• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

slusarz

08.07.2016 19:44

są tu jacys slusarze ktorzy wyjechali za ich posrednictwem?
    slusarz

08.07.2016 19:44

są tu jacys slusarze ktorzy wyjechali za ich posrednictwem?
    mysliwty

02.07.2016 20:17

nie widzicie, że oni mają dużo ofert bez znajomości niemieckiego? najwidoczniej da sie takie znalezc!
    mysliwty

02.07.2016 20:16

englisz

01.07.2016 22:31

nie musi przecież znać języka, to są prace wykonywane w teamach i wystarczy że jeden z nich zna i okej, no ale dodać też trzeba że jeden samochód na team jest potrzebny własny, na SZCZęście niemiecka umowa osładza wszelkie niedogodności o których wspomniałem

01.07.2016 08:55

hyziu dyziu

01.07.2016 22:27

no chlopie na hydraulika to ty sie chyba raczej nie nadajesz, jak sadzisz ze wystarcza tylko zdolnosci manualne... pracuje za ich posrednictwem, wszystko gut! mieszkanie na poczatku mega syf, ale zaraz zmienili bo w pierwszym to sie zyc nie dalo godzin 43w tygodniu. hydraulik bez jezyka, jest nas tu 6 z firmy nie mowimy po niemiecku ale jest polski brygadzista. praca pod saarbruecken. wiem ze dalej potrzebuja tu do nas
    sd

30.06.2016 12:55

oczywiście, że warto podzielić się pozytywną opnią! każda jest ważna. Ja Wam powiem, że szukają ludzi na stanowisko jako elektryk budowlany
    enjoy

30.06.2016 11:25

chciałem tylko powiedzieć, ze nie wierzylem zadnej agencji ale impact jest naprawdę w porządku. pomogli mi odzyskac wynagrodzenie za kilka dni maja i caly czas byłi ze mna w kontakcie. nie jestem podstawiony i nie jestem ich pracownikiem, ale uważam, ze warto podzielić się pozytywna opinia,
    edmund

30.06.2016 10:27

dobrze, jest atmosfera i współpraca, popieram, ciekawe czy podobnie będzie jak pojadę na fliziarza do Augsburga
    kupral

30.06.2016 10:23

mają bardzo dużo ofert bez języka dla fachowców. my jestesmy w teamie pod hamburgiem od 3 tygodni, kolega mowi ja nie i tak sobie robimy a impact pomaga w zalatwianiu wszystkiego
    robson

29.06.2016 22:22

jade od nich jako spawacz wig bez jezyka do wisbaden od poniedzialku. jedzie ktos tez ? nie mam auta moze ktos mnie moze wziasc?

29.06.2016 11:39

29.06.2016 18:33

ja jestem pod stuttgartem, robie duzo godzin i to sie dla mnie liczy., bo nie ma tu tego calego nieszczesnego zeitkonto ale ja robie na budowach

28.06.2016 09:21

28.06.2016 20:47

damian, jestem elektrykiem. mieszkamy we dwóch w pokoju, warunki ok, chociaz luksusów nie ma. umowe podpisałem na 6 miesiecy okres probny. z pracy zadowolony jestem bardzo bo pracuje 10 godzin dziennie. a ty do jakiej pracy sie wybieraz?

28.06.2016 20:48

Keks

26.06.2016 18:44

Jestem od 2 tygodni w niemczech,warunki sie zgadzaja
    wigowiec

21.06.2016 22:56

jedzie ktos od nich jako spawacz do dormsteten?
    malka

21.06.2016 22:28

Cześć. Moze jest jakaś chętna osoba na wspolny wyjazd z tej agencji ?
    Rafał

20.06.2016 23:06

Dominiku, a ja napiszę krótko: tonący brzytwy się chwyta:) Rozumiem, że jakbys sklep otwierał, to też mialbys puste półki na początku?:) Od razu śmierdzi wpisem jakiejś konkurencji. Każdy logicznie myślący człowiek wie, że zaczynając jakąkolwiek poważną działalność nie zaczyna się z niczym a o firmie coraz głosniej w social mediach i to co dla wielu jest dziwne, pozytywnie. Tylko w naszym kraju to, co powinno być normalne jest od razu trollowane i niszczone a na piedestale stawia się firmy oszukujące innych i traktuje je jako normalne. Polska to jednak dziwny kraj, dobrze, że z niej wyjechalem.
    Maniek

20.06.2016 22:42

u mnie po pierwszej wyplacie i wszystko gra. Wiadomo, ze wyplaty nie wypalaca impact tylko ich klient - no ale wszystko jest Ok, tak jak w umowie. Sciagnalem nawet kumpla i teraz rozgladamy sie za wynajeciem wlasnego mieszkania, bo praca jest na dluzej. Piszcie co chcecie, ja na pewno polecam PS Pozdrawiam pania Monike :)
    Jacek

20.06.2016 18:55

Ciekawe Dominik co piszesz, chyba musisz miec dostep do ich bazy,skoro twierdzisz ze pusta.
    marzena

20.06.2016 18:11

Więc jaka polecacie agencję jesli chodzi o pracę w Niemczech ? Pozdrawiam :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

dominik

20.06.2016 14:18

jakbyście wy zaczynali na rynku i wasza baza danych była prawie pusta to też byście dzwonili do kandydata w ciągu 10 minut. Szczerze już trochę świata zwiedziłem i nie wierzę, że wszystko po przyjeździe na miejsce jest takie super bo agencja nawet czasami nie wie na jakie zakwaterowanie wysyła człowieka...
    jarek

31.10.2016 18:59

szkoda, że nie trafiłem wczesniej na ta firme. Zaoszczedzil bym wszystkich problemow ktore mialem przez nieuczciwego innego pracodawce (praca na czarno, zalatwiana przez pseudo znajomego). wyjechalem z impact pod koniec wrzesnia z bardzo zlym nastawieniem bo balem sie ze tez kombinuja ale trafilem do w miare dobrej firmy, kase za kilka dni wrzesnia dostalem terminowo i mam staly kontakt firma impact co duzo dla mnie znaczy. ja polecam. jarek
    mar

20.06.2016 11:22

Jak jest u nich z zakwaterowaniem?
    kistek

20.06.2016 22:52

ja jestem elektrykiem, zakwaterowanie opłaca mi niemiecka firma. pokój dwuosobowy w hotelu robotniczym. luksusów nie ma, ale do przezycia biorac pod uwage ze nic za to nie place
    mar

19.06.2016 16:57

Hej. Podaj moze maila. Tez moze się wybiorę. Pozdrawiam
    nie wiem

19.06.2016 12:17

Nie wyjezdzalem za ich posrednictwem to nie wiem,mam oferte i sie zastanawiam tak jak ty
    malarz jacek

17.06.2016 00:34

Witam, wyjechałem za pośrednictwem tej firmy do Niemiec. Pracuję w okolicach Karlsruhe od 06.06. Na razie wszystko się zgadza, umowę podpisałem na warunkach zgodnych z tymi, ktore przedstawili przed wyjazdem. Natomiast pierwsza wyplate otrzymam w lipcu, wiec wtedy bede mogl powiedziec wiecej. W kazdym razie w razie pytan chetnie odpowiem na email.
    kojot

14.06.2016 11:43

Czy ktos jedzie do studgartu jako elektryk w czwartek?
    cięty

14.06.2016 21:22

ja jestem w stuttgarcie od wczoraj, robie przy budowie szpitala

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

kamil

14.06.2016 09:28

a ja chudzino nie rozumiem takich ataków na kogokolwiek, jeśli nie miało się z czyms styczności, zakładanie z góry że ktoś jest zły świadczy tylko o autorze wpisu a twoj wpis wygląda jak zwykly konkurencyjny trolizm. Jak pisałem moja żona nie narzeka, ma tygodniówki, jak chce zaliczkę i nawet probuje mnie ściągnąć ale ja nie znam języka dla mnie ta firma ofert nie ma
    elektryk

14.06.2016 08:08

Chetnie udziele informacji na mail pracuje w niemczech od 23.05 za posrednictwem impactjob,wynagrodzenie obiecane do 10-go przyszlo terminowo. Nie wiem czy wszystkie firmy z ktorymi wspolpracuja sa ok ale ja ze swojej jestem zadowolony i ze wspolpracy z agencja tez. Jestem na budowie w okolicach mannheim
    Chudzina

13.06.2016 18:26

Ja tam nie będę nic wiele pisał ale śmieszne wydają mi się te wszystkie tak wspaniałe komentarze. Kryptoreklama tylko i wyłącznie. Bylem przez różne agencje za granica nie ma opcji żeby agencja wysłała Cię tylko do wspaniałych firm jak to tu wszystko opisane. Dla mnie jest to śmieszne gdy czytam wszystkie te podobne do siebie opinie jakby pisane przez jedną osobę..ale może ktoś uwierzy i pojedzie ;)
    kamil

13.06.2016 00:01

nie rozumiem co was tak dziwi,chlopina wyjechał w maju i dostał za częśc maja. Moja żona pracuje w Niemczech i dostaje tygodniówkę, wszystko zalezy od firmy. Ale może akurat ma farta, bo jej szef nie jest sknera i nawet zaliczki daje takim, co dopiero 2 dni pracują
    bartek19

12.06.2016 20:01

Zgadzam się z Tobą Janku, ściemą zalatuje i to konkretnie. Chyba wreszcie ktoś to zauważył. Firma powstała niecały miesiąc temu i nagły zryw samych pozytywnych komentarzy i to w takiej ilości. I jeszcze Wiesiek dostaje terminowo wypłatę gdy ledwo co zdążył wyjechać :)
    janek35

12.06.2016 19:47

Ty Wiesiek (Twój komentarz z 28.05.) Agencja założona na początku maja a Ty już zdążyłeś popracować i nawet wypłatę dostać?? :) Powiedz mi chłopie jak to jest możliwe bo ja pracuję już kilka lat w Niemczech przez różne agencje ale jeszcze jakoś nigdy nie dostałem wypłaty po tygodniu czasu. Więc coś mi tu ściemą zalatuje :)
    lucyna

11.06.2016 20:06

czy któraś z pań wybiera się na komisjonowanie do hamburga od 20.06?ja mam już wszystko dograne, umowa podpisana i chętnie zgadałabym się z inna pania, ktora tez sie wybiera, bo we dwojke zawsze razniej. a moze jest tu ktos kto wyjechal za posrednictwem impactjob wlasnie do hamburga i moze podzielic sie opiniami? Dziekuje, Lucyna
    lucyna

11.06.2016 20:05

jarcius

07.06.2016 20:40

od wczoraj jestem na fotelach w neuburg. swietne warunki mieszkaniowe, praca ciezka, ale ok. warunki takie jak ustalilem z firma. pani dzis dzwonila dopytac, czy ok. polecam
    anka

06.06.2016 18:24

chciałabym jechac z chlopakiem i zastanawiamy sie nad ich ofertą pracy w magazynie albo czytałam, że szukają pary w Hotelu tylko nie wiem czy akurat mój facet to taka zlota rączka;) Dzwoniłam dzisiaj, było zajęte ale po chwili babeczka oddzwoniła, mam wysłać nasze CV, babka ma oddzwonić jutro. Jak na razie wrażenie pozytywne
    cinkciarz

05.06.2016 20:10

to prawda, ze maja oferty dla elektrykow bez niemieckiego? znalazlem wlasnie ogloszenie i zastanawiam sie czy warto wyslac cv?
    elektryk

07.06.2016 20:42

ja jade od poniedzialku do frankfurtu. nie znam niemieckiego, ale jedzie drugi pan co zna. warunki takie sobie ale mieszkanie oplaca pracodawca a ze nie znam niemieckiego to jade. a ty gdzie masz oferte?
    haburger

19.11.2016 13:27

ja jestem w hamburgu za ich posrednictwem od polowy wrzesnia. nie mowie po niemiecku ale na budowie polski brygadzista i w ciul polakow wiec daje rade. kasa moze nie jest powalajaca ale duzo godzin no i bez niemieckiego mnie wzieli wiec na razie jest luzno
    kuchcik

03.06.2016 22:18

naprawde sa tacy ok czy to jakas kryptoreklama? bo jeszcze sie nie spotkalem z tyloma dobrymi opiniami u zadnej firmy, ale moze w koncu pojawila sie jakas rzetelna firma, byloby milo, tak dla odmiany....
    migas

03.06.2016 21:54

gdzie ta firma ma siedzibe?
    hydraulik

03.06.2016 20:16

Zaczynam od poniedziałku jako hydraulik w kassel, ponoc bedzie ktos drugi, moze ktos z was? moge zabrac samochodem

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk