Vuurin Praca w Holandii

Nisko - Vuurin Agencja Pracy Nisko Kluczbork

3. Opinie o pracodawcach Kluczbork
  5. Opinie o Vuurin Praca w Holandii

Opinie o Vuurin Praca w Holandii Kluczbork

Nie przegap nowości o Vuurin Praca w Holandii!

SilesiaTwo

04.05.2025 08:10

Bardzo dobra rekrutacja rzetelna i zgodna z prawdą, pieniądze i praca wszystko okey polecamy wraz z dziewczyną!
    Michał J.

19.04.2025 15:33

Pieniądze wakacyjne masz doliczane do stawki godzinowej, natomiast godziny urlopowe się kumulują i są wypłacane podczas urlopu/rezygnacji.
    Nieznajomy1979

25.04.2025 17:20

Hej kolego dzięki za info no ale ponoć lepiej jest jak wakacyjne są wypłacane raz w roku czy dwa razy do roku A nie do stawki że nie powinno tak być hm? Każde biuro inaczej to liczy itd...no i jeśli można za pytać czy pracujesz przez z nich i jak długo?
    Kivi911

24.04.2025 18:01

Moje pierwsze odczucia odnośnie biura i koordynatorów są bardzo pozytywne. To mała agencja pracy więc można oczekiwać pomocy w każdej sprawie tak szybko jak to możliwe. Praca na magazynie z papryką. Nie mogę narzekać akurat trafiłem na domek z "normalnymi" ludźmi. Wiem, że bywa różnie... Mimo wszytko biuro bardzo spoko można polecić. Wyluzowani pomocni ludzie. Podziękowania dla Pani Marty za bezproblemowy kontakt i szybkie ogarnięcie pracy. Pozdrawiam!+)
    Nieznajomy1979

18.04.2025 15:00

Witam czy ktoś może mi powiedzieć jak są wypłacane pieniążki wakacyjne i jak to u nich już działa na terenie NL? Dlatego pytam gdyż jedne biura niby wypłacają do stawki co tydzień a jeszcze inne raz w roku itd...jak coś z góry będę bardzo wdzięczny za odp?
    Tsetsefly

18.04.2025 12:45

Polecam serdecznie, rekrutacja sprawna, fajne podejście do kandydata, wszystko dobrze wytłumaczone i bardzo dobry kontakt z Martą :p
    Marek P

11.04.2025 14:11

Pani Agnieszka bardzo pomocna pracuje w tej agencji drugi rok i mogę polecić każdemu jedna z najlepszych agencji w Holandii zawsze pomogą w każdej sytuacji polecam każdemu, kto chce zostać na dłużej i zarobić.
    Joanna ch

08.04.2025 14:14

Polecam z całego serca, wszystko jasne i klarowne . Miłe Panie w Agencji a najbardziej dziękuje Pani Marcie . Zlota kobieta bardzo pomocna:)
    duecik*

05.04.2025 19:09

Polecam, Agencje Zatrudnienia Vuurin w Nisku. Dziewczyny bardzo zaangażowane w swoją pracę. Bardzo pomocne, empatyczne, serdeczne. W swoją pracę wkładają całe serce. Polecam w 100%
    Anna

04.04.2025 20:45

Koordynator Oskar-bardzo pomocny. Pracowałam kiedyś u nich, po latach wróciłam, wszelkie problemy idzie wyjaśnić, warunki mieszkaniowe dobre, reagują na patologie na domkach, więc mam zamiar z nimi zostać, a przeszłam już parę agencji. Polecam
    PanPatryk

06.03.2025 11:02

Rekrutacja przeprowadzona sprawnie i bez większych utrudnień, po zgłoszeniu kandydatury Pani Marta w ciągu tygodnia znalazła i dopasowała stanowisko pracy do mojej kandydatury ;) pozdrawiam serdecznie
    Edyta

28.02.2025 19:46

Pani Marta z rekrutacji to bardzo miła osoba współpraca z nią super
    Romek 1997

14.01.2025 16:14

Chciałbym podziękować Pani Marcie ! Super kobieta z prawdziwym zamiłowaniem do swojej pracy, zreszta reszcie dziewczyn z biura w Nisku tez tego zamiłowania nie brakuje ;) pracuje juz u was kilka lat i zawsze można na panią liczyć, zawsze zalatwi Pani wszystko tak jak trzeba :) pozdrawiam
    SiwuTki

20.12.2024 13:21

Pani Marta - nic dodać nic ująć! Kobieta w święta nie zostawiła dwóch kuzynów bez pracy, kochana kobieta i nie jestem żadnym robotem nie mam nic wspólnego z reklamą, po prostu pisze szczerze. Nie znam reszty ludzi z tego biura ale jeżeli chodzi o PANIĄ MARTE to jednym słowem gdyby wszyscy tacy byli to żyło by się lepiej . Pozdrawiam !!
    @Vuurin

03.12.2024 18:13

Witam wszystkich. Właśnie zacząłem pracę dla firmy Vuurin, mam 44 lata i tych firm(agencji) w swoim życiu miałem kilka lub kilkadziesiąt i powiem, że Vuurin jest najlepsza firmą w moim życiu dla jakiej pracowałem. A jeżeli chodzi o rekrutację to pierwszy raz w moim życiu trafiła mi się najlepsza (P.S. (usunięte przez administratora) rekruterka na świecie Pani Marta. W końcu mam pracę o jakiej marzyłem. Bardzo gorąco i serdecznie polecam!!!! A I Pani rekruter na pięć gwiazdek możliwych daje 105. Tyle. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz polecam.
    Nikoś

28.11.2024 12:32

Agencję w Nisku polecam w 100%, panie pomocne we wszystkim. Ale to co się dzieje na domkach to już dramat.Koordynator pan O - zero wsparcia pracownika, byle gdzie ucho przylozyc i plotki zebrac i dalej podac. Moze inni koordynatorzy sa bardziej kompetentni. Wyplata na czas wiec jest ok.

29.11.2024 06:28

Ile ludzi tyle racji , w każdej plotce jest troche prawdy. Ludzie dorośli odpowiadają za swoje czyny więc za to co mówią lub piszą też.
    Dawid

27.09.2024 14:19

Bardzo miła i kontaktowa Pani Marta. Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam!
    Michał Janik

01.11.2024 15:56

A co się stało? Zwolnili bo do pracy się nie chodzilo, przedstaw jakieś argumenty bo jestem ciekaw, sam pracuje na bandotelu w mordijk i sobie chwalę ???? Pozdrawiam i życzę sukcesów.
    Mariusz

27.10.2024 13:57

Bardzo kompetentna osoba z przyjaznym podejściem
    Jagin

27.10.2024 13:51

Witam wszystkich. Rekrutacja Super, sprawnie, szybko. Miła obsługa, nawet pomogli z załatwieniem transportu. Kontakt z Koordynatorem nawet w godzinach nocnych. Marta, pozdrawiam serdecznie. ????
    Paweł

25.10.2024 16:13

Polecam z całego serduszka Martę rekruterke, pełen profesjonalizm, szybka organizacja dotycząca pracy oby więcej takich ludzi na tym stanowisku
    Marcia

17.10.2024 18:35

Polecam z całego serduszka ???? Pracowałyśmy przy kwiatkach w tym sezonie w De Wintertuim , mieszkanie super,pokoje jednoosobowe w ładnej okolicy ,dojeżdżałyśmy autem do pracy, koordynatorka Ola bardzo pomocna zawsze można zadzwonić z problemem .Panie z biura w Nisku również bardzo miłe i pomocne.Jeśli ktoś się zastanawia nad wyjazdem śmiało polecam . Pozdrawiam ????
    Kris

18.10.2024 12:41

Dziewczyni co to wypisujesz pokoje jedno osobowe koordynatorzy odpierają tylko do piętnastej później mają gdzieś pewnie za samochód tez nie płaciłaś a rumunscy koordynatorzy czują się jakby to była ich firma jedną wielką porażka

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vuurin Praca w Holandii?

Kontakt - Vuurin Praca w Holandii

Moniuszki 11 lok. 13 46-200 Kluczbork

Branża główna: Rekrutacja i HR

Radek

26.09.2024 14:17

Polecam serdecznie bardzo miłe Pani, miła atmosfera i prace od ręki.
    Michał Janik

17.09.2024 14:23

Miałem wiele obaw przed wyjazdem ponieważ wyjeżdżałem pierwszy raz do Holandii, pracownicy biura w Polsce, w szczególności Pani Marta, zapewniali mnie ze wszystko będzie dobrze i opisali na czym będzie polegać praca. To co obiecali w pełni pokryło się z tym co zastałem, czyli praca jaką mam bardzo mi odpowiada i zgadza się z zapewnia niemi oraz lokalizacja mieszkaniowa również jest w porządku ponieważ mam pokój jednoosobowy i spokojnych współlokatorów. Jak dla mnie wszystko na 5/5 i spokojnie mogę polecić. Pozdrawiam
    Lukaszzz

13.09.2024 14:45

Bardzo miła i przyjemna obsługa, jasny widoczny kontakt bez problemów, Pani Marta super dusza pozytywna. Pozazdrościć co niektórzy mogą podejścia do pracownika co wiąże się z miłą przyszłością.
    Misiek

13.09.2024 14:13

Solidna firma wspaniały kontakt z panią Marta ????
    Barbara

07.09.2024 11:56

Pani Marta bardzo miła i pomocna we wszystkim , wytłumaczyć co i jak ,koordynatorzy Pani Gosia i Pan Oskar rowniez wpożadku także polecam .
    Hybrize

26.08.2024 17:22

Serdeczne podziekowania dla pani Marty, za szybkie i bezproblemowe zorganizowanie pracy! Mega pozytywne wrazenia, koordynatorzy Vuurin są o kazdej porze dnia i nocy na telefon, mega przyjazna atmosfera, kazdy chetnie udziela odpwiedzi na pytania i pomoga w kazdej kwesti. Serdecznie polecam!
    Czarna Porzeczka

26.08.2024 17:22

Zdecydowanie polecam. Pani Marta bardzo kompetentna, świetnie opowiedziała o pracy u warunkach.. Miła atmosfera w biurze w Polsce. Mieszkanie świetne to które dostaliśmy w Holandii, dostałam również służbowy samochód. Warunki mieszkaniowe 1 klasa. Współkokatory spokojni i sympatyczni.Sama prawa również w porządku. Zdecydowanie polecam agencje Vuurin
    Sylwia

13.08.2024 11:58

Chciałabym serdecznie podziękować Pani Marcie za niesamowite wsparcie, jakie okazała mi podczas całego procesu rekrutacji. Jest to osoba o wielkim sercu, która przyjęła mnie z ogromną serdecznością i troską. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone. Dzięki niej poczułam się pewnie i bezpiecznie, wiedząc, że zawsze mogę na nią liczyć. Jej profesjonalizm i empatia sprawiły, że cały stres ze mnie zszedł. Jestem niesamowicie zadowolona z tego, co dla mnie zrobiła, i dzięki niej pokochałam Holandię, która stała się moim drugim domem. Pani Marto, dziękuję za wszystko!
    Klaudia

26.07.2024 10:34

Z całego serca polecam miłe kobietki z którymi można wszystko załatwić szybko załatwiają pracę ❤️
    Sebastian Winiarski

26.07.2024 10:32

Jak najbardziej polecam, dobre oferty mili ludzie także ci przez telefon w szczególności polecam panią Martę bardzo pomocna jasno wytłumaczone co i jak działa niedługo zaczynam z nimi pracę polecam i zachęcam innych
    Szymeek

21.07.2024 16:25

Agencja zapewnia bardzo dobre warunki mieszkalne, czysto, duże pokoje, w razie jakich kolwiek problemów agencja jest chętna do pomocy. Pani Marta (rekruterka) bardzo pomogła mi i moim kolegą, ponieważ poprzednia agencja zostawiła nas bez możliwości noclegu, a pani Marta załatwiła nam super mieszkanie ze świetną pracą, za co bardzo dziekujemy!
    Dominooo465

21.07.2024 16:24

Pracuję 2 raz w tej agencji i jestem mile zaskoczony co do niej. Super zadbane i wyposażone mieszkania i do tego bardzo mili pomocni koordynatorzy i rekruterzy.
    Mati

16.07.2024 10:20

Witam, zaczalem pracę z vuurin I nie ukrywam super mi się podoba, po kilku dniach mogłem się ubiegać o zaliczkę, kwaterunki na fajnych warunkach, praca jak praca to osobiscie trzeba sprawdzić. Lecz praca z vuurin jak najbardziej Polecam, rozmowa z panią Marta miła szybka i zwięzla, umie pomoc drugiej osobie ???? Pozdrawiam Jeszcze raz
    Konrad

09.07.2024 12:37

Pracuję z tą agencją już blisko rok i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Pani Marta była niezwykle pomocna i dzięki niej szybko znalazłem pracę. Jestem wdzięczny za profesjonalizm i skuteczność pracowników tej firmy, którzy doskonale wiedzą, co robią. Naprawdę serdecznie polecam!
    Konstanty

22.06.2024 16:02

Dopiero zaczynam pracę z tą agencją, bardzo miła pani Marta pomogła mi się dostać do pracy bardzo szybko póki byłem na miejscu w Holandii i jestem bardzo zadowolony z takiego przebiegu sytuacji. Udało się mnie odratować tylko przez to że pracownicy w tej firmie są ogarnięci i wiedzą co robić.
    Jadźka

14.04.2024 11:22

Jakie aktualne stawki zarobków i dodatków? Wyświetliła mi się oferta z 2021 wyjazdy do Holandii „ Bonus 340€”, od tamtego czasu mam nadzieję że wzrosły te kwoty trochę, czemu nie ma żadnych aktualności!
    Pomidorek

21.06.2024 00:41

Byłam na zbiorze małych pomidorow tygodniowo wpadalo 400-450€ netto
    Oskar

17.06.2024 16:36

Chciał bym pochwalić rekrutatotke panią Martę która jest bardzo sympatyczna miła i zaradna kobieta . Załatwiła wszystko bardzo szybko i tak jak należy . Bardzo polecam również koordynatorkę panią Karolinę bo takiej koordynatorki ze świecą szukać
    @Marta

14.06.2024 09:44

Bardzo dziękuję Pani Marto za miłą i ekspresową pomoc, w znalezieniu pracy. Serdecznie pozdrawiam ????????☺️
    Dzida

08.06.2024 18:26

Polecam miła współ praca nie ma problemu cały czas katakt jest
    DOMINIK M

19.04.2024 16:26

Bardzo polecam rekruterkę panią Martę. Sprawnie i z wielką życzliwością załatwiła mi pracę oraz mieszkanie. Polecam serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o Vuurin Praca w Holandii