Vuurin Praca w Holandii

Nisko - Vuurin Agencja Pracy Nisko Kluczbork

3. Opinie o pracodawcach Kluczbork
  5. Opinie o Vuurin Praca w Holandii

Opinie o Vuurin Praca w Holandii Kluczbork

Nie przegap nowości o Vuurin Praca w Holandii!

[email protected]

20.02.2017 22:52

firma jak najbardziej spoko,wlasciciele firmy tez jak najbardziej,pracowalem przez ta firme i nie ma zadnych problemow finansowych,sa wyplacalni w 100%,a placic trzeba wszedzie,kierownicy pomagaja we wszystkim takze nie sluchajcie innych ktorzy sa nierobami i nie chcialo im sie pracowac to oczerniaja firme ja wam cos powiem jest duzo wiecej firm na ktorych sie przejedziecie nie na tej ta firma jest oki polecam,znajdzcie mi lepsza firme od tej to pogdamy
    OJ OJ OJ

20.02.2017 22:33

Ludzie Ludzie owy Głupie! Jestem Pracownikiem Firmy Vuurin Pracuje już 11 miesięcy i powiem Krótko i na temat firma ok do małych poprawek ale reasumując całokształt to OKE! Trafiłem na fajne mieszkanie fajni ludzie po za jedną Panią :) ale na szczęście została usunięta Heeee ale jeśli chodzi o Pracę to super raz ciężko raz lekko trzeba pracować i tyle co do wypłat zawsze na czas cyferki też się zgadzają Opieka Kordynatorów bez żadnych problemów OSKAR , Wiola fajni ludzi a to rzadkość w Biurach Pracy za granicą .Pracowałem W różnych biurach i powiem szczerze że że jest naprawdę Ok. Pisze ten Komentarz ponieważ jestem zadowolony wyremontowalem pół domu kupiłem sobie Auto i tyle... Życzę sobie jak najdłuzej pozostania w Firmie .
    Kris

30.04.2017 09:39

Jak wam sie kasa zgadza to chyba za krótko u nich pracujecie i sie jeszcze wszystkiego nie dopatrzeliscie nie polecam tej agencji strata czasu
    Zadowolony

18.02.2017 21:28

Kolega "dobre rady " chyba pisal na niezlej bombie. Agencja jedna z najlepszych w jakich bylem. Pieniadze co czwartek na koncie, warunki mieszkaniowe super. Pracuje caly czas. Wiadomo czasami mniej niz 40h ale sorry taki martwy czas. Tylko glupiec o tym nie wie.Wiem jak jest w tym okresie w NL. Nieroby i pijacy za robote sie wziac a nie tylko narzekanie!!!!!. Pani koordynator najlepsza z mozliwych, rzetelna, mila i zawsze pomoze. Jej kolega tez OK. polecam.
    misia

17.02.2017 16:32

Wedlug mnie jest dobrze .jak sa godziny to jest praca .jak wszedzie.za dojazd placisz jak jedziesz .Jeden minus to pobieranie za mueszkanie jak zjezdzasz do domu i to jest nie fair.i to bardzo.Volker zmien to bo to jest nie w porzadku .
    Dobre rady

17.02.2017 06:10

Ludzie uważajcie agencja pracy tymczasowej nie zapewnia stałej pracy i nie gwarantuje że będę stałe godziny zarobki na szklarniach są niskie wahają się do max 250 euro tygodniowo w 40 godzinach rezygnują z ciebie jak tylko będziesz dopytywał/a o Solarisy wyjaśniające czemu tak mało stawka netto6.4 euro na godzinę mieszkasz w domach nawet 10 osób brak zmywarki TV polskiej kosztami za przejazdy do pracy płaci się 2.5 euro nawet jak jej nie ma za ten dom 97.50 tygodniowo naprawdę nie polecam Jan ciebie obraża i odrazu mówi że ciebie lubi lub nie lubi mają gówniane pracę i (usunięte przez administratora) płacą nie płacą tygodniowek tylko po przepracowaniu 2 tygodni szczeze odradzam na trzy tygodnie zarobiłem 370 euro na szkółce drzewek owocowych naprawdę odradzam agencję Vuurin szkoda kasy na podróż
    level

29.01.2017 18:35

No dokladnie jest tam taka parka co potrafi umilic zycie ale ta sa niedorajdy zyciowe Holandia im zycie uratowala a firma ok.
    Jest OK

23.01.2017 11:54

hmm powiem tak jesli chodzi o firme VUURIN to wyplata jest na czas , koordynator Oskar naprawde fajny pomoze w kazdej sytuacji, jest pomocny, oddzwania a to rzadkość jesli chodzi o kordynatorow a mam duze doswiadczenie jesli chodzi o agencje... jesli chodzi o PRACE to zalezy gdzie sie trafi .. los szczescia naprawde... a co do ludzi falszywi w kazdej firmie!!! czasem to czlowiek dopiero przejzy na oczy jak sam zobaczy jaki kto jest (usunięte przez administratora) obrabiaja na kazdym kroku a najbardziej jak sie na urlop jedzie wtedy jeden temat wrrr polak polakowi wrogiem !! Firme polecam warto sprobowac a jak sie nie podoba to agencji jest na pęczki mozna zawsze zmienic:)
    Trzeba Pracować :-)

19.01.2017 22:46

Witam wszystkich! Zgadzam się z Opinią Moni firma godna zaufania wypłacalności w 100% ,też pracowałem w 2016 roku w tej firmie i nigdy nie było żadnych większych problemów LUDZIE TRZEBA PRACOWAĆ I TYLE. A co do Kordynatora super Wielki gość przyjazny zawsze pomocny zawsze uśmiechnięty z biurem też nie było żadnych problemów Pani Ż ma swoje humorki ale super Babka z niej też jest, zawsze wytłumaczy jeśli się o coś zapyta... Podsumowanie Biura Vuurin Dla mnie spoko na 10 daje 9.5..
    Monia;)

19.01.2017 19:31

Pracowałam przez agencje Vuurin w roku 2016 jestem bardzo zadowolona , w tym roku również liczę na to że wyjadę przez tę agencję, pieniądze zawsze na czas, praca ok, kto chce pracować ten będzie, pieniądze za darmo z nieba nie spadną, ludzie jak wszędzie i dobrzy i źli, trzeba się przyzwyczaić, co do koordynatora to może jest grubiutki ale kontakt z nim jest bez zarzutów, zawsze pomoże pozdrawiam
    Fernando alonzo

18.01.2017 15:52

Jeśli macie zamiar jechać z firmy vuurin do rilandu do firmi interiensen to serio darujcie sobie. porazka i starta czasu. A ludzie podli.
    eos

11.01.2017 12:47

Jestem ciekaw czy wiedza ze Z dniem 1 stycznia 2017 na terenie Holandii weszła w życie nowa ustawa, która bez zezwolenia pracownika zabrania pracodawcy odtrącania pewnych kosztów od płacy minimalnej osoby zatrudnionej. To oznacza, że po odliczeniach i odtrąceniach różnych kosztów wypłata pracownika musi być z godna z ustalonym prawnie minimum (minimumloon). Są jednak wyjątki. Pracodawca wciąż musi odliczać obowiązkowy podatek oraz składki emerytalne. Koszty mieszkania oraz składki ubezpieczeniowej również stanowią wyjątek. Pracodawca może odliczyć koszty związane z wynajmem mieszkania pod warunkiem, że osoba zatrudniona upoważni do tego pracodawcę. Mieszkanie musi jednak spełniać wszystkie narzucone przez Państwo standardy. Kwota która zostaje odliczona nie może być jednak wyższą niż 25% płacy minimalnej danego pracownika. a te koszty za mieszkanie gdy cie nie ma i niby za to ze nikt nie zajmnie ci łozka ,nikt nie zgadzał sie na to .czekamy na info od kogos z biuro ,pewnie czytaja.
    Janusz

10.01.2017 12:44

Nie polecam. Przeszukuja ci pokój jak cie nie ma w domu. I ten spocony grubasek koordynator tragedia. Zgadzam się z opinią powyżej. Wiele obiecują ale za wszystko trzeba płacić
    Ssssd

29.12.2016 11:43

Agencja ok

Kontakt - Vuurin Praca w Holandii

Moniuszki 11 lok. 13 46-200 Kluczbork

Branża główna: Rekrutacja i HR

Oskar

19.12.2016 00:05

Więcej kłamią niż mówią prawdę. Złodzieje
    Aga

08.12.2016 16:35

Pani z biura zadzwoniła do mnie z informacją, aby podjechać uzupełnić dokumenty, w tym nr dowodu osobistego, ale nie mają jeszcze dla mnie pracy. Czy to jest u nich na porządku dziennym, że tak robią? Że podaje się dane wszystkie na tzw. zapas? Jeśli ktoś się orientuję to bardzo proszę o odpowiedź.
    hogusia

03.11.2016 14:53

czy ktos wybiera sie do pracy z ta firma z opolskiego?
    Mmmmm

28.09.2016 22:14

Zastanawiam sie czy nie wybrać sie przez tą agencję. Ktoś coś w jakiej okolicy mają pracę w nl? Jak mieszkania i płaca? Nie chodzi o stawkę ale o regularne wyplaty. Na jakim poziomie wymagają języka angielskiego? Cokolwiek poza : polecam? :-)
    Bartek

15.09.2016 14:10

Ja dokladnie Ci nie powiem i tak bede musial zadz do biura i sie dowiedziec
    hirek

14.09.2016 22:19

A tak to za co jest ta oplata

04.10.2016 12:36

Za to że jak wrócisz po urlopie do Holandii to nikogo nie zastaniesz w swoim pokoju
    Bartek

12.09.2016 09:08

Tak mi zabrali

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vuurin Praca w Holandii?

hirek

09.09.2016 17:24

Czy to prawda że zabierają 70 euro za mieszkanie kiedy zjeżdżają do Polski

07.09.2016 13:37

Firma jak najbardziej ok moge polecic na 100 procent.Co chcialabys jeszcze wiedziec /?
    angela

02.09.2016 20:59

może ktoś coś więcej napisać o tej firmie ?

19.08.2016 12:08

W szczegolnosci taka parka uwazajcie na nia.
    Gość

20.04.2017 22:37

A ta para to przypadkiem Justynka i Bartuś ?

19.08.2016 12:04

Firma jak najbardziej godna zaufania tylko ludzie tam pracujacy hm co tu duzo mowic jak to Polaczki za granica nic ujac nic dodac
    admin

24.07.2016 16:21

Twoja opinia o Vuurin Agencja Pracy jest pilnie potrzebna osobom starającym się o pracę. Dodaj komentarz i zostań ich zawodowym doradcę. Ich kariera może zależeć od twojego komentarza.
    jankes

19.11.2016 19:26

Pracowałem przez to biuro jako spawacz przy remoncie kontenerów. Jeżeli ktoś myśli że w biurze za darmo płacą, to niech szuka gdzie indziej. Praca ciężka, brudna, tylko pod zadaszeniem, ze spawania mało, sporo pracy fizycznej dla ludzi bez ambicji, starzy pracownicy wyręczają się nowymi- zwłaszcza ci co znają język, choć są też inni bardzo ok. Za mieszkanie trochę zawyżają, za dojazdy do pracy potrącają, ubrania i butów nie zapewniają. Zdecydowanym plusem jest możliwość nadgodzin w tygodniu(122%) oraz na soboty i niedziele (148%). Biuro płaci zgodnie z godzinami i zawartą w umowie stawką, do tego dochodzi wakacyjne, kasa zawsze się zgadza a jeżeli nie to bezproblemowo sytuacje się wyjaśnia, choć ja nie miałem żadnych co do kasy. Przy dobrych godzinach nowy ,,spawacz" wyciąga 460 e za tydzień, średnio 380-400e. Babka (pierwsza po szefie) odpowiedzialna za naliczanie wypłat bardzo fajna i bezproblemowa(Kluczbork), koordynator Oskar oddzwania po sygnale/stara się mieć dobry kontakt ze wszystkimi/bez uwag, Holender(niby manager) nieuprzejmy i spławiający. Zakwaterowania różne, domki, mieszkania. Jak ,,meliny" to tylko temu że lokatorzy tak dbają/piją/palą/nie sprzątają, są też mieszkania czyste/lokatorzy spokojni/bez nałogów - wszystko zależy od tego jaki jesteś i gdzie trafisz/zmiana lokum bez problemu po kontakcie z koordynatorem. Raz w tyg. kontrola mieszkania co negatywne- pod nieobecność lokatorów!!! W pracy solidny posiłek przy nadgodzinach(obiad za 14-18 euro) funduje szef, daje też odzież roboczą po kilku dniach, za bardzo ufa starym pracownikom znającym język, ogółem jak się robi to się nie czepia, często nawet nie przychodzi pod wiaty, kierownik pełny luz/jakby nie było to jest gutt. Języka znać nie trzeba, ale takim zawsze będzie gorzej bo przetłumacza ,,Polak" stary starzem- nie wiesz co kazał szef, wiesz co każe ci wygodny sobie polaczek. Starzy pracownicy trzymają się razem, nie chętnie witają nowych- logika, jak masz dobrze płatną pracę to w twojej ocenie ,,dodatkowych" Polaków nie potrzeba. Ludzie nie napalajcie się by się nie przeliczyć, nie zniechęcajcie się też. Jest wiele biur, które mimo obiecywanek o złotych górach, zostają daleko za vuurin. Są też biura holenderskie typowo spawalnicze gdzie stawki są wyższe, warunki lepsze, ale też większe wymagania i robi sie tylko 38 godz/tydzień. Ogółem dla kogoś bez znajomości języka dobre biuro i dobrze płacące - nie wiem jak w innych pracach oferowanych przez to biuro. Dla ciekawych... Tak, Holender nie lubi się przepracowywać, ale Polak nigdy nie będzie Holendrem. Więc nastawiać się, że będzie pot po tyłku ciurkiem leciał, by ładną tygodniówkę dostać. opinia napisana bezstronnie.
    Norek

11.06.2017 10:38

Dajcie spokoj! Biora tylko tych co nie maja pojecia o swoich prawach i prawach pracy w Holandii juz nie wspominam o warunkach mieszkaniowych. Biora cie na chate liczac sobie 100€ za pokoj w ktorym masz tylko umywalke i do tego dzielisz go ze spól-meczeniikiem i "nagradzaja" za 45godzinowej tygodniowo wysylajac za caly tydzien 280€ Do tego nie rzadka sytuajca byla obcinka z tugodniowki z bylejakiego powodu np wzywali ekipe sprzatajaca (dwie panie na 2,5godz) do domku a nawet wczejsniej nie sprawdzali czy wogole jest brudno na kwaterze. Taka przyjemnosc potrafila wynieść po 45€ × 11 osob. Proszeni o rachunek firmy slyszy sie ze fakturę dowioza przy okazji Czy nastepny przykład prowizji za chipy czy karty po 50 € sztuka o których zwrot zapytani informuja -potracone i wymyslala np poplamiome sciany w pokoju z tym ze zapomnieli ze odbierany przeze mnie byl do stamu z dziurami pilki w scianach

Zostaw merytoryczną opinię o Vuurin Praca w Holandii