ImpactJOB

Skawina

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 300 ocen.

Opinie o ImpactJOB

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB

mateusz

Witam czy posiadacie oferty pracy w sortowni kurierskiej z możliwoscią zaczęcia pracy od 1/2 lutego? Bez języka, 2osoby, prawojazdy b i wlasne auto mamy. 22 lata. Interesuje nas miejsce blisko granicy badz berlin, drezno okolice itp . Pozdrawiam

Mateusz
@Monika Kowacz ImpactJob 15.01.2018 19:04

A czy inne oferty bez jezyka w tych okolicach sa moze?

Monika Kowacz ImpactJob
@Mateusz 16.01.2018 15:52

Na chwilę obecną niestety nie, ale zachęcam do kontaktu, jak tylko pojawi się odpowiednia oferta to damy znać:)

anonim

Czemu admin gowork kasuje niewygodne wpisy na zlecenie impaktu? Liczba ocen a wpisów jakoś dziwnie się nie zgadza, brak możliwości dodawania z jednego IP, Kto wogole pyta o pracę czy warunki na jakimś forum? Chyba pracownik impaktu tylko,hehehe.

Monika Kowacz ImpactJob
@anonim 16.01.2018 13:47

To, że Pan nie pyta to Pana sprawa. Niektórzy pytają o pracę, a inni, tak jak Pan szukają taniej sensacji, cóż każdy ma swoje upodobania :) Widzę, że jest Pan obeznany w numerach IP, czyżby to nie pierwszy raz, kiedy dodaje Pan opinię bez żadnych konkretów, byleby tylko zasiać zamęt? Nie pozostaje mi więc nic innego jak życzyć udanej dalszej zabawy ;) Pozdrawiam Monika Kowacz P.S Wystarczy się troszkę wysilić i przeczytać informację portalu o usuwaniu opinii, dosłownie kilka linijek wyżej :) P.S 2 Może doda Pan nam recenzję na FB z imienia i nazwiska? ;)

Sebastian

Dziękuję Pani bardzo i mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jest napisane "Minimum KOMUNIKATYWNA znajomość języka niemieckiego (warunek konieczny)", uczyliśmy się w szkole niemieckiego jednakże wiadomo, że trzeba by było go sobie odświeżyć i nie jest to poziom taki aby posługiwać się nim bezproblemowo tylko po prostu powiedzieć jak się nazywam, skąd jestem itp. mogłaby mi Pani powiedzieć czy taki poziom wystarczy ?

Monika Kowacz ImpactJob
@Sebastian 11.01.2018 10:01

Panie Sebastianie, chodzi o to, żeby rozumiał Pan polecenia brygadzisty i potrafił odpowiedzieć na podstawowe pytania. Proponuję, żeby Pan się z nami skontaktował lub podał nam swoje dane kontaktowe, zweryfikujemy Pana znajomość języka niemieckiego i wtedy zadecydujemy, która z ofert byłaby dla Panów najlepsza :)

Sebastian

Dzień dobry, piszę ponieważ chciałbym się czegoś dowiedzieć o pracy " pomocnik budowlany " okolice Frankfurtu. Jak wygląda zakwaterowanie, atmosfera w pracy i czy są możliwe zjazdy co kilka tygodni na pare dni ? Jeśli nikt z obecnych tutaj nie był i nie ma informacji na ten temat to bardzo bym prosił o pomoc w znalezieniu odpowiedzi kogoś z pracowników ImpactJob, ponieważ wraz z bratem jesteśmy zainteresowani tą ofertą. Pozdrawiam.

Monika Kowacz ImpactJob
@Sebastian 10.01.2018 19:55

Witam Panie Sebastianie, zakwaterowanie zapewnia pracodawca niemiecki, najczęściej są to pokoje 2-3 osobowe w pensjonatach lub hotelach pracowniczych. Jeżeli chodzi o atmosferę w pracy to ciężko mi odpowiedzieć, ponieważ nie ma mnie na miejscu, ale jak do tej pory żadna z pracujących tam osób się na nią nie skarżyła. Jeżeli chodzi o zjazdy do Polski to przysługuje Panom urlop naliczany proporcjonalnie za przepracowany okres. Zjazdy ustala się bezpośrednio z pracodawcą, jednak muszę zaznaczyć, że nie mogę zagwarantować, że pracodawca wyrazi zgodę na regularne zjazdy ( np. co miesiąc). Natomiast jeżeli będziecie Panowie mieli wolne weekendy to nic nie stoi na przeszkodzie. W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji :)

Sebekk

Witam czy posiadają państwo oferty pracy najchetniej dla pary bez znajomosci jezyka niemieckiego.Dziekuje

Monika Kowacz ImpactJob
@Sebekk 10.01.2018 17:23

Witam, tak, posiadamy takie oferty. Zapraszam do kontaktu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika Kowacz ImpactJob

Witam, oczywiście rozumiem, ale tak, jak pisałam wcześniej, niestety nie jestem w stanie przewidzieć problemów, jeżeli nikt mi ich nie zgłaszał. Rozumiem, że złożył Pan wypowiedzenie i dotrzymał Pan terminów? Wynagrodzenie powinien Pan otrzymać od niemieckiej firmy. W razie jakichkolwiek problemów lub pytań pozostaję do dyspozycji.

Job

Witam, posiadacie może jakieś oferty pracy w Lipsku lub Dreznie ? niemiecki B1 angielski C1, własne auto....

Monika Kowacz ImpactJob
@Job 08.01.2018 01:45

Witam, jaki rodzaj pracy Pana interesuje?

Job
@Monika Kowacz ImpactJob 08.01.2018 05:54

komisjonowanie, kontrola jakości itp

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika Kowacz ImpactJob

Witam, po pierwsze zaświadczenie o niekaralności było wymogiem niemieckiej firmy, a nie moim wymysłem. Po drugie, sytuacji którą Pan/Pani opisuje nikt nam nie zgłaszał, dodatkowo na miejscu jest POLSKOJĘZYCZNY kooordynator, więc zastanawia mnie, dlaczego skoro uważa Pan/Pani, że był źle traktowany, nikomu Pan nie zgłosił Pan problemu? Następna kwestia- kara, którą Pan tak straszy, nakładana jest w wypadku nieusprawiedliwionego niepojawienia się w pracy w ustalonym terminie. Obawiam się, że coś się Panu pomyliło, bo karę za porzucenie może nalozyć pracodawca niemiecki, którym ja NIE jestem. Rozumiem, że właśnie o takiej karze Pan pisze, obwieszczając wszystkim, że to moja firma Pana oszukała? Proszę się przedstawić, tak jak robie to ja, inaczej dyskujsję uważam za zakończoną.

Nickodem

a ja jestem ciekawy, co o tobie powiedzieliby ci, co z tobą pracowali:)))))

Jolka

Witam. Pracowałam przez tą agencje w okolicach Norymbergi na magazynie. Dobry kontakt z koordynatorem w Polsce oraz tym z niemieckiej agencji. Praca też była jak najbardziej w porządku. Po nowym roku wyjeżdżam znowu. Osobiście polecam ich, są ok

Monika Kowacz ImpactJob
@. 03.01.2018 16:49

Witam, posiadamy też oferty bez znajomości języka niemieckiego. Zapraszamy do kontaktu!:)

Monika Kowacz ImpactJob
@Ona 02.01.2018 10:48

Witam, jest to praca przy komisjonowaniu zabawek. Praca nie jest ciężka, natomiast wymagana jest komunikatywna znajomość języka niemieckiego. W razie zainteresowania zapraszam do kontaku.

ktoś

Dixon. Spokojnie. Żadnej kary nie dostaniesz. Co do pracy na DHL. Nic dodać nic ująć. Na prawdę tak to wygląda. Jeśli są jakieś pozytywne opinie to nie wiem czy są one prawdziwe czy nie, bo po dodaniu pozytywnej opinii w kilka sekund narasta te kilkanaście "łapek?" w górę. Panie próbują być miłe i to jest ok. Wasza firma(przepraszam że na ty) to jej bronicie, jednak wysyłając ludzi w takie miejsce ja bym nie mógł spojrzeć ze spokojem w lustro. Człowiek na wyjazd wydaje pieniądze, to nakupi jedzenia to paliwo czy bus, każdy jedzie z nastawieniem, że chce pracować, każdy też chce zarobić, ale uczciwie. Kilka taśm na jedną osobę to jest norma. (usunięte przez administratora). Jeśli do tej pory ludzie są wysyłani tam, to agencja impactjob powinna dawno zostać zamknięta. A jeśli Panie dalej uważają, że są w porządku to proszę sobie pojechać w to miejsce na 2 dni i anonimowo przepracować te 2 dni. Nie wiem czy dalej będą bronić "dobrego" imienia swojej firmy gdyż tak wykorzystywać drugiego człowieka się nie powinno.

Monika Kowacz ImpactJob
@ktoś 07.01.2018 02:01

Witam, jeżeli sytuacja, o której Pan/Pani pisze jest prawdziwa, to oczywiście rozumiem Pana/Pani rozżalenie, ale proszę odpowiedzieć na jedno pytanie: skąd mam wiedzieć o takich sytuacjach, skoro nie są one zgłaszane ani nam ani polskojęzyczemu koordynatorowi na miejscu? Ja jako pośrednik nie mam możliwości zobaczenia sytuacji " od środka", bo nie ma mnie na miejscu, ale jeżeli naprawdę był Pan/Pani na tym projekcie, to mieliście Państwo regularne spotkania z koordynatorem, dlaczego nie zostało to zgłoszone? Każdego kandydata informujemy, że jest to ciężka fizyczna praca, mimo tego, co Pan pisze, w miejscu tym pd kilku miesięcy pracuje nieprzerwanie wiele osób. Co do Pana uwagi o łapkach to bardziej zastanawia mnie fakt, że po każdym jednym negatywnym komentarzu, zaraz pojawia się kilka następnych, a w ostatnim czasie skierowane są one bezpośrednio do mnie... I dziwne jest to, że żaden z Państwa nie ma odwagi się przedstawić. Przykre, ale dla mnie jednoznaczne.

Monika Kowacz ImpactJobl

Witam, od początku znał Pan warunki finansowe i wiedział o Zeitkoncie, więc proszę nie wprowadzać innych w błąd. Na Pana/Pani pozostałe zarzuty odpowiedziałam wcześniej. P.S Znamy się, skoro tak bardzo zależy Panu/Pani na mojej odpowiedzi? Cichy wielbiciel? ;)

Simply laugh often

Wyjezdzalem za ich posrednictwem jako stolarz do Giebelstadt. Warunko finansowe sie zgadzaly, sama praca naprawde w porządku. Mieszkanie było słabe, ale zgłosiłem to i po interwencji firmy dostałem przydzielone nowe. Bardzo w porządku firma

kinga1313

Planuje ktoś wyjazdy styczen /luty z podkarpacia albo okolic? Chce jechac pierwszy raz dlatego fajnie byłoby jechac z kims poznanym wczesniej .Jestem z okolic Rzeszowa więc jak coś to proszę o wiadomosc na e-mail, k.kinga13@interia.pl

On
@kinga1313 02.01.2018 12:10

A do jakiej pracy jedziesz?

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika Kowacz ImpactJob

Witam, chętnie odniosę się do Pana zarzutów, tylko niestety tak się składa, że w Pana wypowiedzi ich brak...

Dzejk

Nie wiecie, czy beda znowu jakies oferty bez niemieckiego dla spawacza 141? Kiedys widzialem

M.

Witam! Pytanie do Pani Moniki. Jak nowy rok to może nowe odpowiedzi na konkretny temat? Co sądzi Pani o firmie Expert Workers GmbH ?? Tylko z sensem i na temat, oraz bez mydlenia oczu. Pozdrawiam Cichy wielbiciel.

Monika Kowacz ImpactJob
@M. 01.01.2018 17:15

Witam, jeżeli faktycznie zna Pan temat, to wie Pan, że: 1) Z firmą ExpertWorkers nie współpracujemy od pewnego czasu. 2) Wysłałam w Panów imieniu wielokrotne ponaglenia do firmy, które osobiście przygotowałam w języku niemieckim. 3) Zgłosiłam sprawę do niemieckiego Arbeitsamt i sądu pracy. 4) Znalazłam POLSKOJĘZYCZNĄ osobę w Niemczech, która BEZPŁATNIE udziela porad w przypadku braku wynagrodzeń od niemieckich pracodawców. 5) Na podstawie informacji od tej osoby przetłumaczyłam Panom krok po kroku, jakie kroki należy podjąć. 6) Każdemu z Panów przygotowałam wzory maili z ponagleniami w języku niemieckim. 7) Z tego co wiem to został złożony pozew zbiorowy przez kilku panów do sądu pracy w Niemczech. Wiem, że kilku panów odmówiło osobistego wyjazdu do Drezna. Rozumiem, że Pan był w tej grupie i teraz próbuje Pan zrzucić odpowiedzialność? Jeżeli uważa Pan, że powyższe to za małto, to ogromnie mi przykro, że Pana rozczarowałam, ale wielokrotnie tłumaczyłam, że nie można sprawy załatwić w Polsce, bo był Pan zatrudniony na niemieckiej umowie u NIEMIECKIEGO pracodawcę. Jeżeli Pan nie ma zamiaru się przestawić, to dyskusję uważam za zakończoną. Z poważaniem, Monika Kowacz

Monika Mailiece

Moja szczera opinia- firma, ktorej zalezy na pracownikach, pomocni, niezaleznie od tego, czy dzwonilam w godzinach pracy czy poza nimi. Bardzo mila obsluga pani Ewy. W pelni zasluzone pozytywne opinie.

Tomek Jasiek Jasio

Sa bardzo pomocni, były małe niedociągniecia, trochę długo czekałem na adres, ale wydaje mi sie, ze to strona niemiecka nie do konca sie wywiazala z terminow. Koniec koncow do pracy wyjechalem, na miejscu zastalem co mi wczesniej przedstawil ImpactJob, praca jest w porzadku, wiec nie mam sie do czego przyczepic. Na pewno warto ich pochwalic za zainteresowanie, dzwonili do mnie kilka razy zeby zapytac czy wszystko w porzadku. Mile zaskoczenie, polecam ich posrednictwo

Marta Ż

Gość poniżej ma rację, najlepiej takie komentarze i opinie wypisywać na ich Fanpage'u na Facebook'u, bo przynajmniej 99% będzie rzetelnych, a nie anonimowych i bzdurnych jak tu, bo większość takich zdesperowanych ludzi, wypisują właśnie głupoty.... co za hołota i bezczelność...

Szparag

Zwykły myślący człowiek, który ma łeb na karku, chyba jest zdolny zauważyć, że po 1 negatywnym komentarzu, pojawia się 5 kolejnych, przypadek? Nie sądzę. Takie pisanie komentarzy anonimowo, jest w większości bezsensowna, bo ludzie, którzy mają pod górkę i mają żal do całego świata, wypisują właśnie takie głupoty, bez podawania KONKRETNYCH przykładów, no ludzie błagam... Gość przepracował tydzień w pracy, więc automatycznie przenocował 7 dni na zakwaterowaniu, więc normalną rzeczą jest, że firma nie potrąci mu zakwaterowania za pełny miesiąc, myślenie kretyna... Chcesz udowodnić coś? Zrób skan dokumentu, zmaż swoje nazwisko (które i tak nie ma godności) i pokaż innym co się nie zgadza, a nie myślisz, że jesteś cwany jak lis w agreście, i wymyślasz, że wszystko jest nie w porządku. Zanim napiszesz swój bezmyślny komentarz, pomyśl 2 razy, bo niektórzy biorą na poważnie takie opinie i boją się wyjeżdżać, a niektórym taki wyjazd potrafi poprawić jakość życia, bo fakt, że taki zdesperowany gość, który przeżywa kryzys wieku średniego, siedzi w piwnicy, ma smalec we włosach i wypisuję większości agencją takie komentarze, jest żałosny. Serdecznie nie pozdrawiam takich farmazoniarzy jak niektórzy powyżej. :)

Monika Kowacz ImpactJob

Witam, w odpowiedzi na komentarze Pani Renaty (nick Kotula) oraz Pana Łukasza ( nick Piekarski L.)informuję, iż Państwo zostali wraz z innymi trzema osobami zwolnieniu po tygodniu pracy przez niemieckiego pracodawcę. Firma jako powód podała brak zainteresowania pracą, na co moja firma, jako pośrednik nie ma żadnego wpływu. Dodatkowo pragnę sprostować nieprawdziwą informację podaną przez Pana Łukasza, koszt mieszkania w wysokości 350 euro miesięcznie był Państwu znany od początku, co potwierdza podpisana przez Was umowa kierowania do pracy. Kwestia rzekomego błędnego rozliczenia została zgłoszona nam wczoraj i na prośbę Pani Renaty ( rozmowa telefoniczna) oboje Państwo otrzymali rozliczenia. Nadmienię jeszcze, że po otrzymaniu informacji o zwolnieniu, zaproponowaliśmy Państwu inną ofertę, z której nie chcieliście skorzystać. Chciałam również sprostować informację, jakoby powodem Państwa zwolnienia był brak pracy, a zwolnione zostały tylko nowe osoby. Z około 30 pracujących tam za naszym pośrednictwem osób zwolnionych zostało 5, w tym osoby, które pracowały dłużej niż tydzień, wbrew temu, co twierdził Pan Łukasz. Rozumiem Państwa rozżalenie, jednak prosiłabym o przedstawianie prawdziwych i rzetelnych informacji. Korzystając z okazji chciałam nawiązać rownież do wypowiedzi Pana o nicku Kowalski- nie mamy potrzeby zasłaniania negatywnych opinii. Jezeli ma Pan nam coś do zarzucenia, to proszę o konkrety, bo jak już wielokrotnie wspominałam, nie mam zamiaru odnosić się do zaczepek, które nic nie wnoszą. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Piekarski L
@Monika Kowacz ImpactJob 16.12.2017 13:42

Szanowna Pani niewiem czemu tak kurczowo trzyma się tego mieszkania, ja poinformowałem innych ile kosztuje u was mieszkanie. Od koordynatora dowiedziałem się ze zwolniono nas z powodu komunikowania się słownego, innym powiedziano ze siedzieli w pracy a pani pisze ze nie byliśmy zainteresowani praca. Proszę zdecydujcie się na końcowa wersje, bo to mówi samo za siebie. Pan Maciek który zostawia po sobie ostatnio dużo komentarzy tez mówi samo za siebie. Prawda jest taka ze tylko przekazujcie sprawę dalej do niemieckiego pośrednika a sami nic nie umiecie zrobić. Dziękuje za przysłanie lonha który mi się należał wg prawa. Szkoda tylko ze jest tam tyle nieprawidłowości. Szanowna pani proszę mi powiedzieć czy 88 euro za 4 dni pracy to wg pani odpowiednia kwota? Dla zaonteresowanych chętnie udostępnię pasek. Proszę mi odp ? Powiem pani jak działa normalna firma podpisujecie umowę w Polsce na miejscu czeka na was koordynator który wprowadza was do firmy. Wszelkie sprawy z nim załatwianie bądź z biurem w Polsce a nie pracujecie przez 2 pośredników. Jak zjeżdżacie po tygodniu to firma daje dodatek za paliwo i w tym samym tygodniu dostajecie inna ofertę. Nie do pomyślenia jest sytuacja która miała miejsce w Niemczech. I nie do pomyślenia jest tyle błędów na pasku. Pozdrawiam i życzę wesołych świat ;)

Monika Kowacz ImpactJob
@Piekarski L 17.12.2017 12:08

Panie Łukaszu, widzę, że robi Pan wszystko, żeby uniknąc odpowiedzi na pytania:( Nie uczepiam się mieszkania, tylko prostuję błędnie podane przez Pana informacje. Nie prosił Pan o pomoc w wyjaśnieniu rozliczenia, a jedynie o pasek, więc Pan wybaczy, ale jeszcze nie nauczyłam się czytać w myślach innych. Nie wiem, dlaczego miesza Pan Pana o nicku Maciek, ja podpisuję się z imienia i nazwiska. Panu również wesołych Świąt :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Monika Kowacz ImpactJob

Pani Barbaro, prosze podac prawdziwe dane kontaktowe to raz a dwa, my nie zatrudniamy, wiec proponuję się zastanowić, nad tym co Pani pisze.

Kowalski

Zła opinia dalej jest zaslaniana innymi dobrymi komentarzami, dziwne że ktoś tak stawia je akurat po takim wpisie, za dużo zabiegów okoliczności, taka firma...

Maciek
@Kowalski 16.12.2017 10:45

Dziwny to jestes ty :)

Maciek
@Kowalski 16.12.2017 10:45

Ja tu nie widze zaslaniania, bo wlascicielka konkretnie odpowiedziala, nie szukaj wiec na sile sensacji. Tak, wiem ze lepiej zaufac firmom, ktore po prostu usuwaja komentarze :)

Glowacki

Szybki kontakt zwrtorny, duzo ofet, w tym bez niemieckiego, zyczliwe podejscie. Nic tylko polecac dalej, dobra firma.

Paula Mak.

Wyjechalam za ich posrednictem 3 miesiace temu, pracuje przy pakowaniu pampersow i art. hignienicznych w Fuldzie. J. Warunki sie zgadzaja a sama praca jest bardzo lekka. Jedyne do czego moglabym sie przyczepic to odleglosc do miejsca pracy, okolo 12 km ale jezdzimy we 4 jednym autem wiec jakos to idzie. Ogolnie firma impactjob w moim odczuciu jest naprawde rzetelna i profesjonalna agencja i potwierdzam wczesniejsze komentarze ktore tu czytalam, sa dostepni w razie problemow rowniez poza godzinami pracy. Ja polecam

Luz
@Paula Mak. 15.12.2017 19:29

Trzeba znac niemiecki?

Kotula

Najgorsza firma z jakiej kiedykolwiech jechałam. Zero pomocy ze strony koordynatora. Za jeden tydzień pracy otrzymałam 80€. Mieszkanie płatne 350€ miesięcznie. Inaczej obiecują, a inaczej jest. Nie polecam.

Piekarski L
@Maciek 15.12.2017 18:22

Cieszę się Maćku ze jesteś zadowolony, powiedz pod jaka firma w Niemczech pracujesz? Niestety ale impac jest pośrednikiem pośrednika i paradoksalnie nie ma wpływy na posrednika. Prawo niemieckie jest dosyć jasne, aby kogoś zwolnić trzeba znaleźć powód, jakikolwiek, może być błacha jak rozmowa ( w sumie w pracy nie powinno się pytać o prace, w pracy powinno się pracować a pytania pisać na kartce;) inaczej trzeba wypłacić wynagrodzenie.prawda ze zwolnili nas 5 osób ale trzeba dodać kolejny fakt ze zwolnili ostatnie 5 osób które przyjechało, ale to pewnie przypadek, ze w zakładach jak jest redukcja zwalnia się w pierwszej kolejności osoby nowo przybyłe. Ja mogę zrozumieć ze zwolnili nas po tygodniu, tylko niech mi nikt nie podaje jednego powodu zwolnienia a innym innego. Jak pani uważa proszę pokazać e-maila którego pani otrzymała z powodem zwolnienia. Ja chętnie pokaże pasek z wypłata. Znajdę kontakt do innych zwolnionych aby tez pokazali inne nieprawidłowości w wypłacie i naliczanie kosztów. Tylko to raczej bez sensu bo nikt mi czasu ani nerwów nie zwróci, z waszej firmy już napewno nie pojadę.

Monika Kowacz ImpactJob
@Piekarski L 15.12.2017 20:19

Panie Łukaszu, proponuję najpierw ustalić wspólną wersję z Panią Renatą. Proszę bardzo, jak Pan widzi, nie mam nic do ukrycia. I absolutnie nie mam zamiaru namawiać Pana do ponownego wyjazdu za naszym pośrednictwem. Krytyka jest ok, o ile jest ona konstruktywna i poparta rzeczowymi argumentami, których u Pana niestety brak. P.S Ponoć z niczym Wam nie pomogliśmy, ale jak Pani Renata DZIŚ poprosiła o pomoc w uzyskaniu rozliczenia, to sprawa została załatwiona natychmiastowo. Twierdzi Pan, że ustaliliśmy inny koszt mieszkania, ale umowę kierowania z podaną kwotą 350 euro Pan podpisał. Wiem, że najłatwiej dać upust swojej frustracji w internecie, tylko że oboje wiemy, że moja firma nie ma najmniejszego wpływu na Pana zwolnienie. Pozdrawiam

Vandame

Witam serdecznie wszystkich mam pytanie odnosnie pracy przez tą agencje czy przyjmują pary jakie są warunki zakwaterowania jak jest z pracą czy są godziny i ogolnie czy opłaca sie jechac moj meil sebastian15041983@tlen.pl dzieki za odpowiedz

Maciek
@Lena 15.12.2017 16:27

Oczywiscie, ze tak, firma nas o tym poinformowala, wiec wiem na co sie piszemy. My z dziewczyna mowimy po niemiecku, wiec znajda nam kolejna oferte.

Maciek
@Vandame 13.12.2017 16:24

My zawsze jezdzimy swoim autem, firma nie zapewnia transportu do pracy.

zdzichuspawacz

Wyjechałem za ich pośrednictwem jako spawacz w okolicach augsburga i polecam bardzo serdecznie, praca taka jak mowil jeden z pracownikow firmy impactjob. Pracuje i mam sie dobrze, wszystko wporzadku

Rogal

Witam, a są oferty dla cukierników albo piekarzy? Coś w branży gastronomicznej w okolicach Mannheim najlepiej?

Monika Kowacz ImpactJob
@Rogal 14.12.2017 21:33

Witam, niestety na chwilę obecną nie posiadamy takich ofert :(

Piekarski L.

Niewiem kto pisze te opinie, ale radziłbym się zastanowić wszystkim nowym. Wyjechałem z firmy pierwszy raz do Niemiec wcześniej jeździłem do Austrii i to był mój ostatni wyjazd z tej firmy. Pojechaliśmy z przekonaniem ze popracujemy dłużej a porobiliśmy tylko tydzień. Gdy dojechaliśmy na miejsce ludzie dziwili się dlaczego przyjechaliśmy skoro pracy jest coraz mniej. Za 4 dni otrzymaliśmy 80 euro. Nie zdążyliśmy przeczytać umowy bo koordynator przyjechał o 5,30 rano z umowami. A na 6 rozpoczynaliśmy. Za mieszkanie odciągało nam po 350 euro za osobę. Jeszcze pani z biura pomyliła adresy i po 3 godzinach gdy już się rozpakowaliśmy musieliśmy się przenosić. Jednym słowem masakra. Wiem ze pewnie usunięty zostanie mój post ale apeluje abyście się dobrze zastanowili bo firma w Polsce/ pośrednik który ma same dobre opinie to aż śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się nabrać tak jak my.

Monika Kowacz ImpactJob
@Piekarski L. 14.12.2017 19:46

Panie Łukaszu, powtórzę: Opiszczie proszę z Panią Renatą, za co zostaliście Państwo zwolnieni. Koszt mieszkania był Wam znany, umowę kierowania podpisaliście w języku polskim, więc proszę nie wprowadzać innych w błąd. Pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
@Monika Kowacz ImpactJob 14.12.2017 19:49

Panie Łukaszu, pozwolę sobie skomentować, z około 40 pracujących tam osób zwolniona została tylko 5, w tym Pan i Pani Renata. Chętnie udostępnie tu treść maila z uzasadnieniem Waszego zwolnienia przez niemiecką firmę. O kosztach mieszkania powtarzać się nie będę, bo był on Wam znany od początku, jak również podany w umowach kierowania do pracy, które podpisaliście. Komentarzy nigdy nie usuwaliśmy i nie mamy takiego zamiaru. Jak Pan widzi, odpowiedziałam na Pana zarzuty, które niestety są bezpostawne. Życzę Państwu samych sukcesów.

Kondzii

A czy koniecznie trzeba miec auto do wyjazdu czy to nie jest konieczne

KONDZIOO
@Monika Kowacz ImpactJob 11.12.2017 16:57

A czy trzeba znac język niemiecki na tą oferte i czy oferta jest takze dla par

Monika Kowacz ImpactJob
@KONDZIOO 13.12.2017 16:26

W tym wypadku znajomość języka niemieckiego nie jest wymagana i jest to oferta dla par.

Kondzii

Witam jakie są opłaty za zakwaterowanie i czy trzeba miec koniecznie auto na wyjazd czy bez auta tez da rade pojechac

Sebekk

A czy przyjmuja tez bez znajomosci jezyka niemieckiego

Monika Kowacz ImpactJob
@Sebekk 09.12.2017 12:25

Witam Pana, tak, posiadamy oferty bez wymogu znajomości języka niemieckiego. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Karol

Hej pracuje ktos moze w Gotha na pakowaniu?

Matias

Witam Chciałem się zapytać o prace w Lipsku na komisjonowaniu art spożywczych. Jak wygląda praca mniej więcej na czym polega? Jak z mieszkaniem czy jest daleko od miejsca pracy ? Czy są dojazdy z mieszkania do zakładu? Pozdrawiam

Antek Radziszewski
@Matias 28.11.2017 12:48

Witam proszę o kontakt na antek2016@o2.pl w sprawie pracy ... mam kilka pytań.

Antek Radziszewski
@Lipsk 28.11.2017 14:03

Witam, chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat pracy na priv antek2016@o2.pl proszę o kontakt

Adrian

Firma na bardzo duży plus. Wyjechałem za ich pośrednictwem jako pomocnik przy produkcji walizek do Fuldy, wszystko zgodnie z opisem, pani Joasia z pania Ewa sa zawsze pomocne i regularnie dzwonie. Inni ktorzy tu sa tez bardzo chwala impact. Ode mnie jeszcze dodtkowa pochwala za to ze nigy nie usuwaliscie stad komentarzy i ze wlascicielka sie tu udziela. Jestem tym bardzo zaskoczony, oczywiscie pozytywnie. Polecam i pozdrawiam Adrian

Zaneta i Tomek Halle

Wyjechalismy za ich posrednictwem z chlopakiem do halle na magazyn. Jest nas tu 8 osob, praca swietna a pieniadze, jak byly ustalone. Panie z biura impactu czesto do nas dzwonia dopytac czy wszystko w porzadku to duze pozytywne zaskoczenie. My polecamy firme ImpactJob! Zaneta i Tomek

Żaneta i Tomek Halle
@Nowa97 02.12.2017 16:28

Komisjonujemy małe tekstylia. Praca ze skanerem, nie ma dzwigania i jest tu duzo kobiet. Najwazniejsze jest to ze nie wymagaja niemieckiego.

holka
@Zaneta i Tomek Halle 01.12.2017 06:45

A ile macie brutto na h?

Stark2018

Hej. Zamierzam pierwszy raz wyjechać dlatego może podpowiecie od czego najlepiej zacząć (której pracy) na początek . Wskazówki mile widziane

Stark2018
@Rybik 04.12.2017 06:32

Niedawno skończyłam liceum wiec konkretnego zawodu nie mam.

Muliola
@Stark2018 04.12.2017 08:54

Nie wiem jakiej pracy szukasz ale proponuje zadzwonic do firmy bo nie bardzo wiem kto moglby ci pomoc na forum z wyborem pracy.. tu mozesz poczytac opinie o firmy ale to chyba sama musisz wiedziec gdzie i jak chcesz pracowac :)

Takaja

Witam interesuje mnie czy ktoś pracował lub pracuje w Stuttgarcie na mięsie jak praca i zakwaterowania? Bo opinie widzę ogólnie bardzo pozytywne.

jcjcjc
@Takaja 30.11.2017 16:49

Też jestem ciekawa proszę o opinie.

Aeek Jabkowiak

W pełni zasluzone opinie. Firma ImpactJob nigdy mnie nie zawiodla. Wlascicielka Pani Monika bardzo mi pomogla a firma jest po prostu w porzadku i mozna im zaufac. Jak dla mnie po prostu licza sie z ludzmi i na ludziach im zalezy.

kika1313

Jedzie ktoś może z podkarpacia albo ma taki zamiar?

Mariuszek

Witam, pracowalem za posredcnitwem tej firmy 3 miesiace. Wszystko bylo ok, moim opiekunem byla pani Joanna, ktora zawsze pomagala. impact to dobra firma.

Aleksander

Bardzo dobra organizacja i obsługa! Profesjonalna firma z dobrym podejściem!

Arkadiusz

Po 40 dniach współpracy, rzetelnie i w podpunktach: Kontakt z koordynatorem 10/10 ( wręcz nadopiekuńczość w pozytywnym sensie) Wynagrodzenie 10/10 ( czyli terminowość, zaliczki, zgodnoś z umową) Zakwaterowanie 9/10 ( przy tej ocenie biorę pod uwagę: odległość do miejsca pracy, dostęp do Wi-Fi, pozostałe [kuchnia, prysznic itp] PODSUMOWUJĄC: Profesjonalne biuro pośrednictwa pracy, polecam.

Johny

Jak do tej pory moja najepsza firma.

Carmonella

Normalne, niewystępowanie na jakiś głupkowatych kursach podejście do człowieka. Moim zdaniem świetna opieka bo dzwonia po przyjeździe czy wszystko jest tak jak trzeba. Ja ich sobie chwalę i polecam innym

Skrzysnla

Bardzo dbaja o ludzi, dzwonia regularnie i zawsze mozna na nich liczyc.

Katrinchen

Zdecydowanie polecam! Świetna organizacja!

Ryba

Witam. Pytanko: Czy agencja do każdej oferty daje umowę niemiecką czy są też opcje z polską umową ? Pytam ponieważ niemiecka umowa niby fajna sprawa, jednak jak ktoś chce wyjechać powiedzmy na rok dwa to do niczego mu się to nie przyda za bardzo a w Polsce będzie miał rok dwa luki w składkach, stażu do ewentualnej emerytury... Znajomi pracując przez agencje na polskiej umowie zarabiali więcej niż Niemcy, związane to było ze skłądakmi/podatkami. Proszę o info jak te kwestie wyglądają w rzeczywistości? pozdrawiam

Ryba
@Nixk 10.11.2017 00:41

Nixk oświeć mnie, nie jestem w temacie a chce być by rozeznać co lepsze dla osoby chcącej powiedzmy rok w niemczech dorobić nie wiązać z tym krajem dłuższej przyszłości. Np ta sama firma ,ta sama praca na niemieckiej umowie osoby mają 9 euro brutto , a przez polską agencje 10e brutto. Mowa o agencji MGsolutions , i umowa tam jest polsko niemiecka, odprowadzane podatki niemieckie ,składki polskie powyżej minimalnej krajowej. Chcąc tu posiedzieć lat kilka jasne, że niemiecka umowa jest bezkonkurencyjna.

Nixk
@Ryba 10.11.2017 11:09

Zdecydowanie niemiecka umowa jest lepsza. Sam piszesz, że w tej drugiej masz odprowadzane składki w polsce od minimalnej krajowej... A na niemieckiej umowie składki masz odprowadzane w Niemczech, ja bym się nawet nie zastanawiał nad tym czy polska czy niemiecka umowa jest lepsza. Nie znam tej firmy o której piszesz, wiec niestety nie moge sie wypowiedzieć

Jakubowski

Z tak profesjonalnym i zyczliwym podejsciem do pracownika jeszcze sie nie spotkalem. Oferta w pelni dopasowana do moich umiejetnosci i oczekiwac, wszystko zalatwione na ostatni guzik. Kontakt z Pania Alicja juz po podjeciu pracy. Zdecydowanie najlepsza agencja!

Easy

Witam. Firma ok, ale niestety pracodawca do którego wysyłają ludzi nie zawsze ok.

Rob
@Easy 08.11.2017 11:33

Ja tez kiedys trafilem do tragicznego pracodawcy ale Impact mi pomogl, wiec oni sa naprawde ok.

Easy
@Rob 08.11.2017 17:08

Są nie mówię ze Nie!! :)

Zostaw opinię o ImpactJOB - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB