ImpactJOB

Skawina

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 478 ocen.

ImpactJOB
5 478

Opinie o ImpactJOB

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB

Wislany taras

Sa jeszcze miejsca w neumunster!??-?

   
Wislany taras
@Monika Kowacz ImpactJob 14.06.2018 20:24

Szkoda

   
Mariusz P.

W styczniu 2018r miałem okazję podjąc pracę dzięki ImpactJob. Byłem bardzo zadowolony z ich obsługi oraz podejścia do mnie. Dostałem propozycję pracy, warunki pracy i po akceptacji skierowanie do niemieckiego pracodawcy.... Niemiecki pracodawca też ok, praca ok, zakwaterowanie tez ok. Wynagrodzenie... no cóż, jeśli pracuje się bez znajomości języka to nie ma czego oczekiwać, ale dla mnie wynagrodzenie wystarczające było. Szkoda, że z powodów osobistych musiałem wrócić do kraju. Teraz będę chciał po raz kolejny skorzystać z usług impactjob.

   
world cup

Mundial. XXI Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej odbędą się w Rosji 2018 r. Dla fanów/fanek i nie fanów piłki nożnej mężczyzn, poniżej tabela Kibicujmy naszym! I innym drużynom też solidarnie GRUPA H: POLSKA 2:2 CHILE POLSKA 4:0 LITWA POLSKA SENEGAL 19.06.18 POLSKA KOLUMBIA 24.06.18 POLSKA JAPONIA 28.06.18 ... cdn. ...

   
POLSKA WYGRA

Przepraszamy za dzisiejsze wpisy, ale warunek tylko dzisiaj Usterka na forum Życzymy miłego do końca dnia, a co złego to nie my WORLD CUP ROSJA 2018 POLSKA GÓRĄ!

   
On

Jedzie ktos do neumunster na spozywke? Mam miejsce w aucie

   
lubię bajki
@Boguslaw 13.06.2018 14:45

Boguś nie walcz z jeleniem to przecież twój kolega :)

   
Anonimek

Ile czeka się na kontakt ze strony agenci? Wysłałem CV już dawno i nic ;/

   
ada tak nie wypada
@Anonimek 12.06.2018 14:25

a w tym CV coś napisane było ? pytam z ciekawości

   
clever

"Ciekawe te dzisiejsze wpisy, aż mnie na wymioty zbiera Bo Patologia dziś doskwiera" 13.06.2018

   
manka

Dzien dobry :) Czy może znajdzie sie akaś pozytywna kobitka ktoa planuje wyejchać za granice do pracy ? Szukam nrmalnej spokojnej towarzyszki bo razem raźniej :) [email protected]

   
drag queen
@manka 13.06.2018 14:07

drag queen

   
Anka

Masakra chodzi mi na pozytywnie Wszystko co związane z praca z pracownikiem (...) by w ogień poszli BRAVO Gdybym była blisko biura bym kwiaty dała każdej tam osobie chociaż jestem dziewczyną Dziękuję, że jesteście!!!

   
Ciekawa

Witam, chciałam zapytać kiedy mogę się z Państwem skontaktować, jeśli chciałabym wraz z chłopakiem wybrać się do pracy od 1-2 lipca?

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Ciekawa 11.06.2018 18:08

Witam, zapraszamy do kontaktu.

   
ewa

Witam,czy mogę prosić o oferty pracy dla pary dla e-mail Niemcy,Austria. [email protected]

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Ala 11.06.2018 11:05

Tak, oczywiście:)

   
Darek Laz

Forum sluzy do wypowiadania sie o firmie a nie do krucjaty robienia jej czarnego pr na sile i jej hejtowania. Ja niemam problemu z oficjalnej pochwaly dla firmy bo w pelni sobie na nia zasluzyla. Sa zawsze dostepni oferty sa przedstawiane rzetelnie a miejsca pracy sprawdzone. Polecam

   
Robotkik
@Darek Laz 08.06.2018 21:44

Jaka robote oferuja?

   
Michał

Tak z ciekawości zapytam gdzie się podział wpis osoby Przemysław z przed kilkunastu dni sam się usunął czy cuda na gowork o prawdzie????????????????

   
Michał
@Michał 08.06.2018 12:33

To jak to jest bo przejrzałem regulamin i jakoś nie widziałem aby coś było nie tak z opisem osoby wstawiajacej negatywną opinie a tym co wymaga portal. Ciekawe że ludzie nagle na portalu gowork się pytają o pracę. Potrafią znaleźć to a nie potrafią znaleźć numeru telefonu do firmy i zadzwonić. Poza tym ilość opini i komentow też się chyba trochę wam nie zgadza. Widać co 5 wpis pisany jest z tego samego konta. Widać każda agencja działa w Polsce podobnie nie ma co ukrywać.

   
Zainteresowany dingolfing

Witam, interesuje mnie oferta na pracownika produkcji w dingolfing, bo tam mam znajomych. W ogloszeniu napisaliscie panstwo, ze niemiecki jest wymagany. Moje pytanie czy to musi byc zaawansowana znajomosc czy wystracza podstawy?

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Zainteresowany dingolfing 09.06.2018 16:45

Witam, pracodawca wymaga komunikatywnej znajomości języka niemieckiego.

   
Paulina b

Agencja w 100%rzetelna! Wyjeżdżałam za pośrednictwem agencji 3 razy i byłam z każdego wyjazdu bardzo zadowolona.Pozdrawiam serdecznie całą agencje Impactjob.

   
Marek Kazikkoski

Chcial bym podzielic sie moja historia zwiazana z firma. Poczatki byly srednie 2 razy przekladali moj wyjazd bo podobno niemcy tak chcieli. Jak juz wkoncu wyjechalem to trafilem do bardzo zlego mieszkania i tu zaczyna sie historia prawdziwa. Zadzwonilem o 23 do pani Ewy ktora o dziwo odebrala i moja sprawa zostala zalatwiona natychmiast. Szefowa zalatwila mi nowe mieszkanie od poniedzialku i do dzis ze wszystkim mi pomagaja. Pracuje od marca w kassel i impactjob jest ze mnaw stalym kontakcie. Jestem bardzo zadowolony i naprawde polecam firme bo mimo tego ze sa tylko posrednikiem to zawsze staraja sie pomoc i zawsze moge na nich liczyc.

   
Yoens bd
@Marek Kazikkoski 02.06.2018 09:56

100% prawdy. Najlepsi!

   
mini mini

Dobrze by było żeby jeszcze któraś osoba odbierała telefon tyle osób a żadna nie reaguje

   
Monika Kowacz ImpactJob
@mini mini 06.06.2018 10:05

Tak się składa, że odbieramy wszyscy, również po godzinach pracy. Proszę próbować dalej nas oczerniać, może w końcu się uda... Miłego dnia

   
Pawel

Pani Moniko czy mogłaby Pani powiedzieć czy są jakieś aktualne oferty pracy dla par bez znajomości języka niemieckiego? Posiadamy własny transport. Proszę o wysłanie wiadomości na e-mail [email protected] dziękuję i pozdrawiam

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Pawel 05.06.2018 17:37

Panie Pawle, będziemy w kontakcie. Pozdrawiam Monika Kowacz

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Monika Kowacz ImpactJob

Będzie Pan teraz codziennie wklejał ten sam post? Wcześniejszy nie został usunięty, ale w porządku, każdy robi, to co lubi, także udanej zabawy:)

   
Anula

A jaka jest praca na produkcji - na pakowaniu

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Anula 04.06.2018 14:25

Witam, mamy różne oferty na produkcji/magazynach/przy pakowaniu. Zachęcam do kontaktu telefonicznego lub do odwiedzenia naszej strony www.

   
Monika

Pani Moniko! Czy mogłabym prosić o informację na maila, jakie są dostępne oferty pracy bez znajomości języka niemieckiego? Możliwość wyjazdu koniec czerwca, początek lipca. E-mail: [email protected] Dziękuję i pozdrawiam.

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Monika 04.06.2018 13:17

Witam, tak, oczywiście.

   
NieznajomaM

Witam. Poszukujemy z chłopakiem pracy w Niemczech na parę miesięcy, ok pół roku. Mają państwo jakieś oferty pracy bez znajomości języka? Pozdrawiam.

   
Monika Kowacz ImpactJob
@NieznajomaM 04.06.2018 11:45

Witam, tak posiadamy oferty bez znajomości języka niemieckiego, również dla par. Zapraszam do kontaktu telefonicznego.

   
Johny

Maja duzo ofert bez niemieckiego zastanawia mnie tylko czy to sa wylacznie sezonowskie? Ktoscos podpowie?

   
Nieznajomy
@Plackowi 27.05.2018 18:48

Zarobki są jakieś w miarę normalne? Pozdrawiam.

   
Danielski

Gdyby nie ta firma to niewiem co by ze mna bylo. Trafilem przez inna agencje do meliny doslownie, ani lozka wolnego ani nic a jak sie okazalo pracy tez niebylo. Zadzwonilem do firmy impakt i w ciagu 2 dni znalezli mi mieszkanie i przedewszystkim prace gdzie pracuje do teraz. Firma na najlepszym poziomie i zawsze dostepni nieprzestaja odbierac telefonow jak pojawi sie problem. Pani joasia zawsze wyslucha poprostu szanuja ludzi. Dziekuje i polecam

   
Hello Hello

I'm glad I was here I worked respect for the office and employees

   
Paula i Marek

Tak to prawda agencja bardzo pomocna szkoda tylko ze strona niemiecka niezawsze sie wywiazuje ale polska firma zawsze stara sie pomoc nie zaleznie od okolicznosci. Z wieloma agencjami wspolpracowalam ale zadna jak dotej pory nieotoczyla mnie i chlopaka taka pomoca a wierzcie ze w niemczech bywa roznie. Jedno jest pewne impactjob nietraktuje ludzi jak latwego zarobku tylko zawsze staraja sie pomoc. Polecamy Paula i Marek

   
Rafi

Zastanawiam sie nad wyjazdem do belgi do pracy przy asfalcie.Układaniu masy bitumicznej.Po wstepnej rozmowie i wyliczeniach okazuje sie ze praca to głownie 8h i 300-400 euro tygodniowo.przy dobrym miesiacu 260-280 euro mam w polsce...te zarobki sa faktycznie tak słabe????

   
nie oszołom
@Rafi 28.05.2018 18:48

Ale żeś doje...bał wpis Niepełnosprawny umysłowo Ty? Są gdzie indziej specjalne zakłady pracy dla niepełnosprawnych, tylko się nie obraź to twój nie przemyślany wpis. Tu tylko i wyłącznie praca w Niemczech jak sądzę, rozum mam oraz myślę logicznie i czytam ze zrozumieniem a także słucham uważnie i mam podzielną uwagę. Pozdro oszołomów też

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
honey

usuniete bo negatywny komentarz? ? ha i to właśnie jest to co pisaliśmy wczęściej ze same pozytywy zostają a negatywne zostają usunięte?

   
Niebo

Czy ktos z Was pracuje w Heilbronn przy pakowaniu wedlin? Wraz z dziewczyna zastanawiamy sie nad ta ofertą. Czy mozna tam w miare dobrze zarobic i sa dobre warunki pracy? W razie czego prosze o informacje na maila [email protected]

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Hiszpan 30.05.2018 15:22

Witam, tak to ta agencja.

   
Pawel

Czy pojawiła się jakaś nowa oferta bez znajomości języka?

   
Monika Kowacz ImpactJob
@Pawel 30.05.2018 13:37

Witam, tak mamy obecnie wiele ofert bez znajomości języka. Zapraszamy na naszą stronę www. Pozdrawiam, Monika Kowacz

   

Zostaw opinię o ImpactJOB - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB