3.3/5

Nisko - Vuurin Agencja Pracy Nisko Kluczbork

3. Opinie o pracodawcach Kluczbork
  5. Opinie o Vuurin Praca w Holandii

Opinie o Vuurin Praca w Holandii Kluczbork

Nie przegap nowości o Vuurin Praca w Holandii!

13.04.2024 18:34

Jadę 1 raz przez Agencję z Vuurin do pracy jestem zadowolony wszystko mam wytłumaczone i Panie miłe które się troszczą ????
    Kris

13.04.2024 17:20

Jak najbardziej polecam agencje Vuurin. Wszytko odbyło się szybko sprawnie i bezproblemowo . Jestem bardzo zadowolony z rekrutacji.

02.02.2024 15:37

Dzień dobry :) Tak nawiązując do ostatniego wpisu o profesjonalnej obsłudze i dobrej atmosfery w biurze, czy wy - jako pracownicy biura, uważacie podobnie? Przeglądałam oferty pracy i niestety znalazłam jedynie ogłoszenia rekrutujące do pracy w Holandii, a nie bezpośrednio do pracy dla firmy, a jestem zainteresowana stanowiskiem w dziale rekrutacji :) Nie potrzebujecie dodatkowego wsparcia w zespole? Na jaką kwotę można liczyć na początek?

05.02.2024 08:18

Dzień dobry, na ten moment mamy pełną obsadę w dziale rekrutacji:)pozdrawiam serdecznie.
    Kuba

26.01.2024 15:25

Bardzo polecam Agencje Vuurin. Bardzo kompetentna i przyjazna atmosfera. Pani Marta oraz Pani Ania we wszystkim pomogły.
    Kuba

26.01.2024 15:19

Bardzo polecam agencje pracy Vuurin. Kompetentna obsługa oraz bardzo przyjazna atmosfera w biurze.
    Dominik

21.10.2023 00:06

Witam, pracuje przez agencję vuurin już pół roku, agencja z pośród innych wypłaca najlepsze wypłaty na naszym zakładzie pracy, wspólnie z kolegami jesteśmy zadowoleni, pracę załatwiła nam przemiła pani która zna się na rzeczy, osobiście jestem zadowolony z warunków, mieszkania czyste, bardzo nowoczesne pomieszczenia (zobaczyłem trzy mieszkania razem z moim) wypłaty zawsze na czas, koordynator zawsze chętny do pomocy, wszystko można dogadać i dopiąć, polecam tą agencję z ręką na serduchu, aż sam nie wiem skąd te złe opinie, pozdrawiam czytających!
    Beti

14.06.2023 13:14

Niedawno podjęłam współpracę z firmą Vuurin. Rozmawiałam z wieloma firmami pośredniczącymi w pracy zagranicą, byłam jednak nieufna, ponieważ wszystkie chciały zatrudniać na „swoich” zasadach, a z firmą Vuurin było zupełnie inaczej! Trafiłam na Panią Martę, rekruterkę z powołania. Bardzo przejęła się moją sytuacją i szukała dla mnie pracy takiej, jaką chciałam, w takim miejscu, i na moich zasadach. Pani Marta była ze mną w stałym kontakcie, czułam się przez nią zaopiekowana od momentu pierwszej rozmowy do teraz. Mogę z szczerym sercem polecić firmę Vuurin, ponieważ nie zawiodłam się po przyjeździe do Holandii. Na miejscu również spotkałam się z ciepłym przyjęciem, nigdy nie byłam pozostawiona samej sobie, a pierwszy raz wyjechałam do pracy zagranicą, nie znając nawet języka angielskiego. Koordynator Pan Michał, od przyjazdu był moim wsparciem w trudnych chwilach, był zawsze pod telefonem, mogłam liczyć na pomoc w zakwaterowaniu i dopełnieniu formalności. Przestałam się bać, że sobie nie poradzę. Znalazłam tu swój drugi dom i tylko żałuję, że odważyłam się dopiero teraz wyjechać z Polski i godnie zarabiać. Wszystkim mogę polecić firmę Vuurin, jako rzetelnego pośrednika, a jej najmocniejszą stroną są ludzie, empatyczni i bardzo pomocni.
    Wintertuin

08.06.2023 19:00

Serdecznie podziękowania dla wszyskich rekruterek z biura w Nisku oraz koordynatora Michała, bardzo dziękujemy za pomoc i opiekę oraz współpracę. Do zobaczenia za rok w sezonie. Pracownice z wintertuin - Anna, Halina, Beata, Krystyna
    Piotr

09.05.2023 15:24

Pracuje dla agencji w sumie od nie dawna ale jestem bardzo zadowolony.mieszkania normalne ludzie na domku tez spoko praca bardzo fajnia zero zaszczezeń rekrutacja w Pl super panie na 10000% w Holandii koordynatorzy tez pomocni bardzo
    @

16.05.2023 18:19

Proces szybko przebiegł nie cały tydzień czasu.tronsport zapewniony przez agencje a o kasie to zależy gdzie pracujesz itp. Tak samo z domkiem jeśli chcesz więcej szczegółów napisz na emial [email protected]
    Arek

26.01.2023 01:02

Ludzie nie ma pracy!!!!
    Luke R

12.08.2022 11:52

Przyjechałem do Holandii przez tą agencję tydzień temu. Już na starcie bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie lokacja. Domek przestronny, z dużą ilością miejsca i niezłym wyposażeniem. Lokalizacja też znakomita. Miasto kilka kilometrów od Rotterdamu. Praca do której trafiłem jest fajna, świetna atmosfera, tak team leaderzy jak i pracownicy bardzo mili i pomocni. Póki co jestem bardzo zadowolony.
    Xxxx

07.12.2022 20:35

Pracujesz, zarabiasz kwotę brutto i od tego są odciągane: mieszkanie, ubezpiecznie, dojazd do pracy, podatek. Dostajesz kwotę netto na konto. To normalne wszędzie tak to funkcjonuje. W każdym kraju. Również z Niemczech-odpowiadając na poznisze komentarze. W Polsce również płacisz podatki ubezpieczenia dojazd do pracy itp. Na własna rękę. Nie oczekujcie mieszkania za free i innych kosztów bo tego nigdzie nie ma. Litość…czasami warto zastanowić się dwa razy zanim się coś napisze Agencja Vuurin jest bardzo dobra, szczególnie polecam Panią Fatimę, zawsze wszystko jest załatwione. Warunki mieszkaniowe są naprawde dobre.
    Xxxx

09.12.2022 09:54

Słucham ? Nie mówi się o kimś czegoś jeśli nie ma się dowodów. Wszystko opieram na swoich doświadczeniach. Pani Fatima była moja koordynatorka w kilku pracach. Bardzo polecam! Zawsze wszystko załatwione, kontakt o każdej porze. Wielkim plusem jest to, ze Pani Fatima odwiedza firmy, w których są jej podopieczni kilka razy w miesiącu także zawsze można porozmawiać, być na bierząco, zgłosić coś itp. Również Proszę zastanowić się nad tym co się pisze, ponieważ takie obraźliwe stwierdzenia mogą mieć swoje konsekwencje i to co Pani napisała świadczy tylko i wyłącznie o Pani osobie, jakim Pani jest człowiekiem. Nic w internecie nie jest anonimowe. Jeśli ktoś nie potrafi funkcjonować, dogadywać się z innymi ludźmi to warto nad sobą zacząć pracować iść do psychologa itp a nie wylewać jad bezpodstawnie aby komuś przysłowiowo „dowalić”. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć. Życzę powodzenia!
    Ania

07.12.2022 13:21

Jedno mogę powiedzieć gardzę podpierd.....mi.
    Dante

10.11.2022 14:46

Jakie macie opinie o tej firmie? Zarobki się zgadzają? Jakie wychodzą koszta mieszkania i jak wychodzą tygodniówki?
    Natka

28.09.2022 15:19

Witam czy ktoś pracuje i może się wypowiedzieć na temat magazyn opon czy coś takiego bo mój narzeczony wyjeżdża i nie wiem czy to jest po prostu bezpiecznie jak z mieszkaniem tam wyżywienie transport do pracy ?

08.10.2021 14:19

04.07.2022 19:42

Buty robocze hahah
    Kris

10.09.2022 16:00

Nie doplacac nie trzeba sami sobie wezma trzy razy tyle przy nastepnej tygodniowce mojim zdaniem to ta firma caly czas (usunięte przez administratora) ludzi
    Adrian 1356

04.06.2022 12:53

Jade do vuurin na Szklarnie Orginal Plants może mi ktoś coś powiedzieć na ten temat

12.10.2020 14:14

Nie polecam biura. Koordynatorzy to (usunięte przez administratora) nie pomagają praktycznie w niczym. Nie słyszałam w mojej pracy żadnej pozytywnej opinii o nich, nie pilnują ubezpieczenia a kasę zdzierają. Milutcy dopóki nie jestes jeszcze na miejscu, pozniej maja Cie gdzieś. Jeżeli ktoś sie zastanawia nad wyborem tego biura- serdecznie odradzam.
    E

09.11.2021 13:51

Ja byłam w wielu biurach i Vuurin akurat jest jednym z najlepszych. Nie oceniaj koordynatorów publicznie skoro nie masz z nimi styczności i piszesz na podstawie tego co słyszałaś, jest to bardzo nieeleganckie i świadczy to Tobie. Nie moge znieść tych negatywnych opinii skoro wiem, ze tak nie jest i mam pewność ze biuro jest dobre na podstawie swoich doświadczeń. Ja polecam, miałam styczność z Panią Fatima, Panem Oskarem i są świetni, pomoc z ich strony jest zawsze, ciągły kontakt telefoniczny, jak potrzeba przyjeżdzają. Vuurin gwarantuje prace stała co najważniejsze a wiele biur niestety tego nie zapewnia.
    Ewelina

29.06.2021 14:38

Kilka razy pracowałam przez ta agencje, polecam ;) kontakt z koordynatorami o każdej porze, są bardzo życzliwi i pomocni, mieszkania jak najbardziej na plus, pieniądze się zgadzają zawsze zgodnie z terminem są na koncie. Nie mam nic do zarzucenia, same plusy i każda z prac przede wszystkim była bardzo dobra ;)
    Gangus!

07.11.2021 08:41

Ludzie co wy piszecie dlaczego takie bzdury, a przede wszystkim nie prawdę !!! A Ty @Robercik zostałeś skrzywdzony przez życie czy Co ? Pracuję w Tej Agencji już sporo i nigdy nie było problemów ani z Kasą ani kordynatorami jeżdżą po Po domkach rozmawiają z Ludźmi w innych biurach tego nie ma Weźcie się za Robotę uczciwą A nie głupoty piszecie, i nie że bym bronił tej Agencji Ale jak się czyta takie bzdury to widać A ludzie mają ze sobą problemy (usunięte przez administratora) Pozdrowienia dla Pań z Biura i koordynatorów również Rumuskich bp są Ok.

24.10.2021 06:52

Eww

24.10.2021 13:32

A otóż to jest nieprawda, ze jest tak złe. Pracowałam przez to biuro w wielu pracach i zawsze było wszystko idealnie. Weź pod uwagę ze teraz jest sezon martwy, zima idzie, nie ma dużej ilości godzin i dużego zapotrzebowania w całej Holandii. W sezonie letnim ilość godzin wzrasta. Biuro Vuurin jest bardzo dobre i rzetelne wszystko dopięte na ostatni guzik i o nic nie trzeba się martwić. Praca stała, zakwaterowanie w bardzo dobrych warunkach.
    Grażyna

11.10.2021 16:42

Witam proszę o kontakt w sprawie prą y. Pilne

14.10.2021 11:50

Witam, prosimy skontaktować się z biurem tel. 537864069

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vuurin Praca w Holandii?

Kontakt - Vuurin Praca w Holandii

Moniuszki 11 lok. 13 46-200 Kluczbork

Branża główna: Rekrutacja i HR

Krystian

27.12.2020 20:15

(usunięte przez administratora)praca na kolanach Czasami gorzej niż w (usunięte przez administratora) nie zarobiłem więcej niż 230euro brak godzin Biorą za dom jak za zborze mało tego biorą za paliwo mimo że firma wypłaca agencji Na paliwo NIE POLECAM chyba że chcesz być (usunięte przez administratora) na pieniądzach
    King

19.03.2021 10:20

Witam pracowal ktos przez vuurin przy naprawie kontenerow
    Xxx

03.02.2021 16:45

Pani (usunięte przez administratora)robi wszystko na siłę, ciągle jęczy w słuchawkę i daje do zrozumienia jaka to jest nieszczęśliwa ze swojej wykonywanej pracy. Bagatelizuje problemy powtarzając w kółko, że "eeee moze wydaje ci się". Na samą myśl, że będzie trzeba do niej zadzwonić az sie odechciewa. Kasa mała. Oprócz tego ok.
    Sonia

10.12.2020 20:47

Pracuje od wrzesnia. Mieszkanie super 5 osob ze mna :) w centrum miasta. kordynatorka Gosia super kobieta . Pracuje na szklarni z pomidorami tez jest bardzo dobrze na biura nie mam nic zlego do powiedzenia a to moja 3 agencja ja osobiscie polecam ")

08.12.2020 10:04

Jakie są warunki zatrudnienia w Vuurin Praca w Holandii?

08.12.2020 10:47

Witam Zatrudnienie według przepisów i prawa holenderskiego.
    Patryk

04.12.2020 09:55

Kontakt z koordynatorem w porządku, zakwaterowanie w bardzo dobrych warunkach. Pracowałem przy pomidorach, mimo że to praca na szklarni to szczerze polecam. Holandia niestety dość drogi kraj, ale zawsze coś można odłożyć - jak się potrafi oczywiście. Czesta możliwość nadgodzin - co za tym idzie, większe zarobki. Jednostki, które przyjechały w innym celu niż praca są raczej odsuwane od projektu, co powoduje dobrą atmosferę. Ludzie, którzy pracują po kilka sezonów z rzędu ( w tym koordynatorzy z poszczególnych szklarni) zawsze są chętni do pomocy i naprawde można na nich liczyć w wielu kwestiach. Suma sumarum polecam agencję, nawet ze względu na atmosferę panującą między pracownikami i za wiele innych pozytywnych aspektów.

29.09.2020 04:40

Witam , zawiozłam w niedziele znajomych do pracy, choć mieli już być w sobotę.Fostali telefon w piatek wieczorem ze ich nocleg będzie wolny dopiero w niedziele.Na miejscu warunki jakich w życiu nie widziałem. (usunięte przez administratora) i brod za 100 euro tygodniowo.O zarobkach cisza, nikt nic nie wie, po naciskaniu podczas rozmowy telefonicznej , bo nikt osobiście sie nie pokazal, najpierw 300 tygodniowo, za chwile 260.(usunięte przez administratora).Zarobek który tam maja, to tylko oni, zarabiają na mieszkaniach, za które się placi.To nie zarobki tylko jałmużna. Proszę nie wyjeżdżajcie tam.To ściema a poza tym niebezpiecznie.
    Alus84

29.07.2020 10:09

Nie polecam tej firmy byłem 2tygodnie temu i miały być pełne godziny a co się okazało pracowaliśmy po 7 godzin dziennie ,na kwaterze (usunięte przez administratora) bród ,tygodniówki wychodziły po 300 euro ,praca miała być na godzinę a co się okazało na miejscu pracy że to akord !!!!!!!!!!
    Szukam pracy

29.07.2020 14:37

Kurde, 7 godz. 300 euro....to dobrze płacą - jadę z nimi, a co nie musieliście sprzątać na domku??Dziwne, zawsze to ludzie sami dbają o swoje miejsce zamieszkania...dobrze z z Tobą nie byłem, ufff, następny, który za leżenie chce kasę, a najlepiej jakby serwis sprzątający mu dać, miłego dnia!
    Gibus1318

13.11.2019 16:36

Witam mam wielka prosbe czy ktos przez ta anencje Vuurin pracowal przy scinaniu salaty i pakowaniu????
    Krzyś

28.05.2020 15:53

Tak pracowałem ciężka praca ale nie narzekam zarobek dobry

06.05.2020 14:27

Jak jest z awansem w Vuurin Praca w Holandii?
    Marcin Jarząbek

14.05.2020 15:25

Nie ma czegoś takiego;)

22.04.2020 16:52

Vuurin Praca w Holandii oferuje pracę:
    - w szklarni: zbiór, sortowanie i pakowanie pomidorów.

21.04.2020 16:26

Vuurin Praca w Holandii oferuje pracę:

- w szklarni – pielęgnacja i zbiór bakłażanów

21.04.2020 16:25

Vuurin Praca w Holandii oferuje pracę:

- w szklarni – pielęgnacja i zbiór papryki

26.01.2020 13:47

Jaka umowa obowiązuje w Vuurin Praca w Holandii podczas okresu próbnego?

27.01.2020 05:46

Jaka umowa jak nie dają umowy podpisujesz umowę i gadają ze wyślą na email po 2 miesiącach niemasz umowy karty z ubezpieczalni zresztą też a zwolnić cię mogą w każdej chwili bez okresu wypowiedzenia Hollandia to wyzysk biur posrednictwa pracy i umowy śmieciowe niema co się tam
    kasiulaa

29.11.2018 09:31

ludzie bardzo chwala ta firme dobre zarobki oraz bardzo fajna praca
    DobraMorda

16.09.2019 19:45

Kolejna osoba podstawiona próbująca ratować ten (usunięte przez administratora)interes
    .....

17.01.2020 12:34

Brak słów jak postępują z ludźmi......za 40 h można wziąć ok 220 euro nie 320 ludzie opamiętajcie się tu nie zrobicie

16.01.2020 20:27

Najgorsza agencja przez jaką pracowałam.....ściągają ludzi z pl na dwa tygodnie pracy jak się okazuje potem proponują następną pracę ok fajnie ale czemu rozdzielaja pary czy małżeństwa gdzie jedno ma pracować i mieszkać np okolice Amsterdamu a drugie w okolicach Rotterdamu. Paranoja jakaś z tym biurem. Stawki śmieszne A rozmowy z koordynatorami.........nic nie wiedzą niby a w słuchawce wszystko słychać Drogie Panie jak jedna mówi do drugiej szeptem........nigdy więcej agencji (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

16.01.2020 14:29

(usunięte przez administratora)sciagaja ludzi z Polski po czym po dwóch tygodniach piszą maila że nie ma pracy i szukają czegoś innego fajnie tylko czemu rozdzielaja pary, małżeństwa gdzie jedno ma pracować i mieszkać np okolice Amsterdamu a drugie w okolicach rosendaal?? Co to za agencją.....stawki śmieszne i dzwoniąc do koordynatora nikt nic nie wie bo nie jest od tego(usunięte przez administratora)
    Johny

16.08.2017 12:37

Jakieś opinie o pracy na magazynie z oponami?

23.10.2019 19:25

Pracowałem tam dwa lata A potem zwolnili bo nie było pracy, a jak się okazało wzięli nowych .Mało tego dostaliśmy premie od szefa Holenderskiego i do tego 6 dni pracy to polowe pensji zabrała nam agencja bo dostaliśmy premie (usunięte przez administratora)Ogolnie pracowałem w tej firmie 3 lata ale kolego nie jedź przez ta agencje (usunięte przez administratora)
    Byly pracownik

25.10.2019 09:14

Usuwaja moje odpowiedzi na temat pracy w tej agencji i przy oponach takze jezeli chcesz to podaj e-mail to ci wszystko napisze

14.10.2019 10:01

Duża jest rotacja ludzi w Vuurin Praca w Holandii na Pracownik Logistyki? Znowu ukazało się ogłoszenie 12 października na GoWork.pl. Dlaczego odchodzą?

14.10.2019 14:30

Witam, rotacja nie jest duża, jest uzależniona od sezonu. W magazynach opon więcej pracy jest wiosną i jesienią. Stałych pracowników jest bardzo dużo. W razie pytań służę pomocą. Pozdrawiam

13.10.2019 15:44

14.10.2019 14:29

Witam, Agencja nie ma wpływu na warunki pogodowe, bądź sytuacje losowe.

Zostaw merytoryczną opinię o Vuurin Praca w Holandii