• Dlaczego ImpactJob?

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o ImpactJob

Opinie o ImpactJob Skawina

Nie przegap nowości o ImpactJob!

Kila

23.03.2017 09:51

Wspomniana firma na zitman stosuje zagrywki 1000zl kary jak nie wyjedziesz czy nie znasz wystarczajaco jezyka jak deklarujesz jak na miejscu okaze sie ze slabo mowisz to moga cie odeslac do domu i nie dosc ze poniesiesz koszty przejazdu to musisz im zaplacic 1000zl ciekawe jakie chaczyki ma ta firma wszystkiego ci nie powiedza ze by cie tylko zlapac i wziasc kase
    Samosia

23.03.2017 09:45

Prosze o szczera odpowiedz czy w umowach sa kary umowne i dokladnie napisac za co sa te kary a za co ponosza panstwo odpowiedzialnosc do czego sa panstwo zobowiazani podpisujac umowe z wami

23.03.2017 09:58

Oczywiście, już odpisuję. Tak, w naszej umowie jest kara umowna, która obowiązuje w przypadku niepodjęcia pracy bez podania powodu. Kandydat wyjeżdżający do pracy ma prawo odstąpić od umowy bez żadnych konsekwencji na 3 dni przed planowanym podjęciem zatrudnienia. Umowa ta jest gwarancją zatrudnienia oraz ustalonych wcześniej stawek, kosztów mieszkania, itd. Na pewno wie Pani, że każda legalnie działająca agencja pośrednictwa pracy ma prawny obowiązek podpisania przed wyjazdem z każdym kandydatem umowy kierowania do pracy. Dodatkowo żadna agencja nie ma prawa pobierać opłat za pośrednictwo, co powyższa umowa również reguluje.
    Artur Ga

07.04.2017 17:58

Impact pod tym wzgledem jest bardzo ok. Podpisalem umowe, nie moglem wyjechać i bez problemu anulowali mi ją. Nie zapłaciłem zadnej kary, szefowa osobiście napisała mi oswiadczenie, że umowa zostaje rozwiązna bez żadnych konsekwencji. Uważam, że to bardzo w porządku bo wiadac ze nie zeruja na ludziach wyjezdzajacych do pracy
    Samosia

23.03.2017 09:08

Proste ze za termin wyjazdu nic nie odpowiadaja wkoncu oni za 3 i nie wiedza co zdecyduje ten pierwszy z regulu jest to tylko zbieranie danych kto jest chetny wyjechac a jak kogos zlapia i podpisze umowe maja na tym kase a pozniej radz sobie sam

23.03.2017 09:30

Witam Panią, będę wdzięczna za odrobinę obiektywizmu. Rozumiem Państwa rozżalenie w związku ze zmianą terminu wyjazdu, ale jak Państwo doskonale wiedzą, pracodawcą jest firma niemiecka i to ona ostatecznie decyduje o rozpoczęciu pracy. Nasi konsultanci są z Państwem w stałym kontakcie, została Państwu przedstawiona nowa oferta, a wszelkie problemy rozwiązywane są na bieżąco. W razie pytań pozostaję do dyspozycji.
    Zgon

23.03.2017 09:00

I jak to wszystkie agencje ladnie mowia wysylaja cie do pracodawcy dlaczego prawdy nie powiedza ze to kolejny posrednik ktory tylko ci bedzie placil a pracowac bedziesz u pracodawcy ale wyplacac bedzie ci posrednik dopiero jak sie dopytacie to sie przekonacie jak jest sciema na caleg 1. Polska agencja 2. Niemiecki posrednik 3. Niemiecki pracodawca 4. Pracownik Tak wyglada kolejnosc gdy jyjedziesz z polskiej firmy ktora na miejscu jak wyjedziesz za nic nie odpowiada wkoncy w umowach tak pisza ze nie ponosza odpowiedzialnosci za posredniczenie pracy
    Inpakt klapos

23.03.2017 08:49

Ja mam mieszane uczucia co do tego posrednika.ze skawiny przesylaja cv do nie.sprawdzonych za granica kolejnych posrednikow chca ze by wyjechac bez umowy ze na miejscu mozna podpisac a namiejscu moze sie okazac calkiem co innego inpakt trzepie kase od glowy ktora wysle ich nie interesuje jak dlugo nedziesz pracowal i za ile wkoncu to jest firma konkurencyjna do znanej firmy posredniczacej z krakowa na Z. Wszyscy musza zarobic wysyla cie jeden posrednik jedziesz do drugiego posrednika a pracujesz dopiero docelowo u pracodawcy na tobie musza 3firmy zarobic wiec ile ci zostanie sam zadaj sobie takie pytanie no i przedewszystkim nigdy nie wiesz jak dlugo bedziesz pracowac tydzien, dwa miesiac czy wiecej takie firmy nie przejmuja sie toba ze masz rodzine liczy sie tylko zysk
    Sobieski

23.03.2017 14:15

"przesylaja cv do nie.sprawdzonych za granica kolejnych posrednikow" - możesz rozwinąć, którzy są niesprawdzeni? Wymienisz z nazwy? "chca ze by wyjechac bez umowy ze na miejscu mozna podpisac a namiejscu moze sie okazac calkiem co innego inpakt trzepie kase od glowy ktora wysle ich nie interesuje jak dlugo nedziesz pracowal i za ile" - są jakieś granice bezczelnego kłamstwa i głupoty. Firma zarabia od przepracowanej godziny pracownika, którego wysyła za granicę, oczywiście że zależy im na tym, aby pracownik podpisał umowę i pracował regularnie. Ich zarobek, to zarobek firmy, tak działa ta symbioza i tak działa ten biznes. Albo celowo kłamiesz, albo nie ma pojęcia na jaki temat się wypowiadasz. W obu przypadkach powinieneś zamilknąć. "wkoncu to jest firma konkurencyjna do znanej firmy posredniczacej z krakowa na Z. " - tutaj to już zaczyna pachnieć jakby ktoś CIę wynajął do realizowania nieuczciwych praktyk rynkowych :). Być może prawnik powinien się zainteresować tego typu wypowiedziami. Polecam się dokształcić i przestać kłamać, bo tego typu steki bzdur można zweryfikować w 3 sekundy. A "znaną" firmę na Z. serdecznie pozdrawiam, zabawnie widzieć jak bardzo atakują uczciwe i bardziej efektywne firmy. Tego typu praktyki świadczą tylko o ich nieudolności.
    Peja

04.04.2017 18:50

Witam. Mam problem z ogłoszeniem dla elektrykow w Niemczech przy szafach sterowniczych i rozdzielnic elektrycznych. gdyż nie mogę na nie odpowiedzieć ani wysłać CV. Mam ponad 20 letnie doświadczenie jako elektryk i ponad 10 lat w szafach sterowniczych. Poszukuje pracy w Niemczech niestety nie znam języka. Proszę o kontakt 506855050.
    Forumowicz

22.03.2017 21:44

Dziwnie zaczyna sie robić z tym wyjazdem na artykuły mięsne.....

23.03.2017 08:30

Witam Państwa, zmiana terminu leży po stronie niemieckiego pracodawcy. My jako agencja nie mamy na to niestety wpływu. Nowa oferta, którą wczoraj Państwu przedstawiliśmy jest aktualna a planowany start to 27.03. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Monika Kowacz
    mb

22.03.2017 19:43

Witam. Czy także zmienili wam termin wyjazdu? albo zaproponowali wam wyjazd w inne miejsce??
    Gość

22.03.2017 21:06

Tak proponowali w okolice Bremen. Ale terminu wyjazdu konkretnego nie podali
    Jarek szop szoperx

21.03.2017 18:54

Nie jestem botem, ani fejk kontem, ale czytałem sam wcześniej opinie i stwierdziłem , ze jak przyjade, to też się wypowiem. Moja opinia po niecałym tygodniu pokrywa się z większością innych. Impact- bardzo pozytywna firma, jest tak ja pisało kilka osób wcześniej. Panie z biura dzwonią, interesują się, pytają o warunki itd. Jeżeli jest jakiś problem, to można liczyć na pomoc i zainteresowanie. Piszę to po kilku dniach pobytu. Ktoś pytał o mięsko..tutaj właśnie jestem. Jeżeli chodzi o pracę, to osobiście mi się podoba:) Nie jestem anonimowy jak widać, ale za takie podejście do pracownika, warto poświęcić parę minut i napisać opinie;_)

19.03.2017 19:10

I jak z tym mięskiem? jakieś opinie na temat pracy i zakwaterowania?
    Aniaaa

19.03.2017 21:04

Podbijam to miesko
    Natalia

18.03.2017 10:44

Impact JOB to super agencja, zawsze wszystko dopięte.
    Zainteresowany

17.03.2017 21:46

Czy jest ktoś na pakowaniu mięsa bądź był i może powiedzieć parę słów?
    ££££

20.03.2017 06:33

Czytajcie dokladnie, kilka osob juz sie tu wypowiadalo o miesie!
    gość

22.03.2017 18:28

Witam ja też tam mam jechać i jestem ciekawy tej pracy .
    Jacek W.

16.03.2017 21:43

Sprawdzilem i moge stwierdzic z czystym sumieniem, ze to najlepsza firma z ktora mialem do tej pory do czynienia. Reakcja na problemy natychmiastowa, stala kompetentna obsluga, szacunek do czlowieka. Wyjechalem za ich posrednictwem i na pewno w razie potrzeby zrobie to znowu. Pozdrawiam, Jacek W.
    bm

16.03.2017 21:43

witam. czy wybiera się ktoś w następnym tygodniu na pakowanie wyrobów mięsnych?a może ktoś już tam jest to proszę o opinie
    gość

22.03.2017 18:32

Witam ja też mam jechać na pakowanie mięsa i jestem ciekaw tej pracy aktualnie czekam na termin wyjazdu.
    Gość

22.03.2017 21:09

A dostałeś jakiś konkretny nowy termin
    octopus84

13.03.2017 15:42

Witam serdecznie. Wraz z dwójką przyjaciół chcielibyśmy wyjechać do Niemiec do pracy. Z naszej trójki niemiecki znam tylko ja i to w stopniu bardzo podstawowym. Jesteśmy ludźmi młodymi, ambitnymi, pełnymi werwy do pracy, szybko uczącymi się. Przeszukałem Waszą stronę internetową i nie znalazłem ofert pracy dla grup. Czy mamy szansę wyjechać w grupie do pracy do Niemiec za pośrednictwem Państwa Firmy? Z wyrazami szacunku

13.03.2017 18:27

Witam Pana, jak najbardziej jest taka możliwość, od kwietnia będą oferty dla par/grup/ gdzie znajomość języka niemieckiego nie jest wymagana. Proszę śledzić naszą stronę internetową, a już dziś zapraszam do przesłania Państwa aplikacji. Pozdrawiam i w razie pytań służę pomocą, Monika Kowacz

14.03.2017 12:52

Witam, właśnie pojawiła nam się oferta bez znajomości języka niemieckiego. Zapraszam do kontaktu! Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Magda

13.03.2017 12:11

Witam. Czy ktoś z Państwa mógłby udzielić informacji czy para bez znajomości języka niemieckiego i bez samochodu ma szanse wyjechać do pracy dzięki ImpactJOB?
    Magda

13.03.2017 14:15

Dziękuję bardzo za odpowiedź. A chciałam zapytać czy posiadanie samochodu jest wymogiem koniecznym dla pary? Pozdrawiam

13.03.2017 15:02

Witam ponownie Pani Magdo, własny samochód jest mile widziany, ale nie jest to warunek konieczny.

09.03.2017 10:13

@Monika Kowacz ImpactJob zgadza się, nie jestem pracownikiem ImpactJOB. Tak jak wspominałam jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Na naszym serwisie pojawia się wiele komentarzy zdawkowych, które nie wnoszą żadnych informacji. Zapewne osoby, wchodzące na Państwa wątek ciekawi co spowodowało takie zdanie użytkownika, może jest to wypowiedź uzasadniona, a może jedynie jest wyrazem złych emocji. Chcemy, aby opinie pojawiające się na naszym serwisie były jak najbardziej merytoryczne. Będziemy również zwracać uwagę użytkownikom, aby ich wypowiedzi zgodne były z naszym regulaminem.

09.03.2017 14:51

Pani Hanno, niestety nie zgadzam się z Panią. Do tej pory nasz wątek funkcjonował bez zarzutu, a jeżeli pojawiały się jakieś problemy lub nieścisłości, to jako właścicielka firmy zawsze na nie odpowiadałam. Zadawane przez Panią pytania wprowadzają pewien bałagan i mam wrażenie, że działają odwrotnie, czyli zamiast zachęcać użytkowników, niestety zniechęcają one do wyrażania opinii.

09.03.2017 09:31

@Alejandro przedstawić np. aktualne oferty pracy ImpactJOB i wskazać, gdzie możecie je odszukać (mój pierwszy komentarz). Oczywiście, że ten kto chce poznać opinie na temat firmy może ją również poznać bez mojego udziału - aczkolwiek sama również chętnie dopytuje się o niektóre informacje i proszę o ich rozwinięcie - więc mój udział w dyskusji nie jest w żaden sposób dla Was 'szkodliwy'. Pozdrawiam.

09.03.2017 09:53

Pani Hanno, wszystkie oferty są ogólnodostępne na naszej stronie internetowej. Nie jest Pani naszym pracownikiem, więc nie widzę potrzeby, by promowała Pani nasze oferty czy ogłoszenia. Naprawdę nie rozumiem, czemu ma służyć ta dyskusja, ale mam wrażenie, że wzbudza ona tylko niepotrzebne emocje na forum.
    Barca!

08.03.2017 23:19

Do p. Redaktor: bardzo proszę w odpowiedzi na powyższe komentarze nie odpisywać po raz kolejny, że Pani zadaniem jest "przedstawienie nam informacji na temat firmy i poznanie naszych opinii", bo to już dawno stało sie nudne
    ibisz

08.03.2017 19:12

Olać to, bo ściemą wali. Ktoś na śusarza do Memmingen z Impact jedzie?

08.03.2017 09:23

@teksański przykro mi, że tak uważasz. Tak jak wspominałam jestem tutaj, aby przedstawić Wam informacje na temat firmy oraz poznać Waszą opinię na temat pracy w ImpactJOB.
    Alejandro

08.03.2017 20:29

a co ty Haniu chcesz nam przedstawić, skoro sama NIC o tej firmie nie wiesz? Tyle osób napisało już, że jesteś sztuczna, nachalna i irytująca. Kto będzie chciał poznac opinie, pozna ją bez twojego udziału tutaj albo na ich profilu na fb. Zresztą wystarczy spytac i z tego co widzę sama właścicielka udziela tutaj wszelkich informacji .
    Maciuś

08.03.2017 22:19

Zgadzam się i dodam jeszcze, że jako "redaktor GoWork.pl" powinna Pani uszanować wolę jego użytkowników którzy dość jasno dali do zrozumienia, że nie życzą sobie Pani aktywności na tym forum.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ImpactJob?

07.03.2017 10:15

Drodzy użytkownicy, forum służy do zamieszczania opinii na temat pracy w danej firmie. Zbędna jest zatem powyższa dyskusja.
    teksański

07.03.2017 19:41

Obserwuję to forum od dłuższego czasu i uważam, że wypowiedzi były bardzo merytoryczne zanim włączyła się Pani do dyskusji. Może zatem najwyższy czas zmienić obiekt zainteresowań, bo to forum świetnie radzi sobie bez Pani "pomocy".
    Radzio

06.03.2017 21:59

A ja bym wziął Hannę ze sobą na operatora koparki, przydała by mi się kobieca ręka w Kabinie.
    H jak Hanka

06.03.2017 22:49

Hanka się w kartonie przewraca jak to czyta!
    Marcin Gortat

06.03.2017 21:16

Jakim redaktorem?, przecież Hanka pracuje w szkole jako polonistka!

06.03.2017 13:48

Witam Państwa, w odpowiedzi na liczne komentarze osoby o nicku Hanna informuję, iż działania te nie są w żaden sposób powiązane z firmą ImpactJob. Nie mamy wpływu na ich publikacje oraz treść. Dodatkowo chciałam podkreślić, że nie jest to żadna reklama z naszej strony. W razie pytań pozostaję do dyspozycji a zainteresowanych pracą zapraszam do kontaktu :) Pozdrawiam, Monika Kowacz

06.03.2017 10:33

P.U dobrze, że o tym piszesz! Bardzo dobra i przydatna informacja. A Wy co sądzicie?
    Oleg

06.03.2017 11:23

strasznie pani natarczywa, faktycznie przy innych firmach nie widzę takiej aktywności osób z mikrofonem. Jako stały bywalec podobnych forów stwierdzam, że jeśli faktycznie reprezentuje pani Go worka, to robi Pani złą robotę zarówno serwisowi , jaki samej firmie ImpactJob, która tak wątpliwej reklamy z pani udziałem nie potrzebuje. Narzucaniem sztucznej rozmowy raczej robi jej pani antyreklamę a tu już na miejscu firmy zastanowiłabym się nad poważną rozmową z Serwisem.
    Andrzej Mostowiak

02.03.2017 21:03

Ja myślałem że Hanna zginęła jak w jechała w kartony, a tu się okazuje że ma się dobrze i pisze komentarze hehe.

Kontakt - ImpactJob

Adama Mickiewicza 48 32-050 Skawina

Branża główna: Rekrutacja i HR

Zdzich

02.03.2017 20:19

Polecam dobry wybór z ta firma się wiąże atrakcyjne oferty dla wielu zawodów ja trafiłem w tak zwaną dychę jeśli chodzi o mój zawód w pełni odpowiedzialna i rzetelna w/w firma co do treści zawartych w umowie wstępnej są niewielkie korekty jednak bardzo szybko rozwiązywane bez szkody dla pracownika . kontakt i pomoc o każdej porze dnia zarówno i nocy .Logistyka tej Firmy polega na dobrej współpracy jej pracowników szybko i skutecznie np. pomoc w prowadzeniu dokumentów .tłumaczenie kontaktów z niemieckim pracodawcą ..Naprawdę szczerze polecam......ZDZICH. N.
    P.U

02.03.2017 18:37

Byłem zatrudniony przez niemiecką firmę z Rostocku, o której już tu ktoś kiedyś wspominał, oczywiście za pośrednictwem firmy Impact. Pod koniec grudnia dostałem wypowiedzenie, bo podobno nie było dla mnie pracy. Firm bardzo długo zwlekała z wypłatą wynagrodzenia za grudzień. Dopiero po wielokrotnych interwencjach Pani Kowacz we wtorek otrzymałem przelew. Chcę też zaznaczyć, że przez cały okres tych przepychanek firma Impact była ze mną w stałym kontakcie. I wiem, że nie tylko mnie pomogli, ponieważ nie ja jeden nie otrzymałem wynagrodzenia. Bardzo dziękuję za pomoc, bo byłem przekonany, że tych pieniędzy już nie zobaczę. ImpactJob to agencja godna polecenia, bardzo zależy im na pracownikach. Polecam P.U

02.03.2017 14:50

@ja niestety przy wątku konkretnej firmy nie możemy zamieszczać odnośników do innych wątków. W razie pytań - proszę o kontakt drogą e-mailową.

02.03.2017 15:29

Na żadnym innym forum nie ma takiego wątku. Ale jak widać, po prostu za mało wiem ;)

02.03.2017 13:13

@ja, jednak przeważa większość opinii z roku ubiegłego :) Oczywiście, że na innych forach również są takie wątki.

02.03.2017 13:52

A może Pani pokazać gdzie konkretnie, bo wychodzi na to, że mam problemy ze wzrokiem ;)

02.03.2017 12:58

@ja, zgodzę się z Tobą, ale większość opinii była zamieszczona w ubiegłym roku - więc niektóre z nich mogą już być nieaktualne. W firmie mogło się dużo zmienić od tego czasu. I tak jak wspominałam, to nie jest żadna promocja firmy.

02.03.2017 13:04

Ja tu widzę dużo opinii z tego roku. Dlaczego na innych forach nie ma takich wątków? ;)

02.03.2017 11:23

@ja, to żadna promocja firmy. Jestem Redaktorem GoWork.pl, a moim zadaniem jest przedstawienie Wam informacji dotyczących pracodawcy. Chętnie poznam również Wasze doświadczenia/opinie na temat firmy. ;)

02.03.2017 12:36

Firma ma 738 opinii, więc chyba każdy może sobie wyrobić zdanie ;) dziwne, że akurat tylko na tym forum jest taki wątek ;)

01.03.2017 10:42

Wiecie, że ImpactJOB opublikowała niedawno wiele ofert pracy? Możecie je znaleźć na naszym portalu http://www.gowork.pl/praca/impactjob;pr Która oferta jest właśnie dla Ciebie? ;)

02.03.2017 11:13

Widzę, że ktoś robi firmie promocję? ;)
    Mirosław Wiatrowski

26.02.2017 15:42

Witam. Pracowałem z Impakt Job w ubiegłym roku i jestem zadowolony. A nawet zaskocony. Pani Kinga telefonowała niemal co tydzien, pytając jak się pracuje i czy wszystko w porządku. Odszedłem od Firmy z powodów osobistych ale bardzo chętnie tam wrócę. Dodam jeszcze że była to moja szósta agencja w ostatnich kilku latach i okazała się najlepsza.Pozdrawiam Mirosław Wiatrowski
    Grażka

24.02.2017 08:23

Witam,korzystałam już z pośrednictwa ImpactJob i wyjeżdżałam do Niemiec. Jestem zadowolona z tej współpracy i właśnie chcę ponownie wyjechać .Może ktoś wie jak przedstawia się praca przy cateringu na lotnisku we Frankfurcie nad Menem? Czy jest bardzo ciężko?
    Maciej

24.02.2017 06:58

Oby wiecej takich zetelnych firm bylo na rynku. Pani Monice za pomoc wielkie dzieki a impactjob polecam chetnym do podjecia pracy za granica!
    zainteresowany

21.02.2017 19:08

Witam, czy ktoś ma więcej informacji na temat czyszczenia budynków? Widziałem przed chwilą ich ofertę ale stawka jest tak kosmiczna ze zastanawiam sie czy to prawda. Będę wdzięczny za informację.
    claus

11.03.2017 20:32

hej czy ta oferta czyszczenie budynkow jest nadal aktualna? prosze o odp na mail [email protected]

12.03.2017 00:05

Witam, tak, oferta jest aktualna. Zapraszam do kontaktu :) Pozdrawiam, Monika Kowacz
    Zdzicho

20.02.2017 11:17

Pracowałem z nimi już kilka razy i zawsze było wszystko dopięte na ostatni guzik. Kasa dobra, polecam.
    Operator

19.02.2017 10:05

Witam szczerze móowiąc to na poczatku mialem duże watpliwosci co do tej firmy bo wszyscy obiecują a później nic z tego nie wychodz ale sprawdzilem ImpactJob i na prawde są firmą godna polecenia. Nie udalo sie w pierwszej robocie ale doslownie na nastepny dzien już mialem nowa. Staly kontakt z koordynatorem z ImpacJob to duzy plus. Pracuje w Memmingen od 1,5 miesiaca ImpactJob dzwonil do mnie od tego czasu okolo 4 razy zeby zapytac co slychac. Polecam firme
    Klaudia

16.02.2017 13:46

Czy ImpactJob ma w swojej ofercie prace dla kobiet. Zależy mi na pracy przy kwiatach to najlepsza opcja. Pytałam w różnych agencjach ale nic nie mieli i odesłali mnie do Impct-u. Jak wygląda organizacja wyjazdu i zakwaterowania na miejscu? Czy znajomość języka jest konieczna?

17.02.2017 10:43

Witam Panią, niestety nie posiadamy ofert przy kwiatach, jednak mamy inne oferty dla kobiet. Zapraszam do kontaktu! Pozdrawiam, Monika Kowacz

Zostaw merytoryczną opinię o ImpactJob

Oferty pracy - ImpactJob

KOMISJONER ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (m/k/n)

Hamburg

OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO WYSOKIEGO SKŁADU LUB FRONTOWEGO (m/k/n)

Lipsk

STOLARZ BEZ ZNAJOMOŚCI J. NIEMIECKIEGO (m/k/n)

Stuttgart

STOLARZ (m/k/n)

Almelo

HYDRAULIK / MONTER INSTALACJI GRZEWCZYCH I SANITARNYCH (m/k/n)

Büren

MALARZ - RÓŻNE LOKALIZACJE (m/k/n)

Stuttgart