JMP FLOWERS

• Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o JMP FLOWERS

Opinie o JMP FLOWERS Radom

WebsiteIconJMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Nie przegap nowości o JMP FLOWERS!

vien

01.10.2026 11:18

Gdzie na stronie znajdę adres mailowy do rekrutacji? Trochę gubię się między zakładkami. Jeśli ktoś ma namiar pod ręką, będę wdzięczny za pomoc.

filter

09.09.2026 15:08

Jak wygląda wdrożenie nowych osób na stanowisku pracownika szklarniowego?

dm33rr

09.09.2026 22:29

Na początku nowa osoba dostaje konkretne zadania i może na bieżąco dopytać o szczegóły pracy w szklarni
Rozpył

12.06.2026 10:55

Jest parking przy firmie? Bo jak mam codziennie walczyć o miejsce pod blokiem obok, to kiepsko. Z góry dzięki za info dla kierowców!

Vera

14.06.2026 13:31

Parking jest oczywiście. Jeszcze mi nie zdarzyło się nie mieć gdzie stanąć. Na pewno lepsze niż walka pod blokiem, choć bywa tłoczno w godzinach szczytu. :)
Trenerka

08.06.2026 16:57

Czy są jakieś szkolenia wprowadzające w stanowisko?
wędrowna

09.06.2026 10:25

szkolenia wprowadzające rzeczywiście mogą pomóc,ale warto pamiętać, że każde miejsce pracy ma swoje specyficzne wymagania i różnie bywa z tym wsparciem. czasem szybciej zalapiesz temat dzięki doświadczeniu niż samej teorii :)
Krótko

09.06.2026 14:28

Wprowadzające szkolenia rzeczywiście pomagają złapać podstawy, a do tego maja ten plus że pokazują jak się poruszać po firmie i z kim nawiązać kontakt. Ja właśnie przez to czułam się pewniej od początku pracy.
Rozsyp

11.05.2026 17:06

jakie macie wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie? lepiej odpowiadać na pytania i tyle czy zagadywać bardziej od siebie?
Półmrocz

06.05.2026 10:41

w jaki sposób można się skontaktować w sprawie pracy?
mooncrest

07.05.2026 19:59

Może warto sprawdzić ich stronę internetową? Często tam są podane namiary do działu HR. A może masz jakieś kontakty w tej firmie, które mogłyby pomóc?
graniczek

07.05.2026 20:16

Szczerze mówiąc, nie jestem pewien jak to wygląda teraz. Może spróbuj znaleźć info na ich profilu w mediach społecznościowych?
Softgloom

09.04.2026 08:40

Trudno się dostać? Bo opinie w internecie są różne. Jedni piszą, że selekcja konkretna, inni że luz – jak to w rzeczywistości?
RozsądnieTu

10.04.2026 08:08

wydaje mi się, że to zależy od stanowiska. są miejsca, gdzie faktycznie jest dosyć luz, ale też takie, gdzie patrzą bardzo dokładnie na CV i doświadczenie
NeutralnyWpis

10.04.2026 08:40

kurde, słyszałem różne opinie. czasem dostaje się szybko, a czasem czeka się długo na odpowiedź. chyba najlepiej aplikować i samemu sprawdzić.
rozbłysk

06.04.2026 16:37

Pracowałam tam kiedyś i było fajnie. Dużo się nauczyłam. Atmosferę to czasami psuli starzy pracownicy, ale w porównaniu do innych firm przez które przeszłam to luzik. Szefostwo było ok, pensja zawsze na czas. Przeniosłam się do innego miasta ale pracę w tej firmie wspominam najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników
Shadeborne

07.04.2026 09:01

fajnie, że masz pozytywne wspomnienia. rzeczywiście atmosfera potrafi być różna, ale w sumie zależy od ekipy.
FROST

07.04.2026 15:27

dobra pensja i wsparcie szefostwa to ważne sprawy, a jak wygląda proces rekrutacji
SzybkiWniosek

31.03.2026 10:41

praca jak praca. dla mnie w porządku. robię co do mnie należy i wychodzę. warunki są ok
półzima

01.04.2026 08:22

no ja też nie narzekam, roboty do zrobienia jest, ale da się wszystko ogarnąć. ludzie w porządku, atmosfera na plus.
podlewek

02.04.2026 09:31

a jakie tam są warunki? mówisz, że spoko, a co z godzinami i płacą? warto się w to wkręcać?
mglistko

05.03.2026 19:44

Firma oferuje stabilne zatrudnienie? Na tym mi obecnie najbardziej zależy. Nie chodzi mi o bajery, tylko o pewność, że jutro też mam gdzie wracać.
roztoczka

06.03.2026 10:00

tak, w JMP FLOWERS jest ok pod tym względem. zatrudnienie jest stabilne, nie ma problemów z wypłatami czy zwolnieniami.
półprzedsen

07.03.2026 20:56

dzięki za info. a jak to wyglada w praktyce? mają jakieś długoterminowe umowy czy raczej na czas określony?
SzaraStrona

03.03.2026 12:15

Gdzie mogę wysłać CV? Da ktoś adres? Bo na stronie nie widzę żadnego formularza. Może mają jakiś dedykowany mail do rekrutacji?
Poświata

05.03.2026 08:06

chyba najlepiej napisać im na ich kontaktowy mail, który znajdziesz w stopce strony. inaczej musisz dzwonić.
Zmglenie

25.02.2026 11:36

hej prowadzicie jakieś socjale gdzie można być na bieżąco z aktualnościami w firmie?
Aftershade

26.02.2026 08:43

słyszałem, że są w firmie jakieś newslettery, ale najlepiej zapytać bezpośrednio w dziale HR, oni z pewnością będą wiedzieć.
Brightdrop

26.02.2026 16:30

a jakie socjale dokładnie masz na myśli? bo ja szukam sposobów, żeby być na bieżąco z tym co się dzieje.
tchnik

23.02.2026 11:41

Bardzo duże wymagania stawiają kandydatom? Chodzi mi o ten okres świeżo po zatrudnieniu. Nie boję się pracy, ale czasem firmy trochę przesadzają na starcie. Jak tu to wygląda?
świateczko

24.02.2026 08:29

nie ma jakichś mega wymagań, ogólnie da się to ogarnąć. raczej chodzi o to, żeby zobaczyć, czy dobrze się wpasujesz w zespół
PoProstuFakty

24.02.2026 14:15

a jakie konkretne wymagania tam są? sam jestem ciekaw, czy warto się starać w tym okresie próbnym.
światło

15.02.2026 12:26

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
deepwhisper

16.02.2026 09:21

szczerze mówiąc, doświadczenie raczej nie jest kluczowe, ważniejsze są chęci do nauki i zaangażowanie. jak masz to drugie, to powinno być okej.
OstrożnyGłos

16.02.2026 13:44

a jakie stanowisko cię interesuje? na niektóre mogą chcieć kogoś z doświadczeniem, ale często biorą też świeżych, jeśli pokazują, że mają zapał.
rozpołysk

14.02.2026 20:59

Mam pytanie, bo nigdzie nie mogę znaleźć, ile jest etapów rekrutacji?
zamglaczek

15.02.2026 12:28

zwykle to są trzy etapy, ale czasem mogą być jakieś dodatkowe kroki, wszystko zależy od stanowiska
Driftfaint

16.02.2026 01:28

z tego co pamiętam to są dwa etapy, ale niektórzy mogą mieć różne doświadczenia w zależności od stanowiska.
TrochęNaChłodno

13.02.2026 13:29

można gdzieś poczytać o warunkach zatrudnienia?
Dewlight

14.02.2026 20:33

chyba najlepiej zajrzeć na ich stronę, czasem wrzucają ogłoszenia z konkretnymi warunkami zatrudnienia.
OstrożnyGłos

14.02.2026 21:07

znalazłem info na forach, ale zawsze można się zgłosić bezpośrednio i dopytać o szczegóły

12.02.2026 14:07

Phantom

13.02.2026 10:54

fajnie, że tak uważasz, atmosfera tu jest spoko i ludzie w porządku.
trzask

13.02.2026 14:35

a co dokładnie sprawia, że jesteś zadowolony? mogą być ciekawe szczegoly
DelikatnieMówiąc

11.01.2026 00:10

Ile trwa tak mniej więcej proces rekrutacyjny od wysłania CV? Ktoś kojarzy może?
dolinka

11.01.2026 20:20

Zwykle proces rekrutacyjny trwa kilka tygodni, ale to zależy od wielu czynników. Warto być przygotowanym na kontakt w celu ustalenia szczegółów rozmów.
Szmer

11.01.2026 20:25

Z tego co słyszałem, może to zająć od kilku dni do paru tygodni. dobrze jest regularnie sprawdzać skrzynkę mailową, bo mogą się szybko odezwać.

09.01.2026 13:09

Senka

10.01.2026 23:48

Rzeczywiście, atmosfera jest całkiem przyjemna, co sprawia, że praca staje się lżejsza. Czasem bywa spokojniej, a czasem intensywniej, ale to normalne w każdej firmie.
Przypływ

11.01.2026 00:11

Cieszę się, że tak mówisz. Zastanawiam się nad aplikacją i fajnie wiedzieć, że nie ma tam dużej presji na codzień. Jakie są dla Ciebie największe plusy tej pracy
to express

09.01.2026 15:17

JMP Flowers combines tradition, innovation, and passion to bring beauty and freshness to people’s lives across Europe

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JMP FLOWERS?

Kontakt - JMP FLOWERS

Radom

JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.
półdrzem

07.01.2026 15:21

Jest tutaj jakiś system motywacyjny czy coś takiego? Mam na myśli premie. Nie musi być co miesiąc, ale fajnie, jak firma docenia, jak ktoś się stara. Warto o to zapytać przed wysłaniem CV.
Cienisty

08.01.2026 21:28

Tak, istnieje system premiowy, który docenia wysiłek pracowników. Premie są przyznawane w zależności od osiągnięć i wyników, co motywuje do lepszej pracy.
Cichowia

08.01.2026 22:17

dzięki za informację. Zastanawiam się, jakie konkretne kryteria wpływają na przyznawanie premii i czy jest to regularna praktyka
storry

10.12.2025 09:38

Niedawno pracę zaczęłam, więc ciężko mi coś więcej powiedzieć. Póki co jest całkiem dobrze. Pracy jest faktycznie dużo, ale jakoś sobie radzę i powoli się wdrażam. Fajni ludzie. Może skrobnę coś tu więcej po paru miesiącach, ale jakby ktoś się zastanawiał, czy próbować tutaj, to polecam.
ZIel

11.12.2025 08:44

Dobrze słyszeć, że atmosfera jest pozytywna i radzisz sobie z obowiązkami. Wdrożenie zawsze zajmuje trochę czasu, więc trzymam kciuki za dalszy rozwój. Ciekawe, co będziesz myśleć po kilku miesiącach.
wolak

08.10.2025 12:35

macie tu jakieś benefity pracownicze ?
Tytus

07.11.2025 10:16

A przynajmniej o tym na pewno ktoś tutaj wspominał. Oprócz tego są jeszcze premie
adam

01.12.2025 14:47

Z tego co się orientuję, dokładne szczegóły pakietu mogą być różne w zależności od oferty.

04.09.2025 11:27

kłos

07.10.2025 15:20

trochę przegięłaś ze stwierdzeniem, że nie ma czym.. w końcu to staranie się o pracę, to chyba jednak jest czym się stresować hah
skyblue

03.11.2025 12:53

Rzeczywiście, stres przy szukaniu pracy to normalna sprawa, każdy ma swoje podejście do tego tematu.
ashia

03.06.2025 12:15

hej, macie tu jakiś konkretny system zmianowy, czy na codzień pracujecie w stałych godzinach ?
metro

24.09.2025 16:26

lepiej jak jest taka możliwość dla chętnych osób, które sobie po prostu chcą tak dorobić
kłos

07.10.2025 15:17

wiesz, wypadki się zdarzają i czasami komuś coś wypadnie, może będzie potrzebne zastępstwo itp.
Lujia

08.04.2025 14:04

Dużo młodych osób u was pracuje? Nie żebym miała coś przeciwko starszym, ale zależy mi też na tym, żeby móc nawiązać jakiś miły kontakt z niektórymi i lepiej się dogadam na pewno z kimś w podobnym wieku.
garki

05.08.2025 07:38

zawsze będą powtarzał, że jak nie wysyłsz aplikacji to tylko tracisz, zawsze na rekrutacji sie możesz o wszystko dopytać
metro

24.09.2025 16:25

zakładając ten pozytywny scenariusz, że się do ciebie odzywają

24.03.2025 15:11

szumi

03.09.2025 20:56

zależy na jakie stanowisko w sumie, są jakby preferowane umowy na dane miejsce pracy
szumi

03.09.2025 20:58

ale pewnie po rozmowie można mieć co się chce nie ważne jakie stanowisko, więc wchodzi w gre UoP, B2B i zlecenie z tego co się orientuje

07.06.2024 09:09

garki

05.08.2025 07:37

a jak ktoś ma jakieś okresy wypowiedzeń to firma na spokojnie poczeka czy jest mały problem że nie odrazu przyjście?
mareczek

07.08.2025 06:54

to normalne że masz jakiś okres wypowiedzenia, chyba każda firma sobie zdaje z tego sprawe

12.08.2024 08:39

09.03.2025 09:59

pocieszające, bo w końcu każde wsparcie przy szukaniu pracy się przyda :)
gawin

08.07.2025 11:10

to już dwa lata zaraz będę i jak wrażenia po tym okresie? coś się zmieniło?
orlean

02.04.2025 22:40

jakie macie rodzaje umów do wyboru?
Morela

04.04.2025 11:25

To powiedz mi jak jest umowa o pracę w takim razie, to wtedy okres próbny ile trwa i jak przebiga wdrożenie do pracy?
Bingo

30.05.2025 15:48

Pewnie zależy, ale też nie każdy sie nadaje na wyższe stanowiska i o tym trzeba pamietac
Forever

30.04.2025 17:55

Czy sa wolne etaty w Poznaniu? Handlowiec mobilny,vanseller,sprzedawca?
Juna

06.01.2025 11:21

Jest gdzie zaparkować?:)
orlik

09.02.2025 22:00

Jak ktoś ma taką możliwość to jasne, ale nie mów za wszystkich
ww

12.03.2025 07:00

zresztą jak inaczej chcielibyście sobie potem poradzić w pracy jak już z dojazdem nie wiecie co zrobić

01.08.2024 21:03

mua

07.10.2024 11:06

jeszcze tego brakuje, żeby za nic te awanse przyznawali

09.03.2025 10:08

inne stanowiska też mają czy tylko handlowcy?
Czeko

26.06.2024 11:20

Jak wam się pracuje?
rewel

31.07.2024 09:27

nieee no jak wszędzie obecnie. odnajdziesz sie, dogadasz z ludzmi to pracuje sie niezle moim zdaniem i mi się osobiście nie spieszy do odejścia, aczkolwiek ile ludzi tyle opinii

09.03.2025 10:05

a jak dobrze wszyscy wiemy, szukać trzeba bo sama się nie znajdzie. próbowałam i powiem wam, że do tej pory z nieba mi nic nie spadło
Bsani

29.03.2023 20:01

Ciężko się dostać do firmy? Macie dużo kandydatów?
max

14.03.2024 13:44

pewnie wymagają czegoś bo jeszcze się nie spotkałam żeby na jakieś bardziej wymagające stanowisko brali osoby bez żadnego doświadczenia
vvv

16.05.2024 14:37

nie jest to w ofercie napisane przypadkiem?
Emort

06.05.2024 12:17

Hej, pomagam chłopakowi w poszukiwaniu pracy, czy moglibyście opowiedzieć nam trochę o warunkach u was?
Emort

16.05.2024 12:50

Generalnie chodzi mi o atmosferę w pracy, zarobki i tak dalej...
Ratek

20.04.2023 17:41

jakie godziny pracy na produkcji?
Czarodziej

29.01.2024 15:58

A są jakieś stanowiska na których pracuje się w weekendy? mnie jakieś z małym doświadczeniem interesuje
Pietruszka

09.05.2024 13:38

W sensie że na mniejszy etat? A to tutaj tak przyjmują też?
Anja

27.03.2023 22:26

Tylko na handlowca jest zapotrzebowanie?
Trefl

19.04.2024 13:37

Czemu cie to tak dziwi? Ja tam sie zgadzam z tym, ze to dosc wazny aspekt.
Pietruszka

09.05.2024 13:38

No właśnie, to to! Zdecydowanie się zgadzam i jeszcze tak dopytam, żeby się upewnić czy tutaj rzeczywiście na atmosferę nie narzekacie?
Pap

05.03.2023 19:50

Nie najlepiej zadane pytanie ale jest opcja żebym zmienił lokalizacje i się zastanawiam czy są jakieś róźnice
Keir

21.01.2024 21:16

Na stronie jmp można znaleźć zazwyczaj ale aktualnie żadnych nie widzę.
Dj

24.01.2024 19:30

Nie ma sensu. Jeszcze dobrze nie zaczniesz pracować będziesz chciał uciekać. Szkoda czasu i nerwów. Wiem co mówię. Nieustająca rekrutacja i to chyba świadczy o tym że nie dzieje tam się dobrze. Wymagania z kosmosu a Zarząd... to jest dopiero ewenement.
poni

25.08.2023 11:19

same pytania na forum a ktoś ma opinie na temat firmy może?
Dziki

04.09.2023 13:18

Dodam też że ludzie z którymi pracuję też na poziomie i atmosfera jest na duży plus.
Xaok

09.10.2023 11:35

jakie szkolenia oferują, możesz coś wiecej o tym powiedzieć?

Zostaw merytoryczną opinię o JMP FLOWERS