ImpactJOB

Skawina

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 228 ocen.

Opinie o ImpactJOB

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB

Arkadiusz

Po 40 dniach współpracy, rzetelnie i w podpunktach: Kontakt z koordynatorem 10/10 ( wręcz nadopiekuńczość w pozytywnym sensie) Wynagrodzenie 10/10 ( czyli terminowość, zaliczki, zgodnoś z umową) Zakwaterowanie 9/10 ( przy tej ocenie biorę pod uwagę: odległość do miejsca pracy, dostęp do Wi-Fi, pozostałe [kuchnia, prysznic itp] PODSUMOWUJĄC: Profesjonalne biuro pośrednictwa pracy, polecam.

Johny

Jak do tej pory moja najepsza firma.

Carmonella

Normalne, niewystępowanie na jakiś głupkowatych kursach podejście do człowieka. Moim zdaniem świetna opieka bo dzwonia po przyjeździe czy wszystko jest tak jak trzeba. Ja ich sobie chwalę i polecam innym

Szukasz pracy?

Skrzysnla

Bardzo dbaja o ludzi, dzwonia regularnie i zawsze mozna na nich liczyc.

Katrinchen

Zdecydowanie polecam! Świetna organizacja!

Ryba

Witam. Pytanko: Czy agencja do każdej oferty daje umowę niemiecką czy są też opcje z polską umową ? Pytam ponieważ niemiecka umowa niby fajna sprawa, jednak jak ktoś chce wyjechać powiedzmy na rok dwa to do niczego mu się to nie przyda za bardzo a w Polsce będzie miał rok dwa luki w składkach, stażu do ewentualnej emerytury... Znajomi pracując przez agencje na polskiej umowie zarabiali więcej niż Niemcy, związane to było ze skłądakmi/podatkami. Proszę o info jak te kwestie wyglądają w rzeczywistości? pozdrawiam

Ryba
@Nixk 10.11.2017 00:41
Jezeli polska umowa jest lepsza niz niemiecka to nie wiem jak to skomentowac. Poczytaj o delegacjach na polskich smieciowkach.....

Nixk oświeć mnie, nie jestem w temacie a chce być by rozeznać co lepsze dla osoby chcącej powiedzmy rok w niemczech dorobić nie wiązać z tym krajem dłuższej przyszłości. Np ta sama firma ,ta sama praca na niemieckiej umowie osoby mają 9 euro brutto , a przez polską agencje 10e brutto. Mowa o agencji MGsolutions , i umowa tam jest polsko niemiecka, odprowadzane podatki niemieckie ,składki polskie powyżej minimalnej krajowej. Chcąc tu posiedzieć lat kilka jasne, że niemiecka umowa jest bezkonkurencyjna.

Nixk
@Ryba 10.11.2017 11:09
Nixk oświeć mnie, nie jestem w temacie a chce być by rozeznać co lepsze dla osoby chcącej powiedzmy rok w niemczech dorobić nie...

Zdecydowanie niemiecka umowa jest lepsza. Sam piszesz, że w tej drugiej masz odprowadzane składki w polsce od minimalnej krajowej... A na niemieckiej umowie składki masz odprowadzane w Niemczech, ja bym się nawet nie zastanawiał nad tym czy polska czy niemiecka umowa jest lepsza. Nie znam tej firmy o której piszesz, wiec niestety nie moge sie wypowiedzieć

Jakubowski

Z tak profesjonalnym i zyczliwym podejsciem do pracownika jeszcze sie nie spotkalem. Oferta w pelni dopasowana do moich umiejetnosci i oczekiwac, wszystko zalatwione na ostatni guzik. Kontakt z Pania Alicja juz po podjeciu pracy. Zdecydowanie najlepsza agencja!

Easy

Witam. Firma ok, ale niestety pracodawca do którego wysyłają ludzi nie zawsze ok.

Rob
@Easy 08.11.2017 11:33
Nie mówię o każdej firmę co współpracują. Tylko o Easy Personal- biuro katastrofa, zero szacunku dla nikogo. Ale do ImpacJob z...

Ja tez kiedys trafilem do tragicznego pracodawcy ale Impact mi pomogl, wiec oni sa naprawde ok.

Easy
@Rob 08.11.2017 17:08
Ja tez kiedys trafilem do tragicznego pracodawcy ale Impact mi pomogl, wiec oni sa naprawde ok.

Są nie mówię ze Nie!! :)

Marian

Pani Moniko, ogromne podziękowania za pomoc w odzyskaniu pieniędzy od niemieckiej firmy. Jestem bardzo wdzięczny, że mnie Pani nie zostawiła, nigdy tego nie zapomnę!! Dziekuje!! Marian

Artek

Pełen profesjonalizm, dbałość o szczegóły, pomoc i szacunek do ludzi. Tym charakteryzuje sie w mojej ocenie firma ImpactJob. Miałem możliwosć sprawdzenia ich, pracując za ich pośrednictwem na zabawkach w Herrieden. Polecam firme w 100 %!

kasienka

na czym polega ta praca kolo lipska dla par (komisjonowanie), pracuje sie na wozku widłowym?

kasienka
@Monika Kowacz ImpactJob 03.11.2017 20:32
Witam, praca polega na komisjonowaniu art. spożywczych. Uprawnienia na obsługę wózka widłowego nie są wymagane :) W razie pyta...

kobieta sobie da rade? w sensie czy to ciężka praca?

Monika Kowacz ImpactJob
@kasienka 03.11.2017 21:10
kobieta sobie da rade? w sensie czy to ciężka praca?

Tak, panie też dają sobie radę :)

Joachim

Polecam firme ImpactJob! tak się składa, ze miałem "przyjemność" korzystania z usług różnych agencji. Niestety w większości doświadczenia miałem zle, żeby nie powiedzieć gorzej. Brak kontaktu, tydzień bez umowy, itd. Postanowilem ostatni raz zaufac agencji i zecydowalem sie wlasnie na ImpactJob. Jakiez bylo moje zaskoczenie, gdy okazalo sie, ze wszystko dograne bylo na dlugo przed wyjazdem, staly kontakt pani z firmy i co najdziwniejsze regularne telefonu juz po przyjezdzie do Niemiec! Umowa podpisana od razu, warunki zgodne z opisem. Nic wiecej dodawac nie trzeba, firma zdecydowanie warta polecenia i na wielki plus!!!!

honey

Jak warunki mieszkalne w tej firmie? POKOJ NA 2 OSOBY? a co z resztą (kuchania, łazienka) ?

honey
@Monika Kowacz ImpactJob 02.11.2017 17:55
Witam, zakwaterowanie zapewnia zagraniczny pracodawca, do którego zostaje Pan/Pani skierowany/a. Zazwyczaj są to pokoje 2-3 oso...

dziekuje za odpowiedz, a jak z internetem? jest dostępny zawsze w mieszkaniach?

Monika Kowacz ImpactJob
@honey 03.11.2017 16:06
dziekuje za odpowiedz, a jak z internetem? jest dostępny zawsze w mieszkaniach?

Witam, niestety nie jestem w stanie zagwarantować, że w każdym zakwaterowaniu będzie dostęp do internetu.

Listerine

Wyjeżdzałem 3 razy za ich pośrednictwem jako elektryk budowlany. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, wszystkie szcegóły zawsze dograne, warunki zgodne z ustaleniami no i stała pomoc, co dla mnie jest najważniejsze. Polecam każdemu wyjazd za pośrednictwem firmy ImpactJob!

zainteresoow

jedzie ktos z was do pracy za komisjonera kolo Lipska praca od 13 listopada?

Aneczka
@zainteresoow 31.10.2017 12:44
OK, dzieki za rady mam nadzieje ze sie zobaczymy :) no niestety, nie mamy mozliwosci pojechania do Skawiny, bo jestesmy w Niemc...

Do zobaczenia :)

anonymous
@zainteresoow 31.10.2017 10:52
tez mam jechac z chlopakiem, jedziesz sam? pierwszy raz z ta agencją?

Jade tam ze swoja dziewczyna.Jestesmy z Czluchowa woj.pomorskie i pierwszy raz przez ta agencje.Czy ktos wie na jak dlugo jest ta praca przy komisjonowaniu?

Jozin

Bardzo dobra firma!

WiesławElektryk

Wyjechałem do Frankfurtu za posdrednictwem impactjob i jestem bardzo zadowolony z pracy Człowiek który mnie wysłał jest bardzo odpowiedzialny miły i pomocny i troskliwy...... praca jest tak jak było mówione a zakwaterowanie dobrej jakości jak na taka cenę :)

Tomek

Na firmę impact zawsze można liczyć. Miałem problem na miejscu pracy, reakcja firmy i pani Arlety byla natychmiastowa. Polecam firme kazdemu kto planuje wyjechac do pracy za granice. Swietne podejscie do ludzi, staly kontakt i pomoc. Jak dla mnie agencja numer jeden!

Justyna B....

Opinie, do których się dołączam mówią same za siebie. Świetna firma zdecydowanie warta polecenia! Warunki zgodne z ustaleniami a w razie jakichkolwiek problemow reaguja zawsze, mimo tego ze tylko posrednicza. Pozytywne opinie sa w pelni zasluzone. A za to ze negatywne nie sa usuwane i sama wlasciciela sie tu udziela naprawde szacunek. Polecam firme ImpactJob

Marchwianek

Zawsze można liczyć na ich pomoc, niezaleznie od godziny i dnia, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli!

anonymous
@Marchwianek 25.10.2017 19:46
Zawsze można liczyć na ich pomoc, niezaleznie od godziny i dnia, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli!

jade w niedziele rano do pracy na ladowacz smieciarki z firmy ImpactJOB i moge kogos zabrac po drodze do miejscowosci Flemingstrbe 36041 Fulda. oto moj nr.507795004 pozdrawiam i czekam na odzew

Dominik S.

Z czystym sumieniem polecam firmę ImpactJob każdemu, kto szuka pracy za granicą. Bardzo dobry kontakt, sprawna organizacja, pomoc na każdym etapie, w tym już w trakckie zatrudnienia u zagranicznego pracodawcy. Firma jest bardzo kompetentna i wyróżnia się swoim profesjonalizmem. Zdecydowanie polecam! Dominik

Hydra Tom

Dobrze się z nimi gada. Dzwonią i pytają po przyjeździe czy wszystko ok. Jak dla mnie w porzadku, polecam innym tak firme

Dany Beow

Firma pomogła mi odzykaś wynagrodzenie od niemieckiego pracodawcy. Zawsze mogłem liczyć na ich wsparcie.

Mirek

firma jest w porzadku. Pracuje w niej od pol roku jak dotychczas nie bylo z nia zadnych problemow po ukonczenju zlecenja zapewniaja dalsza wspolprace.Z panem Pawlem Zajda nie ma problemow z kontaktem i zawsze jest osiagalny.Polecam zatrudnienie sie w tej firmie

Zenek

Jak agencja stara się to natychmiast jest odzew na forum. ImpactJOB to profesjonaliści w każdym calu. Wyjeżdżając do pracy za granicą człowiek czuje się bezpiecznie mając świadomość , że w każdej chwili jak będzie potrzeba to ktoś z agencji pomoże, DZIĘKI

Elzbieta D.

BARDZO DOBRA FIRMA, SZYBKA POMOC W ZNALEZIENIU PRACY, DOBRE WARUNKI, STALY KONTAKT

Anna Łabonarska

Na firmę ImpactJOB można liczyć, w trudnej sytuacji potrafią pomóc, nie zostawią człowieka na lodzie, pani Monika Kowacz to życzliwa, rzetelna osoba, cieszę się, że mam kontakt z tą firmą, dziękuję im za pomoc, pomogli mi a nie musieli i to jest super, życzę Pani Monice Kowacz wszystkiego najlepszego, powodzenia całemu ImpactJOB.

Spawacz Jacek

Ja również polecam, zawsze można na nich liczyć!

Mateusz

Brak jakichkolwiek uwag co do firmy i pracownikow. Poprowadzili mnie od poczatku do konca. Praca wymagajaca ale na miejscu bylo wszystko tak jak zostalo powiedziane. Dobry rzetelny posrednik. Polecam. Mateusz

Zenek

Czy możecie podpowiedzieć w jakim rejonie Niemiec jest dobrze przebywać?

Jan Kowalski

Znam Panią Monikę jeszcze z poprzedniej firmy w ktorej pracowała. Zapewniam wszystkich,ze wyjezdzajac za pośrednictwem ImpactJob włos wam z głowy nie spadnie. Firmie zalezy na ludziach i dlatego tak bardzo o nich dbaja. Pozdrowienia dla Pani Moniki i calego zespolu ImpactJob Jan Kowalski

Marta C.

Świetna firma, zawsze pomogą, niezależnie od dnia i godziny. POLECAM KAZDEMU!

Jakub

Muszki , Lukas - po tym co tu czytam stwierdzam że jesteś żałosny, zakompleksiony . Nie nadajesz się do pracy za granicą i wiesz o tym a szukasz winy w innych ludziach.

Łaszczyk Ewa

Miałam przyjemność współpracować z firmą ImpactJob, pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Zależało im na tym, żebym trafiła do dobrego pracodawcy i tak właśnie się stało. Polecam firmę każdemu!

Maria Górka

Polecam firmę, wszystko dograne, dobry kontakt. Polecam!

Kaśka Wiewiórska

Krótko: rzetelność i profesjonalizm- to cechuje Impact ze Skawiny. Dziękuję za dotychczasową pomoc, regularne telefony i troskę. Będąc w obcym kraju mam namiastkę bezpieczeństwa dzięki wam!

NATALIA CHUCHMACZ

Uczciwa i rzetelna firma. Pracowałam w Niemczech przez impactjob, byłam bardzo zadowolona z agencji. Zakwaterowanie było w porządku, praca przyjemna. Agencja nie zostawia nikogo bez pomocy, zapewnia dobry kontakt. Polecam

Sebastian Łatała

@Łukasz dobrze piszesz ! Podpisuje się również i dodaje , że firma nigdy mnie i moich znajomych nie zawiodła . Brawo Wy !

Łukasz Pancerz

Sprawdzona firma i godna polecenia naprawdę, jak ktoś krytykuje a nie potrafi się podpisać to znaczy że te komentarze są nic nie warte, naprawdę znam dużo ludzi co naprawdę polecają tą firmę i sam POLECAM sprawdzona marka!

OBSERWATOR

Witam, jako, że od kilku dni śledzę różne wątki na tym forum, bo zastanawiam się, którą agencje pośrednictwa pracy wybrać, trafiłem również tu. Po przeczytaniu tej niestety, ale wątpliwej treści lektury Panów o nickach: Nick, Muszki, Lukas, Jędrzej, Synek, były pracownik, itd., nasuwa mi się kilka wniosków, którymi pozwolę sobie się tu podzielić, jako, że zjawisko hejtu jest mi dobrze znane. Na początek zacznę od krótkiej charakterystyki internetowych „trolli”. Osoby te czerpią radość z obrażania innych, karmią się tym, a wszelka dyskusja z nimi jeszcze bardziej ich napędza. Czasami osoby te całe dnie spędzają na obrażaniu i poniżaniu swoich „ofiar”. Większości z nich wydaje się, że ich działanie jest bezkarne, bo w internecie każdy może napisać „wszystko”. A tu moje wnioski: 1)Przejrzałem praktycznie cały wątek dotyczący firmy ImpactJob, do 19.09, większość komentarzy była pozytywna, poza kilkoma negatywnymi, ale rzeczowymi komentarzami, większość użytkowników chwaliła sposób działania firmy. Moją uwagę przykuł fakt, że właścicielka odpowiada na komentarze, również te negatywne, co w mojej ocenie świadczy tylko wyłącznie o zaangażowaniu i profesjonalizmie firmy. 2)Negatywne komentarze nie są usuwane, za co również należy się duży plus. Świadczy to o tym, że firma jak i sama właścicielka nie ma nic do ukrycia. 3)Pan „Muszki’ twierdził, że nie ma nic wspólnego z pozostałymi użytkownikami, co obalił w końcu sam podpisując się Nickiem Muszki pisząc „na dobranoc i do widzenia, Luk i Mario. 4)Na żadne zadane przez właścicielkę pytanie, dotyczące konkretnych zarzutów, żaden z powyższych użytkowników nie odpowiedział. Tak samo, jak nie odniósł się w żaden sposób do zarzutów, a w reszcie omija pytania, udając, że ich nie było. Fakt ten potwierdza tylko, że osoby te próbują na siłę obrazić firmę i zepsuć jej opinię bez konkretnego powodu. 5)Żaden z powyższych użytkowników nie podpisuje się, raz pisze, ze był przy oponach, raz w DHL- próbując w ten sposób zdyskredytować firmę ImpactJob. 6)Osoby umieszczające tu pozytywne opinie są od razu przez powyższych użytkowników dyskredytowane, padają stwierdzenia, że pisze je sama firma. Tylko tak się składa, że pracownicy firmy popisują się z imienia i nazwiska, w tym sama właścicielka. A taktykę pisania komentarzy przez jedną osobę pod różnymi nickami, stosują sami użytkownicy, o których piszę, tj: : Nick, Muszki, Lukas, Jędrzej, Synek, były pracownik, itd, myśląc, że ludzie tego nie rozumieją. Obrażają, używają wulgarnych stwierdzeń, do właścicielki zwracają się po nazwisku, i jeszcze sami próbują zrzucić winę na firmę. 7)Każdy to śledzi ten wątek na pewno zaobserwował, że działanie jest celowe. 8)Właścicielka napisała, że przeciwko tym obraźliwym komentarzom toczy się postępowanie, więc Pan zmienił nick na ‘synek” i udaje, że wcześniejsze go nie dotyczy. Według tego pana to dowód na jego spryt, a według mnie słaba manipulacja. 9)Nawet jeżeli komuś wydaje się, że postępowanie jest ściemą, bo jest anonimowy, to niestety muszę go zmartwić. Cyberprzestępstwa są teraz coraz częstsze, takie sprawy trwają długo, co nie znaczy, że są stracone. Właścicielka napisała, że już niebawem osoba, która ją pomawia się o tym dowie. 10)Skoro firma ImpactJob jest taka zła, jak Panowie piszą, to dlaczego na wszystkich innych portalach mają pozytywne opinie? Tu również takie mieli, dopóki nasz ‘troll” nie postanowił się ujawnić. Moja rada dla wszystkich czytających, proszę dokładnie przeanalizować wszystkie komentarze i dopiero wtedy wyciągnąć wnioski. Nie kierujcie się Państwo tylko użytkownikami, o których piszę w powyższych punktach.

Aga

Pani Moniko jesteśmy za Pania ! Nie wierzymy w te bujdy wszystkie :) faktycznie lepiej nie odpowiadać na te wiadomości bo szkoda czasu i nerwów :) pozdrawiamy i czekamy na kontakt w sprawie wyjazdu . Agnieszka Adamczyk

Obserwator

Muszki i Lukas pozamiatali całe ImpactJob hahahaha Pani Monika została jak to się mówi zaorana hahahaha Muszki i Lukas

Dorota Sadzik

Moim zdaniem agencja jest warta polecenia.

Daniela

Ja tam co jakiś czas wyjeżdżalam do pracy za granicę przez pośrednictwo. Nigdy nie miałam problemów ani przez impact ani przez inną agencje . Z tym ze impact traktował mnie jak swojego pracownika choć wcale nim nie byłam . Z pozdrowieniami (usunięte przez administratora)

Ewelina Kadula

Witam , kiedy najbliższe inwentaryzacje się odbędą ? Jest coś wiadome ? Pozdrawiam Ewelina Kadula

Lukas

Mysle, ze nie masz pojecia o nowoczesnym marketingu, martketingu ogolem a tu na forum piszac populistycznie i niemerytorycznie prezentujesz siebie jako osobe ograniczona. Fajnie, ze masz "tyle lajkow" extra, tylko, ze dla 90% czytajacych one nic nie znacza. Dyskutujac z Toba nabieram pewnosci, ze jestes bardzo prosta osoba z licznymi brakami w edukacji. Potrafisz powielac schematy myslowe ale brakuje Ci krzty inwencji, ktora ich stosowanie czyni efektywnym. Uprzedzajac twoja odpowiedz, malo obchodzi mnie, ze prowadzisz dobrze prosperujaca firme, zatrudniasz pracownikow...prowadzisz fime, super. Ja tez radze sobie dobrze...ale co to znaczy? Nic. Nie napisze, ze pomagasz ludziom - nie pomagasz, swiadczysz usluge, to twoja praca, za to otrzymujesz wynagrodzenie. Wiele osob z biednego Podkarpacia moze to uznawac za niewiadomo jakiej klasy blogoslawienstwo...jesli kiedys w swoim uwielbieniu literatury siegniesz po cos z zarzadzania behawioralnego to zorientujesz sie, ze podziekowania sa wypadkowa niakiej autooceny i wizji polepszenia bytu. To jest obraz twojej osoby, ktory wynosze z lektury twoich wypowiedzi adresowanych do mnie.

Lukas

Tak jak idziesz ziom dalej, baba nie ma nic do powiedzenia, juz sie czepia literowek jak jej sprzymierzency po chinsku pisza to nic nie potrafi powiedziec ZENADA

Adamos

Ale beka koles zmiarzdzyl Pania Monike az uciekla . Jak nie mam nic do Impacta ale tu zal.

Monika Kowacz ImpactJob
@Adamos 14.10.2017 17:27
Ale beka koles zmiarzdzyl Pania Monike az uciekla . Jak nie mam nic do Impacta ale tu zal.

miażdżyć, proszę podszkolić się z ortografii, drogi Panie :)

Muszki

Lajki? To sa te lapki z boku? Prawde mowiac to sa dla mnie tak zajmujacym tematem jak to czy w Kaliningradzie w parkach sa zielone lawki. A to, z probujesz mnie zdyskredytowac w tak niewybredny sposob swiadczy...no o czym? Ale skoro juz dotknelas tego tematu to sprawdzilem dla Ciebie ta informacje. Nie mozna sobie samemu klikac, tylko raz.

Krzysztof

@Synek - 2017-10-14 22:33 Hahaha dlaczego skopiowales wpis MUSZKI ? Nie stać Cię na swoją własną wypowiedź , czy udajesz ze piszesz pod jego nikiem ? Chyba się wkopales w tym momencie :P Ewidentnie JESTES JEDNA I TA SAMA OSOBA ! Oj , nie ładnie tak kłamać . Ale jak to mowia , karma zawsze wraca :D teraz jestem pewien kto tu miesza

Synek
@Krzysztof 14.10.2017 23:58
@Synek - 2017-10-14 22:33 Hahaha dlaczego skopiowales wpis MUSZKI ? Nie stać Cię na swoją własną wypowiedź , czy udajesz ze pis...

Krzysiu , Moniko już wiesz dlaczego ta wypowiedź została skopiowana w jakim celu?? Znaleziony został fragment gdzie ktoś grzecznie Ci wytlumaczyl dlaczego nie na Pan, Pani ? Czy należy użyć takich argumentów jak Muszki i dopiero wtedy zrozumiesz ?????

Muszki

Zapomnialem, napisalas, ze pochwalam krytyke firmy (to z twojej wypowiedzi) Prowadzisz firme, jestes konkretna babka., chetnie naklaniasz do rzeczowych wpisow Napisz konkretnie kiedy; na ta i inne swoje deklaracje. Pospiech niewymagany. Ja ide z synkiem na kasztany :)

Monika Kowacz ImpactJob
@Muszki 14.10.2017 16:34
Zapomnialem, napisalas, ze pochwalam krytyke firmy (to z twojej wypowiedzi) Prowadzisz firme, jestes konkretna babka., chet...

Udanej zabawy i pozdrowienia dla Synka :)

Zostaw opinię o ImpactJOB - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB