ImpactJOB

Skawina

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 672 ocen.

ImpactJOB
4 672 6 1

Opinie o ImpactJOB

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Michał

Serrio ktoś jeździ za tak nędzne pieniądze pracować? Stawka diety 2euro na dzień - śmiech na sali. 10 - 12 euro elektryk, spawacz czy mechanik? Więcej zarobi w Polsce! Diety też ładnie opier_dalacie. Wiem niestety jakie przysługują diety i nie są to napewno takie ochł_apy co proponujecie. Zniknie ten wpis za miesiąc?

Monika Kowacz ImpactJob
@Michał 18.09.2018 15:35

O czym Pan w ogóle pisze, bo niestety nie rozumiem sensu Pana wypowiedzi. Proszę mi pokazać ofertę, w której proponujemy 2 euro diety za dzień. Mamy oferty z dietą 2 euro netto do przepracowanej godziny a to chyba różnica. Opinii nie usuwamy, pomylił Pan firmy.

Michał
@Monika Kowacz ImpactJob 18.09.2018 16:33

Atrakcyjne wynagrodzenie (9,49 euro brutto/godzina + 4 euro netto diety/każdy przepracowany dzień) Tamta oferta została poprawiona, ciekaw jestem czemu! Kto tu kogo oszu_kuje. Pakowacz kosmetyków. Aktualna stawka. Screen zrobiony ciekawe czy też to poprawcie?! Takie agencyjki nie powinny mieć racji bytu!

Monika Kowacz
@Michał 21.09.2018 11:48

Drogi Panie, prosze czytać ze zrozumieniem, to cenną umiejętność, która bardzo przydaje się w życiu;) Nikt Pana nie zmusza do wyjazdu za naszym pośrednictwem. Pozdrawiam

Gshhsjsi
@Michał 21.09.2018 11:48

Przecież agencja za darmo nie rekrutuje pracowników bo z czegoś trzeba utrzymać sztab ludzi. Szkoda tylko że pracownik nie otrzymuje informacji ile pieniędzy agencja zarabia na nim bo żaden pracodawcą niemiecki nie zaproponuje 4 albo 5 euro diety dziennie .

Kowboj
@Gshhsjsi 22.09.2018 14:39

Dokładnie bardzo piękne ujęte .Brawo:-)

iCykDwojeczka
@Gshhsjsi 22.09.2018 14:39

Widocznie taki pasożyt, żyjący za zasiłek nie musi wyjechać za granicę zarobić, tylko wystarczy, że zatruwa innym życie ;) Sam wyjechałem na tą ofertę i chciałem powiedzieć, że są przeróżne firmy, i każda z nich oferuje inne stawki/diety/koszty zakwaterowania, także skoro nie masz bladego pojęcia, po co w ogóle wchodzisz tu i piszesz głupoty? Idź lepiej obierz ziemniaki, żeby matka nie robiła za Ciebie wszystkiego, stary kawalerze :)

Adelajda

Dzień dobry Pani Moniko ! Czy już wiadomo kiedy będzie wyjazd na przyprawy i magazyn zabawkami. Pozdrawiam serdecznie

estera

Może ktoś coś więcej powiedzieć o tych przyprawach?

aaaa
@estera 19.09.2018 17:04

Przyprawy Hamburg. Przyjazna mała hala produkcyjna, polki robią przy stołach siedząc nie jest to tylko samodzielna praca więcej jest to współpraca, i nie tylko waży się gramy/ml sypie/leje produkty różnego rodzaju: przyprawy (łagodne, ostre) jak i mieszanki, herbaty, słodycze, według dokumentu/etykiet do opakowań itd. bardzo proste, mogą być i inne obowiazki, ktoś będzie uczył pokazywał, np. i z jakich przyrządów się korzysta całkiem znane :) np. gosposi hi hi pardą za taką uwagę Wypłata około piszę 1100 bo zależy ile nadgodzin:) już na rękę przypadała mi w zeszłą jesień, można robić nadgodziny powiedzą, języka nie trzeba ale zawsze lepiej o coś zapytać się samej po angielsku/niemiecku. Mieszkania stan dobry, B.dobre połączenie dojazdu np. szybką koleją miejską, może lepiej jeździć własnym autem daleko nie jest na to samo chyba wyjdzie z kwater do pracy, zależy z jakiej dzielnicy, raczej w pobliżu mają coś do firmy. Sklepy blisko

Klarcia
@aaaa 19.09.2018 19:25

Na jak długo wyjeżdżałas w jesieni? I w jakich godzinach pracowalyscie?

aaaa
@Klarcia 20.09.2018 08:56

Byłam wtedy tylko umowa krótkoterminowa (z opowieści wiem że trzy takie wyjazdy w roku) wtedy od połowy września, przedłużali do grudnia (początek miesiąca zjazd). Zmiana dzienna jedna była od siódmej a ustawowo od ósmej przed siedemnasta po uporzadkowaniu itd. wszyscy schodzili (zamykali), informowali o sobotach (przyjście do pracy na około 4h). Firmę "V.." jest ciężko znaleźć niektórym osobom niż ominąć duża tablica informacyjna zbiorcza jest przy drodze trzeba wejść na plac przejść na koniec budynku tam było wejście i szyld. Fachowo napiszę: przy lini produkcyjnej zmieniały się co około 20 min lub jak która miała potrzebę nagłą w końcu to pieprz lub papryka idzie:) są maseczki, dla alergików silnie reagujących nie radzę podjąć tej pracy, może znajdą coś innego.

anonymous
@aaaa 20.09.2018 09:48

Dziękuję serdecznie za tak wyczerpującą odpowiedź! Wybierasz się tam w tym roku? Ja chciałabym a razem raźniej

aaaa
@anonymous 20.09.2018 16:42

Ja już i akurat tam nie mogę ze względu na moje oskrzela (przeszły już swoje), na przyprawach tzw brygadzistki były wporządku, produkty pierwszej klasy można było, dostawało się do spróbowania głównie słodycze, mieszkania pracownicze wówczas były darmowe. Ja szukam magazyny rekruterzy próbują mi coś dopasować i góra pół roku pracować.

Accent

Jedna z lepszych agencji z ktorymi mialem do czynienia. Znajomi polecili i sie nie zawiodlem

Anka

Witam. Może wie ktoś czy jest jakaś oferta pracy przez Impactjob dla pary bez znajomości języka niemieckiego którą można byłoby rozpocząć w miesiącu październik.

Paula

Witam. Znalazlam ofertę pracy do Karlsruhe przy pakowaniu. Czy dalej aktualna ? Można jakiś numer kontaktowy,poniewaz mam kilka pytań.

Monika Kowacz ImpactJob
@Paula 20.08.2018 00:08

Witam, niestety w Karslruhe nie mamy obecnie ofert do pakowania. Gdyby interesowały Panią inne lokalizacje to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Roman

Witam, pół roku temu wyjechałem do pracy do Niemiec jako ślusarz - spawacz. Warunki bardzo dobre, wszystko zgodnie z opisem, płaca bardzo dobra, mieszkanie świetne. Jestem bardzo zadowolony. Polecam tą firmę, a szczegółnie p. Alicję Łopatę. Na wszystkie telefony odpowiada i pomaga w załatwieniu wszystkich formalności.

Zainteresowana13

Dzień dobry. Kiedy można spodziewac się wyjazdu na przyprawy?

Monika Kowacz ImpactJob
@Zainteresowana13 12.09.2018 16:12

Witam, najbliższa rekrutacja powinna ruszyć pod koniec października. Pozdrawiam Monika Kowacz

Robeyw
@Zainteresowana13 12.09.2018 16:12

Czy tu wymagany jest niemiecki? Szukam pracy na juz!

Monika Kowacz ImpactJob
@Robeyw 16.09.2018 20:53

Witam, niemiecki nie jest wymagany. W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu.

spawacz

Moim zdaniem wygrywają tym, że są dostępni również w weekendy. Wysłałem wczoraj cv na spawacza, pani zadzwoniła po 10 minutach, przeprowadziła ze mną całą rekrutację, przedstawiła ofertę i jutro ma się kontaktować niemiec. Nie pierwszy raz szukam pracy za pośrednictwem agencji, wysylalem duzo cv, ale nie pamietam, zeby ktorakolwiek firma reagowala tak szybko. Jezeli utrzymaja ten poziom to mysle, ze beda naprawde konkurencyjni.

Max
@spawacz 05.06.2016 19:58

Coś o tym wiem, pani Monika daje radę ;)

Ueuehe
@spawacz 05.06.2016 19:58

Poziom trzymaja dalej!

Cichydzik

Dzien dobry pisze opinie poniewaz widzac jak osoby ktore nie maja piatej klepki bezczelnie oczerniaja firme jak i pracownikow. Czy wy na prawde myslicie, ze wyrolujecie jakakolwiek agencje? Szukacie jeleni i udajecie lewych, bo oferta bez znajomosci jednak okazala sie ze znajomoscia jezyka??? Zostaliscie oszukani i nie wiecie gdzie sie wyrzyc i cala swoja flustracje wyrzucacie anonimowo, a moze by sie tak podpisac z imienia i nazwiska i miec jakakolwiek godnosc? Ludzie kto was wychowal? Skad wy pochodzicie? Nie wstyd wam? Czlowiek chce dla Was dobrze, zalatwia prace, formalnosci itd a wy sie jeszcze rzucacie, bo wam malo. W takim razie sami sie nauczcie niemieckiego i nie proscie nikogo o pommoc a pretensje bedziecie mieli do siebie polglowki!!

Kalinianka
@Cichydzik 13.09.2018 22:33

A dlaczego Ty półgłówku sie nie podpisales z imienia i nazwiska ? Komu tu wogole co jest malo ? Widac wlasnie komu brakuje piatej klepki. Naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem, proponuje cofnac sie do czasow podstawowki bezmózgowcu

Kokoroko
@Cichydzik 13.09.2018 22:33

Ty się półgłówku podpisz z imienia i nazwiska a nie że jesteś ,Ty , Cichydzik,, Piątej klepki to nie masz Ty !!!!! Nie wstyd mi bo nie ma do tego powodu!!!Jestem wychowana jak należy i walczę o prawde !!!! Godność mam w stosunku do innych . Ty raczej nie bo piszesz jak (usunięte przez administratora)

Cichydzik
@Kokoroko 13.09.2018 23:58

A idz ty ino lafiryndo jedna godnosc to moze i masz ale nie w tym cieleniu!!!!! gdzie tu jaka prawda z twojej strony jest????? wstydz się pasozycie jeden co wyzyskiwac chce od cywilizowanyh ludzij piniendze

Kokoroko
@Cichydzik 14.09.2018 13:28

Pasożytem jesteś Ty buraku jeden!!!!! Czytasz komentarze nie do tyczące Ciebie i komentujesz obrażając innych.Naucz się pisać głąbie bo robisz błędy ortograficzne baranie.!!!!!

Ania
@Kokoroko 14.09.2018 14:17

Ej hejter Co tu robisz?

Ania
@Cichydzik 14.09.2018 13:28

Ej hejter Co tu robisz?

Ania
@Kalinianka 13.09.2018 23:57

Ej hejter Co tu robisz?

Tomek
@Ania 14.09.2018 15:44

A Ty się nie udzielaj i nie odzywaj bo to nie twoja sprawa.

Maciej

Bardzo dobra organizacja, zawsze wszystko bardzo dobrze dograne.

Tomasz

Odradzam wyjazd przez tą firmę!!!!!

Radek
@Tomasz 16.09.2018 09:24

Dlaczego ????? Odp

Zdzislaw Sz.

Bardzo polecam firme impactjob. Nie tylko szukaja pracy pomagaja tez w razie problemow. Ja dowiedzialem sie o nich na budowie w lubeka od innych elektrykow. Co prawda impact jest niby tylko posrednikiem ale zawsze mozna na nich liczyc.

Karola1986

Polecam agencję ImpactJob. Wyjechałam z mężem do pracy na komisjonowanie artykułów spożywczych. Firma pomogła załatwić mi wszystkie dokumenty, interesowali się nami, jak dojechaliśmy na miejsce. Praca ok, zarobki zadawalające, zakwaterowania super. Nie ma się do czego przyczepić. Wszystko było tak, jak przedstawili w ofercie. Polecam z czystym sumieniem.

KK

Zabawki są super, dziękujemy

mariola k

pisalam do pana mariusza w sprawie zekomych dowodow i nie zostalo mi nic przeslane traktuje to wiec jako falszywe informacje i opinie bo gdyby pan cos mial to by pan wyslal wyjezdzam wiec bez obaw z impaktem i napisze jak wyglada wszystko na miejscu na prawde poozdrawiam!!!!

Mola
@mariola k 13.09.2018 17:19

Jedź życzę powodzenia

mariola k
@Mola 13.09.2018 17:26

dzieki, laski bez

Mysa
@mariola k 13.09.2018 17:19

Oczywiście że nie zostało nic wysłane bo od razu wyszło na jaw ze pisze do mnie pracownik firmy a nie osoba ktora wyjechac do pracy, jak wiekszosc komentarzy pozytywnych pisane sa przez pracownikow firmy.

Skołowany

Czytając komentarze z ostatnich dni zastanawiam się czy ludzie piszący negatywy nie podejmując pracy z własnej woli naprawdę tracili by czas na oczernianie agencji czy może Impact jednak trochę nawalił na tym projekcie? I tu nasuwa się pytanie czy można jakoś w umowie z agencją pracy zabezpieczyć się że gdy warunki podane w ofercie będą inne na miejscu to możemy zażądać jakieś kary pieniężnej np 1000 zł. Jeśli ktoś zna się na tych sprawach to proszę o odpowiedź.

Monika Kowacz ImpactJob
@Skołowany 13.09.2018 19:04

Witam, wypowiadam się w tej sprawie ostatni raz. W poniedziałek z grupy 10 osób zjechały dwie( nie podaję danych osobowych ze względu na RODO). Osoby te nie widziały mieszkania, nie podjęły również pracy. Pozostałe osoby następnego dnia zaczęły pracę i pracują nadal. W grupie jest tylko jedna osoba ze znajomością języka niemieckiego, która pełni rolę tłumacza. Wszystko było ustalone od początku i każda z wyjeżdżających osób dostała pisemne potwierdzenia. Na tym projekcie język niemiecki nie jest wymagany. My wywiązaliśmy się ze wszystkich warunków, a jedynymi osobami, które naruszyły warunki umowy są Państwo, o których wspomniałam wcześniej. Oczywiście, że będą nas teraz oczerniać, bo przecież ciężko jest przyznać się publicznie do tego, że porzuciło się pracę. Więcej komentarzy w tej sprawie z mojej strony nie będzie. Pozdrawiam Monika Kowacz

Mysa
@Skołowany 13.09.2018 19:04

Niestety nie, kary moze nakladac tylko agencja i w umowie przedwstepnej pisze ze pracownik nie bedzie sie domagal zadnych odszkodowan od agencji w razie gdyby bylo cos nie tak.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 20:26

Zgodnie z tym co Pan pisze powinniśmy nałożyć karę na Państwa, zgadza się?;)

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 21:30

Niby tak :) ale zostalismy wprowadzeni w blad przez was i to my powinnismy domagac sie zwrotu za stracone paliwo i czas od was, szkoda ze tego w umowie nie bylo o co Pan powyzej pytal ;)

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 21:38

No to może tak zróbmy? To co, nakładamy karę na Waszą dwójkę a dodatkowo sprawa za pomówienie?;) Jak widzę, lubi Pan dyskutować to będzie miał Pan duże pole do popisu ;)

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 21:46

To moze zrobmy tak ze wy nam zwrocicie koszty przejazdu, za zle zorganizowana prace ? Miala Pani juz nic nie komentowac w tej sprawie. Do zobaczenia wkrótce w Sądzie.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 21:56

Mam takie samo prawo do wypowiadania się, jak i Pan. My się wywiązaliśmy. Do zobaczenia:)

Kokoroko
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 22:02

Przecież sama pani napisała że już wypowiadać się na ten temat nie będzie .A teraz pani twierdzi że ma prawo do wypowiadania.

Mysa

Radze sie dobrze zastanowic zanim wybierzecie sie do Viersen do pracy przy ubraniach, na miejscu okazuje sie ze jest wymagany jezyk Niemiecki i trzeba sie go najpierw nauczyc bo taki jest regulamin, dla kilku osob zabraklo mieszkania, zero organizacji, 3 godziny czekania az ustala gdzie kto ma mieszksc i pracowac, bez skutku, bałagan w on time. Polska firma twierdzi ze wszystko jest ok, brak słów.

Nikola
@Mysa 12.09.2018 21:14

Dokladnie, mialam te same przezycia, nigdy wiecej pracy z impactjob. PRZESTROGA przed praca przy ubraniach w Viersen

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 12.09.2018 21:14

Witam, pragnę sprostować wypowiedzi osób poniżej. Język niemiecki nie jest wymagany a mieszkania są dla wszystkich. Z ostatniej grupy zjechały 2 osoby na własne życzenie. Proszę nie wprowadzać pozostałych użytkowników w błąd. Monika Kowacz ImpactJob

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 12.09.2018 21:20

Język nie jest wymagany zdaniem impactJob, niestety w firmie on-time w Viersen dyrektorka twierdzi inaczej i byla zaskoczona ze przyjechali Polacy bez znajomosci jezyka twierdząc ze na magazynie kazdy musi znac jezyk obowiazkowo bo nie bedzie tracic czasu na tlumaczenie, praca po 11 godzin co jest nielegalne, impactJob twierdzi ze to nieprawda i wszystko jest w porzadku, dlatego dwie osoby zjechaly gdyz zostaly wprowadzone w błąd przez ImpactJob. Nie dajcie sie nabrac ze praca jest bez wymaganego jezyka!!! Na miejscu bedziecie zaskoczeni sytuacja jaka tam panuje!!!

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 12.09.2018 22:27

Drodzy Państwo, w poniedziałek twierdziliście, że mieszkanie jest tragiczne, ale sami przyznaliście, że go jeszcze nie widzieliście. Skoro niemiecki jest wymagany to dlaczego wszytskie pozostałe osoby zostały i są zadowolone z pracy i warunków? Nikt nie kazał Państwu pracować 11 godzin, ale niestety trudno rozmawiać z kimś, kto wie lepiej. Pozrawiam MK P.S Ten projekt prowadzimy nie od wczoraj, więc proszę mi nie wmawiać, że nie znamy warunków.

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 12.09.2018 22:52

Osoby ktore zostały to te ktore znaja jezyk niemiecki komunikatywnie, dlatego mogli zostac, i zego co widzialem i rozmawialem nikt nie byl zadowolony, raczej przerazony na co trafil, zostali tylko do konca miesiaca odrobic podróż, to ze mieszkanie jest tragiczne to tylko Pani wymysł bo nikt takiego czegos z nas nie mowil. Najlepiej sie wypowiadac komus kto nie byl na miejscu tylko siedzi za biurkiem i wszystko wie najlepiej. Prosze przyjechac , zobaczyc na wlasne oczy i wtedy sie wypowiadac.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 12.09.2018 23:26

Jedna osoba zna niemiecki, bo takie było założenie. Prawda jest taka, że porzuciliście Państwo pracę i nie dotrzymaliście warunków umów. Każdy kto jest na tym projekcie zna prawdę, dla mnie temat jest zamknięty. P.S Proszę mi nie mówić gdzie byłam, a gdzie nie. To Pan pojechał do pracy, żeby z niej zrezygnować jeszcze przed jej podjęciem. Monika Kowacz

Kasia
@Mysa 12.09.2018 21:14

Podpisuje się pod pani opinią...Dokładnie miesiąc temu była taka sama sytuacja..z tym samym biurem One Time..Grupa polaków przyjechała do pracy i okazało się że trzeba znać komunikatywnie język, a że nikt nie znał to wybuchło wielkie zamieszanie...Ostatecznie nikt nie podjął pracy ale agencja twierdziła że projekt zrealizowany sukcesem!!!!myślałam że to tylko taki jednorazowy przekręt, ale okazuje się że na jedym się nie skończyło...Tak że przestrzegam!!!

Mysa
@Kasia 13.09.2018 09:09

Ooo widze ze nie tylko my zostalismy oszukani przez firme ImpactJob. Taka sama sytuacja, pani z biura twierdzi ze my zrezygnowali i klamie na forum, niestety jezyk jest wymagany w tej pracy i nie zostaniecie przyjeci jesli nie znacie jezyka. Tak jak pisalem poszlo nie po mysli ImpactJob, nie potrafia przyznac sie do bledu i winia za wszystko pracownikow, ostrzegam przed tymi oszustami.

Mysa
@Kasia 13.09.2018 09:09

Ooo widze ze nie tylko my zostalismy oszukani przez firme ImpactJob. Taka sama sytuacja, pani z biura twierdzi ze my zrezygnowali i klamie na forum, niestety jezyk jest wymagany w tej pracy i nie zostaniecie przyjeci jesli nie znacie jezyka. Tak jak pisalem poszlo nie po mysli ImpactJob, nie potrafia przyznac sie do bledu i winia za wszystko pracownikow, ostrzegam przed tymi oszustami.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 10:37

Proszę mnie nie pomawiać, obecnie na tym projekcie pracuje od nas 24 osoby, w tym tylko 3 z niemieckim. Proszę odpowiedzieć sobie na pytanie, kto ma rację. Miłego dnia!

Monika Kowacz ImpactJob
@Kasia 13.09.2018 09:09

Poza 4 osobami wszyscy inni podjęli pracę, a 3 z tych osób dzwoniły po południu i prosiły o kolejną szansę ;) To wszystko, co mam do powiedzenia na ten temat. Pozdrawiam najserdeczniej ;)

Natalia Zając ImpactJob
@Mysa 12.09.2018 21:14

Szanowni Państwo, Od samego początku byli Państwo poinformowani o wszystkich warunkach pracy i było wyraźnie zaznaczone, że język niemiecki nie jest wymagany, ponieważ tam na miejscu będą 2 osoby, które mówią w tym języki i będę pełnić rolę tłumacza. Tak też było. Nie rozumiem Państwa pretensji, które są nieuzasadnione, ponieważ Państwo nawet nie podjęli pracy. Dzwonili Państwo do mnie z pretensjami o zakwaterowanie,które jest w fatalnym stanie, a jak poprosiłam o zdjęcia to Państwo mi powiedzieli, że jeszcze tam nawet nie byli. Pracy Państwo nie podjęli, a wypowiadają się o warunkach pracy, więc widać tutaj pewną rozbieżność. Uważam, że po prostu nie byli Państwo od początku zainteresowani tą pracą i szukali tylko jakieś wymówki, żeby tej pracy nie podjąć. Dostaliśmy informację od koordynatora z Niemiec, że wszystkie pozostałe osoby są zadowolone z pracy ( nie mówią one w języku niemieckim) i tylko z Państwem był od początku problem.

Orange
@Natalia Zając ImpactJob 13.09.2018 12:08

Absurd ! Nie prosiła nas pani o żadne zdjęcia to kłamstwo w żywe oczy !

Mysa
@Natalia Zając ImpactJob 13.09.2018 12:08

Od samego poczatku z agencja impacjob byly problemy, na wiekszosc pytan nie potrafili udzielic jednoznacznej odpowiedzi, duzo faktow zostalo zatajone dlatego nie zostalismy przyjeci, zadna z osob nie byla tam zadowolona, jak wynika z komentarza powyzej, nie tylko my zostalismy oszukani

Kasia
@Mysa 13.09.2018 13:33

To walka z wiatrakami niestety..Co by się nie powiedziało to agencja i tak będzie stawiała na swoim że to wina pracowników, że nie chcieli podjąć pracy, że coś im nie pasowało itd. i ze perfidnie zostali wykorzystani w celu zarobienia przez agencje pieniędzy!!!I co pewnie pani z agencji One Time proponowała inną pracę bez języka i zapewne była to Fulda...Szkoda słów i nerwów...ps.można się pocieszyć tym że prędzej czy później karma wraca spowrotem...pozdrawiam

Pracownik na ciuchach
@Kasia 13.09.2018 14:01

to radziłbym o tym pamiętać, bo i do Pani ta karma wróci za tak paskudne kłamstwo. Jestem w Viersen od kilku dni i zaprzeczam temu, co tu wypisujecie. Tak, była w poniedziałek jakas parka, ktora od przejścia przez próg starała się wszystko zanegować, widać było, że szukają na siłe wymówki by stamtąd wyjechać. Nie wiem, po co w ogóle przyjeżdżali, przeciez to kasa, kilometry, czas itp, pewnie dostali inną propozycję w międzyczasie i próbowali sie wyłgać, typowe, nie pierwszy raz widziałem takie numery. Słyszałem również jak rozmawiali z panią z biura w PL i skarżyli sie na fatalną kwaterę, na której jeszcze żadne z nas nie było oraz na pracę, której tez przeciez jeszcze nie widzielismy No to są chyba jakieś jaja nie uważa Pani? Zastanawia mnie jedno, po co tu wypisujecie swoje żale, jesli uważacie, że zostaliście oszukani, są od tego odpowiednie instytucje. Przy okazji dziękuję paniom z Impactjob za pamięć i za tę pracę, tak właśnie tę w Viersen i dementuję niniejszym: jest tu jedna pani, która pomaga nam wszystkim w tlumaczeniu, my cała reszta nie znamy języka i nikt od nas tego nie wymaga.

Mysa
@Pracownik na ciuchach 13.09.2018 15:09

Totalne kłamstwo, z pania z biuzmawialem calkowicie na osobnosci wiec nie mogl nikt slyszec rozmowy, widac ze Agencja impactjob sama dodaje sobie klamliwe komentarze. Zapraszam na priv : mariusz050288@gmail.com udowodnie wszystkim ze mialem jokera w rekawie i nagralem kilka rozmow oraz zrobilem duzo zdjec na dowod ze Agencja klamie.

Pracownik na ciuchach
@Mysa 13.09.2018 15:50

I dziwnie więcej osób o tym wiedziało nooo ciekawe Żenujący to był spektakl. Naprawdę nie będe się zniżać do waszego poziomu, bo juz raz odstawiliście szopkę na miejscu. Życzę wam powodzenia w szukaniu pracy, może kiedys w swojej roszczeniowości, kłamliwości i awanturnictwie znajdziecie godną was:) Nam pozostaje się cieszyć, że wyjechaliście bo nie wyobrażam sobie pracy i mieszkania z takimi współpracownikami Pozdrawiam z Viersen;)

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 15:50

Panie Mariuszu, i tak oto w końcu sam przyznał się Pan do tego kim Pan naprawdę jest podając adres e-mail, także Pana wymyślone nicki możemy sobie pdarować. Sprawa trafia do odpowiednich organów, do zobaczenia w sądzie.

Rossmery
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 17:12

Haha ha ale (usunięte przez administratora) ten Mysa...

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 17:12

A dlaczego mialbym sie nie przyznac kim jestem ? Wystarczylo zapytac. Chetnie spotkam sie z wami w sadzie, przestaniecie w koncu wprowadzac w blad ludzi, nie po to jechalem 1200 km zeby na miejscu okazalo sie ze trzeba znac jezyk, najpierw dobrze zaplanujcie oferte i dobrze dopytajcie czy trzeba znac jezyk dopiero wystawiajcie ogloszenie.

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 17:12

A dlaczego mialbym sie nie przyznac kim jestem ? Wystarczylo zapytac. Chetnie spotkam sie z wami w sadzie, przestaniecie w koncu wprowadzac w blad ludzi, nie po to jechalem 1200 km zeby na miejscu okazalo sie ze trzeba znac jezyk, najpierw dobrze zaplanujcie oferte i dobrze dopytajcie czy trzeba znac jezyk dopiero wystawiajcie ogloszenie.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 20:52

Panie Mariuszu, mam propozycje; proszę zadzwonić do pozostałych osób, które zostały i zapytać czy muszą mówić po niemiecku, będzie Pan miał informacje z pierwszej ręki. Pozostałych Państwa zapewniam, że pozostałe osoby pracują i mają się dobrze :) P.S Nikt nie kazał Państwu zjeżdżać, to była Wasza decyzja, za którą weźcie Państwo odpowiedzialnośc.

Mysa
@Monika Kowacz ImpactJob 13.09.2018 21:29

Nie musze do nikogo dzwonic, poniewaz bylem tam na miejscu i dyrektorka z on-time wyraznie powiedziala ze jezyk kazdy musi znac, zostalismy wprowadzeni w blad przez was i wy wezmiecie za to odpowiedzialnosc.

Mysa
@Rossmery 13.09.2018 18:57

Debilem jestes Ty, i nie zycze sobie takich tekstow, bo ja tu nikogo nie obrazam tylko pisze prawde.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 13.09.2018 21:42

Panie Mariuszu, chętnie spotkam się z Panem w sądzie, skoro czuje Pan taką potrzebę :)

Adwokat z Urzędu

Dla Agencji ImpactJob, dot. Pracy w Viersen przy odziezy, prosze miec świadomość ze zgodnie z art. 286 § 1 kk . "Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8." może zostać skierowany wniosek do prokuratury.

Prokurator
@Adwokat z Urzędu 13.09.2018 16:11

polecam panu "Adwokatowi" poczytać i zagłębić się w Art. 212 KK dotyczący zniesławienia:) A gwarantuję, że sprawy toczą się teraz szybko i dotarcie do pomawiającego jest coraz łatwiejsze.

Bartosz K.

Agencja jak najbardziej nie godna polecenia!!!!!Zastanówcie się dwa razy zanim się zdecydujecie na wyjazd i zanim cokolwiek podpiszecie...

Lola
@Bartosz K. 10.09.2018 08:32

Hej .Możesz napisać coś więcej na ten temat?????

Mateusz (Bieruń)
@Bartosz K. 10.09.2018 08:32

Bzdury piszesz Bartosz podaj kontkrety dlaczego tak uważasz ponieważ ja wyjeżdżałem do pracy z tej agencji i było wszystko wporzadku tak jak mówili tak faktycznie bylo.mieszkanie pozytywnie byłem zaskoczony wypłaty na czas i się interesowali. Kiedyś byłem z innej agencji i przed wyjazdem wszystko kolorowo było przedstawione i co pojechałem na miejsce i .. jednym słowem (usunięte przez administratora) kontakt z agencją zerowy. Także jeżeli chodzi o impact job to osobiście jak najbardziej polecam i pozdrawiam.

Anna K.
@Bartosz K. 10.09.2018 08:32

Nie, Bartosz K. nie może odpowiedzieć. Dlaczego? Bo albo się znieczulil i tak mu się odbiło po nadmiarze procentów, albo jest płatnym trolem konkurencji. A dlaczego ja... piszę? Bo przez takich jak Pan Bartosz K. wielu ludzi traci możliwość podjęcia dobrej pracy, zmiany w życiu... Kiedyś też tak posłucham trolla, dziś mam dobre życie dzięki Impact Job. Pozdrawiam

Bartosz K.
@Anna K. 10.09.2018 22:45

Nie trzeba się znieczulać żeby mówić prawdę jak jest...Po pierwsze nie jestem żadnym trollem jak to nazywasz, trolle to siedzą za biurkiem tej agencji i piszą sobie komentarze. Widocznie nikt nie chce się wypowiadać na temat tego jak jest naprawdę więc trzeba sobie poprawić wizerunek.Nieprawdopodobne żeby było tyle pozytywnych opinii..Żenujące to jest.A co nazywasz ,,dobrym życiem" ??to że agencja załatwi Ci pracę, wysylę Cię kilkaset kilometrów od domu, oskubie Cię z pieniędzy!!!A Ty robisz za marne grosze i się cieszysz!!!ale ,,dobre życie" jest..

Bartosz K.
@Lola 10.09.2018 10:17

Tak..Przed wyjazdem wielka pani kierownik lub jakiś jej pracownik po szkole policealnej, wielki rekrutant będzie starał się tak zaczarować jaka dana oferta jest fajna, i żeby szybko tylko podpisać papiery i im odesłać..najważniejsze żeby sprawdzić jaka agencja was przejmie na miejscu,czy wogóle taka istnieje....oczywiście jeśli nie znacie języka to kiepsko bo nie ma żadnych kordynatorów, i jesteście zdani na siebie, umowa w języku niemieckim..nie wiesz co podpisujesz..ODRADZAM STANOWCZO!!!!

AnnaK
@Bartosz K. 12.09.2018 08:22

Bzdury to ty piszesz Bartosz. Po pierwsze to nie agencja mnie wysyła tylko sama się do niej zgłosiłam i za pośrednictwem tej agencji pojechałam.... do pracy, która se sama wybrałam i za takie pieniądze jakie mi pasują. A po drugie to nie przejęła mnie inna agencja niemiecka widmo. tylko pracuje w firmie, z którą za pomocą Impact Job podpisała umowę. I bardzo jestem ciekawa gdzie ty pracowałeś, że masz takie złe doświadczenia. Bo wg mnie, jesteś jednak trolem. Zero prawdy i pomylone fakty w twojej wypowiedzi.

Monika Kowacz ImpactJob
@Bartosz K. 12.09.2018 08:22

Witam, jeżeli oczekiwał Pan polskiej umowy w NIEMCZECH to chyba nie mamy o czym rozmawiać. Czarować niestety nie potrafię, a szkoda. Na szczęście wiem, kim "Pan" jest i cieszę się, że pisanie takich bzdur poprawia "Panu" humor ;) Miłego dnia!

epokanielodowcowa
@AnnaK 12.09.2018 09:17

Mój wpis odbiegnie troszkę od tematu. Dobrze że nie jestem tam gdzie Ty. Współczuję ale współpracownikom i współlokatorom żyć z wybielonymi bez emocji, może to boty zaprogramowane na super klawo półdarmocho bawić się bo i ktoś coś za ciebie zrobi, brak zdrowych relacji, i wiele można wymieniać no cóż z takimi trzeba sobie radzić, nic się też już nie nauczą tylko będą swoje narzucać "chore pomysły". Są miejsca dobre uffu jak dobrze co nie, ludzie dostaja chyba małpiego rozumu i nie dostrzegają już innych. Za chwalenie chaty starej co już się nie domyje do tego dorzucic z dwudziestu a na samym wejściu zoltaczka się wita i tak wielu z was ja ma będzie mieć, tego raczej nie nagradzam nie pochwalam i tak na przykładzie jak agencje zacierają ręce na zysk z obskurnych miejsc, opłaty za pranie pobierają, za parkowanie płacić w niektórych miejscach, takich rzeczy absolutnie nie pochwalam, takich udogodnień "niby", dla pracownika osoby PRACUJĄCEJ dla siebie dla innych tak dla ludzi żeby mieli co w sklepie............., w czym mieszkać, cegły same się nie zrobią i nie przeniosą i tak dalej, wszystko i wszystkich biorę pod uwagę. W Polsce jeszcze wiele brakuje ale na zachodzie?.

Anna K.
@epokanielodowcowa 12.09.2018 11:17

Ale o czym bredzisz? Naucz się poprawnie wyslawiac w ojczystym języku albo mi to przetłumacz na polski, bo nic nie rozumiem z twojego bełkot. J

epokanielodowcowa
@Anna K. 12.09.2018 13:05

Wytrzeźwiej to może zrozumiesz

Anna K.
@epokanielodowcowa 12.09.2018 13:55

To raczej ty wytrzeźwiej, bo to ty belkoczesz nie ja.

Bolek lolek
@Bartosz K. 10.09.2018 08:32

Dokladnie, zgadzam sie z Toba, nigdy wiecej doczynienia z taką agencja, jesli wydarzy sie cokolwiek nie po ich mysli to winią za wszystko pracownikow.

Obserwatorka
@Bartosz K. 12.09.2018 08:14

no tak, wszyscy sie przyzwyczaili, że Polakom wszędzie jest źle, oszukuja nas i każda firma kradnie, prawda?:) Jakie to proste. Wejść, pohejtować, w końcu kto nas sprawdzi. Tak, dziwi więc, że jest firma, która jest inna i działa tak, jak każda firma działac powinna. Tym bardziej powinno sie o takich pisać i pokazywać, że może być dobrze. Jeśli zaś naprawdę jest ci tak źle, to czemu nie napiszesz konkretu, kiedy wyjechałes z ta agenjcą, na jaki projekt, jak długo pracowałes, kto cię wysłał itp? Pochwal się, podaj konkrety, co do których firma będzie mogła sie odnieść, sprawdzić, wyjaśnić, potwierdzić lub podważyć twoja wiarygodność. Póki co jestes totalnie niewiarygodny.

Bartosz K.
@Monika Kowacz ImpactJob 12.09.2018 10:16

Czarować może pani nie umie ale w oszukiwaniu ludzi jest pani MISTRZYNIĄ!!!!!I kto tu piszę bzdury ciekawe....

Bartosz K.
@Obserwatorka 13.09.2018 09:11

Po co to pisać żeby wielka kierowniczka tej agencji pogrzebała w swoich papierkach i na końcu zrównała mnie z ziemią..Firma już miała szanse to wyjaśnić ale tego nie zrobiła!!!!Ludzie może z czasem przejrzą na oczy i przestaną dawać zarabiać na sobie takiej agencji..

Monika Kowacz ImpactJob
@Bartosz K. 13.09.2018 09:51

Szanowny Panie, ja w przeciwieństwie do Pana mam kulturę osobistą. Nie podaje Pan konkretów, więc nie wiem na co Pan liczy? Najłatwiej wymyślić sobie pseudonim i "bezkarnie" obrażać wszystkich. Tak się składa, że nie jestem jasnowidzem i nie potrafię rozwiązywać wyimaginowanych problemów. Serdeczności MK

prawnik
@Bartosz K. 13.09.2018 09:16

a pan wie, że to jest oskarżenie, które jest ścigane prawem? Taki pan odważny? Ustalenie IP przez adminów to pestka

Boyka

Wie ktos moze kiedy bedzie rekrutacja na inwenteryzacje?

Monika Kowacz Monika Kowacz
@Boyka 04.09.2018 13:41

Witam, nie znam jeszcze dokładnego terminu, ale zakładam przełom października/listopada. Mamy też inne oferty bez znajomości języka niemieckiego, zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Zabawkowy

Prawda jest taka ze pracujemy tu ponad rok wszyscy z niemieckimi NIGDY nie było ZADNYCH problemów a jak byly to polska i niemieckie firmy od razu reagowaly. A o tym co zrobilo te 6 osob z nowych w sobote na zakladzie juz opowiesci kraza. Krolewicze.... Praca jest bardzo ok, stawka wzrasta i ponizej 1000 euro netto nigdy nie zejdziecie juz po potraceniu mieszkania a jak ktos pracuje na nocki to ma dodatki i duzo wiecej kasy. Ale co ja bede tlumaczyl ludziom ktorzy pierwszy raz jada do pracy slowa po niemiecku niemowia i tyllo robia zamieszanie. Wszystkich chetnych zapraszam do pracy tu a krolewiczow do siedzenia w domu!!!!

Dawid
@Zabawkowy 03.09.2018 07:10

Bylismy w tej grupie osob ktore przyjechaly w sobote. Faktycznie byl problem z mieszkaniem ale bzdura jest ze polowa zjechala... zjechalo tylko 6 osob i chwala im za to bo to co tu wyprawiali to szok. Praca jest swietna duzo polakow a w weekend zmieniamy mieszkanie. Nie ma sie co zastanawiac. Polecamy!

Kondziu
@Zabawkowy 03.09.2018 07:10

Mogę prosić jakieś namiary na tą pracę? Aktualnie szukamy z dziewczyną pracy w Niemczech. Pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
@Kondziu 11.09.2018 20:12

Witam, zapraszam do kontaktu telefonicznego. Mamy różne oferty, w tym bez znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Mysa

Radze sie dobrze zastanowic zanim wybierzecie sie do Viersen do pracy przy ubraniach, na miejscu okazuje sie ze jest wymagany jezyk Niemiecki i trzeba sie go najpierw nauczyc bo taki jest regulamin, dla kilku osob zabraklo mieszkania, zero organizacji, 3 godziny czekania az ustala gdzie kto ma mieszksc i pracowac, bez skutku, bałagan w on time. Polska firma twierdzi ze wszystko jest ok, brak słów.

Monika Kowacz ImpactJob
@Mysa 12.09.2018 21:13

Proszę wkleić ten sam wpis jeszcze przynajmniej 5 razy, żeby nikomu nie umknął.. ;)

magda

Witam, chciałam zapytać, czy macie Państwo jakieś oferty dla kobiet bez języka i bez samochodu, albo czy w najbliższym czasie będziecie coś mieć??? pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
@magda 12.09.2018 13:47

Witam, tak mamy takie oferty. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Monika Kowacz

Ok

Witam Planuje za trzy miesiące wyjazd do Niemiec. Możliwe że na stałe. Mam 20 lat Aktualnie pracuję w LG Electronic, w kontroli jakości - naprawiam tam defekty w telewizorach. Języka nie znam Jakie stanowisko polecaliby Państwo dla mnie pasujące na aktualne stanowisko w którym pracuje.

melman
@Ok 09.09.2018 15:12

Moim zdaniem pracujesz całkiem nie głupio trzeba się dosyć znać żeby wykryć defekt błąd i to jeszcze naprawić, wyeliminować usterkę, trudno jest znaleźć dobrego elektronika, w de w tym robotę się znajdzie ale stawiają też pewne kryteria lata pracy, można się przebić znajomością fachowych... ponad rok temu (inne agencje) potrzebowały do aut elektr. np. W dystrybucjach z zaawansowaną technologią też biorą do pracy nawet mechaników, do maszyn, taśmociagów...

Ok
@melman 09.09.2018 16:34

Ja na elektronice kompletnie się nie znam. Praca jest dosyć prosta. To tylko tak wie wydaje że to trudne a tak nie jest. To moja pierwsza praca orwxjje od miesiąca a już potrafię sam naprawić wielkości defektów, oczywiście nie w takim tempie jak pracownik który pracuje no rok.

melman
@Ok 09.09.2018 19:38

W impactjob była kiedyś oferta coś jak produkcja, części elektroniczne pakować skompletować niepamietam czasami są to tomtomy czy zestawy słuchawkowe. Poczatkujacy "absolwent" elektronik nawet może być w teamie z elektrykiem pracować zkwalifikuja jako pomocnik prędzej, na zakładzie można w de uzyskać pewne szkolenie i po tym dokument lub i nie nie wszędzie.

melman
@Ok 09.09.2018 19:38

Napeno gdzieś coś dostaniesz na produkcji, robić podzespoły, w niemczech słychać było coś o tabletach, nawet czyta się od innych że na lotnisku można robić, zna się nie ma problemu jezyk słownictwo komunikatywnie po niemiecku/angielsku z czasem przyjdzie nieraz wystarczają na start pojedyńcze słowa, tu mało kto coś napisze o elektronice, ja lubie tzw. lutowanie no wiele lat wstecz to było pomagało się amatorsko "po domach". W biurze rekrutujący musi do tego też odpowiednio sie zabrać przedstawić ofertę, gorzej jak na teraz nic nie mają ale za to dla gamoni mieszaczy może tak i to mnie wk...rwia. Z całym szacunkiem dla chętnych lubiących dobrze robiących odpowiedzialnych za sprzęt...

Monika Kowacz ImpactJob
@Ok 09.09.2018 15:12

Witam, mamy oferty również przy kontroli jakości. Proponuję kontakt telefoniczny lub wizytę u nas w biurze w celu omówienia konkretnych ofert i możliwości :) Pozdrawiam, Monika Kowacz

Janusz Tok

Bardzo polecam tom agencje. Wyjechalem z nimi pierwszy raz w lutym na magazyn bez niemieckiego. To byl moj pierwszy wyjazd wienc bardzo sie balem ale robota bardzo ok a ta agencja kilka razy dzwonila i pytala czy wszystko u mnie dobrze. Dokumenty mozna zalatwic od renki a jak mialem pytania to zawsze odebrali. Zostaje tu do konca roku a potem zobacze ale jeszcz kiedys wyjade do niemiec i znowu wybiore firme impact

KKinga

Witam :) poszukuje osoby z autem do wspólnego aplikowania o pracę dla par. Fajnie byłoby poznać wcześniej kogoś normalnego, bo we dwójkę jak wiadomo jest raźniej. Jestem spokojną osobą niepijącą i niepalącą. Mieszkam w okolicy Wadowic. Jeśli jesteś chętna/y zostaw swój email

OK

Pytanie do Pani Moniki Kowacz. Jak u jest rozumiany podstawowy niemiecki? Wystarczy znać podstawowe słówka typu : Gdzie? Dlaczego? Ile? i zwroty typu : Ile to kosztuje itd? i wtedy jest podstawowy? Bo wiadomo, że na komunikatywny to za mało.

Monika Kowacz ImpactJob
@OK 10.09.2018 15:47

Witam, z każdym kandydatem przeprowadzamy indywidualną rozmowę i weryfikację znajomości języka niemieckiego. Podstawowa znajomość języka powinna umożliwiać rozumienie prostych poleceń i reakcję na nie. W razie pytań zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Nick

Ile placi się za mieszkanie?

Monika Kowacz ImpactJob
@Nick 09.09.2018 10:54

Witam, wszystko zależy od konkretnej oferty.

Nick
@Monika Kowacz ImpactJob 09.09.2018 11:19

Praca na magazynie bez znajomości jezyka przy sortowaniu i pakowaniu odzieży, lub przy komisjonowaniu zabawek w Herrieden.

ok

1.Czy mają Państwo prace w magazynie tylko jako komisjoner? 2. Czy może się ktoś tutaj z osób pracujących jako komisjoner w Niemczech wypowiedzieć na temat tempa pracy i wydajności?

Monika Kowacz ImpactJob
@ok 07.09.2018 23:05

Witam, tak mamy takie oferty. Zachęcam do obserwowania naszej www i fanpage na Facebook’u. Pozdrawiam, Monika Kowacz

j
@ok 07.09.2018 23:05

Co do wydajności to każda firma by chciała żeby człowiek-pacownik (absolutnie nie maszyna) dawał z siebie makximum i padł jak "koń" ale to już nie ta bajka czasy się zmieniły są ustalone granice, możliwości, wszystko w miarę rozsądku itp. nadużywanie zawsze można zgłosić, ale jak ktoś przyjdzie i powie że trzeba zrobić na już bo tir na ładunek czeka to niech przyjmą więcej do roboty lub niech po pracują bardziej nad organizacją, co jak co się zdarzały przed firmami "erki" głównie latem. Kto jest po jakimś "zabiegu medycznym" lub po cięższych pracach to ta wydajność fizyczna może i maleje ale można uaktywnić swoje inne umiejętności: manualne, jezykowe, mobilność, wyobraźnia przestrzenna itd.

Zostaw opinię o ImpactJOB - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB