JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

NIP: 5060112254 KRS: 0000483988

Adres: Zielona 48, 08-540 Stężyca

4.6/5

Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Dedes

jakie pracownicy mają benefity?

pakman
@bubula

tak, są takie benefity, oprócz tego mamy na przykład dofinansowanie do posiłków, premie albo bonusy ale to zależy już od twoich starań

lorya
@lina

jesli nie to wtedy bez roznicy tak naprawde co to za firma czy pakiet. jak darmowe to trzeba brac ;)

Waldek

Witam ,czy pracował może Pan w tej firmie ? Szukają właśnie na vansellera i chciałem się dowiedzieć czy warto czy nie ?

fun

11 ha storczyków 600 odmian szczęka mi opadła

zoe
@Tohoku

a to dobrze, czyli jakaś szansa jest ;)

dakk
@zoe

tak szukają na produkcję

dakk
@zoe

szczegóły i oferty masz na stronie firmy

zoe
@fun

ale to musi pięknie wyglądać!

Zajka Nowy wpis

Gdzie najlepiej sprawdzać oferty, żeby mieć pewność że są nadal aktualne?

gogo Nowy wpis
@Zajka

po prostu na oficjalnych stronach z ogłoszeniami typu pracuj czy olx, tam będziesz mieć chyba podane ile jeszcze czasu dane ogłoszenie jest aktualne

@gogo

Ok, dzięki. A czy ta firma współpracuje z agencjami pracy ?

Malbbi

HEJ, czy to jest według was stresująca praca czy niezbyt?

Malbbi
@Malbbi

Wiecie jak jest, czasami tę pracę się niestety przenosi trochę do domu, a tego bym nie chciała.

Zajka
@Malbbi

Niee no tutaj nie mamy się chyba czym martwić, jeśli o to chodzi. Z tego co piszą praca jest dość przyjemna.

@Malbbi

Chcąc nie chcąc każdą pracę trochę przenosi się jednak ze sobą do domu, w końcu to dość spora część życia...

Litka

Jakie godziny pracy obowiązują na poszczególnych zmianach?

tysia
@Malbbi

ej a kojarzycie może czy w tej firmie można pracować na jakimś stanowisku zdalnie ?

tysia
@tysia

bo widziałam kiedyś jakieś ogłoszenia i się zastanawiam czy przypadkiem niczego nie pomieszałam

Jon
@tysia

Szczerze wątpię. A gdzie widziałaś te oferty?

Luiiza

Czy faktycznie te wszystkie benefity, o których niektórzy tu pisali obecnie są dostępne?

Maxi
@desk

Powiem ci z doświadczenia że to wszystko to i tak jedno i to samo w praktyce, więc żadna różnica naprawdę.

desk
@Maxi

może. ja bym jednak to wolał wiedzieć jeśli by była taka możliwość

Nnn
@desk

Ja niestety nie pomogę w tej kwestii, bo sama nigdy z tego jakoś nie korzystałam.

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Team Leader Działu Produkcyjnego w firmie JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
belobog

Czy firma pozwala na rozwój? Jakieś premie sa dostępne?

Malina
@donut

Skąd ten pesymizm?

domson
@Malina

lepiej się milo zaskoczyć niż rozczarować :D

Zbigniew
@domson

Prawda ale strasznie ciężko ostatnio dostać pracę :/ przynajmniej w moim przypadku

żuk

Możecie powiedzieć jaki przedział wiekowy pracowników? Czy dużo was robi?

Anakonda
@horacy

Co za różnica? Odpowiedział ci, to pewnie swoje wie

Angel
@horacy

Dużo osób się pozytywnie wypowiadało co do atmosfery, wiec pewnie cos jest na rzeczy

obi
@Angel

o to się raczej nie musicie martwic

Marek_1985

Jak wygląda rozmowa na stanowisko menagera działu? Macie jakieś doświadczenia w tej firmie?

Paszo
@Robin

Tacy też się zdarzają, najlepiej ignorować.

ezra
@Paszo

ty też akurat miałeś okazję napisać coś od siebie, jak oceniasz miejsce pracy, atmosferę i zarobki? tak w skrócie chociaż

niższy szczebel
@Marek_1985

chciałbym mieć doświadczenie, żeby na takie coś aplikować, ale niestety nie moja półka

wero

Często potrzebujecie kogoś do pracy??

@wero

zależy jak firma się rozwija, bo wtedy na pewno zwiększa się zapotrzebowanie pracowników jak wszędzie, albo przy czyimś zwolnieniu, w końcu takie życie

Luiiza
@mikla

Właśnie dlatego trzeba się po prostu cieszyć jak są oferty.

Artur
Użytkownicy czekają na odpowiedź 46 dni.

Ta firma to jeden wielki chaos i zamieszanie. Brak właściwego nadzoru. Pracownicy jak fala morska napływają i że zdobytą wiedzą odpływają. Nikt tu nie dba o zachowanie ciągłości pracy oraz nie szanuje pracowników. Nastawienie zarządu jest takie: pracownicy klepią tylko nadgodziny. Pytanie: skąd biorą się te nadgodziny gdyby wszystko było dobrze zorganizowane?

Artur
Użytkownicy czekają na odpowiedź 46 dni.

Ta firma to jeden wielki organizacyjny chaos i zamieszanie, brak właściwego nadzoru. Pracownicy jak fala morska napływają i ze zdobytą wiedzą odpływają, nikt tu nie dba o zachowanie ciągłości pracy oraz nie szanuje pracowników. Nastawienie zarządu jest takie: pracownicy klepią tylko nadgodziny. Pytanie: skąd biorą się te nadgodziny gdyby wszystko było dobrze zorganizowane?

Razv

Profesjonalna firma, produkty wysokiej jakości, dobrze się z takimi pracuje, uważam że praca jak najbardziej godna polecenia i jak ktoś szuka czegoś w tej branży to powinien spróbować, ja przynajmniej lepiej nie trafiłem do tej pory.

Angel
@Razv

Hej, powiesz jeszcze na jakiej umowie pracujesz obecnie ?

@Razv

wychodzi na to, że już miałeś doświadczenie zatrudniając się tutaj, a zdarza się, że przyjmują osoby bez żadnego doświadczenia?

@Angel

to dają tutaj inną umowę niż umowa o pracę?

Poker

Opowie ktoś jak wygląda proces rekrutacji do tej firmy ?

Hejwam
@stokrotka

Chyba każdym możliwym bo mało kto się tu jakkolwiek określa

Hejwam
@Link

Dla mnie niewiele to dwa, czyli telefon i rozmowa a potem decyzja

czarek
@reno

Zawsze wolałem chyba mieć bezpośrednio z przełożonym bo mam wrażenie że się jakos wiecej można dowiedzieć o samej pracy

Rumcajs

Mógłbym mi ktoś powiedzieć jak u wygląda rekrutacja? Ile etapów, jak długo całość trwa itd. Z góry dzięki za pomoc!

Link
@Link

Ja zbytnio się nie angażuję jak tylko samo cv wyślę, po prostu będzie co ma być i jak się uda to super

stokrotka
@Link

tez raczej mam podobne podejście i wydaje mi się ono najlepsze, po co się stresować niepotrzebnie

czarek
@stokrotka

Ja mam taką taktykę żeby odkładać stres czyli jak np. wysyłam cv i myślę sobie jeszcze nie ma po co i tak np mi lecą dni aż powiedzmy dzwonić i wtedy tez chwilę odkładam i np zaczynam się denerwować dopiero rano w dzień rozmowy :D

Taki_jeden_co_tam_pracował

Nie polecam pracy na pakowaniu, chyba, że nie masz życia prywatnego i żadnych ambicji w życiu. Musisz też być odpornym na stres, bo team leader mi są straszne. Premie obcinają za Bóg wie co. Nadgodziny to norma. Z dnia na dzień oznajmiają, że weekend pracujący, albo, że trzeba zostać dłużej. Raz jedna zmiana, raz dwie. Nic nie można zaplanować. Z kasą szału nie ma i trzeba pilnować, cz przypadkiem znowu nie pomylili się przy wypłatach. Jednym słowem (usunięte przez administratora). Nie polecam.

Szofer

Pod rządami Pana Piotra M. Dział transportu dosłownie upadł. Przez pana Piotra zwolnili się kierowcy którzy pracowali 20 lat. Mam nadzieję że wyżej wymienionym zajmie się inspekcja pracy. Bo sporo rzeczy które tam się działy chyba kwalifikuje się pod (usunięte przez administratora)

XYZ

Witam. Jaka jest atmosfera w biurze w Stężycy? Warto aplikować do księgowości?

karmen
@XYZ

moim zdaniem warto bo atmosfera sympatyczna na codzień

Storczyk
@karmen

Potwierdzam, atmosfera ok.

Naleśnik

Można się dogadać na pracę na pół etatu?

kioto
@spritz

to jak mozna sprawdzic kogo potrzebuja?

kioto
@spritz

moge po prostu zadzwonic do dzialu hr? jest nr tel podany ale nie wiem czy m.in. tez w tym celu

donut
@kioto

zadzwoń, najwyżej wezmą cie za wariata

Roza

Jak wam się pracuje?

scoobydoo

no to może im chodzi o kwestie zwolnienia z pracy? ale nie mam pewności co do tego mogę się jedynie domyślać

nenneke
@info

zależy co rozumiesz przez szybko, swoje trzeba poczekać

shift
@scoobydoo

chyba ci ucięło jakąś wypowiedz, o jakie zwolnienia pytasz?

Anton

Najlepsza firma, zarządzana przez profesjonalistów, polecam!!!

Anton

Najlepsza firma, zarządzana przez profesjonalistów, polecam????

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o. - Stężyca

• Jak się pracuje w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.?