• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Kamil

09.06.2023 17:50

Taką i taką i już objaśniam o co chodzi. Polską umowę tylko między agencją Polską i Niemiecką, czyli że Polska Agencja ImpactJob zobowiązuje się do przydzielenia pracy według tejże umowy i podpisanie umowy z Niemiecką umową i trwa aż do dnia przyjazdu i podpisanie umowy niemieckiej. Czyli umowa polska to takie zabezpieczenie dla pracownika od Agencji- tak w sumie było rok temu więc pewnie nadal tak jest. Ogólnie potem na miejscu w Niemczech podpisuje się Niemiecką umowę + Niemieckie ubezpieczenie należy mieć jeśli nie posiada się jej to wtedy się wyrabia ubezpieczenie(pomagają przy tym bez obaw) + wiadome podpisanie tego wszystkiego w określonym punkcie ale bez obaw ImpactJob w wszystkim pomaga, jedynie co trzeba z naszej strony pracowników to wstawić się i pracować :D Przelewy są w euro na zagraniczne konto- ja mam Revoluta więc polecam - szybciej przychodziły mi pieniądze na Revolut niż innym w Niemieckim banku czy jakimkolwiek innym hehe :D zawsze miałem max 2 dni przed terminem także szacunek :)
    Wika

04.07.2025 18:53

Hej, czy ktoś kiedykolwiek pracował przy pracy sezonowej przy produkcji w Hünfeld?

ju du

28.05.2026 17:15

tak ja pracowalem

Aurela

29.05.2026 11:55

Hejka, no i jak oceniasz pracę? 😊 Wiadomo, że najbardziej ciekawa sprawa to zarobki. 😀

18.03.2026 14:38

Ktoś wie co zrobić żeby się do nich dodzwonić?

romek

19.05.2026 14:03

po co takie bzdury piszesz? mnie nikt nie wykorzystal, wrecz przeciwnie, nieznam niemieckieggo, wiec bez agencji niedalbym rady. impact to bardzo dobra firma

Franek

20.05.2026 11:16

W czym najbardziej Ci pomogli? Czytałem o innych agencjach, że nie potrafiły, bądź nie chciały, rozwiązywać żadnych kwestii, między pracodawcą na miejscu, a człowiekiem, który decydował się na skorzystanie z ich usług...
    Angela

21.04.2026 14:48

Czy wysyłaja do pracy na polskich czy niemieckich umowach, ktoś wie?
    Angela

13.05.2026 19:39

A powiedz jak wyglądała ta pomoc, zorganizowali Ci nowa praca czy jakoś inaczej to rozwiali?
    romek

19.05.2026 14:01

Tylko niemieckie umowy. Mi pomogli nawet z pociagiem na inne miejsce
    Poszukujący

09.02.2026 13:00

Mam problem, aby dodzwonić się do agencji, automatyczna sekretarka mówi, aby wybrać 1 lub 2 i wtedy przekieruje do odpowiedniej osoby, ale jak wybieram 1 to mówi, że nic nie wybrałam. Czy jest inny numer telefonu, aby się skontaktować z agencją ? Na maila również wysłałam cv, ale jest cisza.

18.03.2026 13:04

Nie wiem czy jeszcze potrzebne, miałam tę samą sytuację i klikałam 1# i działało. Pozdrawiam
    Daniel 50

20.02.2026 18:10

Szukam pracy hamburg I okolice
    xxx123

27.10.2025 13:28

Czy ktoś pracował/pracuje na magazynie z odzieżą w Burgwedel? Jak jest? Jak z dojazdem do pracy?

28.08.2025 16:49

Czy orientuje się ktoś czy mają projekty w Niemczech dla osób bez auta?Po wysłaniu CV cisza, do rekrutacji też nie mogę się dodzwonić, dzięki z góry za odpowiedź
    Behrouz

26.07.2025 14:07

Ja dopisuję się do opinii innych osób .Tak samo uważam że ImpactJob a w szczególności Pani Iwona Juzwiak powinna być możliwość 6 gwiazdek.Ja popełniłem błąd zatrudniłem się przez inną agencję.Wysiadlem psychicznie wróciłem do Polski .Następny wyjazd tylko z Impactjob.Niezastapieni opieka do samego końca.Bardzo duże zrozumienie i cierpliwość czego się raczej nie spotyka w wielu innych agencjach.Szczerze polecam ImpactJob.Szczegolne podziękowania dla Pani Iwony.Niesamowita osoba.
    Hedera

26.07.2025 11:04

Nie rozumiem dlaczego ta firma ma tylko 4/5 skoro sa naprawde niezastompieni. Polecam i niemam zamiaru zmieniac firmy z ktora wyjezdzam juz od lat czyli impact
    Szymonsky

26.07.2025 11:02

Ta agencja pomogla mi znalezc prace ale prze dewszystkim pomogli mi wyjechac z tragicznego mieszkania do ktorego trafilem z „polecenia kolegi”. Tak na prawde to mnie nawigowali bo nie znam niemieckiego. Bardzo dobra firma
    Behrouz

15.07.2025 13:20

Dzień dobry chciałbym po raz kolejny wystawić opinię o firmie Impact Job a w szczególności o Pani Iwona Juzwiak.Ostatnio zatrudniłem się przez inną agencję pracy w Niemczech i to był mój największy błąd.Masa problemów i ogromny stres.Dzieki P.Iwonie bardzo szybkiej reakcji znaleziono mi nową firmę i zapewniono bardzo dobre warunki.Jestem bardzo wdzięczny za ogromne zaangażowanie P.Iwony bo bez jej pomocy to by się w ogóle nie udało.Nigdy nie powtórzę mojego błędu.Niestety niektóre agencję zachęcają super warunkami a w realiach wygląda to całkiem inaczej.Jesli ktoś ma obawy o zatrudnienie się przez Impakt Job to szczerze polecam.W szczególności Panią Iwonę Juzwiak.Niesamowita osoba .Robi dużo więcej niż powinna a przede wszystkim uprzejmość i cierpliwość przy każdym kontakcie.Ja bardzo dziękuję za wszystko i szczerze polecam.Obecny zadowolony pracownik
    Margaret

26.06.2025 21:53

Polecam wszystkim.Takich ludzi jak pracująca w agencji Inpactjob P. Monika spotyka się rzadko w szarej codzienności.Osoba bardzo serdeczna a,angażująca się w problemy innych ''Serce na dłoni''Nie wahała się ani chwili.Wystarczyła jedna prośba o pomoc W kilka chwil ogarnęła synowi transport do kraju z własnych finansów.W taki sposób pomogła mi wyjść z opresji bo sama musiałabym o to zadbać. Serdecznie dziękuję.
    Monika Kowacz ImpactJob

15.07.2025 12:07

Pani Małgorzato, polecamy się na przyszłość :)
    Slawosz

15.07.2025 12:06

Bardzo dobra agencja
    J.K.

05.07.2025 09:25

Bardzo fajna agencja ....miły rekruter dopasuje ci odpowiednią ofertę szybka rekrutacja szybki start ...polecam 👍😀
    Artur

26.06.2025 22:05

Polecam ImpactJob wszystkim ponieważ Panie rekruterki nigdy nie zostawiają ludzi w potrzebie nawet w mocno kryzysowych sytuacjach co na dzień dzisiejszy jest rzadkością.Chce podziękować za wsparcie i udzielenie mi pomocy w chwili gdy moja sytuacja była beznadziejna.Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę wszystkim spotkań z takimi ludźmi o takim sercu na co dzień
    Paula

27.05.2025 18:32

Witam serdecznie agencja super jedna z najlepszych pełen profesjonalizm zawsze Pan Adam odbiera telefon praca super warunki super zawsze służą dobrą radą i pomocą co chodzi o umowę wszystko jest tak jak być powinno naprawdę gorąco polecam
    pepko

23.05.2025 13:14

Pracował ktoś na produkcji palet i skrzyń w Holandii .Jak tam wygląda praca i czy to nie ściema niemająca nic wspólnego z paletami.
    AJ

08.05.2025 01:31

Witam, czy ktoś pracował przez tą agencję na produkcji stripsów i nuggetsów w Rietberg albo Paderborn i może się wypowiedzieć jak tam jest? Jakie są warunki w pracy, jak traktują ludzi? Ile płaci się za zakwaterowanie? Będę wdzięczna za odpowiedź.

22.05.2025 15:21

Tak my z dziewczyna w zeszlym roku. Niemiecka agencja naprawde ok, wczesniej dostalismy od impact zdjecia kwatery i bus nas do pracy zabieral.

22.05.2025 15:20

Polecam, wszystko jak byc powinno
    Guma

16.05.2025 17:18

Polecam jak najbardziej agencje pracy wszystko jest tak jak rozmawialiśmy super agencja

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

Praca

22.04.2025 14:26

Czy agencja ma zeitkonto
    Polecam

24.03.2025 14:56

Jestem zadowolony z Rekrutacji Impactjob polecam wszystkim tą Rekrutację bardzo uprzejmy personel
    Abc123

06.03.2025 20:14

Witam. Czy agencja posiada oferty pracy w systemie rotacyjnym np 4/1 4 tygodnie pracy tydzień wolnego???

18.02.2025 15:45

Dzień dobry mam pytanie jak oceniacie firmę w porządku jest czy nie ?
    Rocko

18.02.2025 10:43

Witam, kiedy dostaliście informacje potwierdzające miejsce zakwaterowania itp. Mam wyjechac 24 lutego i jeszcze nic nie wiem. Pozdrawiam
    Stan

18.02.2025 14:45

Witam jaka pracę oferują i w jakiej miejscowosci
    Nowa

07.01.2025 20:08

A jak płacą w Niemczech? Co tydzień czy co miesiąc ?
    Ricki

18.02.2025 10:39

Co miesiąc

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

16.02.2025 14:16

Dzień dobry mam pytanie odnośnie firmy
    Mario

16.02.2025 13:34

Witam. Czy ktoś z Państwa pracował przy komisjonowaniu książek
    Kostek

13.09.2020 21:34

Polecam agencję, rzetelnie, sprawnie, szybko, przejrzyście. na miejscu raju nie ma, kwatera jak kwatera, ale pojechałem do pracy a nie podziwiac widoki. Czekam na pierwszą wypłate, poki co nikt nie robi przewałów na godzinach, zettle rzetelnie podpisywane a agencja w bieżącym kontakcie. Dziękuje za cierpliwość bo pierwszy raz w dojczach i trochę panie pomęczylem pytaniami:)
    Czaszy

22.09.2020 17:05

rowniez polecam. widac ze masz normalne nastawienie i jedziesz do roboty a nie podziwiac widoki z balkonu :P:P

06.02.2025 23:58

Czym jest zettle?
    @adresat

14.01.2025 11:38

Cały czas wysyłam im zgłoszenie na oferty, pisze, dzwonie i nikt nie odpowiada widziałam że agencja ma dobre opinie to dlaczego jak próbuje się z nimi skontaktować już miesiąc odnośnie pracy to nikt nie odpowiada?

14.01.2025 11:57

Dzień dobry, codziennie odbieramy dużo telefonów, czasem zdarza się, że nie jesteśmy w stanie odebrać od razu, ale zawsze oddzwaniamy. Prosimy o wysłanie cv na adres [email protected] Pozdrawiamy ImpactJob
    Lolek

25.01.2025 12:42

Na ich faceboku widzialem informacje ze maja bardzo duzo telefonów i ze niewyrabiaja
    Iwona

25.01.2025 12:39

Polecam
    Kawosz

24.07.2024 17:12

Niezmiennie świetna agencja. Polecam, wyjeżdżałem z nimi już 4 razy na kawę. Nigdy nie było żadnych problemów.
    Mietek

07.01.2025 18:30

A jaka odpłatność za mieszkanie i jak dojazdy do pracy
    mietek

08.01.2025 09:44

mieszkanie darmowe a do pracy samochodem jak nie masz to z kims kto ma
    Anusiaczka

19.12.2024 18:33

Hej hej dzień dobry czy już o tej godzinie dobry wieczór :) napiszcie mi proszę jak wygląda kwestia zakwaterowania? Bo robota robotą, się robi co każą i jakoś to leci :) ale bardziej interesuje mnie czy warunki zakwaterowania są ok w skrócie czy nie ma skrajnej (usunięte przez administratora) i rażącego niedbalstwa ;p będę wdzięczna za odpowiedź
    Piter

27.11.2024 19:19

Witam Jade w niedziele do Bielefeld na magazyn moze tez sie ktos wybiera w dwie osoby zawsze razniej ,oczywiscie przez ImpactJob.
    Renata

26.11.2024 12:08

Witam☺️Chcę się podzielić opinią ☺️a więc to mój kolejny wyjazd z Impect Job???? Najserdeczniejsze podziękowania dla Pani Marty Flacht która wykazała pełny profesjonalizm w wykonywaniu swojej pracy????W pełni zgadza się wszelkie warunki pracy u ewentualnego klienta które przedstawiła Pani Marta jako pośrednik☺️Dla mnie 10/10 Mam nadzieję że nasza ewentualną współprac będzie na tak wysokim poziomie jak dotychczas ????Jeszcze raz dziękuję Pani Marcie za zaangażowanie i trud☺️Pozdrawiam i życzę sukcesów w Pracy i Życiu osobistym Pani Marto☺️
    Nowy pracownik

26.11.2024 13:44

A jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem?
    nemo

25.11.2024 15:31

To jest jedna z lepszych firm tylko jeżeli ktoś chce pracować a nie po dwóch dniach dzwoni po zaliczkę a po trzech idzie do lekarza i wraca do mamusi
    Nowy pracownik

24.11.2024 17:12

Dzień dobry. Czy ktoś może napisć jak wyglądają tam mieszkania z agencji? Jak to wygląda gdy jedzie się w dwie osoby? Dostaje się pokoje/mieszkanie?
    Wsab

14.03.2024 01:01

Jadę z 17 na 18 na nockę komisjonowanie warzyw i owoców okolice bruckberg. Wrzućcie coś na ten temat.
    Czarna

17.03.2024 09:44

I jak już na miejscu?
    Artue

05.11.2024 18:51

Cześć też mam tam jechać , możesz powiedzieć jak wygląda jak zarobi? Na czysto
    Zbigniew

03.11.2024 21:03

Witam, jest ktoś aktualnie na magazynach z książkami z oferty Impactu? Lub na jakimś magazynie dostępnym dla par z aktualnej ofety? Interesuje mnie liczba godzin/ warunki mieszkaniowe
    xmkr

03.11.2024 20:53

Witam, zastanawiam się nad wyjazdem do DE z pomocą agencji ImpactJob, chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają warunki mieszkaniowe, ile osób dają do jednego mieszkania, czy można dopłacić/ liczyć na kawalerkę. (na poprzednim wyjeździe w innej agencji, byliśmy w 15 z jedną kuchnią i łazienką, nie szło odpocząć, ani nic ugotować , bo wiecznie trwał melanż, i był jeszcze mix, Polacy, Ukraińcy, Rumunii) Czy jeżeli jedzie się z partnerką, to dają na ta samą zmianę, bez rozdzielania i kombinowania? I czy w razie końca projektu, dają ludzi gdzieś indziej, czy wysyłają do domu? ( zależy mi na pobycie minimum 6m, a najlepiej cały rok jak nie dłużej) I jak wygląda sytuacja z ewentualna pomocą, w razie potrzeby Pozdrawiam :)

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob

Oferty pracy - ImpactJob

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk