• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Slusek

12.02.2017 17:35

Siema, nie wiecie czy maja cos dla slusarzy bez niemieckiego?
    AP

06.02.2017 20:06

Witam, czy biora do pracy osoby bez niemieckiego lecz z dobrym angielskim??
    TAA

09.02.2017 18:47

aplikujac przez pewnien serwis długo trzeba czekać na kontakt od tej firmy? czy odrzucają CV po aplikacji na dana oferte czy pomagacie znalezc cos innego?

09.02.2017 22:48

Dzwonią bardzo szybko. Ja wysłałem w sobotę, w poniedziałek miałem rozmowę, w środę rozmówki po niemiecku. Delegacja na niedzielę, ale nie udało się mi wyjechać z przyczyn osobistych.
    Polyt

04.02.2017 18:28

Chcialem dodac komentarz na stronie 2 innych agencji ale pojawil sie komunikat ze musi on zostac zweeyfikowany w ciagu 24 h. Tu takiego nie bylo. Co to znaczy? Myslacy chyba sie zorientuja a dla Impact gratulacje, przynajmniej jedni uczciwi.
    Polyt

04.02.2017 18:31

Aha i jeszcze mam mala dygresje albo pytanie do przedyskutowania..nie uwazacie, ze to nie fair, ze niektorym firmom wolno tu wiecej? Slaba polityka, ale moim zdaniem agencje takie jak ImpactJob ktore komentarzy nie weryfikuja(czytaj nie usuwaja) tylko na tym zyskuja. Czyz nie?

31.01.2017 19:41

Jeszcze ostatnie pytanie, czy miejsca pracy, które oferuje ImpactJOB są położone tam gdzie obowiązuje prawo szariatu, względnie czy praca lub miejsce zamieszkania znajduje się w kalifacie?
    klusek

31.01.2017 19:46

Lecz sie

31.01.2017 19:58

Pytam poważnie, bo jak wiadomo ten milion migrantów z Bliskiego Wschodu gdzieś się musi znajdować, a jak powszechnie wiadomo jest to inna kultura i dla nas rzeczy oczywiste dla nich wcale takie nie muszą być.

31.01.2017 16:13

Byłem na wakacje w pracy z tej agencji i mam mieszane uczucia. Praca ok, wszystko tak jak w opisie. Na miejscu miał być polski koordynator, ale niestety nikt taki nie czekał. Gdyby nie to, że rozmawiam po angielsku byłoby ciężko.

02.02.2017 18:00

Byłem przy inwentaryzacjach.

02.02.2017 19:22

No to stary sciema bo tam koordynatorka jest pani joanna z niemieckiej firmy i ona jest w stalym kontakcie z pracownikami i z impactem. Tam tez bylem

29.01.2017 21:46

Też mam pytanie odnośnie zarobków, uściślając jakie stawki są na stanowisku „komisjoner części samochodowych”? Nigdzie nie znalazłem takich informacji. Jeżeli ktoś pracował lub pracuje na powyższym stanowisku to chciałbym uzyskać informację ile średnio jest się w stanie zarobić przy założeniu, że nie ma nadgodzin, bez żadnych bonusów, dodatków. Dzięki za odpowiedź. ;-)
    Yui

31.01.2017 14:58

Ogólnie tak, tylko praca jest monotonna, ale plusem jest to, że nie płacę za mieszkanie. Jeżeli chodzi o sam ImpactJob to polecam jak najbardziej.
    Slusek

12.02.2017 17:38

W ogloszeniach podaja stawki, przynajmniej w tych ktore przegladalem byly podane, ale ja nie znam niemieckiego to chyba ciezko
    Patrick

29.01.2017 18:14

A ja mam pytanie z innej beczki ile da sie odlozyc miesiecznie zarabiajac te 8-10 e /h . Z tego co sie orientowalem podatki przy takiej minimalnej placy wynosza w niemczech ok 15% dochodow. Zwlaszcza do osob ktore byly czy to po odliczeniu jedzenia i mieszkania wychodzi w granicach 2000zl -3000zl. Jakies sa realia?
    kires

28.01.2017 13:48

Najlepsza agencja pracy w Polsce, zawsze pomogą. Polecam!
    Chrabia

25.01.2017 19:42

Super prężna firma. Maja rację, że wybierają ludzi do firmy. Dobry skład osobowy to duży impuls do działania, ludzie to jak lokomotywy. Super metoda na sukces firmy. Oby tak dalej trzymali a wszyscy będą zadowoleni.
    Kwiatkowa

19.01.2017 22:17

Byłam u nich kiedyś w biurze na rozmowie kwalifikacyjnej na asystentkę w dziale rekrutacji. Sprawiają dobre wrażenie, szefowa bardzo konkretna, widać, że zna się na rzeczy. Ostatecznie nie podjęłam u nich pracy, ale zrobili na mnie dobre wrażenie.
    kytu

22.02.2017 19:39

Serio? Nie wstyd Ci takie rzeczy pisać? Każdy normalny wie, o co chodzi. Ale najwidoczniej tylko na tyle Cię stać. Gratuluję!
    rybitwa

22.02.2017 20:12

Barwo! jesteś Gość bo masz odwagę się podpisać z imienia i nazwiska. A Pan podający się za Żuliettę niech nie myśli, że jest anonimowy dzięki takiemu żałosnemu pseudo, bo nie jest:)
    Zenek

19.01.2017 17:37

To naprawdę super firma, dbającą o swoich pracowników. Takich pracodawców trzeba nam więcej, pracownik w takiej firmie czuje się jak w rodzinie. Rozmawiałem z wieloma osobami i maja bardzo dobre zdanie. Wyjazdy zawsze dobrze zorganizowane, można pracować .
    Spawacz J.

16.01.2017 21:36

Pani Kowacz należą się ogromne podziękowania za to, że pomogła odzyskać mi i dwóm innym osobą pieniądze od oszustów z Niemiec. Jestem bardzo wdzięczny i będę polecał firmę ImpactJob i panią Kowacz każdemu, bo naprawdę na to zasłużyła. Spawacz J.
    MH

15.01.2017 11:42

Pracowałem w donauwurth, złozyłem wypoewiedzenie i firma nie chciała mi zapłacić. Na szczęście ImpactJob pomógł mi odzyskać wynagrodzenie i z tego co wiem to nie tylko mi. Sama szefowa załatwiała sprawę, więc dziękuję za pomoc i polecam firmę ImpactJob,
    wkur.....

16.01.2017 19:58

bo pomaganie ludziom wyslanym do pracy to zasr.....y obowiązek firm, ktore ich do tej pracy wysyłają. Miło, ze ta firma tak właśnie się zachowuje, bo znam dużo takich co mają wyj....e i ja sie z taka jedna bujac do teraz musze.

Oferty pracy - ImpactJob

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

Niemota

14.01.2017 16:46

Dziwna firma dużo mówią mało robią. Po prostu z czasem zaczną tracić klientów, nie ogarnia ja tematów są mało pomocni dla ludzi którzy wyjechali za ich pośrednictwem
    opel

14.01.2017 17:07

Jeżeli uważasz ze oni są malo pomocni to albo nie wyjeżdżałeś nigdy z innymi firmami albo wymagasz żeby cię codziennie prowadzili za rączkę. Ja polecam i dziękuję bo nie raz mi pomogli!
    studentka

17.02.2017 09:22

a możesz podać konkrety? Jako kto pojechałeś i w czym ci nie pomogli? Pytam z ciekawości, bo czytałam opinie na FB (z imienia i nazwiska a nie pseudo) i sama od nich jechałam, ludzie są zachwyceni. Kiedy więc widzę taki ogólnikowy tekst od razu zaczyna mi śmierdzieć. Byłam na komisjonowaniu i zaprzeczam kłamstwom, które rozpisujesz. Prowadzili mnie niemal za rękę, zresztą osoby, które ze mną pracowały też tak były traktowane. Dlatego na te wakacje też zamierzam skorzystać z ich ofert i naprawdę polecam innym, z tą firmą można jechac w ciemno
    misio

06.01.2017 21:33

Maja naprawdę dobre opinie, poczytajcie tez na fb
    Ted

01.03.2017 10:35

Witam! czytam ze pracujesz jako spawacz, ja jade 5 tego tez jako spawacz napisz czy jest spoko. Pozdrawiam Ted.
    Karl

01.03.2017 18:56

Pracuję tu od 3 dni, jestem w Augsburgu. Praca ok, na dużym zakładzie. Gorzej z mieszkaniem, ale w weekend mam się przenieść do nowego. Pan z Impactu dzwonił i pytał, czy jest ok. Na razie polecam :)
    Arkadiusz

06.01.2017 19:10

Witam, jestem zainteresowany ofertą na stolarza budowlanego w Hamburgu. Czy ktoś może podać mi jakieś informacje dotyczące warunków jak i samej firmy ImpactJob? Wymagali od was dobrej znajomości języka niemieckiego, czy wystarczą podstawy? Jeszcze nie wysłałem cv, najpierw chciałbym się dowiedzieć czegoś od was. Dziękuję
    januszek

06.01.2017 21:41

Zadzwoń i wszystkiego sie dowiesz
    dżonny bravo

06.01.2017 01:09

Chcialem podziękować pani Monice. Poswiecila dużo czasu zeby odzyskać moja kasę. Wielkie dzieki!
    Michał Ż

05.01.2017 01:02

Mam pytanie - kriss, piss albo dzyss... jako jedyny najezdzasz na tą firmę , na wlascicielke , ale nie podajesz żadnego konkretnego powodu . Ja z nimi wyjeżdżałem i jakoś wszystko jest ok. Mam kilka podejrzeń co do ciebie , albo cie wywali bo jedyne co umiales to pić wódkę i wydawało ci się że jesteś taki fazowy że każda Niemka twoja hehe.... albo nie wzięli cię na żaden wyjazd bo jedyne co umiesz to pić wódkę....i oczywiście wyrywać laski w Hipermarkecie!....a może chciałbyś mieć taką firmę, a umiesz tylko pić wódkę i tanimi chwytaki szukać okazji hehe...
    Fox on the run

04.01.2017 13:29

Nie jestem w stanie pojąć dlaczego taki hejt płynie bezpośrednio w stronę właścicielki firmy. Przecież gołym okiem widać, że to jakaś zaplanowana ściema i kit. @kriss podaj jakieś konkrety, jakie masz wąty w stronę firmy a nie bezczelnie obrażaj bo to z deka żałosne. Jeżeli byłeś z nimi i coś nie grało to napisz co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego, osobiście chciałbym to wiedzieć bo wybieram się za ich pośrednictwem. I darujcie sobie żałosne komentarze bo forum polega na gromadzeniu konkretnych informacji a nie ścieku zmyślonych szumowin .
    Catan

03.01.2017 10:35

ułomnością ludzką jest zawiść i zazdrość, a chyba jeszcze bardziej to jak człowiek nie potrafi sobie z nią poradzić. @Kriss, czy nie lepiej popatrzeć na siebie a nie innych? ImpactJob - dobra robota, jestemy z kolega bardzo zadowelni,pojutrze jedziemy na kolejne zlecenie! pzdr

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

03.01.2017 09:05

Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęścia w Nowym Roku, bo dobrego wychowania i klasy już Pan raczej nie nadrobi :) Pozdrawiam, Monika Kowacz
    viv

04.01.2017 13:27

Bądź odważny i napisz komu ubliżaja i na jakich forach bo deczko cie poniosło:) Albo jesteś z konkurencji ale na pewno nie jako wyjeżdżający do pracy tylko podrzędny rasowy hejter zatrudniony w agencji pracy albo dostałes mocnego kosza od tej pani, mściwość to bardzo brzydka cecha:) Moze zajmij sie swoją karierą, bo jak widzę siedzisz tutaj od kilku miesięcy i próbujesz jadzić:)))
    kucyk

06.01.2017 00:13

Bardzo proszę o nie zaśmiecanie tego forum bezsensownymi komentarzami. Zastanawiam się nad ich ofertą i wszedłem tutaj żeby poczytać opinie o firmie a nie wynurzenia jakiegoś frustrata!
    ryszard

22.12.2016 13:27

Dziękuje za pomoc firmie ImpactJob!
    Dziki

19.12.2016 21:41

Na pewno nie przez takiego pośrednika jak Zeitmann, tam chyba by nie umieli wysłać człowieka nawet na pustynię!

20.12.2016 10:39

Witam Pana, Pana komentarz nie dotyczy firmy ImpactJob, więc zakładam, że znalazł się tu przez pomyłkę. W razie pytań lub wątpliwości pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Margaret

27.01.2017 20:22

Hahahahahaha podpisuję się pod tym dwoma rękami !!!!! :)
    Skinny

17.12.2016 18:35

Ludzie wyslani do pracy sa dla nich priorytetem i bardzo zalezy im na tym, by pracowali w dobrych warunkach. Reakcje na problemy sa natychmiastowe a obslugla klienta na najwyzszym poziomie. Z czystym sumieniem w pelni polecam a korzystajac z okazji chcialbym jeszcze oficjalnie podziekowac Pani Monice za pomoc w odzyskaniu pieniedzy od firmy Alp... B... która próbowała mnie oszukać.
    Kroler

18.12.2016 22:12

Naprawde sa ok? Ja juz tyle przezylem ze nie wiem czy znowu zaryzykuje wyjazd.. czytalem o tej firmie opinie maja ok ale ja pracowalem w austrii bez posrednikow i do dzis nie odzyskalem 2500 euro wiec boje sie znowu w cos pakowac. Czy wyjazd przez posrednika jest pewniejszy?
    Rys

12.12.2016 22:37

Zwolnili mnie bezprawnie a impact pomogl z nowa robota. Polecam
    Kazimierz elektryk

07.12.2016 13:21

jestem elektrykiem i chciałem wyjechać za pośrednictwem tej firmy ale mam pytanie. Czy z nimi podpisuje sie jakas umowe? ma ktos jakis wzór? nie chce podpisywac czego i jechac w ciemno

08.12.2016 10:15

Witam Panie Kazimierzu, przed wyjazdem podpisujemy umowę kierowania do pracy, która jest dla Pana gwarancją zatrudnienia. Po zaakceptowaniu Pana kandydatury przez zagranicznego pracodawcę wysyłamy umowę, by mógł Pan się z nią na spokojnie zapoznać. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Polaris

03.12.2016 10:49

Jak widać, wykonanie kilku telefonów przez firmę trudne nie jest a dla większości oddelegowanych to bardzo dużo, bo nie czują się pozostawieni sami sobie. Byłoby miło, gdyby wszystkie firmy miały taką politykę. Miejmy nadzieję, że Impactjob utrzyma dalej taki poziom.
    smart

03.12.2016 20:00

pracujesz za ich pośrednictwem?
    Gerer

22.12.2016 23:22

Kolega wyjechal za ich posrednictwem jako elektryk do hamburga i chce mnie sciagnac bo jest bardzo zadowolony.
    Elektryk

01.12.2016 21:08

Polecam firmę Impact Job. Po miesiącu pracy za Ich pośrednictwem miałem problem z niemiecką agencja pracy do której zostałem skierowany. Skończyło się to moim wypowiedzeniem umowy. W czasie sporu Pani Monika Kowacz cały czas trzymała moją stronę dzięki czemu wyszedłem na swoje. Ale nie to jest najważniejsze. Firma FKS z Lipska po rozwiązaniu ze mną umowy na wszelkie sposoby szukała sposoby na niewypłacenie mojego wynagrodzenia. Bagatela kilka tysięcy złotych( grosze). Z pomocą ImpactJob udało mi się odzyskać moją należność, a to nie było łatwe gdyż niemieckiej firmie na prawde bardzo się spodobały moje pieniądze. Pomoc otrzymałem pomimo faktu że już nie byłem pracownikiem Pani Kowacz a pomimo to otrzymałem od niej niezbędną pomoc. Niezbędną gdyż troche słabo mówię po niemiecku i w dodatek nie znam niemieckiego prawa, także sam nie potrafił przedstawić odpowiednich argumentów prawnych dzięki którym odzyskałem moje wynagrodzenie. Polecam jeszcze raz pośrednictwo Pani Kowacz przede wszystkim dlatego że w razie problemów z niemieckimi firmami, stoi ona po stronie pracownika i gwarantuje w ten sposób bezpieczny zarobek.
    Mala

25.11.2016 19:44

@endriu, a ty pozdrow kolegow ;)
    Norbi

24.11.2016 21:24

Co cwaniakujesz pozdro,... pizdro?...czy jak ci tam...ktoś napisze o kimś coś dobrego i już się musi znaleźć ktoś co go to boli. Jak nie masz podwyżek to jedź do Niemiec i zarób, a może skladales do nich aplikacje i cie odrzucili hehe
    Ryszard G

22.11.2016 20:26

Niech wszyscy sceptycy podadza mi dane chociaz jednej firmy ktora sie naprawde interesuje ludzmi po ich zwerbowaniu do pracy bo ja juz pracuje dlugo ale do tej pory jakos mi dane nie bylo. Ci dzwonia 1- 2 razy w miesiacu i nawet takie male cos wystarczy. Mowcie co chcecie ale to my zarabiamy na ich auta mieszkania i luksusy wiec korona nikomu z glowy nie spadnie jak wykona jeden telefon czy nie mam racji???ja dlatego zostalem przy impactjop chociaz stawki moglbym miec lepsze ale przynajmniej nie traktuja mnie tylko jak zrodla dochodu
    derek

24.11.2016 22:15

Ja pracuję od września. Praca do najprzyjemniejszych nie nalezy ale nie mowie po niemiecku to nie mialem wyjscia. Jest duzo godzin, to jest plus i mieszkanie fajne- mamy z dziewczyna pokoj dwuosobowy. Stawka 10 euro brutto i nadgodziny, ja pracuje przy tasmie i sprawdzam etykiety a dziewczyna przy wypelnianiu kielbas. jest polski brygadzista i koordynatorka ale jej temat to zostawmy. jak mam problem to zalatwiam z pania Joanna ktora mnie tam wyslala. zostajemy do konca roku a od stycznia chce cos nowego bo mam dosc miesa :D ale ogolnie firme polecam i do pracy tez sie idzie przyzwyczaic tylko jak ktos liczy na lajt to sie zdziwi bo tempo jest mega duze

25.11.2016 13:51

Witam jak sie nzywa ta firma i w jakiej miejscowosci sie znajduje? pytam poniewaz sam dosstalem oferte wlasnie przy miesie Pzdr
    GRZEGORZ R

22.11.2016 17:36

Pani Monika dokonała dobrego wyboru w niemieckiej firmie w całości.. Serdecznie polecam jej firmę ..Pracuje już 8 miesięcy jako elektryk płaca jest rzetelna i terminowa POLECAM FIRMĘ IMPACTJOB Grzegorz R.
    MANY

22.11.2016 17:08

Szefowa w..w firmy jest ewenementem doskonałości w całym tego słowa znaczeniu rzetelność sprawiedliwe dokonywanie wyborów na rzecz interesantów jest jej domeną SERDECZNIE POLECAM ..FIRMĘ IMPACTJOB..
    sweet

05.12.2016 09:42

widać, że się pracownicy u pani wspierają -kulturka level hard, to dobrze o WAS świadczy
    easy

05.12.2016 17:52

na pewno lepiej niż o innych, których coś ściska!
    tyx

21.11.2016 19:07

a mnie wypier... z roboty bo sie jeden z drugim uchlali i odpowiedzialnosc zbiorowa sobie wymyslili. i ciekawe kto jest winien agencja czy te pijusy? prawda jest taka ze sami sobie robimy syf a potem pretensje do wszystkich swietych. mam dosc i niemiec i pseudo kolegow bo sie tak zyc nie da. do agencji nic nie mam ale radze sie zastanowic jak lepiej weryfikowac ludzi wyjezdzajacych do pracy bo czasem to naprawde patologia. jak mi wkur... przejdzie to moze sie zglosze po nowa prace ale narazie mam dosc
    Tadek

21.11.2016 20:50

ale on nie obwinia wszystkich innych, cos w tym jest co napisał. Odpowiedzialność zbiorowa nie jest fair ale.... Wątpię czy inna weryfikacja pomoże, może macie na to jakiś sprawdzony sposób. Przeciez idąc do zwykłej pracy w PL też się pieknie ktos ubierze, wypachni, uczesze, nawet gumę do zucia w gebe wsadzi i co? Po 2 dniach przyjdzie narąbany i puść go do pracy pod napięciem. Kumpel ma firemkę i do biura szukał, piekne, młode i ładne przychodziły, studia, języki itp i co? i po 2 tygodniach okazalo się, ze kolega stracił kilku klientów, bo panienka gdzieś miała pracę, obowiązki i lojalność, od 1 do 1 najlepiej i jak najdłużej i jeszcze jej kartę na basen dać. Nie ma różnicy jaka praca i nie ma nigdy gwarancji kogo przyjmiesz.
    słabo

22.11.2016 12:28

no w sumie masz rację, ale na (usunięte przez administratora) nic nie poradzisz byli sa i beda zawsze
    Logisyuk

20.11.2016 20:51

Komisjoner odiezy wertingen, potrzebuje inforacji
    koleś

21.11.2016 09:07

jakich człowieku chcesz informacji toć widzisz że dopiero sie oferta ukazala a przyjecia sa od stycznia, dzwon do nich to dostaniesz info, co za ludzie na forum się pytaja pana Boga chyba
    Ono

20.11.2016 18:48

Coś czytał..., gdzieś czytał..., chyba tylko to forum ,bo ja na innym forum widziałem ,że kto napisze skargę to w przeciągu godziny zostaje usunięta.
    Grzegorz

23.12.2016 18:52

dokładnie!! jak mnie wkur... że człowiek komentarza zostawić prawdziwego nie może bo zaraz usuwają. i to niby ma być pomocne forum?? dobrze, że w tym wątku nic nie znika ! Pani Moniko prosze tak dalej, my wiemy jak jest!
    Balu

20.11.2016 13:12

czytam wiele opinii z różnych agencji pracy ale takiej patologi to nigdzie nie widziałem. Polak polakowi na obczyźnie by piekło zaaplikował!! Żenada ile jadu w was jest i jeszcze ta niekompatencja i chamstwo ze strony biura!!!! Muppet Show
    Czyt

20.11.2016 16:49

A u ciebie wszystko dobrze? Bo chyba masz czlowieku jakis problem ze soba
    Mateusz

21.11.2016 09:11

a ty tu dziecko przyszedłes reklamę portalowi innemu robić i to w dodatku oczerniając niewinnych? A niby kto zaginął wg ciebie? Jaka niekompetencja? Co ma agencja do tego, że polak polakowi wilkiem za granicą, niańczyć cię powinni bo sam sobie za granica rady nie dajesz? kto wyjezdza sam ten wie, ze tam z nudów i tesknoty sie pije, a wtedy rózne fobie udzie wychodzą, za to tez agencja ponosi winę? weź się chlopie opamietaj i reklamuj swoją stronkę w inny sposób
    Siemens

17.11.2016 22:14

Obserwuje ich strone od dluzszego czasu i widze duzo ciekawych ofert, ale nic dla mnie bo ja niemieckiego nieznam. jestem programista maszyn cnc i pojechal bym do niemiec ale sie nieda. Szkoda bo fachowcem jestem dobrym
    Bolek

18.11.2016 13:27

proponuje bys wysłał CV, z tego co widzę, mają oferty w Twojej branży może uda się im Ciebie dokoptować do jakiegos teamu, w ktorym już ktos zna język. Ja tak pojechalem jako dekarz a tez nie znam niemieckiego
    Fytju

19.11.2016 22:16

Czasem maja oferty bez jezyka ale na programiste to chyba slabo..niemce wymagaja od nas niemieckiego ale jak oni sa w pl to ni ch... taka polityka ;)
    elektryk

17.11.2016 20:14

Jade na elektryka do hamburga. Jedzie ktos?

12.11.2016 23:11

Witam „Pani Aneto”, mam nadzieję, że ma Pani świadomość, że zniesławienie jest karalne i na pewno zdaje sobie Pani sprawę z możliwych konsekwencji. Niestety ma Pani niesprawdzone informację, więc korzystając z okazji chętnie wyprowadzę Panią z błędu. Z poprzednią firmą umowę rozwiązałam ja, co oznacza, że nie zostałam z niej zwolniona. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam serdecznie, Monika Kowacz
    Karol

13.11.2016 20:21

a poza tym "Anetko" wszyscy zdrowi?
    Bonyk

14.11.2016 08:21

Dobrze, ze w koncu sie ujawnile/as. Wyroznienie za najbardziej zenujacy komentarz roku trafia do ciebie, ciezko na niego zapracowales.

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob