Opinie o ImpactJob
Katastrofa, zero komunikacji pomiedzy agencja w Polsce a agencją w Niemczech. Wyjeżdżając razem z dziewczyną bez szczepienia rekruterka powiedziała nam, że testy bedziemy mieć robione na miejscu w pracy codzień, dlatego też zdecydowaliśmy sie wyjechac do tej pracy. Po przyjeździe okazało sie, że nic takiego nie ma miejsca, agencja w Niemczech też powiedziała że testów w firmie nie robią i trzeba samemu robić na własną rękę(codzień jeździc do punktów oddalonych o x km od miejsca zamieszkania)a to co powiedziała rekruterka to zwyczajna nieprawda, prawdopodobnie tylko po to wymyślona żeby za wszelką cene ściągnąć kolejnych ludzi do pracy. Pani z agencji w Niemczech powiedziała, że pierwszego dnia możemy pójść bez testu i ten jeden raz nam zrobią w firmie ale później juz będziemy musieli robić to na własną rękę i dostaliśmy kartke z lokalizacjami w których robią te testy za darmo. Byliśmy we wszystkich punktach i nigdzie nie moglismy zrobić testu bo albo juz tam w ogole nie robią albo robią np w godzinach 9-12 a przeciez wtedy mielibyśmy być w pracy. Oczywiscie również jak poszliśmy 1 dnia do pracy bez testu z nadzieją, że nam tam zrobią tak jak mówiła Pani z agencji to odrazu nas odesłali spowrotem. Jak powiedziałem, że w agencji nam powiedzieli że bedziemy mogli sie 1 dnia w firmie przetestować to przełożony spojrzał na mnie jak na wariata a jak pokazałem snel test który zrobiliśmy sobie dzien wcześniej to poprostu mnie wysmial. Skonczyło sie tak że wrocilismy od razu do PL i tylko wydalismy pieniadze na paliwo za ktore agencja jakby sie szanowała chociaż by pieniadze oddała ponieważ wprowadzają ludzi w błąd. Nie polecam!
Dzień dobry, jako agencja pośrednictwa kierujemy się informacjami uzyskanymi od niemieckich firm. W Państwa przypadku nie było inaczej. Bardzo mi przykro, że czujecie się Państwo pokrzywdzeni, ale zgodnie z umową kierowania do pracy ( w języku polskim) byliście Państwo zobowiązani do wykonywania codziennych testów. Pozdrawiam Monika Kowacz
Polecam
ImpactJob poszukuje osoby na stanowisko Spawacz. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Napiszcie, jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna!
Ktoś pracował jako Magazynier - Pracownik Magazynowy w ImpactJob? Warto starać się o zatrudnienie tutaj?
ImpactJob poszukuje pracownika na stanowisko Magazynier. Aplikowałeś na ofertę i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napisz, co sądzisz o spotkaniu z przedstawicielami firmy. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
:) polecam jednorazowy szczal :D wszyscy zdrowi
Widzieliście, że ImpactJob poszukuje nowych pracowników? Czy warto tam pracować?
Bardzo dobra firma, dbająca o sprawy osób wyjeżdżających. Osobiście nie miałam jakiś kwasów na miejscu z pracodawcą, ale widziałam, że jak ktoś sobie nie dawał rady na jakimś dziale to wstawiali się u pracodawcy aby zmienić ten dział lub ogólnie magazyn. I to działało. W przyszłym roku znów raczej wyjadę i jedynie tutaj przez nich bo nie chce mi się eksperymentować jak mam już sprawdzonych ich.
dla mnie istotna jest nie szybkość działania, a RZETELNOŚĆ firmy czyli dotrzymywanie warunków umów. Czy ktoś z już pracujących może się wypowiedzieć na ten temat? Chcę być bezpieczny jadąc z nimi
Jak do pracy to tylko z nimi!
Polecam firme
Czy Wulkanizator jest możliwy w firmie ImpactJob? Ktoś z pracujących się wypowie?
Witam :) Wybiera się ktoś do pracy w listopadzie ?? Nie mam auta ale szukam jakiś fajnych i pozytywnych ludzi :) Chyba jak każdemu zależy mi na spokojnych wspolokatorach .Projekt jest mi obojętny i miejsce .Jak coś to piszcie , zawsze można się dogadać . wroclaaw35@wp.pl Pozdrawiam Przemek :)
Czy ktos wie czy maja jeszcze inwentaryzacje? To fajna robota była
Naprawde dobra obsluga wyjazdowa
Czy ta agencja jest naprawde tak rzetelna jak sie wydaje? Wszedzie pozytywne opinie az ciezko uwierzyc ze moga byc takie firmy. Interesuje mnie konkretnie praca w edeka. Ktos cos podpowie?
ok
Polecam !
Ja niżej podpisany Bartłomiej Rostalski, zgodnie z wydanym wyrokiem Sądu Okręgowego, niniejszym przepraszam panią Monikę Kowacz prowadzącą działalność gospodarczą pod firma ImpactJob za naruszenie jej dóbr osobistych poprzez zamieszczenie przeze mnie anonimowo w dniach 19-20 września 2017 r. na portalu gowork.pl szereg nieprawdziwych informacji na temat Moniki Kowacz oraz na temat prowadzonej przez nią działalności gospodarczej z ktorych wynikało, że nie wypłaca ona całości wynagrodzenia, że kłamie i próbuje zastraszyć swoich pracowników, a także że zostałem przez nią (usunięte przez administratora) i nie wyplacono mi całości pieniędzy. Wszystkie podane powyżej przez mnie informacje są nieprawdziwe i nie mają odniesienia w rzeczywistości. Przepraszam Monikę Kowacz za wszelkie niedogodności winikłe z powodu zamieszczenia przez mnie tych nieprawdziwych informacji na jej temat i na temat prowadzonej przez nią działalności gospodarczej ImpactJob. Bartłomiej Rostalski
Ja tam swoje wiem i to firma dobra jest a jak ktos jest zachlanny i jedzie z jakims krzakiem to sie potem szybko zreflektuje. Polecam impacy
3 miesiace pracy na magazynier z alkoholami przebiegły spokojnie. Praca normalna, warunki ok. Dla mnie ok i polecam
Jak się pracuje w ImpactJob?
Zobacz opinie na temat firmy ImpactJob tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 218.
Jakie są opinie pracowników o pracy w ImpactJob?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 117, z czego 75 to opinie pozytywne, 13 to opinie negatywne, a 29 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jakie są opinie klientów o firmie ImpactJob?
Liczba opinii klientów firmy ImpactJob, to 17, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a, 12 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy ImpactJob?
Kandydaci do pracy w ImpactJob napisali 6 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.