4.6/5

• Kucborowo
  • Żuromino
  • Dubowo
  • Gapowo
Puławy - JMP Flowers Grupa Producentów Sp. z o.o.
Radom - JMP FLOWERS

3. Opinie o pracodawcach Stężyca
  5. Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o. Stężyca

Nie przegap nowości o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.!

Aurora

04.01.2022 11:53

Znajdę gdzieś listę Waszych kwiaciarni partnerskich?
    wiko

05.01.2022 09:38

na stronie jest zakładka specjalna na to, wystarczy wejść i sobie poszukać na mapie. kiedyś właśnie byłam ciekawa to sobie patrzyłam po stronie i kojarzę.
    Aurora

11.01.2022 12:24

O, nie zwróciłam uwagi, dziękuję :)
    Mika

01.12.2021 12:34

Jakie są godziny pracy ?
    Mika

08.12.2021 12:11

O produkcję chodzi, przepraszam za niedoprecyzowanie
    prod

29.12.2021 12:08

Też chciałbym wiedzieć, ale informacji brak...
    Majaka

02.11.2021 13:36

Pomijając wszystkie kwestie płacowe czy jakichś tam dodatków, naprawde super praca dla kogoś kto lubi pracę z kwiatami. Mi sprawia sporo frajdy i nie mam niechęci jak większość, gdy musze iść po weekendzie, więc chyba dobrze trafiłam.
    Fikus

23.12.2021 13:36

Kto nie płaci podatków? Takie gadanie.
    Fikus

23.12.2021 13:36

Nawet jak bułke kupujesz to masz podatki.
    Jakoś

16.12.2021 13:56

Czym się różni stanowisko team leadera od brygadzisty? Bo jak byłam kiedyś na robocie to to było wymiennie stosowane.
    wat

20.12.2021 10:52

zasadniczo podobne chyba musisz mieć na to cv
    Jakoś

22.12.2021 08:56

A potem z obowiązkami jest jakaś różnica??

16.12.2021 15:54

Boże, kto pisze te wszystkie fajkowe komentarze? Przecież widać, że to ktoś wynajęty. Wszystkich prawdziwych opinii trzeba szukać u dołu, bo są zasypywane jednozdaniowymi „komentarzami”. „Kocham prace przy kwiatach” poważnie? Pracuje z jakimiś 100 osobami i nie słyszałem, żeby kiedykolwiek ktoś z nas tak powiedział
    wat

20.12.2021 10:51

gdzie ty to wyczytałeś?
    anno

21.12.2021 13:18

może przy tobie się wstydził, skoro masz takie podejście
    Logan

08.12.2021 07:01

Paczki na święta? Kto to wymyślił?! Właściciele JMP nie rozumieją, że to właśnie pracownicy są koniem napędzającym dla tej firmy i że bez nich oni po prostu by nie istnieli. Wolą sponsorować bankiety dla kwiaciarni i florystów, co chwilę jakieś imprezki na WW, a ludzi, którzy dla nich na to wszystko pracują, traktować jak powietrze. Praca w JMP jak praca. Patrząc na konkurencję (z poziomu pracownika produkcyjnego) raczej dobrze płatna i bezstresowa. Jak wszędzie trzeba pracować, za darmo się pieniędzy nie zarobi. Nie marzniesz jak w chłodni, nie pracujesz w ciężkich warunkach. Wszystko zależy od nastawienia. Ale podejście właścicieli do pracowników musi się zmienić. Oszczędności nie należy szukać w miejscu, które jest źródłem przynoszenia dochodu. Mój mąż pracuje przy wędlinach. Firma zatrudnia mniej więcej tyle osób, ile JMP. Rok w rok na Wielkanoc, Mikołaja, Boże Narodzenie przynosi paczuszkę do domu. Czasami jest to tylko jakaś większa czekolada z życzeniami, ale robi ci się milo i człowiek nie czuje się przez to tak niepotrzebny dla pracodawcy jak my w JMP. Więc jak widzę jakieś nieprawdziwe komentarze, że dostajemy paczki, to mnie trafia. Tak, w normalnych zakładach tak jest i może ktoś, kto to pisał kierował się standardem. Ale niestety nie w JMP - tam nie ma ludzkich ruchów w kierunku pracowników.
    E.

08.12.2021 20:17

W punkt! Widzę, że ktoś opłacany przez HRy bardzo się stara, żeby normalne opinie nie znajdowały się na samej górze, tylko były zaśmiecanie krótkimi i nicniewnoszącymi wypowiedziami. No tak, to takie normalne.
    OnaOna

04.11.2021 10:48

nie wiedziałam, że tu taki ruch ;) może też dodam swoje 3 grosze. pracuję w JMP jako sprzedawca. praca ogólnie jest okej, ale godziny bywają uciążliwe (wiadomo, jak i na giełdzie - w nieboskich godzinach). ale uwielbiam rozmawiać z klientami, pojawia się dużo znajomych twarzy, fajnie pobajdurzyć ze stałymi klientami. jak komuś nie przeszkadza to, że musi pracować w niestandardowych porach, to myślę, że to całkiem niezła praca. ja ją lubię ;)
    Energy

29.11.2021 13:09

Ok, tylko zapytalem wielkie rzeczy
    Dafne

29.11.2021 15:42

Na początku się trudno przyzwyczaić ale da się moim zdaniem. Byleby nie były za często.
    Ania

25.11.2021 15:06

Na jakich podpier dalaczy radzicie uwazac na storczyku?
    Cara

05.11.2021 09:44

Hej, jakich mnie więcej pytań, czy zadań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
    Mick

18.11.2021 12:20

Pomyśl o tym tak. Nikt tam cie nie zje, próba nie strzelba. Pare głębokich wdechów i będzie dobrze. Ja jak miałem rozmowę to z osoba, która widać było że już wiele podobnych prowadziła i była miła. To też uspokaja.
    Wikasu

19.11.2021 13:12

mmm ta odpowiedź jest chyba bardziej do osoby z góry a nie do mnie, bo napisałam wyraźnie, że na rozmowie już byłam. ale zapamiętam twoją radę na przyszłość, jakby jeszcze kiedyś przyszło mi iść na rozmowę
    N

04.11.2021 19:30

Ja nie polecam z gęby (usunięte przez administratora) robią. Byłam zaproszona na dzień próbny na giełdę na 03 rano miałam zaczynać prace. Wszystko było okej ja się szykowałam, swoje sprawy ogarnęłam, gotowa do pracy, ale coa mnie natknęło żeby zadzwonić jeszcze raz do Pana A. Potwierdzić ze mam być na 3 rano w praxy, na co on mi odpowiada ze to już nieaktualne i nikt mnie nie raczył poinformować. Gdybym ja nie zadzwoniła bo intuIcja mi podpowiadała to bym wstała żeby być na 03 rano w pracy i o drzwi aie odbija. Po prostu śmiech na sali
    Ulala

15.10.2021 13:40

Dla mnie praca w JMP jest ok. Robimy przy kwiatach, godziny wyrobione, kasa dla mnie w porządku.
    Haha

29.10.2021 16:07

"Umiejętności sprzedażowe" która z Pań od zatrudnienia z JMP tu udaje praownika? ????????????
    Lobo

02.11.2021 14:08

A co, nie można już używać poprawnych słów? Akurat przy pracy w sprzedaży to wyrażenie to nie jest jakaś nowinka. Żenada...
    NOB

27.10.2021 11:57

Chyba te wszystkie wpisy robią dyrektorzy firmy, Jak dla mnie godziny pracy nie do przyjęcia, praca w każdą sobotę, i jeszcze pensja niewiele większa od minimalnej. (usunięte przez administratora) i wodorosty
    Neito

28.10.2021 11:44

serio? nie rozumiem zatem, dlaczego jesteś pracownikiem, nikt cie nie zmusza, idź do firmy gdzie będą cie na rękach nosili
    Kanda

28.09.2021 12:06

Słyszałam, że firma ma dużo stanowisk, wiec na pewno zatrudniają bardzo dużo ludzi? Dostane może info, na którym stanowisku naprawdę spoko sie pracuje? Ktoś ma jakieś doświadczenia?
    Lia

13.10.2021 11:13

Moim zdaniem fajnym działem są róże. Co prawda dużo pracy ale ludzie bardzo fajni. Kto co lubi, jeżeli się odnajdziesz na storczykach to też super :)
    Lia

15.10.2021 13:35

Czemu niby oklepane? Do pracy przy nich? Nie rozumiem...
    Anne

23.09.2021 08:22

Wie ktoś, jak wygląda kwestia benefitów w JMP FLOWERS?
    dynia

08.10.2021 14:25

ja z niej nie korzystam niestety, wiec nie powiem ci tak na sto procent
    Kalissia

13.10.2021 19:31

(usunięte przez administratora) Nie ma czegoś takiego jak paczka na święta czy dzień dziecka ( też pomysł). Multisportu też nie ma (był na filiach chyba jak ktoś zapłacił sobie). Zresztą do szybkiej weryfikacji w czasie rozmów o pracę.(usunięte przez administratora)

06.09.2021 15:15

Ja tam uważam, że niektórzy grubo przesadzają jak chodzi o ocenę firmy...serio nie jest źle. Cudów nie ma, ale warunki są w porządku.
    Erd

08.10.2021 14:19

szczerze gdybym miał za każdym razem patrzec na opinie jakbym chciał sie gdzieś zatrudnić albo coś kupić to bym z domu nie wyszedł
    Erd

08.10.2021 14:20

lepiej wyrobić sobie własne zdanie i zobaczyć czy coś nam pasuje czy nie na własnej skórze a nie czyjejś

06.09.2021 15:16

Ale patrząc na narrację, to chyba jestem w mniejszości...
    DDD

06.10.2021 11:55

zawsze lepiej być w mniejszości niż w większości tak uważam
    DDD

06.10.2021 11:56

a nie tak za tłumem iść
    Xxx

24.06.2021 17:41

Jak ma na imie ta panibz kadr?
    eh

23.09.2021 11:44

ile ty masz lat żeby obgadywac ludzi na forum publicznym???
    Oco

24.09.2021 13:30

Serio az tak bardzo nie masz co robić, że piszesz takie pytanie i jeszcze liczysz, ze ci ktos odpisze? Już nie mówiąc, że zaśmiecasz forum kompletnie niepotrzebnie
    były_pracownik

12.08.2021 06:08

Jak widzę te wszystkie komentarze, to mam wrażenie, że wiele z tych osób zostało zwolnionych za ich złą pracę i teraz wylewają żale. Praca u p. Ptaszków jak każda inna, chyba że myślimy, że będzie jak w zakładach państwowych albo za komuny - usiąść, wypić kawkę, porozmawiać zamiast pracować. Każda prywatna, nowoczesna firma patrzy teraz na to jak szybko ludzie pracują. Po odejściu z JMP dopiero oczy się otwierają jak jest w innych firmach - często gorzej. Wiem ze swojego przykładu.
    Moro

06.09.2021 15:50

o sobie tutaj mówisz czy jak???
    Moro

06.09.2021 15:50

ja tam lubię tą firmę. nie porównuje z innymi bo po co? jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
    Praca

29.07.2021 09:06

Dzień dobry a może ktoś powiedzieć jak wygląda praca w dziele księgowości, zastanawiam się nad aplikacją na pracuj.pl jest ogłoszenie? Dziękuję
    złośliwiec

17.08.2021 14:30

Po tym jak się zwolniłaś, to już nie ma wrednych jędz :)

06.09.2021 15:24

konkretami rzucał nie będę, ale tak, są premie i bonusy.
    ehh

30.08.2021 12:15

Hmm, patrzę na ten profil i ewidentnie przydałoby się szkolenie z RODO...sam mogę poprowadzić, nawet pro bono...
    Glo

03.09.2021 12:35

Jak tylko masz kwalifikacje, to dawaj ;)
    Glo

03.09.2021 12:35

Niektórym by się serio przydało

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?

10.08.2021 23:16

Olek

11.08.2021 16:07

Ile jest zastępców ? A reszta załogi jak ?

10.08.2021 23:09

ee

11.08.2021 13:36

Ile razy napiszesz jeszcze to samo, spamerze?

13.07.2021 12:55

Comiesięczne wypłacanie wynagrodzeń to dramat. Ciągle trzeba się prosić i kłócić o swoje pieniądze(usunięte przez administratora)Ciężka praca pracowników jest niedoceniana, osoby zarządzajace wiecznie się czepiają. Tą firmą już dawno powinna zająć się inspekcja pracy(usunięte przez administratora)
    JK

02.07.2021 22:07

Firma chwali się wciąż wzrostem sprzedaży, szczególnie podczas pandemii gdy rynek był zamknięty na dostawy z zagranicy. Niestety od dwóch lat zero podwyżek a niektórzy pracują za stawkę 13zl za godzinę.

27.01.2021 01:49

JMP jeszcze istnieje? (Jeśli tak to szkoda). ????
    PRACOWNIK ;-)

23.04.2021 22:37

Wojtku jestem zwykłym pracownikiem produkcji ale widzialam jak pracujesz i nigdy nie chcialabym abyś pracował ze mna... Stanie i tylko gadanie to nie praca więc dobrze że Cię zwolniono a Twoje negatywne opinie non stop i ocenianie innych robi się nudne. Wszystkich oceniasz i opisujesz to może spójrz w końcu na siebie ty wzorze do naśladowania ;-)

19.06.2021 09:12

Po pierwsze sam złożyłem wypowiedzenie (co było najlepszym wyborem w moim życiu ;). Po drugie z tego co pamiętam większość osób wolało właśnie ze mną pracować i znaczna część osób produkcji pytała mnie, czy nie mógłbym załatwić żeby popracowali ze mną by oderwać się od rutyny i spędzić ze mną kilka godzin. Najczęściej to właśnie do mnie dawano nowych pracowników na przeszkolenie. Skoro uważasz, że często widziałaś jak rozmawiam z innymi i stoję stwarza dowód, że byłem bardzo obrotnym i efektywnym pracownikiem jeśli zrobiłem swoją pracę i znajdowałem czas dla innych. A jeżeli nigdy nie chciałaś pracować ze mną wniosek wyłania się jeden. Nie potrafisz zrobić normy i nie masz nic ciekawego do powiedzenia ;) pozdrawiam i miłego dnia.

13.04.2021 00:39

PrAcOwNiK

23.04.2021 22:52

Serio? Mozna pisać negatywne opinie ale to już przegięcie tak obrażać wszystkich pracowników, proszę pisać konkrety na takich stronach a nie obrażać wszystkich pracowników. Nie sądzę żebyśmy sie poznali więc proszę się zastanowić jakie wpisy sie zamieszcza i oczernia ludzi...

19.06.2021 08:43

Odezwał się gość z metropolii… Czy miałeś możliwość porozmawiać chociaż chwilę z tymi osobami? Z pewnością nie zdajesz sobie sprawy jak sympatycznie i miło można z nimi spędzić czas w pracy jak i po. Mimo że się zwolniłem (a to był najlepszy mój życiowy wybór) mam z tymi osobami do tej pory kontakt. Zastanawiam się co taki „mieszczuch” porabiał w takim razie na takich prowincjach? Czy naprawdę już nigdzie Cię nie znoszą? XD

Kontakt - JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Zielona 48 08-540 Stężyca

Branże: Ogrodnictwo

FacebookIconYoutubeIcon
    Ciekawy

13.05.2021 18:03

Na gowork jest tylko oddział ze Stężycy, odnośnie Lublina nie ma żadnej wzmianki, a na pracuj.pl jest oferta pracy jako Specjalista CC/ Direct Sales. Czy ktoś więcej może się wypowiedzieć w sprawie atmosfery, zarobków, rozwoju czy przekazać jak najwięcej szczegółów odnośnie tej pracy? Jest tu kilka negatywnych opinii, ale one dotyczą widzę innego miasta i innego działu zapewne.

20.03.2021 08:11

JA ;-)

23.04.2021 22:58

Premie sa tylko trzeba dobrze policzyć, ale zgadza sie, zawile strasznie. Podobno ma sie to zmienić niedlugo

26.03.2021 14:00

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?

03.04.2021 09:33

A jakie występują
    Kolchoz

03.04.2021 09:18

Taki to (usunięte przez administratora)
    Emilia

25.02.2021 13:27

Pracuje aktualnie w tej firmie i niestety nie mogę jej polecić, nigdy nie wiadomo o której zakończymy pracę, (usunięte przez administratora). Nigdy wcześniej nie pracowałam w tak uciążliwej firmie. Nie można spokojnie nawet napić się wody bo zaraz (usunięte przez administratora) robi problem, że zamiast pracować pije się wodę. Serdecznie zalecam unikać

03.08.2020 00:50

Piotr M

27.01.2021 01:46

A to ja konfident z podstawówki
    Loczek

28.01.2021 23:12

Czyli jak donosisz czyli nie warto iść na storczyka. :/, karma wraca pamiętaj .
    Loczek

28.01.2021 23:11

Witam chce zapytać o opinię jako pracownik produkcji w2021 cos sie zmieniło na stryczku wredni ludzie są? Do nowych itp jak traktuje cie agencja pracy w jmp jakieś oppinie pozdro
    Zigi

16.06.2020 10:27

Na pracuj.pl jest ogłoszenie na Account Managera; chciałbym złożyć CV ... pytanie- czy warto? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy nowy pracownik w dziale sprzedaży może liczyć na dobrze zorganizowane wdrożenie? Jak pracuje się w dziele sprzedaży? Prosiłbym o informację ...

27.05.2020 13:46

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?
    Zosia

27.05.2020 15:41

Jak do cięcia róży to sekator dostaniesz :)
    Dan

06.05.2020 16:05

Bardzo, ale to bardzo duża rotacja pracowników biurowych i na szczeblu zarządzającym w Stężycy. Mało kto decyduje się zostać na dłużej niż rok czy dwa. Lokalnie firma wyczerpała już
    Kaen

11.12.2019 22:21

Proponują pracę od 7 do 17. Czy tej firmy nie obowiązuje Kodeks Pracy?
    86Os

09.01.2020 15:13

Teraz wszyscy i wszędzie wyzyskują. Jeszcze kilka lat temu opłacało się wyjechać do takiej roboty na Zachód. Przy obecnych kosztach życia, pozostaje jedynie zzp czyli samozatrudnienie - pracowanie na siebie, nie na kogoś. Obecna cywilizacja pogrążona jest globalną konsumpcją... Wszędzie tylko produkcja, reklama, handel i tak wszystko na koniec ląduje w śmieciach, za które wszyscy płacą.

08.04.2020 23:35

Czasami było do 21-ej

27.11.2019 08:28

Byly pracownik

28.11.2019 18:31

Jakie miasto?
    Kamil

03.12.2019 11:37

Kolego za bycie kierowcą kat. C+E dostawałeś 2800 zł??
    Polak

18.08.2019 19:32

Niestety firmy HRowe mają małe pojęcie o tym co faktycznie dzieje się w każdej firmie. Jeżeli firma posilkuje się firma HR to znaczy, że szuka ludzi do pracy najlepiej za darmo. Szanująca się firma sama rekrutuje nowych pracowników i to proszę sobie zapamiętać. Zatem nie ma co zawracać sobie głowy z kwiateczkami.

14.02.2019 12:43

Idziesz na rozmowę negocjujesz dogadujesz masz pracę. Idziesz podpisać umowę a tu zonk inne stawki inne ustalenia. (usunięte przez administratora) na rozmowach co innego mówią co innego na papierze dostajesz.(usunięte przez administratora)

03.04.2019 12:40

Tak i na drugi dzień dostane wypowiedzenie albo tak bedziecie mnie gnębić ze sam sie zwolnie. Niestety rynek pracy jest taki (usunięte przez administratora) jesli chce miec jakąkolwiek prace (usunięte przez administratora)
    SLAVO

08.06.2019 23:47

Kolego jak dlugo tam pracowales mozesz mi cos wiecej powiedziec bo pracowal w holandi przy orchidei 4 lata mam doswiadczenie

Zostaw merytoryczną opinię o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Oferty pracy - JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Przedstawiciel Handlowy - Vanseller

Kraków

Sprzedawca na Giełdzie Kwiatowej Renk

Gdańsk

Operator / ka WPS (Systemu Sortującego Rośliny) (k/m)

Stężyca

Sprzedawca na Giełdzie Kwiatowej Bronisze