JMP Flowers Grupa Producentów

4.4/5

• Darów
  • Królik Polski
  • Deszno

3. Opinie o pracodawcach Puławy
  5. Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów Sp. z o.o.

Opinie o JMP Flowers Grupa Producentów Puławy

WebsiteIconJMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

Nie przegap nowości o JMP Flowers Grupa Producentów Sp. z o.o.!

Zefir

11.06.2026 08:52

Macie kiedy ze sobą pogadać w trakcie pracy, czy to praca, w której ciężko o takie coś, bo stanowisko się obejmuje samemu? Ja lubię, jak jest chociaż chwila na rozmowę z ludźmi, bo wtedy dzień szybciej leci. Jak to u was wygląda?

yerba

12.06.2026 14:48

oj tak rozmowy podczas pracy naprawdę pomagają czasem oderwać się od monotonii. u mnie na produkcji takich momentów jest sporo, zwłaszcza przy zmianie między etapami zadania :)

Marrra

13.06.2026 00:09

Te chwile rozmowy faktycznie pomagają, zwłaszcza gdy praca jest powtarzalna. Pamiętam, jak podczas przerw na produkcji wymienialiśmy się pomysłami, co trochę rozluźniało atmosferę i dodawało energii na dalszą część zmiany.
    Cichon

09.06.2026 17:36

Są tutaj jakieś premie czy dodatki ciekawe?
    Leczak

10.06.2026 09:56

premie sa i to nie byle jakie, zależnie od działu można liczyć na bonusy za wydajność albo jakość pracy. z moich obserwacji najbardziej widoczne w produkcji i sprzedaży, tam faktycznie można coś dodatkowo "wycisnąć"

Chmurka

10.06.2026 20:15

Premie faktycznie są różne w zależności od działu, u mnie na produkcji również i dość mocno motywują do lepszej roboty. Czasem to wlasnie te dodatki sprawiają, że praca mniej ciąży mimo tych wszystkich obowiązków.
    Iskierka

08.06.2026 17:05

Oferują zdecydowanie opłacalne stanowiska, nie dość, że doświadczenie u nich jest cenne, to nie wymagają od kandydata dużo.
    Shadowcrest

09.06.2026 09:54

Opłacalność faktycznie robi różnicę, a dodatkowo prosty start pozwala skupić się na nauce bez stresu. Sama zauważyłam, że można szybko złapać tu przydatne umiejętności, które później są cenione gdzie indziej.
    Młoda

09.06.2026 14:32

też nie każdy docenia to, że wymagają trochę cierpliwości i samodyscypliny, tzn mam na myśli większość stanowisk. bo nie jest to praca bezwysiłkowa, mimo niskich wymagań na start
    Daybreak

11.05.2026 17:16

Doświadczenie jest konieczne czy raczej tylko mile widziane? Czasem wystarczy chęć do nauki. Jak firma daje szansę nowym, to duży plus.
    zadrgnięty

28.04.2026 12:26

Potrzebuję umowy na czas nieokreślony. Mam tutaj na taką szansę? A jak umowa jest o pracę określona to na ile?
    przymglenie

09.04.2026 08:19

Gdzie mogę wysłać CV? Da ktoś adres? Bo na stronie nie widzę żadnego formularza. Może mają jakiś dedykowany mail do rekrutacji?
    Zasrebrzyk

10.04.2026 08:11

ja bym poszukał w internecie, może gdzieś wypisują te kontakty. sam też miałem z tym problem, ale dałem radę.
    promycz

06.04.2026 16:16

Siemka. Myślicie, że jako osoba bez dużego doświadczenia zawodowego mam tutaj szanse?
    półdźwiękek

07.04.2026 08:40

myślę, że szanse zawsze są. wiem, że przyjmują różne osoby, często liczy się chęć do pracy bardziej niż doświadczenie
    płomyk

07.04.2026 11:26

zastanawiam się nad tym samym. Jakieś wymagania pod względem doświadczenia? Może warto spróbować i zobaczyć.
    Zenith

04.04.2026 19:41

Czy można liczyć na pomoc starszych pracowników na początku pracy? Nie ma nic gorszego niż wejść do zespołu i zostać samemu z milionem pytań aa. Jak jest u was?
    półśnieżyc

31.03.2026 14:52

Jaka jest średnia wieku pracowników? Ciekawi mnie, czy raczej młody skład, czy bardziej doświadczony zespół. Czasem to sporo mówi o atmosferze
    cieplo

01.04.2026 12:58

to zależy, ale przeważają młodsze osoby, myślę że średnia to gdzieś między 25 a 35 lat. atmosfera jest spoko, wszyscy się dogadują
    świtowo

02.04.2026 09:36

nie wiesz może jak to wygląda z doświadczeniem? czy zespół bardziej młody czy starsi też są?
    krągłość

02.03.2026 12:13

Powinienem się jakoś specjalnie przygotowywać do rozmowy o pracę? Nie chcę przesadzić, ale też nie chcę wyjść na totalnego amatora. Może ktoś podpowie, co warto przećwiczyć?
    Fogstroke

03.03.2026 08:07

nie ma co przesadzać, najważniejsze to być sobą i pokazać, że znasz się na rzeczy. Ogólnie warto przećwiczyć kilka odpowiedzi na typowe pytania, żeby nie płynąć w głąb.
    NaTrzeźwoPiszę

03.03.2026 14:05

w sumie to nie trzeba jakoś strasznie się stresować, ale dobrze pomyśleć o swoich mocnych stronach. Może spisz sobie kilka rzeczy, które chcesz powiedzieć.
    Zamyśl

27.02.2026 10:45

Jest tutaj też premia zależna od frekwencji? Bo znajomy wspominał, że coś takiego wprowadzili. Może ktoś potwierdzi albo zaprzeczy?
    przysłon

28.02.2026 23:23

tak, jest premia za frekwencję. jak się nie spóźniasz i jesteś regularnie to można coś dodatkowego zgarnąć.
    Lowhollow

28.02.2026 23:48

fajnie, że pytasz. z tego co słyszałem, to tak, wprowadzili coś takiego, ale najlepiej samemu sprawdzić na rozmowie.
    zawiej

26.02.2026 14:40

Praca na poziomie, mogę polecić nowym i szukającym stabilnego miejsca
    Cloudshore

27.02.2026 13:28

zgadza się, jak ktoś szuka stabilności to na pewno warto spróbować, atmosfera też jest spoko
    Afterquiet

24.02.2026 14:19

Zastanawiam się, z kim jest rozmowa rekrutacyjna przeprowadzana? Z kimś z działu HR, czy może od razu z jakimś kierownikiem danego działu czy coś? Bo wiadomo – różnie się człowiek przygotowuje w zależności od tego, kto siedzi po drugiej stronie.
    Rozsiw

25.02.2026 11:48

Zwykle z kimś z działu HR, ale bywa też, że kierownik się pojawia. W zależności od stanowiska.
    Obłoczek

25.02.2026 15:50

A to różnie bywa, czasem HR, a czasem bezpośrednio z kierownikiem. jak myślisz, lepiej się przygotować na jedno czy drugie
    Zadrganie

23.02.2026 11:46

Czy dzwoniąc do kadr mam szansę uzyskać jakiekolwiek informacje o rekrutacjach, czy lepiej czekać na oferty i tam wysyłać CV? Nie chcę być natrętny, ale z drugiej strony szkoda siedzieć bez informacji. Jak to wygląda z doświadczenia?
    duch

24.02.2026 08:55

możesz spróbować zadzwonić, ale nie spodziewaj się cudów. lepiej czekać na ogłoszenia, bo czasem mogą być zmiany w zapotrzebowaniu.
    półwyłom

24.02.2026 14:31

dzwonienie do kadr może coś dać, ale często nie mają nic konkretnego. jak już znajdziesz ofertę, to wtedy warto aplikować
    echo

19.02.2026 12:20

Ktoś wie, jak tu wygląda kwestia nadgodzin? Zdarzają się w ogóle? Nie mam nic przeciwko, jak to się zdarzy od czasu do czasu, ale fajnie wiedzieć, czy są płatne albo odbierane.
    świtanek

20.02.2026 12:17

nadgodziny się zdarzają, ale raczej sporadycznie. Jak są to można je odbierać albo dostajesz ekstra kasę, zależy od sytuacji
    półbrzeg

20.02.2026 23:29

a w ogóle jakie są zasady przy nadgodzinach? lepiej wiedzieć przed podjęciem decyzji o pracy
    Skrzek

16.02.2026 01:17

Powiedzcie szczerze, jaka jest jakość waszych produktów? Tak od strony pracowniczej patrząc? Bo wiadomo, reklama swoje, a codzienność swoje. Jest się czym chwalić, czy raczej przeciętnie?
    Cichacz

16.02.2026 12:34

produkty są w porządku, chociaż zdarzają się lepsze i gorsze partie. To zależy od sezonu i dostawców.
    Moonmild

17.02.2026 08:03

a jakie konkretnie produkty masz na myśli? z tego co słyszałem, to raczej nie jest źle, ale warto się samemu przekonać.
    zamglona

14.02.2026 20:50

Czy komuś się w ostatnim czasie rzuciły w oczy jakieś nowe oferty do tej firmy? Bo coś długo cisza na portalach, a może szukają wewnętrznie. Jak ktoś widział coś świeżego, niech podrzuci.
    Driftsoft

15.02.2026 12:18

u nas szuka się raczej wewnętrznie niż wrzuca nowe oferty. nie wiem co z tymi rekrutacjami, ale może coś się wkrótce ruszy.
    smoglik

16.02.2026 01:20

no właśnie, cisza jak makiem zasiał. też czekam na jakieś nowe ogłoszenia, ale póki co nic nie widziałem
    strumyczek

12.02.2026 13:58

Dojeżdża ktoś razem w firmie czy raczej każdy osobno?
    Rozmrok

13.02.2026 08:20

większość dojeżdża osobno, ja też tak robię. czasem się zdarza, że parę osób jedzie razem, ale to bardziej wyjątek
    mglistawka

13.02.2026 13:55

a jak to wygląda z dojazdem? są jakieś wspólne transporty, czy każdy sobie radzi sam?
    Rozmarzeń

13.02.2026 11:02

Ogólnie jak ktoś chce święty spokój to polecam z tego co słyszałem kumpel kilka lat temu z roboty tutaj był zadowolony, a co powiecie o pracodawcy aktualnie?
    łowca

10.01.2026 23:53

Na jakie pytanie przygotować się w przypadku rozmowy o pracę?
    Nightshore

11.01.2026 20:16

przygotuj się na pytania o twoje dotychczasowe doświadczenie zawodowe oraz motywację do pracy w tej firmie. Często padają też pytania o konkretne umiejętności związane z oferowanym stanowiskiem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JMP Flowers Grupa Producentów?

Kontakt - JMP Flowers Grupa Producentów Sp. z o.o.

Puławy

JMP Flowers Grupa Producentów sp z o.o.

09.01.2026 12:42

szron

10.01.2026 23:51

Tak, można wyrabiać nadgodziny, jeśli są takie potrzeby. Warto jednak pamiętać, że to zależy od bieżącego zapotrzebowania w firmie.
    Światecz

11.01.2026 00:10

To fajna informacja, bo nadgodziny mogą pomóc dorobić. Czy masz już jakieś doświadczenia z pracą w tej firmie
    dym

08.01.2026 21:59

Czy ten adres podany po lewej to adres centrali firmy? Chciałbym się upewnić, bo planuję podjechać i nie chciałbym trafić pod zły budynek. Mapy czasem głupieją.
    WidziałemTrochę

09.01.2026 09:16

Tak, to jest adres centrali firmy. zawsze warto sprawdzić na mapie, żeby nie trafić gdzie indziej.
    przestrzeń

09.01.2026 14:45

Jeśli masz wątpliwości, najlepiej zadzwonić do firmy i potwierdzić adres. Lepiej się upewnić przed wizytą.
    GłosZDołu

07.01.2026 15:27

Ja pracowałem dla firmy przez 4 lata. Teraz mam coś swojego. Powiem tak – te 4 lata to była szkoła życia, bo nie powiem, że było łatwo. Z drugiej strony teraz na swoim czuję się dużo bardziej pewnie i naprawdę z perspektywy tych lat doceniam to doświadczenie. Fajnie, że ktoś napisał z dystansem i uczciwie. Widać, że sporo można się tam nauczyć, nawet jeśli nie wszystko było idealne.
    Breezeling

08.01.2026 21:35

To ciekawe, że tak postrzegasz swoje doświadczenie. Czasami trudności w pracy naprawdę kształtują nas i uczą radzenia sobie w różnych sytuacjach. Zgadzam się, że wiele można wynieść z okresu spędzonego w firmie.
    Mistwovenly

08.01.2026 22:01

Rozumiem, że tamte cztery lata były dla ciebie ważne. To dobra informacja, że mimo trudności udało się zdobyć wartościowe umiejętności. Warto wiedzieć, że nawet nieidealne miejsca mogą być szkołą życia.
    Bury

10.12.2025 09:34

Na nieokreślony można liczyć po dwóch latach czy wcześniej? Bo wiadomo, każdy chce mieć pewność zatrudnienia. Jak to wyglądało u was w praktyce?
    frog

11.12.2025 08:41

Niektórzy pracownicy otrzymali umowy na czas nieokreślony szybciej niż po dwóch latach
    beni

03.06.2025 12:18

ktoś byłby w stanie mi napisać jak w tej firmie dokładnie przebiega proces rekrutacji ?
    Win

07.11.2025 10:19

Może jakieś nowe się pojawiły, ktoś z was to sprawdzał ?
    ziex

01.12.2025 14:49

Nie jestem pewien, ale sprawdź po prostu ich stronę, może pojawiły się nowe
    Klixi

24.09.2025 16:11

Hej, czy przyjmują do was obecnie na pół etatu na któreś stanowiska?
    Hagrid

05.11.2025 13:36

A z resztą w najgorszym razie ci po prostu nie odpiszą i zignorują twoje zgłoszenie. Także warto spróbować moim zdaniem, może akurat kogoś potrzebują obecnie na taki wymiar godzin
    Win

07.11.2025 10:18

To chyba wiadomo 😊 Jak chcesz dostać prace to każda próba jest tego warta

01.09.2025 16:13

Kari

06.09.2025 14:25

Mnie bardziej ciekawi jak podchodzą do spóźnień, bo to akurat ktoś na pewno przeżył nie wierzę, że wszyscy tacy punktualni. Zwracają ewentualnie uwagę i tyle, jeśli komuś się zdarzy? Wiadomo, że nie często.
    jos

08.10.2025 12:40

no nie wiem, czy to aż tak ważna informacja 😊 wiadomo, że spóźnialskich nikt na dłuższą metę tolerować nie będzie
    znachor

17.02.2023 15:48

jak wygląda wdrożenie do pracy? jest się "zaopiekowanym" czy raczej pokazują na szybko co i jak i radź sobei sam?
    Cezar

07.07.2025 20:45

Dopytam czy macie kogoś ala mentora w pracy na początku, żeby się pytać o rzeczy w robocie?
    torba

06.08.2025 12:02

No raczej panuje taka kutlrua wzajemnej pomocy niż olewu, więc się nie łam
    wenecja

02.04.2025 22:44

co powiecie o atmosferze w pracy na poszczególnych zmianach?

05.05.2025 17:37

Poza tym lepiej nie nastawiać się akurat w tę stronę, czytając opinie można wywnioskować że raczej dobra atmosfera tu panuje :)
    kopen

10.07.2025 20:21

noo tak, byłoby bardzo miło, gdy nie zapominali o tym, że pracownikom raz na jakiś czas też się należy taki odpoczynek 😊
    Milka

08.04.2025 13:56

Przez jaką stronę mogę wysłać CV??
    asa

29.06.2025 08:03

o dni otwarte to chyba ciężko będzie. Takie coś mało firm robi, bo i po co w sumie
    asa

29.06.2025 08:04

mają filmiki na swojej stronie z tego jak produkcja wygląda to sobie tam możesz zobaczyć czy ci się podoba :)
    Luna

27.03.2025 08:40

Możecie wierzyć lub nie, ale praca tutaj to dla mnie czysta przyjemność. Nie muszę się martwić o żadne ciężkie obowiązki, ponieważ wszystko jest łatwe do nauczenia od samego początku, a gdy się już przyzwyczaisz, to idzie jak z górki. Do tego atmosfera naprawdę świetna, praktycznie nie ma tu nikogo, kto mógłby psuć klimat.
    OC

16.07.2024 14:03

Spoko praca. Zaraz mija mi rok z tego co wiem zostane już na kolejny. Nie narzekam.
    Balbina

06.01.2025 11:19

Ahaa czyli według was raczej jest? To chyba niepotrzebnie pytałam.

12.03.2025 07:08

musisz, ale tylko wtedy jeśli nie dostaniesz wcześniej, bo równie dobrze pracodawca może zdecydować się, żeby np. już po 2 a nie 3 latach dać umowę na czas nieokreślony
    Autentik

26.06.2024 11:22

W jakich godzinach pracujecie? na ile zmian jest robota?

12.03.2025 07:05

niektórym to tak łatwo przychodzi, a dla innych to zdecydowanie jest wyzwanie i co zrobisz

12.03.2025 07:07

poza tym to już raczej tych osób sprawa, jak uważają że to w porządku m.in. wobec pracodawcy
    Balbina

06.01.2025 11:17

Potrzebuję umowy na czas nieokreślony. Mam tutaj na taką szansę?
    HM

09.02.2025 21:56

Może różnie to bywa i zależy od każdego z pracowników indywidualnie

09.03.2025 10:18

Ewentualnie czekają do końca i wszystkim dają po takim samym czasie

10.06.2024 09:23

09.03.2025 10:16

Ja szukam zawsze w pierwszej kolejności na pracuj lub olx, a ogłoszenie do tej firmy właśnie na pracuj znalazłam

09.03.2025 10:17

Znalazłam też ich stronę internetową, ale tam obecnie nic nie widziałam z ofert pracy
    akapit

06.05.2024 12:24

Czy firma obecnie prowadzi rekrutacje?
    Loki

28.05.2024 10:46

Jest możliwość kontaktu mailowego w razie pytań?
    HM

09.02.2025 21:51

Jak ci na pracy zależy to tyle ile trzeba... :/

30.08.2024 11:45

Hina

02.12.2024 17:12

Minął już miesiąc patrząc na datę wpisu, więc w sumie musiało się to jakoś skończyć. Pytanie czy happyend czy nie :p
    ralka

05.12.2024 17:53

skąd wiesz przecież rekrutacje równie dobrze mogą też trwać o wiele dłużej
    Kill Bill

22.06.2024 21:18

Dlaczego jest taka duża rotacja pracowników? Od pewnego czasu śledzę rynek pracy i tak dużej rotacji nie ma w żadnej innej firmie. Co jest przyczyną tego stanu rzeczy?
    neo

25.08.2023 11:20

firma uczciwa i wg mnie godna polecenia

08.04.2024 09:50

no właśnie mnie tez na rozmowie w miare wszystko powiedzieli więc nie wiem o co kaman
    mufasa

16.05.2024 14:39

musiales dopytywac o cos czy jednak wszystkie najistotniejsze info dostałeś od nich?
    Szukam

09.04.2024 10:03

Cześć gdzie znajdę aktualne oferty pracy?
    ye

19.04.2024 13:39

po lewej stronie masz takie cos jak kariera i tam cie przekieruja na strone firmy

Zostaw merytoryczną opinię o JMP Flowers Grupa Producentów Sp. z o.o.