzców Miesiąca (marzec - grudzień) - etap 11 to wyłonienie Zwycięzcy Roku spośród Zwycięzców Miesiąca. ✅ 10 osobowa komisja konkursowa, dokona oceny prac uwzględniając w szczególności ich oryginalność, pomysłowość oraz kreatywność i wyłoni: ???? 1 zwycięską Pracę Roku, która zostanie nagrodzona Nagrodą Roku. ???? 10 prac, które zostaną nagrodzone Nagrodą Miesiąca, ???? 10 wyróżnionych Prac, które zostaną wyróżnione Nagrodą pocieszenia, ✅ W konkursie mogą brać udział tylko pracownicy zatrudnieni w jednej z firm sieci PFGRUPPEN. ✅ Zdjęcia można wykonywać nie będąc zatrudnionym w PFGRUPPEN, a nadesłać w momencie zatrudnienia. ✅ Dopuszczalne jest zrobienie materiałów np.w marcu, a wysłanie do konkursu w grudniu. ✅ W poniższym linku znajdziesz pomocną mapę atrakcji w Danii: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1KjREK7EgFCI-mOcJJHNQouH0xWg&l&ll=55.76494349071111%2C11.310904638282068&z=7 ✅ W Konkursie nie mogą brać udziału przedstawiciele Komisji Konkursowej, bezpośredni organizatorzy oraz członkowie ich najbliższych rodzin, tj. wstępni, zstępni, rodzeństwo, małżonkowie, rodzice małżonków i osoby pozostające z nimi w stosunku przysposobienia. ✅ Vochery są ważne do 12 miesięcy od momentu ogłoszenia wyników. ✅ Polub nasz FunPage oraz udostępnij post konkursowy ✅ Szczegółowy regulamin konkursu dostępny jest w poniższym linku: https://drive.google.com/file/d/1A9GGlDg07KuBpzmqW_vucdEuj0NrrkbM/view?usp=sharing

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Molle
 Opinia
@PF TRAVEL 09.03.2019 14:56

Super

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia
@PF TRAVEL 09.03.2019 14:56

Brawo dla firmy.

Pomocna?
TakNie
radek
 Opinia
@PF TRAVEL 09.03.2019 14:56

to się ceni

Pomocna?
TakNie
Bunda 4,8kg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Miałem okazję pracować i rzucę wam obiektywne spojrzenie na całą sytuację. Projekty to głównie nobilis , osobiście nie polecam osobą nie zahartowanym bo będzie leżeć bladzi na 10 bundach ... Ot co ;) Komunikacja i organizacja tutaj macie 5 gwiazdek , osoby nowe które pierwszy raz jadą za granicę zostaną świetnie pokierowane także nie ma obaw . Zarobki określam na dobre , ale klasyfikując pracę jako sezonową bo jeśli chodzi o pracę stałą w trybie 80k nie ma to absolutnie sensu . Świetnie tam wyskoczyć na jakiś projekt i zasilić swój polski budżet . Kolejną rzeczą jest bardzo duża integracja ludzi z Miastka , stoją za sobą murem . Weryfikując komentarze to niektórzy zawyżają też stawki polecam na chłodno wszystko przeanalizować :) Pozdrawiam mimo wszystko

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
radek
 Opinia
@Bunda 4,8kg 10.03.2019 20:17

chyba ludzi z kaszub :) wszyscy za jednego. Pozdrowienia

Pomocna?
TakNie
radek
 Opinia

Wypłaty zgadzają się i są na czas a kontakt z paniami z biura bardzo sprawny

Pomocna?
Piotrek
 Opinia

Zero konkretów tylko ogólnie piszecie, że kasa mała albo nke polecacie. Coś mi tutaj nie pracuje. Polecam pracę na Molegarden i naprawdę fajna atmosfera w pracy i pieniążki też. Pewnie zaraz ktoś napisze, że (usunięte przez administratora) ale jak można tak nazywać pracę na którą się wyraża zgodę i otrzymuje za to pieniądze? Polakom się w głowach poprzewracało. Firma sprawdzona a jak ktoś mowi inaczej niech poda konkret bo pewnie konkurencja pisze albo jakiś burak co został wywalony

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Ki.K
 Opinia
@Piotrek 01.03.2019 20:17

Marchewkownia też spoko

Pomocna?
M.
 Opinia
@Piotrek 01.03.2019 20:17

U Pana Erika tez jest super i ponad 100 na godzinę

Pomocna?
mikuć
 Opinia
@Piotrek 01.03.2019 20:17

ja pracowałem w goskow u pana mateusza i tam miałem na reke 10000 w 6 tygodni i sobie chwale i jeszcze przyjade

Pomocna?
M
 Opinia
@Piotrek 01.03.2019 20:17

Na hojgard jest na prawdę dobrze i miła atmosfera i szef dobry

Pomocna?
Андрій
 Opinia

Я працюю в Польщі, і у мене є 3000 злотих і великі гроші

Pomocna?
TakNie
Jarek
 Opinia

Firma wypłacalna i uczciwa. Jeśli chcesz przyjechać na sezon to jak najbardziej polecam, jeśli na stałe to warto z nimi rozpocząć dla załatwienia formalności, a później rozejrzeć się za czymś bezpośrednio bo stawki głównie mają dla ludzi co wracają do Polski, a nie myślą o życiu w drogiej Danii.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Łukasz
 Opinia
@Jarek 08.03.2019 10:47

wyjezdzam 2 razy w roku podczas urlopów i potwierdzam, że można bardzo dobrze zarobić. Takie dwa strzały rocznie to min. 16.000 pln więcej.

Pomocna?
ciekawy
 Opinia

widze ludzie sie podniecaja robota sezonowa ,a ja mam pytanie jak to wyglada ze skladkami na emerytury czy sa odprowadzane czy nie ,bo cale zycie nikt nie bedzie pracowal na polu

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
....
 Opinia
@ciekawy 06.03.2019 16:52

według prawa europejskiego pracując w unii należą się emerytury liczone proporcjonalnie do ilości przepracowanych lat w danym kraju. w Danii nie trzeba odprowadzać zadnych składek, są one wliczone w podatki więc każdemu się należy ( nie mylcie tego z PensionDenmark, to jest dodatek do emerytury ) wiec jesli pf jest dunska firma a jest to lata pracy sa liczone. Podobnie jest ze stazem pracy, wystrarczy w polsce w urzedzie marszałkowskim zlozyc odpowiednie dokumenty.

Pomocna?
Marta
 Opinia

Planuję wyjechac na okres wakacji dorobić. Mam 40 lat i 2100 zł na rękę jako nauczycielka. Moi podopieczni wyjeżdżają na wczasy, a ja jako nauczycielka fizyki muszę szukać pracy za granicą. Jeśli uważacie, że w Polsce jest tak kolorowo to zapraszam serdecznie. Piszecie tutaj, że 6000 zł na rękę to mało, a ja jestem w szoku czytając takie rzeczy. Jeśli przez 2 miesiące zarobię na rękę 100000 zł to będę bardzo wdzięczna. Śledzę firmę na Facebook i jest to naprawdę fajne co robią, nie znalazłem żadnej drugiej takiej firmy z podobnymi standardami. Pozdrawiam

Pomocna?
Plewienie
 Opinia

Nie wiem ile wy chcecie zarabiac ale ja nie narzekam. Na plewienie jadąc w 2 osoby jako para można ma rękę mieć śmiało 35.000 pln przez 3 miesiące. Złego słowa nie mogę powiedzieć bo takiej kasy nigdzie nie zarobimy

Pomocna?
am
 Opinia

maja też związkowe umowy i stawki od 140 wiec nie oceniajcie pochopnie. firma solidna

Pomocna?
Marecki
 Opinia

Ludzie jak się nie podoba to szukajcie dalej. Powiedzenia zwlaszcza bez języka i papierów. Jak już wiele razy było pisane: sezonowo bardzo dobrze płacone, na stałe to źle. Sama firma wporzadku, gorzej z tymi firmami dunskimi, dunole to kombinatorzy

Pomocna?
Marchewkownia
 Opinia

Ktoś głupoty pisał co do zarobków. 220 godzin przy stawce 80 to daje 17600 kr brutto, po podatkach zostaje 13000 kr netto to jest 7800 PLN na rękę minus mieszkanie. Jak dla mnie dalej się opłaca a poza tym można dostać więcej na godzinę . Wypłatę można obliczyć samemu albo przez kalkulator więc po co głupoty pisać

Pomocna?
Grzesiu
 Opinia

Jak tylko dorywczo to opłaca się. Jeśli na stałe do Danii samemu czy z rodziną to szukać trzeba innej firmy. Samo pf jest okay, gorzej z dunczykami

Pomocna?
Monika
 Opinia

Firmy Nie polecam z pełną świadomością praca dla białych murzynów. A komentarze że firma wypłacana NIE robią laski za pracę się płaci nawet tak żenująca kase

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Baska
 Opinia
@Monika 01.03.2019 12:50

Gdzie dziewczynko pracowałaś? I czemu nie polecasz?

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia
@Baska 01.03.2019 20:10

AP GRONT dlaczego dziewczynko do mnie piszesz ja nie POLECAM A TY MOŻESZ PIAĆ Z ZACHWYTU CO NIE? ŚPIĄC NA STARYCH SMIERDZACYCH ŁOŻKACH ZA 3000 KORON MIESIECZNIE.

Pomocna?
Baska
 Opinia
@Monika 02.03.2019 08:12

Na ap groent pracuje się bardzo dobrze a pokoj jak nie pasuje to przecież można samemu znaleźć. W polsce jak pytasz o pracę też chcesz od razu mieszkanie ? Pracodawców ģowno obchodzi gdzie spisz i ile dojezdzasz i w danii jest tqk samo. Pf daje ci na start mieszkanie a jak się nie podoba szukaj sama.

Pomocna?
Ph
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

B. Fajnie

Pomocna?
Andrzej
 Opinia

Ludzie wyluzujcie. Ile moze być warte plewienie marchwi albo pakowanie? Może zaraz chcecie po 100 na godzinę? Naprawdę myślicie ze takie proste roboty sa warte tysiące? Dobra firma i rzetelna, tyle w temacie.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Pp.
 Opinia
@Andrzej 28.02.2019 20:20

Bylem na plewieniu i na rękę wyszło 6700 pln. W Niemczech max 4000 pln. Polecam i fajne kierownictwo

Pomocna?
Jarek
 Opinia

Firma w porządku i wypłacalna. Czasami miejsca pracy nie są najnowocześniejsze ale dunole często maja firmy w stalych stodolach. Samo pf okay

Pomocna?
Seba
 Opinia

Niektórzy są albo zupełnie odrealnieni od sytuacji na rynku albo pracują w Dubaju. Jestem kierownikiem w Castoramie i mam 3500 na rękę pracując co drugą sobotę. Policzcie: 3500 x 12 miesięcy to daje 42000 i zapieprzam cały rok. Mam stanowisko kierownicze i odpowiedzialność a wy mówicie ze 7000 pln za jakieś pakowanie albo pracę szklarsie to mało? Śmiechu warte. Sam myślę o wyjeździe , to jest prostym rachunek. Nawet jak będę jeździł 6 miesięcy to zarobie to samo co w polsce w rok a 6 miesięcy mogę dla rodziny poświęcić albo na alternatywny biznes. Widze polaczkom się w głowach pomieszalo. Moje sugestie dla PF-Gruppen: Nie wiem

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Karolina
 Opinia
@Seba 27.02.2019 19:03

Jestem takiego samego zdania. Też czekam za oferta pracy właśnie z Pf-gruppen. Nie miałam stanowiska kierowniczego jak ty, ale zapieprdzielalam przez 8lat na magazynie w firmie komputerowej przy taśmie jak robot. Duża odpowiedzialność rejestracji części, wysokie normy do zrobienia, ciągłe poganianie, nerwy i ciągle mało. Zero L4 przez tyle lat, zawsze na tak jeśli chodzi o potrzebę przyjścia na 6ta czy zostania dłużej czy soboty a nawet niedzielę iii co stały pracownik 2100zl na rękę z premia kwartalna 2300.Wole wyjechać z Pf pracować na polu i mam 7 czy 8 tyś.

Pomocna?
Marek
 Opinia
@Seba 27.02.2019 19:03

Jak czytam komentarze to porostu nóż się w kieszeni otwiera. Najlepiej nadrukowac kasy jak PiS, rozdać ludziom i nikt nie będzie robil! Kasa w pf to jedno a dwa sa naprawdę super ludzie nie tylko wśród liderów ale wśród zwykłych pracowników. Pracuje 6-7 miesięcy i mam na spokojne życie. Debike jak nie chca to nie beda pracowali tylko trolili w necie. Ludziom tak się w glowach (usunięte przez administratora) ze 15 koła chcieliby zarabiać nie znając żadnej pracy

Pomocna?
Mariusz
 Opinia

Małe stawki? Małe pieniądze? Zgadza się, ale w Polsce. PF ma stawki od 10 euro, dużo prac za 12 euro.a nawet i za 20 euro na godzinę. Niemcy, Francja minimalna 9 euro W Holandii nie dużo więcej ale znowu godzin mało. W Danii nie ma stawki minimalnej jak piszecie więc nawet 10 euro na start to nie jest źle. Setki ludzi pracują i jakoś są zadowoleni

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Ktoś
 Opinia
@Mariusz 27.02.2019 11:41

Mariusz ty iduoto co z tego ze 10 euro jak życie w Dani jest duzo droższe niż w niemczech czy Holandii

Pomocna?
Marek
 Opinia
@Ktoś 28.02.2019 06:27

To człowieku jedz sobie do holandii i po cholerę komentować. Ludzie z holandii na potęgę uciekają więc faktycznie idealny świat

Pomocna?
....
 Opinia

Luty wypłata netto 8800 PLN i wakacyjne. Nie narzekam. Marchewki rzadza. Jak każda praca na produkcji nie jest latwa i trzeba do zmian się przyzwyczaić ale najważniejsze ze kasa zgadza się. Czas rozliczany co do minuty bo kazdy ma swój kod Moje sugestie dla PF-Gruppen: Więcej imprez integracyjnych Lubię atmosferę w PF-Gruppen za: Pani od jakości

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Aaabbb
 Opinia
@.... 22.02.2019 10:49

Ok ale za ile godzin masz te 8800 ?

Pomocna?
.....
 Opinia
@Aaabbb 23.02.2019 20:06

218. jest sezon w pełni i więcej godzin tez może być a wtedy i kaska duzo lepsza a ta nie jest zła

Pomocna?
Jordache
 Opinia
@.... 22.02.2019 10:49

Ściema ja miałem stawkę 80 DKK na godzinę i po przepracowaniu 244 godzin GODZIN otrzymałem po potrąceniu mieszkania prawie 3100 DKK na rękę 4800 zł netto + wakacyjne to jaką stawkę Ty masz 150 DKK pisz prawdę , mieszkałem z facetem który myslał że ma 80 koron na rękę. Bardzo słaba kasa po odliczeniu mieszkania daje to ok 24-26 zł/godzinę netto to powinieneś przepracować ok 350 godzin co ?

Pomocna?
DD
 Opinia
@Jordache 24.02.2019 16:16

Coś śmierdzi w twoich wyliczeniach. 244 x 80 = 19520 kr brutto, to jest 11000 pln brutto. żeby zostało 4800 pln na łapę to musiałbyś od całości odprowadzić podatek buraku, a gdzie karta podatkowa? tacy jak ty sie nie liczą

Pomocna?
Jordache
 Opinia
@DD 25.02.2019 22:09

nie obrazam ciebie zarobilem od kwoty 19520 DKK po odliczeniu podatku NETTO TJ NA RĘKĘ 4800 nie rozumie o co co chodzi.Facet pisał, że zarobił netto 8800 to nie możliwe, chyba że za ponad 350 godzin. Dlaczego jesteś agresywny a nie merytoryczny. W PF nie jesteś w stanie więcej zarobić jak dobrze liczysz oni podają kwotę , że średnio zarobisz 6600 + wakacyjne a ja zarobiłem 4800 + wakacyjne COŚ MAŁO DO TEGO CO ONI PISZĄ NIE I PRZEPRACOWAŁEM AZ 244 GODZINY. Pozdrawiam

Pomocna?
Laki
 Opinia
@DD 25.02.2019 22:09

Wszystko sie zgadza co z tego ze tyle brutto od tego podatek mieszkanie dojazdy do pracy i zostanie jakieś 4 tys nie mówiąc juz o jedzeniu które w skandywani jest najdroższe w europie

Pomocna?
Marek
 Opinia
@Laki 28.02.2019 11:43

Idioto ceny wielu rzeczy sa zbliżone do polskich, również paliwo. (usunięte przez administratora) w Polsce też trzeba dojeżdżać do PRACY. Jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) stąd

Pomocna?
Marek
 Opinia
@Laki 28.02.2019 11:43

I tak setki ludzie pracują. Pamiętajcie że pf grupen to nie jedna firma więc faktycznie w jednym miejscu lepiej a w drugim gorzej ale jako firma to robią dobrą robotę a same miejsca pracy no cóż duńskie więc jal można do firmy mieć pretensje.

Pomocna?
Laki
 Opinia

Wiadomo ze wszystkie pozytywne komentarze piszą liderzy hehe nie dawajcie sie ludzie oszukać kwoty podane na ich stronie nie pokrywają się w życiu nie zarobicie takich pieniędzy.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Marek
 Opinia
@Laki 28.02.2019 11:41

Haha można zarobić wiecej adamku. Pogadajcie z ludźmi co pracują, wejdzcie na ich stronę i poczytajcie. To jest jedyna firma w danii którą znam i jest tak pro-pracownicza. Konkurencja chowa się, opinie okropne i praca straszna. Sprawdźcie baltic workforce albo neko. A może jest jakaś dodatkowa co bez kwalifikacji i języka daje tyle zarobić? Jak to piszcie śmiało. Jak dla mnie pf rządzi i i stawki maja po 130-140 dla speców

Pomocna?
Były
 Opinia

NIE POLECAM. Większość opinii jest pisana przez dziewczyny z biura lub liderów, którzy "ukrywają"się w szatniach zagłębiając się w swoich smartfonach. Tak jak ktoś pisał za GRUBO PONAD 250 godzin można zarobić na czysto ok 4700 - 4900 + wakacyjne przy stawce 80 koron/godzinę. Jak masz problem to oczywiście dzwonisz do Pani E...y lub innej a one zaraz konsultują się z liderami a oni mówią PO COOO DZWONIŁEŚ DO BIURA. mOZNA ZAROBIĆ TYLE DLA JEDNYCH DUŻO DLA DRUCHICH MAŁO.Utrzymanie w Dani do najtańszych nie należy kwatery to kołchozy z małymi lodówkami JWSZCZE RAZ NIE POLECAM FATALNA ATMOSWERA. NP PSEUDOLIDERKA M...KA

Pomocna?
Patrycjusz
 Opinia

Mają ze 150 miejsc w danii i w jednym lepiej w drugim gorzej ale oni jako firma to ok. Załatwią całą dokumentację mieszkania i robotę. I wyplacalni. Jak ktoś planuje na stałe to warto z nimi zacząć, pomogą na starcie, można odłożyć a potem próbować samemu co nie jest latwe bez duńskiego. Kilka lat temu było prościej z pracą

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Lublin
 Opinia
@Patrycjusz 27.02.2019 09:38

Mnóstwo osób bez języka i auta nie mógłoby wyjechać gdyby nie takie firmy. Nie wspominając nawet o wykształceniu. Czemu ludzie z polski bez możliwości mieliby nie pracować w Danii? Wiadomo że Duńczycy mają 120 czy 130 kr ale nie zapominajmy, że to jest ich kraj a nie nasz. Więc nie oczekujcie cudów. Tak czy siak lepiej w DK niż w PL. Czytam tutaj ze duzo godzin i warunki mieszkaniowe i ble ble ble. A w Polsce mniej godzin? Ludzie nawet jak na 3 etaty będą pracowali to nie zarabią tego co w Danii Media trąbią, że w Polsce super i oh ah, ale wśród niezamożnych ludzi niedużo zmieniło się. Zapraszam pod Lublin zobaczcie jak ludzie mieszkają bez toalet nawet w domach. Tutaj jak ktoś na saksy jeździ i przywiezie 4000 pln na rękę ze szparagów to się cieszy. 6000 czy 8000 to u nas potężne pieniądze. Zastanawiam się skąd wy jesteście ludzie skoro 7000 to dla was śmieszna kasa. Kiedyś docenicie jak nie będzie już pracy w Danii dla was. Pamiętajcie ze polityka" PiS DA" niedługo skończy się

Pomocna?
Wtf.
 Opinia
@Lublin 27.02.2019 16:57

Chłopie jaki dunczyk pracuje za 120 czy 130.. Polacy już nawet za tyle nie pracują, a co mówiąc za 80 kr, ludzie.. naginać na polu grubo ponad 200 h i się cieszyć, ze komuś zostaje 5 tys na czysto.. popatrz na ogłoszenia typu 80 czy 100 kr to zobaczysz co ludzie o tym sądzą...

Pomocna?
Jarek
 Opinia

W 4 lata wybudowalem dom w polsce z oszczędności z pracy w pf. W polsce byłbym niewolnikiem systemu i 30 lat spłacał kredyty. Kilka latek w dk i można się ustawić

Pomocna?
Monika
 Opinia

Po prostu nie Polecam. Pracowałem 3 miesiące. Duże układy wśród pseudo liderów. NIE PILECAM

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kasiek
 Opinia
@Monika 27.02.2019 18:38

Haha a gdzie układów nie ma. W Polsce od kościoła aż po sejm grube układy więc co dziwnego że wśród liderów są. Żałosna wypowiedź . Liderzy w PF to fajni ludzie więc bezpodstawna opinia. Zawsze możesz skargę złożyć do biura

Pomocna?

Zostaw opinię o PF-Gruppen - Glamsbjerg

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF-Gruppen

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.