ImpactJOB
4 749 6 1

Opinie o ImpactJOB

Liki

Nie ma sie czego obawiac wyjezdzajac z impactjob. Bardzo pomocni rekruterzy i zawsze odpowiednia reakcja.

Kate

Proszę mi powiedzieć jak to jest możliwe że firma Iwago Personal leasing GmbH bardziej dba o alkoholika który pije w pracy i nawet nie kryje się z tym i na dodatek jest tu z żoną z Ukrainy która jest nielegalne tutaj niż o normalnych ludzi którzy chcą pracować. Robert jest najważniejszy tam dla (usunięte przez administratora)Iwago bardziej niż pani koordynator projektu która jest bardzo w porządku. Nie wiem co to za firma ale na miejscu pani koordynator dałabym sobie spokój bo jest za dobra dla nich i wykorzystują ja tylko.

Gonzo
@Kate 08.12.2018 08:00

Święta prawda! Pani Anna koordynator jest wspaniała. Dba o swoje interesy w imię tylko firmy i pracowników. Przykro mi było opuszczać ten dom ale niestety byłam zmuszona...

Greg
@Kate 08.12.2018 08:00

Zgadzam się z tą opinią. Od samego początku idzie to zauważyć i nie trzeba być długo. Dlatego normalni ludzie nie wytrzymują i się zwalniają. A pani koordynator jest za przeproszeniem durna że daje sobą manipulować.

Nick
@Kate 08.12.2018 08:00

A to nie jest forum o impacy?

Kate
@Nick 08.12.2018 20:48

Ale to impactjob kieruje tam ludzi i powinni papiery o niekaralności rządac i alkoholików zwalniać którzy utrudniają pracę innym. Nie sądzicie

Artego
@Kate 09.12.2018 11:48

Zgadzam sie. Papiery o niekaralnosci latwo zalatwic a przynajmniej wykluczylo by to tak zwana patologie ktora jest uciazliwa bardzo. Ogolnie ludzoe ktorzy szkodza innym powinni byc zwalniani. Niestety ale taki patus potrafi niezle dopieci az zniecheca czlowieka do pracy w takim mieiscu

Arek
@Artego 09.12.2018 14:51

Gdyby były papiery o niekaralności toby osoby nielegalnie przebywajace nie pracowały bo każdy normalnie wie ile to kosztuje i o deportacji nie wspomnę już. Ciekawe bardzo.

Aga
@Kate 08.12.2018 08:00

Kate a przy czym jest ta praca ? Która to dokładnie jest oferta?

Kate
@Aga 09.12.2018 19:44

Zadzwoń do Iwago Personal leasing GmbH i się dowiesz. Na ciuchy.

Ziom
@Greg 08.12.2018 17:56

W jakiej miejscowości jest praca bo nie chce wpakować się (usunięte przez administratora)

Ann
@Ziom 12.12.2018 15:40

Po pierwsze jest to nieprawda ponieważ nie ma tam żadnej patologii. A praca jest uczciwa i warunki mieszkaniowe też a ponadto darmowy dojazd do pracy. Nie rozumiem dlaczego ludzie przez jedną osobę oczerniaja firmę. Uważam że firma Iwago niesłusznie zostaje oskarżona. Jeden człowiek to nie cały zespół ludzi którzy tutaj pracują a szef jest za dobry dlatego nie szanują jego osoby a pomaga jak może i stara się o to żeby pracownicy byli zadowoleni. Nie zawsze da się każdemu dogodzić. To ludzie mają wymagania zbyt duże i to oni nie mają często szacunku do koordynatora. Wcale nie czuje się pani koordynator wykorzystana i może liczyć na pomoc od firmy zawsze. Wiem bo pracuje tam i dobry zespół ludzi jest tylko jedna osoba nie świadczy o całej załodze. Dlatego jak najbardziej polecam tę firmę. Dużo osób wraca spowrotem i szef jest tak dobry że daje szansę każdemu kto pracowity i solidny.

Oszukany

Uważajcie, impact deleguje do pracy w agencji hpd do worms, oszukują ludzi nie wypłacana pieniędzy. Poczytajcie opinie o tej agencji. Impact ma to gdzieś pomomo oszustw nadal wysyłają tam ludzi

jj
@Oszukany 10.12.2018 18:18

chodzi o prace w Niemczech?

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Oszukany 10.12.2018 18:18

Witam, proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Po pierwsze ImpactJob nie deleguje, a pośredniczy. Po drugie nikt z Państwa nie mógł dostać jeszcze wynagrodzenia, bo pracę rozpoczęliście w listopadzie, a zgodnie z umową, którą podpisaliście Państwo z niemiecką firmą, wypłaty za miesiąc poprzedni wypłacane są do 20-go następnego miesiąca.

pracownik w Worms
@Oszukany 10.12.2018 18:18

a to już miałes mieć wypłatę???? Jakim cudem??? jestem na miejscu i wiem, że z impacta pracują tutaj dopiero od 2-3 tygodni więc za moją pracę HPD zapłaci mi pewnie koło 20 grudnia:)

Szukasz pracy?

Aga

Był ktoś może bądź wybiera się do Plattling na komisjonerkę i może coś powiedzieć.

Es.
@Aga 09.12.2018 19:47

Hej, też dostałam tę ofertę. Pani wysłała mój profil i zobaczymy, co dalej. Też się wybierasz? Razem byłoby raźniej.

Aga
@Es. 11.12.2018 09:09

Napisz na email aga.lis1997@interia.pl :)

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik

Witam, proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Po pierwsze ImpactJob nie deleguje, a pośredniczy. Po drugie nikt z Państwa nie mógł dostać jeszcze wynagrodzenia, bo pracę rozpoczęliście w listopadzie, a zgodnie z umową, którą podpisaliście Państwo z niemiecką firmą, wypłaty za miesiąc poprzedni wypłacane są do 20-go następnego miesiąca.

Norsis

Polecam prace w rostocku przy wiatrakach

Quallity Control Supervisor
@Norsis 08.12.2018 15:49

Czy mógłbyś napisać coś więcej na temat tej pracy? Na jakim poziomie trzeba znać j.niemiecki i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Jak sama praca, czy potrzebują tam specjalistów i na jakie stanowiska? Z góry dziękuje ;)

Zainteresowany
@Norsis 08.12.2018 15:49

Tez mnie interesuje ta praca. Jak z kasa i niemieckim?

chętna do pracy

Witam, chciałam zapytać, czy macie Państwo oferty pracy dla kobiet bez języka i bez samochodu, a może w najbliższym czasie będziecie realizować projekt bez tych kryteriów?Przyznam szczerze, że za każdym razem, kiedy Pani Monika odpisywała komuś na forum, że posiadają takie oferty, ja dzwoniłam do firmy i słyszałam, że takich ofert nie ma......nie wiem, czemu tak się dzieje. Bardzo proszę o odpowiedz. Pozdrawiam

Shufflydance
@chętna do pracy 15.10.2018 10:54

Takie oferty są, tylko w danym momencie może nie być miejsc, jak ktoś zrezygnuje jeszcze w pl coś wypadnie lub koniec umowy, poprostu zwolni się miejsce lub zwiekszenie wakatów, większe szanse coś dostać ale to coś musi być też dopasowane żeby później nie było że.., dużo prędzej jest dostać.. ale język, auto Ja też bym chciała robić i zarobić ale o trochę później.

Monika Kowacz ImpactJob
@chętna do pracy 15.10.2018 10:54

Witam, od 5.11 rusza kolejny projekt bez znajomości języka niemieckiego, w okolicach Hannoveru. Decyduje kolejnosc zgloszeń, więc zachęcam do śledzenia naszej strony www. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Luzak
@Shufflydance 15.10.2018 15:53

Aktualne?

Shufflydance
@Luzak 17.10.2018 11:16

a żebyś wiedział ja bym z chęcią dała pracę, nie chamstwu z pod lady się coś znajdzie :) zaaaawsze

Kkajaba
@chętna do pracy 15.10.2018 10:54

Propoonuje zamiast goworka sledzic ich strone bo tylko w tym tygodniu pojawily sie ze 3 oferty bez niemieckiego

Michał
@Monika Kowacz ImpactJob 15.10.2018 17:57

Pani Moniko czy ten projekt juz ruszył. ? Pytam ponieważ nie widziałem ogłoszenia. Pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Michał 26.11.2018 22:19

Panie Michale, mamy teraz kilka ofert bez niemieckiego. Jeżeli chodzi o Hannover to chwilowo nie prowadzimy kolejnego naboru. Proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Monika Kowacz

koleżanka
@chętna do pracy 15.10.2018 10:54

To ciekawe, bo miałam tak samo. Niby wszystko ok, oferty się pojawiają, dzwonię, pytam i nic. :) Nie wiem, co się dzieje, ale jeszcze mam czas, poczekam. Odezwij się jak coś dostaniesz. :)

Nikolaa
@koleżanka 29.11.2018 13:24

Tez tego nie rozumiem . Na forum Pani Monika twierdzi ze oferty są a jak się dzwoni to nici z pracy. To jak to w końcu jest?

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@koleżanka 29.11.2018 13:24

Drodzy Państwo, zachęcam do uważnego czytania; w przypadku ofert bez znajomości języka niemieckiego decyduje kolejność zgłoszeń. Oferty publikowane na naszej stronie są aktualne.

Anitka
@Nikolaa 29.11.2018 14:12

Bzdury, wystarczy zadzwonic. My z chlopakiem jedziemy do worms. Nie znamy niemieckiego

anka
@Anitka 05.12.2018 12:52

Bzdury, to może Ty piszesz....udało Wam się. Mi za pierwszym razem też, a później dzwoniłam i za każdym razem słyszałam, że nic nie ma. Mało tego, podobno niemiecka strona nie potwierdziła zapotrzebowania na przyprawy.....a wiem, że wyjazd się odbył. Czy nie można powiedzieć, że nie ma miejsc, tylko gadać, że wciąż czekamy....i takim sposobem uciekło mi miejsce w innej pracy, bo nie ukrywam, że wolałam poczekać na przyprawy. Gdyby tylko ktoś był bardziej szczery......

Monika Kowacz ImpactJob
@Anitka 05.12.2018 12:52

Witam, od 11.12.2018 mamy ofertę dla komisjonerów bez znajomości języka niemieckiego w miejscowości Worms, praca również dla par. Wielokrotnie informowałam, że oferty publikujemy na naszej stronie www, a w przypadku ofert bez znajomości języka niemieckiego decyduje kolejność zgłoszeń. Proponuję bezpośredni kontakt z nami. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Zuzia
@anka 05.12.2018 20:33

Anka miałam dokładnie tak samo . Teraz żałuję że czekałam . Jesteś w 100% pewna że wyjazd się odbył. ? Niby nikt nie pojechał wiec skąd masz takie informacje ?

Anka
@Zuzia 06.12.2018 15:06

Skad wiesz, ze nikt nie pojechal?? A bylas juz na przyprawach??

Zuzia
@Anka 06.12.2018 16:22

Oczywiste że wiem od Pani z biura Impactjob, która mnie poinformowała ze nie ma wyjazdu. Wiec dlaczego twierdzisz ze wyjazd na jesień się odbył. ?

Anka
@Zuzia 06.12.2018 18:44

Wystarczylo zadzwonic do innej pani, niz tej, ktora rekrutowala na wyjazd. To od niej wiem, ze dziewczyny pojechaly, ale w dalszym ciagu mowila, ze rekrutacja bedzie wznowiona, tylko nie wie kiedy. Dodam tylko, ze byl to poczatek listopada....ale czekalam z niecierpliwoscia.

Madrzejsza
@Anka 06.12.2018 19:59

Ja jade do worms na wiertarki i nie robie afery

Anka
@Madrzejsza 06.12.2018 20:16

Pytal cie ktos o zdanie???? Skoro jedziesz, to nie wiem dlaczego masz robic afere....myslisz troche co piszesz? Pozyjemy, zobaczymy.... A nastepnym razem, nie wtracaj sie, skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

Madrzejsza
@Anka 06.12.2018 20:43

To ty sie dziewczynko zastanow.. ofert tyle wystarczy do nich zadzwonic i masz robote ale ty wolisz siedziec i plakac na forum..

Anka
@Madrzejsza 07.12.2018 07:33

Tak jak pisalam wczesniej, naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo jak widac nie wiesz o czym piszesz....jezeli nie rozumiesz wątku, to po co sie wypowiadasz...serio jestes az tak malo inteligentna, ze nie mozesz pojac tego co inni pisza?

Tobi

Czy ktoś może napisać czy firma jest wypłacalna? Czy wypłaty są zadowalające, myślę że za mniej niż za 1500 euro nie warto się fatygowac.

Monika Kowacz ImpactJob
@Tobi 06.12.2018 02:26

Witam, firma ImpactJob jest pośrednikiem, a nie pracodawcą. Kierujemy kandydatów do pracy u zagranicznych sprawdzonych pracodawców. Stawki podajemy zawsze wcześniej do akceptacji kandydata. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Taki sam sobie ja

Wielki plus za dostepnosc i szybkie reakcje!

Mati

Witam. Może się ktoś podzielić opinia na temat pracy w Fuldzie przy karmie. Jak praca i warunki? Warto jechać. ?

Para.

Wykonałam dziś telefon do Państwa. Otrzymując od Pana odpowiedź, ze na ta chwilę macie zawieszone oferty i takich nie ma. Proszę o aktualną informację, bo bardzo mi zależy na wiarygodności. Z Góry dziękuję.

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Para. 26.11.2018 19:48

Witam, wieloktrotnie pisałam, że forum gowork nie jest miejscem, gdzie publikujemy oferty pracy. Prowadzimy obecnie 2 rekrutacje dla par bez znajomości języka niemieckiego. Przypominam, że decyduję kolejność zgłoszeń, więc polecam bezpośredni kontakt. Pozdrawiam Monika Kowacz

Para.

Wykonałam dziś telefon do Państwa. Otrzymując od Pana odpowiedź, ze na ta chwilę macie zawieszone oferty i takich nie ma. Proszę o aktualną informację, bo bardzo mi zależy na wiarygodności i pracy dla par. Z Góry dziękuję. I pozdrawiam.

Ania i Jerzy

Serdecznie polecam firme w imieniu mojego taty, ktory wyjechal do Niemiec z inna firmą z Wrocławia, ale jak się okazało pracy dla niego nie było. Wysyłałam jego aplikację do wielu agencji, najszybciej odezwała się właśnie pani z impactjob. Cały proces przebiegł bardzo szybko, tata pracuje a firma do dziś się nim interesuje. Duże podziękowania dla Pani Arlety, która jest zawsze pomocna, sama wielokrotnie do niej dzwoniłam. Tata jest stolarzem i pracuje jako monter kuchni w Augsburgu. Nasza opinia jest zdecydowanie pozytywna i polecamy firmę.

Para.

Dzień dobry. Jestem zainteresowana pracą dla par, bez języka. Czy na ta chwilę są jakiekolwiek oferty?

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Para. 26.11.2018 15:39

Witam, tak mamy takie oferty. Bardzo proszę o kontakt bezpośredni. Pozdrawiam MK

Agatka1

Witam. Czy w grudniu można spodziewać się nowych ofert bez znajomości języka oraz posiadania własnego transportu? Czy już coś wiadomo czego można się spodziewać ? Pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Agatka1 25.11.2018 22:22

Dzień dobry, mamy 3 oferty bez znajomości niemieckiego, gdzie prowadzimy stały nabór. W razie zainteresowania zapraszam do wysłania cv lub kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam Monika Kowacz

Nick

Duzo ofert bez niemieckiego maja

Rokitek

O impactjob a raczej o niektorych ich zleceniach mozna troche opowiedziec niezawsze dobrego ( impact jest sam w sobie ok ale niektorzy ich kontrahenci juz nie dokonca) o tyle praca na zabawkach to naprawde swietna robota. Bylem z dziewczyna co prawda krotko bo z pewnych wzgledow sie rozstalismy ale sama praca jest poprostu lekka. Kasa byla dobra za miesiac nieschodzi sie ponizej 1000 euro a my wtedy nierobilismy nocek. Zaklad jest ogromny a praca przyjemna. O tu akurat pochwala dla niemieckiej firmy.

Momo
@Rokitek 03.09.2018 22:38

Kiedy beda nastepne wyjazdy na zabawki do herrieden

j
@Momo 04.09.2018 11:52

co nie wzieli chyba nastawili się na pary dzwoń i mów stanowczo o wyjazd i tą pracę jeszcze ten i przyszły tydzień, miejsca będą, idą święta a to jest firma typowo hurtownia dystrybucja, sklepy zaopatrują, do pracy potrzebują zapewne

Monika Kowacz ImpactJob
@Momo 04.09.2018 11:52

Witam, mamy jeszcze kilka wolnych miejsc od 10.09. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam Monika Kowacz

Luzika
@Rokitek 03.09.2018 22:38

Czy bedzie mozna tam jeszcxe jechac?

Xxh
@Rokitek 03.09.2018 22:38

Za 1000 euro napiepszasz za granica,?jak tyle to w polsce zarobisz,,prawdziwy osiolek-:)

Xyz

Pracuje ktoś w viersen? Potrzebuje opinii

Zabawkowy

Prawda jest taka ze pracujemy tu ponad rok wszyscy z niemieckimi NIGDY nie było ZADNYCH problemów a jak byly to polska i niemieckie firmy od razu reagowaly. A o tym co zrobilo te 6 osob z nowych w sobote na zakladzie juz opowiesci kraza. Krolewicze.... Praca jest bardzo ok, stawka wzrasta i ponizej 1000 euro netto nigdy nie zejdziecie juz po potraceniu mieszkania a jak ktos pracuje na nocki to ma dodatki i duzo wiecej kasy. Ale co ja bede tlumaczyl ludziom ktorzy pierwszy raz jada do pracy slowa po niemiecku niemowia i tyllo robia zamieszanie. Wszystkich chetnych zapraszam do pracy tu a krolewiczow do siedzenia w domu!!!!

Dawid
@Zabawkowy 03.09.2018 07:10

Bylismy w tej grupie osob ktore przyjechaly w sobote. Faktycznie byl problem z mieszkaniem ale bzdura jest ze polowa zjechala... zjechalo tylko 6 osob i chwala im za to bo to co tu wyprawiali to szok. Praca jest swietna duzo polakow a w weekend zmieniamy mieszkanie. Nie ma sie co zastanawiac. Polecamy!

Kondziu
@Zabawkowy 03.09.2018 07:10

Mogę prosić jakieś namiary na tą pracę? Aktualnie szukamy z dziewczyną pracy w Niemczech. Pozdrawiam

Monika Kowacz ImpactJob
@Kondziu 11.09.2018 20:12

Witam, zapraszam do kontaktu telefonicznego. Mamy różne oferty, w tym bez znajomości języka niemieckiego. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Tomix
@Zabawkowy 03.09.2018 07:10

Czy jest szansa ze zabawki beda jeszcze znowu w tym roku?????? Jestem w lipsku ale dziewczyna tez chce wyjechac a widzialem ze to dla par????

Monika Kowacz ImpactJob
@Tomix 21.11.2018 07:19

Witam, niestety na chwilę obecną nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie mamy jeszcze informacji ze strony niemieckiej. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Tomix

Jestem komisjonerem w lipsku wyjechalem z impact i jestem zaskoczony tym ze sie mna intersuja dzwonia sami a jak mam problem to odrazu reaguja

A2
@Tomix 20.11.2018 19:09

Siema, przy czym robisz? Jakie masz warunki mieszkaniowe? Daleko masz do pracy? Thx

Tomix
@A2 20.11.2018 20:38

Fabryka chleba komisjonowanie i zaladunek. Mieszkanie 17 km od pracy kolega ma auto wiec sie skladamy na paliwo. Kwatera ujdzie niema szalu ale jest net i nieplacimy za nia. Plusem jest tez polski koordynator

mózg

Moim zdaniem jedna z najlepszych o ile nie najlepsza agencja. Wysylasz cv, odzew w ciagu 15 minut a nie czekanie miesiac. Wszystko szybko na mailu, i staly kontakt. Sprawdzilem, bo pracuje za ich posrednictwem od tygodnia. Telefon czy wszystko ok po przyjezdzie to rzadkosc u innych. Moze i nowa firma ale na pewno jest bardzo pozytywnym zaskoczeniem na rynku w porownaniu do innych krzakow z ktorymi mialem "przyjemnosc" wspolpracowac.

Plan Zdzislawa
@mózg 09.06.2016 22:54

Wyjezdzam z nimi od 2 lat. Utrzymuja poziom a nawet sa lepsi. Najwazniejsza jest szybka reakcja na problemy a oni reaguja nawet w niedziele albo poznymi wieczorami. Mieli kilka wpadek z niemieckimi firmami ale teraz kazda oferta jest jeszcze dokladniej sprawdzana. Chyba pani prezes bardzo dba o to zeby wspolpracowac z uczciwymi niemieckimi firmami i dzieki temu my pracownicy niemamy problemow. Dobra firma

Janusz

Jak ktos szuka ucciwej agencji to polecam impactjob. Sa dostepni i pomagaja jak trzeba a oferybsa sprawdzone polecam janusz

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik

Witam, nie posiadamy ofert w Belgii. Proszę przestać nas oczerniać. Z poważaniem Monika Kowacz

wały w impacty job

firma (usunięte przez administratora) szczegulnie w belgi do tej pory kasy nie ma wypłaconej

Kamilla

Witam. Czy w najbliższym czasie pojawią się nowe oferty dla kobiet bez samochodu. ? Pozdrawiam

Justyna
@Kamilla 06.11.2018 21:19

Też jestem zainteresowana.

Monika Kowacz ImpactJob
@Justyna 07.11.2018 10:39

Witam, mamy obecnie ofertę w miejscowości Biblis.

Dziekdnbdb
@Monika Kowacz ImpactJob 08.11.2018 10:51

Czy ta oferta to pakowanie czesci elektronicznych i czy dla par ale nieznamy niemieckiego?

Monika Kowacz ImpactJob
@Dziekdnbdb 17.11.2018 07:44

Witam, oferta w Bilbis to pakowanie różnych art. a części elektroniczne to Worms. Obie oferty są aktualne, język niemiecki nie jest wymagany. Praca dla par. Pozdrawiam MK

Migawa

Rzetelna firma, polecam

listekl

Polecam firmę!

Grzenio

Niezmiennie jedna z lepszych firm

Anka

Dzien dobry, czy bedzie w koncu jakas konkretna odpowiedz dla ludzi zainteresowanych wyjazdem na przyprawy???? Wiadomo, ze miejsc jest mniej niz chetnych, to jest zupelnie zrozumiale, wiec mozna napisac, ze np. Projekt ruszyl i tyle. A tu caly czas zmiana z 12ego na 15ego.... Jest jeszcze na co czekac???

Kasia
@Anka 12.11.2018 09:46

Racja . Z tego co widzę to mam wątpliwości czy projekt będzie realizowany ...

Fffs
@Anka 12.11.2018 09:46

Lepiej nie czekaj , szukaj czegoś innego bo skoro nadal nic nie wiadomo tzn że albo trwają negocjacje lub strona niemiecka czeka na styczeń i pracowników z Ukrainy

Jolka
@Fffs 12.11.2018 15:22

Ja dostalam oferte ale zalatwialam to bezposrednio z firma a nie na forum

111
@Jolka 12.11.2018 15:46

Jolka na co dostałaś ofertę. ? Na przyprawy czy coś innego?

Anka
@Jolka 12.11.2018 15:46

No to jest logiczne, ze skoro dostalas oferte to zalatwialas wyjazd z firma, bo z kim mialas to robic, ze swietym mikolajem??? Chetni na przyprawy czekaja na oferte pracy, a kto wie na ten temat wiecej, niz sama wlascicielka firmy?? Odpowiada na tym forum na pytania ludzi, wiec jesli ktos tego nie rozumie to niech sie nie wypowiada....joooolka

Monika Kowacz ImpactJob
@Anka 12.11.2018 16:55

Witam Państwa, wielokrotnie wspominałam, że w przypadku ofert bez znajomości języka niemieckiego obowiązuje kolejność zgłoszeń i niestety te z forum się nie liczą... W razie zainteresowania zapraszam do kontaktu telefonicznego.

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Anka 12.11.2018 16:55

Witam Państwa, nie mam wpływu na decyzje strony niemieckiej i nie potrafię powiedzieć, od kiedy projekt zostanie wznowiony. Mamy inne oferty bez znajomości języka niemieckiego, o czym wielokrotnie pisałam. Proszę jednak pamiętać, że oferty te pojawiają się na naszej stronie www a nie na forum gowork. W razie zainteresowania którąś z innych ofert zapraszam do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam Monika Kowacz

Paweł

Podjąłem współpracę z agencją ImpactJOB 25 października, kiedy skierowali mnie do pracy w Niemczech. Początkowo zgodnie z umową kierowania do pracy miałem zacząć pracę 05.11.2018, lecz kilka dni przed przełożyli mi wyjazd na 12.11.2018, z bliżej nieznanych powodów. Zgodziłem się bo nie miałem innego wyjścia. Dziś po tym jak już jestem gotowy na wyjazd, bilety znów kupione dzwoni do mnie Pani Ewa i mówi, że nic z tego - wyjazdu nie będzie, ponieważ raptem pozostałe 6 osób z grupy się wycofało. Tłumaczyła się tylko tym, że nie mają na to wpływu. Także nie polecam współpracy z tą agencją skoro nie mają wpływu na to, z jakimi agencjami i niemieckimi pracodawcami współpracują. Jeżeli ktoś chce spać spokojnie to szczerze odradzam współpracy z tą firmą.

Monika Kowacz ImpactJob
@Paweł 08.11.2018 12:14

Witam, przedstawiliśmy Panu kilka innych ofert, które Pan odrzucił. Bardzo nam przykro z powodu odwołania projektu, ale mimo najszczerszych chęci naprawdę nie mamy na to wpływu. Pozdrawiam, Monika Kowacz

Jot
@Paweł 08.11.2018 12:14

A no widzisz a ja tak miałam w innej agencji pośrednictwa pracy, dwa razy odwołano wyjazd i mam mieszane uczucia a tutaj w ImpactJob miałam bezproblemowy i kontakt i umówiony wyjazd bez jakiś problemów i jak na razie się kręci. Tamta agencja też miała dobre opinie a ja np nie do końca. Także może faktycznie wychodzą takie machlojki nie z winy agencji tylko niemiecki pracodawca "nawala". Skoro i tutaj wyszła taka sytuacja to utwierdziłam się że tak się zdarza. Pozdrawwiam i życzę powodzenia :-)

Paweł
Zweryfikowany użytkownik
@Monika Kowacz ImpactJob 08.11.2018 18:22

Zapomniała Pani dodać, że te oferty były dużo mniej korzystne dla mnie, więc proszę się nie dziwić że ich nie przyjąłem. Dla mnie te oferty było napluciem w twarz i dobrze Państwo wiedzieli że ich nie przyjmę, więc równie dobrze można te oferty uznać za fikcyjne byle tylko mieć swoją argumentację - że ale jak to, przecież daliśmy panu inne oferty XD

Paweł
@Jot 09.11.2018 16:54

Z winy agencji czy nie, powinni w takiej sytuacji zapewnić co najmniej taką samą ofertę, jeżeli nie teraz to w najbliższej przyszłości i przeprosić czy cokolwiek, a nie rzucic inna ofertą na odwal się i mieć w (usunięte przez administratora) człowieka za przeproszeniem. To jest agencją pracy czy agencja niewolników? Bo bliżej ma do tej drugiej.

Katreen
@Paweł 08.11.2018 12:14

z tego co czytam, to dostales inne oferty ktorych nie przyjałes. Sądze ze gdyby zalezało Ci na wyjezdzie, to którąś byś przyjął. Moja siostra z narzeczonym wyjechali przez jedna z wrocławskich agencji na samo poludnie niemiec, kiedy dojechali okazało się, że razem z nimi jeszcze 5 par jest na miejscu. Niemiecki pracodawca powiedział im że nie ma dla nich tej pracy ale mogą spóbowac czegoś innego, 4 godziny dziennie za 3 razy mniejsze pieniadze. W agencji nie odbierano telefonu i nikt im nie zaproponowal innej oferty. Wydali kase na paliwo, pocalowali klamke Dlatego sadze, ze byles w dobrej sytuacji, uprzedzono cie a ty się obraziłes i wolaleś tu wylać żal zamiast po postu pojechać by zarabiac.

Monika Kowacz ImpactJob
Zweryfikowany użytkownik
@Katreen 12.11.2018 18:18

Witam, przedstawiliśmy Panu inne podobne oferty, które odrzucił Pan ze względu na lokalizację, która nagle okazała się być dla Pana ważna. Pozdrawiam MK

Zostaw opinię o ImpactJOB - Skawina

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ImpactJOB