Pf-gruppen

Glamsbjerg

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 196 ocen.

Opinie o Pf-gruppen

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pf-gruppen

anonymous

fajnie tam pracować ale ciezko dostac sie;(

Donald

Najlepsza w Danii firma jeżeli chodzi o niewykwalifikowanych pracowniow bez znajomości języków obcych.Dla specjalistów też coś tam mają ale muszą jeszcze nad tym sporo popracować.Studenci uczniowie zawsze znajdą pracę na wakacje i poza nimi.Dla speców powinny być większe stawki,dla niewykwalifikowanych sa okay.

Tomek

Pracowałem na po polu 3,5 miesiąca na początku było ok ale później zaczęli nas ganiać po polu duńczycy i za nimi polscy kierownicy, teraz pracuję w Austri na produkcji w ciepełku przy maszynach i wychodzę na rękę 37 zł na godzinę, praca lekka, 5 dni w tygodniu, 8 godzin mieszkanie mamy opłacone przez pracodawcę i własny samochód do pracy, płatny urlop 2 dni w miesiącu, czyli 18 dni pracy :) Po 2 miesiącach dali podwyżkę, nie dajcie sie ludzie ganiac po polu w gumiakach za 80 koron ! PF Gruppen jest ok tylko Dania to wieś i grzyb w każdym domu.

łukasz
@Tomek 14.02.2018 18:07

ja pracowałem 4 lata i gdyby nie dziecka narodziny wejezdzałbym nadal.polecam szkólki,kazda jest inna i inne obyczaje i kierownicy ale ogolnie spoko robota a dania jak dania faktycznie nic w niej ciekawego nie ma.bylem na majlandzie johansenie i na molegardenie i na hededanmark . polecam prace w kazdym z tych miejsc

mz

kasa sie zgadza polecac dalej moge

bartek

bardzo chce wyjechac ale nie mam zadnego numeru moze ktos podac?

AZIT
@bartek 08.02.2018 13:10

można łatwo znaleźć ich profil na FB

pracownicy

brawo dla firmy ze wkoncu pozbyła się tego całego arturka z pozycji kierownika

Przemo
@Wojtas 10.02.2018 22:38

Tak to (usunięte przez administratora) byl liderem ale sie nie nadawal. A jego narzeczona czy tam zonka to pani p. Ktora tez daje wiele do powiedzenia. Mnie bynajmniej gosciu nie podchodzil.

Mario
@pracownicy 09.02.2018 22:39

Pisz za siebie a nie za innych.wiekszosc ludzi byla zadowolona.tak teraz masz lepiej.w pracy nie wiesz kiedy skończysz.pakowanie na chłodni w temp. 4 stopni i wszyscy liderzy.kazdy jest kierownikiem.a najbardziej Litwini.zapewne cię zwolnił albo nie dał podwyżki..teraz na pewno dostaniesz.ha ha ha

Arek

Krótko polecam i dzieki za.hajs i wyrozumiałość

Janek

Uczciwi rzetekbi pomocni jak dla mnie bomba tylko żeby ja falszywe mordy uwarzali chociaż lrzy tej ilości to może być problem pozdro PF ever

PJR

super zorganizowana firma a jak ktoś pisze inaczej to zazdrości

anonymous

moze i nie maja najwyzszych w danii stawek ale jedno jest pewne;to uczciwa firma i tak jak mowia to tak jest i wiem ze zawsze wyplacaja kazde 5 minut. akurat tego nie mozna im zarzucic

sezonowiec

sezonowe prace maja dobrze płatne i duzo godzin.jak ktos jedzie na sezon to nie ma ochoty siedziec 3 dni w domu tylko jak najwiecej godzin złapac i taka prawda.

anonim

(usunięte przez administratora)

.

Anonimowym hejterom podziekujemy.Niby rok pracowałeś buhaha to pewnie cię wyrzucili za coś skoro debiku teraz obudziles sie

anonymous

Bzdury. Płacą zawsze wszystko na co umawiales sie z nimi,co do korony.Jezeli jest za malo to po co podpisujesz kontrakt i potem oczerniasz ? Wywiązują się z płatności. Podobno ponad 500 osób było jesienią i ludzie wracają teraz na wiosnę.

Agnieszka Hacia

Jezeli kogos obrazilam to bardzo przepraszam

arek

napisze krótko:konkret firma i naprawdę spoko ludzi i hajs

Julka

Pracowałam 2 lata głównie na Majlandzie przy preklach i zbiorze jodły i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że PF Gruppen jest dobrą, rzetelną firmą. Wynagrodzenie zawsze przychodziło na czas. I przede wszystkim wszystkich traktują poważnie, kierownicy angażują się w wykonywaną pracę, nigdy nikogo nie zostawiają na lodzie.Nawet jeśli przyjechałeś do pracy, masz chęci, ale nie radzisz sobie, to starają się znaleźć jakąś alternatywę i ' przerzucają ' Cię na inną pracę. Jeszcze nie słyszałam, żeby jakaś firma miała taką opcję, także to też jest na plus :) Mają dobre oferty pracy zarówno dla studentów jak i dla ludzi, którzy chcą spędzić w Danii cały rok. Poza tym zanim przyjedzie się do Danii można obejrzeć filmiki z prac i transmisje na żywo, co pozwala na szersze zapoznanie się z pracą. Kontakt z biurem takze jak najbardziej na plus. Pozdrowienia dla kierownika Karola i do zobaczenia w tym roku ! :)

Kamilka

Wszystko przedstawiają jak na tacy ( oferty ).Nigdy nie słyszałam żeby komuś chociaż godzina niezgadzala się. Polecam

Rafał M

Pracowałem 4 lata i nigdy nie było problemów z tej firmie.Stawki nie były najwyższe,ale bez języka i doświadczenia czego więcej można się spodziewać.Pracuje dalej w Danii i pomimo tego,że już nie w PF to nie powiem złego słowa na nich.Zawsze byli pomocni i jak człowiek problem miał to załatwiali .Pamiętam czasu Przemka Mentla i Jacka i wtedy na prawdę bywało różnie,ale jak teraz rządzą kierownicy i biuro to na prawdę dużo lepiej.Pozdrawiam

anonymous

Duzo jeszcze powinni poprawić a panie z biura moglyby trochę milsze byc ale ogólnie dobrze najważniejsze ze kasa zgadza sie a w pracy dobrzy kierownicy i pomocni

Adam
@anonymous 09.12.2017 15:02

kasa to najwazniejsze co trzyma z dala od rodziny. u nich jest tyle dobrze ze mozna jechac do domu czesto i faktycznie pieniadze za zawsze na czas i mozna smialo odłorzyc nawet 6 tysiecy na reke

Asia

Mam piękne wspomnienia związane z wyjazdem z pf. Poznałam wspaniałych ludzi i miłość życia. 2015

Teresa

Byłam pracowałm i wrócę to jest uczciwa firma najważniejsze w życiu i dobrze traktują ludzi

Kamil

Ja chce jechać na wakacje ze znajomymi.18 lat Co polecacie?

anonymous
@Kamil 31.01.2018 07:44

plewienie . tam sie nie trzeba na niczym znac i czas szybkie lec

anonymous

na sorcie marchki wszystko było by dobrze jak by było mniej godzin bo to jest złe

adi

pieniadze zawsze sa na koncie na czas i nigdy nie było problemów. czasami maja słabsze mieszkania ale generalnie jest dobrze i sprawdzona firma

anonymous

firma wporzo a co pisza głupoty to G wiedza i swiata jeszcze nie znaja i reali

Przemo

Ja polecam plewienie marchewki na maszynach. Bylem w tamtym roku, zarobilem i wracam w tym sezonie z wieksza ekipa. Praca i atmosfera super. Mozna sie zapisac u Pan z biura lub napisac do nich na facebooku. Pozdrawiam Pania Edyte

11111
@Przemo 28.01.2018 21:55

Pieniądze na marchwi są bardzo dobre. I dużo godzin więc jak ktoś chce zarabiać hajs to polecam. Teraz kierownikiem jest Pan Artur, brakuje Kuby i Jarka.

Mikuś

Ogólnie jedno wielkie (usunięte przez administratora) proponowali na polski od 6/8 tys a po potrąceniach 3600 zł a gdzie reszta pieniędzy ? Nie polecam marchewki tyrasz jak wół po 12 h

anonymous
@Mikuś 25.01.2018 22:56

haha chyba 2 tygodnie robiles i teraz poplakales sie.na tej pracy najelpsza kasa i stabilna robota.zarobki to jest to na co nie mozna narzekac tam :)

słu.
@Mikuś 25.01.2018 22:56

z wrażenia kliknąłem ze lubię ten komentarz hehehe w 2 tygodnie zarobisz smiało 5 tysiaczków peelenów i to na łapkę więc wiesz .mnóstwo ludzi pracowało i zawsze z zarobków byli zadowoleni :) polecamy gorąco i mam nadzieje ze w maju przyjedziemy chociaż na sezon

para

zarobki dobre praca ciezka ale polecamy marchewke

Speedgirl
@para 21.01.2018 20:06

Byliście na marchewce?

Katarzyna Kamińska:Konsultant

Mikołajki, Mikołajki, Mikołajki W średniowiecznej Europie zachodniej uważano Świętego Mikołaja za patrona dzieci. Współcześnie , m.in. w Polsce, nocą z 5 na 6 grudnia, podkłada się dzieciom prezenty pod poduszkę, w buciku lub umieszcza się je w dużej skarpecie. A co robi w tym czasie PF GRUPPEN ?? Wspiera " Szlachetną Paczkę " ! :) Trzeci rok z rzędu zostaliśmy Inwestorem Społecznym Szlachetnej Paczki , w tym roku w regionie Szczecineckim. 5000 złotych zasiliło konto tej wspaniałej organizacji i te pieniążki trafią do najbardziej potrzebujących ! :) "Jesteśmy aktywnym Inwestorem Społecznym już od trzech lat, będziemy przez kolejne trzydzieści , bądź dłużej, jeżeli cele Waszej organizacji będą dalej tak szlachetne. Miłość, dobro ,szacunek - tego nigdy za wiele. ​Móc podać rękę kolejnym, którzy tego potrzebują jest dla nas czymś naturalnym i czynimy to z przyjemnością.​ ​ Uśmiech na twarzy innego człowieka jest naszym​ sukcesem." Pozdrawiamy serdecznie ! Zespół PF GRUPPEN ! :)

Malgosia

Bardzo dobrze działa szefostwo i biuro też jest bardzo pomocne

Vicent

Praca przyzwoita, a i zarobki godziwe. Dziewczyny z biura pierwsza klasa

anonymous

Prace nie są wymarzonym miejscem żeby całe życie pracować ale sezonowo jak najbardziej i kasa zawsze na czas , nie miałam nigdy opóźnienia

Zenek

Można śmiało napisać, że Pf-gruppen to super firma. Nie miałem nigdy problemów!!

Mariuss

Polecam firmę i pozdrawiam Panią Edytę

Marcia

Czekamy z niecierpliwością na plewienie na samolotach marchwi.

.

ja bardzo polecam firme i pana marcina na choinkach na wyspie u urliha

barbara

bardzo chce syn przyjechac na ciagnik prosze o numer telefonu dziekuje

Adrian

Konkretna firma. Polecam

anonymous

szanuja ludzi i to sie ceni

Max kolonko

Mam pytanie. Co znaczy że przy nobilisie praca tylko dla twardzieli i mniej więcej ile miesięcznie średnio można zarobić w tej firmie ? Bo chciałem wysyłać cv

anonymous
@Max kolonko 04.01.2018 01:53

praca w lesie jesienia trzeba ciac galezie takimi sekatorami na długich rurach wiec dlatego tak sie mowi ze dla twardzieli bo ciezka jest. z esonu 6 tygodniowego smiało mozna 10-12 tys zl wyciagnac tylko trzeba zapieprzac

janek

szukam pracy w dani na stałe.koledzy byli i sobie bardzo chwala ale nie wiem jak dostać się do was a nie ma facebok.proszę o infomracje tutaj

Max kolonko

Witam mam pytanko ? Co znaczy że na nobilisie robota dla twardzieli? Akord czy jak ? I ile ogólnie jak ktoś oszczędzić i robi dużo h może mniej więcej wyciagnac średnio? Pozdro

.

Super firma.nic dodać nic ująć

Tobi

ja też dziekuje firmie za prace, jestem z pf i polecam w tym roku nobilis u Marka

Wojtek

Wesołych Świąt dla firmy pf i wszystkiego najlepszego w Nowym roku

Sławek

Życzę wesołych świąt całej firmie i dziękuję za życzenia i możliwość pracy u Was

anonymous

Witam nie polecam tej firmy pojechałem na ścinanie drzewek choinkowych praca straszna zarobki tragedia , bylem wyzywany i nie tylko kłutnie pomiedzy szefem brak organizacji przyjechałem do pracy a po 4 dniach musiałem zjezdzac do polski. Stracilem kupe kasy a traktowali mnie jak smiecia , dostałem wypowiedzenie umowy bez informacji a pracowałem bardzo dobrze. Nie polecam nie jezdzijcie tam naprawde oprucz mnie zjechało jeszcze kilka osób jedyne co to mieszkanie było dobre.

Gw.
@anonymous 31.10.2017 18:40

Z wypłaty kupię Ci bilet do Czeczeni , może tam się czegoś nauczysz :) polubią Cię :)

Gw.
@Gw. 19.12.2017 13:01

ps. Tam lubią takich co na przerwach uwielbiają się z kolegami w busie zabawić :) Dogadacie się z pewnością. Też byłem pierwszy raz i nie narzekam. Więc ogarnij się płaczku i znajdź pracę typu ucieranie chrzanu.

KKK

jak dania jesioniom to tylko nobilis polecam

anonymous

Ačiū už viską

anonymous

Polecam marchewki i prace u Pana Artura

melek

kaska na koncie pozdro dla calej firmy i wesoloch swiat

Zostaw opinię o Pf-gruppen - Glamsbjerg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pf-gruppen