Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.
Nasi Pracownicy mogą korzystać z ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, dofinansowania do posiłków oraz zniżki na firmowe produkty.
a mozna wiedziec jaka to jest prywatna opieka medyczna w takim razie? wiekszosc sie co prawda nie rozni niczym ale dobrze by bylo wiedziec na poczatek
Czy będzie opcja ubezpieczyć również członka rodziny?
ja gdzies slyszalam, ze jest opieka medyczna i NNW dla pracownika i jego rodziny, ale czy mógłby to ktoś potwierdzić?
szukają kogoś na produkcję aktualnie? trzeba mieć wykształcenie albo doświadczenie?
Wiecie jak jest, czasami tę pracę się niestety przenosi trochę do domu, a tego bym nie chciała.
Niee no tutaj nie mamy się chyba czym martwić, jeśli o to chodzi. Z tego co piszą praca jest dość przyjemna.
Chcąc nie chcąc każdą pracę trochę przenosi się jednak ze sobą do domu, w końcu to dość spora część życia...
mnie jeszcze zastanawia, czy ogólnie godziny pracy na jakimś stanowisku można sobie pod siebie dopasować ?
nie jestem pewna, ale nie wygląda na to żeby tu była jakakolwiek elastyczność godzinowa
hah no prawda, tylko pytanie czy sama wybierasz którego dnia na 6 a którego na 7, czy to jednak według grafiku i tak
jakkolwiek by to nie wyglądało w praktyce to poranne zmiany są wg mnie i tak najlepsze, potem pół dnia jeszcze masz dla siebie więc akurat
oczywiście nie mam tu na myśli jakiegoś ciągłego spóźniania się, tylko raczej sporadyczne spóźnienie
Jasnym jest, że jak zdarzy ci się raz czy dwa, nic większego z tego wynikać nie powinno.
ciekawe tylko, czy normalnie by za to wypłacali kasę czy w inny sposób wynagradzali np. wolnym dniem
są różne bonusy, opieka medyczna, premie, dofinansowanie do posiłków, o to ci chodziło ?
Całkiem całkiem, a co z tą opieką medyczną? Ona jest opłacana przez pracodawcę?
z tego co wiem to nie całkiem, pracownik musi za nią płacić ale na pewno dużo mniej niż normalnie
Powiem ci z doświadczenia że to wszystko to i tak jedno i to samo w praktyce, więc żadna różnica naprawdę.
Ja niestety nie pomogę w tej kwestii, bo sama nigdy z tego jakoś nie korzystałam.
może najpierw się na rekrutacji skup, a później się awansami będziesz martwił
awans faktycznie jest możliwy, ale jeśli ktoś nie chce albo się zwyczajnie nie nadaje, to siłą go przecież nie wezmą
Wy to się może najpierw do tej pracy dostańcie, zanim o podwyżki zaczniecie się martwić...
zgadzam się, na takie tematy przyjdzie pora jak juz się dowiecie czy w ogóle was przyjmą
ważniejsze pytanie to to czy w sumie jest aż tylu chętnych kandydatów, bo od tego więcej zależy
tyle że trochę powątpiewam czy ktoś ma dostęp do takich danych i je w dodatku tu przekaże...
nie no to jasne, mialem na myśli zwyczajnych pracownikow którzy nie pracują przy rekrutacji
skoro wychodzi na to ze na pewno nie pracujesz w takim dziale, to na jakim stanowisku jestes?
Ja też zawsze jak szukałam pracy to częściej przeglądałam goworka, a jak już dostałam to niezbyt zaglądałam bo i po co.
no tak, co nie zmienia faktu ze najwiecej informacji dowiemy się na rekrutacji
ja np. czekam na odpowiedz w ramach cv i też z ciekawosci chcialem spytac na co sie nastawiać?
Wystarczy tylko znać wszystkich, spytać ich o wiek, a następnie wyliczyć średnią, wielkie mi halo.
pewnie tak, w sumie w większości miejsc to tak wygląda, że ewentualnie oprowadzenie robi ktoś inny ale później w obowiązki no to cie juz wdrażają osoby z zespołu
mam nadzieje że bez problemu tu można liczyć na pomoc innych, zwłaszcza na tym początkowym etapie
Podbijam pytanie, jak nowe osoby są przyjmowane przez starszych stażem pracowników?
Dzięki za szczegóły ale nie mam pojęcia dlaczego to niektórym robi różnicę
słuchaj, ktoś cie wdrożyć w obowiązki musi więc na pewno pomagają nowym w razie czego
fajnie, ze pytania raczej standardowe, bo wbrew pozorom nie jest to tak oczywiste.. czasami pytania potrafia sie zdarzyc na tych niektorych rozmowach naprawde najrozniejsze
Proces rekrutacyjny z tego co słyszę od lat wygląda dokładnie tak samo, nic się w tym nie zmienia, więc nie musicie pytać o to po 10 razy
miło jak niektórzy pracownicy jeszcze pamiętają, że każdy kiedyś zaczynał :)
ba no, dzięki temu też łatwiej rozpoznać kto będzie chętny do ewentualnej pomocy jak zajdzie taka potrzeba
To teraz już masz okazję pisać na forum, tyle że w trochę innej formie, bo jako pracownik.
Szczerze jakbym mogła, to bym się z tobą zamieniła, skoro się już nie musisz martwić zatrudnieniem. A takie czekanie na decyzję to jest najgorsze chyba...
no niestety nie możemy się zamienić ;) to prawda czekanie na decyzje nie należy do przyjemnych ale inaczej tego nie obejdziesz
swoją droga fajnie jakbyś się podzieliła swoimi doświadczeniami z tej rekrutacji, o ile oczywiście do niej doszło
wątpię ze ktoś świeżo po rekrutacji wejdzie na to forum żeby się dzielic swoją opinia, możemy liczyć jedynie na to ze jakiś pracownik będzie mial lepszy dzień i nam odpisze
Myślę, że to zależy. Na pewno znajdzie się kandydat, który chętnie wymieni się swoimi spostrzeżeniami.
No właśnie jak dla mnie, to szczególnie takie osoby swiezo po rekrutacji piszą komentarze o tym jak było
ty też akurat miałeś okazję napisać coś od siebie, jak oceniasz miejsce pracy, atmosferę i zarobki? tak w skrócie chociaż
chciałbym mieć doświadczenie, żeby na takie coś aplikować, ale niestety nie moja półka
Ta firma to jeden wielki chaos i zamieszanie. Brak właściwego nadzoru. Pracownicy jak fala morska napływają i że zdobytą wiedzą odpływają. Nikt tu nie dba o zachowanie ciągłości pracy oraz nie szanuje pracowników. Nastawienie zarządu jest takie: pracownicy klepią tylko nadgodziny. Pytanie: skąd biorą się te nadgodziny gdyby wszystko było dobrze zorganizowane?
Ta firma to jeden wielki organizacyjny chaos i zamieszanie, brak właściwego nadzoru. Pracownicy jak fala morska napływają i ze zdobytą wiedzą odpływają, nikt tu nie dba o zachowanie ciągłości pracy oraz nie szanuje pracowników. Nastawienie zarządu jest takie: pracownicy klepią tylko nadgodziny. Pytanie: skąd biorą się te nadgodziny gdyby wszystko było dobrze zorganizowane?
Profesjonalna firma, produkty wysokiej jakości, dobrze się z takimi pracuje, uważam że praca jak najbardziej godna polecenia i jak ktoś szuka czegoś w tej branży to powinien spróbować, ja przynajmniej lepiej nie trafiłem do tej pory.
a czy to ma jakieś znaczenie z kim jest rozmowa ? ja i tak się będę pewnie stresować z kimkolwiek by to nie było ..
ale co do tego jak wygląda proces rekrutacji to podbijam, sam się tez z chęcią dowiem jak to wygląda od a do z w tej firmie
Zawsze wolałem chyba mieć bezpośrednio z przełożonym bo mam wrażenie że się jakos wiecej można dowiedzieć o samej pracy
rozmowe masz jedną lub dwie online, chyba od stanowiska zależy i jak dobrze wypadniesz to na stacjonarną pogadanke zapraszaja i tam też oferte przedstawia no i pozniej to juz na decyzje czekasz
ciężko powiedzieć też czy to norma ale u mnie zajęło to jakieś dwa tygodnie?
tak na codzień wdg mnie jest całkiem w porządku a przynajmniej ja mam takie zdanie
to tez niestety zależy od człowieka, bo ja np mam tak, że bardzo oddziałuje na mnie podczas pracy nastawienie reszty pracowników...
trochę to oczywiste, ja tez nie widzę sensu w takim pisaniu na forum bez żadnych konkretów.. a jeśli chodzi o prace to wiadomo jeden sobie może poradzić lepiej, drugi gorzej
Jak się chce to i tak się znajdzie potrzebne informacje, zawsze w jakąś lupkę można wpisać.
ogólnie prawie wszystko, ale nie znajdziesz tam informacji chociażby na temat tego jak się ze sobą na co dzień dogadujecie w pracy
ja jak się tu zatrudniałem to prawie nic nie wiedziałem o tej firmie, i co, jakoś przeżyłem, dalem rade i teraz sobie chwale prace
Najważniejsze, że jesteś zadowolony. Ja doceniam to, że zanim faktycznie zaangażuje się w rekrutacje to mogę sobie najpierw poczytać opinie
jak się chcesz zaangażować w rekrutacje ? bo póki co jedyne zaangażowanie jakie mi przychodzi do głowy to klikniecie "wyślij cv"
Ja zbytnio się nie angażuję jak tylko samo cv wyślę, po prostu będzie co ma być i jak się uda to super
tez raczej mam podobne podejście i wydaje mi się ono najlepsze, po co się stresować niepotrzebnie
Ja mam taką taktykę żeby odkładać stres czyli jak np. wysyłam cv i myślę sobie jeszcze nie ma po co i tak np mi lecą dni aż powiedzmy dzwonić i wtedy tez chwilę odkładam i np zaczynam się denerwować dopiero rano w dzień rozmowy :D
Nie polecam pracy na pakowaniu, chyba, że nie masz życia prywatnego i żadnych ambicji w życiu. Musisz też być odpornym na stres, bo team leader mi są straszne. Premie obcinają za Bóg wie co. Nadgodziny to norma. Z dnia na dzień oznajmiają, że weekend pracujący, albo, że trzeba zostać dłużej. Raz jedna zmiana, raz dwie. Nic nie można zaplanować. Z kasą szału nie ma i trzeba pilnować, cz przypadkiem znowu nie pomylili się przy wypłatach. Jednym słowem (usunięte przez administratora). Nie polecam.
Pod rządami Pana Piotra M. Dział transportu dosłownie upadł. Przez pana Piotra zwolnili się kierowcy którzy pracowali 20 lat. Mam nadzieję że wyżej wymienionym zajmie się inspekcja pracy. Bo sporo rzeczy które tam się działy chyba kwalifikuje się pod (usunięte przez administratora)
nieee no jak wszędzie obecnie. odnajdziesz sie, dogadasz z ludzmi to pracuje sie niezle moim zdaniem i mi się osobiście nie spieszy do wyjscia, aczkolwiek ile ludzi tyle opinii

W Twoim imieniu skontaktujemy się z pracodawcą i poinformujemy o chęci zgłoszenia sygnału.
Po otrzymaniu informacji od firmy opublikujemy na wątku szczegóły dotyczące oficjalnego kanału obsługi zgłoszeń.
Wyślemy wiadomość e-mail z instrukcjami i szczegółami dotyczącymi obsługi sygnału.
Dziękujemy za Twoje zaangażowanie!
W Twoim imieniu skontaktujemy się z firmą i przekażemy jej Twoją chęć zgłoszenia nieprawidłowości. Więcej szczegółowych informacji wysłaliśmy na podany przez Ciebie adres e-mail.
Dziękujemy za rejestrację Compliance Officera.
Na podany przez Ciebie adres e-mail przesłaliśmy informacje dotyczące dalszych kroków. Po zakończeniu procesu weryfikacji, na wątku firmy pojawi się poniższa informacja:

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
Informujemy, że firma (Twoja Nazwa firmy) obsługuje zgłoszenia sygnalistów za pośrednictwem:
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Prosimy o kierowanie wszelkich zgłoszeń dotyczących kwestii wymagających uwagi zgodnie z powyższą informacją.
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Chcesz poinformować użytkowników jak zgłosić Sygnał w Twojej firmie?
Posiadamy własny kanał do obsługi zgłoszeń
sygnalistów
Zarządzaj zgłoszeniami Sygnalistów w aplikacji GoWhistle - już od 1 zl/miesięcznie
Dowiedz się więcejProfil posiada oficjalny kanał zgłoszeń zweryfikowany przez GoWork.pl

Nazwa Twojej firmydd.mm.rrrr
Szanowni Państwo,
(Twój sposób przekazywania zgłoszeń).
Z poważaniem,
Twoja nazwa firmy
Zadaj pytanie pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Dziękujemy za zapisanie się na powiadomienia o firmie JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
W celu opublikowania opinii potwierdź adres e-mail.
Link został wysłany na podany adres.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Przejdź do kolejnego krokuDziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
W celu opublikowania opinii potwierdź adres e-mail.
Link został wysłany na podany adres.

Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Jak się pracuje w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 142. -
Jakie są opinie pracowników o pracy w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 54, z czego 4 to opinie pozytywne, 30 to opinie negatywne, a 20 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!